Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kviečiame į "Mini maratoną vaikams!"
Supermamų klubas > Bendras > Naujienos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Aurėja
Kviečiame į „Mini maratoną vaikams"!

Mieli tėveliai ir vaikučiai, kviečiame šeimas linksmai ir sportiškai pasitikti rudenį! 2005 m. rugsėjo 4 d., 11 val., laisvalaikio centre šeimai „7 mūzos“ (Laisvės Prospektas 82 , Vilnius), interneto klubas tėvams www.supermama.lt rengia „Mini maratoną vaikams”!

Maratone varžysis supermama.lt klubo narių vaikučiai nuo 1 iki 6 metukų amžiaus.

Mažyliai startuos ir finišuos kaip tikri sportininkai: stilizuotas starto signalas bei iškilmingai kertama finišo juosta, apdovanojimų pakyla bei gausybė vertingų prizų! Mus remia: "Bambolina", laisvalaikio centras šeimai "7 mūzos", Sterimar", "Gintarinė vaistinė" ir kt.!

Varžybas paįvairins smagūs vaikų pasirodymai, o šmaikštus linksmas renginio vedėjas savo komentarais džiugins ir didelius, ir mažus!

Visiems „Mini maratono vaikams“ bėgikams bus įteikti maratono dalyvio sertifikatai bei atminimo dovanėlės!
Laimėtojai bus apdovanoti daiktiniais prizais bei firmine supermama.lt atributika!

Amžiaus grupės ir trasos nuotolis:

1.“Pirmųjų žingsnelių“ grupė: mažyliai nuo 1 m. iki 1 m. 3 mėn. amžiaus. Eidami ar mėgindami bėgti, įveiks 42-ų „nykštuko žingsnelių“ atstumą.

2. „Patyrusių žingsniuotojų“ grupė: nuo 1 m. 4 mėn. iki 1 m. 7 mėn. amžiaus mažyliai bei antrasis pogrupis - nuo 1 m. 8 mėn. iki 2 metų. Sparčiai eidami ar bėgdami įveiks 42-ų „nykštuko šuoliukų“ atstumą.

3. „Greitukų“ grupė: nuo 2 iki 3 metų amžiaus mažyliai. Greitukai bėgdami įveiks 42-ų „nykštuko šuolių“ atstumą.

4. „Vikruolių“ grupė: nuo 3 iki 4 metų Vikruoliai bėgdami įveiks 42-ų „nykštuko kūlversčių“ atstumą.

5. „Smarkuolių“ grupė: nuo 4 iki 5 metų amžiaus vaikai. Smarkuoliai bėgdami įveiks 42-ų „nykštukinių metrų“ atstumą.

6. „Lakstūnų“ grupė: nuo 5 iki 6 metų amžiaus vaikai. Lėkte įveiks 42-ų „nykštukinių kilometrų“ atstumą.

Mini maratono vaikams 2005 taisyklės:

1. Maratone varžysis vaikai (1-6 metų amžiaus dalyviai). Juos į maratoną turi atlydėti ir viso renginio metu prižiūrėti bent vienas iš tėvų ar artimųjų.

2. Maratone dalyvaujama laisva valia bei prisiimama visa su dalyvavimu susijusi (taip pat su įvairiais sveikatos sutrikimais ir pan.) rizika ir dėl to maratono bėgimo organizatoriams nereiškiamos jokios teisinės pretenzijos.

3. Dalyvio numerį priskiria ir prieš bėgimą įteikia maratono organizatoriai.

4. Bėgimo rungčių metu tėveliai/artimieji ar palaikymo komandos gali skatinti vaiką bėgti greičiau įvairiais šūkiais, skanduotėmis, kvietimais balsu. Tačiau negalima per trasą vilkti (už virvelės ir pan.) įvairių žaislų/daiktų/priemonių, viliojančių vaiką bėgti paskui. Tėveliai/lydintys asmenys negali bėgti trasa kartu su vaiku, jie gali stovėti starte/finiše.

5. Jei dalyvio registracija buvo patvirtinta (iš organizatorių gautas laiškas el.paštu), tačiau dalyvis dėl vienų ar kitų priežasčių maratone dalyvauti nebegali, jis turi apie tai pranešti maratono organizatoriams kuo anksčiau (el.paštu: maratonas@supermama.lt).

Tikimės, kad šis renginys taps tradicinėmis, kasmet rengiamomis vaikų varžybomis, ir kaskart sieksime vis aukštesnių rekordų!

Dalyvio registracijos paraišką rasite štai čia: REGISTRACIJA

Užpildykite ir išsiųskite adresu: maratonas@supermama.lt

Šis renginys bus žymiai šaunesnis, jei jame dalyvaus ir Jūsų šeima!

