Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaikiškų drabuželių firmos, geros ir nelabai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2, 3
Egipta
Neradau tokios temelės kur būtų diskutuojama apie įvairių firmų drabužėlis vaikams. Tai gal padiskutuokime apie gamintojus, kurias likot patenkintos, kurias nusivylėt ir daugaiu nebeperkat. Taip bus lengviau apsispręsti perkant rūbelius mažiesiems ar geros kokybės jie ar nelabai.

Taigi as parašysiu iš savo, dar nelabai didelės patirties, kieno rūbeliai man pasirodė geri ir kokybiški. Tai:
Nex, H&M, LadyBird, Age, Disney iš amerikietisku patiko Vitamin's baby, Koala Kids...

O nepatiko man:
Early Days, man jie greit susiburbuluoja, susitraukia;
Adams nelabai;
Is JAV labai nepatiko kazkokia neaiski BabyQ, net skalbt nereikejo, o jau po keliu valandu devejimo atrode nekaip;
Carter's irgi greit apsiburbuluoja, ypac tie grazuciai minkstuciai;
Na ir zinoma didelis minusas maximiniams Smile doh.gif
Siu firmu drabuzeliu daugiau stengiuos nepirkt, o gal visai be reikalo, gal cia tik man taip nepasiseke su kelias, gal kitoms mamoms jie visai geri unsure.gif
Kokia jusu patirtis su kitom firmom?
jaukuciukas
na man patinka next , gap, oldnavy, h&m, lindex. early days bet ne viskas, pvz vieni bodziai liuks o kiti nea, issitampe ir nusiskalbe. neblogi yra visai adams kids, girl2girl, labai liuks amerikietiski childrens place bei gymboree. kai kuriu firmu rubelius reikkia labai ziuret kas parasyta ant etiketes, nes ryskesnis gali ir sudazyt mums taip su gap buvo.
na o apie lenkiskus rubus patyliu gyvenime nepirksiu ne uz ka. siules isira po pirmo skalbimo, bodziu spaudes iskrenta, zodziu nieko verti visiskai o kaina nemaza. patirties jau turiu taip kad daba jau kai perku paskaitau etiketes ka raso. o kai kuriu firmu ir dydziai ne visad atitinka, raso viena o buna kitaip.
gogite
Nezinau as perku tuos kurie man grazus. Nesenai uzsisakiau is temeles pigus ir kokybiski Lietuviski drabuzeliai vaikams ,suknute likau labai patenkita ir nebrangus ir vienetiniai thumbup.gif
natuliona
Man patinka GAP, Gymboree, Oldnavy tik dzinsiniai rubai, NEXT, GEorge rubai labai net wub.gif , Early days kai kurie rubeliai 4u.gif
lo-lo
Mums kokybiški labai George, mothercare, early days, NEXT smile.gif iš JAV tai Kohls superiniai rūbeliai thumbup.gif
agniukee
Man tai asmeniskai next pati pati wub.gif , vaikinukam spalvos, grazios, ryskios, ir kas svarbiausia kokybe superine thumbup.gif (dabar kkokia nerealiai grazi kolekcija vasarai wub.gif viska supirkau doh.gif ) dar gap patinka smile.gif
Silvy
Man patinka Vitamin`s baby,prancuzu firma-Absorba wub.gif,italu Idexe ir UCB thumbup.gif,Korlejos ka nusipirkau,niekuo nenusivyliau biggrin.gif,burberry kokybe superine ax.gif,bebe confort- pizamos,miegmaisiukai nerealus wub.gif thumbup.gif
Nepatiko Early days,Next,visokios ten Gamex,Koala is kotrynos schmoll.gif
rasele1972
Super next,gap,M&S,Dpam wub.gif
nekenciu lenkisku mikimauzu cool.gif
besyte
labiausia NEXT ir kokybe ir spalvos bigsmile.gif
liud
patinka NEXT, HM, GEORGE ir kai kurie drabuzeliai is EARLY days.
bet aisku labiausiai NEXT wub.gif
celesta
labai patinka childrensplace, gymboree, Disney, Next...Adams kids taip pat visai nieko, prancūzų 3 Suisses patiko...
karole31
mes tai pat pirmoj vietoj renkames NEXT,maziuliams tai jie fantastiski thumbup.gif
Angeliocikas
H&M mylimiausia,LINDEX,NEXT,kai kas is ERALY DAYS thumbup.gif wub.gif
sonkatux
dabar apsistojom labiau prie early days visai neblogi pagal kaina h &m visai neblogi smile.gif
goshke
O jei kasnors siunčiatės iš JAV, tai pirmoj eilėj rekomenduočiau Crazy8 rūbelius, o tik po to Gap, Old Navy. Crazy8 rūbeliai internete atrodo gražiai, o realiai- jie visuomet dar gražesni, kokybė 10xsuper ir visuomet atitinka nurodytą amžių, kas deja ne visada atitinka perkant Old Navy ar Gap.

