Mano istorija prasidejo 8 dienos pries mmm,praejus 6dienoms po lytiniu santykiu,pasidariau NT ir po kiek laiko pamaciau II juosteles
Noreciau pratesti tema apie NT, kurie antraja juostele rodo neryskia.
Mano istorija prasidejo 8 dienos pries mmm,praejus 6dienoms po lytiniu santykiu,pasidariau NT ir po kiek laiko pamaciau II juosteles QUOTE(eve.robert @ 2009 04 05, 11:34) Noreciau pratesti tema apie NT, kurie antraja juostele rodo neryskia. Mano istorija prasidejo 8 dienos pries mmm,praejus 6dienoms po lytiniu santykiu,pasidariau NT ir po kiek laiko pamaciau II juosteles jei susirgai mmm po testo gadinimo tikriausiai nebesilauki ,tikiuosi as klystu ,bet pasidaryk testa po savaites ir vikas bus aisku...del ko daktarai pataria testa gadinti ,tik tada kai mmm veluoja ,del to kad nenusivilti veliau .. QUOTE(eve.robert @ 2009 04 05, 13:34) Noreciau pratesti tema apie NT, kurie antraja juostele rodo neryskia. Mano istorija prasidejo 8 dienos pries mmm,praejus 6dienoms po lytiniu santykiu,pasidariau NT ir po kiek laiko pamaciau II juosteles manau, kad nebesilauki, jei susirgai. bet pakartok dar testa.
o aš manau kad laukiesi...
gal paprasciausiai NT sureagavo i artejanciu mmm hormonus
Arba is viso matei tik ta vaiduokli bruksneli, kur turetu buti antra juostele. Kiek kartu as tokiu neryskiu vaiduokliu maciau
zodziu pasidaryti testa praejus mmm,kazkas nelogiska.Gal tada bandyti dar karta
Manau nesilauki. Gal pastojai, bet zirniukas pabego. Man lygiai taip pat buvo, NT II ir menesines, po kuriu jau beliko NT I. Geriausia NT daryti kai veluoja bent 2 dienas.
QUOTE(zarza @ 2009 04 07, 17:43) Manau nesilauki. Gal pastojai, bet zirniukas pabego. Man lygiai taip pat buvo, NT II ir menesines, po kuriu jau beliko NT I. Geriausia NT daryti kai veluoja bent 2 dienas. aisku,tada taip ir bandysim si karta.Atsiskaiciuosiu vaisingiausias dienas ir kaupsim turta joms,o tada lauksim veluojanciu
na ka as galiu dadeti is savo patirties tai NT vaiduokliuku veltui nerodo,as pati nesulaukus menesiniu pasidariau testuka nes tikrai zinojau,kad pastojau ir ka susipirkau pati pigiausia ir net pasidariau vakare ko niekas nerekomenduoja,po tu tryju laukimo minuciu viena ryski kaip visada o kita vos iziurima tada is karto supratau kad neklydau
QUOTE(kaupai @ 2009 04 09, 16:08) na ka as galiu dadeti is savo patirties tai NT vaiduokliuku veltui nerodo,as pati nesulaukus menesiniu pasidariau testuka nes tikrai zinojau,kad pastojau ir ka susipirkau pati pigiausia ir net pasidariau vakare ko niekas nerekomenduoja,po tu tryju laukimo minuciu viena ryski kaip visada o kita vos iziurima tada is karto supratau kad neklydau o kur čia tokių NT perki? QUOTE(kaupai @ 2009 04 09, 16:08) na ka as galiu dadeti is savo patirties tai NT vaiduokliuku veltui nerodo Jei mmm veluoja ir yra vaiduokliai, tai jie tikrai ne be reikalo, bet 6 dienos po lytiniu santykiu (kaip raso temos autore) matomi vaiduokliai yra tik fantazijos arba nekokybisku testu rezultatas
nu pasakysiu,kad baigesi man mmm ir nescia tikrai nesijauciu.Jauciuosi puikiai.Tai bandysim dar karteli tapti
na toki testa galima nusipirkti anglijoj,mes cia gyvenam tai pagrinde skaitmeninius ir pardavineja ir manau jie labai jautrus nes savaite iki mmm gali darytis nes jie taip raso,ir manes tikrai nenuvyle,ju kaina uz viena 7.5£ o uz du apie 10£
