Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Viena ryški juostelė, kita neryški II
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pages: 1, 2, 3, 4
eve.robert
Noreciau pratesti tema apie NT, kurie antraja juostele rodo neryskia.
Mano istorija prasidejo 8 dienos pries mmm,praejus 6dienoms po lytiniu santykiu,pasidariau NT ir po kiek laiko pamaciau II juosteles laugh.gif ,bet viena tokia neryski g.gif .O ta pacia nakti as susirgau mmm.Pasakykit man ,kad as vistiek laukiuosi wub.gif
*weita*
QUOTE(eve.robert @ 2009 04 05, 11:34)
Mano istorija prasidejo 8 dienos pries mmm,praejus 6dienoms po lytiniu santykiu,pasidariau NT ir po kiek laiko pamaciau II juosteles  laugh.gif ,bet viena tokia neryski  g.gif .O ta pacia nakti as susirgau mmm.Pasakykit man ,kad as vistiek laukiuosi  wub.gif
*

jei susirgai mmm po testo gadinimo tikriausiai nebesilauki ,tikiuosi as klystu ,bet pasidaryk testa po savaites ir vikas bus aisku...del ko daktarai pataria testa gadinti ,tik tada kai mmm veluoja ,del to kad nenusivilti veliau ..
Homonoja
QUOTE(eve.robert @ 2009 04 05, 13:34)
Mano istorija prasidejo 8 dienos pries mmm,praejus 6dienoms po lytiniu santykiu,pasidariau NT ir po kiek laiko pamaciau II juosteles  laugh.gif ,bet viena tokia neryski  g.gif .O ta pacia nakti as susirgau mmm.Pasakykit man ,kad as vistiek laukiuosi  wub.gif
*

manau, kad nebesilauki, jei susirgai. bet pakartok dar testa.
Driskyte
o aš manau kad laukiesi... 4u.gif pas mane irgi labai neryški buvo antra juostelė... o mėnesinėm žinau kas sirgo iki ketvirto men neštumo... blush2.gif aišku tai nėra gerai... ax.gif
jurginux
gal paprasciausiai NT sureagavo i artejanciu mmm hormonus g.gif
gitulia
Arba is viso matei tik ta vaiduokli bruksneli, kur turetu buti antra juostele. Kiek kartu as tokiu neryskiu vaiduokliu maciau biggrin.gif O tuo labiau 6 dienas po santykiu tai tik tokie vaiduokliai ir gali vaidentis.
eve.robert
zodziu pasidaryti testa praejus mmm,kazkas nelogiska.Gal tada bandyti dar karta smileysex.gif ir laukti kitu mmm,kad nebegadint NT.Cia musu pirmieji bandymai tapti tevais.Niekada nenaudojom jokiu kontraceptiku.Nezinau,ka daryti,dar panarsysiu nete,gal kokiu ziniu rasiu.Nes dauk kur raso,kad ir budama moteris nescia turi mmm dar kelis men. g.gif
zarza
Manau nesilauki. Gal pastojai, bet zirniukas pabego. Man lygiai taip pat buvo, NT II ir menesines, po kuriu jau beliko NT I. Geriausia NT daryti kai veluoja bent 2 dienas.
eve.robert
QUOTE(zarza @ 2009 04 07, 17:43)
Manau nesilauki. Gal pastojai, bet zirniukas pabego. Man lygiai taip pat buvo, NT II ir menesines, po kuriu jau beliko NT I. Geriausia NT daryti kai veluoja bent 2 dienas.
*

aisku,tada taip ir bandysim si karta.Atsiskaiciuosiu vaisingiausias dienas ir kaupsim turta joms,o tada lauksim veluojanciu rolleyes.gif
zarza
QUOTE(eve.robert @ 2009 04 07, 20:36)
aisku,tada taip ir bandysim si karta.Atsiskaiciuosiu vaisingiausias dienas ir kaupsim turta joms,o tada lauksim veluojanciu  rolleyes.gif
*

