mvirginija
2009 04 07, 20:39
Labadiena, Mamytės, Būtų smagu sužinot Jūsų nuomonę apie šį ŠSC ir jame dirbančias vaikų gydytojas. Mes esam prisiregistravę pas gydytoją Giedraitienę. Esu labai patenkinta - rūpestinga, atidi, visuomet pataria, jai galima pasiskambint esant reikalui bet kada (net ir savaitgaliais), nėra problemų dėl iškvietimų į namus. Pati poliklinika irgi labai patinka. Gal yra kitų nuomonių būtų labai šaunu išgirsti tierk teigiamas tiek neigiamas nuomones. Labai laukiu Jūsų patyrimų ir įspūdžių. Dėkui.
As neseniai persikrausciau i Noreikiskes, tuoj bus leliukas ir taip pat galvoju persiregistruoti i sia poliklinika, tai labai butu idomu suzinoti nuomones apie vaiku gydytojas
Besijuokianti
2009 04 27, 11:07
Mes ilgą laiką buvom prisiregistravę šioje klinikoj, bet po daugelio metų pabėgom. Tiko ir patiko tol, kol vaikai nesirgo. Tarp kitko ir diagnozių prisiklausydom tokių, kad plaukai šiaušdavos, paskui Klinikose daktarai stebėdavos kas tokias nesąmones diagnozuoja. PVZ., vietoj sausos odos nustatomas grybelis, kuris vėliau tyrimais bei rimtų odos gydytojų atmestas. Vietoj skarlatinos diagnozuojamas kažkoks be pavadinimo odos virusas, apie kurį internete jokios info, o Klinikose po kelių savaičių kilus įtarimams apie komplikacijas patvirtina, kad tai klasikinė skarlatina. Kilus alerginei dilgėlinei ant delniukų įtariami niežai (šita liga turbūt pas juos labai madinga, nes įtarimus apie niežus esam girdėję ne kartą, ko pasekoj apsinervinę važiuodavom pas rimtus odos daktarus, kurie, ačiū dievui, tokias nesąmones paneigdavo). Vaistai (antibiotikai) paprastai skiriami be jokių kraujo tyrimų, šiame centre LORas mums diangnozavo ausų uždegimą, aišku be jokių tyrimų - ko pasekoj apturėjom labai labai stiprią alerginę reakciją, ir padarius vėlgi Klinikose tyrimus paaiškėjo, kad antibiotikai visiškai buvo nereikalingi, o klinikų LORas (po kažkur 8 val.) teranda nežymiai paraudusią ausytę, su didžiausiu nusistebėjimu apie skirtą gydymą ir diangozuotą ausų uždegimą. Beje mūsų nusikundimai ausytėmis tuomet buvo labai nereikšmingi, įtarimų tekėlė užsitęsusi temperatūra. Pediatrė liepė apsilankyt pas jų LORą, tai vaiką leliuką karščiuojantį vedėm į šį centrą, bet kad prie to paties rekomenduot pasidaryt elementariausią kraujo tyrimą matyt buvo persunku. Tyrimai ligos metu daromi tik tada kai pareikalauji, matyt labai pasitikima savo žiniom ir patirtim. Ilgalaikis (beveik metus laiko) vaiko kosulys, su priepuoliais ir vėmimais, ramiausiai vadinamas nervinio pobūdžio - beje, šiandien persirašę į kitą gydymo įstaigą, radom lėtinę mikoplazminę infekciją, ko pasekoj prasidėjo ir astma vaikui, kuris visiškai iki tol nebuvo alergiškas. Beje ieškant kosulio priežasties, šiame centre vėlgi nebuvo padarytas nei vienas tyrimas, apart pasiūlymo apsilankyt pas psichologą. Gydytoja, kuri anksčiau niekad nedirgėdavo jokio bronchų spazmo, atnešus lapelį iš pulmonologo apie spazmus bronchuose, staiga stebuklingai pradeda tuos spazmus girdėt. O geriausiai tai su akim buvo, akių gydytoja šiame centre vaikui randa trumparegystę (mums tereikėjo pažymos į mokyklą), nors mes nuo gimimo lankomės pas akių gydytojus klinikose, ir visada vaikui būdavo nustatoma toliaregystė. Gydytojai kažkaip tai visai normalu pasirodo, kad per metus laiko iš toliaregystės trumparegiu tampama, o į klausimą kaip tai gali būti atsakoma, kad klinikose (patikslinsiu, kad mes lankydavomė Akių klinikoj) prasta aparatūra. Daugiau nepasakosiu, nors dar turėčiau ką. Sėkmės visoms
