DAIVADRI
2005 08 24, 08:31
Neradau atsakymo i rupima klausima-kaip jus ireminate savo siuvinetus darbelius:ar pacios perkate remelius ar nesate i ireminimo centrus.Ju tiek daug, kad nezinau koki ir pasirinkti.Gal galite patarti kuriame kokybiskai atlieka si darba ir kiek mazdaug kainuoja paveikslelio ireminimas, pvz.30x30 cm dydzio? Aciu
Zemugne
2005 08 24, 09:00
QUOTE(DAIVADRI @ 2005 08 24, 09:31) Neradau atsakymo i rupima klausima-kaip jus ireminate savo siuvinetus darbelius:ar pacios perkate remelius ar nesate i ireminimo centrus.Ju tiek daug, kad nezinau koki ir pasirinkti.Gal galite patarti kuriame kokybiskai atlieka si darba ir kiek mazdaug kainuoja paveikslelio ireminimas, pvz.30x30 cm dydzio? Aciu Na, pirmiausiai išplaunu, išdžiovinu ir išlyginu darbą. Jei kanva minkšta, o plotas ne visas išsiuvinėtas, išpurškiu krakmolu, skirtu rūbams, kad fonas būtų kietesnis. O tada jau nešu į rėminimo centrą. Anksčiau rėminau pati, bet dabar turiu gerą rėmintoją, su juo išrenkam pasportą, rėmus. Aišku, kainuoja kiek brangiau, bet kai daug darbo įdedi, nebegaila tų kelių litų. Iš kokio miesto esi, jei vilnietė, galėčiau rekomenduoti savo rėmintoją. O dėl kainos: priklauso ir nuo rėmo, ir nuo dydžio. Net ir nuo to, ar paveikslas turės vieną rėmą, ar du (būna ir taip)
astute_k
2005 08 24, 09:38
Anksčiau tai pirkdavau turguje tokius medinius rėmelius. Paskui namuose juos lakuodavau arba dažydavau norima spalva. Iš kokio storesnio kartono iškirpdavau nugarėlę, ant jo įtempdavau siuvinį ir iš kitos pusės priklijuodavau lipnia juosta. Turiu pasakyti, kad tokiu įrėminimu niekam nesigirdau, nes bloga paveikslėlio pesė visai nekaip atrodydavo. Dabar tai stengiuosi atidėti pinigėlių ir užsakyti rėmelius fotoateljė, kur tekiamos rėminimo paslaugos. Jei rėminu sau, tai dažnai užsisakau tik rėmelius. Jei dovanų - nešuosi siuvinėjimą ir man ten įrėmina pilnai. Visai neseniai siuvinėjau dovanų vieną tokį vaikišką paveikslėlį. Tai specialiai nešiau įrėminti. Su rėmeliu, pasportu ir įrėminimu mokėjau 25 Lt. Siuvinėjimas buvo 20 x 20 cm. Daug kaina priklauso nuo pasirinktų rėmelių 1 m kainos, taip pat pasporto. Internete yra toks puslapiukas: http://www.pictureframes.com/scripts/WebOb...0.5.2.0.1.0.0.1Čia galima įsikelti savo paveikslėlį ir paskui išbandyti kaip atrodys su įvairiais pasportais ir rėmeliais. Aišku užsisakyti tai nepatariu, ten brangu. Bet pasižiūrėti labai patogu, paskui nuėjus rėminti galima maždaug įsivaizduoti ko norėsis.
vabaliukas
2005 08 24, 14:21
aš pati nerėminu. ankščiau nešdavau į "sesutes"(vokiečių gatv.),labai patiko aptarnavimas tik gal sakyčiau nėra labai didelis rėmelių pasirinkimas ir kiek brangoka,nors ir turejau ten nuolaidėlę mano pažystamas atidarė savo rėminimo centrą tai dabar nešu pas jį  .tikrai didesnis rėmelių pasirinkimas ir kainos mažesnės  .jei esi vilnietė rekomenduoju.adresiukas - LVOVO 12. "RĖMŲ ŽAISMAS" prieš "holyyday in" ,važiuojant nuo žaliojo tilto po dešine
DAIVADRI
2005 08 25, 20:58
Aciu merginos uz patarimus, pabandysiu apsilankyti tame centre, Lvovo gatveje ir parasysiu kaip sekesi-gal dar kam nors si tema taip pat aktuali.
