Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Šiauliai l/d "Saulutė"
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kiti miestai
Pages: 1, 2
jaunaMAMITE
sveiki,niekur neradau tokios temos,kur butu diskutuojama vien apie si darzeli.. mano dukryte pakliuvo is si darzeli. taciau as esu girdejus blogu atsiliepimu.. tiek geru tai man paliko neaisku kaip ten tas darzelis? kaip priziurimi vaikai? kokios aukletojos? gal atsirastu mamyciu, kurios veda savo vaikus i si darzeli ? kokie atsiliepimai? ax.gif g.gif
jaunaMAMITE
nejau niekas nelanko si darzeli? blink.gif blink.gif
ll29
sveiki, mes pradėjome lankyti neperseniausiai ši darželį. esu taip pat visokiu atsiliepimu girdejus. vasara lankome laikinai aziuoliuka, tai mano vaikas kiekviena ryta atsikeles sako, kad eis i ąžuoliuką o ne i saulute.............tai va.....nezinau ka satsitiko bet per dvi paskutinia slankymo dienas vaikas u asarom ejo i sualutes darzeli, gal aukletojom pries atostogas kantrybe dingo. nežinau bet labai liūdna ir su nerimu laukiam rudens kai reikes grizti i saulutes darželi. na bet ka padarysi toks gyvenimas reikia pratintis prie visko. gal nuo rudens vaikas jau bus daugiau priprates prie darželio lankymo g.gif

o šeip tai palyginus su ąžuoliuku saulutes darželio auklėtojų ir administarcijos bendravima sskiriasi kaip diena ir naktis. sauluteje reikia kamantinet kiekviena karta ir klausinet norint suzinot kokia nors informacija ir dar nevisada nori ir kalbeti tiek aukletojos tiek....na bet visur visokiu žmonių yra......gal nėra tas draželis blogas, bet auklėtojom reikėtu kantrybes daugiau gal kai kada, nes pati esu girdejusi iš šalies šaukimus ant vaikų kai visai to nereikejo. na bet iš vieno atvejo negalima spresti apie visas aukletojas. yra tikrai ir geru puikiu auklėtoju ir........tokiu kuriom gal reiketu vis del to kantrybes savo darbe g.gif
Vilvil
Na kurį laiką man teko vesti savo vaiką ten... tai buvo vienintelis darželis tuomet priėmęs nuo vienų metų...
Kagi iš savo patirties galiu pasakyti kad bent jau vieną auklėtoją gavom gerą ir meilią bet jau šeimininkutė tai baisiai vaikui ūpą numušdavo...

Na o šeip ten paprasčiausiai trūksta personalo rimtos priežiūros o geriausia jei būt pakeista direktorė nuo kurios visa betvarkė ir prasideda.
__snowflake
gal kas daugiau pasisakys?
ennga
QUOTE(__snowflake @ 2009 10 21, 12:25)
gal kas daugiau pasisakys?
*