QUOTE(eve.robert @ 2009 04 05, 12:34) Noreciau pratesti tema apie NT, kurie antraja juostele rodo neryskia. Mano istorija prasidejo 8 dienos pries mmm,praejus 6dienoms po lytiniu santykiu,pasidariau NT ir po kiek laiko pamaciau II juosteles Žinai, netikiu aš tom neryškiom juostelėm, nes esu prigadinus per pora ciklų va tiek ir dar va tiek Tai va. Jei ilgai tektų planuot, pirkčiau skaitmeninį ir nesukčiau galvos. Daryčiau ne anksčiau 10DPO. Bet tikrai ne 6 dienos, kai jokie testai neparodys jokio neštumo, nes jo dar ir būt negali Sėkmės visom Papildyta: QUOTE(tindiriushka @ 2009 04 09, 19:41) Ebay pilna, vaistinėse jaučiu LT retai kur yra. Aš tai parsisiųsiu, jei ilgai nesiseks pagamint. Na, kad tais juosteliniai snesinaudot, nes aš visada matau vaiduoklius
Buvo kažkada ir man I ryški ir I neryški.Pasirodo,kad buvau pastojusi tik buvo negimdinis nėštumas.Kitą mėn pastojau iš karto,nes hormonai dar pas mane buvo užsilikę.Kaip sakoma,kad po gimdymų galima labai greitai vėl pastoti tai aš pastojau greitai po negimdinio nėštumo.
Žinote kaip, ryškumas ryškumui nelygus. Vienam tas ryškumas niekinis, kitas įsitikinęs, kad tai nėštumas.
Tavo atveju aišku kitaip, jei buvo nustatyta, na bet jau matau esi jau laiminga
as tai patarciau mergaitems ir ovuliacijos testus pirkti skaitmeninius,tai lengviausias budas pastoti,aisku jie kainuoja 19.95£uz sesis vienetus bet duoda savo rezultatus,o su tais juosteliniais tai irgi tai ryskios juosteles tai blankios tai ir nesuprasi kada galima jau planuoti vaikuti o skaitmeninis tai iskarto tau rodo sypsenele arba tuscia apskritima tada zinai kad siandien tavo diena
Sveikutės, žiuriu apie elektroninius testukus kalbat, galiu pora parduoti Vilniuje, vienas testukas+ekranėlis - 9Lt
![]() O NT juostelės kadaise ir man parodė vieną ryškią, o kitą - visiškai blankią, kuri išryškėjo tik po poros valandų, bet neapsiriko, vaikutis buvo pilvelyje
Sveikutės,
pasidalinsiu savo situacija. mmm vėlavo kelias dienas, pasidariau testuką - I ryški, kita - po kokios valandos išryškėjo, bet vos įžiūrima. Kitą dieną - tas pats. Kadangi testų per gyvenimą esu pagadinusi QUOTE(Ugniukė @ 2009 04 13, 17:14) Sveikutės, žiuriu apie elektroninius testukus kalbat, galiu pora parduoti Vilniuje, vienas testukas+ekranėlis - 9Lt ![]() O NT juostelės kadaise ir man parodė vieną ryškią, o kitą - visiškai blankią, kuri išryškėjo tik po poros valandų, bet neapsiriko, vaikutis buvo pilvelyje Vajetus.....ryte dariaus testą, išryškėjo viena juostelė, susinervinus išmečiau....grįžtu namo, kažką mečiau į šiuklių dėžę ir akis už testo užkliuvo. Nepatikėsit - vaiduoklis
Kelinta tau ciklo diena? Jei jau arteja menesiniu diena tai aš tavo vietoj tikėčiau
Pabandyk gal rytoj pakartoti testą. Nes jau kai tiek dienų vėluoja tai turėtu su kiekviena diena vis ryškiau ir ryškiau rodyti
Sveikutes, merginos... as taip pat dabar nekokioje situacijoje... paskutines normalias mm turejau vasario 19d, nesulaukus sekanciu daraiusi testus(jie buvo teigiami), bet balandzio antra pasirode truputeli kraujo ir nuvaziavau i ligonine, ten gydytojas tik pasisaipe ir isleido i namus, kita deina kraujo buvo daugiau, bet tik viena diena, o paskui kelios dienos tepliojimo
QUOTE(snieguracka @ 2009 04 18, 15:50) Sveikutes, merginos... as taip pat dabar nekokioje situacijoje... paskutines normalias mm turejau vasario 19d, nesulaukus sekanciu daraiusi testus(jie buvo teigiami), bet balandzio antra pasirode truputeli kraujo ir nuvaziavau i ligonine, ten gydytojas tik pasisaipe ir isleido i namus, kita deina kraujo buvo daugiau, bet tik viena diena, o paskui kelios dienos tepliojimo O tai tu pas gydytoją dėl nėštumo buvai?
