ir parasykim pora receptuku vaikams 8-9men...
Sveikos mamytes pasidalinkime savo patirtim..
ir parasykim pora receptuku vaikams 8-9men...
sveikos mamytes...aha...gal kas zinot stebuklingu receptu kaip paruosti darzovienes,nes net i burna neima
dazniausiai vaikuciams patinka saldus skonis, tai pabandykit paskanint svogunais, moliugu
mano mazyliui nelabai patinka jautiena, bet uz tai kalakutiena svelnesne ir noriau valgo, na eksperimentuokit, tikrai atrasit QUOTE(marmazetka @ 2009 04 09, 18:42) sveikos mamytes...aha...gal kas zinot stebuklingu receptu kaip paruosti darzovienes,nes net i burna neima mano vaikui labai patinka sios kosytes: 1. bulves, daug morku, moliugas, vistiena (kalakutiena), svogunas. viskas verdu, ipilu pieno ir sviestuko. Kose gaunasi saldi, todel noriai valgo. 2. bulves, morkos ir burokeliai, jautiena, grikiu maltu. dedu aliejau alyvuogiu. si kose irgi saldesnio skonio ir mazylis la-aaabai ja valgo. tikiuosi, jums tiks kokia kosyte QUOTE(marmazetka @ 2009 04 09, 18:42) sveikos mamytes...aha...gal kas zinot stebuklingu receptu kaip paruosti darzovienes,nes net i burna neima mano mergytei tai skaniausia bulvė+morka+brokolis+kalafioras ir mišinuko pilu, kad skystenė būtų tos daugiausiai suvalgo QUOTE(marmazetka @ 2009 04 09, 18:42) sveikos mamytes...aha...gal kas zinot stebuklingu receptu kaip paruosti darzovienes,nes net i burna neima beje jai valgo skaniai vaisius o darzoviu ne, tai reikia kuriam laikui vaisiu tyreliu neduoti, po keliu dienu darzoves kerta oijojoi
siaip jau jei tyrele su mesa, tai pienas nerekomenduojamas
|