Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: ----Saldūs receptai su nuotraukomis ----
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Saldumynai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
@adrij@
Štai ir nauja tema , kepame , rodome , aiškiname , padedame vienos kitoms user posted image

user posted imageuser posted image

user posted image

user posted imageuser posted image
laurindre
Aciu Jums uz grazia velykine temute 4u.gif

Mmergyte, o tas pyragas su vysniomi, ar nepermazai gaunasi teslos. Nes ir dugnui ir virsui reikia g.gif O gal forma maza g.gif Labai jis mane sudomino wub.gif
mmergyte
QUOTE(laurindre @ 2009 04 02, 16:54)
Aciu Jums uz grazia velykine temute 4u.gif

Mmergyte, o tas pyragas su vysniomi, ar nepermazai gaunasi teslos. Nes ir dugnui ir virsui reikia g.gif O gal forma maza g.gif Labai jis mane sudomino wub.gif
*

zinok teslos taip tiksliai tiksliai uztenka man berods 21-22 cm formai ax.gif
laurindre
QUOTE(mmergyte @ 2009 04 02, 16:55)
zinok teslos taip tiksliai tiksliai uztenka man berods 21-22 cm formai ax.gif
*

Tada reikes man padidinti, pas mane forma 26 g.gif
mmergyte
QUOTE(laurindre @ 2009 04 02, 17:05)
Tada reikes man padidinti, pas mane forma 26 g.gif
*

geriau lieka nei pritruksta lotuliukas.gif
Nerytė
QUOTE(Kashaya @ 2009 04 02, 14:52)
Dėkoju 4u.gif

Bet pas mane nerodo, nors tu ką doh.gif Visas receptas baigiaisi ties kiaušinių su cukrum nuotrauka doh.gif Gal exploreris kvailioja.
*

As naudoju Mozilla Firefox, Exploteri nemazai klaideliu pasitaiko, del to jo atsisakem ax.gif
Vaiiva
Ateinu su šiandieniniais savo keksiukais 4u.gif
user posted image

Bananiniai Snickers keksiukai

Pusės puodelio cukraus
2 kiaušinių
100 g ištirpinto margarino
2 prinokusių bananų
2 puodelių miltų
2 arb.š. kepimo miltelių
2 Snickers šokoladukų

Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių. Suplakti kambario temperatūros kiaušinius su cukrumi iki vientisų šviesių putų. Sudėti ištirpintą ir atvėsintą margariną, susmulkintus šokoladukus ir sumaišyti su iki vientisos masės sutrintais bananais. Persijoti su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir įmaišyti į tešlą. Kepti 20 min.

user posted image

Tikrai nepaprasto skonio keksiukai wub.gif
rugiagele26
Jetau, kada as viska isbandysiu iskept doh.gif nu atrodo nerealiai skaniai...
Nerytė
superiniai keksiukai ir nuotraukos wub.gif
*tiute*
Labai sokoladinis keksinis tortas bigsmile.gif

user posted image

Reikės:

2 puodelių karšto (verdančio) vandens
1 puodelio grynos kakavos miltelių
2 3/4 puodelių miltų (405D, karališkus naudoju)
2 a.š. sodos
1/2 a.š. druskos
~225g suminkštinto sviesto
2.5 - 3 puodelių cukraus pudros (galima ir daugiau, bet ir taip saldu)
4 kiaušinių
1-2 a.š. vanilės ekstrakto

~250ml sokoladinio ganaso (dar silto, skysto)

Litro / dviejų dydžio inde išmaišau kakavą su karštu vandeniu, kad neliktų gumulelių ir palieku atvėsti. Geriausia po truputį pilti vandenį ir intensyviai maišyti, kuo masė tirštesnė tuo lengviau išsimaišo sausi produktai. Sodą ir druską sumaišau su miltais. Atkreipkite dėmesį, kad soda nebūtų sušokusi į gumulėlius pieš sumaišant su miltais, kitaip ji tokia ir liks kekse.

user posted image

Kiek suplaku vienus kiaušinius. Supjaustau į mažesnius gabalėlius sviestą ir išsuku su cukraus pudra dideliame inde. Anksčiau tai darydavau su smulkintuvu, bet gerai ir su mediniu šaukštu, kai elektros prietaisai perdega :-S Tuomet dalimis įmaišau kiaušinių plakinį. Tik kai pilnai įšsuku vieną dalį, pilu dar.

