Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Elijus
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2
Clotilde
Zurnale perskaiciau mergaites varda Elija ir kazkaip pagalvojau, kad berniukui Elijus irgi neblogai tiktu ax.gif Kaip manot? rolleyes.gif
mamamia25
zinau berniuka viena elija. mb tas vardas grazus, norejo sunui duot, bet man tai nelabai ax.gif
ciuke
Man tai nelabai, su '-ijus' galune retai kuris patinka ax.gif
Per svelnus vyrukui.
Ledy&Co
Pažįstu vieną berniuką vardu Elijas. Tikrai vardukas neblogas ir kiek neįrastas thumbup.gif wub.gif Elijus irgi saunu 4u.gif
eliukastukas
patariu is patirties jei tikrai norit uzdeti si varduka neklauskit ka mono kitos mamos,nes kai prirasys cia jum nesamoniu biggrin.gif biggrin.gif fantazija atsoks biggrin.gif labai grazus vardelis,mano dukrytes tox thumbup.gif
vilmante5
taip,taip delvardo patarimu tikrai neverta klaust. Bet sitas tikrai grazus. super! mano drauge dukryte taip pavadino!
InJe*kcija
QUOTE(ciuke @ 2009 04 03, 08:10)
Man tai nelabai, su '-ijus' galune retai kuris patinka ax.gif
Per svelnus vyrukui.
*

drinks_cheers.gif
Nieko sau
Nepatinka cool.gif Per švelnus cool.gif
*Liepa18*
Man taip pat nepatinka... Per daug jau skystas, kaip būsimam vyrui... blush2.gif Man kažkodėl išgirdus tokius vardus - prieš akis iškyla ne tos pakraipos vyruko portretas biggrin.gif Nežinau kodėl, bet vat taip va yra... ax.gif
Pangasija
wub.gif thumbup.gif
*Liepa18*
QUOTE(eliukastukas @ 2009 04 03, 08:40)
patariu is patirties jei tikrai norit uzdeti si varduka neklauskit ka mono kitos mamos,nes kai prirasys cia jum nesamoniu biggrin.gif  biggrin.gif fantazija atsoks biggrin.gif labai grazus vardelis,mano dukrytes tox thumbup.gif
*

Aš tai nemanau, kad čia fantazijos ir niekas čia mokinti nenori, tiesiog išsako savo nuomonę... Juk gyvename tarp žmonių, tai jau geriau forume sužinoti kas ką mano, jei svarbi kitų nuomonė... Negu vėliau tiesiai į akis išgirsti tokius komentarus ir gailėtis dėl pasirinkto vardo... g.gif
Nesiginčysiu, kad mergaitei Elija labai gražus, bet vat berniukui, būsimam vyrui... Kaip berniukui tai irgi gražu, bet jau subrendusiam vyrui, tai... Bet čia tik mano nuomonė yu.gif
InJe*kcija
labai grazus vardelis,mano dukrytes tox thumbup.gif
*

cia apie berniuka snekama unsure.gif
maybe24
Man visai nieko smile.gif
Clotilde
patariu is patirties jei tikrai norit uzdeti si varduka neklauskit ka mono kitos mamos,nes kai prirasys cia jum nesamoniu biggrin.gif  biggrin.gif fantazija atsoks biggrin.gif labai grazus vardelis,mano dukrytes tox thumbup.gif
*

Na man neigiama nuomone nera labai baisus dalykas. Tikrai del to neisizeidziu ax.gif
Mano nuomone sis vardas dabar skamba vaikiskai arba, kaip kitos sako, "skystai". Bet berniukui kol kas tiks. O stai kai jis uzaugs ir taps vyru, juk bus ir daug kitu vyru panasaus skambesio vardais, nes dabar tai ima populiareti. Taigi manau niekeno nebestebins tas "minkstas" vardas.
ciuke
QUOTE(Clotilde @ 2009 04 03, 13:31)

Mano nuomone sis vardas dabar skamba vaikiskai arba, kaip kitos sako, "skystai". Bet berniukui kol kas tiks. O stai kai jis uzaugs ir taps vyru, juk bus ir daug kitu vyru panasaus skambesio vardais, nes dabar tai ima populiareti. Taigi manau niekeno nebestebins tas "minkstas" vardas.
*