Sveiki,
na nezinau, mes nuo sio rugsejo pradejom eiti i lopseli, tai ispradziu buvau issigandusi, nes is pat pradziu grupeje buvo keturios aukletojos, viena su pilnu etatu, o kitos po puse ir 0,25 etato, tai labai jusdavosi ant vaiko, kokia aukletoja dirba. mano manymu cia taip yra del etatu issaugojimo g.gif .
Ir tikrai pasitvirtino tai, kad viskas priklauso nuo aukletojos!!!!!!!
Wriedna
sveikos,
mano brangenybe irgi pateko i si darzeli, tad gal mamos, kuriu vaikiukai lanko, galetu ka nors pakomentuoti? man tai ispudis kol kas nelabai koks, nes darzelio sekretore ar kaip ji ten toookia susireiksminusi persona, kad baisus reikalas. tai kaip tada kitas personalas? nezinau ka daryt, skambinau i kitas vietas, kur esam uzsirase, bet ten apie patekima/ nepatekima suzinosim tik gerokai veliau g.gif tad, mamos, gal vistik galit nuraminti ir pasakyti, kad viskas sauluteje puiku ir as be reikalo prisigalvoju nesamoniu blush2.gif
__snowflake
Mano dukrytė irgi pateko į Saulutę, laukiam nuomonių. thumbup.gif
Tekantisaule
Mano vyresneliai irgi eina i Saulute, tai po kol kas esam patenkinti. thumbup.gif Jokiu pretenziju neturiu, aukletojos geros, rupestingos. Direktore visada su manimi maloniai bendrauja, visada pasidomi kaip sekasi. smile.gif
Faktas tas, kad patiems tevams irgi reikia rodyti daugiau iniciatyvos. mirksiukas.gif Visada dometis vaiku, jo veikla, jo elgesiu ir pan. mirksiukas.gif
Na, o kas del tos sekretores... lotuliukas.gif tai ten tikrai, kad vaidinanti pasaulio bamba persona. biggrin.gif Bet nieko, man ji savo "ragu" nerodo, moku "padeti" i vieta tokias "personas. tongue.gif
__snowflake
Gal dar kas į saulutę?
OVM
Oj, kaip darbar, prisimenu tas ,, personas,, kai pati lankiau si darzeli doh.gif biggrin.gif Na aisku, dabar jau manau daugelis personalo pasikeite g.gif Beja, kai pati mokiausi salia sio darzelio esancioje mokykloje, tai moksleiviai begdavo parukyt i sio darzelio esancias pavesines doh.gif Kaip dabar nezinau 4u.gif
Tekantisaule
QUOTE(vestos_mama @ 2010 08 11, 09:04)
Oj, kaip darbar, prisimenu tas ,, personas,, kai pati lankiau si darzeli doh.gif  biggrin.gif  Na aisku, dabar jau manau daugelis personalo pasikeite  g.gif  Beja, kai pati mokiausi salia sio darzelio esancioje mokykloje, tai moksleiviai begdavo parukyt i sio darzelio esancias pavesines  doh.gif  Kaip dabar nezinau 4u.gif
*

Pasakojo mums sunaus aukletoja, kad anksciau tikrai moksleiviai ateidavo i sio darzelio kiema parukyti, bet dabar to nera, nes visur tvoros ir visi vartai uzrakinami. mirksiukas.gif
caramele87
mes irgi palliuvom i sita darzely, rytoj pirmoji diena, bet is kaimynes, kuri vede savo berniuka i sita darzely perspejo del.. vajko musimo blink.gif pati issiajskino, kad jos vajkas ten buvo musamas blink.gif taj dabar persigandus ir bijau, kajp ce bus g.gif tikraj nelejsiu kad mano vajka mustu doh.gif
**RamiLina**
pradejome ir mes si darzeli lankyti, aukletoja tai labai atrodo nuostabi,direktore gan maloni, aisku apie sekretore ne nekalbu.Grupe galima sakyti vos ne berniuku biggrin.gif tik dvi mergaites .Na tikiuosi viskas praeis gerai.Manoji pirma diena iseiti nenorejo,tai vaje su asaromis issivedziau, mat jei vaikai, zaisti ,bendrauti uj,,, patinka biggrin.gif
caramele87
QUOTE(mamyte burbulyte @ 2010 09 07, 09:29)
pradejome ir mes si darzeli lankyti, aukletoja tai labai atrodo nuostabi,direktore gan maloni, aisku apie sekretore ne nekalbu.Grupe galima sakyti vos ne berniuku biggrin.gif  tik dvi mergaites .Na tikiuosi viskas praeis gerai.Manoji pirma diena iseiti nenorejo,tai vaje su asaromis issivedziau, mat jei vaikai, zaisti ,bendrauti uj,,, patinka biggrin.gif
*

ej taj gal mes pas ta pacia auklyte Virginija esam? mirksiukas.gif
**RamiLina**
pagranduku grupeje mes:) uzuomarasa pamirsau auklytes varda blush2.gif
caramele87
QUOTE(mamyte burbulyte @ 2010 09 08, 10:45)
pagranduku grupeje mes:) uzuomarasa pamirsau auklytes varda blush2.gif
*

aj ne mes kodelciukai smile.gif paciam gale ten po kajre puse smile.gif
**RamiLina**
jo paciame gale i kaire ir tiesiai, auklyte trumpais juodais plaukais.bet grupe sake vadinasi pagrandukai ir taip uzrasyta ant duru blush2.gif
caramele87
QUOTE(mamyte burbulyte @ 2010 09 08, 15:23)
jo paciame gale i kaire ir tiesiai, auklyte trumpais juodais plaukais.bet grupe sake vadinasi pagrandukai ir taip uzrasyta ant duru blush2.gif
*