Taip pat įmaišau vanilės ekstrakto ir dar gerokai išsuku masę. Jos tarsi padaugeja ir tampa puri.

user posted image

Tuomet pilu dalimis kakavą ir miltus, vieną po kito, kol įmaišau viską.
Kakava, miltus, kakava, miltus ir t.t.
Masė gaunasi gal kiek ir skystoka, bet ji ir turi būti tokia.

user posted image

Tortui reikia kepti du atskirus biskvitus, nes kepinys gaunamas labai minkštas, šlapias ir trapus, nelabai pavyktų perpjauti biskvitą.

Tad padalindama masę į dvi apyligias dalis supilu į 24-25 cm skersmens keptuvę ir pašaunu į įkaitintą orkaitę - 170C lygiai 30 minučių. Iš keptuvės geriausia išimti atvėsusį keksą ir labai atsargiai.

Jei naudojate paprastą keptuvę, ne silikoninę, reiktų ištepti riebalais.

user posted image

Biskvitus sutepiau labai nedideliu kiekiu šokoladinio ganašo, taip pat juo ir apliejau, papuošiau vyšnaitėmis, kurios galėtų būti išmirkytos rome.

Šaltinis: http://allrecipes.com/Recipe/Dark-Chocolat...e-I/Detail.aspx

1 puodelis - 240ml
1 a.š. - 5ml

JOLKA999
vau rolleyes.gif koks sokoladinis thumbup.gif
Daivve
[quote=*tiute*,2009 04 02, 21:59]
Labai sokoladinis keksinis tortas bigsmile.gif

user posted image

Tad padalindama masę į dvi apyligias dalis supilu į 24-25 cm skersmens keptuvę ir pašaunu į įkaitintą orkaitę - 170C lygiai 30 minučių. Iš keptuvės geriausia išimti atvėsusį keksą ir labai atsargiai.

Labai jau skaniai atrodo... niam drinks_cheers.gif
Noriu paklaust...
Padalinta i dvi dalis tesla... kol viena dalis kepa ka daryt su kita dalim? Ji nepersistoves?, t.y. neperbrinks? Antra dalis iskepa normaliai? Na kvailoki gal klausimai... bet kur ta pusvalandi laikyti likusia tesla? saldytuve ar ne? blush2.gif
O be to kol praauš.. tai jau ir visa valanda gaunasi nuo vieno sluoksnio kepimo iki kito... kaip jus darot?
Aciu blush2.gif
*tiute*
QUOTE(Daivve @ 2009 04 03, 09:01)
Noriu paklaust...
Padalinta i dvi dalis tesla... kol viena dalis kepa ka daryt su kita dalim? Ji nepersistoves?, t.y. neperbrinks? Antra dalis iskepa normaliai? Na kvailoki gal klausimai... bet kur ta pusvalandi laikyti likusia tesla? saldytuve ar ne? blush2.gif
O be to kol praauš.. tai  jau ir visa valanda gaunasi nuo vieno sluoksnio kepimo iki kito... kaip jus darot?
Aciu  blush2.gif
*

Pagal originalu recepta reiktu kepti iskarto visus biskvitus. As neturiu dvieju, tuo labiau triju, vienodo dydzio formu kepimui, tad kepiau atskirai. Pirma isiminejau dar silta... ir beveik gailejausi, kad nepalaukiau kol ataus, nes nemazai torto liko ant dugno. Net praaususi reikia atsargiai isimineti, nes jis baisiai minsktas iskepa. Nieko "laukianciai" savo eiles teslai nenutiko bigsmile.gif
aimta
Vaiiva, superiniai keksiukai, reikes butinai isbandyti thumbup.gif
o kiek isejo keksiuku is sio kiekio? g.gif
zebra
Kaip čia viskas skanu bigsmile.gif 4u.gif
Vaiiva
QUOTE(aimta @ 2009 04 03, 11:26)
Vaiiva, superiniai keksiukai, reikes butinai isbandyti thumbup.gif
o kiek isejo keksiuku is sio kiekio? g.gif
*

