Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kviečiame į "Mini maratoną vaikams!"
Supermamų klubas > Bendras > Naujienos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Ara
QUOTE(BITUTIS @ 2005 09 06, 10:20)
Mamytės, gal pas ką matosi 14 numeriukas? ax.gif
Pas mus prie starto linijos gerai matosi 15 numeriukas. Jei ką sudomino rašykit smile.gif
*

O šalia gal ir 13 matyt?
madmuazele
QUOTE(ara @ 2005 09 05, 12:49)
O štai ir "Pirmųjų žingselių" grupės I-osios vietos nugalėtoja!

user posted image
*

Šitą panelikę įsidemėjau biggrin.gif vis taikėsi už plaukų mano patampyti mirksiukas.gif
vilma@gpk.lt
O mums tai "pravalas"gavosi su siuo konkurseliu doh.gif - penktadieni susirgo musu Kamile, tai va ir nesudalyvavom, nors taip ji norejo .... sad.gif Bet gi nevesi sloguojancios ir kosincios, vaikucius apkres dar....
Tai labai gaila kad taip isejo sad.gif Bet dziaugiuosi kad maratonas pavyko, ir tikiuosi ateity dar suorganizuos tokiu renginiu smile.gif ir mes sudalyvausim rolleyes.gif
Fanta
QUOTE(BITUTIS @ 2005 09 06, 09:20)
Mamytės, gal pas ką matosi 14 numeriukas? ax.gif
Pas mus prie starto linijos gerai matosi 15 numeriukas. Jei ką sudomino rašykit smile.gif
*

mano mano mano pupa clap.gif nr 15

jei nesunku permesk i vaatjl@vaat.lt mirksiukas.gif

aciu 4u.gif
madmuazele
O gal kas nr. 36 yra įamžinęs...atsiųskit
j.miksiene@vpgt.lt
Ara
QUOTE(madmuazele @ 2005 09 06, 10:37)
Šitą panelikę įsidemėjau biggrin.gif  vis taikėsi už plaukų mano patampyti mirksiukas.gif
*

Nors ir renginio metu aš ją atsiprašinėjau, tai atsiprašysiu ir dabar. Nepyksti, ane? ax.gif smile.gif
Ara

Straipsnis iš Lietuvos Ryto priedo Sostinė:

Bėgimo takeliuose susirungė tik ką vaikščioti pradėję vaikai

Janina Razmytė
„Sostinės“ korespondentė

Pašilaičiuose, laisvalaikio centre visai šeimai „7 mūzos“, savaitgalį vyko mini maratonas, kuriame kojas miklino ir tik ką pirmuosius žingsnius žengę vaikai.

Į mažylių bėgimo varžybas vaikus ir jų tėvus sukvietė interneto klubo www.supermama.lt nariai. Šiose rungtynėse dalyvavo vaikai nuo 1 iki 6 metų.

Lietuvoje populiarūs ir vaikščioti dar nemokančių bei keturiomis per trasą ropojančių kūdikių turnyrai. Vyresnieji vaikai sportinėse varžybose dalyvauja mokyklose.

Jau pramokę žingsniuoti, tačiau mokyklos dar nelankantys vaikai iki šiol neturėjo galimybės bėgimo trasoje išmėginti savo jėgų. Pirmosiose tokiose varžybose dalyvavo apie šimtas mažųjų bėgikų.

Maratono dalyviai buvo suskirstyti į kelias grupes pagal amžių.

Mažiausieji dalyviai – vienerių metų vaikai – turėjo kuo greičiau nužingsniuoti maždaug dešimties metrų trasa.

Prie starto bėgikus laikė motinos, o prie finišo laukė tėvai. Taisyklės draudė tėvams stumti savo vaikus, kad jie kuo skubiau įveiktų trasą.

Prie finišo linijos atžalų laukę tėvai šaukė vaikus, mojavo jiems rankomis, rodė įvairias grimasas.

Kai kurie tėvai prie finišo vaikus bandė prisivilioti rodydami mėgstamiausius žaislus.

Ne visi mažyliai suprato, ko iš jų nori suaugusieji. Kai kurie vaikai, priartėję prie finišo, apsisukdavo ir grįždavo atgal. Dalis bėgikų sustodavo trasos viduryje ir daugiau nežengdavo nė žingsnio.
madmuazele
QUOTE(ara @ 2005 09 06, 09:47)
Nors ir renginio metu aš ją atsiprašinėjau, tai atsiprašysiu ir dabar. Nepyksti, ane?  ax.gif  smile.gif
*

nea, nepykstu mirksiukas.gif maniškis irgi mėgsta plaukus-tik glosto jis biggrin.gif
Aurėja
Turim ir savo mini straipsniuką štai čia smile.gif
audrajaz
Jau ryte radom ir perskaitėm thumbup.gif
audrajaz
O ar bus kažkur sudėtos susiūstos nuotraukėlės blush2.gif
Aurėja
QUOTE(audrajaz @ 2005 09 06, 12:10)
O ar bus kažkur sudėtos susiūstos nuotraukėlės blush2.gif
*

lauksim iš SuperMamos apie tai kokių nors žinių smile.gif
SuperBaba
QUOTE(ENIGMA @ 2005 09 06, 09:25)
Mamytes dar labai gerai matosi 8 numeriukas, 16 ,.
*

