Kviečiame į Mini maratoną vaikams"!Mieli tėveliai ir vaikučiai, kviečiame šeimas linksmai ir sportiškai pasitikti rudenį! 2005 m. rugsėjo 4 d., 11 val., laisvalaikio centre šeimai 7 mūzos (Laisvės Prospektas 82 , Vilnius), interneto klubas tėvams www.supermama.lt rengia Mini maratoną vaikams! Maratone varžysis supermama.lt klubo narių vaikučiai nuo 1 iki 6 metukų amžiaus. Mažyliai startuos ir finišuos kaip tikri sportininkai: stilizuotas starto signalas bei iškilmingai kertama finišo juosta, apdovanojimų pakyla bei gausybė vertingų prizų! Mus remia: "Bambolina", laisvalaikio centras šeimai "7 mūzos", Sterimar", "Gintarinė vaistinė" ir kt.! Varžybas paįvairins smagūs vaikų pasirodymai, o šmaikštus linksmas renginio vedėjas savo komentarais džiugins ir didelius, ir mažus! Visiems Mini maratono vaikams bėgikams bus įteikti maratono dalyvio sertifikatai bei atminimo dovanėlės! Laimėtojai bus apdovanoti daiktiniais prizais bei firmine supermama.lt atributika! Amžiaus grupės ir trasos nuotolis: 1.Pirmųjų žingsnelių grupė: mažyliai nuo 1 m. iki 1 m. 3 mėn. amžiaus. Eidami ar mėgindami bėgti, įveiks 42-ų nykštuko žingsnelių atstumą. 2. Patyrusių žingsniuotojų grupė: nuo 1 m. 4 mėn. iki 1 m. 7 mėn. amžiaus mažyliai bei antrasis pogrupis - nuo 1 m. 8 mėn. iki 2 metų. Sparčiai eidami ar bėgdami įveiks 42-ų nykštuko šuoliukų atstumą. 3. Greitukų grupė: nuo 2 iki 3 metų amžiaus mažyliai. Greitukai bėgdami įveiks 42-ų nykštuko šuolių atstumą. 4. Vikruolių grupė: nuo 3 iki 4 metų Vikruoliai bėgdami įveiks 42-ų nykštuko kūlversčių atstumą. 5. Smarkuolių grupė: nuo 4 iki 5 metų amžiaus vaikai. Smarkuoliai bėgdami įveiks 42-ų nykštukinių metrų atstumą. 6. Lakstūnų grupė: nuo 5 iki 6 metų amžiaus vaikai. Lėkte įveiks 42-ų nykštukinių kilometrų atstumą. Mini maratono vaikams 2005 taisyklės:1. Maratone varžysis vaikai (1-6 metų amžiaus dalyviai). Juos į maratoną turi atlydėti ir viso renginio metu prižiūrėti bent vienas iš tėvų ar artimųjų. 2. Maratone dalyvaujama laisva valia bei prisiimama visa su dalyvavimu susijusi (taip pat su įvairiais sveikatos sutrikimais ir pan.) rizika ir dėl to maratono bėgimo organizatoriams nereiškiamos jokios teisinės pretenzijos. 3. Dalyvio numerį priskiria ir prieš bėgimą įteikia maratono organizatoriai. 4. Bėgimo rungčių metu tėveliai/artimieji ar palaikymo komandos gali skatinti vaiką bėgti greičiau įvairiais šūkiais, skanduotėmis, kvietimais balsu. Tačiau negalima per trasą vilkti (už virvelės ir pan.) įvairių žaislų/daiktų/priemonių, viliojančių vaiką bėgti paskui. Tėveliai/lydintys asmenys negali bėgti trasa kartu su vaiku, jie gali stovėti starte/finiše. 5. Jei dalyvio registracija buvo patvirtinta (iš organizatorių gautas laiškas el.paštu), tačiau dalyvis dėl vienų ar kitų priežasčių maratone dalyvauti nebegali, jis turi apie tai pranešti maratono organizatoriams kuo anksčiau (el.paštu: maratonas@supermama.lt). Tikimės, kad šis renginys taps tradicinėmis, kasmet rengiamomis vaikų varžybomis, ir kaskart sieksime vis aukštesnių rekordų! Dalyvio registracijos paraišką rasite štai čia: REGISTRACIJA
Užpildykite ir išsiųskite adresu: maratonas@supermama.ltŠis renginys bus žymiai šaunesnis, jei jame dalyvaus ir Jūsų šeima! [attachmentid=29067]
Nusiunčiau anketą. Nežinau, ar gavote, nes mano paštas kartais streikuoja. Noriu, kad abu mano vaikai sudalyvautų
Nireglina
2005 08 24, 21:03
Oi, kaip norėtumėm dalyvauti, bet gyvenam ne Vilniuje ir nėra galimybių atvykti.