Tikrai verti dėmesio keksiukai, butinai išbandyk mirksiukas.gif
Man išėjo 12 vnt smile.gif
Renata123
Sveikos mergaites!
Susiruosiau siandien daryti, taip visu isgirta "Juodaji miska". Kadandi torta darysiu pirma karta, tai labai noreciau Jusu patarimu. Kepsiu ji 26cm formoje, nusprendziau daryti be tarpinio sluoksnio (t.y. be to sokolado). Turiu atidaroma forma, ar i ja reikia itiesti kepimo popieriu? Ar kepti visa tesla iskarto, ar geriau kiekviena laksteli atskirai? Grietinele nusipirkau 36% "Zemaitijos", Cipciukas ja rekomenduoja ir sako,kad jokiu standikliu det nereikia (o man taip baisu ar tikrai ji neistiz?)? Ir dar: noriu aplieti ji sokoladu (baltu ir juodu, a'la tinkleli padaryti), geriau tai daryti rytoj (nes valgysim ji ryt) ar galiu is karto ir deti i saldytuva (ar sokoladas nuo to nepabals)?
Rodos kol kas tiek blush2.gif
Nuosirdziai dekoju uz pagalba!!! mirksiukas.gif
Migle79
Dukterėčios gimtadieniui kepiau labai skanų tortuką. Jos pageidavimas, kad tortas nebūtų riebus ir labai saldus, toks jis ir gavosi. Kadangi tortas buvo skirtas vaiko gimtadieniui, papuošimas irgi vaikiškas.

Tortas "Pasaka"

1 biskvito lakštas:
1 kiaušinis
0,5 stikl. cukraus
1 a.š. krakmolo
1 a.š. sodos (nugesintos actu ar citrinos rūgštimi)
100 g grietinės (15 proc.)
0,5 stikl. miltų
3 a.š. kakavos

2 biskvito lakštas: viskas tas pats, tik vietoj kakavos - smulkinti riešutai
3 biskvito lakštas: razinos arba vyšnios
4 biskvito lakštas: aguonos
Galima dėti džiovintas slyvas arba džiovintus abrikosus. Viską, ką mėgstate.

Kiaušinius suplakti su cukrumi, įdėti krakmolą, nugesintą sodą, viską permaišyti, įdėti grietinę. Toliau suberti miltus bei įdarą (pvz. kakavą). Tokiu būdu gaminami ir kiti lakštai (tik įdarai skirtingi).
Kepimo formą apkloti kepimo popieriumi. Kepti orkaitėje 15-20 min. 180 laipsn. temperatūroje.

Kremas:
600 g grietinės
150 g cukraus
1 pakelis vanilinio cukraus
1 pakelis grietinėlės standiklio (galima ir nedėti)
Mikseriu suplakti kremui reikalingus produktus.

Lakštus sudrėkinti saldžiu vandenuku arba sirupu, aptepti juos kremu. Tarp lakštų (ant kremo) galima įdėti supjaustytus persikus, bus dar skaniau bei gaiviau.
Skanaus!

user posted image

Daugiau nuotraukų galite pamatyti čia
MeGu
QUOTE(Migle79 @ 2009 04 03, 15:10)
tortas "Pasaka"[/size]

Koks pavasariškassssssssss
clap.gif wub.gif
zebra
Dukterėčios gimtadieniui kepiau labai skanų tortuką. Jos pageidavimas, kad tortas nebūtų riebus ir labai saldus, toks jis ir gavosi. Kadangi tortas buvo skirtas vaiko gimtadieniui, papuošimas irgi vaikiškas.

