Įkraunama...
Įkraunama...

Darbelių įrėminimas

Neradau atsakymo i rupima klausima-kaip jus ireminate savo siuvinetus darbelius:ar pacios perkate remelius ar nesate i ireminimo centrus.Ju tiek daug, kad nezinau koki ir pasirinkti.Gal galite patarti kuriame kokybiskai atlieka si darba ir kiek mazdaug kainuoja paveikslelio ireminimas, pvz.30x30 cm dydzio?
Aciu
Atsakyti
QUOTE(DAIVADRI @ 2005 08 24, 09:31)
Neradau atsakymo i rupima klausima-kaip jus ireminate savo siuvinetus darbelius:ar pacios perkate remelius ar nesate i ireminimo centrus.Ju tiek daug, kad nezinau koki ir pasirinkti.Gal galite patarti kuriame kokybiskai atlieka si darba ir kiek mazdaug kainuoja  paveikslelio ireminimas, pvz.30x30 cm dydzio?
Aciu


Na, pirmiausiai išplaunu, išdžiovinu ir išlyginu darbą. Jei kanva minkšta, o plotas ne visas išsiuvinėtas, išpurškiu krakmolu, skirtu rūbams, kad fonas būtų kietesnis. O tada jau nešu į rėminimo centrą. Anksčiau rėminau pati, bet dabar turiu gerą rėmintoją, su juo išrenkam pasportą, rėmus. Aišku, kainuoja kiek brangiau, bet kai daug darbo įdedi, nebegaila tų kelių litų. Iš kokio miesto esi, jei vilnietė, galėčiau rekomenduoti savo rėmintoją. O dėl kainos: priklauso ir nuo rėmo, ir nuo dydžio. Net ir nuo to, ar paveikslas turės vieną rėmą, ar du (būna ir taip)
Atsakyti
Anksčiau tai pirkdavau turguje tokius medinius rėmelius. Paskui namuose juos lakuodavau arba dažydavau norima spalva. Iš kokio storesnio kartono iškirpdavau nugarėlę, ant jo įtempdavau siuvinį ir iš kitos pusės priklijuodavau lipnia juosta. Turiu pasakyti, kad tokiu įrėminimu niekam nesigirdau, nes bloga paveikslėlio pesė visai nekaip atrodydavo.
Dabar tai stengiuosi atidėti pinigėlių ir užsakyti rėmelius fotoateljė, kur tekiamos rėminimo paslaugos. Jei rėminu sau, tai dažnai užsisakau tik rėmelius. Jei dovanų - nešuosi siuvinėjimą ir man ten įrėmina pilnai. Visai neseniai siuvinėjau dovanų vieną tokį vaikišką paveikslėlį. Tai specialiai nešiau įrėminti. Su rėmeliu, pasportu ir įrėminimu mokėjau 25 Lt. Siuvinėjimas buvo 20 x 20 cm.
Daug kaina priklauso nuo pasirinktų rėmelių 1 m kainos, taip pat pasporto.
Internete yra toks puslapiukas:
http://www.picturefr...0.5.2.0.1.0.0.1