kai tik velavo mm ir testas rode teigiama, tai uzsirasiau pas gydytoja, bet tik balandzio 22d., per ta laika daug visokiu problemeliu istiko mane...tad jau nebeilgai laukti, bet... nezinau nei ka galvoti jau
QUOTE(snieguracka @ 2009 04 18, 20:56) kai tik velavo mm ir testas rode teigiama, tai uzsirasiau pas gydytoja, bet tik balandzio 22d., per ta laika daug visokiu problemeliu istiko mane...tad jau nebeilgai laukti, bet... nezinau nei ka galvoti jau Nuo vasario mėnesio pas ginę registravo tik balandžiui??? O siaube... QUOTE(snieguracka @ 2009 04 18, 21:56) kai tik velavo mm ir testas rode teigiama, tai uzsirasiau pas gydytoja, bet tik balandzio 22d., per ta laika daug visokiu problemeliu istiko mane...tad jau nebeilgai laukti, bet... nezinau nei ka galvoti jau nesijaudink, tu ne viena, as irgi labai nerimstu del treciadienio vizito pas gyd., bet dar tik keliausiu pas seimos, o pas gine reik siuntimo, gal priims ta pacia diena. Ana savaite dariausiu testus, tai I ryski, kita vaiduoklis, mm nebuvo, tik 2 d. patepliojo, bet ir tai mazai. Dar ryt darysiu NT, kad tureciau ka gyd. pasakyt, bus matyt ka parodys, tikiuosi QUOTE(Bozena83 @ 2009 04 20, 12:37) nesijaudink, tu ne viena, as irgi labai nerimstu del treciadienio vizito pas gyd., bet dar tik keliausiu pas seimos, o pas gine reik siuntimo, gal priims ta pacia diena. Ana savaite dariausiu testus, tai I ryski, kita vaiduoklis, mm nebuvo, tik 2 d. patepliojo, bet ir tai mazai. Dar ryt darysiu NT, kad tureciau ka gyd. pasakyt, bus matyt ka parodys, tikiuosi na, as vel dariausi testa, bet iskart man neisryskeja antra juostele, vos vos kazkas matosi po keliu minuciu, o po valandos normalios, ryskios II... nezinau nei ka galvoti... oilvukas papustas, burbuliuoja lyg virtu jame ten kas Papildyta: Bozena83, o ka nors keisto jauti? po kiek laiko vaiduokliukas isryskejo? QUOTE(snieguracka @ 2009 04 20, 14:26) na, as vel dariausi testa, bet iskart man neisryskeja antra juostele, vos vos kazkas matosi po keliu minuciu, o po valandos normalios, ryskios II... nezinau nei ka galvoti... oilvukas papustas, burbuliuoja lyg virtu jame ten kas Papildyta: Bozena83, o ka nors keisto jauti? po kiek laiko vaiduokliukas isryskejo? mano mm tai sterikus kartais daro. Buvo 01.04, 03.02, o dabar nera, tiktai 04. 12 ir 13 diena truputeli patepliojo. O del savijautos tai sunku pasakyt: viena krutis prisilietus skauda, dilgcioja sonus, arba papilve skauda, pora dienu dar ir viduriavimas buvo (o gal cia tik svenciu rezultatas)ir beprotiskas nugaros skausmas. Vyras sian nupirko NT tai dar gadinsiu, kazkaip ir prie namu noriu tvarkytis ir nezinau, kad tik nepersistengt Papildyta: o be to ir slapintis keliuosi kelis kartus per nakti
del viduriavimo, tai ir man tai pasireiske pirmomis dienomis, bet gal tik pora dienu, o dabar su viduriukais nekas
QUOTE(snieguracka @ 2009 04 20, 21:19) del viduriavimo, tai ir man tai pasireiske pirmomis dienomis, bet gal tik pora dienu, o dabar su viduriukais nekas su tais NT tai visai neaisku, anos savaites pabaigoj kur dariausi, tai pradedavo rysket po kokiu 5 min., o siandien vyrui parvaziavus is darbo, ir atvezus NT, pradejo rodyti is karto, gal ne taip ryskiai kaip I bruksniukas, bet jau ryskiau nei ana savaite kaip raso instrukcijoj, tai jau po kokiu netgi 10 min., vertint negalima, bet suprask tu juos ten. kai laukiausi pirmojo, tai NT irgi grybavo, norejau vyrui padaryt dovana gimtad. proga, o sis niekselis NT nieko neparode, nors buvo jau mazdaug 4 sav. nestumo, o reklama kad rodo po 6, 10 dienu
