Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaikiškų drabuželių firmos, geros ir nelabai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2, 3
Paja
QUOTE(Vilikė @ 2009 08 06, 06:32)
Aš galvojau apie Crazy8 , bet kelis ir iš Childrens pasirinkau smile.gif
*

Kalbejau apie abejus, bet taip "sumaliau", jog tik vienus ir aprasiau. Zodziu, mums crazy8 patiko ir vis perkam po truputi is ten. mirksiukas.gif
laumike
Crazy8 tai man vieni is paciu paciausiu rubeliu vaikuciams thumbup.gif Galiu drasiai sakyti, jog labai kokybiskas trikotazas ju. Visi rubeliai ju, kuriu turim tikrai nemazai, labai puikiai nesiojasi skalbiasi, nenusiskalbia, neisitampo, man tai labai labai patinka wub.gif .
rgintare
prancuziski "La compagnie despetits" vaikiski rubeliai super kokybe thumbup.gif jei norite daugiau info, prasom i az
saulyte1234
Man patys mieliausi Next rubeliai, daznai nuperku savo vaikams . Gaila tik, kad su parsisiuntimu problemos, tai tenka rinktis is to kas jau yra Lietuvoje, nors Next'as cia ir ne is pacios naujausios kolekcijos, taciau kokybe ne kiek neprastesne smile.gif .
srauni_upe
Na mes dabar perkamės rūbelius pirmam vaikeliui nestuke.gif Pirmus drabužėlius tai gavau iš draugės dovanų iš užusienio H&M, po to pavaikščiojau po LT parduotuves Maikų miestą, mada vaikams, cipoliną.... Tai lenkiškų rūbelių, kurių ten dauguma, kokybė pasirodė tragiška... ir šiaip jei tokie - jokie. Lietuviškų ir solidarumo pirkau kojinyčių ir kepuryčių - o šiaip dizainas tai irgi - joks.
Tada šį bei tą įsigijau Mothercare.

Dabar būna pablūdiju internete, paieška ąk dėvėto iš next, mothercare, h&m ir pan...
MaršuA
Man labiausiai next patinka wub.gif Dar perkame debenhams, hm, gymboree, oldnavy, clidrensplace. Ir gap liuks, tik truputėlį kaina kandžiojasi doh.gif Ai, dar močiutė iš Airijos anūkėliams vis pargabena, ten george dažniausiai perka smile.gif Lietuvoje jau ir neatsimenu, kada rūbelius ir bepirkau. rolleyes.gif
justita
Maciau mergaites MeToo gyre, radau kas jais prekiauja ir Lietuvoj, nereikia siustis is uz juru mariu. Dalinuosi su jumis cia
rgintare
Prasom pabandyti NAUJIENA Lietuvoje "Emporio Junior" italiski labai kokybiski grazus ir stylingi rubeliai vaikuciams iki 7metu

http://picasaweb.google.com/rgintarer/Ital...ikiskiRubeliai#
*caffe macchiato*
Next - super rubeliai thumbup.gif kiek turejom, sitie labiausiai patinka wub.gif
Soni
Man labiausiai patinka berniukui- Next,UCB ir HM, o mergaitei- GAP, UCB ir Gymboree 4u.gif
raganiene1
QUOTE(Egipta @ 2009 04 07, 07:36)
Neradau tokios temelės kur būtų diskutuojama apie įvairių firmų drabužėlis vaikams. Tai gal padiskutuokime apie gamintojus, kurias likot patenkintos, kurias nusivylėt ir daugaiu nebeperkat. Taip bus lengviau apsispręsti perkant rūbelius mažiesiems ar geros kokybės jie ar nelabai.

Taigi as parašysiu iš savo, dar nelabai didelės patirties, kieno rūbeliai man pasirodė geri ir kokybiški. Tai:
Nex, H&M, LadyBird, Age, Disney iš amerikietisku patiko Vitamin's baby, Koala Kids...