Sekmes jums 4u.gif smile.gif
kaupai
na ka as galiu dadeti is savo patirties tai NT vaiduokliuku veltui nerodo,as pati nesulaukus menesiniu pasidariau testuka nes tikrai zinojau,kad pastojau ir ka susipirkau pati pigiausia ir net pasidariau vakare ko niekas nerekomenduoja,po tu tryju laukimo minuciu viena ryski kaip visada o kita vos iziurima tada is karto supratau kad neklydau nestuke.gif,tada nuvaziavau i parduotuve ir nusipirkau skaitmenini NT kuris parodo kiek savaiciu esi nescia ir ka vel tapati vakara pasidariau testuka ir ten buvo parasyta angliskai nescia 1-2sav.tai tokia istorija su vaiduokliukais mirksiukas.gif ir jei jis buna bet ateina mmm tai zinokite nestumas tikrai buvo 4u.gif
tindiriushka
QUOTE(kaupai @ 2009 04 09, 16:08)
na ka as galiu dadeti is savo patirties tai NT vaiduokliuku veltui nerodo,as pati nesulaukus menesiniu pasidariau testuka nes tikrai zinojau,kad pastojau ir ka susipirkau pati pigiausia ir net pasidariau vakare ko niekas nerekomenduoja,po tu tryju laukimo minuciu viena ryski kaip visada o kita vos iziurima tada is karto supratau kad neklydau nestuke.gif,tada nuvaziavau i parduotuve ir nusipirkau skaitmenini NT kuris parodo kiek savaiciu esi nescia ir ka vel tapati vakara pasidariau testuka ir ten buvo parasyta angliskai nescia 1-2sav.tai tokia istorija su vaiduokliukais mirksiukas.gif ir jei jis buna bet ateina mmm tai zinokite nestumas tikrai buvo 4u.gif
*

o kur čia tokių NT perki? bigsmile.gif
gitulia
QUOTE(kaupai @ 2009 04 09, 16:08)
na ka as galiu dadeti is savo patirties tai NT vaiduokliuku veltui nerodo

Jei mmm veluoja ir yra vaiduokliai, tai jie tikrai ne be reikalo, bet 6 dienos po lytiniu santykiu (kaip raso temos autore) matomi vaiduokliai yra tik fantazijos arba nekokybisku testu rezultatas mirksiukas.gif
eve.robert
nu pasakysiu,kad baigesi man mmm ir nescia tikrai nesijauciu.Jauciuosi puikiai.Tai bandysim dar karteli tapti nestuke.gif ,aisku po Velyku drinks_cheers.gif .Su artejanciom Sv.Velykom,mergaites
kaupai
na toki testa galima nusipirkti anglijoj,mes cia gyvenam tai pagrinde skaitmeninius ir pardavineja ir manau jie labai jautrus nes savaite iki mmm gali darytis nes jie taip raso,ir manes tikrai nenuvyle,ju kaina uz viena 7.5£ o uz du apie 10£ biggrin.gif
Tomblibukas
QUOTE(eve.robert @ 2009 04 05, 12:34)
*

Žinai, netikiu aš tom neryškiom juostelėm, nes esu prigadinus per pora ciklų va tiek ir dar va tiek laugh.gif Ir kas kart mačiau neryškų vaiduoklį laugh.gif manau, tai vieta, pažymėta kažkaip, na gamykliškai. Nes faktas tas, kad nesilaukiau, o ir nebuvo užkibę, nes ryškėtų, jei būtų užkibę ir pabėgtų.