Čia galima įsikelti savo paveikslėlį ir paskui išbandyti kaip atrodys su įvairiais pasportais ir rėmeliais. Aišku užsisakyti tai nepatariu, ten brangu. Bet pasižiūrėti labai patogu, paskui nuėjus rėminti galima maždaug įsivaizduoti ko norėsis.
Atsakyti
aš pati nerėminu.
ankščiau nešdavau į "sesutes"(vokiečių gatv.),labai patiko aptarnavimas tik gal sakyčiau nėra labai didelis rėmelių pasirinkimas ir kiek brangoka,nors ir turejau ten nuolaidėlę verysad.gif
mano pažystamas atidarė savo rėminimo centrą tai dabar nešu pas jį smile.gif .tikrai didesnis rėmelių pasirinkimas ir kainos mažesnės thumbup.gif .jei esi vilnietė rekomenduoju.adresiukas - LVOVO 12. "RĖMŲ ŽAISMAS" prieš "holyyday in" ,važiuojant nuo žaliojo tilto po dešine mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vabaliukas: 24 rugpjūčio 2005 - 14:23
Aciu merginos uz patarimus, pabandysiu apsilankyti tame centre, Lvovo gatveje ir parasysiu kaip sekesi-gal dar kam nors si tema taip pat aktuali.
Atsakyti
Aš norėčiau kauniečių paprašyt pagalbos 4u.gif Kur patartumėt nešti darbelį rėmint? Aš vieną rėminau kur šalia T. Ivanausko muziejaus, tai man nepatiko schmoll.gif Paveiksliuką ir išlyginus buvau, bet aišku kol nuvežiau šiek tiek apsilankstė, be to nežinau kaip pas juos gulėjo padėtas, bet kai įrėmino, tai truputuką matėsi sulankstymo žymės cry.gif Šiaip darbas atliktas švariai, bet kad tas šioks toks susiglamžymas matėsi cry.gif
Todėl norėčiau Jūsų rekomendacijų, nes nemažai paveikslėlių laukia savo eilės, bet bijau rizikuot 4u.gif
Atsakyti
Darbelius reminu Kaune, Vilniaus gatveje. Parduotuve vadinasi Prekes dailininkams" Nepamenu tikslaus adreso. Ten dirba labai mielos moteriskes ir visada pritaiko , priderina spalvas pasporto bei remeliu. Labai maloniai aptarnauja. Tik brangoka...bet kokybiska.
Atsakyti
AS tai esu is siauliu tai visus darbelius nesu reminti i savekso parduotuve cia bulvaro gale netoli dvaro turgaus.
ten labai fainos pardavejos priderina pasporta, remeli, stikla.
taip pat pagrinda gali pasirinkti koki nori. Jei paveikslelis susiglamzo ten ji ir islygina bent jau mano matesi lenkimo siule o kai ireminimo nieko nebesimate visaks graziai buvo padaryta. Ir manau kad gana pigiai, nes visaks priklauso nuo remo, stiklo, pasporto.
Atsakyti
QUOTE(Zibuokle` @ 2005 09 04, 18:12)
AS tai esu is siauliu tai visus darbelius nesu reminti i savekso parduotuve cia bulvaro gale netoli dvaro turgaus.
ten labai fainos pardavejos priderina pasporta, remeli, stikla.
taip pat pagrinda gali pasirinkti koki nori. Jei paveikslelis susiglamzo ten ji ir islygina bent jau mano matesi lenkimo siule o kai ireminimo nieko nebesimate visaks graziai buvo padaryta. Ir manau kad gana pigiai, nes visaks priklauso nuo remo, stiklo, pasporto.

Gal galėtum pasakyti, kur tiksliau ta parduotuvė randasi ir kaip vadinasi 4u.gif
Atsakyti
vapsva, dėkui už informaciją biggrin.gif dažnai pro ten praeinu, reiks pabandyt smile.gif
Gal daugiau kauniečių pasidalins informacija 4u.gif
Atsakyti
Shiauliuose kuomet apsilankau as einu y parduotuve kuri yra prie senojo turgaus, shalia biznio centro. Ten man patinka todel, kad labai didelis remu pasirinkimas. Antrame aukshte jie turi dirbtuves, kur ir patys gamina remus. Jeigu siuvinejimas buna nestandartinio dydzio siulychiau apsilankyti tenais. Kainos labai yvairios...
Atsakyti
Na ta parduotuve yra bulvaro gale ir vadinasi "Savexo galerija" ji yra priesais snoriuko kiosko ir kitoj pusej dar yra saulute, TAIp pat tas didelis zalias pastatas ten prekybos centras ar kazkas panasaus. MAn ten labai patinka nes niekada neisirenku kaip noriu reminti o ten pabandom visokius variantus ir padeda isirinkti geriausiai tinkanti.
Atsakyti