Burtininke
2005 09 04, 14:00
Aš norėčiau kauniečių paprašyt pagalbos  Kur patartumėt nešti darbelį rėmint? Aš vieną rėminau kur šalia T. Ivanausko muziejaus, tai man nepatiko  Paveiksliuką ir išlyginus buvau, bet aišku kol nuvežiau šiek tiek apsilankstė, be to nežinau kaip pas juos gulėjo padėtas, bet kai įrėmino, tai truputuką matėsi sulankstymo žymės  Šiaip darbas atliktas švariai, bet kad tas šioks toks susiglamžymas matėsi Todėl norėčiau Jūsų rekomendacijų, nes nemažai paveikslėlių laukia savo eilės, bet bijau rizikuot
Darbelius reminu Kaune, Vilniaus gatveje. Parduotuve vadinasi Prekes dailininkams" Nepamenu tikslaus adreso. Ten dirba labai mielos moteriskes ir visada pritaiko , priderina spalvas pasporto bei remeliu. Labai maloniai aptarnauja. Tik brangoka...bet kokybiska.
Zibuokle`
2005 09 04, 17:12
AS tai esu is siauliu tai visus darbelius nesu reminti i savekso parduotuve cia bulvaro gale netoli dvaro turgaus. ten labai fainos pardavejos priderina pasporta, remeli, stikla. taip pat pagrinda gali pasirinkti koki nori. Jei paveikslelis susiglamzo ten ji ir islygina bent jau mano matesi lenkimo siule o kai ireminimo nieko nebesimate visaks graziai buvo padaryta. Ir manau kad gana pigiai, nes visaks priklauso nuo remo, stiklo, pasporto.
QUOTE(Zibuokle` @ 2005 09 04, 18:12) AS tai esu is siauliu tai visus darbelius nesu reminti i savekso parduotuve cia bulvaro gale netoli dvaro turgaus. ten labai fainos pardavejos priderina pasporta, remeli, stikla. taip pat pagrinda gali pasirinkti koki nori. Jei paveikslelis susiglamzo ten ji ir islygina bent jau mano matesi lenkimo siule o kai ireminimo nieko nebesimate visaks graziai buvo padaryta. Ir manau kad gana pigiai, nes visaks priklauso nuo remo, stiklo, pasporto. Gal galėtum pasakyti, kur tiksliau ta parduotuvė randasi ir kaip vadinasi
Burtininke
2005 09 04, 17:46
vapsva, dėkui už informaciją  dažnai pro ten praeinu, reiks pabandyt  Gal daugiau kauniečių pasidalins informacija
Shiauliuose kuomet apsilankau as einu y parduotuve kuri yra prie senojo turgaus, shalia biznio centro. Ten man patinka todel, kad labai didelis remu pasirinkimas. Antrame aukshte jie turi dirbtuves, kur ir patys gamina remus. Jeigu siuvinejimas buna nestandartinio dydzio siulychiau apsilankyti tenais. Kainos labai yvairios...
Zibuokle`
2005 09 05, 19:23
Na ta parduotuve yra bulvaro gale ir vadinasi "Savexo galerija" ji yra priesais snoriuko kiosko ir kitoj pusej dar yra saulute, TAIp pat tas didelis zalias pastatas ten prekybos centras ar kazkas panasaus. MAn ten labai patinka nes niekada neisirenku kaip noriu reminti o ten pabandom visokius variantus ir padeda isirinkti geriausiai tinkanti.