nu dabar susimutinau lotuliukas.gif gale i kaire, ir ten dvi durys yra tiesiai, vienos labiau desiniau, kitos - kairiau..nu pas mus irgi tamsiais plaukais, bet biski ilgesniais nei iki peciu doh.gif taj gal ce vis del to ta pati? doh.gif bet ant duru kodelciukai parasyti kiek pamenu g.gif ,bet is foto man Jusu mergyte matyta mirksiukas.gif
caramele87
mirksiukas.gif jau paziurejau, kad ne toj pacioj grupei esam, mes kur desiniau durys, ten kodelciukai mirksiukas.gif kaip Jusu auklyte, gera? ax.gif
lawwra_a
sveikutes 4u.gif
mums siandien pirma diena siame darzelyje 4u.gif musu grupe pagrandukai 4u.gif jokio ispudzio dar nespejau susidaryti, nes jaudulys dare savo ax.gif
**RamiLina**
smagu i ta pacia grupe keliausime. 4u.gif
o auklyte tai nuostabi,
tik siandien jau mazoji siektiek verke ax.gif , vajei kaip sunku taip vaika palikti unsure.gif
caramele87
mes siandien pirma diena pasilikome miegot tenajs, taj nezinau kajp dar sekesi biggrin.gif nuejus tik suzinosiu smile.gif

o maniskiui kol kas labai gerai sekasi, kai iseinu taj net nereaguoja, uzsiemes kitais reikalais, vos speju perrengt, verziasi tiesiog lotuliukas.gif auklyte sake kad viskas tiesiog pujku, valgo viska iki galo lotuliukas.gif nei ant ranku nereikia imti, nei verkia, nieko, uzsiema pats viskuo mirksiukas.gif nu tikekimes kad ir toliau tajp ax.gif
**RamiLina**
Manoji tai dar iki pietu tebuna, kita savaitele bandysime jau palikti, kazkaip net bijau,papasakokit kaip jums sekesi visa diena?
caramele87
QUOTE(mamyte burbulyte @ 2010 09 09, 13:31)
Manoji tai dar iki pietu tebuna, kita savaitele bandysime jau palikti, kazkaip net bijau,papasakokit kaip jums sekesi visa diena?
*

nu mes irgi iki sios dienos buvom iki pietu blush2.gif bet kadangi mums puikiai sekesi tai pati auklyte pasiule palikt visa diena, as dar irgi nenorejau palikt, taip pat baisu kazkaip, bet paskui pagalvojau, kad jei gerai sekasi, tai gal nereikia laukt, ir bandyt dabar, jei vaikas puikiai jauciasi ax.gif nors mes maziukai dar, pusantru nera, bet sekasi geriau nei kitiems vyresniems pritapti 4u.gif butinai parasysiu, jaudulys dydelis, laukiu kada galesiu begt pasiimt biggrin.gif tikiuosi, kad viskas bus gerai, nenoriu isgasdint vaiko labai verysad.gif
**RamiLina**
Na sakoma kuo mazesnis vaiskas tuo greiciau pripranta, o manoji paskutiniu metu kaip tik nuo manes niekur, taip dziaugiausi jog visur pasilikdavo,sakau bus lengva darzelyje, ir kaip tycia paskutiniu metu mamos labai reikia.Bet manau priprasim, kita savaite jau paliksim, ziuresiu kaip ryt bus nuvesta gal jau ramiau. smile.gif
caramele87
QUOTE(mamyte burbulyte @ 2010 09 09, 13:38)
Na sakoma kuo mazesnis vaiskas tuo greiciau pripranta, o manoji paskutiniu metu kaip tik nuo manes niekur, taip dziaugiausi jog visur pasilikdavo,sakau bus lengva darzelyje, ir kaip tycia paskutiniu metu mamos labai reikia.Bet manau priprasim, kita savaite jau paliksim, ziuresiu kaip ryt bus nuvesta gal jau ramiau. smile.gif
*