[]

Niu Tikra pasaka wub.gif wub.gif wub.gif
justina_r

Tortas "Pasaka"

*

Jau torto grozis wub.gif wub.gif
Vaiiva
QUOTE(Migle79 @ 2009 04 03, 14:10)

Tortas "Pasaka"

*

Koks gražus, tikrai kaip iš pasakos wub.gif

O aš šiandien vėl kepiau keksiukų, nes vakarykščiai ištirpo akyse, šitie taip pat tirpsta akimirksniu bigsmile.gif
user posted image
JOGURTINIAI KEKSIUKAI

50 g razinų
350 g miltų
1 v.š. kepimo miltelių
150 g minkšto sviesto
200 g cukraus (dėjau 150), žiupsnelis druskos
3 kiaušiniai
sutarkuota 1 citrinos žievelė
250 g grietininio jogurto (naudojau paprastą natūralų)
100 g smulkintų migdolų

Nuplauti, nusausinti ir miltais apibarstyti razinas. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais. Kepimo formeles ištepti sviestu ir pabarstyti džiūvėsėliais (jei formelės silikoninės - nereikia).
Orkaitę įkaitinti iki 180. Sviestą plakti su cukrumi ir citrinos žievele, kol susidarys kreminė masė. Plakant įmušti po vieną kiaušinį ir , subėrus miltus, razinas, migdolus bei supylus jogurtą, užmaišyti tešlą.
Tešlą sukrėsti į formeles ir kepti maždaug 20-25 min. Patikrinti mediniu pagaliuku. Ataušinti ant grotelių, galima pabarstyti cukraus pudra.

user posted image

Aš dar į tešlą pyliau šiek tiek migdolų esencijos, dėjau vanilinio cukraus šiek tiek. Keksiukai labai skanūs, drėgni wub.gif Vietoj razinų galima dėti šokolado gabaliukus smile.gif
drugelis.
Sveikos, na ir skanėstų prikepėt... net pavydas ima doh.gif Aš tai jau apsileidau apsileidau su kepiniais blush2.gif Vis kokie rūpesčiai nenumatyti...
Asseni
Mergaites, gal kas zino, ar galima uzsaldyti sviestini krema (sviestas + kondensuotas pienas)

Migle79, kelk savo grozi i papuosimus, labai grazus
kvepia liepos
Migdolų brownies su šokoladu

Sumaišyti po 125 g sviesto, šokolado, cukraus, 2 kiaušinius, 50 g miltų, 75 g migdolų, 1 a.š cinamono ir vanilinio cukraus.
Kepti 25 min 150ºC.
Paruošti padažą iš 150 g šokolado, 1 a.š cinamono ir pusės stiklinės vandens.

user posted image

ir, nors ir gėrimas, bet irgi saldus receptas

Sutrinti 5-6 kivius, 1,5 š cukraus ir pusės citrinos sultis.
300 g raudonų uogų su pusės citrinos sulčių ir 1,5 š cukraus pavirinti ir sutrinti.
Stiklinių kraštelius sudrėkinti raudonu sirupu ir paskui - į cukrų.
Į stiklinę pridėti grūsto ledo (iš viso jo reiks 500 g), ant jo - kivių tyrė, ant jos - raudona tyrė

user posted image
Migle79
QUOTE(MeGu @ 2009 04 03, 14:36)
Koks pavasariškassssssssss
clap.gif  wub.gif
*

QUOTE(zebra @ 2009 04 03, 17:14)
Niu  Tikra pasaka  wub.gif  wub.gif  wub.gif
*

QUOTE(justina_r @ 2009 04 03, 17:20)
Jau torto grozis  wub.gif  wub.gif
*

QUOTE(Vaiiva @ 2009 04 03, 19:52)
Koks gražus, tikrai kaip iš pasakos  wub.gif
*

QUOTE(Inočka @ 2009 04 04, 09:34)
Migle79, kelk savo grozi i papuosimus, labai grazus
*

Ačiū, merginos.

Vaiiva, tavo keksiukai labai gundantys. Taip ir norisi juos paragauti prie arbatos thumbup.gif

Kvepia liepos, labai jau skaniai atrodo tavo pyragiukas thumbup.gif Gėrimas turbūt labai gaivus, reikės ir man pasidaryti mirksiukas.gif
simeee
grazumelis bigsmile.gif
shrekiuke

Papildyta:
QUOTE(daividija @ 2009 03 08, 19:16)
Nu va ir mano "snikers"'as su karameliniu ganasu.
user posted image

karameliniai biskvitai:

2 kiausiniai,
1 stikline cukraus,
puse skardines virto kondensuoto pieno,
1 stikline grietines,
1a.s. gesintos sodos.
Visus ingredientus sumaisome mikseriu.Pilame i forma isklota sviestiniu popieriumi puse teslos ir kepame 180C apie 15min.Taip iskepame du biskvitus.Atvesusius perpjauname per puse,gauname 4.

