justess22
2009 04 03, 16:23
Saidutia
2009 04 04, 15:37
nauja temelė  visoms daug įkvėpimo
QUOTE(Saidutia @ 2009 04 04, 17:37) nauja temelė  visoms daug įkvėpimo  Nu jo.... Aš Jūsų padarytus darbelius apžiūrėdavau, pasigrožėdavau, galvojau nu jau mergų kruopštumas....  Bet kažkodėl buvau įsitikinusi, kad pusė Jūsų naudotų akmenukų vis tik pirktiniai.  Vakar sugalvojau praversti modelino pamokas, tai vietomis akys ant kaktos išsprogo  Ir nuo grožio ir nuo technikos paprastumos (bent jau iš pirmo žvilgsnio  ). Taip ir niežti nagai modelino prisipirkti ir pačiai paminkyti. Tik viena mintis stabdo: kur aš po to karoliukus dėsiu Smalsumas: o Jūs kai ką nors sugalvojate pagaminti, kam poros akmenėlių tereikia, tai po vieną du ir kepate? Ar prisikepate daug ir po to galvojate ką su jais daryti? O gal laukiate kol ateis daug įdėjų ir tada susidarot sąrašiuką kokių akmenėlių reikia?
Saidutia
2009 04 04, 17:30
Nebūtina iš karto viską kepti, nusilipdai ir lai stovi kelias dienelias, jei taip norisi( tik saugiai, kad dulkelėm neapliptų), bet dažniausiai taip ir kepi po 6~10 karoliukų  o paprasta gali tik atrodyti, nes vien lygią formą iškepti , po to lygiai nušlifuoti....  be to taip iš pirmo karto super gražiai nesigaus, reik daug bandymų, mokytis spalvas maišyt, visokias technikas išmanyti, nu žodžiu daug sunkaus darbo
QUOTE(venita @ 2009 04 04, 18:39) Padėk ten, kur laikai rankdarbiavimo priemones. Žinai, kaip sako - jei nori suliesėti, pakabink ant šaldytuvo savo storos nuotrauką. Taip ir čia. Sėsi rankdarbiaut, mesi akį į nevykusius, įkvėpsi giliai ir... padarysi ŠEDEVRĄ
Su nauja temele
Labai didelis ačiū Avijacijai už namučius, paverstus kūrybinėm dirbtuvėm. Ačiū mergaitėms už kompaniją ir gerą nuotaiką. Laiką praleidau tikrai maloniai, balzamas dūšiai kaip sakant. Tos 4 valandos pralėkė net nepastebimai Grįžus namo ir pamačius kieme ant suoliuko sėdinčias tris mūsų amžiaus moteris triauškiančias saulėgrąžas (net dvi valandas  ) pagalvojau, kad vis gi gerai, kai turi žmogus širdžiai mielą užsiėmimą, liksmų bendraminčių ir šiek tiek nuo šeimos nuvogto laiko. Ir gerai, kad užsiėmimo rezultatas ne krūvelė saulėgrąžų lukštų Žodžiu, trumpas reportažiukas
minte_7
2009 04 05, 22:56
[QUOTE][quote=Irunia,2009 04 05, 22:11] Labai didelis ačiū Avijacijai už namučius, paverstus kūrybinėm dirbtuvėm. Ačiū mergaitėms už kompaniją ir gerą nuotaiką. Laiką praleidau tikrai maloniai, balzamas dūšiai kaip sakant. Tos 4 valandos pralėkė net nepastebimai Grįžus namo ir pamačius kieme ant suoliuko sėdinčias tris mūsų amžiaus moteris triauškiančias saulėgrąžas (net dvi valandas  ) pagalvojau, kad vis gi gerai, kai turi žmogus širdžiai mielą užsiėmimą, liksmų bendraminčių ir šiek tiek nuo šeimos nuvogto laiko. Ir gerai, kad užsiėmimo rezultatas ne krūvelė saulėgrąžų lukštų [QUOTE] Supavydėjau Jums. Taip norėtųsi ir man su bendraminčiais susieit, bet deja...
matau, Kaune savaitgalį fimo karaliavo  Turėjau mergaičių susibėgimą-kurselius ir aš  Smagiai pasibuvom, paminkėm, priplepėjom  Gaila, nebuvo kada fotografuoti
O ko taip mazai pasirodet? Ir tylit tylit
Margareta
2009 04 07, 10:02
as tai tik paskaitau  , nes pastaruoju metu neturiu jegu fimui
QUOTE(Margareta @ 2009 04 07, 11:02) as tai tik paskaitau  , nes pastaruoju metu neturiu jegu fimui  su kuo ir sveikinu labai
QUOTE(Margareta @ 2009 04 07, 11:02) as tai tik paskaitau  , nes pastaruoju metu neturiu jegu fimui  Aš kai buvau  nepadariau anei vieno rankdarbio. Zuikis buvo įkvėpimą išsiurbęs.