Ko verkiat? Juk ne į Amerikę važiuoti  . Užpildžiau ir nusiunčiau abiejų dičkių anketas. Laukiam patvirtinimo  . Vaikai sportinę aprangą jau į SM kuprinę susipakavo
Mamūškė
2005 08 24, 21:20
issiunciau, ar gavot
Neringa78
2005 08 24, 21:21
Nu ką, lauksim kitų metų maratono  Nes apie tokį svajojau dar kai leliuko neturėjom
Įsivaizduoju, kad bus labai smagu Reiktų man su savo mažylėm ateiti pasirgt
SuperBaba
2005 08 24, 21:54
As irgi uzpildziau. O tevelis butinai turi dalyvauti??? Ar as viena su vaiku galiu?
boruzka
2005 08 24, 22:14
ar galima sese registruoti ? ji kaiptik dar tiktu i paskutine grupe. o mes jei ir patys nedalyvawsim tai siaip ateisim kaip palaikymo grupe
Upsiukas
2005 08 24, 22:44
Gaila, kad mano bernužėlis da per mažas šiam maratonui....
QUOTE(SuperBaba @ 2005 08 24, 22:54) As irgi uzpildziau. O tevelis butinai turi dalyvauti??? Ar as viena su vaiku galiu?  žinoma gali
spaNguolė
2005 08 25, 08:47
O kur yra tas šeimos centras?  . Gal galite adresiuką parašyti  ? Ačiū
QUOTE(spaNguoliuke @ 2005 08 25, 09:47) O kur yra tas šeimos centras?  . Gal galite adresiuką parašyti  ? Ačiū  | i |
| Laisvalaikio centras šeimai - "7 MŪZOS", Laisvės Prospektas 82 , Vilnius (2 aukštas). |
[attachmentid=29187]
Mamūškė
2005 08 25, 09:17
cia gal virs Norfos
Vajej, kaip fainiai Bet, deja, nedalyvausim, nors abu mano kleckiukai tinka, vienas į mažiausiųjų grupę, o kitas į didžiausiųjų. Netoli tas Vilnius nuo Kauno, bet kad mes labai nepratę  leistis į tokius žygius. Tėtis mūsų tooooooks namisėda  , jam į kokį kaimą palėkt, tai kita šneka. Linkiu sėkmės visiems būsimiems dalyviams.
spaNguolė
2005 08 25, 09:41
Čia kažkur šalia nykštukų kavinės ir era+ parduotuvės? Tam pačiam pastate įsivaizduoju kad turėtų būti. Šaunu, nes visai netoli namų  .
O iki kada galima registruotis? Labai norime sudalyvauti, bet dar tiksliai nežinau, ar galėsime tą dieną atvykti  Kol kas dar nepildžiau anketos, bet bijau pavėluoti
QUOTE(Vilika @ 2005 08 25, 11:47) O iki kada galima registruotis? Labai norime sudalyvauti, bet dar tiksliai nežinau, ar galėsime tą dieną atvykti  Kol kas dar nepildžiau anketos, bet bijau pavėluoti  Kol kas dar tiksliai nenustatyta data, vėliau čia pranešime. Geriau pildyti anketą tuomet, kai tiksliai žinosit, jog garantuotai galėsit tą dieną sudalyvauti.
Scarlett
2005 08 25, 14:58
o vaikai jau bėgiojantys, bet metukų dar neturintys negalėtų dalyvaut?
audrajaz
2005 08 25, 15:02
Aš užregistravau savo vaikelį į šį maratoną ir norėčiau sužinoti kada bus atsakymai del dalyvavimo.
