Berods neradau tokios temelės... Benaršydama po internetą ir ieškodama ko nors mielo, ką galėčiau pritaikyti savo kuriamame interjere, kartais aptinku nuotraukų, kurios stipriai nustebina - ir kaip gi galima tai sukuri? Būna, kad nuotraukos kraupina, o kartais net stipriai prajuokina savo absurdiškumu. Kaip sakoma - dėl skonio nesiginčyjama, bet įdomu pasižiūrėti, ką mes laikome neskoningumu  Atidarau temelę tam, kad įkeltumėte jums siaubą, juoką, pasibjaurėjimą ar didelį nustebimą keliančių kambario, baldų, ar kitų interjero elementų fotografijas.
pvz. labai "perdizainerintas" langas:  arba lova... parduodama lietuvoje. mane "žavi" joje viskas: banguotas galvūgalis, tigriuko dekoras, veidrodis, paauksavimai...
yr tema apie kičą interjere- tai kaip ir tas pats..
kičo daug galima rasti mūsų parduotuvėse, kartais galvoji, juk ir fantazijos reikia taip neskoningai pagaminti
Lillita
2009 04 03, 11:11
QUOTE(sonic @ 2009 04 03, 10:01) kičo daug galima rasti mūsų parduotuvėse, kartais galvoji, juk ir fantazijos reikia taip neskoningai pagaminti  siaip zinoma tokiu pavyzdziu butu galima labai daug surasti, ypac mazesniu baldininku puslapiuose, kai patys staklininkai daro dizaino sprendimus  bet is esmes tai gal nereiketu saipytis is kitu darbo, vis tiktai tai yra kazkieno su meile daryti projektai, kazkieno svajone ar fantazija, o kartais ir keistos klientu uzgaidos.. na, cia mano asmenine nuomone
QUOTE(dekor @ 2009 04 03, 01:27) yr tema apie kičą interjere- tai kaip ir tas pats.. na, kičas ir siaubas ne visai vienas ir tas pats... QUOTE(Lillita @ 2009 04 03, 11:11) siaip zinoma tokiu pavyzdziu butu galima labai daug surasti, ypac mazesniu baldininku puslapiuose, kai patys staklininkai daro dizaino sprendimus  bet is esmes tai gal nereiketu saipytis is kitu darbo, vis tiktai tai yra kazkieno su meile daryti projektai, kazkieno svajone ar fantazija, o kartais ir keistos klientu uzgaidos.. na, cia mano asmenine nuomone  na, gal ne šaipymuisi skirta tema mano... ir nesiruošiu imti pvz čia skelbiamų butų interjerų. labiau norisi parodyti būtent dizaino įmonių kurtų absurdų... Papildyta:http://www.color24.eu/shop/ProdukteBilder/4802_gr.jpgčia dar geriau:
na as visada sakau,kad tokie dalykai skonio reikalas..ir kas vienam grazu ir stilinga kitam gali buti kicas ir nuobodybe.... ir kad ir pvz ta lova,kuri kazkas pasirode baisi..jei pritaikysi atitinkama interjera manau ji dar ir kaip nebaisiai atrodytu.. nebukti siauro mastymo.. p.s. o beje tos paskutines foto labai labai netgi nieko..originalu pvz viengungio bute..
Lillita
2009 04 03, 13:56
QUOTE(undi @ 2009 04 03, 13:28) na as visada sakau,kad tokie dalykai skonio reikalas..
elitarai
2009 04 03, 13:57
as ir gi nematau cia siaubo  isskirtina detale zmogaus namuose,kai ju jau ant kiekvienos sienos butu,tai kas kita,gal ir nelabai but....
man irgi tos 2 nuotraukos visai nieko, na ne mano stilius, bet.. nėra labai jau baisus. toks vyriškas sakyčiau interjeras
na puiku, tai dėkit tai, kas jums baisu  vieniems viena - kitiems kita  visada bus žmonių, kuriems patinka tai, kas kitiems nepatinka... yra daug temų, kur aptariame, giriame ir pan. o ši tema, kaip ir rašiau,skirta tam, kad jūs parodytumėte, kas jums yra negražu / siaubinga...
elitarai
2009 04 03, 15:50
visai noreciau tokios vonios
geras  nu tikrai geras  norėčiau pamatyt, kas jums baisu  aš čia iš smalsumo  gal bus tai, ko aš ieškau sau?