o ryte Jusu mazyte verkia? unsure.gif
**RamiLina**
Siaip nei karto neverke, taciau taip padejuodavo mama mama,taciau atejo berniukas kuris labai baisiai verke ,net gaila, ir ta ispaskos, tai siandien pirma diena ir pradejo verksnoti, bet nedaug.Tad idomu kaip rytoj ryte bus blush2.gif
lawwra_a
Kiek aukletoja sake, isbuvo mano bernuzelis pirma diena be asaru thumbup.gif tik iseinant truputi suzirzaliavo, nenorejo iseiti, o gal jau ir pavarges buvo, tiek ispudziu jam smile.gif grizes vien tik apie lelias kalba biggrin.gif
**RamiLina**
uj smagu jums tada jau, manoji tik si karta jau pasiimant buvo laiminga labai, o pirmai puldavo i asaras mama iskarto.Mat siandien velavau ant 12 pasiimti ,ti visus jau ruose miegoti, manoji sedi graziai prie staliuko ir laukia blush2.gif , vajei kaip graziai atrode, 4u.gif .
lawwra_a
QUOTE(mamyte burbulyte @ 2010 09 09, 15:08)
uj smagu jums tada jau, manoji tik si karta jau pasiimant buvo laiminga labai, o pirmai puldavo i asaras mama iskarto.Mat siandien velavau ant 12 pasiimti ,ti visus jau ruose miegoti, manoji sedi graziai prie staliuko ir laukia blush2.gif , vajei kaip graziai atrode, 4u.gif .
*

o kelinta val pietukus valgo? kazkaip galvojau, kad 12val....as apie 11 kai atejau pasiimti, visi sedejo prie stalo jau smile.gif
**RamiLina**
as tai nusirasiau ju tvarkarkarasti, kad kartais neateiti nelaiku,neblaskyti.
7,30-8,30- atvykti i darzeli
8,25-9,00-pusryciai
9,30-10,15-ugdomoji veikla
10,15-11,25-veikla grupeje
11,30-12,30-pietus
12,30-14,45-pietu miegas
15,25-16,15-veikla grupeje
16,15-17,30 -veikla lauke

nors pietus pavalgo iki12 kiek pastebejau, as ir anksciau ateinu ant puses tai ir laukiu .
lawwra_a
QUOTE(mamyte burbulyte @ 2010 09 09, 15:42)
as tai nusirasiau ju tvarkarkarasti, kad kartais neateiti nelaiku,neblaskyti.
7,30-8,30- atvykti i darzeli
8,25-9,00-pusryciai
9,30-10,15-ugdomoji veikla
10,15-11,25-veikla grupeje
11,30-12,30-pietus
12,30-14,45-pietu miegas
15,25-16,15-veikla grupeje
16,15-17,30 -veikla lauke

nors pietus pavalgo iki12 kiek pastebejau, as ir anksciau ateinu ant puses tai ir laukiu .
*

O dekuj lb ax.gif
**RamiLina**
Bet man taip baisoka del pirmaidenio, cia pripranta ,o per savaitgali atpras blush2.gif
lawwra_a
QUOTE(mamyte burbulyte @ 2010 09 09, 15:49)
Bet man taip baisoka del pirmaidenio, cia pripranta ,o per savaitgali atpras blush2.gif
*

Nepergyvenkit mirksiukas.gif saunuoliai tie musu vaikuciai mirksiukas.gif 4u.gif stiprybes ir jiems pabiruciams ir mums mamukams, kol isivaziuosim mirksiukas.gif 4u.gif tongue.gif
**RamiLina**
jo dauguma sako kad sunkiausias pirmasis menuo,daugiau viskas saunu,,, tik vis uzmirstu auklytes nr uzsirasyti
Tekantisaule
QUOTE(caramele87 @ 2010 09 08, 07:54)
ej taj gal mes pas ta pacia auklyte Virginija esam?  mirksiukas.gif
*

Apie auklyte Virginija tik pacius geriausius ir graziausius zodzius galeciau pasakyti. smile.gif Labai sauni, nuosirdi ir be galo suprantinga. Dziaugiuosi, kad mano dukryte papuole butent pas ja, kai lankem lopsiuku grupe. Deja, jau ugtelejom ir teko su sia auklyte atsisveikinti ir pereiti i kita grupe-darzeliuku. smile.gif
**RamiLina**
o kada buna mokama uz darzelius, uz atgalini men ar jau ir si men reiks moketi, na gal galit pasakyti kaip tai buna daroma, uj as tokia zalia ant to blush2.gif
Tekantisaule
QUOTE(mamyte burbulyte @ 2010 09 11, 14:44)
o kada buna mokama uz darzelius, uz atgalini men ar jau ir si men reiks moketi, na gal galit pasakyti kaip tai buna daroma, uj as tokia zalia ant to blush2.gif
*