[attachmentid=29067]
Derra
Nusiunčiau anketą. Nežinau, ar gavote, nes mano paštas kartais streikuoja. Noriu, kad abu mano vaikai sudalyvautų smile.gif
Aidairi
o ką man daryti? unsure.gif aš irgi noriu su savo šeimyna dalyvauti smile.gif hmmm...na,reikia dar pagalvoti... rolleyes.gif

bet sumanymas labai gražus...jei tik būtų Kaune... tongue.gif
Nireglina
Oi, kaip norėtumėm dalyvauti, bet gyvenam ne Vilniuje ir nėra galimybių atvykti. cry.gif
Elina
Ko verkiat? Juk ne į Amerikę važiuoti blink.gif . Užpildžiau ir nusiunčiau abiejų dičkių anketas. Laukiam patvirtinimo 4u.gif . Vaikai sportinę aprangą jau į SM kuprinę susipakavo biggrin.gif
Mamūškė
issiunciau, ar gavot 4u.gif
Neringa78
Nu ką, lauksim kitų metų maratono ax.gif Nes apie tokį svajojau dar kai leliuko neturėjom biggrin.gif
Savūnė
Įsivaizduoju, kad bus labai smagu thumbup.gif
Reiktų man su savo „mažylėm“ ateiti pasirgt smile.gif
SuperBaba
As irgi uzpildziau. O tevelis butinai turi dalyvauti??? Ar as viena su vaiku galiu? ax.gif
boruzka
ar galima sese registruoti ? ji kaiptik dar tiktu i paskutine grupe.
o mes jei ir patys nedalyvawsim tai siaip ateisim kaip palaikymo grupe biggrin.gif
Upsiukas
Gaila, kad mano bernužėlis da per mažas šiam maratonui.... sad.gif
Aurėja
QUOTE(SuperBaba @ 2005 08 24, 22:54)
As irgi uzpildziau. O tevelis butinai turi dalyvauti??? Ar as viena su vaiku galiu? ax.gif

žinoma gali smile.gif
spaNguolė
O kur yra tas šeimos centras? 4u.gif blush2.gif . Gal galite adresiuką parašyti ax.gif ?
Ačiū 4u.gif
Aurėja
QUOTE(spaNguoliuke @ 2005 08 25, 09:47)
O kur yra tas šeimos centras?  4u.gif  blush2.gif . Gal galite adresiuką parašyti  ax.gif ?
Ačiū 4u.gif

i 
Laisvalaikio centras šeimai - "7 MŪZOS",  Laisvės Prospektas 82 , Vilnius (2 aukštas).

[attachmentid=29187]

Mamūškė
cia gal virs Norfos g.gif
MIGA
Vajej, kaip fainiai thumbup.gif
Bet, deja, nedalyvausim, nors abu mano kleckiukai tinka, vienas į mažiausiųjų grupę, o kitas į didžiausiųjų. Netoli tas Vilnius nuo Kauno, bet kad mes labai nepratę 4u.gif leistis į tokius žygius. Tėtis mūsų tooooooks namisėda doh.gif , jam į kokį kaimą palėkt, tai kita šneka.
Linkiu sėkmės visiems būsimiems dalyviams. drinks_cheers.gif
spaNguolė
Čia kažkur šalia nykštukų kavinės ir era+ parduotuvės? Tam pačiam pastate įsivaizduoju kad turėtų būti. Šaunu, nes visai netoli namų thumbup.gif .
Vilika
O iki kada galima registruotis? Labai norime sudalyvauti, bet dar tiksliai nežinau, ar galėsime tą dieną atvykti g.gif Kol kas dar nepildžiau anketos, bet bijau pavėluoti blink.gif
Aurėja
QUOTE(Vilika @ 2005 08 25, 11:47)
O iki kada galima registruotis? Labai norime sudalyvauti, bet dar tiksliai nežinau, ar galėsime tą dieną atvykti g.gif Kol kas dar nepildžiau anketos, bet bijau pavėluoti blink.gif

Kol kas dar tiksliai nenustatyta data, vėliau čia pranešime. Geriau pildyti anketą tuomet, kai tiksliai žinosit, jog garantuotai galėsit tą dieną sudalyvauti.
Scarlett
o vaikai jau bėgiojantys, bet metukų dar neturintys negalėtų dalyvaut? g.gif
audrajaz
Aš užregistravau savo vaikelį į šį maratoną ir norėčiau sužinoti kada bus atsakymai del dalyvavimo. rolleyes.gif
Aurėja
QUOTE(audrajaz @ 2005 08 25, 16:02)
Aš užregistravau savo vaikelį į šį maratoną ir norėčiau sužinoti kada bus atsakymai del dalyvavimo. rolleyes.gif
*