Nors aš irgi už H&M, Lindex, George, Early days, Cherokee, Next...
Papildyta:
Tiesa, Carter rūbeliai yra taip pat iš tų, kuriuos tikrai rekomenduočiau thumbup.gif
Nut*
pirmenybę teikiu Next,George, Early days, Cherokee...
vilbur
Perku įvairių firmų, tik ne lenkiškus. Labai nusivyiau. doh.gif
svenag1978
As perku ivairiu firmu, turim GAP, early days, Next, taip pat is maximos ir lenkisku. Na aisku pastarieji susidevi labiau, bet kiek mums reiki nesioti uztenka, juk tuoj isaugam tongue.gif Bet iseiginiai rubeliai pas mus visi geresniu firmu smile.gif
pukepuke
Geriausi next, taip pat perku adams kids, minimode thumbup.gif
dovillee
Next, Mothercare thumbup.gif
erikiuxxx

mylimiausiaLINDEX,H&M thumbup.gif ,NEXT,kai kas is ERALY DAYS ,bet ne bodzius schmoll.gif
electra23
Man ir labai patinka H&M,Gap,Vertbaudet,Zara,UCB,Next(isskyrus dzinsiukus,man ju modeliai nepatinka).Turim ir geru firmu rubeliu,ju taip pat kokybe superine.
ED kelis ir turim,ten dazniau uzsukant tikrai galima rasti ir labai graziu ir geros kokybes thumbup.gif
Adams man visai nepatinka schmoll.gif schmoll.gif
zana33
QUOTE(jaukuciukas @ 2009 04 22, 09:46)
na man patinka next , gap, oldnavy, h&m, lindex. early days bet ne viskas, pvz vieni bodziai liuks o kiti nea, issitampe ir nusiskalbe. neblogi yra visai adams kids, girl2girl, labai liuks amerikietiski childrens place bei gymboree.  kai kuriu firmu rubelius reikkia labai ziuret kas parasyta ant etiketes, nes ryskesnis gali ir sudazyt mums taip su gap buvo.

*

Cia ta pati Primark parduotuve mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(erikiuxxx @ 2009 06 27, 02:40)
mylimiausiaLINDEX,H&M  thumbup.gif ,NEXT,kai kas is ERALY DAYS ,bet ne bodzius schmoll.gif
*

Bodziukai balti gal buvo (tie prasti),o as spalvotus perku-tai thumbup.gif .Siaip man Next favorite-ypac berniuku rubeliuose wub.gif Ir Adams graziu buna,ir George (kokie dabar grazus maziukams rubeliai su Disnejaus personazais! wub.gif ). Esu nusivylus Cheroke (daznai issitampo),ir Gap (susitraukia).
katuksss
man patinka george rubeliai isskyrus kelnes nes liemuo labai platus ir nesireguliuoja. Next irgi patinka bet daznai maikuciu kaklai buna perdaug iskirpti, ir daznai spalvos neatitinka kokios parodytos ju puslapyje ir tikroveje. early days man nepatinka megztukai nes buna ilgos rankoves ir trumpas liemuo, o bodziukai man patiko. smile.gif
electra23
QUOTE(katuksss @ 2009 07 01, 09:24)
Next irgi patinka bet daznai maikuciu kaklai buna perdaug iskirpti, ir daznai spalvos neatitinka kokios parodytos ju puslapyje ir tikroveje.
early days man nepatinka megztukai nes buna ilgos rankoves ir trumpas liemuo
*

drinks_cheers.gif Labai geras pastebejimas,megztukai ir kaikurios bliuskes,tai tikrai nenudarytos,liemuo geras,o kartais net ir per trumpas,o rankoviu ilgis doh.gif ,gali uzlenkti kelis kartus biggrin.gif
Lelina
Ko gero 1-oje vietoje next thumbup.gif,
o antroje sakyciau sanetta, kurios prekes turi UV apsauga. Nereali kokybe wub.gif
Silvy
Dar noriu pagirti MeToo rubelius,nu nerealus,kokybe super,nesiojas thumbup.gif ,o spalvu,modeliuku grazumas wub.gif
electra23
QUOTE(Silvy @ 2009 07 07, 12:39)
Dar noriu pagirti MeToo rubelius,nu nerealus,kokybe super,nesiojas  thumbup.gif ,o spalvu,modeliuku grazumas wub.gif
*

Pirma karta girdziu ax.gif Bet per google susiradau ir dar pasirodo nuo manes nepertoliausiai yra ju parduotuve rolleyes.gif ,reikes nuvaziuoti pasiziuret smile.gif
Lelina
QUOTE(electra23 @ 2009 07 07, 15:23)
Pirma karta girdziu ax.gif Bet per google susiradau ir dar pasirodo nuo manes nepertoliausiai yra ju parduotuve rolleyes.gif ,reikes nuvaziuoti pasiziuret smile.gif
*