Mokama bus kita menesi (spali) uz si menesi (rugseji)...ir taip visada, sekanti men. uz praejusi. mirksiukas.gif
**RamiLina**
kaip jūsų vaikučiai ar jau priprato? manoji nežinau net, aisku tik antra savaite prasideda kai vedu, bet su kokiomis asaromis, ir paciai jau gaila, ir zaislu ir saldainiu jau papirkinedama daviau nieko
Tekantisaule
QUOTE(mamyte burbulyte @ 2010 09 13, 08:57)
kaip jūsų vaikučiai ar jau priprato? manoji nežinau net, aisku tik antra savaite prasideda kai vedu, bet su kokiomis asaromis, ir paciai jau gaila, ir zaislu ir saldainiu jau papirkinedama daviau nieko
*

Sunui, tai paskutiniai metai darzelyje, kita met i mokyklele. smile.gif Dabar jis ten kaip zuvis vandeni. biggrin.gif Nors pradzia tikrai sunki buvo, bet mes pradejom eiti i lopseli maziukai nepilnai 1m7men.
O dukryte, tai "namine" tokia, tai jau sunkoka buvo, liejo asaras ir vis laukdavo manes ateinancios. Labiausiai nepatiko pietu miegelis, tragedija kazkokia. doh.gif Na, o dabar po vasaros atejus, pora dienu paasarojo ir daugiau viskas puikiai, eina su sypsena. biggrin.gif
Matysim, kaip seksis musu pagrandukui, kai reikes keliauti i darzeli. Bet manau, ne ka lengviau bus, kaip ir su pirmaisiais. smile.gif
Isivaizduoju, kaip Jusu mergyte verkia...mes jau perejom ta perioda. unsure.gif Pirkdavom ir saldainius, ir zaislus, kad tik neverktu, bet kazkodel niekas nepadejo, tik laikas. Su laiku apsipranta, pasimirsta ir pripranta. mirksiukas.gif Po trupuciuka priprasite ir jus, nors aisku, lengva pasakyti...bet...kas belieka, visiems ta pati dalia. smile.gif
Sirse2010
Sveikos mamytes! mes dar labai maziukai, bet jau siandien uzsiraseme i 3 darzelius, vienas is ju saulute. Sis darzelis paliko man blogiausia ispudi is visu sad.gif direktore keistai domejosi kur dirbu ir kur dirba vyras kai pasakiau imone, klause kuom uzsiima, ar ta imone musu, kokias pareigas joje uzimame ir pan, kazkaip nemaloniai pasijutau sad.gif nepasiule ir darzelio apziureti, nepaklause kodel butent si darzeli pasirinkome kaip kituose darzeliuose... na pirmas ispudis toks... o dar paskaicius sio psl komentarus, ir kitus komentarus apie kitus 2 darzelius, tai viskas skiraisi kaip diena ir naktis... sad.gif jei pakliusime i kitus, isi tikrai neisime, na o jei ne, tai ka darysi... tai tiek...
lawwra_a
Sveikutes 4u.gif
Mums taip gerai sekesi pirmomis dienomis, be asareliu pasilikdavom, be asareliu iseidavom, o sian ir apsiasarojo bernuzelis mano...matyt suprato jau, kas cia dedasi....ziuresim kaip toliau eisis....

Man pvz direktore nepaliko jokio ispudzio ax.gif normali moteryte, o i grupe kai lydejo mus, paklausinejo apie maziuka mano, kaip jis su vaikais bendrauja, ar nebijo svetimu zmoniu ir t.t. man svarbiausia, kad aukletojos mazajam patiko 4u.gif siandien, kai pradejo asaroti, priejo nuramino, nusivede pazaisti...
Tekantisaule
QUOTE(Sirse2010 @ 2010 09 13, 19:58)
Sveikos mamytes! mes dar labai maziukai, bet jau siandien uzsiraseme i 3 darzelius, vienas is ju saulute. Sis darzelis paliko man blogiausia ispudi is visu sad.gif direktore keistai domejosi kur dirbu ir kur dirba vyras kai pasakiau imone, klause kuom uzsiima, ar ta imone musu, kokias pareigas joje uzimame ir pan, kazkaip nemaloniai pasijutau sad.gif nepasiule ir darzelio apziureti, nepaklause kodel butent si darzeli pasirinkome kaip kituose darzeliuose... na pirmas ispudis toks... o dar paskaicius sio psl komentarus, ir kitus komentarus apie kitus 2 darzelius, tai viskas skiraisi kaip diena ir naktis... sad.gif jei pakliusime i kitus, isi tikrai neisime, na o jei ne, tai ka darysi... tai tiek...
*