Gal pavarde pvz labai vyriska mirksiukas.gif ?
InJe*kcija
QUOTE(ciuke @ 2009 04 03, 13:49)
*

tada juolab reikia vyrisko vardo smile.gif
be to, dazniausiai bendraujant gi pavardes nenaudojam, kreipiames vardu mirksiukas.gif
Shania
Skamba visai nieko rolleyes.gif paziurekit ar vaikiukui tiks mirksiukas.gif
Arvena
man gražus 4u.gif
ir visai vyriškas..... ir būtent Elijus man gražiau nei Elijas
Akra
Nors ir neiprastas mano ausiai, bet graziai skamba. Tikrai ir grazus ir iskirtinis vardas smile.gif
DNG
Turiu giminėj tokiu vardu smile.gif Tai vardas iš Biblijos.
muminukas
visai nieko smile.gif ir Elijas, ir Elijus.
Clotilde
QUOTE(ciuke @ 2009 04 03, 13:49)
*

Kadangi pavarde ilgoka,norisi trumpesnio vardo. O del to pavardes vyriskumo, negi buna nevyrisku? unsure.gif
ciuke
QUOTE(Clotilde @ 2009 04 03, 22:24)
Kadangi pavarde ilgoka,norisi trumpesnio vardo. O del to pavardes vyriskumo, negi buna nevyrisku? unsure.gif
*

Gal buna.... jei vyrisku vardu buna nevyrisku, tai ir pavardziu....Na, nesupratot minties, tiek to, neblogas tas jusu vardukas kaip bebutu mirksiukas.gif
4u.gif
muminukas
QUOTE(Clotilde @ 2009 04 03, 12:31)
O stai kai jis uzaugs ir taps vyru, juk bus ir daug kitu vyru panasaus skambesio vardais, nes dabar tai ima populiareti. Taigi manau niekeno nebestebins tas "minkstas" vardas.
*

kad čia jau grynai skonio dalykas smile.gif pvz., man ir Nojus, ir Emilis skamba labai minkštai, o va, kokie populiarūs smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Clotilde @ 2009 04 03, 21:24)
O del to pavardes vyriskumo, negi buna nevyrisku? unsure.gif
*

tai čia irgi kiekvieno asmeniškas supratimas. pvz., su mažybinėmis priesagomis -elis, -utis gal ir nelabai jau vyriškai skamba ax.gif Miliutis, Sabutis...
organizatore
QUOTE(Clotilde @ 2009 04 02, 23:02)
Zurnale perskaiciau mergaites varda Elija ir kazkaip pagalvojau, kad berniukui Elijus irgi neblogai tiktu ax.gif  Kaip manot? rolleyes.gif
*

lb svelnus, grazus vardukas thumbup.gif
emigrante
Labai grazus vardas, kai laukemes vaikelio buvau nusiziurejusi sita varduka(Švedijoje drauges brolio sunukas vardu Elijas) bet as pasiziurejau i reiksme ir sudvejojau Elijas (07.20), Elijus – hebrajų (sen. žydų): „Jehova (dievas) yra mano viešpatis, valdovas“
muminukas
QUOTE(emigrante @ 2009 04 04, 08:59)
pasiziurejau i reiksme ir sudvejojau Elijas (07.20), Elijus – hebrajų (sen. žydų): „Jehova (dievas) yra mano viešpatis, valdovas“
*

irnesakyk.gif kad tų hebrajiškų gal pusė vardų su Jehova/Jahve: ir Juozapas, ir Jonas... niu, gal ne pusė ir netiesiogiai su jahve, bet labai jau pamaldūs smile.gif
Silvy
Man patinka 4u.gif
Clotilde
QUOTE(muminukas @ 2009 04 04, 09:41)
Papildyta:
tai čia irgi kiekvieno asmeniškas supratimas. pvz., su mažybinėmis priesagomis    -elis, -utis gal ir nelabai jau vyriškai skamba  ax.gif Miliutis, Sabutis...
*

Na tokiu atveju tada musu pavare vyriska smile.gif Šidlauskas Elijus rolleyes.gif Graziai skamba? ax.gif
muminukas
QUOTE(Clotilde @ 2009 04 04, 11:25)
Na tokiu atveju tada musu pavare vyriska smile.gif Šidlauskas Elijus rolleyes.gif Graziai skamba? ax.gif
*

gražiai smile.gif o jums?
Cuddle
Man asmeniskai ne, nes per moteriskas.
Timida
TRAGEDIJA!!! doh.gif Ir is kur siais laikais merginos tokius vardus savo vaikams traukia, nesamone kazkokia ir tiek... blink.gif
sirdeles
QUOTE(organizatore @ 2009 04 04, 09:48)
lb svelnus, grazus vardukas  thumbup.gif
*

pritariu drinks_cheers.gif Labai grazus vardas
Clotilde
QUOTE(Timida @ 2009 04 05, 01:49)
TRAGEDIJA!!!  doh.gif  Ir is kur siais laikais merginos tokius vardus savo vaikams traukia, nesamone kazkokia ir tiek... blink.gif
*

