Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: kur gauti gydytojo chalata?
Supermamų klubas > Socialinis gyvenimas > Nuo mokslo iki darbo
Female
žinau kad yra parduotuvės spec medikams, bet jų siūlomi chalatai man labiau panašesni į pardavėjų nei į gydytojų tongue.gif gal skuduryne galima rasti ar kur kitur?
reniote
Deja, gero patarimo tau duoti negaliu, bet tik turetum specifikuoti, kokios spalvos tau reikia: balto, tamsiai melyno, sviesiai zalio, tamsiai zalio ir t.t. blink.gif
reniote
tiesa, shove mintis galvon, pabandyk eBay. ten visko uz visokias kainas tikrai rasi g.gif
jolitav
Siaip tai chalata specializuotose parduotuvese galima pasisiuti pagal uzsakyma mirksiukas.gif
Spec. aprangos parduotuvese prekiaujama ne tik med. chalatais, tai gal tu ne tuos ziurejai?
Female
reiktu balto ir nedidelio... turiu tetu gydytoju, bet ju chalatukai man gerokai per dideli. o ziurejau parduotuvej vien tik medikams. teks turbut siudintis g.gif
another
Visai normalių yra Kalvarijų g. esančioje parduotuvėje- ji tokia nedidukė, rusyje doh.gif
O šeštadienį ir Gariūnuose gražių mačiau tongue.gif
liniokas
O kam tau reikia? jei ne paslaptis... ax.gif Kažkaip smalsumas užėjo blush2.gif
Female
skuduryne gavau uz 5lt smile.gif teks mamos prasyt kad pataisytu, bet gerai bus.. liniokas - daug zinosi greit pasensi tongue.gif daktare busiu uzaugus, o ka? smile.gif
ultraviolet
QUOTE(Female @ 2005 08 25, 16:03)
skuduryne gavau uz 5lt smile.gif teks mamos prasyt kad pataisytu, bet gerai bus.. liniokas - daug zinosi greit pasensi  tongue.gif  daktare busiu uzaugus, o ka? smile.gif
*

Tai sakai, kuo trumpesnį nori g.gif blush2.gif Ar, tamsta, nebusi seksualinių žaidimų mylėtoja smileysex.gif blush2.gif (o gal ką pagrobt iš ligoninės nori g.gif biggrin.gif )
Kozete
Kiek žinau chalatų yra Kalvarijų g. specializuotoj parduotuvėje ir taip pat yra Vilniaus g. beveik pačioje pabaigoje link Vokiečių g. Tenai kur vienoj pusėje batų parduotuvė, o kitoje medicininė apranga.
Čika
Specializuotose parduotuvėse gana brangu, o aš va prieš porą savaičių pirkau Gariūnuose, tokį trumpą ir gražų už 28 Lt. Beje, storą, kad labaratorijose skyles daryčiau tik chalate, o ne savo drabužiuose tongue.gif Kažkurioj iš 0-1-2 (nepamenu) eilių, po tais geltonais stogais, pačiam gale. Sėkmės perkant biggrin.gif Kai įsigysi, parašyk, kur ax.gif
*barbora*
Jo, Kalvariju gatvej gera parduotuve.O kainos visur manau panasios, nedaug skiriasi.
Ice
Paprastai stomatologiniu prekiu parduotuvese ju buna smile.gif
Kitokia.
O gal kas zino kur Kaune prekiauja med chalatais? blush2.gif Nerandu jokios info,tik Siauliuose ir Vilniuje,o man reik Kaune doh.gif
Kitokia.
Auuu,medikes,negi visom darboviete isduoda apranga blink.gif Nei viena nesat pirkus chalato g.gif
skruzdelytee
Sveikute, akzkaip netycia uzmaciua sita temele, tai galvoju pasisakysiu. As is Vilniaus esu, bet kiekvienam didesniam mieste yra medicinines irangos bei aprangos parduotuves, ten tikrai yra. O jei nesipurtai padevetu drabuziu parduotuviu, tai ir ten turetum rasti, sita tikrai zinau. Tai vat pabandyk paieskoti, pamenu kai dar studijavau mums reiekjo, tai prasinesiau ir radau pora naujuteliaciu chalateliu. Sekmes mirksiukas.gif
Kitokia.
QUOTE(skruzdelytee @ 2008 10 30, 13:49)
Sveikute, akzkaip netycia uzmaciua sita temele, tai galvoju pasisakysiu. As is Vilniaus esu, bet kiekvienam didesniam mieste yra medicinines irangos bei aprangos parduotuves, ten tikrai yra. O jei nesipurtai padevetu drabuziu parduotuviu, tai ir ten turetum rasti, sita tikrai zinau. Tai vat pabandyk paieskoti, pamenu kai dar studijavau mums reiekjo, tai prasinesiau ir radau pora naujuteliaciu chalateliu. Sekmes mirksiukas.gif
*