Kremas:

pirmas kremas:
400g grietinels,
2v.s. cukraus.

Antras kremas:2/3 skardines virto kondensuoto pieno,
100g minksto kambario temperaturos sviesto,
80-100g pakepintu zemes riesutu.

Sokladinis pertepimas,

Istirpinti 100g sokolado su 50ml pieno.

Grietineles kremui isplakti grietinele su cukrumi.

Sviestiniam kremui;minksta sviesta issukti,tada supilti virta kondensuota piena ir sudeti susmulkintus pakepintus riesutus.

Torto surinkimas:

I torto forma deti viena biskvita,sulaistyti sirupu(vanduo ir cukrus),uzpilti sokolado,uztepti puse grietineles,deti antra biskvita,sulaistyti,uzpilti vel sokolado,sudeti sviestini krema,deti trecia biskvita,sulaistyti,vel supilti likusi sokolada,grietinels krema ir uzdengti paskutiniu biskvitu.Ant virsaus as uztepiau karamelini ganas,atradau kad tai yra labai didelis geris ax.gif

karamelinis ganasas

5v.s. cukraus,
2v.s. vanmdens,
250ml grietineles.
Cukru sumaisyti su vandeniu ir uzvirinti,sumazinti ugni ir virti kol paruduos cukrus,tai gali uztrukti.Nuimti nuo ugnies ir sudeti po viena valgoma sauksta grietineles,Atsaldyti saldytuve ir isplakti.
ganasas tikrai labai skanus,dariau is dvigubos normos,ir trecdali suedziau doh.gif
Niors vargau tai nemazai,ir jau maniau gavosi sh.Pirmiausia tas cukrus susicukravo,tai maisiau ir laukiau kol paruduos,parudavo normaliai,pyliau grietineles,tai susoko i iriso gumula,tada pyliau po biski grietineles ir kaitinau,kol tas guzas istirpo. Toliau gavosi viskas gerai.

e,tai ji perpjoviau per puse ir vaikai suniamniojo.
Apatini biskvito sluoksni sulaisciau karameliniu likeriu(kas buvo labai skanu,bet duodant vaikams,tai negerai,todel as jiems duodu tik virsu lotuliukas.gif )
sviestiniam kremui sunaudojau tik likuse puse skardines,uzteko.

ka dar cia,ai,labai skanus tortas,tikrai labai skanus thumbup.gif
*

Gelbėkit smile.gif š... biskvitas gavosi. Matyt visai aš žoplų žopla žiopliausia smile.gif kepiau tyč toč šitas receptas, o biskvito man nulis, čia gal žinovams aišku, kad į biskvito tešlą reikia dėti kažkiek miltų, nežinau, bet man gavosi skystalas sad.gif jokio biskvito, tik marmalas. Padėkit, ką ne taip dariau, nes ganašas geras, sviestinis kremas pasakiškas, o biskvbitas schmoll.gif
rugiagele26
QUOTE(shrekiuke @ 2009 04 04, 16:39)
Papildyta:
Gelbėkit smile.gif š... biskvitas gavosi. Matyt visai aš žoplų žopla žiopliausia smile.gif kepiau tyč toč šitas receptas, o biskvito man nulis, čia gal žinovams aišku, kad į biskvito tešlą reikia dėti kažkiek miltų, nežinau, bet man gavosi skystalas sad.gif jokio biskvito, tik marmalas. Padėkit, ką ne taip dariau, nes ganašas geras, sviestinis kremas pasakiškas, o biskvbitas  schmoll.gif
*