Bonzile
2005 09 05, 20:02
QUOTE(Agni @ 2005 08 24, 09:00) Na, pirmiausiai išplaunu, išdžiovinu ir išlyginu darbą. Jei kanva minkšta, o plotas ne visas išsiuvinėtas, išpurškiu krakmolu, skirtu rūbams, kad fonas būtų kietesnis. O tada jau nešu į rėminimo centrą. Anksčiau rėminau pati, bet dabar turiu gerą rėmintoją, su juo išrenkam pasportą, rėmus. Aišku, kainuoja kiek brangiau, bet kai daug darbo įdedi, nebegaila tų kelių litų. Iš kokio miesto esi, jei vilnietė, galėčiau rekomenduoti savo rėmintoją. O dėl kainos: priklauso ir nuo rėmo, ir nuo dydžio. Net ir nuo to, ar paveikslas turės vieną rėmą, ar du (būna ir taip) As Vilniete, gal gali rekomenduot savo remintoja?
Funambola
2006 01 03, 19:35
Daug tapau, tačiau dauguma paveikslų voliojasi be rėmų Gal žinote kur vilniuje galima būtų nebrangiai įsigyti rėmų paveikslams (visokio dydžio). Mačiau Rimi tokius tokius berėmius stiklinius  Bet aš norėčiau medinių, o tie kurie buvo, ganėtinai brangus... Gal galėtumėte patarti?
QUOTE(a-liberty @ 2006 01 03, 20:35) Gal galėtumėte patarti?  Kaziukas jau ne už kalnų
Funambola
2006 01 03, 21:52
Hmm...  rimtai  gera mintis
mildux79
2006 06 30, 13:49
man taip pat idomu kur galima isireminti pigiau, bet kokybiskai Kaune
mildux79
2006 06 30, 13:55
dabar tikrai nemazai reminimo centru Kauen, bet i kuri nesti savo darbeli, i kuri idejai t  iek daug silumos, laiko ir t.t.???
J@lanta
2006 06 30, 16:36
aš tai darbelius siuvinėtus ir ne tik ( foto, paveikslus ) rėminu Dysnos gatvėje, man patinka
kabarksta
2006 10 04, 10:26
Sveikos, mamytes darbstuoles  Gal kartais zinote, kur galetu padaryti sirdeles formos pasporta, t. y. skyle? Labai reikia! Ir dar- siuo metu labai striuka su pinigeliais, galvoju, gal galima kaip nors pasidaryti remeliu darbeliams paciai. Gal kas turite ideju? Aciu!
virmante
2006 10 10, 10:35
QUOTE(Agni @ 2005 08 24, 10:00) Na, pirmiausiai išplaunu, išdžiovinu ir išlyginu darbą. Jei kanva minkšta, o plotas ne visas išsiuvinėtas, išpurškiu krakmolu, skirtu rūbams, kad fonas būtų kietesnis. O tada jau nešu į rėminimo centrą. Anksčiau rėminau pati, bet dabar turiu gerą rėmintoją, su juo išrenkam pasportą, rėmus. Aišku, kainuoja kiek brangiau, bet kai daug darbo įdedi, nebegaila tų kelių litų. Iš kokio miesto esi, jei vilnietė, galėčiau rekomenduoti savo rėmintoją. O dėl kainos: priklauso ir nuo rėmo, ir nuo dydžio. Net ir nuo to, ar paveikslas turės vieną rėmą, ar du (būna ir taip) Sveikutė, norėjau paklausti, o kas per krakmolas? Ar čia būna tokio purškiamo pirkti ir kur? Kažkaip anksčiau neteko su tokiu susidurti, o viską krakmolydavau su valgomu krakmolu
sveikutės. Norėčiau įrėminti ovalo formos darbelį(gana nemazas), bet niekur negaliu gauti rėmelio. Mačiau vieną pirkti, bet baisiai brangus buvo. Ar įmanoma tokį gauti rėminimo centruose? Ar daug kainuioja?