Aciu uz info 4u.gif Jau issiaiskinau kad lyg KMUK prekiauja kazkokia parduotuvyte,tik dar nebuvau nuvaziavus paziuret blush2.gif reiks ir per devetu rubu parduotuves pasivaiksciot ax.gif
kristuks1982
Ir aš ieškau seselės chalato bet.. blush2.gif Kaune yra laisvės alėjoj spec parduotuvė (prie kinotetro) bet man visi per dideli ir neapsimoka tiek mokėti už daikta kury dar reiks tvarkyti (56lt) reiks per skudurynus palakstyt nes man jo iki kaledų būtinai reikia doh.gif
ma
turiu chalatukų, kokiu tikslu reikia? ax.gif
MacGyver
Jei kas Vilniuje ieškote, tai Kalvarijų gatvėje, tarp turgaus ir Šeimyniškių+Konstitucijos/Kalvarijų sankryžos yra nemaža parduotuvėlė prekiaujanti įvairiausių spalvų medicininiais chalatais, kelnėmis ir t.t. cool.gif
kristuks1982
QUOTE(ma @ 2008 12 08, 21:42)
turiu chalatukų, kokiu tikslu reikia? ax.gif
*

As tai planuoju temini vakareli kur visi bus persirenge ivairiom profesijom, kadangi tai bus kaledinis+vyro gimtadienis tai norisi vyrui staigmena padaryt blush2.gif jis kazkada buvo uzsimines kad as per vakareli apsirenkciau taip bet as pasakiau kad tikrai nieko neieskosiu nes ir taip daug visko sutvarkyt ir paruost reikia g.gif tai va as ir dabar labai uzsidegiau jam tokia staigmena padaryt bet tik truksta chalatuko. manau kad mano dovana+apsirengimas jam bus thumbup.gif

o tu kokiu turi ir is kokio miesto?
P.S. kiek kainuoja? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kristuks1982 @ 2008 12 09, 22:40)
As tai planuoju temini vakareli kur visi bus persirenge ivairiom profesijom, kadangi tai bus kaledinis+vyro gimtadienis tai norisi vyrui staigmena padaryt blush2.gif  jis kazkada buvo uzsimines kad as per vakareli apsirenkciau taip bet as pasakiau kad tikrai nieko neieskosiu nes ir taip daug visko sutvarkyt ir paruost reikia g.gif  tai va as ir dabar labai uzsidegiau jam tokia staigmena padaryt bet tik truksta chalatuko. manau kad mano dovana+apsirengimas jam bus  thumbup.gif

o tu kokiu turi ir is kokio miesto?
P.S. kiek kainuoja? 4u.gif
*

tik kaip parasiau pamaciau kad is vilniaus tai man netinka doh.gif tesiu paieska kaune tik kad per darba mazai to laiko.
dvidešimtmetė
Gal jau pavelavau, bet gal kam pravers, nes matau, kad Kaune kazkas labai ieskojo. Tai va Kaune kaip jau minejo yra parduotuve Laisves alejoj prie Romuvos kino teatro. Yra parduotuve paciose KMUK. Ir ten kur universiteto vaistine tam oastate yra parduotuve odontologams (cia sukileliu prospekte prie bendrabuciu). Ir dar zinau yra prie Taubuciu kazkokia didele vaistine ar med parduotuve.
Finna
QUOTE(Spegle @ 2008 10 19, 11:56)
O gal kas zino kur Kaune prekiauja med chalatais?  blush2.gif Nerandu jokios info,tik Siauliuose ir Vilniuje,o man reik Kaune  doh.gif
*

