QUOTE(Vilikė @ 2009 08 06, 06:32)
Kalbejau apie abejus, bet taip "sumaliau", jog tik vienus ir aprasiau. Zodziu, mums crazy8 patiko ir vis perkam po truputi is ten.
Crazy8 tai man vieni is paciu paciausiu rubeliu vaikuciams
prancuziski "La compagnie despetits" vaikiski rubeliai super kokybe
Man patys mieliausi Next rubeliai, daznai nuperku savo vaikams . Gaila tik, kad su parsisiuntimu problemos, tai tenka rinktis is to kas jau yra Lietuvoje, nors Next'as cia ir ne is pacios naujausios kolekcijos, taciau kokybe ne kiek neprastesne
Na mes dabar perkamės rūbelius pirmam vaikeliui
Tada šį bei tą įsigijau Mothercare. Dabar būna pablūdiju internete, paieška ąk dėvėto iš next, mothercare, h&m ir pan...
Man labiausiai next patinka
Maciau mergaites MeToo gyre, radau kas jais prekiauja ir Lietuvoj, nereikia siustis is uz juru mariu. Dalinuosi su jumis cia
Prasom pabandyti NAUJIENA Lietuvoje "Emporio Junior" italiski labai kokybiski grazus ir stylingi rubeliai vaikuciams iki 7metu
http://picasaweb.google.com/rgintarer/Ital...ikiskiRubeliai#
Next - super rubeliai
Man labiausiai patinka berniukui- Next,UCB ir HM, o mergaitei- GAP, UCB ir Gymboree
QUOTE(Egipta @ 2009 04 07, 07:36) Neradau tokios temelės kur būtų diskutuojama apie įvairių firmų drabužėlis vaikams. Tai gal padiskutuokime apie gamintojus, kurias likot patenkintos, kurias nusivylėt ir daugaiu nebeperkat. Taip bus lengviau apsispręsti perkant rūbelius mažiesiems ar geros kokybės jie ar nelabai. Taigi as parašysiu iš savo, dar nelabai didelės patirties, kieno rūbeliai man pasirodė geri ir kokybiški. Tai: Nex, H&M, LadyBird, Age, Disney iš amerikietisku patiko Vitamin's baby, Koala Kids... O nepatiko man: Early Days, man jie greit susiburbuluoja, susitraukia; Adams nelabai; Is JAV labai nepatiko kazkokia neaiski BabyQ, net skalbt nereikejo, o jau po keliu valandu devejimo atrode nekaip; Carter's irgi greit apsiburbuluoja, ypac tie grazuciai minkstuciai; Na ir zinoma didelis minusas maximiniams Smile Siu firmu drabuzeliu daugiau stengiuos nepirkt, o gal visai be reikalo, gal cia tik man taip nepasiseke su kelias, gal kitoms mamoms jie visai geri Kokia jusu patirtis su kitom firmom? Sveikos mamytes.Apie drabuzeliu kokybe,tai galiu paskyti,kad nenusivyliau Mexx,Mark and Spenser,Nex,Monsoon.Apie prekybos centru ir turgu kokybe tai brrr.Po vieno skalbimo,net i rankas nebesinori imti.
Man labai patinka LINDEX,NEXT,GAP,DISNEY
Nepatinka MAXIMOS rubeliai, UCB
Patinka Next, UCB, Lindex ir Zara kai kas.
Dabar esu JAV, tai išbandysim GAP, Oldnavy ir Childrens Place. Gymboree kol kas nieko nepirkau Iš lenkiškų patinka tik Coccodrilo, Marquita. Pastarieji nebrangūs ir visai neblogi
Labiausiai patinka George ir Next, Adams irgi faini, o tarkim early days patiko tik bodikai. Pirkus esu porą kostiumėlių, bliuskučių iš ten savo mikimauzams, tai labai išsitampė...
Mes daznai perkam LINDEX, bet kai kurios spalvos labai greit nusiplauna. Pastebejau kad rubai greit susiburbuliuoja ir ne tik vaikiski, bet ir moteriski.
Man dar patinka ZARA, bet Siauliuose, gaila, nera sios parduotuves. mane tai kainos siurpina.
Aš pirkau palaidinukiu iš La Redoute, tai nepatiko
Patinka GAP, Gymboree, kartais George, NEXT
Nenusivyliau niekuom is Gymboree, taip pat ju dukterine Crazy8, neseniai atradau Me too. tikrai iskirtiniai drabuzeliai
Dažniausiai perkami ir mylimi šių firmų rūbeliai: Next, Gymboree, Crazy, Gap, Lindex.
Nepatiko: Early days, Childrensplace
NEXT
Sesės dėka savo keturmetį nuolat rengiu Next drabužėliais. Anksčiau man jų kokybė buvom superinė, o dabar jau pastebiu kelintą "nuskalbtą"... Gal tiesiog man taip pasitaikė, o gal iš tiesų kokybė kiek suprastėjo.