Margareta, kaip faina QUOTE(Irunia @ 2009 04 07, 10:10) Aš kai buvau  nepadariau anei vieno rankdarbio. Zuikis buvo įkvėpimą išsiurbęs.  Aga ir man tas pat buvo su abiem  Tik vaikams gimus kažkaip viskas sugrįžo ir netgi su kaupu
Margareta
2009 04 07, 10:23
aciu labai as tikiuosi kad sugris energija veliau..pamenu su dukryte kai buvau nescia tai kaip tik susidomejau visokiom krapstalynem, bet jau buvo didelis pilvas
QUOTE(ilja @ 2009 04 07, 11:14) Aga ir man tas pat buvo su abiem  Tik vaikams gimus kažkaip viskas sugrįžo ir netgi su kaupu  O geras, galvojau kad čia aš viena tokia prietranka Reiškias, kaip visos. Aš tai kažkaip dabar galvoje tiek minčių turiu, kad negaliu atsirinkt ką daryt. Ir to noris, ir ano...
miegutis
2009 04 07, 11:20
QUOTE(Margareta @ 2009 04 07, 12:23) aciu labai as tikiuosi kad sugris energija veliau..pamenu su dukryte kai buvau nescia tai kaip tik susidomejau visokiom krapstalynem, bet jau buvo didelis pilvas  sveikos ,skaitau ką Jutare parašė ,nu galvoju kas čia jai pasidarė  poto tik į parašą dirstelėjau dideliausi sveikinimai
evaneva
2009 04 07, 22:31
Sweikos. Nusprendziau ir as pabandyti kokiu darbeliu pagaminti is fimo ir noreciau sio to paklausti  ar galiu ant jau iskepto fimo naudoti dekupaza su servetele ar ryziniu popieriumi? ar galima paskui uzlakuoti akriliniu laku? neturiu to specialaus fimui. Jeigu jau apie tai kur kalbejote, tai gal galima nuoroda? skaityti visas temas tikrai labai daug laiko reiktu
miegutis
2009 04 07, 22:34
QUOTE(evaneva @ 2009 04 08, 00:31) Sweikos. Nusprendziau ir as pabandyti kokiu darbeliu pagaminti is fimo ir noreciau sio to paklausti  ar galiu ant jau iskepto fimo naudoti dekupaza su servetele ar ryziniu popieriumi? ar galima paskui uzlakuoti akriliniu laku? neturiu to specialaus fimui. Jeigu jau apie tai kur kalbejote, tai gal galima nuoroda? skaityti visas temas tikrai labai daug laiko reiktu  taip gali
QUOTE(miegutis @ 2009 04 07, 12:20) ,skaitau ką Jutare parašė ,nu galvoju kas čia jai pasidarė nu kas kas - pavasaris  :  QUOTE(evaneva @ 2009 04 07, 23:31) Sweikos. Nusprendziau ir as pabandyti kokiu darbeliu pagaminti is fimo ir noreciau sio to paklausti  ar galiu ant jau iskepto fimo naudoti dekupaza su servetele ar ryziniu popieriumi? ar galima paskui uzlakuoti akriliniu laku? neturiu to specialaus fimui. Jeigu jau apie tai kur kalbejote, tai gal galima nuoroda? skaityti visas temas tikrai labai daug laiko reiktu  galima ir klijuoti, ir lakuoti dekupažui skirtu laku
evaneva
2009 04 08, 14:24
Labai aciu  reikes siandien ka nors pabandyti
orch.ideja
2009 04 08, 17:23
Norejau paklausti ar dirbant su fimu uzsidedat pirstines nes pastebejau kad jis nagu laka gadina
Avijacija
2009 04 08, 17:27
nu aš nemoku su pirštinėm. Viską darau be jų. Pats fimas tai man baika, bet va šlifavimas....... tai ne tik nagų lakas bet ir nagai nueina  gal nemoku dirbt aš bet visvien tą vieną naga pašlifuoju netyčiom
nepamenu kada nagus lakavau
Avijacija
2009 04 08, 17:59
QUOTE(mijaka @ 2009 04 08, 18:44) nepamenu kada nagus lakavau  vat aš ir galvoju, kad net ir pasisaugant dirbant su modelinu gražių nagų neturėsi žmogus....... nors kai aš nesu tų ilgų lakuotų nagų fanė, tai man problemų tokie dalykai nesukelia