Cia pamirsti irasyti miltai... siek tiek toleliau buvo parasyta... reiks moderatorei rasyt, kad pataisytu...
shrekiuke
tai skaičiau atsisėdusi, kur tie miltai, kai jau nesigavo... o kur ir kiek reikia dėt. Siaubas, jaučsiuosi kaip kokia blondinka dabar:))))))))))))))
rugiagele26
QUOTE(shrekiuke @ 2009 04 04, 16:58)
tai skaičiau atsisėdusi, kur tie miltai, kai jau nesigavo... o kur ir kiek reikia dėt. Siaubas, jaučsiuosi kaip kokia blondinka dabar:))))))))))))))
*

2 stiklines miltu smile.gif as tai buciau jau plaukus nusirovusi is nervu lotuliukas.gif na viska kaip darei, tik idek dar miltu biggrin.gif
lialytia
Pasirodysiu ir aš savo tortukus blush2.gif (dariau pirmąkart medutį ir dengiau cukrine mase, tad daug broko, nepykit ax.gif)
"Persikinis tortukas su Rikotos sūriu" biggrin.gif
Lakštų receptukas "Medutis" pagal Cypciuką:
Receptukas, tik vietoj medaus dėjau tokį pat kiekį kondensuoto pieno ax.gif Kadangi dariau iš viso 3 tortukus, tai dariau iš 1,5 normos biggrin.gif
Štai paplotėliai po kepimo:
user posted image

Tortams pertepimus dariau su tokiu kremuku:
250g Rikotos sūrio
5 dideli šaukštai kondensuoto pieno
1 šaukštelis želatinos
450ml 36% grietinėlės
Dar dėjau šaukštelį vanilinio cukraus bei šiek tiek vanilinio kvapo bigsmile.gif

Ištirpintą želatiną, Rikotos sūrį ir kond. pieną išplakti mikseriu, tada supilti standžiai išplaktą grietinėlę ir išmaišyti. Kremu pertepti lakštus.
Du sluoksnius pertepiau kremu bei pridėjau pjaustytų konservuotų persikų mirksiukas.gif

Gėlytės, lapeliai, skaičiukai bei raidelės darytos iš saldainių masės: receptas
Tortas dengtas mase pagal Cypciuko receptuką: masė

Didysis tortukas:
user posted image
Mažesnieji:
user posted image
Vienas tortukas iš šono ax.gif :
user posted image

Tikrai daug tokių brokų ir nesklandumų matosi, bet mokausi iš savo klaidų ax.gif
rugiagele26
Kokie dailus!!! wub.gif nu tikrai... wub.gif o is kur gaut sablona raidelems??? Nu kokios grazios wub.gif oij negaliu...
shrekiuke
ačiū smile.gif radau smile.gif kaip gėda, kai antrą kepiau pagalvojau, gal įpilt miltų stiklinę, bet sakau, gal perkarštoj kepiau. Nu vienu žodžiu pati kalta.
rugiagele26
QUOTE(shrekiuke @ 2009 04 04, 17:10)
ačiū smile.gif radau smile.gif kaip gėda, kai antrą kepiau pagalvojau, gal įpilt miltų stiklinę, bet sakau, gal perkarštoj kepiau. Nu vienu žodžiu pati kalta.
*

Ne, butu buve viskas gerai, jei butum macius kad miltai dedasi smile.gif
lialytia
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 04 04, 17:06)
Kokie dailus!!!  wub.gif nu tikrai...  wub.gif o is kur gaut sablona raidelems??? Nu kokios grazios  wub.gif oij negaliu...
*

Aš visus šablonus (gėlyčių, lapelių ir kt.) iš užsienio parsisiunčiau ax.gif
Migle79
QUOTE(lialytia @ 2009 04 04, 16:03)
Pasirodysiu ir aš savo tortukus 

*

Labai fainučiai tavo tortukai thumbup.gif

O padėkliukus irgi iš užsienio siunteisi? Gal gali parašyti paduotuvės, iš kurios siunteisi internetinį puslapį. Ačiū.
rugiagele26
Mane tai tie skaiciai ir raides domina.. noriu ju bigsmile.gif idomu is kurio cia puslapio...
lialytia
QUOTE(Migle79 @ 2009 04 04, 18:59)
Labai fainučiai tavo tortukai thumbup.gif