Kaip ir rašėme dalyvio paraiškoje - "Atrinktus į maratoną dalyvius informuosime el.paštu (adresu, kurį nurodysite paraiškoje) po to, kai gausime visas norinčiųjų dalyvauti maratone anketas ir sudarysime pogrupius. " O registracija juk dar tik prasidėjo, tad kantrybės smile.gif
Skorpione
O tai mes patvirtinimą gausim tik tuomet, kai bus jau atrinktos dalyvių grupės g.gif ?O aš maniau, kad patvirtinimas, tai , kad gavo tavo anketą, o dėl dalyvavimo, bus koks atskiras paskelbtas sąrašiukas, arba el. paštu sužinotume... ax.gif
Elina
Jei šitas konkursas- tik forumiečių vaikučiams, ar nežlugs tokia faina idėja verysad.gif ? Ar man tik rodosi, kad- neaktyvios mamytės? g.gif
Kazimiera d'Artanjan
Mes prisijungsim mirksiukas.gif Antra gruopė smile.gif
Erszebeth
QUOTE(Kopa @ 2005 08 25, 21:39)
Mes prisijungsim mirksiukas.gif Antra gruopė smile.gif
*

Tai jau turbūt palaikyti teks ateit ax.gif Pereiti į kitą gatvės pusę, tsakant tongue.gif Ar žiūrovai bus įleidžiami?

Dar atkreipiau dėmesį, kas per diena biggrin.gif Tai vakarop, Kopa, prašom diedui į parankę ir į RCh mirksiukas.gif biggrin.gif
Kazimiera d'Artanjan
Gal mes tik vieni bėgsim, tai bus lenktynės tongue.gif
Erszebet, lauksim, negi neįkleis?

o, prie progos paklausiu, ar šiemet bus supermamos gimtadienis? Rudenį būna, jei neklystu.
Kazimiera d'Artanjan
QUOTE(Erszebeth @ 2005 08 25, 22:01)
Tai vakarop, Kopa, prašom diedui į parankę ir į RCh  mirksiukas.gif  biggrin.gif
*

Jo, jau pranešė, kai paklausiau, kokia diena bus rugsėjo 4 mirksiukas.gif Žiūrėsim, kur Mykoliuką reiks padėti po lenktyniųsmile.gif Sugalvosim ką nors.
Daisy
Jei neklystu gimtadienis tai sausio gale ar vasario pirmoj pusej g.gif
dalyvavvau alia nepamenu biggrin.gif

Kazimiera d'Artanjan
QUOTE(DAISY @ 2005 08 25, 22:11)
Jei neklystu gimtadienis tai sausio gale ar vasario pirmoj pusej g.gif
dalyvavvau alia nepamenu biggrin.gif
*

oi, oi ojojoi,. kaip ilgai reiks laukti biggrin.gif
renax
Vasario 20 ar tai 22 reik paziuret nuo kada pasijungus biggrin.gif
Brigit
tai ar gali dar 1m. neturintys, bet jau tipenantys dalyvauti g.gif mirksiukas.gif
Aurėja
QUOTE(Brigit @ 2005 08 26, 08:49)
tai ar gali dar 1m. neturintys, bet jau tipenantys dalyvauti  g.gif  mirksiukas.gif
*

Gali žiūrovais - sirgaliais dalyvauti smile.gif O kitais metais jau varžysis pirmose eilėse, būsit pamatę kaip ir kas vyks, kaip reik treniruotis mirksiukas.gif
lengvute
o kiek laiko numatoma renginio trukmė?Būtų faina, jei būtų dar vyresnių grupė (7-8m.) mirksiukas.gif
Jei mūsų vidurinėlė nepateks, ar bus galima jom su tėčiu tiesiog pažiūrėt ten , įėjimas ar bus apribotas?
Fanta
Dalyvausim ir mes thumbup.gif Issiunciau anketa. Laukiu patvirtinimo ax.gif
Aurėja
QUOTE(lengvute @ 2005 08 26, 11:51)
o kiek laiko numatoma renginio trukmė? Jei mūsų vidurinėlė nepateks, ar bus galima jom su tėčiu tiesiog pažiūrėt ten , įėjimas ar bus apribotas?
*

Renginys bus netrumpas (ir taip grupių nemažai, o dar ir pogrupių bus), bet pačių mažiausių (o kartu ir nekantriausių) grupelės atbuvę savo etapą pačioje pradžioje, ir gavę dovanų, galės keliauti namučio (kas norės, aišku), nes apdovanojimai ir dalyvio sertifikatai bus išdalinti iškart po rezultatų užfiksavimo.