na aš net specialiai nesenai įsigijau nagų poliruoklį už bile kiek litų  bet dabar nagai blizga lig nulakuoti bespalviu laku labai gerai, nes lakuot yra beprasmiška dirbant tokius darbelius
Mandra Sandra
2009 04 08, 18:29
QUOTE(orch.ideja @ 2009 04 08, 19:23) Norejau paklausti ar dirbant su fimu uzsidedat pirstines nes pastebejau kad jis nagu laka gadina pastebėjau. pasivėlė kažkaip, fui
Aš tik kojų nagus lakuoju, tai problemų neturiu
Avijacija
2009 04 10, 07:44
na praeito savatgalio palipdymas, tik va užbaigiau dabar. Pirmas bandymas lipdyt spalvotą modeliną
Nu va matai kaip gražu O tu netikėjai
Saidutia
2009 04 10, 09:04
Kartu ir paprastas ir labai gražus  labai šaunus bandymas
Avijacija
2009 04 10, 09:06
tik turbūt keisiu auskarų auseles į aukso spalvos
minte_7
2009 04 10, 10:51
QUOTE(Avijacija @ 2009 04 10, 10:06) tik turbūt keisiu auskarų auseles į aukso spalvos  Labai gražus darbelis. Dėl metalinių detalių: manau čia labiausiai tiktų toks tamsus antialerginio medicininio metalo. Esu pirkus "perliuke".
miegutis
2009 04 10, 12:38
Bjauruska
2009 04 10, 12:45
Įspūdingas kompektukas  O su kuo antra žieduką darei?  Įdomiai atrodo
miegutis
2009 04 10, 14:06
 ten žiedas su gintaru ,bet čia tik kaip bandymas buvo ,dabar jau kitaip daryčiau
 Biškelį ne taip, kaip norėjau. Ale Margutis
jo-vita7
2009 04 11, 12:49
Jutare, kaip grazu  o is ko tas raudonas gelytes padarai?
o man reik papildyti savo fimO dežutę,nes visai nebeliko nieko tenai p/s gražūs darbeliai
Jutare, man tavo tos "papuvusios" spanguolės žiauriai patinka. Labai stiliovos
Mandra Sandra
2009 04 11, 22:19
Gražių švenčių, menininkės
QUOTE(jo-vita7 @ 2009 04 11, 13:49) Jutare, kaip grazu  o is ko tas raudonas gelytes padarai? ačiū  pieštos tos gėlytės QUOTE(Irunia @ 2009 04 11, 21:40) Jutare, man tavo tos "papuvusios" spanguolės žiauriai patinka. Labai stiliovos  papuvusios  žinok, man jos irgi patiko, tokios kitokios kai daugiau laiko bus, reikės pažaisti dar su rašalais
QUOTE(Jutare @ 2009 04 11, 23:43) papuvusios Nepyyyyk  Tikrai superinės
Jutare: o kas čia per alkoholinis rašalas?
QUOTE(gitaja @ 2009 04 12, 13:54) Jutare: o kas čia per alkoholinis rašalas?  Agaaaaaaaaaaaaaa ??????????????
jo-vita7
2009 04 13, 11:18
Mane irgi labai domina kas cia per alkocholinis rasalas, kaip jis piesiamas is kur gauti ir t.t.
*MAGIC*
2009 04 13, 12:43
QUOTE(jo-vita7 @ 2009 04 13, 12:18) Mane irgi labai domina kas cia per alkocholinis rasalas, kaip jis piesiamas is kur gauti ir t.t. http://www.google.lt/search?hl=lt&ei=j...ink&spell=1aš asmeniškai siunčiausi "Tim Holtz" rašalus,aplikavimo įrankį, skiediklį. (iš ebay ir etsy) , kažką esu gavus 'lauktuvių'... Tie spiritiniai dažai naudojami neporėtiems paviršiams (plastikui, blizgaus paviršiaus popieriui, polimerams) Youtube yra įvairių parodomųjų pamokėlių kaip naudoti tuos dažus. O Jutarės 'spanguolės' man atrodo buvo dažomos putų pagalba.
Sveikos merginos, Modelino nusipirkus turiu jau senokai, vis palipdau, iškepu, bet niekaip neapsiimdavau šlifavimo darbų. Bet šiandien įsigijau šlifavimo aparatą, bet dabar iškilo klausimas, kaip jūs lygiai nušlifuojat? Ar jūsų ranka ir akis labiau įgudusi, ar jūs kaip nors apibrėžiat ir paskui šlifuojat ar kaip?
|
|