Zurnale perskaiciau mergaites varda Elija ir kazkaip pagalvojau, kad berniukui Elijus irgi neblogai tiktu
zinau berniuka viena elija. mb tas vardas grazus, norejo sunui duot, bet man tai nelabai
Man tai nelabai, su '-ijus' galune retai kuris patinka
Per svelnus vyrukui.
Pažįstu vieną berniuką vardu Elijas. Tikrai vardukas neblogas ir kiek neįrastas
patariu is patirties jei tikrai norit uzdeti si varduka neklauskit ka mono kitos mamos,nes kai prirasys cia jum nesamoniu
taip,taip delvardo patarimu tikrai neverta klaust. Bet sitas tikrai grazus. super! mano drauge dukryte taip pavadino!
Nepatinka
Man taip pat nepatinka... Per daug jau skystas, kaip būsimam vyrui...
QUOTE(eliukastukas @ 2009 04 03, 08:40) patariu is patirties jei tikrai norit uzdeti si varduka neklauskit ka mono kitos mamos,nes kai prirasys cia jum nesamoniu Aš tai nemanau, kad čia fantazijos ir niekas čia mokinti nenori, tiesiog išsako savo nuomonę... Juk gyvename tarp žmonių, tai jau geriau forume sužinoti kas ką mano, jei svarbi kitų nuomonė... Negu vėliau tiesiai į akis išgirsti tokius komentarus ir gailėtis dėl pasirinkto vardo... Nesiginčysiu, kad mergaitei Elija labai gražus, bet vat berniukui, būsimam vyrui... Kaip berniukui tai irgi gražu, bet jau subrendusiam vyrui, tai... Bet čia tik mano nuomonė
Man visai nieko
QUOTE(eliukastukas @ 2009 04 03, 08:40) patariu is patirties jei tikrai norit uzdeti si varduka neklauskit ka mono kitos mamos,nes kai prirasys cia jum nesamoniu Na man neigiama nuomone nera labai baisus dalykas. Tikrai del to neisizeidziu Mano nuomone sis vardas dabar skamba vaikiskai arba, kaip kitos sako, "skystai". Bet berniukui kol kas tiks. O stai kai jis uzaugs ir taps vyru, juk bus ir daug kitu vyru panasaus skambesio vardais, nes dabar tai ima populiareti. Taigi manau niekeno nebestebins tas "minkstas" vardas. QUOTE(Clotilde @ 2009 04 03, 13:31) Mano nuomone sis vardas dabar skamba vaikiskai arba, kaip kitos sako, "skystai". Bet berniukui kol kas tiks. O stai kai jis uzaugs ir taps vyru, juk bus ir daug kitu vyru panasaus skambesio vardais, nes dabar tai ima populiareti. Taigi manau niekeno nebestebins tas "minkstas" vardas. Gal pavarde pvz labai vyriska
Skamba visai nieko
man gražus
ir visai vyriškas..... ir būtent Elijus man gražiau nei Elijas
Nors ir neiprastas mano ausiai, bet graziai skamba. Tikrai ir grazus ir iskirtinis vardas
Turiu giminėj tokiu vardu
visai nieko
QUOTE(Clotilde @ 2009 04 03, 12:31) O stai kai jis uzaugs ir taps vyru, juk bus ir daug kitu vyru panasaus skambesio vardais, nes dabar tai ima populiareti. Taigi manau niekeno nebestebins tas "minkstas" vardas. kad čia jau grynai skonio dalykas Papildyta: QUOTE(Clotilde @ 2009 04 03, 21:24) tai čia irgi kiekvieno asmeniškas supratimas. pvz., su mažybinėmis priesagomis -elis, -utis gal ir nelabai jau vyriškai skamba
Labai grazus vardas, kai laukemes vaikelio buvau nusiziurejusi sita varduka(Švedijoje drauges brolio sunukas vardu Elijas) bet as pasiziurejau i reiksme ir sudvejojau Elijas (07.20), Elijus hebrajų (sen. žydų): Jehova (dievas) yra mano viešpatis, valdovas
QUOTE(emigrante @ 2009 04 04, 08:59) pasiziurejau i reiksme ir sudvejojau Elijas (07.20), Elijus hebrajų (sen. žydų): Jehova (dievas) yra mano viešpatis, valdovas
Man patinka
Man asmeniskai ne, nes per moteriskas.
TRAGEDIJA!!!
QUOTE(Timida @ 2009 04 05, 00:49) TRAGEDIJA!!! Elijas, Elijus
man grazus
Pažinojau vyruką vardu Elijus - gal ir nieko, bet savo vaiko taip nevadinčiau
Aš pažįstu berniuką, kurio vardas Edijus. Man gal gražiau, nei Elijus. Bet nei vienu iš jų savo vaiko nepavadinčiau
QUOTE(*Liepa18* @ 2009 04 03, 10:26) Man taip pat nepatinka... Per daug jau skystas, kaip būsimam vyrui... Elijas - puikus vardas. Jeigu kam kyla asociacijos, kad tai "silpnas"vardas, siulau Biblija paskaityti. Tai pranaso vardas, o jis tikrai su stiprybe, valia ir istverme asocijuojasi.. Jei norite taip pavadinti savo berniuka - puiku!! QUOTE(RitaRazi @ 2009 04 07, 12:37) Elijas - puikus vardas. Jeigu kam kyla asociacijos, kad tai "silpnas"vardas, siulau Biblija paskaityti. Tai pranaso vardas, o jis tikrai su stiprybe, valia ir istverme asocijuojasi.. Jei norite taip pavadinti savo berniuka - puiku!! Bibliją tikrai skaičiau, bet man tai esmės nekeičia...
Elijus tai man nelabai
Pripratę prie šito vardo (draugų rate turim), gal dėl to jis nei keistas, nei super retas neatrodo.
Šiuo metu labai populiarus ELIGIJUS
skamba graziai,bet savo sunaus taip nepavadinciau
Vyro sesuo sugalvojo mergytę pavadinti Elija
Kai kurie raso, kad vardas su galune "ijus" per svelnus vyrui. Bet juk vyras ne vien draskytis skirtas. Savo vyriskumui irodyti yra daug budu ir be "drioksincio" rezianciais garsais vardo. Elijas - pranaso vardas. Rimtas, kupinas isminties ir vidines ramybes bei dvasines tvirtybes vardas. Man grazus.
Labai grazus vardas
Tiek mergaitei "Elija", tiek berniukui "Elijus" tinka
skystas kažkoks vardas
per švelnus
reali istorija.
teko pazinti viena Eliju! aukstas bernas, bet jau toks kaip gelele... jokio vyriskusmo! draugai "Eliza" vadino.... |