Man kazkaip nesigauna per googla surasti, gal gali pasakyti kur ta parduotuve yra arba nuoroda atsiusti ? Noriu ir as pasiziureti smile.gif
Silvy
QUOTE(electra23 @ 2009 07 07, 14:23)
*

Viskas nuo pirmo kart ir prasideda biggrin.gif biggrin.gif
As tai irgi nebuvau girdejus nieko apie sita firma,kol gimines is uz atlanto neparveze kleckam visos kruvos MeToo rubeliu.Susizavejau labai,rubeliai spalvingi,medziagytes malonios,modeliukai neeiliniai,ryskios spalvos nenusiskalbe absoliuciai.Dabar jau bomborduosiu viena e-parde ir siusiuos rudeniui/ziemai rubuku vaikams ax.gif
electra23
QUOTE(Lelina @ 2009 07 08, 13:01)
Man kazkaip nesigauna per googla surasti, gal gali pasakyti kur ta parduotuve yra arba nuoroda atsiusti ? Noriu ir as pasiziureti smile.gif
*

MeToo , o cia uk yra parduotuve kuri prekiauja sios firmos rubeliais MeToo rubeliai UK

QUOTE(Silvy @ 2009 07 08, 21:09)
Dabar jau bomborduosiu viena e-parde ir siusiuos rudeniui/ziemai rubuku vaikams ax.gif
*

o per kokia tu e-parduotuve perki? 4u.gif
Mimyyyte
Disney labai kokybiski rubeliai ir ziauriai grazus, aisku sneku apie originamlius, o ne fuflekus kur pas mus parduoda doh.gif beje next irgi labai geri rubukai smile.gif
Kleckutė
QUOTE(electra23 @ 2009 07 01, 13:21)
drinks_cheers.gif Labai geras pastebejimas,megztukai ir kaikurios bliuskes,tai tikrai nenudarytos,liemuo geras,o kartais net ir per trumpas,o rankoviu ilgis doh.gif ,gali uzlenkti kelis kartus biggrin.gif
*

drinks_cheers.gif Netik megztukai taip pagaminti, bet ir strukutės ar paltukai. Rankovės ilgos, o liemuo trumpas. Man ir nelabai patinka.

Geriausi tai:
Next, Adams kids, Greendog, Gap. thumbup.gif

electra23
QUOTE(Mimyyyte @ 2009 07 09, 10:35)
Disney labai kokybiski rubeliai ir ziauriai grazus, aisku sneku apie originamlius
*

drinks_cheers.gif mes ka turim viskuo esu patenkinta rolleyes.gif
Silvy
QUOTE(electra23 @ 2009 07 09, 09:18)

www.atterdagkids.com
www.littlefashionsboutique.com

erikiuxxx
QUOTE(Mimyyyte @ 2009 07 09, 10:35)
Disney labai kokybiski rubeliai ir ziauriai grazus, aisku sneku apie originamlius, o ne fuflekus kur pas mus parduoda  doh.gif  beje next irgi labai geri rubukai  smile.gif
*

man irgi ju labai patinka,ipac maziesiems mirksiukas.gif
*Svajone*
labai patinka,,Gap,gymboree,disney,next,cocrodillo,
nelabai priskirčiau oldnavy,childrensplace cool.gif
zieminuke
Mums patys paciausi Next thumbup.gif Ir kokybe ir isvaizda. Tik dabar pasiziurejus nauja kolekcija truputi nusivyliau. Mano skoniui ji nelabai. Na yra keletas graziu rubeliu, bet ne taip kaip ankstesnese kolekcijose - viskas budavo thumbup.gif Kazin cia jau sita kolekcija kur dabar rodoma ir yra rudenine, ar dar bus naujesne g.gif
electra23
QUOTE(zieminuke @ 2009 07 27, 14:10)
Tik dabar pasiziurejus nauja kolekcija truputi nusivyliau. Mano skoniui ji nelabai. Na yra keletas graziu rubeliu, bet ne taip kaip ankstesnese kolekcijose - viskas budavo thumbup.gif Kazin cia jau sita kolekcija kur dabar rodoma ir yra rudenine, ar dar bus naujesne g.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif man ir tik keliatas rubeliu patiko is naujos kolekcijos ax.gif O cia kur rodoma yra rudenine,bet papyldymas tikrai bus mirksiukas.gif
erikiuxxx
QUOTE(electra23 @ 2009 07 09, 09:18)
MeToo , o cia uk yra parduotuve kuri prekiauja sios firmos rubeliais MeToo rubeliai UK
*