Tai va. Jei ilgai tektų planuot, pirkčiau skaitmeninį ir nesukčiau galvos. Daryčiau ne anksčiau 10DPO. Bet tikrai ne 6 dienos, kai jokie testai neparodys jokio neštumo, nes jo dar ir būt negali umn.gif:

Sėkmės visom 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(tindiriushka @ 2009 04 09, 19:41)
o kur čia tokių NT perki?  bigsmile.gif
*

Ebay pilna, vaistinėse jaučiu LT retai kur yra. Aš tai parsisiųsiu, jei ilgai nesiseks pagamint. Na, kad tais juosteliniai snesinaudot, nes aš visada matau vaiduoklius biggrin.gif
delfiniux
Buvo kažkada ir man I ryški ir I neryški.Pasirodo,kad buvau pastojusi tik buvo negimdinis nėštumas.Kitą mėn pastojau iš karto,nes hormonai dar pas mane buvo užsilikę.Kaip sakoma,kad po gimdymų galima labai greitai vėl pastoti tai aš pastojau greitai po negimdinio nėštumo.
Tomblibukas
Žinote kaip, ryškumas ryškumui nelygus. Vienam tas ryškumas niekinis, kitas įsitikinęs, kad tai nėštumas.

Tavo atveju aišku kitaip, jei buvo nustatyta, na bet jau matau esi jau laiminga biggrin.gif
kaupai
as tai patarciau mergaitems ir ovuliacijos testus pirkti skaitmeninius,tai lengviausias budas pastoti,aisku jie kainuoja 19.95£uz sesis vienetus bet duoda savo rezultatus,o su tais juosteliniais tai irgi tai ryskios juosteles tai blankios tai ir nesuprasi kada galima jau planuoti vaikuti o skaitmeninis tai iskarto tau rodo sypsenele arba tuscia apskritima tada zinai kad siandien tavo diena wub.gif na bent jau man padejo iskarto kai juos nusipirkau o kai be ju pati gaudziau savo vaisingas dienas tai niekaip nepavyko pastoti,vieni sako sekti reikia isskyras bet pas mane ju visada yra ir aisku bazine temperatura matuotis tai matavau 3men.ir kas is to ji pas mane visada aukstesne nei turi buti, schmoll.gif
Ugniukė
Sveikutės, žiuriu apie elektroninius testukus kalbat, galiu pora parduoti Vilniuje, vienas testukas+ekranėlis - 9Lt 4u.gif Jie Clearblue firmos. rodo šypsenėlę 4u.gif
user posted image
O NT juostelės kadaise ir man parodė vieną ryškią, o kitą - visiškai blankią, kuri išryškėjo tik po poros valandų, bet neapsiriko, vaikutis buvo pilvelyje wub.gif
artitoli
Sveikutės,

pasidalinsiu savo situacija. mmm vėlavo kelias dienas, pasidariau testuką - I ryški, kita - po kokios valandos išryškėjo, bet vos įžiūrima. Kitą dieną - tas pats. Kadangi testų per gyvenimą esu pagadinusi blush2.gif nemažai ir niekada nieko panašaus nebuvo, jau pradėjau mąstyti, kad gal laukiuosi rolleyes.gif . Tačiau šiandien dariausi hcg kraujo tyrimą (nerimtas, pasirodė tas žaidimas su vaiduokliais) ir, deja deja, kraujo tyrimas rodo - nėštumo nėra unsure.gif verysad.gif . mmm dar nesulaukiau, tie vaiduokliukai akis bado (beje, prieš pat kraujo tyrimą dar vieną tokį besivaidenantį "pagavau"), bet suprantu, kad ne kiekvienas vaiduoklis - gera žinia...
JN
QUOTE(Ugniukė @ 2009 04 13, 17:14)
Sveikutės, žiuriu apie elektroninius testukus kalbat, galiu pora parduoti Vilniuje, vienas testukas+ekranėlis - 9Lt 4u.gif Jie Clearblue firmos. rodo šypsenėlę 4u.gif
user posted image
O NT juostelės kadaise ir man parodė vieną ryškią, o kitą - visiškai blankią, kuri išryškėjo tik po poros valandų, bet neapsiriko, vaikutis buvo pilvelyje wub.gif
*