Stirna222
2009 04 07, 09:56
siek tiek rytietiskas tas stilius, tik akd tie kalnai nelabai
Zana, nieks nesuprato taves  Matai kaip viskas vsiems grazu  O ta vonia, tai pobaise man
BevardeX
2009 04 07, 11:00
QUOTE(Dovis @ 2009 04 07, 11:43) Zana, nieks nesuprato taves  Matai kaip viskas vsiems grazu O ta vonia, tai pobaise man  Pritariu, man irgi ta vonia-visiškas nesusipratimas
QUOTE(Dovis @ 2009 04 07, 10:43) Zana, nieks nesuprato taves  Matai kaip viskas vsiems grazu  židinys: neina foto įkelti... http://biblioteka.namasiras.lt/get.php?i.208:w.220:h.500
ten kur pradzioje tas "perdizainerintas" sukarpytas langas greičiausiai yra eksterjero, o ne interjero detale, gal is isores pastatas atrodo afigienai su tokia "suskaldyta" siena. na tos lovos aš už dyka neimčiau, net jei namą priedo duotu o ten kur merginos ant sienu tikra ideali kalinio svajonių vienute
Lillita
2009 04 07, 15:08
QUOTE(Žanė @ 2009 04 03, 15:18) na puiku, tai dėkit tai, kas jums baisu  vieniems viena - kitiems kita  visada bus žmonių, kuriems patinka tai, kas kitiems nepatinka... yra daug temų, kur aptariame, giriame ir pan. o ši tema, kaip ir rašiau,skirta tam, kad jūs parodytumėte, kas jums yra negražu / siaubinga...  esu sita ir as maciusi, ten ir daugiau sito "interjero" razinku buvo. kazkas kraupaus.
į šią temą būtų galima sukelti pusę salon.ru ir 90% aruodas.lt bet temos prasmės nelabai suprantu... Pasidyvyti, "vajei vajei, kaip baisu" ?
QUOTE(axa @ 2009 04 08, 11:02) į šią temą būtų galima sukelti pusę salon.ru ir 90% aruodas.lt bet temos prasmės nelabai suprantu... Pasidyvyti, "vajei vajei, kaip baisu" ?  na, juk pilna temų vaje vaje kaip gražu, tai kodėl gi ir nepasidyvijus?
QUOTE(Žanė @ 2009 04 08, 12:25) na, juk pilna temų vaje vaje kaip gražu, tai kodėl gi ir nepasidyvijus?  pagirti man rodos galima o ši tema vistik su negatyvia potekste. Kaip ten bebūtų, tai kažkieno darbo, pastangų rezultatas. Tegul ir neatitinka mūsų skonio, o kai kada - tiesiog mūsų supratimo...
QUOTE(axa @ 2009 04 08, 12:43) pagirti man rodos galima o ši tema vistik su negatyvia potekste. Kaip ten bebūtų, tai kažkieno darbo, pastangų rezultatas. Tegul ir neatitinka mūsų skonio, o kai kada - tiesiog mūsų supratimo...  nu grožėtis vien už tai, kad kažkas daug beprasmiškai dirbo nematau ko. beto dažniausiai tokį interjerų "stilių" lemia ne dizaineris, o užsakovas...