agnieszka.v
2006 10 20, 12:50
QUOTE(virmantė @ 2006 10 10, 11:35) Sveikutė, norėjau paklausti, o kas per krakmolas? Ar čia būna tokio purškiamo pirkti ir kur? Kažkaip anksčiau neteko su tokiu susidurti, o viską krakmolydavau su valgomu krakmolu  Yra purškiamo. Pirkti didesniuose prekybos centruose. Siuvinėtiems darbeliams tinka, serveteles geriau krakmolyti su valgomu
RenataJ
2006 12 13, 13:30
QUOTE(mildux79 @ 2006 06 30, 14:49) man taip pat idomu kur galima isireminti pigiau, bet kokybiskai Kaune  Kaune prie Merkurijaus yra "Savex galerija", S.Daukanto g. 26, ten patyrusios konsultantės padeda pasirinti rėmelius , platesni medinia rėmeliai yra brangesni, bet yra siaurų rėmelių, kurie nedaug kainuoja Jos padeda pasirinti ir pagal kainą, labai priklauso kaip rėminsi, ar reikės pasportuoti (uždėti foną), kokį stiklą rinksies, ir žinoma nuo pačio rėmelio, ten jų laaaaabai daug. Ta pati "Savex galerija" yra ir prekybos centre SAVAS, kainos tos pačios, rėmelių irgi gausu, be to ten prekiauja įvairiomis dovaninėmis prekėmis, suvenyrais, kaip tik Kalėdoms. Va visų Savex galerijų adresai yra čia: http://www.savex.lt/index.php/prekybos_vietos/727
domcius
2007 09 12, 10:20
irmulia
2008 01 15, 15:56
| ! |
| Forume draudžiama: Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ). rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu). rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis.
Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.
Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos.
Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos. |
Vilcinsk
2008 10 22, 15:17
Na darbštuolės Kaunietės ir man patarkite kur galima įreminti darbelius Kaune, kad būtų nebrangu ir kokybišką..  Bandysiu ir aš tempti savo darbus  Jei galima atsakykite i až arba į emeila. Ačiū
irmulia
2009 02 19, 22:17
| ! |
| Forume draudžiama: Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ). rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu). rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis.
Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.
Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos.
Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos. |
Gal galit kas nors patarti, kur Vilniuje galima gražiai įrėminti siuvinėtą paveikslą, kad kainos ir kokybės santykis būtų optimalus?
magdala
2010 02 19, 13:39
QUOTE(DAIVADRI @ 2005 08 24, 09:31) Neradau atsakymo i rupima klausima-kaip jus ireminate savo siuvinetus darbelius:ar pacios perkate remelius ar nesate i ireminimo centrus.Ju tiek daug, kad nezinau koki ir pasirinkti.Gal galite patarti kuriame kokybiskai atlieka si darba ir kiek mazdaug kainuoja paveikslelio ireminimas, pvz.30x30 cm dydzio? Aciu aš savo darbus nešu rėminti meistrams. Daug kas rėmina. Visada nešdavau Kaune, Zamenhofo gatvėje, bet paskutiniu metu nelabai patenkinta jų darbu. labai daug suima siuvinėto paveikslo  . Tdl norėčiau paklausti gal kam geriau rėmina.
*Passion*
2010 03 23, 10:57
Sveikos merginos. Gal galit pasidalinti patirtimi, kur nebrangiai ir kokybiskai remina vilniuje? Apsvieskit kokios mazdaug kainos. Paveiksliukas 41/41 daugmaz. Mergaite siuvinejo ir nori kaip dovana mociutei padaryt iki balandzio menesio. Gal ka patarsit? As siuos reikaluos visiskai zalia. Zinau, kad yra kalvariju gatvej remai, remeliai. Berots taip vadinasi. Kaip ten? Veiksmas visas vyksta vilniuj.
|
|