paprasta ir gražu
L. grazus vardas tiek Giedrė, tiek Giedrius
tikrai daznas, bet jei patinka tai pirmyn
gražus
gražus
Labai grazus vardukas
grazus vardas, grazi reiksme, lietuviskas
Reiksme grazi, o vardas toks, koks jau yra, matyt per daug prie jo pripratom
Man jis niekuo neypatingas. Kaip Inga, Asta, Indre... Klaseje visada tokiu budavo bent po kelias
Na, man tai ne itin ir dar toks gan pabodes, nes pas mus darbe 6 Giedrės yra.
Labai grazus vardas. Todel savo dukryte pavadinau siuo vardu.Ir jokiu problemu, kad daznai aplink kartotusi sis vardas, nei darzelyje nei mokykloje. O jai jau 18 metu.
man nelabai
O man grazus
Mano tėvai svarstė tarp Ugnės ir Giedrės. Bet AČIŪ jiems, kad pasirinko Giedrė. Man šis vardas labai patinka ir manau kad tinka
QUOTE(asesugiedre @ 2011 08 10, 23:19) Mano tėvai svarstė tarp Ugnės ir Giedrės. Bet AČIŪ jiems, kad pasirinko Giedrė. Man šis vardas labai patinka ir manau kad tinka Gal aš ir senamadiška, bet man abu vardai vienodai gražūs. Prieš 20 - 30 metų Giedrės vardas buvo "ant bangos", o Ugnė būtų buvusi retenybė. Dar po 10 metų viskas apsivertė aukšyn kojomis.
Grazus
Paprastas, bet neprastas
Normalus vardas.
Šaunus vardas
O kam su pėdkelnėm asociacijos, - tai anos vadintos getrais, kuo čia vardas dėtas
Gal kažkada ir dažnas vardas buvo bet dabar jau šiek tiek primirštas, ir manau kad geriau tokį vardą duočiau mergaitei, nei Gabija ar Gabrielė.
Iš vis nesuprantu kodėl tokie vardai kaip Giedrė, Julius, Mindaugas, yra užmiršti ir vis puolam į tuos naujadarus?
Ne tik Giedrė, bet ir Giedrius, Giedriukas man labai gražu.
As ir esu Giedre. Dabar nenoreciau kad tevai butu mane pavadine kitaip
O tetis man daznai sakydavo na ka siandien GIEDRA ar APSINIAUKE Aisku po manes tam paciam kaime atsirado dar plius dvi Giedres, taigi kazkada buvo populiaru o dabar nesu girdejus mazu mergaiciu tokiu vardu
Nepatinka, labai negražus vardas.
nelabai
|