![]() QUOTE(flight @ 2011 02 08, 23:57) tipiskas, lietuviskas butas QUOTE(Juma81 @ 2011 02 07, 20:52) as asmeniskai neturiu nieko pries,bet man atrodo kad temos pavadinimas sau ,o komentarai sau! Klasika ten labai panasi,kaip cia karaliskas Kazachstano dekoras,o provancas tai butu vidurzemio juros regionas su tavo stilium... Tai ir gaunasi UK vienokia klasika,provance kitokia klasika,lietuvoje ir kazachstane ir gi sava klasika!
as niekaip nesuprantu - kam gaisti laika ir ieskoti nuotrauku kas negrazu?
laiko eikvojimas ir ne kitaip...
Tai gal atsitiktinai užmato.
Provansas mažam butuke atrodo infantiliai. Gražu, kai dizainas daromas atitinkamoje erdvėje, o ne kišenėje. Ypač kai tam būste gyvena ne tik saldžiai nusiteikusi moteriškė, bet dar ir vaikai, vyras. QUOTE(aix2011 @ 2011 02 14, 01:27) as asmeniskai neturiu nieko pries,bet man atrodo kad temos pavadinimas sau ,o komentarai sau! Klasika ten labai panasi,kaip cia karaliskas Kazachstano dekoras,o provancas tai butu vidurzemio juros regionas su tavo stilium... Tai ir gaunasi UK vienokia klasika,provance kitokia klasika,lietuvoje ir kazachstane ir gi sava klasika! Labai apsirinkate Papildyta: QUOTE(Subjektyvi @ 2011 02 15, 11:51) Tai gal atsitiktinai užmato. Provansas mažam butuke atrodo infantiliai. Gražu, kai dizainas daromas atitinkamoje erdvėje, o ne kišenėje. Ypač kai tam būste gyvena ne tik saldžiai nusiteikusi moteriškė, bet dar ir vaikai, vyras. Matyt visi Viduržemio jūros regione gyvenantys vyrai nusiteikę saldžiai QUOTE(Subjektyvi @ 2011 02 15, 08:51) Tai gal atsitiktinai užmato. Provansas mažam butuke atrodo infantiliai. Gražu, kai dizainas daromas atitinkamoje erdvėje, o ne kišenėje. Ypač kai tam būste gyvena ne tik saldžiai nusiteikusi moteriškė, bet dar ir vaikai, vyras. subjekyvus pastebejimai QUOTE(ziema1 @ 2011 02 15, 17:25) subjekyvus pastebejimai Aha Ziema,tikrai saunuoles,vieniems jauku ir grazu,kitiems juokinga QUOTE(aix2011 @ 2011 02 16, 10:15) Aha Ziema,tikrai saunuoles,vieniems jauku ir grazu,kitiems juokinga jos nepritaikytos tai ka daryt.....mes airijoj gyvenan ir airai kuria provansa su lavandom tik jos ziema cia irgi nezydi QUOTE(ziema1 @ 2011 02 16, 18:18) jos nepritaikytos tai ka daryt.....mes airijoj gyvenan ir airai kuria provansa su lavandom tik jos ziema cia irgi nezydi O baseinas kokio dydzio pas provanco airius?O tu pati ar esi buvusi provance QUOTE(ziema1 @ 2011 02 16, 19:18) jos nepritaikytos tai ka daryt.....mes airijoj gyvenan ir airai kuria provansa su lavandom tik jos ziema cia irgi nezydi na nereikia provanco stiliaus lyginti su Versalio rumais:) Provancas tai visu pirma yra kaimas, o kur Jus kad ir Prancuzijos kaime matete 40 kvadratu virtuve ir svetaine 60? ten visa nameliukas tiek uzima:))) Provancas, tai spalvos, detales, formos, o svarbiausia tai jaukumas, lengvumas ir subtilumas, todel tame interjere tiek visokiu niekuciu be jokios konkrecios funkcijos - narveliai, lavandu sakeles, galybe serveteliu ir pagalvyciu, muiliukai, kuriu niekas niekada nenaudoja, geleti puodeliukai, karoliukai, zvakeles ir t.t. tai ka daro airiai, lietuviai ar dar kas tai yra tik stilistikos elementu atkartojimas, ir jei Jums labiau patinka impozantiskos erdves, tai vadinasi Jums jos patinka, bet tai nereiskia, kad ten yra geriau ar graziau, negu cia ir atvirsciai.