sveikutes, mes ir planuojam
QUOTE(pantera83 @ 2009 04 24, 11:48) sveikutes, mes ir planuojam palauk pora dieneliu, stebek koks kraujavimas, gal cia tiktai bus truputeli, neprasides tikrosios mm. Kazkur forume skaiciau, kad kai kurie NT reaguoja i hormonu pasikeitima pries mm. Tikiuosi mm tau bus tos netikrosios, ir testukas rodys ta pati, po tepliojimu. QUOTE(Bozena83 @ 2009 04 24, 11:00) palauk pora dieneliu, stebek koks kraujavimas, gal cia tiktai bus truputeli, neprasides tikrosios mm. Kazkur forume skaiciau, kad kai kurie NT reaguoja i hormonu pasikeitima pries mm. Tikiuosi mm tau bus tos netikrosios, ir testukas rodys ta pati, po tepliojimu. as ir labai tikiuosi
deja, pradejo lyg upelis teketi, kaip niekad
kazkokia nesamone nesuprantu as
Na va ir aš šiandien nusipirkau kasetę ir nesulaukusi mėnesinių dienos pasidariau. Pasirodė labai nežymi antra juostelė. Jaučiu po kelių dienelių vėl teks kartoti, nes prieš darantis testuką buvau daug prigėrusi arbatos. Tad galėjo būti ir netikslus. Bet jau 1.5 savaitės kokį baisų nuvargį jaučiu. Tiesiog kojas vos pavelku. Jeigu būsiu ne nėščia tai turiu kuo nors rimtai sirgti. Juk neymanoma šitaip toliau gyventi. Baisus silpnumas ir mieguistumas.
Atleiskite ka rasau cia,bet man labai reikia jusu nuomones
Menesiniu jau savaite negaliu sulaukti QUOTE(Madrita @ 2009 04 27, 19:17) Atleiskite ka rasau cia,bet man labai reikia jusu nuomones Menesiniu jau savaite negaliu sulaukti Man taip paskutines pora savaiciu buvo - vos vos matoma antra juostele atsirasdavo po pusvalandzio. Kadangi visa ta laika testai neryskejo, o ir gydytoja nepatvirtino nusprendziau jog arba testai nekokybiski arba mano hormonai kvailioja. QUOTE(Madrita @ 2009 04 27, 19:17) Atleiskite ka rasau cia,bet man labai reikia jusu nuomones Menesiniu jau savaite negaliu sulaukti Pasidaryk už kelių dienų, jei testukas bus ryškesnis, tada sveikinu QUOTE(Madrita @ 2009 04 27, 18:17) Atleiskite ka rasau cia,bet man labai reikia jusu nuomones Menesiniu jau savaite negaliu sulaukti Jei menesines veluoja ir antra juostele yra, vadinasi uzkibo. Dabar antra juostele turi po biski rysketi.
Labas
Nusprendžiau temą užvesti čia, nes manau, kad čia daugiausia mergyčių besidarančiu NT. Pradėjo imti mane paranoja, kad labai nepatikimai man tie prezervatyvai kaip apsaugos priemonė atrodo ir šiandien popiet pasidariau NT. Na ir po 5 min, kai testas visai išdžiūvo atsirado blausi antra juostelė. Tikriausiai dabar truputį nervinčiausi, nes visgi 3 pametinukai man būtų per daug
Na nesu NT didelė žinovė, bet ir man yra buvę.. vėlavo mm, o dar nelabai planavom... pasidariau...po kiek laiko buvo vos matoma II juostelė, bet tikrai matoma
o man taip buvo pirmi du NT visai I rode po to pasidariau dar viena tai taip pat po kokiu 20 min isryskejo nekreipiau demesio po to kiek bedariau vis ryskejo ir vis greiciau atsirasdavo
|