QUOTE(audrajaz @ 2005 08 25, 16:02) Aš užregistravau savo vaikelį į šį maratoną ir norėčiau sužinoti kada bus atsakymai del dalyvavimo.  Kaip ir rašėme dalyvio paraiškoje - "Atrinktus į maratoną dalyvius informuosime el.paštu (adresu, kurį nurodysite paraiškoje) po to, kai gausime visas norinčiųjų dalyvauti maratone anketas ir sudarysime pogrupius. " O registracija juk dar tik prasidėjo, tad kantrybės
Skorpione
2005 08 25, 19:00
O tai mes patvirtinimą gausim tik tuomet, kai bus jau atrinktos dalyvių grupės  ?O aš maniau, kad patvirtinimas, tai , kad gavo tavo anketą, o dėl dalyvavimo, bus koks atskiras paskelbtas sąrašiukas, arba el. paštu sužinotume...
Jei šitas konkursas- tik forumiečių vaikučiams, ar nežlugs tokia faina idėja  ? Ar man tik rodosi, kad- neaktyvios mamytės?
Kazimiera d'Artanjan
2005 08 25, 20:39
Mes prisijungsim  Antra gruopė
Erszebeth
2005 08 25, 21:01
QUOTE(Kopa @ 2005 08 25, 21:39) Mes prisijungsim  Antra gruopė  Tai jau turbūt palaikyti teks ateit  Pereiti į kitą gatvės pusę, tsakant  Ar žiūrovai bus įleidžiami? Dar atkreipiau dėmesį, kas per diena  Tai vakarop, Kopa, prašom diedui į parankę ir į RCh
Kazimiera d'Artanjan
2005 08 25, 21:02
Gal mes tik vieni bėgsim, tai bus lenktynės Erszebet, lauksim, negi neįkleis? o, prie progos paklausiu, ar šiemet bus supermamos gimtadienis? Rudenį būna, jei neklystu.
Kazimiera d'Artanjan
2005 08 25, 21:08
QUOTE(Erszebeth @ 2005 08 25, 22:01) Tai vakarop, Kopa, prašom diedui į parankę ir į RCh  Jo, jau pranešė, kai paklausiau, kokia diena bus rugsėjo 4  Žiūrėsim, kur Mykoliuką reiks padėti po lenktynių  Sugalvosim ką nors.
Jei neklystu gimtadienis tai sausio gale ar vasario pirmoj pusej  dalyvavvau alia nepamenu
Kazimiera d'Artanjan
2005 08 25, 21:17
QUOTE(DAISY @ 2005 08 25, 22:11) Jei neklystu gimtadienis tai sausio gale ar vasario pirmoj pusej  dalyvavvau alia nepamenu  oi, oi ojojoi,. kaip ilgai reiks laukti
Vasario 20 ar tai 22 reik paziuret nuo kada pasijungus
tai ar gali dar 1m. neturintys, bet jau tipenantys dalyvauti
QUOTE(Brigit @ 2005 08 26, 08:49) tai ar gali dar 1m. neturintys, bet jau tipenantys dalyvauti  Gali žiūrovais - sirgaliais dalyvauti  O kitais metais jau varžysis pirmose eilėse, būsit pamatę kaip ir kas vyks, kaip reik treniruotis
lengvute
2005 08 26, 10:51
o kiek laiko numatoma renginio trukmė?Būtų faina, jei būtų dar vyresnių grupė (7-8m.)  Jei mūsų vidurinėlė nepateks, ar bus galima jom su tėčiu tiesiog pažiūrėt ten , įėjimas ar bus apribotas?