Vajetus.....ryte dariaus testą, išryškėjo viena juostelė, susinervinus išmečiau....grįžtu namo, kažką mečiau į šiuklių dėžę ir akis už testo užkliuvo. Nepatikėsit - vaiduoklis biggrin.gif Bet tai ar galima tikėti velnias žinopo kiek laiko atsiradusia juostele?
Čeruti
Kelinta tau ciklo diena? Jei jau arteja menesiniu diena tai aš tavo vietoj tikėčiau mirksiukas.gif
JN
QUOTE(Čeruti @ 2009 04 17, 18:41)
Kelinta tau ciklo diena? Jei jau arteja menesiniu diena tai aš tavo vietoj tikėčiau mirksiukas.gif
*

man jau 6 dienos vėluoja smile.gif
Čeruti
Pabandyk gal rytoj pakartoti testą. Nes jau kai tiek dienų vėluoja tai turėtu su kiekviena diena vis ryškiau ir ryškiau rodyti thumbup.gif
snieguracka
Sveikutes, merginos... as taip pat dabar nekokioje situacijoje... paskutines normalias mm turejau vasario 19d, nesulaukus sekanciu daraiusi testus(jie buvo teigiami), bet balandzio antra pasirode truputeli kraujo ir nuvaziavau i ligonine, ten gydytojas tik pasisaipe ir isleido i namus, kita deina kraujo buvo daugiau, bet tik viena diena, o paskui kelios dienos tepliojimo doh.gif ... tad maniau, kad persileidau.. cray.gif ... bet sleikstuliukas neisnyko ir silpnumas nezmoniskas, galvojau tai del persileidimo, bet pastebejau, kad jau kelnes ankstokos darosi ir pilvukas papustas.. tad vel emiausi testu...kas keisciausia,jie rodo labai ryskiai teigiama, bet isryskeja tik praejus 15-20min. nezinau ar verta jais tiketi... unsure.gif ...gal kuri buvote pakliuvusi i tokia situacija? padekite 4u.gif
JN
QUOTE(snieguracka @ 2009 04 18, 15:50)
Sveikutes, merginos... as taip pat dabar nekokioje situacijoje... paskutines normalias mm turejau vasario 19d, nesulaukus sekanciu daraiusi testus(jie buvo teigiami), bet balandzio antra pasirode truputeli kraujo ir nuvaziavau i ligonine, ten gydytojas tik pasisaipe ir isleido i namus, kita deina kraujo buvo daugiau, bet tik viena diena, o paskui kelios dienos tepliojimo doh.gif ... tad maniau, kad persileidau.. cray.gif ... bet sleikstuliukas neisnyko ir silpnumas nezmoniskas, galvojau tai del persileidimo, bet pastebejau, kad jau kelnes ankstokos darosi ir pilvukas papustas.. tad vel emiausi testu...kas keisciausia,jie rodo labai ryskiai teigiama, bet isryskeja tik praejus 15-20min. nezinau ar verta jais tiketi...  unsure.gif  ...gal kuri buvote pakliuvusi i tokia situacija? padekite 4u.gif
*

O tai tu pas gydytoją dėl nėštumo buvai? ax.gif
snieguracka
kai tik velavo mm ir testas rode teigiama, tai uzsirasiau pas gydytoja, bet tik balandzio 22d., per ta laika daug visokiu problemeliu istiko mane...tad jau nebeilgai laukti, bet... nezinau nei ka galvoti jau verysad.gif
JN
QUOTE(snieguracka @ 2009 04 18, 20:56)
kai tik velavo mm ir testas rode teigiama, tai uzsirasiau pas gydytoja, bet tik balandzio 22d., per ta laika daug visokiu problemeliu istiko mane...tad jau nebeilgai laukti, bet... nezinau nei ka galvoti jau  verysad.gif
*

Nuo vasario mėnesio pas ginę registravo tik balandžiui??? O siaube...
snieguracka
QUOTE(juodoji_nasle @ 2009 04 19, 12:17)
Nuo vasario mėnesio pas ginę registravo tik balandžiui??? O siaube...
*

taip... tik balandziui verysad.gif , bet ne nuo vasario, o nuo kovo unsure.gif , nes juk rasiau kad vasari paskutines normalios mm buvo... g.gif 4u.gif
Bozena83
QUOTE(snieguracka @ 2009 04 18, 21:56)
kai tik velavo mm ir testas rode teigiama, tai uzsirasiau pas gydytoja, bet tik balandzio 22d., per ta laika daug visokiu problemeliu istiko mane...tad jau nebeilgai laukti, bet... nezinau nei ka galvoti jau  verysad.gif
*