mvirginija
2009 04 27, 21:27
Vilytte, o pas kokią vaikų gydytoją lankėtės, taip ir nepaminėjot. Gal ji jau nebedirba, o jei dirba, tai būtų šaunu su ja nesusitikt. Na tiesiog konkretumas būtų visai nieko. Na o Lor ir man tokia įdomesnė pasirodė, kaip pareiškė, kad visiems baltaodžiams nosies pertvaros iš vietos išėjusios. Kita kart žinosim, kad geriau su LOR bebdraut kur nors kitur. Dėkui už atvirumą.
Besijuokianti
2009 04 28, 08:26
QUOTE(mvirginija @ 2009 04 27, 23:27) Vilytte, o pas kokią vaikų gydytoją lankėtės, taip ir nepaminėjot. Gal ji jau nebedirba, o jei dirba, tai būtų šaunu su ja nesusitikt. Na tiesiog konkretumas būtų visai nieko. Na o Lor ir man tokia įdomesnė pasirodė, kaip pareiškė, kad visiems baltaodžiams nosies pertvaros iš vietos išėjusios. Kita kart žinosim, kad geriau su LOR bebdraut kur nors kitur. Dėkui už atvirumą.  Nėr už ką. Vis dvejojau ar rašyt ar ne. Neigiama nuomonė nėra labai maloni, o dar ypač su gydytojo pavarde. Mes buvom prisirašę pas gyd. A.Karpavičienę, tiesą sakant neturiu ko slėpt, normalus gydytojas iš savo klaidų turėtų mokytis.
mvirginija
2009 04 28, 22:43
QUOTE(vilytte @ 2009 04 28, 09:26) Nėr už ką. Vis dvejojau ar rašyt ar ne. Neigiama nuomonė nėra labai maloni, o dar ypač su gydytojo pavarde. Mes buvom prisirašę pas gyd. A.Karpavičienę, tiesą sakant neturiu ko slėpt, normalus gydytojas iš savo klaidų turėtų mokytis. Hmmm, matai kaip idomiai, nes radau dar viena tema apie sios poliklinikos gydytojus, tai visos mamos gyre Karpaviciene..
 turiu ir aš pasisakyti. Mano abu vaikai lankosi pas Karpavičienę aš tuo labai patenkinta.Visas ligas nustatė puikiai, tyrimus daro, siuntimus duoda kur bepaprašysi.Į namus taip pat važiuoja be problemų, visados galima pasiskambinti pasikonsultuoti (ji ir pati mums paskambina pasiteirauti kaip laikosi ligoniukas) reikalui esant ir į sanatorijas siunčia  akių gydytoja Vislavičienė tikrai puiki gydytoja ( gal kiek griežtoka  mano dukra akinukus nešioja jau 9 metai lankėmės klinikos iš kurių pabėgom  siaubas kas ten per daktarė buvo kol nieko neduodi net nepradeda vaiko apžiūrėt.Nu o dėl LOR tai aš nelabai kokios nuomonės man ji nelabai patiko stengiamės apsieiti.
mums patarė čia nesiregistruoti. Pati įsitikinau rugpjūčio mėn., kad vaiką reikia registruoti prieš mėnesį. Viena gydytoja net atostogose...kai visi mokiniai kreipiasi dėl sveikatos pažymų mokyklai. Sako, kad ir vaikui sergant, gydytojos priima tik po savaitės. Tai jau ....vaikas ir pasveikti į tą laiką spėja. Būtų patogu pagal gyvenamą vietą, bet ..Smagu, kai įstaiga susitvarkius ir klientas visada pirmoje vietoje. Kažkokia stagnacinė gyvenvietė--Noreikiškių mokykla tiek daug "pasireiškusi", o visiems irgi gerai...