Man labiausiai patinka prekintis parduotuvėj prie buvusio kino teatro "Romuva" smile.gif Ta parduotuvė prekiauja medicininėm prekėm ir kojinėm. Chalatų ir chirurginių pižamų visada didelis pasirinkimas (dydžių, spalvų), ir avalynę ten perku. Kainos mažesnės nei kitose tokio pobūdžio parduotuvėse ax.gif
Taip pat chalatų galima nusipirkti prie universiteto klinikų, Sukilėlių pr., ten kur KMU bendrabučiai.
Dar viena nepaminėta parduotuvė yra Kęstučio gatvėj (priešais "Maistas sportui"). Jei atmintis nepaveda, tai vadinasi "Medicinos prekės" ar "Medicinos reikmenys" g.gif

QUOTE(Spegle @ 2008 10 19, 17:44)
Auuu,medikes,negi visom darboviete isduoda apranga  blink.gif Nei viena nesat pirkus chalato  g.gif
*

Perkam perkam biggrin.gif
Pichouette
O gal zinote internetine kokia parduotuve gyd. chalatukams atsisiusti,JAV ar pan. ten tokie grazus buna,su gelytem, drugeliais 4u.gif
edicike
QUOTE(otta @ 2009 02 26, 18:40)
O gal zinote internetine kokia parduotuve gyd. chalatukams atsisiusti,JAV ar pan. ten tokie grazus buna,su gelytem, drugeliais 4u.gif
*

drinks_cheers.gif ir mane labai domina bigsmile.gif

AS IR DOMINYKA
galima nusipirkt santariskose yra speciali parduotuve smile.gif
linytes
dar Kaune bazėse mačiau prie darbo rūbų, lygtai geltoname korpuse
naura14
Masažistės apranga as visada siuvuosi, kaina gaunasi apie 50 Lt., nes siudinuosi chalatukas (be sagu) ir kelnes,jei idomu, galesiu duoti kontaktus, tik rasykite i AZ. Beto dar turiu 3 baltus chalatus, galeciau parduoti uz nedidele kainyte, nes pati vis tiek ju nenesiosiu, nes man patogiau kostiumas nei chalatas.
Finna
QUOTE(otta @ 2009 02 26, 18:40)
*

Ir aš tokio gražaus labai norėčiau drinks_cheers.gif Jei kas kur užmatėt, pasakykit smile.gif
Armanix
QUOTE(AS IR DOMINYKA @ 2009 08 07, 17:09)
galima nusipirkt santariskose yra speciali parduotuve  smile.gif
*

Santariškėse brangu,yra Vilniuje parduotuvė "Mantija" Antakalnį,ten chalatukai ir kostiumeliai gražus thumbup.gif ir pagal figurą pasiuna thumbup.gif
airina
Labai grazus chalatu modeliai cia http://www.pastelli.com/ , tokiu galima Kaune ir Vilniuj nusipirkti, bet kiek zinau jie issiuncia ar atveza rubelius ir i kitus Lietuvos miestus, kokybiska apranga, bet brangoka.
**kiškutė**
Ieškau med.aprangos smile.gif
Gal kas turit pardavimui ar kontaktus kur siuva ir siunčia,nes provincija,tai važiuot į didmiestį dėl chalato nevisada išeina.
naura14
QUOTE(**kiškutė** @ 2010 01 27, 17:42)
Ieškau med.aprangos smile.gif
Gal kas turit pardavimui ar kontaktus kur siuva ir siunčia,nes provincija,tai važiuot į didmiestį dėl chalato nevisada išeina.
*