O nepatiko man:
Early Days, man jie greit susiburbuluoja, susitraukia;
Adams nelabai;
Is JAV labai nepatiko kazkokia neaiski BabyQ, net skalbt nereikejo, o jau po keliu valandu devejimo atrode nekaip;
Carter's irgi greit apsiburbuluoja, ypac tie grazuciai minkstuciai;
Na ir zinoma didelis minusas maximiniams Smile  doh.gif
Siu firmu drabuzeliu daugiau stengiuos nepirkt, o gal visai be reikalo, gal cia tik man taip nepasiseke su kelias, gal kitoms mamoms jie visai geri  unsure.gif
Kokia jusu patirtis su kitom firmom?
*

Sveikos mamytes.Apie drabuzeliu kokybe,tai galiu paskyti,kad nenusivyliau Mexx,Mark and Spenser,Nex,Monsoon.Apie prekybos centru ir turgu kokybe tai brrr.Po vieno skalbimo,net i rankas nebesinori imti. schmoll.gif
*Grazina*
Man labai patinka LINDEX,NEXT,GAP,DISNEY
Nepatinka MAXIMOS rubeliai, UCB smile.gif
migliux
Patinka Next, UCB, Lindex ir Zara kai kas.
Dabar esu JAV, tai išbandysim GAP, Oldnavy ir Childrens Place. Gymboree kol kas nieko nepirkau
Iš lenkiškų patinka tik Coccodrilo, Marquita. Pastarieji nebrangūs ir visai neblogi
Ende
Labiausiai patinka George ir Next, Adams irgi faini, o tarkim early days patiko tik bodikai. Pirkus esu porą kostiumėlių, bliuskučių iš ten savo mikimauzams, tai labai išsitampė...
Sandriulis 25
Mes daznai perkam LINDEX, bet kai kurios spalvos labai greit nusiplauna. Pastebejau kad rubai greit susiburbuliuoja ir ne tik vaikiski, bet ir moteriski.
Man dar patinka ZARA, bet Siauliuose, gaila, nera sios parduotuves.
mane tai kainos siurpina. 4u.gif
-Lilė-
Aš pirkau palaidinukiu iš La Redoute, tai nepatiko schmoll.gif išsitampė baisiai verysad.gif
natuliona
Patinka GAP, Gymboree, kartais George, NEXT
olande
Nenusivyliau niekuom is Gymboree, taip pat ju dukterine Crazy8, neseniai atradau Me too. tikrai iskirtiniai drabuzeliai thumbup.gif
Ksantipe
Dažniausiai perkami ir mylimi šių firmų rūbeliai: Next, Gymboree, Crazy, Gap, Lindex.
Nepatiko: Early days, Childrensplace schmoll.gif
laimulka
NEXT thumbup.gif
AGI
Sesės dėka savo keturmetį nuolat rengiu Next drabužėliais. Anksčiau man jų kokybė buvom superinė, o dabar jau pastebiu kelintą "nuskalbtą"... Gal tiesiog man taip pasitaikė, o gal iš tiesų kokybė kiek suprastėjo.
Monsoon vilnoniai megztukai jėginiai, bet ir kainelės atitinkamos. O golfytės Utenos trikotažo. Tik irgi reikia atsirinkti medžiagytę. Vieną jau beveik metus kiekvieną savaitę skalbiu ir tikrai atrodo daug geriau nei kai kurios siųstos iš užsienio.
Cristata
As labiausiai vertinu kainos ir kokybes santyki.
Patinka H&M, C&A, Knot so bad.
Dar is nostalgijos utenos trikotazo golfukus, apatinius rubelius perku.
KasVasa
PREMIUM klase: isbandyta Ralph Lauren, CK,Guess, Tutto Piccolo,Miss Blumarine
berniuku linija gera GAP (mergaitems ne visi:(, Benetton.
paskutinis laiptelis- NEXT: kainos ir kokybes santykis gal ir geras, bet jau kokie pora metu rubeliu kokybe stipriai prasteja.Parveze man kruva rubeliu sios vasaros kolekcijos, tai neapsidziaugiau:(
makse*
Labai megsta ir nesiojam Carter's, Gerber (JAV) super kokybe ir kaina. o grozis..
taip pat zinoma GAP, Old Navy
Levander
Kokybė man labiausiai patinka Next, o nepatinka Lindex ir iš LR mirksiukas.gif
Edilija05
Mes rengiames Zaros, UCB, Lindex ir Reserved rubeliais. Mums jie labai kokybiski, gerai skalbiasi ir graziai atrodo.
Moxe
Aš visdada už NEXT ir ADAMS (KIDS) firmos rūbelius. Gyvenau kurį laiką Londone, man jie super thumbup.gif
sharike1
Mums NEXT, H&M ir Gap super!
*Mamis*
savo dukrytei daugiausia rubeliu perku is: Carter's, Gymboree, Gap, Jumping beans, H&M labai patinka kokybe wub.gif
addicted
Daug firmu isbande : C&A,H&M,Ernsting's Family,Kanz(viena mano favoriciu),Next,Gap,Les Parrotines(labai patinka,bet tik su nuolaidom perkam),Hilfiger,CK,Tutto Piccolo,,Catimini,Cakewalk,Armata di Mare(maristinis stilius wub.gif ),Vertbaudet,Rubacuori(kokybe nuostabi),Pampolina,Mim Pi,KI6? (CHI SEI?),Noppies(grazus drabuzeliai uz prieinama kaina),Sanetta,Esprit,S.Oliver,Tom Tailor,Mexx,Sterntaler,Lemmi,Steiff,Chiemse,Protest,Jacky baby,etc.
Yra ir pigiu drabuziu geros kokybes.Kaip pataikysi.
Ir brangesniu firmu ne viskas kokybiska.
As perku,kas man grazu,jei patiks H&M,neiimsiui galva,kad puse miesto su tokiais pat rubais vaikscios,svarbu man grazu.