Subjektyvi
2009 04 08, 21:58
Kas yra kičas jau buvo apkalbėta per berods 50 psl. kitoje temoje, ir tai yra atskira tema. Siaubingumas ir kt. labai subjektyvus dalykas. T.y. ko tu niekada nedarytum, kitam yra nesvietiška svajonė. Ir atvirkščiai. Todėl kiekvieną čia pateiktą pavyzdį galima pakoreaguoti pgl save
Ihmantas
2009 11 24, 11:39
QUOTE(Žanė @ 2009 04 03, 13:17) na, kičas ir siaubas ne visai vienas ir tas pats... na, gal ne šaipymuisi skirta tema mano... ir nesiruošiu imti pvz čia skelbiamų butų interjerų. labiau norisi parodyti būtent dizaino įmonių kurtų absurdų... Papildyta: čia dar geriau:  super
laurinė
2010 01 06, 18:41
Invincible
2010 01 06, 18:43
laurinė
2010 01 06, 18:48
nespėjau paredaguot, kaip pacitavot Papildyta:QUOTE(Invincible @ 2010 01 06, 19:43) jo, čia gamtos mylėtojo širdžiai mielas kampelis matyt, dar klasiką mėgsta, ir plastiką  reikia dar mokėti taip įsirengti
pinkClarin
2010 01 06, 20:42
maciau skelbime ta  net krioklys kambary .....
Gedajus
2010 01 07, 08:21
gal galima nuorodo i skelbima
Prašom - butas nebrangus, bet gal jau rezervuotas? http://www.edomus.lt/ramioje-vietoje-zirmu...image_orderby_1Reklama jam didelė padaryta
meskytia
2010 01 07, 12:31
QUOTE(laurinė @ 2010 01 06, 18:41) jums leidus, įsiterpsiu į temą  , ji man patinka 2010-01-06 LR laikrašty publikuota, tipo parduodamas butas, privalumai  : Nezinau, o man savotiskai grazus ... Toks jausmas, kad zmogus norejo spalvingesni, ryskesni gyvenima susikurti...
vvandene
2010 01 07, 17:19
QUOTE(Žanė @ 2009 04 03, 16:18) na puiku, tai dėkit tai, kas jums baisu  vieniems viena - kitiems kita  visada bus žmonių, kuriems patinka tai, kas kitiems nepatinka... yra daug temų, kur aptariame, giriame ir pan. o ši tema, kaip ir rašiau,skirta tam, kad jūs parodytumėte, kas jums yra negražu / siaubinga...  lubos , kaip karsto dangtis
QUOTE(vvandene @ 2010 01 07, 17:19) lubos , kaip karsto dangtis  tiksliai pastebeta
Upokšnis
2010 01 08, 09:56
QUOTE(laurinė @ 2010 01 06, 18:41) jums leidus, įsiterpsiu į temą  , ji man patinka 2010-01-06 LR laikrašty publikuota, tipo parduodamas butas, privalumai  : Butas "nerealus"
palang-mamyte
2010 01 08, 16:11
QUOTE(Žanė @ 2009 04 08, 12:57) na čia, tam, kas ant žemės, priekaištų neturiu, bet lubos... beje, čia ne viešbutis, čia gyvenamasis namas...
super noreciau tokio "slamsto" pajamciau be jokios grauzaties kad jus nepatinka  cia tokie namai ,kokie jums net sapnuoti perbrangu jei rimtai tai cia ruso turtuolio kurinys,mums Lietuviams taip prasmatnu,kad net bjauru
Invincible
2010 01 08, 17:13
QUOTE(Žanė @ 2009 04 08, 11:57) na čia, tam, kas ant žemės, priekaištų neturiu, bet lubos... beje, čia ne viešbutis, čia gyvenamasis namas...