O įėjimas laisvas - tad galima sakyti puikus GRAND meet'as išeis mirksiukas.gif gathering.gif
Aurėja

i 
dalyvių paraiškas tikrai gauname, galite būti ramūs - paštas veikia puikiai :) tad visos išsiųstos anketos kaupiamos ir po savaitgalio imsime jas rūšiuoti į pogrupius. Ačiū.
Žmona
Mes dar per maži verysad.gif
Scarlett
QUOTE(Žmona @ 2005 08 26, 14:05)
Mes dar per maži  verysad.gif
*

dar galima būtų padaryt ropinėtojų grupę ax.gif
Žmona
QUOTE(Scarlett @ 2005 08 26, 15:07)
dar galima būtų padaryt ropinėtojų grupę  ax.gif
*

Mums tiktų šliaužikų grupė megalol.gif
Aurėja
Žinoma, smagus būtų ir renginys "Šliaužte, bėgte ropote!", tik užtruktume turbūt ne dieną, o dvi doh.gif be to, ropliukams visi skiria daug dėmesio - per metus net keletas ropliukų turnyrų organizuojama, o dičkiai mažiau dėmesiu apdovanoti mirksiukas.gif
Skirma
QUOTE(Aurėja @ 2005 08 26, 14:39)
Žinoma, smagus būtų ir renginys "Šliaužte, bėgte ropote!", tik užtruktume turbūt ne dieną, o dvi  doh.gif  be to, ropliukams visi skiria daug dėmesio - per metus net keletas ropliukų turnyrų organizuojama, o dičkiai mažiau dėmesiu apdovanoti  mirksiukas.gif
*

Tai lauksim ir mes kitų metų ax.gif
dianna
QUOTE(Upsiukas @ 2005 08 24, 22:44)
Gaila, kad mano bernužėlis da per mažas šiam maratonui.... sad.gif
*

ir man labai gaila cry.gif
Bagel
Aš visom keturiom UŽ tokius renginius,

Jau išsiunčiau anketą. Mielai atvyksime, nes palyginus 100 km - ne atstumas tongue.gif
ENIGMA
QUOTE(Bagel @ 2005 08 26, 20:03)
Aš visom keturiom UŽ tokius renginius,

Jau išsiunčiau anketą. Mielai atvyksime, nes palyginus 100 km - ne atstumas  tongue.gif
*

Labai saunu matyti, kad prisijungs ir is kitu miestu thumbup.gif
Tikimes ir ateityje Jus pradziuginti naujais renginiais, konkursais ir kitomis atrakcijomis kurios palies ne tik musu mazylius bet ir ju nuostabius Tevelius smile.gif
daniele
Aš užrašiau dalyvavimui savo sūnelį, o paskui suabėjojau: namie tai jis viskam sutinka, o kaip bus per renginį?
Aurėja
QUOTE(daniele @ 2005 08 27, 12:53)
Aš užrašiau dalyvavimui savo sūnelį, o paskui suabėjojau: namie tai jis viskam sutinka, o kaip bus per renginį?
*

reikia pasitreniruoti mirksiukas.gif Pasikvieskit draugų, ar patys į svečius nueikit ir surenkit vaikams mini maratono treniruotę, kad nebūtų naujiena vaikui "žiūrovai" ir pan. Aišku, su mažyliais gali visko būti, kaip būna ir su ropliukais tongue.gif juk kartais jie ima ir nuskuodžia ne į tą pusę, sustoja ir apsiverkia, apsisuka ir grįžta atgal į startą nuo vidurio trasos ir t.t. ir pan. doh.gif biggrin.gif
Ara
QUOTE(Aurėja @ 2005 08 27, 13:53)
kaip būna ir su ropliukais  tongue.gif juk kartais jie ima ir nuskuodžia ne į tą pusę, sustoja ir apsiverkia, apsisuka ir grįžta atgal į startą nuo vidurio trasos ir t.t. ir pan.  doh.gif  biggrin.gif
*

Arba iš viso nepajuda nuo starto linijos doh.gif biggrin.gif
Bagel
Reakcija į žiūrovus g.gif - aš irgi šito bijau, kad pamačius krūvą žmonių mano panelės elgesys bus neprognozuojamas doh.gif
Na, bet tegu ji elgiasi kaip nori (repeticijų namie nebus biggrin.gif ), mūsų pareiga sudaryti sąlygas vaikui dalyvauti, o jau toliau vaikas pats nuspręs ax.gif
audrajaz
QUOTE(Bagel @ 2005 08 27, 14:55)
Reakcija į žiūrovus  g.gif - aš irgi šito bijau, kad pamačius krūvą žmonių mano panelės elgesys bus neprognozuojamas doh.gif
Na, bet tegu ji elgiasi kaip nori (repeticijų namie nebus  biggrin.gif ), mūsų pareiga sudaryti sąlygas vaikui dalyvauti, o jau toliau vaikas pats nuspręs ax.gif
*

Pilnai su tavim sutinku biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.