Jovani
na, mano nuomone, geriausias kainos ir kokybės santykis - Next, H&M, GAP, Gymboree drabužėliai. Nespjaunu ir į Lindex, Carter's, Zara pasiūlą. Bet baisiai nepatinka Early days - pora skalbimų ir rūbas jau nebenešiojimas, nusiburbuliavęs schmoll.gif
O apie Maximos SMILE drabužių liniją tai iš viso patylėsiu doh.gif pirkau megztuką mažei, na išvaizda gražus, nieko neprikiši, bet uždėjus megztuką ir dukrai jį kiek panešiojus ties siūle atsirado didžiulė skylė. galvojau kažkur praplėšė mažiukė ar užkabino, bet visgi ne schmoll.gif analogiška situacija buvo su kelnytėm ir bodžiuku. Žodžiu, daugiau tikrai nebepirksiu, net ir su nuolaida didžiausia 4u.gif
lauruka
O man labai patinka Tutto Piccolo, Agatha drabužėliai, Ralph Lauren ir kitų gerų firmų.. Kur žinau, kad ir nepigiai sumokėsiu, bet už tai kokybė nereali.. Kas nebandėt, patariu - išbandykit, nenusivilsit tikrai! Dabar girdėjau ir didžiosios nuolaidos prasidėjo visose parduotuvėse rolleyes.gif
*zosia*
Man atvirksciai nei daugumai nepatinka H&M.. schmoll.gif Gal ir kokybiski bet tikrai nera patys graziausi (na cia del skonio kaip sakoma nesigincyjama). Labiausiai kas nepatiko tai kad jie man kazkokie nepatogus. Tai per siauri tai per platus, tai rankoves per ilgos, tai spaudes vos atsisega.. nu zo, gal cia tik as taip uztaikau... rolleyes.gif
O labiausiai kol kas patinka mothercare wub.gif ir grazu ir patogu ir kaina nesikandzioja tongue.gif
Eglemo
Man labiausiai patinka Gymboree drabužėliai, nes juos gamintojas pateikia kolekcijom: nuo drabužėlių ir avalynės iki sagučių plaukams ir kitų aksesuarų. Jie mums super, tik gaila, kad dažnai būna padidinti ir mano smulkutei dukrytei per platūs. 4u.gif

Norėjau paklausti gal kas žinot kaip su Old Navy drabužėlių mergaitėms dydžiais? Kiek žinau GAP dažniausiai būna pamažinti. mirksiukas.gif
multimam
patinka Gap, Carters, next
Ksesanko
QUOTE(lauruka @ 2011 07 19, 11:31)
O man labai patinka Tutto Piccolo, Agatha drabužėliai, Ralph Lauren ir kitų gerų firmų.. Kur žinau, kad ir nepigiai sumokėsiu, bet už tai kokybė nereali.. Kas nebandėt, patariu - išbandykit, nenusivilsit tikrai! Dabar girdėjau ir didžiosios nuolaidos prasidėjo visose parduotuvėse rolleyes.gif
*