Kai tipiniam miegamojo rajono daugiabutyje "laužiamas" dizainas, kartais persūdoma, tai atrodo keistai, juokingai, klaikiai.
Nors tas pats "dizainas" visai kitaip atrodytų savitą aurą turinčiame name, bute, kur netipinės erdvės, lubų aukštis ir kt.
Labuka, neseniai radau sia temuke, na ir prisiziurejau
tikriausiai šiame miegamajame pagal feng-shui nei išsimiegosi, nei pailsėsi, košmaras
Net nežinojau kurią nuotrauką įkelt.
tikiuosi nieko neįžeisiu, bet man stogas pavažiuotų jei tektų gyvent tokiam name ![]() http://www.latava.lt/index.php/lt/unikalus...ilnioje/15986/2
oi ir man tokie "bardakai" tai nelabai nelabai, kazkada zurnale pamaciau Grigaicio buta, tai kazkoks kosmaras, kaip gali ten ka nors rasti
QUOTE(Lillita @ 2010 05 04, 13:31) ![]() sikinykas virtuveje?!??! kaip patogu!!! rankose bliudas sriubos - ir pavalgai ir pakakini QUOTE(Dasha @ 2011 05 08, 15:05) as irgi cia vonios kambari su vc matau Papildyta: QUOTE(jitute @ 2011 05 08, 14:18) oi ir man tokie "bardakai" tai nelabai nelabai, kazkada zurnale pamaciau Grigaicio buta, tai kazkoks kosmaras, kaip gali ten ka nors rasti va va as irgi zurnale ta jo buta maciau...
parduodami butai, LT
![]() geras sinchronas puokšė ir šepetys ![]() neįsivaizduotu vyro tokiame kambaryje ![]() Papildyta: ir rusiška prabanga -Nadežda Kadiševa. Gražaus balso moteris, bet su skoniu, mano manymu, visiškai nedraugauja, kaip scenoje, taip ir namuose. sako, kad 180 kvadratinių m dydžio buto interjero dizainą atliko italas Onofrijo Jukulano . Svarbiausia, sako, kad dizaineris juos tuos, t.y. kadiševos šeimą išsirinko, o ne atvirkščiai. Ir štai kas gavosi. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
ir svečiuose pas Voločkovą
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() blizgesys ir pompastika
tikrai baisu
QUOTE(mjforever @ 2012 01 22, 19:00) neįsivaizduotu vyro tokiame kambaryje O gal jo ten niekada ir nebuvo
O dabar apsidairykit aplinkui, jei esate savo namuose. Ar tikrai savo buto interjera galite deti ant zurnalo virselio? O gal visgi labiau tiktu i sita tema
Kiekvienas buta rengiasi sau, taip, kad jam butu grazu ir patogu. Kas cia blogo, jei daugiabucio name bandoma isirengti provanso stiliu? Na taip taip.. klasikiniai interjerai labiausiai tinka ta pacia dvasia atspindinciuose pastatuose. O ka jei negali istengti nupirkti? Sedeti verkti ir kaltinti Kubiliu? Puiku, kai zmones dziaugiasi gyvenimu ir sugeba gyvent del saves, o ne del kitu. Gal ne visada pavyksta taip kaip norisi, ne viskas ikandama, juolab ne visu skonis sutampa. Tarp laaabai grazu nuo tiesiog baaaaisu kartais nera jokio skirtumo (Kaip jums Lady Gaga?) Labai sudominto su Grigaicio butu, ieskojau google bet nelabai ka radau, bet is to ka radau manau kad jo butas ispudingas Del daiktu gausos