Tai mano verksnys visame grazume verkiantis blush2.gif
audrajaz
Mano irgi beveik visose nuotraukose verkiantis cry.gif
Tafi
kazko neatsiliepia mama, kurios vaikutis buvo 22 nr, nes turiu nuotraukyte prie starto ax.gif
Eos
QUOTE(audrajaz @ 2005 09 06, 12:36)
Mano irgi beveik visose nuotraukose verkiantis cry.gif
*

Beje, achiu uzh nuotraukas, kurias persiunte bendradarbis 4u.gif
audrajaz
QUOTE(Eos @ 2005 09 06, 12:43)
Beje, achiu uzh nuotraukas, kurias persiunte bendradarbis 4u.gif
*

Nėra už ką biggrin.gif , o gal jūs kokių nors nuotraukyčių turit?
SuperMama
Kai kurias nuotraukas įkėliau į Galeriją.

Ieva, tavo nuotraukų formatą mano kompas atsisakė suprasti. unsure.gif
Eos
QUOTE(audrajaz @ 2005 09 06, 12:51)
Nėra už ką biggrin.gif , o gal jūs kokių nors nuotraukyčių turit?
*

Tomas manes jau klause, bet deja, kadangi musu tetis nespejo ir filmuot, ir fotografuot, tai nuotraukychiu turim labai mazhai verysad.gif
ewa
QUOTE(SuperMama @ 2005 09 06, 14:03)

Ieva, tavo nuotraukų formatą mano kompas atsisakė suprasti.  unsure.gif
*

Nu įdomiai gaunasi g.gif g.gif Jaučiu mano kompas serga, nes as pati irgi negaunu nuotraukų jpg formatu, nors žmonės siunčia jpg g.gif
Nu reiks gydyt doh.gif
Mat jas galas tas mano nuotraukas 4u.gif
Musyte24
Nors ir truputį pavėluotai, bet ir aš noriu prisijungti prie visų mamų ir padėkoti už labai smagų renginį. 4u.gif 4u.gif 4u.gif .

Tik viena bėdelė: po renginio mes susirgome cry.gif cry.gif . Gal todėl net iš starto vietos nenorėjome pajudėti g.gif .

Turiu ir aš labai daug nuotraukėlių, tik niekaip į kompą nesukeliu blush2.gif .
Pažadu,ketvirtadienį surašysiu bėgikų,kurie yra pas mane įamžinti,numeriukus ir galėsiu visiems norinčiams persiųsti mirksiukas.gif

Dar kartą didelis ačiū už renginį 4u.gif 4u.gif
Tafi
O kuriuo adresu siusti SuperMamai i el. pasta, nes keletoje foto yra vaiku, bet jie be numeriuku, o ir mamu yra, kuriu tikrai nezinau.

O mes savo begiko marskinelius zadam ireminti, vis tik pirmas maratonas, gal ir kitoms si mintis patiks ax.gif
audrajaz
Nuotraukas galima siūsti adresu maratonas@supermama.lt
audrajaz
[quote=SuperMama,2005 09 06, 15:03]

O tai daugiau nebus? cry.gif
Kazimiera d'Artanjan
QUOTE(Musyte24 @ 2005 09 06, 18:28)
Turiu ir aš labai daug nuotraukėlių, tik niekaip į kompą nesukeliu blush2.gif .
Pažadu,ketvirtadienį surašysiu bėgikų,kurie yra pas mane įamžinti,numeriukus ir galėsiu visiems norinčiams persiųsti mirksiukas.gif
*

Pažadai neišpildyti nono.gif
Musyte24
QUOTE(Kopa @ 2005 09 09, 07:50)
Pažadai neišpildyti nono.gif
*

Labai atsiprašau blush2.gif . Mano bėgikas vis dar serga, todėl niekaip prie kompo negalėjau prisėsti ax.gif . Na bet savo pažadus pildau smile.gif .
Turiu nuotraukyčių su bėgikais, kuriu numeriukai: 31, 28(iš nugaros), 35, 51, 33, 56, ir 2-3 m. vaikų pogrupio nugalėtojo (kur su mėlyna skaryte).

Kam reikia nuotraukyčių, parašykite savo emailo adresiukus man į asmeninę dėžutę mirksiukas.gif

Geros dienos 4u.gif
Aurėja
QUOTE(Musyte24 @ 2005 09 09, 08:49)
ir 2-3 m. vaikų pogrupio nugalėtojo (kur su mėlyna skaryte).