Nu kaip pasakius. Turejome 4 Tutto Piccolo derinukus. ir kikekviename radau trukumus. Grozis neapsakomas, bet kokybe uz tokius pinigus prastoka. Pedkelnes po keliu skalbimu nusibumbuliavo tragiskai, marskineliaia ir bliuskutes issitampe ir nusibumbuliavo. Is sortu dirzuko iskrito trys akeles. Kelnes mums buvo per placios. Ilgi isaugome, o per ploti ligi siol platus biggrin.gif Tik viena suknele liko nepriekaistinga, nes uzdejome kelis kartus. siaip supratau, kad Tutto Piccolo storesniems vaikuciams pasiuti. Man patinka Pumpkin Patch kokybe. Taip pat turiu nemazai H&M ir Lindex drabuzeliu. Man ju kokybe gera. Ne vienas drabuzis neissitampe, nepabluko. Next kokybe nekokia. Viskas isblunka ganetinai greitai, bet drabuzeliai grazus. Zara kokybe kaip ir Next. Patinka Carters, Gymboree kokybe. Aisku superine kokybe Catimini, bet ir kainos jau nerealios... Labai geros Danu firmos Mee too, Molo. Bet irgi kainos dideles.
addicted
Nu va sia vasar per ispardavimus prisipirkome Catmini drabuzeliu, grazus wub.gif

Bet su viena maikute nepasiseke,nors kainavus 40€,bet po skalbimo,visa skyleta doh.gif
Is pradziu didele skyle buvo tik ant pilvo,tai nuveziau siuvejai,kad tokia pat aplikacija,aguonos zieda prisiutu.Patenkinta likau,bet iki kito skalbimo,nors nusprendziau su rankomis plauti,tai mazutes skylutes ant nugaros ir priekio atsirado doh.gif

Na,o su kitais Catimini drabuzeliais esu iki siol patenkinta thumbup.gif
SIVERIJA
QUOTE(addicted @ 2011 08 09, 20:53)
Nu va sia vasar per ispardavimus prisipirkome Catmini drabuzeliu, grazus wub.gif

Bet su viena maikute nepasiseke,nors kainavus 40€,bet po skalbimo,visa skyleta  doh.gif
Is pradziu didele skyle buvo tik ant pilvo,tai nuveziau siuvejai,kad tokia pat aplikacija,aguonos zieda prisiutu.Patenkinta likau,bet iki kito skalbimo,nors nusprendziau su rankomis plauti,tai mazutes skylutes ant nugaros ir priekio atsirado  doh.gif

Na,o su kitais Catimini drabuzeliais esu iki siol patenkinta  thumbup.gif
*

Man lygiai taip pat "nusiskylėjo" Zaros maikytės, šortukai verysad.gif Nežinau, toks jausmas, kad medvilnės kokybė suprastėjo g.gif
Papildyta:
QUOTE(Ksesanko @ 2011 08 09, 20:12)
Nu kaip  pasakius. Turejome 4 Tutto Piccolo derinukus. ir kikekviename radau trukumus. Grozis neapsakomas, bet kokybe uz tokius pinigus prastoka. Pedkelnes po keliu skalbimu nusibumbuliavo tragiskai, marskineliaia ir bliuskutes issitampe ir nusibumbuliavo. Is sortu dirzuko iskrito trys akeles. Kelnes mums buvo per placios. Ilgi isaugome, o per ploti ligi siol platus biggrin.gif Tik viena suknele liko nepriekaistinga, nes uzdejome kelis kartus.  siaip supratau, kad Tutto Piccolo storesniems vaikuciams  pasiuti. Man patinka Pumpkin Patch kokybe. Taip pat turiu nemazai H&M ir Lindex drabuzeliu. Man ju kokybe gera. Ne vienas drabuzis neissitampe, nepabluko. Next kokybe nekokia. Viskas isblunka ganetinai greitai, bet drabuzeliai grazus. Zara kokybe kaip ir Next. Patinka Carters, Gymboree kokybe. Aisku superine kokybe Catimini, bet ir kainos jau nerealios... Labai geros Danu firmos Mee too, Molo. Bet irgi kainos dideles.
*

Aš Tutto Piccolo pirkau tik pavasarinį švelniai rožinį megztą paltuką (silpnybė man mergaitiškiems paltukams doh.gif ) su pašiltinimu wub.gif Grožis tikrai nerealus, Bet po antro išėjimo su juo į daržiuką grįžo be 2 sagų unsure.gif Kadangi jos buvo apmegztos ir tokios spalvos kaip paltukas, nepritaikiau panašių, nes atsarginė buvo tik 1, teko pakeisti sidabrinėmis biggrin.gif Žiūrisi visai neblogai, bet vis gi.... Ir bumbuliukų nemažai atsirado, po kelių išėjimų vis juos nurankioju.
va toks paltukas wub.gif
http://a1.zassets.com/images/746/7462313/6628-738412-p.jpg
addicted
Grazus paltukas wub.gif