kokios ismieros reikia? Turiu keleta nenaudojamu. Vienas visai naujas.
kondr
Ir as isigiciau kokia mandresne sesutes aprangele, gal jau kokiu kas nuorodu radot 4u.gif
kondr
Jei kam idomu, tai siauliuose yra www.valvija.lt, ten ji siuna pati, esant reikalui gali uzsakyti is http://www.eldan.pl
No_regrets
Na, kondr paminėtų ELDAN rūbų galima nusipirkti ir Vilniuje bei Kaune (kalbu apie UAB ASTRAVITA). Ta firma turi ką parodyt ir duot pasimatuot parduotuvėse, o jei vistik pritrūks - užsako iš gamintojo. Pati, kai dirbau odontologo asistente, dėvėjau tik šito gamintojo rūbus, dėl kelių priežasčių: 1. ilgaamžiški, po daugelio skalbimų beveik nepakisdavo išvaizda; 2. išskalbus iš bėdos galima ir nelyginti, už tai matyt kokybiškai medžiagai ačiū; 3. išsiskalbdavo viskas - ir kraujo lašai, ir ryškalai ar fiksažas rentgenui. Paskutinis pirkinys, labai pravertęs kai jau laukiausi sūnelio - darbo kelnės trikotažiniu juosmeniu. Ne nėščiųjų, o paprastos, tik vietoj sagų ar užtrauktukų - trikotažo juosta su guma. Laaaabai patogu. mirksiukas.gif Kitur tokių nemačiau.
Na, o jei ateity grįšiu dirbti į kokią kliniką, tikiuosi uždirbti pakankamai ,kad galėčiau pasipuošti PASTELLI apranga. wub.gif
Sun1
Yra tokia stebuklinga vieta, kuri vadinasi Gariūnai. tongue.gif Ten būna daug daktarų ir seselių chalatų. wink.gif
naura14
QUOTE(Sun1 @ 2011 12 12, 22:54)
Yra tokia stebuklinga vieta, kuri vadinasi Gariūnai.  tongue.gif Ten būna daug daktarų ir seselių chalatų. wink.gif
*

Bet jei labai prastos kokybes.. Jau savo kailiu isbandziau, jei reikia "kvepuojancio", tai po tokiu galima uzdusti.. Cia ypac aktualus tiems, kas fiziskai dirba doh.gif
1000inis
QUOTE(Kitokia. @ 2008 10 19, 12:56)
O gal kas zino kur Kaune prekiauja med chalatais?  blush2.gif Nerandu jokios info,tik Siauliuose ir Vilniuje,o man reik Kaune  doh.gif
*

skyrius, kur galima rasti med rubu yra Kaune sukileliu pr., ten yra kazkokia klinika dantu berods ir poliklinika 4u.gif
CherLoyd
o kas cia jau zada verstis i ligonine su chalatu?:>
gretusca

O gal kas zino kur Kaune prekiauja med chalatais? blush2.gif Nerandu jokios info,tik Siauliuose ir Vilniuje,o man reik Kaune doh.gif
*

[/quote]
Maciau, prie stoties, vytauto 32g, yra graziu ir net spalvotu chalatu smile.gif
daktariukė
[quote=gretusca,2012 01 19, 17:13]
*

[/quote]
Maciau, prie stoties, vytauto 32g, yra graziu ir net spalvotu chalatu smile.gif
*

[/quote]

Kaune yra Sukilėlių prospekte prie LSMU bendrabučio odontologijos klinikoje, taip pat yra Laisvės al. prie Romuvos kino teatro. Taip pat pačiose klinikose Paslaugų centre, ten kur kavinė, paštas, kirpyklėlė. smile.gif
Loglinga
Sveikos. Med apranga geromis kainomis parduoda darborubai@gmail.com jie savanoriuose prie ortopedinio turi pasiutu gaminiu. Pasiskambint galima nr 867446082.
Loglinga
http://www.*infected*/mybrowse.php?user_id...;ad_id=13021792 chaalteliu nuoroda
**kiškutė**
QUOTE(Loglinga @ 2012 02 19, 16:43)

neveikia unsure.gif
Estrejad
Jeigu kam reikia,aš turiu Daktarės chalatą.Viena pati sau pasisiuvau smile.gif kaip sakant pasitaisiau,kad man tiktu,o kitas guli 4u.gif Galiu padovanoti Kaunietei smile.gif
selestina11
Visai neseniai isigijau chalata is el . parduotuves aprenkmane.lt, kaip supratau jie siuna darbo rubus. Kokybe tikrai lb patenkinta esu smile.gif
*Bitukas*
Ir man labai reikia med kostiumelio. t.y. kelnyciu ir svarkelio. ziurejau eldan yra neblogu, bet tikriausia eldan.pl nesiuncia i Lietuva. o kur galima isigyti pastelli rubeliu? Nes noreciau nevisai tokio paprasto eilinio. blush2.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.