Gaila, as ta diena tik nuo 13.30-14 val. busiu laisva, o tetis vienas nemanau, kad eis
Tik siulau begimo takelius aptverti kaip nors, kad ant ju nesuliptu ziurovai, kaip buvo ropliukuose Litexpo
Gaila, as ta diena tik nuo 13.30-14 val. busiu laisva, o tetis vienas nemanau, kad eis
Gal nepavėlavau, bet anketą išsiunčiau tik šiandien
O kada žinosim ar dalyvausim ar ne?
QUOTE(audrajaz @ 2005 08 29, 13:30) Ketvirtadienį parašysime dalyviams asmeninius laiškučius. Vis dar laukiame naujų anketų ir registracija dar nesibaigė Renginyje visų dalyvių lauks malonios staigmenos - atminimo dovanėlės, o šou programa ruošiama ne tik vaikučiams, bet ir tėveliams, tad nusiteikite sportiškai ir linksmai praleisti sekmadienį kartu su supermama.lt
na va man idomu, maniske priklausys (jei papulsim) i 2-3 metu begunus, gal butu galima zinot kuriam laikui atvaziuot, nes po to vaikai nuo triuksmo pervargsta, uzeina pietu miegai ir t.t.
gal butu galima zinot laika kada kokia grupe startuos, tada atvyktumem ne nuo pradziu bet pries koki pusvalandi iki jos grupes lenktyniu ar bus paskelbti preliminarus startavimo laikai ?
ir dar
ar bus atskirti berniukai nuo mergaiciu, juk gali begt kartu, bet juk berniukai dazniausia stipresni buna ir greitesni buna QUOTE(Linda @ 2005 08 28, 18:22) Tik siulau begimo takelius aptverti kaip nors, kad ant ju nesuliptu ziurovai, kaip buvo ropliukuose Litexpo Gaila, as ta diena tik nuo 13.30-14 val. busiu laisva, o tetis vienas nemanau, kad eis Aš ir už šitą pasiūlymą.Kai dalyvavom "ropliukuose" - tai žmonės lipo ant to tako...baisu ir aš užregistravau savo mažių, tikiuosi dalyvausim QUOTE(madmuazele @ 2005 08 29, 14:37) Aš ir už šitą pasiūlymą.Kai dalyvavom "ropliukuose" - tai žmonės lipo ant to tako...baisu ir aš užregistravau savo mažių, tikiuosi dalyvausim Sia problema manau tikrai isspresime, kad vaikai galetu laisvai begti ir niekas jiems netrukdytu. Dar kart aciu uz pastabas ir pasiulymus, su kiekvieno nario pagalba manau galesime tikrai padaryti gera idomu rengini QUOTE(DAISY @ 2005 08 29, 14:16) gal butu galima zinot laika kada kokia grupe startuos, tada atvyktumem ne nuo pradziu bet pries koki pusvalandi iki jos grupes lenktyniu ar bus paskelbti preliminarus startavimo laikai ? Taip, registracijai reikės atvykti prieš pusvalandį, bus skirta atskira patalpėlė persirengimui, persiavimui. Vėliau pranešim tiksliau dėl tos amžiaus grupės (2-3 m.) atvykimo laiko. Nors žinoma, smagiau dalyvaut nuo pradžių, pamatyti kaip ir kas vyksta, be to bus vaikų šokėjų pasirodymai intarpuose
Tai reikia atvykti 10,30? Oooo, tai mums labai anksti reiks išvykti, nes kelionė tolima 150km
Labai tikiuosi
ir aš išsiunčiau 2 anketas, tikiuosi dalyvauti
Kaip aš j ums paviduliauju - sėkmės maratone.