Na, nereikia iskart susidaryti bloga ispudi apie darzeli, jei direktore Jusu nenuvede apziureti grupiu, ar pacio darzelio...ne sienos esme, o pacios aukletojos. As ko gero i kokius 4 darzelius buvau savo vaikus uzrasiusi ir nei viename is ju nesiule jo apziureti, pereiti per grupes ir pan. As to ir nesureiksminau, nes man ne tas svarbu. schmoll.gif Man visu svarbiausia, kaip jauciasi mano vaikas grupeje su vaikais ir aukletoja, tos sienos, grupes, tai pats paskutiniausias dalykas.
Na, kur dirba abu tevai domisi visi darzeliai, bent jau manes to klause. Juk reikia pildyti prasyma, raso i bendra knyga, tai ir klausia kokia darboviete, kur ji, koks telefonas, kokios pareigos ir pan. Nematau as cia jokios tragedijos. schmoll.gif
Sirse2010
QUOTE(Tekantisaule @ 2010 09 14, 20:11)
Na, nereikia iskart susidaryti bloga ispudi apie darzeli, jei direktore Jusu nenuvede apziureti grupiu, ar pacio darzelio...ne sienos esme, o pacios aukletojos. As ko gero i kokius 4 darzelius buvau savo vaikus uzrasiusi ir nei viename is ju nesiule jo apziureti, pereiti per grupes ir pan. As to ir nesureiksminau, nes man ne tas svarbu.  schmoll.gif  Man visu svarbiausia, kaip jauciasi mano vaikas grupeje su vaikais ir aukletoja, tos sienos, grupes, tai pats paskutiniausias dalykas.
Na, kur dirba abu tevai domisi visi darzeliai, bent jau manes to klause. Juk reikia pildyti prasyma, raso i bendra knyga, tai ir klausia kokia darboviete, kur ji, koks telefonas, kokios pareigos ir pan. Nematau as cia jokios tragedijos.  schmoll.gif
*

na kaip jausis darzelyje musu vaikas, tai mes pamatysime tik po 2 metu, o dabar renkames toki, kuris patiktu mums, tevams mirksiukas.gif kas del auklyciu, kadangi pati nesuzinosiu kol vaikas neprades lankyti darzelio, tai tenka rinktis info is zmoniu, interneto- mayciu kuriu vaikuciai lanke siuos darzelius... tai galiu pasakysti tik tiek kad apie saulutes auklytes girdejau nekokios info, o jei lyginti atsilipimus apie visa darzeli, tai is mano 3 uzrasytu darzeliu, sis darzelis pas prasciausias... gal yra ir kitaip, jusu vaikuciams ten patinka, jums taip pat, tai viskas tvarkoje... juk as neliepiu jums nevesti savo vaikuciu i si darzeli, nes man jis pasirode nekoks lotuliukas.gif kiekvienas turme savo nuomone, ir prasome ja gerbti, kaip kad as gerbiu jusu mirksiukas.gif o kas del direktores klausimu, tai kik zinau , tokius kl. uzduoda kai jau vaikas priimtas i darzeli ir yra tvarkomi dokumentai, o ne kai ateinama rasyti prasymo lotuliukas.gif o seip gal ne taip supratote, arba as netaip parasiau, norejau pasakyti kad manes klausinejo, ne tik tokiu kur dirba, ar cia musu imone, kiek darbuotoju, ka darome ir pan, bet ir dar nesmagesniu, kuriu neatsakiau, nes man pasirode kad svetimui zmogui tokie dalykai neturetu rupeti doh.gif tai tiek biggrin.gif o jums tik sekmytes siame darzelyje, smagu, kai vaikai buna laimingi thumbup.gif
davija
QUOTE(Sirse2010 @ 2010 09 13, 20:58)
*