Tikrai siais laikais suprastejus kokybe.Anyta nusipirko megzta komplekta is Gerry Weber,kaina fantastine,irgi greitai apsiburbuliavo.
Tokiais atvejais gelbeja burbuliuku skustukas,atnaujina tiek pedkelnes,tiek megztus drabuzelius smile.gif
Beje Catimini megztuka tampo nuo ryto iki vakaro,bet kaip naujas atrodo,va cia tai siulu kokybe smile.gif
*caffe macchiato*
NEXT, o paskutiniu metu labai pamegau H&M rubus wub.gif perku visai seimai sitos firmos rubus 4u.gif
Ksesanko
QUOTE(*caffe macchiato* @ 2011 08 10, 12:15)
NEXT, o paskutiniu metu labai pamegau H&M rubus wub.gif  perku visai seimai sitos firmos rubus 4u.gif
*

Va, as itgi anksciau galvojau, kad H&M kokybe bloga, bet susigundziau ir nupirkau dukrelei. Tai ne vienu drabuzeliu nenusivyliau. Visi kaip nauji, nors nesiojome visa ziema ir pavasari. Galvojau, kad Next geresnes kokybes. Bet pasirodo atvirksciai. Beje, next dukrelei per platus, o stai H^M siauresni ir graziau ant jos atrodo.
SIVERIJA
QUOTE(Ksesanko @ 2011 08 10, 14:55)
Va, as itgi anksciau galvojau, kad H&M kokybe bloga, bet susigundziau ir nupirkau dukrelei. Tai ne vienu drabuzeliu nenusivyliau.  Visi kaip nauji, nors nesiojome visa ziema ir pavasari. Galvojau, kad Next geresnes kokybes.  Bet pasirodo atvirksciai. Beje, next dukrelei per platus, o stai H^M siauresni ir graziau ant jos atrodo.
*

Man H&M irgi patinka. Tik mums visi rūbai per didoki būna. Bet retai sukaupiu kantrybę ir iš ten perku (internetu), nes labai jau problematiška parduotuvė: vėluoja su siuntimu, siunčia dalimis, reziumė- vis tiek pusės negauni biggrin.gif ir išyra visi deriniai. Su Next parduotuve nedraugauju blush2.gif - irgi dėl visokių nesklandumų užsakinėjant. Bet jeigu kas padovanoja ar lauktuvių parveža- džiaugiamės biggrin.gif
Jevgenija
man patinka UCB, Next ir Gap
vaida L
QUOTE(Eglemo @ 2011 08 09, 15:14)
Man labiausiai patinka Gymboree drabužėliai, nes juos gamintojas pateikia kolekcijom: nuo drabužėlių ir avalynės iki sagučių plaukams ir kitų aksesuarų. Jie mums super, tik gaila, kad dažnai būna padidinti ir mano smulkutei dukrytei per platūs.  4u.gif

Norėjau paklausti gal kas žinot kaip su Old Navy drabužėlių mergaitėms dydžiais? Kiek žinau GAP dažniausiai būna pamažinti. mirksiukas.gif
*

Aš beveik visas išbandžiau, bet dabar apsistojau ties GYMBOREE. fantastiškai suderinti galima vaiką ir kokybė superinė wub.gif

ciku_caku
Next, H&M, Lindex, Happeak, Sepala, Reserved, Zara wub.gif
lektuvelis
NEXT GERIAUSI thumbup.gif
luna
Nesiskundziu H&M NEXT kokybe... bet pagrinde perku M&CO (siuncia i LT) ir kokybe thumbup.gif ir stilius thumbup.gif ir nera ruzavos daug spalvos thumbup.gif kainos kaip HM NEXT ...
Lara22
man nepatiko carters-nusiskalbe issitampe doh.gif
gegne2
Next, hm ir lindex geriausi. Dar perku george, labai gera kaina ir kokybe tikrai nebloga. Meeto ir name it iskirtiniai bet kokybe tai prasta.
sharike1
Mums ir NEXT geriausi. GAP irgi viskas tinka ir patinka. H&M rubeliai grazus, bet su kokybe nevisada pasiseka,paskutini karta atejo kepuraite nesusiuta,isvirtusiu pamusalu, treningiuka irgi teko paciai uzbaigti siuti. As kai siuveja nekokia, tai man tokie dalykai nepatinka smile.gif Nors turime ir H&M superiniu rubeliu, dzinsiukai labai vyke thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.