Gal jau buvo toks klausimelis, bet, atleiskit, visko neskaiciau:
Mano dukrytei 1m. , bet vaiksciot ji nemoka, tai, ar galim dalyvaut mini maratone? Noretusi su visa seima kur nors sudalyvaut QUOTE(smulkute @ 2005 08 29, 20:27) Gal jau buvo toks klausimelis, bet, atleiskit, visko neskaiciau: Mano dukrytei 1m. , bet vaiksciot ji nemoka, tai, ar galim dalyvaut mini maratone? Noretusi su visa seima kur nors sudalyvaut Butu pageidautina, kad vaikutis vaiksciotu, taciau jei nebijote ir yra noras sudalyvauti, kodel ne? uzpildykite anketa.
Na mes ir užsiregistravome, labai norėtume sudalyvauti tokiame šauniame renginyje
ir mums ne kliutis
Teisingai merginos.
Jau Austeja ir Urtė užregistruotos gal galit pasakyti kur mazdaug randasi laisvalaikio centre šeimai 7 mūzos (Laisvės Prospektas 82 , Vilnius) nes mes iš Alytaus
QUOTE(Jurgand @ 2005 08 30, 11:01) Jau Austeja ir Urtė užregistruotos gal galit pasakyti kur mazdaug randasi laisvalaikio centre šeimai 7 mūzos (Laisvės Prospektas 82 , Vilnius) nes mes iš Alytaus Pasistengsime ideti plana kaip atvaziuoti nuo Akropolio, ar gerai bus nuo sios vietos ar reiktu nuo kur kitur?
aha ir plana kaip atvaziuot nuo Kauno (ko gero per Gariunus
O ar yra kokie reikalavimai aprangai? Vaikai lakstys basi ar su batukais?
O patvirtinima, kad mes tikrai uzregistruoti dalyvauti siame renginuke dar gausime, ar reikia nuvykti ir viskas ???
Patvirtinimą būtinai išsiųsime nurodytu anketoje el.paštu. Lukterėkite dar iki ketvirtadienio.
manau bus tikrai saunus renginukas
iš tikrųjų...tai puiki pramoga visai šeimai
Regis prisiregistravau
Mes taip ruošėmės vykti, o vakar panelę sloga užpuolė
O mes išsiuntėme anketą, tik nežinau, ar gavo ją organizatoriai? Patvirtinimo negavom
Na, mes irgi anketele siandien issiunteme. Turbut busime paskutiniai uzsiregistrave
valio
Laukiu, nesulaukiu
Tai, vadinas, galima bus ateit už Kopos ir Smurkos atžalėles pasirgt? Na, kam dar reikia palaikymo?
Lauksime patvirtinimo
Labas rytas. Sveikinu visus mokinukus
Mes jau gavom patvirtinimą, ruošiamės į kelionę QUOTE(Aurėja @ 2005 09 01, 08:03) Sveiki, šiandien bus išsiųsti laiškai į jūsų el.pašto dėžutes, kurias nurodėte paraiškose. Kadangi visa tai vyks ne automatizuotai ("rankiniu" būdu), tai nenusivilkite iškart, jei iš pat ryto negavote laiško. Pamažu informacija pasieks visus. Ačiū. Šiuo metu laukiame paraiškų į 2 amžiaus grupes: 1) Patyrusių žingsniuotojų grupėje, B pogrupyje (1m.8mėn. - 2 metai) trūksta mergaitės - tuomet kaip tik susidarys viena mergaičių ir kita berniukų grupelė. 2) Lakstūnų grupėje (5-6 metai) trūksta dalyvio. ___________ Mes tai dar patvirtinimo negavome. O sita pogrupi tinkame. Esame 1.8 metuku mergaites Bet tikiuosi vakar musu nusiusta paraiska priimta
Ar galetumet pasakyti, kiek metru distancija bus begikam nuo 1.4men. iki 1.7men? Nes juk ir sportininkai pries varzybas zino kiek begs ir treniruojas
Tiesa , ar bus uztverti tokiem begikam takeliai, nes juk mazyliams nepaaiskinsi, kad reik begt tiesiai, o ne i kaire ar desine
Valioooooooooooooooo
Šiandien pradėsime treniruotis Mane taip pat domintų trasos ilgis O kaip ruošiatės savo bėgikus apvilkti? |