nesijaudink, tu ne viena, 4u.gif 4u.gif 4u.gif
as irgi labai nerimstu del treciadienio vizito pas gyd., bet dar tik keliausiu pas seimos, o pas gine reik siuntimo, gal priims ta pacia diena. Ana savaite dariausiu testus, tai I ryski, kita vaiduoklis, mm nebuvo, tik 2 d. patepliojo, bet ir tai mazai. Dar ryt darysiu NT, kad tureciau ka gyd. pasakyt, bus matyt ka parodys, tikiuosi nestuke.gif
snieguracka
QUOTE(Bozena83 @ 2009 04 20, 12:37)
nesijaudink, tu ne viena,  4u.gif  4u.gif  4u.gif
as irgi labai nerimstu del treciadienio vizito pas gyd., bet dar tik keliausiu pas seimos, o pas gine reik siuntimo, gal priims ta pacia diena. Ana savaite dariausiu testus, tai I ryski, kita vaiduoklis, mm nebuvo, tik 2 d. patepliojo, bet ir tai mazai. Dar ryt darysiu NT, kad tureciau ka gyd. pasakyt, bus matyt ka parodys, tikiuosi nestuke.gif
*

na, as vel dariausi testa, bet iskart man neisryskeja antra juostele, vos vos kazkas matosi po keliu minuciu, o po valandos normalios, ryskios II... nezinau nei ka galvoti... oilvukas papustas, burbuliuoja lyg virtu jame ten kas g.gif ... kazkaip prarandu vilti jau kad galiu buti nestuke.gif
Papildyta:
Bozena83, o ka nors keisto jauti? po kiek laiko vaiduokliukas isryskejo? ax.gif kiek laiko mm veluoja? g.gif gal tai geras zenklas tas vaiduokliukas? bigsmile.gif 4u.gif
Bozena83
QUOTE(snieguracka @ 2009 04 20, 14:26)
na, as vel dariausi testa, bet iskart man neisryskeja antra juostele, vos vos kazkas matosi po keliu minuciu, o po valandos normalios, ryskios II... nezinau nei ka galvoti... oilvukas papustas, burbuliuoja lyg virtu jame ten kas  g.gif ... kazkaip prarandu vilti jau kad galiu buti  nestuke.gif
Papildyta:
Bozena83, o ka nors keisto jauti? po kiek laiko vaiduokliukas isryskejo? ax.gif  kiek laiko mm veluoja? g.gif  gal tai geras zenklas tas vaiduokliukas?  bigsmile.gif  4u.gif
*

mano mm tai sterikus kartais daro. Buvo 01.04, 03.02, o dabar nera, tiktai 04. 12 ir 13 diena truputeli patepliojo. O del savijautos tai sunku pasakyt: viena krutis prisilietus skauda, dilgcioja sonus, arba papilve skauda, pora dienu dar ir viduriavimas buvo (o gal cia tik svenciu rezultatas)ir beprotiskas nugaros skausmas. Vyras sian nupirko NT tai dar gadinsiu, kazkaip ir prie namu noriu tvarkytis ir nezinau, kad tik nepersistengt
Papildyta:
o be to ir slapintis keliuosi kelis kartus per nakti g.gif
snieguracka
del viduriavimo, tai ir man tai pasireiske pirmomis dienomis, bet gal tik pora dienu, o dabar su viduriukais nekas blush2.gif , nors visuomet man taip rolleyes.gif ... o tai kaip tau su tais testukais? po keliu minuciu jie isryskeja? ax.gif ... as niekaip nesuprantu, ar gali buti tiesa, kai jie isryskeja labai stipriai tik po valandos, ar galima tada laikyti teigiamu? schmoll.gif 5domu ar yra taip kam nors buve? ir ar pasitvirtino? nors instrukcijoje parasyta kad po 10 min vertinti negalima g.gif
Bozena83
QUOTE(snieguracka @ 2009 04 20, 21:19)
del viduriavimo, tai ir man tai pasireiske pirmomis dienomis, bet gal tik pora dienu, o dabar su viduriukais nekas  blush2.gif , nors visuomet man taip  rolleyes.gif ... o tai kaip tau su tais testukais? po keliu minuciu jie isryskeja? ax.gif ... as niekaip nesuprantu, ar gali buti tiesa, kai jie isryskeja labai stipriai tik po valandos, ar galima tada laikyti teigiamu? schmoll.gif  5domu ar yra taip kam nors buve? ir ar pasitvirtino? nors instrukcijoje parasyta kad po 10 min vertinti negalima  g.gif
*