žemuogienė
2009 09 08, 21:03
mes gydomės pas gyd. Karpavičienę - važinėjam pas ją iš Kėdainių  man asmeniškai tai nuostabi gydytoja, tikrai tfu tfu tfu nėra apsirikusi su diagnoze, nors su visokiom ligelėm teko kreiptis. vilyte, o kodėl jūs taip ilgai nekeitėt gydytojos?
mvirginija
2009 10 21, 05:20
Dar karteli sveikos mamytės. Na tiesą sakant teko pačiai pabuvoti jau pas visas tris gydytojas. Kai rugpjūtį musų gyd. Giedraitietienė atostogavo tai pabuvojau ir pas Karpavičienė ir pas Gaidienę. Tiesą sakant vistiek mūsų man patikimiausia pasirodė, bet ir prieš kitas kaip ir nieko prieš neturiu. Ir tyrimus padarė iš karto ir patarimus naudingus davė. Važinėjam mes iš Kauno ir su pažyma mokyklai viskas ok-tiesiog mes ja visa laika pasirūpinam liepos mėn.  . O dėl prisiregistravimo tai kažkoks nesusipratimas- kažkaip nesitiki tuo kas parašyta. Kai gimė mažoji paskambinau į registratūrą pasakiau, kad norim prisiregistruot pas gydytoja, tai tik vienas klausimukas buvo ar jau turim gim. liudijima  aisku kad neturim gi mums tik savaitelė tebuvo, tai gydytoja jau sekancia diena paskambino ir pasiteiravo, kada mums patogu butų jei ji atvyks, sutarėm laika, o kai buvo mėnesiukas, tai jau turėjom gimimo liudijima vykom pirmajai tec. apžiūrai  ir prisiregistravom. Taigi realiai už pirmuosius vizitus medikams net nebuvo apmokėta, o ir gyd. vis pasiskambindavo kaip mums sekasi ir t.t. Taigi tikrai nenorečiau sutikt, kad sustabarėję. Man po Šilainių šeimos sveikatos centro tai čia uch kaip patinka - todėl ir didžiaja persikėliau pas ja. O kai serga tai niekada nebuvo pasakyta, kad po savaitės - dabar ir iš karto, kai tik sesutė pamato, kad atvykom, aišku prieš važiuojant visuomet paskambinu ir paklausiu, bet nei karto nebuvo pasakyta, kad nepriims, o per paskutinius tris mėn., dėja su abiem merginom turėjau min. 5 tokius atvejus - kažkaip užpuolė mus visokios bėdelės. Bet tai čia ko gero kiekvienam savo. Smagu, kad išsakomos įvairios muomonės juk ir žmonės esam įvairūs.
LINUTE24
2011 01 09, 23:03
Mes lankomes pas gyd. Giedraitiene ir esam patenkinti  Visada rupestingai apziuri mergaite, jei kyla kokiu klausimu ar dvejoniu visada galima pasiskambinti telefonu
O mes lankomes pas gyditoja Gaidiene,ir tfiu tfiu tfiu kolkas esam ja visai patenkinti
Miranda80
2011 03 16, 16:24
Pas Karpaviciene ir jokiu nusiskundimu neturiu
tamoska616
2011 08 06, 17:36
QUOTE(Miranda80 @ 2011 03 16, 17:24) Pas Karpaviciene ir jokiu nusiskundimu neturiu  Mes taip pat neturim Antraji irgi pas ja uzrasem
|
|