Parodziau savo vyrui sita kurini ir kaip jus manote? Jam labai grazu!!! Sake mes nieko cia nesuprantame, jam net tos juodos uzuolaidos patiko  Tai va merginos, skoniai visu zmoniu ne vienodi.
filmukas
2010 01 08, 17:22
QUOTE(meskytia @ 2010 01 07, 13:31) Nezinau, o man savotiskai grazus ... Toks jausmas, kad zmogus norejo spalvingesni, ryskesni gyvenima susikurti... mant tai per daug jau ten visko:))))))))))))))
rasiux-
2010 01 08, 20:44
"Obuolinis" butukas visai stilingas  - bent jau per visas patalpas vienoda mintis įgyvendinta, o ir išskirtinumas garantuotas o turtuolio namo net ir turėdama pakankamai pinigų nesapnuočiau  , nors tos juodos užuolaidos nėr man jau tokios baisios...
laurinė
2010 01 08, 21:11
"Obuolinis", kaip čia taikliai pavadinot, butelis, tikrai išskirtinis, bet nėra jis jau toks vientisas, kad būtų gražus, tie natūralūs gamtos vaizdai tapetuose, mano galva, nesiderina su tom sintetinėm detalėm, spalvom, kai kur ir temom. pavadinčiau šį interjerą tikrai siaubingu. o rusiškas man irgi nepatiko. Kiek detalių, tiek išsišokimų, kiekviena iš jų rėkia, viena kita būtų prislopinta, tai šiaip pavieniuj jos tikrai puoštų butą, bet viskas kartu atrodo chaotiška. Žodžiu, siaubinga.
rasiux-
2010 01 08, 21:48
Aš ir neturėjau galvoje, kad jis gero skonio- tiesiog bandžiau įsivaizduoti ką galvojo jo šeimininkai taip įsirenginėdami- matyt jiems labai "skaniai" atrodė. Žinoma jei vertinčiau rimtai- tai tik prie baisių jį priskirčiau.
Daina76
2010 01 09, 11:25
paskutinė nuotrauka daryta tikrai ne naujojo ruso bute. Ten vyrauja 'auksas" ir šiltos, na dar balta, marmuro spalvos. Na, jei rūmuose yra dvidešimt kambarių, tai viena iš "reception" gali būti ir tokia ...
mikaela
2010 01 09, 12:43
Dar tokių interjerų nemačiau Beja necituokit su foto, lb puskapy istampo ir apkrauna
Jurgytė
2010 01 09, 19:20
QUOTE(laurinė @ 2010 01 06, 18:41) jums leidus, įsiterpsiu į temą  , ji man patinka 2010-01-06 LR laikrašty publikuota, tipo parduodamas butas, privalumai  : Va čia tai BENT  Ei-na-sau. Papildyta:QUOTE(elitarai @ 2009 04 03, 13:57) as ir gi nematau cia siaubo  isskirtina detale zmogaus namuose,kai ju jau ant kiekvienos sienos butu,tai kas kita,gal ir nelabai but.... QUOTE(Famili @ 2009 04 03, 14:12) man irgi tos 2 nuotraukos visai nieko, na ne mano stilius, bet.. nėra labai jau baisus. toks vyriškas sakyčiau interjeras  Man tai gaila to interjero. Tikrai fainas ir ant kitos sienos meninė fotografija, o čia... tos linijinės panos.  Na, žinoma, būna blogiau, bet reikėtų dar kažko giminingo tiems piešiniams.
Sveikos = ) jungiuos ir as.. = ) Na man tas "Obuolinis" butukas tai  mirgu margu visokiu spalvu, vienur geles, kitur obuoliai, ta ruuuzava spalva, o jo kaina, tai palyginus, pigi = ) jai toki pirkciau tai iskart ismesciau viska  man grazu kas paprasta = )
elitarai
2010 01 14, 22:42
kas del sios temos,tai na nemanau,kad tikslinga rasyti nuomones kam patinka,o kam ne ykelti interjeru pavyzdziai:hm ,juk ne balsavimas.Tiesiog pasiziurejimui,pasimokymui is klaidu ar keistu sprendimu si tema skirta.