O, čia mūsų bendraamžis Rajos Jonukas! - parašysiu tau jos el.pašto adresą. mirksiukas.gif
Milana
QUOTE(Mari @ 2005 09 05, 14:42)
O mums į kadrą papuolė štai šį gražuoliukė  wub.gif
user posted image
*

Tai itariu cia maniske papuole i kadra ax.gif
magnesa
[quote=Musyte24,2005 09 09, 07:49]
Labai atsiprašau blush2.gif . Mano bėgikas vis dar serga, todėl niekaip prie kompo negalėjau prisėsti ax.gif . Na bet savo pažadus pildau smile.gif .
Turiu nuotraukyčių su bėgikais, kuriu numeriukai: 31, 28(iš nugaros), 35, 51, 33, 56, ir 2-3 m. vaikų pogrupio nugalėtojo (kur su mėlyna skaryte).

man reik 56 mano emeilas agnegold@takas.lt
piplys
Mes irgi nors paveluotai,bet laaabai dekojame su visa seima uz thumbup.gif rengini biggrin.gif 4u.gif Noretumem parasyti,jei kas turi nuotraukyciu su numeriuku 80
tai butumem dekingi 4u.gif
Scarlett
QUOTE(madmuazele @ 2005 09 06, 10:20)
nea, nepykstu mirksiukas.gif  maniškis irgi mėgsta plaukus-tik glosto jis  biggrin.gif
*

aš buvau įkėlusi paskutinio pogrupio nuotraukas, ten yra ir 80 ax.gif
magnesa
Kam reikia nuotraukyčių, parašykite savo emailo adresiukus man į asmeninę dėžutę mirksiukas.gif

LABAI AČIŪ JAU GAVAU NUOTRAUKĖLES NORS POZUOTI VISAI NENORĖJOM VISTIEK NUOTRAUKĖLĖS thumbup.gif
Milana
Mamytes, gal kas turit 26 numeriuko nuotraukyciu ax.gif Mes tik filmavom, filmavom, o fotkiu gal tik pora sad.gif Tiesa, ten matosi nr.43 ir lyg nr.65.
O jei rasit musu, tai- amelija@erdves.lt 4u.gif
ENIGMA
QUOTE(Milana @ 2005 09 11, 01:16)
Mamytes, gal kas turit  26  numeriuko nuotraukyciu ax.gif  Mes tik filmavom, filmavom, o fotkiu gal tik pora sad.gif  Tiesa, ten matosi nr.43 ir lyg nr.65.
  O jei rasit musu, tai-  amelija@erdves.lt  4u.gif
*

43 mano imesk i gedmantas@takas.lt 4u.gif
Ups...
Gal kas turit 33 nr.nuotraukyciu? ax.gif Atsiuskite i lineba@one.lt
Kazimiera d'Artanjan
Aurėja, kodėl šio laimėjimo neįskaitote prie apdovanojimų? Kaip foto, rašinių konkursų laimėjimų?
Aurėja
QUOTE(Kopa @ 2005 09 26, 20:22)
Aurėja, kodėl šio laimėjimo neįskaitote prie apdovanojimų? Kaip foto, rašinių konkursų laimėjimų?
*

Nes šie sportiniai laimėjimai buvo ne tiek forumo dalyvio, kiek jo vaikučio/-ių smile.gif o mūsų asmeniniame profilyje puikuojasi mūsų pačių laimėjimai. Tad buvo nuspręsta, kad vaikučių laimėjimus įamžinome diplomuose ir sertifikatuose, bei straipsniuke apie maratoną smile.gif
Kazimiera d'Artanjan
Na, taip, bet pvz piešinių konkursas apie delfinus taip pat bus diskvalifikuotas, jei apdovanojimą laimės vaiko piešinys? tongue.gif Man vaiko apdovanojimas daug brangesnis(už diplomą tikrai ačiū, įrėmintas- puikus smile.gif ). Be to juk forumas superMAMA, o ir maratoną rengė būtent šis forumas , nuopelnai ne iš šalies kur atėję ax.gif
Savūnė
Čia, sakyčiau, gal lemia ne tai, ar laimėjimas vaiko, ar mamos (juk ir pats vaikas – mamos laimėjimas, ir atvirkščiai biggrin.gif ), o tai, kad jis pelnomas už kažką, kas eksponuojama supermamos tinklalapyje. Galiu atsiversti ir pasižiūrėti, už ką žmogus jį gavo thumbup.gif
Kazimiera d'Artanjan
Taip, taip, Savūne, ačiū, kad patikslinai mirksiukas.gif
medasta
Mūsų Edvis dar per mažas šiems maratonams. tongue.gif Gal žinot, mamytės, kas organizuojama kūdikėliams (pvz.4 mėn.) cry.gif
indridapa
Lapkričio 18,19,20d. bus ropliukų turnyras gali pažiūrėti čia
indridapa
Lapkričio 18,19,20d. bus ropliukų turnyras gali pažiūrėti čia

http://www.nukas.lt/?page_id=108
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.