Dalyvausim ir mes  Issiunciau anketa. Laukiu patvirtinimo
QUOTE(lengvute @ 2005 08 26, 11:51) o kiek laiko numatoma renginio trukmė? Jei mūsų vidurinėlė nepateks, ar bus galima jom su tėčiu tiesiog pažiūrėt ten , įėjimas ar bus apribotas? Renginys bus netrumpas (ir taip grupių nemažai, o dar ir pogrupių bus), bet pačių mažiausių (o kartu ir nekantriausių) grupelės atbuvę savo etapą pačioje pradžioje, ir gavę dovanų, galės keliauti namučio (kas norės, aišku), nes apdovanojimai ir dalyvio sertifikatai bus išdalinti iškart po rezultatų užfiksavimo. O įėjimas laisvas - tad galima sakyti puikus GRAND meet'as išeis
| i |
| dalyvių paraiškas tikrai gauname, galite būti ramūs - paštas veikia puikiai :) tad visos išsiųstos anketos kaupiamos ir po savaitgalio imsime jas rūšiuoti į pogrupius. Ačiū. |
Mes dar per maži
Scarlett
2005 08 26, 14:07
QUOTE(Žmona @ 2005 08 26, 14:05) Mes dar per maži  dar galima būtų padaryt ropinėtojų grupę
QUOTE(Scarlett @ 2005 08 26, 15:07) dar galima būtų padaryt ropinėtojų grupę  Mums tiktų šliaužikų grupė
Žinoma, smagus būtų ir renginys "Šliaužte, bėgte ropote!", tik užtruktume turbūt ne dieną, o dvi  be to, ropliukams visi skiria daug dėmesio - per metus net keletas ropliukų turnyrų organizuojama, o dičkiai mažiau dėmesiu apdovanoti
QUOTE(Aurėja @ 2005 08 26, 14:39) Žinoma, smagus būtų ir renginys "Šliaužte, bėgte ropote!", tik užtruktume turbūt ne dieną, o dvi  be to, ropliukams visi skiria daug dėmesio - per metus net keletas ropliukų turnyrų organizuojama, o dičkiai mažiau dėmesiu apdovanoti  Tai lauksim ir mes kitų metų
QUOTE(Upsiukas @ 2005 08 24, 22:44) Gaila, kad mano bernužėlis da per mažas šiam maratonui....  ir man labai gaila
Aš visom keturiom UŽ tokius renginius, Jau išsiunčiau anketą. Mielai atvyksime, nes palyginus 100 km - ne atstumas
QUOTE(Bagel @ 2005 08 26, 20:03) Aš visom keturiom UŽ tokius renginius, Jau išsiunčiau anketą. Mielai atvyksime, nes palyginus 100 km - ne atstumas  Labai saunu matyti, kad prisijungs ir is kitu miestu Tikimes ir ateityje Jus pradziuginti naujais renginiais, konkursais ir kitomis atrakcijomis kurios palies ne tik musu mazylius bet ir ju nuostabius Tevelius
daniele
2005 08 27, 11:53
Aš užrašiau dalyvavimui savo sūnelį, o paskui suabėjojau: namie tai jis viskam sutinka, o kaip bus per renginį?
QUOTE(daniele @ 2005 08 27, 12:53) Aš užrašiau dalyvavimui savo sūnelį, o paskui suabėjojau: namie tai jis viskam sutinka, o kaip bus per renginį? reikia pasitreniruoti  Pasikvieskit draugų, ar patys į svečius nueikit ir surenkit vaikams mini maratono treniruotę, kad nebūtų naujiena vaikui "žiūrovai" ir pan. Aišku, su mažyliais gali visko būti, kaip būna ir su ropliukais  juk kartais jie ima ir nuskuodžia ne į tą pusę, sustoja ir apsiverkia, apsisuka ir grįžta atgal į startą nuo vidurio trasos ir t.t. ir pan.
Reakcija į žiūrovus  - aš irgi šito bijau, kad pamačius krūvą žmonių mano panelės elgesys bus neprognozuojamas Na, bet tegu ji elgiasi kaip nori (repeticijų namie nebus  ), mūsų pareiga sudaryti sąlygas vaikui dalyvauti, o jau toliau vaikas pats nuspręs
audrajaz
2005 08 27, 17:33
QUOTE(Bagel @ 2005 08 27, 14:55) Reakcija į žiūrovus  - aš irgi šito bijau, kad pamačius krūvą žmonių mano panelės elgesys bus neprognozuojamas Na, bet tegu ji elgiasi kaip nori (repeticijų namie nebus  ), mūsų pareiga sudaryti sąlygas vaikui dalyvauti, o jau toliau vaikas pats nuspręs  Pilnai su tavim sutinku
|
|