Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Giedrė
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2
Emerencija
paprasta ir gražu 4u.gif
Gabriete
L. grazus vardas tiek Giedrė, tiek Giedrius smile.gif.
sniege*
tikrai daznas, bet jei patinka tai pirmyn smile.gif
Sevena
gražus smile.gif
Black_white
QUOTE(sniege* @ 2010 03 15, 21:14)
tikrai daznas, bet jei patinka tai pirmyn smile.gif
*

Gal ir daznas, bet daugiau tarp 20-36 metu moteru, o tarp vaiku tai nelabai populiarus vardas.
Man grazus, paprastas vardas 4u.gif
l'eau
gražus
magvita
Labai grazus vardukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif Mano geriausia drauge yra Giedre, tai nuostabus zmogeliukas thumbup.gif Jei dar kada turesiu dukryte tas vardukas bus saraso virsuje 4u.gif
werde
grazus vardas, grazi reiksme, lietuviskas smile.gif man vaikystej atrode grubokas, bet visada megau uz reiksme. bet gyvenant uzsieny yra tikrai labai sunku, sakai varda ir zinai, kad nei atsimins nei istars teisingai doh.gif
LapeUrsa
Reiksme grazi, o vardas toks, koks jau yra, matyt per daug prie jo pripratom g.gif
Chanelle
Man jis niekuo neypatingas. Kaip Inga, Asta, Indre... Klaseje visada tokiu budavo bent po kelias biggrin.gif
September_Lady
QUOTE(Chanelle @ 2010 03 21, 16:31)
Man jis niekuo neypatingas. Kaip Inga, Asta, Indre... Klaseje visada tokiu budavo bent po kelias  biggrin.gif
*

Pritariu drinks_cheers.gif

Beje mazybine forma Giedrute, man kazkaip grubiai skamba, o dar atsimenu vaikystej pedkelnes taip vadinau biggrin.gif
Aistulis.oho
Na, man tai ne itin ir dar toks gan pabodes, nes pas mus darbe 6 Giedrės yra.
Mariu pana
Labai grazus vardas. Todel savo dukryte pavadinau siuo vardu.Ir jokiu problemu, kad daznai aplink kartotusi sis vardas, nei darzelyje nei mokykloje. O jai jau 18 metu.
tikroji meile
man nelabai 4u.gif
Spindi*
O man grazus smile.gif
asesugiedre
Mano tėvai svarstė tarp Ugnės ir Giedrės. Bet AČIŪ jiems, kad pasirinko Giedrė. Man šis vardas labai patinka ir manau kad tinka ax.gif thumbup.gif
Ašaka
QUOTE(asesugiedre @ 2011 08 10, 23:19)
Mano tėvai svarstė tarp Ugnės ir Giedrės. Bet AČIŪ jiems, kad pasirinko Giedrė. Man šis vardas labai patinka ir manau kad tinka  ax.gif  thumbup.gif
*

Gal aš ir senamadiška, bet man abu vardai vienodai gražūs. Prieš 20 - 30 metų Giedrės vardas buvo "ant bangos", o Ugnė būtų buvusi retenybė. Dar po 10 metų viskas apsivertė aukšyn kojomis.
Sidabrinee
Grazus 4u.gif
Ruby Tuesday
Paprastas, bet neprastas smile.gif
Tiūtė
Normalus vardas.smile.gif nepavadinčiau taip sako mergaitės,nes Giedrė man asocijuojasi su "giedrom", na seniau, o gal kas nors ir dabar šitaip vadina pėdkelnes. smile.gif Kažkaip nekaip būtų... Nors pažįstu keletą merginų su šiuo vardu. Pripranti ir gerai,tinka,bet šiaip nevadinčiau taip vaiko.
nutė
Šaunus vardas thumbup.gif , šviesus, su šypsena.
O kam su pėdkelnėm asociacijos, - tai anos vadintos getrais, kuo čia vardas dėtas g.gif
Levander
QUOTE(nutė @ 2011 08 13, 08:21)
Šaunus vardas  thumbup.gif , šviesus, su šypsena.
O kam su pėdkelnėm asociacijos, - tai anos vadintos getrais, kuo čia vardas dėtas  g.gif
*

Čia gal nuo gyvenamos vietos priklauso. Aš iki šiol sakau GIEDROS, GIEDRIKĖS mirksiukas.gif O mano tėtis sako GIEDRĖS smile.gif
Dzenete
Gal kažkada ir dažnas vardas buvo bet dabar jau šiek tiek primirštas, ir manau kad geriau tokį vardą duočiau mergaitei, nei Gabija ar Gabrielė.
Iš vis nesuprantu kodėl tokie vardai kaip Giedrė, Julius, Mindaugas, yra užmiršti ir vis puolam į tuos naujadarus?
Snikers
Ne tik Giedrė, bet ir Giedrius, Giedriukas man labai gražu. 4u.gif
drieziukasss
As ir esu Giedre. Dabar nenoreciau kad tevai butu mane pavadine kitaip ax.gif nes varaiantu buvo ivairiu doh.gif vaikysteje siutau kad pavadino mane tokiu vardu, nekesdavau kai vadindavo mokykloj Giedrute biggrin.gif
O tetis man daznai sakydavo na ka siandien GIEDRA ar APSINIAUKE biggrin.gif
Aisku po manes tam paciam kaime atsirado dar plius dvi Giedres, taigi kazkada buvo populiaru o dabar nesu girdejus mazu mergaiciu tokiu vardu smile.gif

Sella
Nepatinka, labai negražus vardas. schmoll.gif
GIEDRŪNĖ
thumbup.gif
inga323
nelabai
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.