O padėkliukus irgi iš užsienio siunteisi? Gal gali parašyti paduotuvės, iš kurios siunteisi internetinį puslapį. Ačiū.
*

Padėkliukai iš "Thomas Phillips" biggrin.gif
o visos formelės iš ebay'aus ax.gif
shrekiuke
tortukai fantastiški smile.gif labai gražu... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
MAMICY
gal galit uzrekomenduoti koki gera sviesu biskvita? su cipciuko ananasiniu susipykom matyt... nebesigauna jis man... reik kokio kito...
davija
Lialytia, tavo tortai tai tikrai superiniai, aš jokių brokų niekur nemačiau, nes spitrijau išsižiojus bigsmile.gif
"Pasaka" tortukas bigsmile.gif
aguonele
QUOTE(MAMICY @ 2009 04 05, 07:33)
gal galit uzrekomenduoti koki gera sviesu biskvita? su cipciuko ananasiniu susipykom matyt... nebesigauna jis man... reik kokio kito...
*

man patinka Daividijos sampaninio torto biskvitas thumbup.gif
daividija
QUOTE(aguonele @ 2009 04 05, 07:04)
man patinka Daividijos sampaninio torto biskvitas  thumbup.gif
*

thumbup.gif sitas ir man pats geriausias,visada gaunasi ir yra purus,dar kazkur buvau imetusi biskvita su pudingo milteliais,tas labai skanus,toks vanilininis...
*B.A*
mergaites,sveikos!!!
patarkite man,koki tortuka iskept,kad neistyztum man vezant masinoj 2val?? g.gif g.gif vis tiek jau silta per velykas bus,o pas anyta leksim..nesinori koses atvezt vietoj torto doh.gif lotuliukas.gif
Olesta
QUOTE(*B.A* @ 2009 04 05, 11:16)
mergaites,sveikos!!!
patarkite man,koki tortuka iskept,kad neistyztum man vezant masinoj 2val??  g.gif  g.gif vis tiek jau silta per velykas bus,o pas anyta leksim..nesinori koses atvezt vietoj torto  doh.gif  lotuliukas.gif
*

medaus thumbup.gif
CervusDama
QUOTE(*B.A* @ 2009 04 05, 13:16)
mergaites,sveikos!!!
patarkite man,koki tortuka iskept,kad neistyztum man vezant masinoj 2val??  g.gif  g.gif vis tiek jau silta per velykas bus,o pas anyta leksim..nesinori koses atvezt vietoj torto  doh.gif  lotuliukas.gif
*

manau Cypciuko medutis tikrai neistis! Aisku reikia ji padaryt anksciau, leisti pastoveti koki minimum pusdieni, leisti sustingti ir tada veztis smile.gif
Tikrai nieko nenutiks, ne viena karta esu meducius transportavusi smile.gif
juodukeee
QUOTE(*B.A* @ 2009 04 05, 12:16)
mergaites,sveikos!!!
*

Siulyciau medaus torta, as jy transportavau daugiau nei 200km ir viskas buvo thumbup.gif
aistuzele
Aš taip pat transportuoju tik Medučius, nes man taip pat tenka vežti juos už 250 km biggrin.gif
laurikee
QUOTE(Vaiiva @ 2009 04 02, 20:42)
Ateinu su šiandieniniais savo keksiukais  4u.gif
user posted image

Bananiniai Snickers keksiukai

Pusės puodelio cukraus
2 kiaušinių
100 g ištirpinto margarino
2 prinokusių bananų
2 puodelių miltų
2 arb.š. kepimo miltelių
2 Snickers šokoladukų

Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių. Suplakti kambario temperatūros kiaušinius su cukrumi iki vientisų šviesių putų. Sudėti ištirpintą ir atvėsintą margariną, susmulkintus šokoladukus ir sumaišyti su iki vientisos masės sutrintais bananais. Persijoti su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir įmaišyti į tešlą. Kepti 20 min.

user posted image

Tikrai nepaprasto skonio keksiukai wub.gif
*

Labai jau skaniai atrodo smile.gif Norėjau paklausti kur būtų galima nusipirkti šitų formelių? Kiek suprantu jos vienkartinės 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.