su tais NT tai visai neaisku, anos savaites pabaigoj kur dariausi, tai pradedavo rysket po kokiu 5 min., o siandien vyrui parvaziavus is darbo, ir atvezus NT, pradejo rodyti is karto, gal ne taip ryskiai kaip I bruksniukas, bet jau ryskiau nei ana savaite thumbup.gif
kaip raso instrukcijoj, tai jau po kokiu netgi 10 min., vertint negalima, bet suprask tu juos ten.
kai laukiausi pirmojo, tai NT irgi grybavo, norejau vyrui padaryt dovana gimtad. proga, o sis niekselis NT nieko neparode, nors buvo jau mazdaug 4 sav. nestumo, o reklama kad rodo po 6, 10 dienu lotuliukas.gif
pantera83
sveikutes, mes ir planuojam nestuke.gif ir labai laukiam wub.gif dabar labai nerimauju, nes mmm velavo kelias dienas, pasidariau testa, rode I, dar vakar, t.y. po keliu dienu, pakartojau, rode II, bet antrasis I - vaiduoklis ir pradejo teplioti, siandien vel rode antraji I kaip vaiduokli, bet dabar pradejau daugiau kraujuoti. kaip suprasti?
Bozena83
QUOTE(pantera83 @ 2009 04 24, 11:48)
sveikutes, mes ir planuojam  nestuke.gif ir labai laukiam wub.gif dabar labai nerimauju, nes mmm velavo kelias dienas, pasidariau testa, rode I, dar vakar, t.y. po keliu dienu, pakartojau, rode II, bet antrasis I - vaiduoklis ir pradejo teplioti, siandien vel rode antraji I kaip vaiduokli, bet dabar pradejau daugiau kraujuoti. kaip suprasti?
*

palauk pora dieneliu, stebek koks kraujavimas, gal cia tiktai bus truputeli, neprasides tikrosios mm. Kazkur forume skaiciau, kad kai kurie NT reaguoja i hormonu pasikeitima pries mm. Tikiuosi mm tau bus tos netikrosios, ir testukas rodys ta pati, po tepliojimu. 4u.gif
pantera83
QUOTE(Bozena83 @ 2009 04 24, 11:00)
palauk pora dieneliu, stebek koks kraujavimas, gal cia tiktai bus truputeli, neprasides tikrosios mm. Kazkur forume skaiciau, kad kai kurie NT reaguoja i hormonu pasikeitima pries mm. Tikiuosi mm tau bus tos netikrosios, ir testukas rodys ta pati, po tepliojimu. 4u.gif
*

as ir labai tikiuosi wub.gif
pantera83
deja, pradejo lyg upelis teketi, kaip niekad doh.gif
Bozena83
QUOTE(pantera83 @ 2009 04 25, 22:40)
deja, pradejo lyg upelis teketi, kaip niekad doh.gif
*

nenusimink, kita menesi viskas bus gerai, lauksim geru rezultatu. drinks_cheers.gif
abigaile88
kazkokia nesamone nesuprantu as bigsmile.gif
JN
QUOTE(abigaile88 @ 2009 04 27, 14:04)
kazkokia nesamone nesuprantu as bigsmile.gif
*

