Man jis begalo mielas ir grazus
Salvija, Salvijus (09.10) lotynų: salvus sveikas, išgelbėtas
apie Salvijos varda svajojau ilgiai.
Man jis begalo mielas ir grazus Salvija, Salvijus (09.10) lotynų: salvus sveikas, išgelbėtas
Man nepatinka.
Man gražus, toks moteriškas, švelnus...
Man negrazus
geras vardas
Ar nepainios su Silvija
man tai visai gražus. ir gana retas
Man nepatinka, toks saltas vardas...
nieko
Man tai sis vardas iskart primine Skalvijos kino teatra
Mano asocijacijos- Skalvijos kino teatras.
QUOTE(RitaRazi @ 2009 04 07, 12:24) aciuuu man labai patiko geles jos tokios skaiciai raudonos QUOTE(Akra @ 2009 04 07, 17:34) oi
Mano grupiokė buvo Salvinija. Gal ir nieko
Aš pažįstu Salviją, pradžioj labai keistas vardas buvo, o dabar jau kažkaip pripratau. Nei gražus, nei negražus
man negrazus
man jis labai patinka
Nesupyk bet kazkodel i galva iskarto kino teatras lenda skalvija
QUOTE(Arvena @ 2009 04 11, 10:28) tai žinoma, kad kiekvienas renkasi pagal savo skonį... Tik koks temos tikslas? Sužinot ar patinka kitiems žmonėms Tikslas, paprastas, as nei vieno zmogaus nezinau su Salvijaus ar Salvijos vardu, tad norejau suzintoti ka aplamai masto apie toki varda. O keisti jokiu budu o pie varda idomu, ka apie tai mastote,tik tiek
Man grazus
as irgi turiu giminaite Salvinija,visi vadina Salvija,Salve..man grazu..isskirtina,neiprasta
Turejau klasioka Salviju. Nezinau, nepatinka man
aha,bet kodel taip yra? jeigu zmogus nepatinka tai ir vardas se...
As daug zmoniu pazistu su vienodais vardais ir jeigu vienas zmogus nepatinka labai vaikiskas poziuris QUOTE(varle123 @ 2009 04 17, 07:53) aha,bet kodel taip yra? jeigu zmogus nepatinka tai ir vardas se... As daug zmoniu pazistu su vienodais vardais ir jeigu vienas zmogus nepatinka labai vaikiskas poziuris man taip buvo - darželio grupėje buvo Vaida šikalė, kuri net didžiukų grupėje į lovą per pietus pridarydavo... tai man Vaida visada su ja asocijavosi. o dabar - geriausia draugė Vaida, labai graži moteris (tiek išore, tiek vidumi), ir vardas visai gražus pasidarė. tik sakyčiau, čia ne vaikiškas požiūris, o tiesiog tokia žmogaus psihologija. jeigu su asmeniu, kurio neatsiejama dalis yra jo vardas, susijusios nemalonios asociacijos, potyriai, tai ir vardas tampa negražus. ilgainiui, susiklosčius kitoms aplinkybėms, ta nuomonė gali kardinaliai pasikeisti
Man negražus.
Man tai gražus šis vardas
Bet pirma mintis šovus į galvą buvo vaistinė
pora komentaru idesiu......suradus is pokalbiu
Manau, jog sis vardas isskirtinis vien del to, kad tokiu mazai. Jis suteikia zmogui pasitikejimo savimi ir neleidzia paskesti pilkoje minioje, nuolat jautiesi ypatingai. Salvija tikrai retas vardas. labai visiem sunku ji isiminti. ir labai atkreipiantis dėmesi, net nejauku pasidaro kai kasnors pasako si varda. Visi tik ir ziuri kas cia tokia.
Ar ne kino teatras toks yra ar bent jau buvo?
Atsiprasau uz issisokima bet salvija yra narkotine zole, panasi i marichuana
na man asmeniškai nepatinka
QUOTE(varle123 @ 2009 05 11, 23:52) Kvaitulinis šalavijas yra SALVIJA.....ne paprastas Salvija (bet nematau nieko blogo) QUOTE(Arvena @ 2009 05 12, 08:07) as taip pat nieko blogo nematau prie kiekvieno vardo galima prisikabinti
Skalvija geriau
Man sis vardas nelabai....
Man Silvija skamba gražiau ir švelniau negu Salvija. Salvija- vidutiniškai kažkaip.
Puikus vardas
Aš galvoju savo mažyle gal pavadinti šiuo vardu, nes patinka vardo reikšmė, na žinoma ir vardas labai idomus ir negirdėtas
Mna tai tas vardas siejasi su sena bobute, nežinau kaip kitiems;D
QUOTE(simsia @ 2009 06 21, 10:57) Aš galvoju savo mažyle gal pavadinti šiuo vardu, nes patinka vardo reikšmė, na žinoma ir vardas labai idomus ir negirdėtas man taip pat patiko reiksme,bei tinka mano mergytei:)) o kadangi issiaiskinau,kad -geles --salvijos,kurios zydi raudonai. kai uzdedu savo mergytei raudonus rubelius ji tiesiog suzydi
Pirma karta girdziu toki varda
Man nelabai, yra grazesniu
negrazus visai
Gražus, retas, ne kičinis. Pritariu mamoms, palaikančioms šį vardą
|