Interdiz
2010 01 14, 22:59
QUOTE(elitarai @ 2010 01 14, 23:42) nemanau,kad tikslinga rasyti nuomones kam patinka,o kam ne ykelti interjeru pavyzdziai:hm ,juk ne balsavimas.Tiesiog pasiziurejimui,pasimokymui is klaidu ar keistu sprendimu si tema skirta.
Aš esu atvira visiems stiliams, nuo moderno iki klasikos, tik vienintelis dalykas, ko aš tikrai nekenčiu, tai yra "naujo ruso sindoromo" namų interjeras. Jis yra parodytas šioje temoje, kai viskas yra perkrauta rėkiančia prabanga, tarsi tas žmogus, kuris turi šiuos namus, neturėjo vaikystės Dar labai nepatinka, kaip aš vadinu "lenkiškas interjeras" (esu mačiusi inete pavyzdį, tik dabar nebeatsimenu kur mano akys regėjo tą kičą) arba "Lietuvos pirmieji nepriklausomybės metai, interjeras", kai žmonės minkė ir makojo iš medžiagų visokias nesąmones ...pvz buvo tokia kamštinės medžiagos mada, visi ją kur tik įmanoma naudojo, ant grindų, ant sienų, nepastebėjot? Paskui buvo a la sendintų plytų mada  reikia/nereikia jas visi norėjo rodyti. Paskui nišų mada, vienos sienos tapeto mada- ji dar nėra praėjusi, bet neabejoju praeis ir gana greit. Aš manau, kad geras interjeras, "neišeinantis iš mados" yra būtent tas, kuriame yra logikos, gera idėja ir geras spalvinis derinys. Buvau prieš kokius du metus "Snaidero" virtuvių pristatyme, tai mačiau tokio gero dizaino virtuvę, kad man žandikaulis atvėpo, o kai pasakė, kad modelį sukūrė 1960 metais, tai visai
QUOTE(Interdiz @ 2010 01 14, 23:59) Aš esu atvira visiems stiliams, nuo moderno iki klasikos, tik vienintelis dalykas, ko aš tikrai nekenčiu, tai yra "naujo ruso sindoromo" namų interjeras. Jis yra parodytas šioje temoje, kai viskas yra perkrauta rėkiančia prabanga, tarsi tas žmogus, kuris turi šiuos namus, neturėjo vaikystės Dar labai nepatinka, kaip aš vadinu "lenkiškas interjeras" (esu mačiusi inete pavyzdį, tik dabar nebeatsimenu kur mano akys regėjo tą kičą) arba "Lietuvos pirmieji nepriklausomybės metai, interjeras", kai žmonės minkė ir makojo iš medžiagų visokias nesąmones ...pvz buvo tokia kamštinės medžiagos mada, visi ją kur tik įmanoma naudojo, ant grindų, ant sienų, nepastebėjot? Paskui buvo a la sendintų plytų mada  reikia/nereikia jas visi norėjo rodyti. Paskui nišų mada, vienos sienos tapeto mada- ji dar nėra praėjusi, bet neabejoju praeis ir gana greit. Aš manau, kad geras interjeras, "neišeinantis iš mados" yra būtent tas, kuriame yra logikos, gera idėja ir geras spalvinis derinys. Buvau prieš kokius du metus "Snaidero" virtuvių pristatyme, tai mačiau tokio gero dizaino virtuvę, kad man žandikaulis atvėpo, o kai pasakė, kad modelį sukūrė 1960 metais, tai visai  Tai jei kamštis, sendintos plytos, nišos ir tapetai nemadingi, tai kas gi tada madinga? Ar ne pagal save reikia interjerą kurti, kad pačiam būtų malonu gyventi? Ar vaikytis madų, kurios tau kartais visai nepriimtinos ir netinkančios?  Man viskas gražu, kas su saiku, svarbu neperdauginti.  Dar, pamąsčiau - gal reikia naują temą sukurti "Madingi interjerai"
|
|