sios firmos rubelius ir mes bandem
tikrai kokybe superine
ypac striukiu,kombinezonu thumbup.gif
rainaake
Pritariu ir as daugumos nuomonei, kad Next yra Next thumbup.gif Siandien va dar karta isitikinau, gavau siuntinuka, labai superine striukyte savo didzkiui, vo, is cia pirkau, ten zinokit super rubeliu yra, ypac striukiu mirksiukas.gif http://www.public.fotki.com/deveti-rubeliai/
anerita*
QUOTE(zieminuke @ 2009 07 27, 14:10)
Mums patys paciausi Next thumbup.gif Ir kokybe ir isvaizda. Tik dabar pasiziurejus nauja kolekcija truputi nusivyliau. Mano skoniui ji nelabai. Na yra keletas graziu rubeliu, bet ne taip kaip ankstesnese kolekcijose - viskas budavo thumbup.gif Kazin cia jau sita kolekcija kur dabar rodoma ir yra rudenine, ar dar bus naujesne g.gif
*

Rugsėjo menesį bus dar papildymas mirksiukas.gif
SauleMarija
Early days, Next, h&m smile.gif
vilbur
Gal galit papasakot kokia kokybė vaikiškų drabužėlių crazy8 arba childrensplace? Verta pirkt, ar atitinka dydžius? Ačiū. blush2.gif
Isila
Childrensplace aš nusivyliau schmoll.gif
Paja
QUOTE(Vilikė @ 2009 08 05, 10:30)
Gal galit papasakot kokia kokybė vaikiškų drabužėlių crazy8 arba childrensplace? Verta pirkt, ar atitinka dydžius? Ačiū. blush2.gif
*

Galiu pasakyt, kad pirkau vyresnelei is crazy8 marskinelius prie dzinsu, sijonuko, tai buvom abi maloniai nustebintos, kad nenusiskalbe, nesusitrauke, tvirtas trikotazas, patiko labiau nei gymboree. ax.gif Dzinsiniai rubeliai irgi geri, tik tokia beda, kad bent jau man papuole tie, kur nesireguliuoja juosmuo. Bet nieko, isijuosem dirzus ir buvo liuks. Na, o childrens place, tai kai kurie rubeliai geri, kiti prastesni, bet as juos visad perku vasarai-kainos geros, ypac su nuolaidom, tai pats tas trinti kieme ar sode. 4u.gif
Tiesa, mano vyresnelei beveik 10 m., bet is childrensu perku 10/12 m., tai pats tas, o is crazy8 -jau pacius didziausius. Maniskes aukstos panos. ax.gif
vilbur
QUOTE(Isila @ 2009 08 05, 12:16)
Childrensplace aš nusivyliau  schmoll.gif
*

O kuo nepatiko?

QUOTE(Paja @ 2009 08 05, 14:17)
Galiu pasakyt, kad pirkau vyresnelei is crazy8 marskinelius prie dzinsu, sijonuko, tai buvom abi maloniai nustebintos, kad nenusiskalbe, nesusitrauke, tvirtas trikotazas, patiko labiau nei gymboree. ax.gif Dzinsiniai rubeliai irgi geri, tik tokia beda, kad bent jau man papuole tie, kur nesireguliuoja juosmuo. Bet nieko, isijuosem dirzus ir buvo liuks. Na, o childrens place, tai kai kurie rubeliai geri, kiti prastesni, bet as juos visad perku vasarai-kainos geros, ypac su nuolaidom, tai pats tas trinti kieme ar sode. 4u.gif
Tiesa, mano vyresnelei beveik 10 m., bet is childrensu perku 10/12 m., tai pats tas, o is crazy8 -jau pacius didziausius. Maniskes aukstos panos. ax.gif
*

Gal tada reikia rinktis šios firmos rolleyes.gif
Paja
QUOTE(Vilikė @ 2009 08 05, 14:02)
Gal tada reikia rinktis šios firmos rolleyes.gif
*

Pabandykit-nepatiks, nebepirksit. Zinot gi, kiek zmoniu, tiek nuomoniu, o kol pats nepabandai, tai ir nesuzinai.mirksiukas.gif Childrensai tikrai pats tas kasdienai, o dabar ir kainos fantastiskos. bigsmile.gif
erikiuxxx
QUOTE(Isila @ 2009 08 05, 11:16)
Childrensplace aš nusivyliau  schmoll.gif
*

man irgi nelabai patiko

man patinka gap ir carter's wub.gif
vilbur
QUOTE(Paja @ 2009 08 05, 15:19)
Pabandykit-nepatiks, nebepirksit. Zinot gi, kiek zmoniu, tiek nuomoniu, o kol pats nepabandai, tai ir nesuzinai.mirksiukas.gif Childrensai tikrai pats tas kasdienai, o dabar ir kainos fantastiskos. bigsmile.gif
*

Aš galvojau apie Crazy8 , bet kelis ir iš Childrens pasirinkau smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.