Aš ir už NEXT,LINDEXĄ, kai kas iš CARTERS labai patiko ypač pižamos
F&F prilygsta Next kokybei, gerai nesiojasi rubeliai ir is Mothercare
O man su Mothercare nesiseka - megztas romperiukas nusidažė nuo violetine spalva apmegztų kraštų (pats buvo baltas), flysinis džempukas negražiai nusiskalbė po kelių kartų, trikotažinė pižama irgi pabluko, o skalbiu viską švelniu režimu..
Man kokybe tai geriausia gal rubeliu is vertbaudet, dar is next ir is Debenhams, is Mothercare rubeliu kokybe kaip kuriu, kaikuriu kokybe tikrai gera buna, o kaikurie nusiskalbia net svelniu rezimu skalbiant...
Dar is GAP kokybe nebloga, bet pats dizainas rubeliu nelabai patinka man Papildyta: Dar pamirsau pamineti kad visai nebloga rubeliu kokybe is UK esancio prekybos centro Sainsburys, firma TU rubeliu vadinasi, per ispradavimus pasiemiau pora rubeliu ir ziuriu kad nei issitampo labai, nei spalvos nublunka skalbiant, zodziu, likau patenkinta ir dabar nupirkau dar pora rubeliu is ten
Man patinka kokybe : GAP ,Old navy,UCB ,Carters (pizamytes,kaikurie bodziukai),Next,TU ,crazy8 visai nieko (maikytes nenublunka ,neissitampo) ,dar Gymboree
Turime keleta rubeliu ir is Maximos.Golfiukai man visai nieko
man patinka labiausiai NEXT, Lindex, dar Carters bodziukai superiniai
Man labai patinka children's place rubeliai. Geresniu pizamyciu neturejom. Rubeliai iki smulkmenu apgalvoti, o ir nesiojasi super. Lindex irgi nieko - rubeliai "nepricackinti".
O is idomesniu ir iskirtiniu daikteliu, tai neseniai atradom Oishi-m dzinsiukus. Dizainas, man bent jau, nerealus, ziauriai kokybiskai pasiuta ir pagalvota labai apie patoguma vaikuciui.. Aisku, brangoka, bet tikrai negaila ne vieno cento
Tik next ir hm
|