Mes jau lankom šį darželį nemažai laiko. Pasakysiu tiek, kad koks vadovas toks ir daržas doh.gif Keista ten direktorė be galo. Bet nebijokit, kad dėl darbo klausinėja, gal tik iš smalsumo. Ten jokių rinkliavų niekam neprašo. Ten net nevyksta visuotiniai susirinkimai, nei ataskaitų nebūna kaip daželis laikos, nei tėvų komitetų (tik pavardes įrašo biggrin.gif , jokio bendruomenės gyvenimo).(Dičkė lankė du skirtingus daržus, tai ten net įdomu būdavo, kai pasakodavo kaip darželis laikos, ką nusipirko naujo ir t.t ).
Šitam daržely praktiškai jokių būrelių nėr, tik praeitais metais buvo šokiai, šiais neaišku ar bus doh.gif Tai tikrai širdį skauda, kai girdi ką kiti vaikai kituos darželiuose veikia (nors ir mokami būreliai daržely yra didelis privalumas). Nevyksta net sporto užsiėmimai, t.y. kūno klutūra, nors nemažai įvairios įrangos praeitais metais susipirko. Kai auklėtojos paklausiu, kada jums tie užsiėmimai, ji vis pasako datą, bet pagal vaiką tai ji net nesupranta apie kalba eina lotuliukas.gif

Lopšelio grupės kodėlčiukų visam kolektyvui didžiausia pagarba. Tikrai šaunios auklėtojos ir auklytė.

O šiaip tai daug kas priklauso ir nuo tėvų, jie patys turi domėtis ką vaikai ten veikia ir kuom užsiima, ne vien klausinėt ką valgė ir kiek biggrin.gif , ir reikalaut, tiek iš valdžios , tiek auklėtojų. Grupės turtingumas priklauso taip pat nuo tėvų. Mes atėjo į visiškai be žaislę grupę, bet dabar jinai gerai aprūpinta tuom inventorium ir ne tik biggrin.gif

Tai tiek 4u.gif
Tekantisaule
QUOTE(davija @ 2010 09 15, 08:55)
Mes jau lankom šį darželį nemažai laiko. Pasakysiu tiek, kad koks vadovas toks ir daržas doh.gif Keista ten direktorė be galo. Bet nebijokit, kad dėl darbo klausinėja, gal tik iš smalsumo. Ten jokių rinkliavų niekam neprašo. Ten net nevyksta visuotiniai susirinkimai, nei ataskaitų nebūna kaip daželis laikos, nei tėvų komitetų (tik pavardes įrašo biggrin.gif , jokio bendruomenės gyvenimo).(Dičkė lankė du skirtingus daržus, tai ten net įdomu būdavo, kai pasakodavo kaip darželis laikos, ką nusipirko naujo ir t.t ).
Šitam daržely praktiškai jokių būrelių nėr, tik praeitais metais buvo šokiai, šiais neaišku ar bus doh.gif Tai tikrai širdį skauda, kai girdi ką kiti vaikai kituos darželiuose veikia (nors ir mokami būreliai daržely yra didelis privalumas). Nevyksta net sporto užsiėmimai, t.y. kūno klutūra, nors nemažai įvairios įrangos praeitais metais susipirko. Kai auklėtojos paklausiu, kada jums tie užsiėmimai, ji vis pasako datą, bet pagal vaiką tai ji net nesupranta apie kalba eina lotuliukas.gif
Lopšelio grupės kodėlčiukų visam kolektyvui didžiausia pagarba. Tikrai šaunios auklėtojos ir auklytė.

O šiaip tai daug kas priklauso ir nuo tėvų, jie patys turi domėtis ką vaikai ten veikia ir kuom užsiima, ne vien klausinėt ką valgė ir kiek biggrin.gif , ir reikalaut, tiek iš valdžios , tiek auklėtojų. Grupės turtingumas priklauso taip pat nuo tėvų. Mes atėjo į visiškai be žaislę grupę, bet dabar jinai gerai aprūpinta tuom inventorium ir  ne tik biggrin.gif