tai gyvenamam buste be daiktu neapseisi QUOTE(Dorela @ 2012 01 22, 21:40) O dabar apsidairykit aplinkui, jei esate savo namuose. Ar tikrai savo buto interjera galite deti ant zurnalo virselio? O gal visgi labiau tiktu i sita tema Kiekvienas buta rengiasi sau, taip, kad jam butu grazu ir patogu. Kas cia blogo, jei daugiabucio name bandoma isirengti provanso stiliu? Na taip taip.. klasikiniai interjerai labiausiai tinka ta pacia dvasia atspindinciuose pastatuose. O ka jei negali istengti nupirkti? Sedeti verkti ir kaltinti Kubiliu? Puiku, kai zmones dziaugiasi gyvenimu ir sugeba gyvent del saves, o ne del kitu. Gal ne visada pavyksta taip kaip norisi, ne viskas ikandama, juolab ne visu skonis sutampa. Tarp laaabai grazu nuo tiesiog baaaaisu kartais nera jokio skirtumo (Kaip jums Lady Gaga?) Labai sudominto su Grigaicio butu, ieskojau google bet nelabai ka radau, bet is to ka radau manau kad jo butas ispudingas Del daiktu gausos tai gyvenamam buste be daiktu neapseisi na, diskusija ta tema, manyčiau, lyg ir beprasmiška. Lygiai dėl tos pačios priežasties, apie kurią minėjot-kiekvienam savaip. Vieni mato kičą, kiti sako, kad jo nebūna. Galima gi kritikuoti Lady Gaga, galima ir interjerą. Juk būna ir interjero konkursai, renkami geriausi, ir blogiausi. Kažkokie bendrieji kriterijai vis tik yra. O svarbiausia, yra laisvė pasirinkti diskusijos temą
Kas cia blogo, jei daugiabucio name bandoma isirengti provanso stiliu?
kazin kaip paziuretumet, jei jusu vyras nusprestu i senus zigulius sudeti ferari vidurius cia kaskas panasaus, manau ne vienas pasukiotu pirsta prie smilkinio. taip kaip ir 9 aukste blokiniam name esantis provansas , nu ka-'"prikolas" ne kitaip. nu bet kaskam grazu. P.S skonis ir pajutimas yra ugdomas su laiku, o ne man grazu ir viskas svarbiausia turi but VISUMA
galvoju, kad ne tame esmė, kur įrengtas tas provanco stilius. Esu mačiusi bendrabutyje vieno kambario butą neparastai gražų provanco stiliumi įrengtą; ir klasikinį stilių kitame paprastame bute, kurį sukūrė tik du nedideli prašmatnūs klasikiniai daiktai. Norai norais, bet harmonijos su proporcijomis, aplinka, buitimi, erdve prisilaikyti būtų ne "pro šalį". Būtent tie dalykai ir rėžia akį.
QUOTE(coffe @ 2012 01 23, 13:22) Kas cia blogo, jei daugiabucio name bandoma isirengti provanso stiliu? kazin kaip paziuretumet, jei jusu vyras nusprestu i senus zigulius sudeti ferari vidurius cia kaskas panasaus, manau ne vienas pasukiotu pirsta prie smilkinio. taip kaip ir 9 aukste blokiniam name esantis provansas , nu ka-'"prikolas" ne kitaip. nu bet kaskam grazu. P.S skonis ir pajutimas yra ugdomas su laiku, o ne man grazu ir viskas svarbiausia turi but VISUMA
ir kaip nepasidaro bloga nuo to ružavumo
![]() ![]() ![]()
dar, Rusijoje, turtingai ir madingai...