Lietuvoje jau daug "tragediju" vaiksto biggrin.gif Bet vardas aplinkos gi netersia blink.gif
muminukas
QUOTE(Timida @ 2009 04 05, 00:49)
TRAGEDIJA!!!  doh.gif  Ir is kur siais laikais merginos tokius vardus savo vaikams traukia, nesamone kazkokia ir tiek... blink.gif
*

Elijas, Elijus nail.gif mirksiukas.gif
areida
man grazus ax.gif
Dykuma5
Pažinojau vyruką vardu Elijus - gal ir nieko, bet savo vaiko taip nevadinčiau biggrin.gif
deisy
Aš pažįstu berniuką, kurio vardas Edijus. Man gal gražiau, nei Elijus. Bet nei vienu iš jų savo vaiko nepavadinčiau ax.gif
RitaRazi
QUOTE(*Liepa18* @ 2009 04 03, 10:26)
Man taip pat nepatinka... Per daug jau skystas, kaip būsimam vyrui...  blush2.gif Man kažkodėl išgirdus tokius vardus - prieš akis iškyla ne tos pakraipos vyruko portretas biggrin.gif  Nežinau kodėl, bet vat taip va yra... ax.gif
*

Elijas - puikus vardas.
Jeigu kam kyla asociacijos, kad tai "silpnas"vardas, siulau Biblija paskaityti. Tai pranaso vardas, o jis tikrai su stiprybe, valia ir istverme asocijuojasi.. wub.gif

Jei norite taip pavadinti savo berniuka - puiku!! 4u.gif Tai tikrai labai tinkamas vardas smile.gif
*Liepa18*
QUOTE(RitaRazi @ 2009 04 07, 12:37)
Elijas - puikus vardas.
Jeigu kam kyla asociacijos, kad tai "silpnas"vardas, siulau Biblija paskaityti. Tai pranaso vardas, o jis tikrai su stiprybe, valia ir istverme asocijuojasi.. wub.gif

Jei norite taip pavadinti savo berniuka - puiku!!  4u.gif  Tai tikrai labai tinkamas vardas  smile.gif
*

Bibliją tikrai skaičiau, bet man tai esmės nekeičia... mirksiukas.gif Man pats vardo skambesys kaip vyrui per minkštas, nepaisant visko...
Siracusa
Elijus tai man nelabai tongue.gif Bet Elijas - vienas gražiausių vyriškų hebrajiškų vardų. Taip turbūt dėl "Dievo vyro" pranašo Elijo. Išskirtinis pranašas buvo.

Pripratę prie šito vardo (draugų rate turim), gal dėl to jis nei keistas, nei super retas neatrodo.
Saule777
Šiuo metu labai populiarus ELIGIJUS
stella2007
skamba graziai,bet savo sunaus taip nepavadinciau ax.gif
shimmer
Vyro sesuo sugalvojo mergytę pavadinti Elija
rozinelape
Kai kurie raso, kad vardas su galune "ijus" per svelnus vyrui. Bet juk vyras ne vien draskytis skirtas. Savo vyriskumui irodyti yra daug budu ir be "drioksincio" rezianciais garsais vardo. Elijas - pranaso vardas. Rimtas, kupinas isminties ir vidines ramybes bei dvasines tvirtybes vardas. Man grazus.
ValSve
Labai grazus vardas thumbup.gif
Tiek mergaitei "Elija", tiek berniukui "Elijus" tinka mirksiukas.gif
lauryyy
QUOTE(shimmer @ 2009 04 13, 21:26)
Vyro sesuo sugalvojo mergytę pavadinti Elija
*

Mano sesuo savo dukryte taip pat pavadino Elija. Dabar jau 5metukai tai grazuolei mergytei wub.gif
p.s.Elijus man negrazu.
l'eau
skystas kažkoks vardas schmoll.gif
Vaigi
per švelnus
euforbija
reali istorija.
teko pazinti viena Eliju!
aukstas bernas, bet jau toks kaip gelele... jokio vyriskusmo!

draugai "Eliza" vadino.... doh.gif

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.