Tai tiek 4u.gif
*

Na, mes si darzeli jau 2 metus lankom, tai kazkaip po kol kas jokiu prastu dalyku neizvelgiau. O ir susirinkima grupese vyksta. Issirinkom tevu komiteta, pasiskirstem kas uz ka atsakingas ir pan. Aukletojos vaikus veda i parodas, pavaikstineja po miesta, po muziejus...Nezinau, po kol kas mano vaikai nesiskundzia, viskuo patenkinti jie ten...
Aisku, as pati labai domiuosi, ka mano vaikai ten veikia, kaip sekasi, ko reikia, nereikia ir pan. Kiekviena diena vis ko nors paklausiu, nes man idomu, kaip mano vaikams sekasi darzelyje, kuriame praeina visa ju diena. Taip kad cia daug kas priklauso ir nuo paciu tevu. Nes daznas galvoja, va, nuvedziau, palikau ir tegul zinosi, nes tai aukletoju darbas, tai jos tegul ir rupinasi. O man atrodo kitaip... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Sirse2010 @ 2010 09 15, 08:07)
na kaip jausis darzelyje musu vaikas, tai mes pamatysime tik po 2 metu, o dabar renkames toki, kuris patiktu mums, tevams  mirksiukas.gif  kas del auklyciu, kadangi pati nesuzinosiu kol vaikas neprades lankyti darzelio, tai tenka rinktis info is zmoniu, interneto- mayciu kuriu vaikuciai lanke siuos darzelius... tai galiu pasakysti tik tiek kad apie saulutes auklytes girdejau nekokios info, o jei lyginti atsilipimus apie visa darzeli, tai is mano 3 uzrasytu darzeliu, sis darzelis pas prasciausias... gal yra ir kitaip, jusu vaikuciams ten patinka, jums taip pat, tai viskas tvarkoje... juk as neliepiu jums nevesti savo vaikuciu i si darzeli, nes man jis pasirode nekoks  lotuliukas.gif  kiekvienas turme savo nuomone, ir prasome ja gerbti, kaip kad as gerbiu jusu  mirksiukas.gif  o kas del direktores klausimu, tai kik zinau , tokius kl. uzduoda kai jau vaikas priimtas i darzeli ir yra tvarkomi dokumentai, o ne kai ateinama rasyti prasymo  lotuliukas.gif  o seip gal ne taip supratote, arba as netaip parasiau, norejau pasakyti kad manes klausinejo, ne tik tokiu kur dirba, ar cia musu imone, kiek darbuotoju, ka darome ir pan, bet ir dar nesmagesniu, kuriu neatsakiau, nes man pasirode kad svetimui zmogui tokie dalykai neturetu rupeti  doh.gif  tai tiek biggrin.gif  o jums tik sekmytes siame darzelyje, smagu, kai vaikai buna laimingi  thumbup.gif
*

Na, mes visi skirtingi, vieniems kazkas patinkas, kitiems ne...taciau ne visada ta neigiama nuomone gali pasirodyti tiesinga, kol pats nesitikini. mirksiukas.gif Cia ne nuomoniu gerbimas, ar ne gerbimas, cia diskusijos, kuriu deka kazka isiaiskiname, suzinome, o kartais ir visai bunam suklaidinti. biggrin.gif
Sekmes pasirenkant tinkamiausia varianta. mirksiukas.gif
Sirse2010
Dekui, mes jau issirinke musu vaikui tinkamausia darzeli wink.gif
davija
QUOTE(Tekantisaule @ 2010 09 15, 12:31)
Na, mes si darzeli jau 2 metus lankom, tai kazkaip po kol kas jokiu prastu dalyku neizvelgiau. O ir susirinkima grupese vyksta. Issirinkom tevu komiteta, pasiskirstem kas uz ka atsakingas ir pan. Aukletojos vaikus veda i parodas, pavaikstineja po miesta, po muziejus...Nezinau, po kol kas mano vaikai nesiskundzia, viskuo patenkinti jie ten...

Dziugu skaityt apie jusu grupes gyvenima 4u.gif maniske jau vyresniuke, bet 4 metus is darzo kojos nebuvo iskele biggrin.gif Beje, mano mergina ir labai patenkinta tongue.gif Nes kitaip jau senai daržas būtų buvęs pakeistas. Nes esu nemažai turėjusi patirties su normaliais darželiais blush2.gif
Tekantisaule
QUOTE(davija @ 2010 09 17, 08:30)
Dziugu skaityt apie jusu grupes gyvenima 4u.gif maniske jau vyresniuke, bet 4 metus is darzo kojos nebuvo iskele biggrin.gif Beje, mano mergina ir labai patenkinta tongue.gif Nes kitaip jau senai daržas būtų buvęs pakeistas. Nes esu nemažai turėjusi patirties su normaliais darželiais blush2.gif
*

Tai vat, svarbiausia, kaip laikosi vaikas, jei jam ten patinka, jis guvus, laimingas ir patenkintas, tai vadinasi jam ten gerai. smile.gif
Mano sunus ten ipatingai jauciasi gerai. thumbup.gif Jei jau viena diena nenueina i darzeli, tuoj klausia, kada eisim, nes jau pasiilgau. biggrin.gif Ko nebuvo, kai ejom i Azuoliuko darzeli. unsure.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.