Monsoon vilnoniai megztukai jėginiai, bet ir kainelės atitinkamos. O golfytės Utenos trikotažo. Tik irgi reikia atsirinkti medžiagytę. Vieną jau beveik metus kiekvieną savaitę skalbiu ir tikrai atrodo daug geriau nei kai kurios siųstos iš užsienio.
As labiausiai vertinu kainos ir kokybes santyki.
Patinka H&M, C&A, Knot so bad. Dar is nostalgijos utenos trikotazo golfukus, apatinius rubelius perku.
PREMIUM klase: isbandyta Ralph Lauren, CK,Guess, Tutto Piccolo,Miss Blumarine
berniuku linija gera GAP (mergaitems ne visi:(, Benetton. paskutinis laiptelis- NEXT: kainos ir kokybes santykis gal ir geras, bet jau kokie pora metu rubeliu kokybe stipriai prasteja.Parveze man kruva rubeliu sios vasaros kolekcijos, tai neapsidziaugiau:(
Labai megsta ir nesiojam Carter's, Gerber (JAV) super kokybe ir kaina. o grozis..
taip pat zinoma GAP, Old Navy
Kokybė man labiausiai patinka Next, o nepatinka Lindex ir iš LR
Mes rengiames Zaros, UCB, Lindex ir Reserved rubeliais. Mums jie labai kokybiski, gerai skalbiasi ir graziai atrodo.
Aš visdada už NEXT ir ADAMS (KIDS) firmos rūbelius. Gyvenau kurį laiką Londone, man jie super
Mums NEXT, H&M ir Gap super!
savo dukrytei daugiausia rubeliu perku is: Carter's, Gymboree, Gap, Jumping beans, H&M labai patinka kokybe
Daug firmu isbande : C&A,H&M,Ernsting's Family,Kanz(viena mano favoriciu),Next,Gap,Les Parrotines(labai patinka,bet tik su nuolaidom perkam),Hilfiger,CK,Tutto Piccolo,,Catimini,Cakewalk,Armata di Mare(maristinis stilius
Yra ir pigiu drabuziu geros kokybes.Kaip pataikysi. Ir brangesniu firmu ne viskas kokybiska. As perku,kas man grazu,jei patiks H&M,neiimsiui galva,kad puse miesto su tokiais pat rubais vaikscios,svarbu man grazu.
na, mano nuomone, geriausias kainos ir kokybės santykis - Next, H&M, GAP, Gymboree drabužėliai. Nespjaunu ir į Lindex, Carter's, Zara pasiūlą. Bet baisiai nepatinka Early days - pora skalbimų ir rūbas jau nebenešiojimas, nusiburbuliavęs
O apie Maximos SMILE drabužių liniją tai iš viso patylėsiu
O man labai patinka Tutto Piccolo, Agatha drabužėliai, Ralph Lauren ir kitų gerų firmų.. Kur žinau, kad ir nepigiai sumokėsiu, bet už tai kokybė nereali.. Kas nebandėt, patariu - išbandykit, nenusivilsit tikrai! Dabar girdėjau ir didžiosios nuolaidos prasidėjo visose parduotuvėse
Man atvirksciai nei daugumai nepatinka H&M..
O labiausiai kol kas patinka mothercare
Man labiausiai patinka Gymboree drabužėliai, nes juos gamintojas pateikia kolekcijom: nuo drabužėlių ir avalynės iki sagučių plaukams ir kitų aksesuarų. Jie mums super, tik gaila, kad dažnai būna padidinti ir mano smulkutei dukrytei per platūs.
Norėjau paklausti gal kas žinot kaip su Old Navy drabužėlių mergaitėms dydžiais? Kiek žinau GAP dažniausiai būna pamažinti.