![]() ![]() ![]()
QUOTE(coffe @ 2012 01 23, 14:22) Kas cia blogo, jei daugiabucio name bandoma isirengti provanso stiliu? kazin kaip paziuretumet, jei jusu vyras nusprestu i senus zigulius sudeti ferari vidurius cia kaskas panasaus, manau ne vienas pasukiotu pirsta prie smilkinio. taip kaip ir 9 aukste blokiniam name esantis provansas , nu ka-'"prikolas" ne kitaip. nu bet kaskam grazu. P.S skonis ir pajutimas yra ugdomas su laiku, o ne man grazu ir viskas svarbiausia turi but VISUMA Nesuprantu, kodėl daugiaaukščiame negalima buto įsirengti klasikiniu ar provanso stiliumi? Tai ten taip išeina galima tik moderniai? Ar belenkaip? Svarbiausia yra neperspausti, nepersūdyti ir tada viskas bus liuks, aišku čia neina kalba apie aukščiau esančių būstų pavyzdžius, kurie apskritai yra nei namui, nei butui netinkami, nes tiesiog iš to per didelio noro pasidaryti prabangiai ir perspjauti kitus, padaryta - beskonybė. Tačiau jei darai kukliai, lengvai, neperkraunant, derinant ir t.t. galima pasidaryti nuostabią klasiką tiek bute, tiek name. Papildyta: QUOTE(Kava&arbata @ 2012 01 23, 22:14) Čia taip gaunasi - jei gyveni senos statybos baltų plytų nušiurusiame daugiaaukštyje, tai jau būk malonus ir interjerą pasidaryk nušiurusį. Jei naujos statybos bute - tai interjerą daryk modernų. Jei jau kokį randi butą su istorija, autentišką, tai jau va, jame gali darytis klasiką ar provansą. Bet daugiau šiukštu nebandyk jų niekur kišti.
Tokiais laiptais mane tik su šautuvu viršun užvarytų
![]() ![]() ![]() ![]() Tarp kitko, vieną iš panašių baubų neseniai mačiau žurnale, kur atfotkintas jaunos šeimos butas, o šalia tų baisuoklių laiptų maža mergytė stovi... Žurnalistės paklausta, ar nebaisu dėl vaiko, motina sako, ai nieko, jau priprato jinai, lengvai aukštyn žemyn laksto
Asmeniškai man tai vienas didelis nesusipratimas
http://www.aruodas.lt/butai/kaune/lampedzi...er-du-1-1137846 QUOTE(Svajone_25 @ 2011 05 11, 14:21) Jooo Nors siaip, ,,na vkus i cviet druzei niet" QUOTE(Bananamio @ 2012 05 23, 18:28) Asmeniškai man tai vienas didelis nesusipratimas http://www.aruodas.lt/butai/kaune/lampedzi...er-du-1-1137846 na savotiskai,yra ir neblogu detaliu QUOTE(Bananamio @ 2012 05 23, 19:28) Asmeniškai man tai vienas didelis nesusipratimas http://www.aruodas.lt/butai/kaune/lampedzi...er-du-1-1137846 Kodėl? Išmetus/pakeitus kai kuriuso baldus, būtų puikus butas. Man labai patiko kabanti lova, o terasa ant stogo - išvis super, na, virtuvės-svetainės baldus bei kilimus reikėtų pakeisti ir tiek. Papildyta: QUOTE(coffe @ 2012 01 23, 13:22) taip kaip ir 9 aukste blokiniam name esantis provansas , nu ka-'"prikolas" ne kitaip. svarbiausia turi but VISUMA Aa, na taip, 9 aukšte senos st. blokiniam name privalomos tarybinės sekcijos, išgulėtos sofos ir aplaupyti tapetai
Jaukus kambariukas miegoti, o jei kas atsitiks - čia pat ir pasišarvoti
![]() ![]() QUOTE(Lillita @ 2012 01 23, 23:19) ir kaip nepasidaro bloga nuo to ružavumo Nu žinokit nepasidaro |