apie ką tu?
kristi13
Na va ir aš šiandien nusipirkau kasetę ir nesulaukusi mėnesinių dienos pasidariau. Pasirodė labai nežymi antra juostelė. Jaučiu po kelių dienelių vėl teks kartoti, nes prieš darantis testuką buvau daug prigėrusi arbatos. Tad galėjo būti ir netikslus. Bet jau 1.5 savaitės kokį baisų nuvargį jaučiu. Tiesiog kojas vos pavelku. Jeigu būsiu ne nėščia tai turiu kuo nors rimtai sirgti. Juk neymanoma šitaip toliau gyventi. Baisus silpnumas ir mieguistumas. blink.gif
Madrita
Atleiskite ka rasau cia,bet man labai reikia jusu nuomones
Menesiniu jau savaite negaliu sulaukti verysad.gif siandien dariau 2 NT,tik nezinau kaip vertinti unsure.gif is pradziu buvo viena juostele,as apsidziaugiau,palikau ji vonioj.Po valandos uzejau,norejau ismesti,bet pastebejau antra labai neryskia juostele unsure.gif Paskui padariau antra ir su juo ta pati situacija unsure.gif gal kam taip yra buve?Nezinau ka galvoti doh.gif

Karolain
QUOTE(Madrita @ 2009 04 27, 19:17)
Menesiniu jau savaite negaliu sulaukti verysad.gif siandien dariau 2 NT,tik nezinau kaip vertinti unsure.gif is pradziu buvo viena juostele,as apsidziaugiau,palikau ji vonioj.Po valandos uzejau,norejau ismesti,bet pastebejau antra labai neryskia juostele unsure.gif Paskui padariau antra ir su juo ta pati situacija unsure.gif gal kam taip yra buve?Nezinau ka galvoti doh.gif
*

Man taip paskutines pora savaiciu buvo - vos vos matoma antra juostele atsirasdavo po pusvalandzio. Kadangi visa ta laika testai neryskejo, o ir gydytoja nepatvirtino nusprendziau jog arba testai nekokybiski arba mano hormonai kvailioja.
Ugniukė
QUOTE(Madrita @ 2009 04 27, 19:17)
*

Pasidaryk už kelių dienų, jei testukas bus ryškesnis, tada sveikinu 4u.gif
zarza
QUOTE(Madrita @ 2009 04 27, 18:17)
*

Jei menesines veluoja ir antra juostele yra, vadinasi uzkibo. Dabar antra juostele turi po biski rysketi.
Horo
Labas 4u.gif
Nusprendžiau temą užvesti čia, nes manau, kad čia daugiausia mergyčių besidarančiu NT.
Pradėjo imti mane paranoja, kad labai nepatikimai man tie prezervatyvai kaip apsaugos priemonė atrodo ir šiandien popiet pasidariau NT. Na ir po 5 min, kai testas visai išdžiūvo atsirado blausi antra juostelė. Tikriausiai dabar truputį nervinčiausi, nes visgi 3 pametinukai man būtų per daug biggrin.gif jei man to nebūtų nutikę pernai žiemą, prieš planuojant antrą mažiuką. Testas rapipreg firmos, tą kart irgi tas pats buvo, pasidariau HCG tyrimą ir jokio nestuke.gif nebuvo doh.gif Dabar man 8 DPO. Gal kartais tiesiog matoma ta vieta, kur įdėta ta jautri HCG vieta?
pupune
Na nesu NT didelė žinovė, bet ir man yra buvę.. vėlavo mm, o dar nelabai planavom... pasidariau...po kiek laiko buvo vos matoma II juostelė, bet tikrai matoma doh.gif nebuvo nestuke.gif apsiraminau (nors būčiau ir apsidžiaugusi) ir atėjo mano dienos smile.gif
karamele_21
o man taip buvo pirmi du NT visai I rode po to pasidariau dar viena tai taip pat po kokiu 20 min isryskejo nekreipiau demesio po to kiek bedariau vis ryskejo ir vis greiciau atsirasdavo ax.gif taip kad pasidaryk po keliu dienu dar viena NT ir suzinosi ar nestuke.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.