patinka Gap, Carters, next
QUOTE(lauruka @ 2011 07 19, 11:31) O man labai patinka Tutto Piccolo, Agatha drabužėliai, Ralph Lauren ir kitų gerų firmų.. Kur žinau, kad ir nepigiai sumokėsiu, bet už tai kokybė nereali.. Kas nebandėt, patariu - išbandykit, nenusivilsit tikrai! Dabar girdėjau ir didžiosios nuolaidos prasidėjo visose parduotuvėse Nu kaip pasakius. Turejome 4 Tutto Piccolo derinukus. ir kikekviename radau trukumus. Grozis neapsakomas, bet kokybe uz tokius pinigus prastoka. Pedkelnes po keliu skalbimu nusibumbuliavo tragiskai, marskineliaia ir bliuskutes issitampe ir nusibumbuliavo. Is sortu dirzuko iskrito trys akeles. Kelnes mums buvo per placios. Ilgi isaugome, o per ploti ligi siol platus
Nu va sia vasar per ispardavimus prisipirkome Catmini drabuzeliu, grazus
Bet su viena maikute nepasiseke,nors kainavus 40,bet po skalbimo,visa skyleta Is pradziu didele skyle buvo tik ant pilvo,tai nuveziau siuvejai,kad tokia pat aplikacija,aguonos zieda prisiutu.Patenkinta likau,bet iki kito skalbimo,nors nusprendziau su rankomis plauti,tai mazutes skylutes ant nugaros ir priekio atsirado Na,o su kitais Catimini drabuzeliais esu iki siol patenkinta QUOTE(addicted @ 2011 08 09, 20:53) Nu va sia vasar per ispardavimus prisipirkome Catmini drabuzeliu, grazus Bet su viena maikute nepasiseke,nors kainavus 40,bet po skalbimo,visa skyleta Is pradziu didele skyle buvo tik ant pilvo,tai nuveziau siuvejai,kad tokia pat aplikacija,aguonos zieda prisiutu.Patenkinta likau,bet iki kito skalbimo,nors nusprendziau su rankomis plauti,tai mazutes skylutes ant nugaros ir priekio atsirado Na,o su kitais Catimini drabuzeliais esu iki siol patenkinta Man lygiai taip pat "nusiskylėjo" Zaros maikytės, šortukai Papildyta: QUOTE(Ksesanko @ 2011 08 09, 20:12) Nu kaip pasakius. Turejome 4 Tutto Piccolo derinukus. ir kikekviename radau trukumus. Grozis neapsakomas, bet kokybe uz tokius pinigus prastoka. Pedkelnes po keliu skalbimu nusibumbuliavo tragiskai, marskineliaia ir bliuskutes issitampe ir nusibumbuliavo. Is sortu dirzuko iskrito trys akeles. Kelnes mums buvo per placios. Ilgi isaugome, o per ploti ligi siol platus Aš Tutto Piccolo pirkau tik pavasarinį švelniai rožinį megztą paltuką (silpnybė man mergaitiškiems paltukams va toks paltukas http://a1.zassets.com/images/746/7462313/6628-738412-p.jpg
Grazus paltukas
Tikrai siais laikais suprastejus kokybe.Anyta nusipirko megzta komplekta is Gerry Weber,kaina fantastine,irgi greitai apsiburbuliavo. Tokiais atvejais gelbeja burbuliuku skustukas,atnaujina tiek pedkelnes,tiek megztus drabuzelius Beje Catimini megztuka tampo nuo ryto iki vakaro,bet kaip naujas atrodo,va cia tai siulu kokybe
NEXT, o paskutiniu metu labai pamegau H&M rubus
QUOTE(*caffe macchiato* @ 2011 08 10, 12:15) Va, as itgi anksciau galvojau, kad H&M kokybe bloga, bet susigundziau ir nupirkau dukrelei. Tai ne vienu drabuzeliu nenusivyliau. Visi kaip nauji, nors nesiojome visa ziema ir pavasari. Galvojau, kad Next geresnes kokybes. Bet pasirodo atvirksciai. Beje, next dukrelei per platus, o stai H^M siauresni ir graziau ant jos atrodo. QUOTE(Ksesanko @ 2011 08 10, 14:55) Va, as itgi anksciau galvojau, kad H&M kokybe bloga, bet susigundziau ir nupirkau dukrelei. Tai ne vienu drabuzeliu nenusivyliau. Visi kaip nauji, nors nesiojome visa ziema ir pavasari. Galvojau, kad Next geresnes kokybes. Bet pasirodo atvirksciai. Beje, next dukrelei per platus, o stai H^M siauresni ir graziau ant jos atrodo. Man H&M irgi patinka. Tik mums visi rūbai per didoki būna. Bet retai sukaupiu kantrybę ir iš ten perku (internetu), nes labai jau problematiška parduotuvė: vėluoja su siuntimu, siunčia dalimis, reziumė- vis tiek pusės negauni
man patinka UCB, Next ir Gap
QUOTE(Eglemo @ 2011 08 09, 15:14) Man labiausiai patinka Gymboree drabužėliai, nes juos gamintojas pateikia kolekcijom: nuo drabužėlių ir avalynės iki sagučių plaukams ir kitų aksesuarų. Jie mums super, tik gaila, kad dažnai būna padidinti ir mano smulkutei dukrytei per platūs. Norėjau paklausti gal kas žinot kaip su Old Navy drabužėlių mergaitėms dydžiais? Kiek žinau GAP dažniausiai būna pamažinti. Aš beveik visas išbandžiau, bet dabar apsistojau ties GYMBOREE. fantastiškai suderinti galima vaiką ir kokybė superinė
Next, H&M, Lindex, Happeak, Sepala, Reserved, Zara
NEXT GERIAUSI
Nesiskundziu H&M NEXT kokybe... bet pagrinde perku M&CO (siuncia i LT) ir kokybe
man nepatiko carters-nusiskalbe issitampe
Next, hm ir lindex geriausi. Dar perku george, labai gera kaina ir kokybe tikrai nebloga. Meeto ir name it iskirtiniai bet kokybe tai prasta.
Mums ir NEXT geriausi. GAP irgi viskas tinka ir patinka. H&M rubeliai grazus, bet su kokybe nevisada pasiseka,paskutini karta atejo kepuraite nesusiuta,isvirtusiu pamusalu, treningiuka irgi teko paciai uzbaigti siuti. As kai siuveja nekokia, tai man tokie dalykai nepatinka
|