Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Baby Eistein
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Ankstyvasis ugdymas
Pages: 1, 2, 3
larisas
Sveiki. Ar ziuri jusu mazyliai Baby Einstein filmukus?
Gal kas zino, kiek isviso yra seriju smile.gif
Mes dar tik siunciames, idomu ar patiks musu vaikiukui g.gif
rasyte.b
O kas cia per filmukas ir is kur siunciates? Gal ir mano mazylei patiktu wink.gif Dabar jos megstamiausi filmukai yra "Paslapciu sodas" ir "Lazytown" (per Jetix) tongue.gif
pukuotukas
Na as prisiklausia, kad jie labai geri , kad vaikam patinka, bet mano uoga pasiziurejo truputi ir nuejo salin, nors seip filmukai ja tiesiog prirakina ....as turiu 7 bet ju yra tikri nemzai kazkur maciau SM forume apie juos buvo susrasytos visos dalys. man paciai pasiziurejus nieko labai ypatingo ax.gif
Papildyta:
o paslapciu sodas, mazyliai, teletabiai tai labai patinka..... g.gif
larisas
QUOTE(rasyte.b @ 2009 04 09, 09:24)
O kas cia per filmukas ir is kur siunciates? Gal ir mano mazylei patiktu wink.gif Dabar jos megstamiausi filmukai yra "Paslapciu sodas" ir "Lazytown" (per Jetix) tongue.gif
*

Cia tokie pamokantys filmukai skirti vaikams net nuo triju menesiuku.
Padeda susipazinti su pasauliu. Kiek zinau ju yra apie 30. Filmukai ivairiu temu, pvz. skaiciai, spalvos, vanduo, metu laikai, gyvunai ir t.t. Plius kiekviena filmuka lydi klasikine muzika thumbup.gif
Siunciames is cia http://www.tfile.ru/forum/ssearch.php?q=baby+einstein
larisas
QUOTE(rasyte.b @ 2009 04 09, 09:24)
jos megstamiausi filmukai yra "Paslapciu sodas" ir "Lazytown" (per Jetix) tongue.gif
*

Apie ka filmukas "Paslapciu sodas", is kur galima atsisiusti?
amaz
Jį rodo šeštadienį ir sekmadienį per LTV 9.20 val.
rasyte.b
QUOTE(larisas @ 2009 04 09, 15:24)
Apie ka filmukas "Paslapciu sodas", is kur galima atsisiusti?
*

Taip, paslapciu soda rodo savaitgaliais 9.20 smile.gif mano mazylei jis labai patinka wink.gif yra ir ju internetinis psl www.inthenightgarden.com o parsisiusti pabandyk is cia http://www.torrentz.com/04110eddf91a072f70...e2c44d807629642 ; http://www.torrentreactor.net/find/in-the-night-garden wink.gif
larisas
Tai va parsisiuntem filmukus, ir jau pradejome ziureti smile.gif
Galiu jau pasakyti, kad mano mazyliui patinka. Nes jis sedejo ir
ziurejo neatsitraukdams nuo televizoriaus net 20 min., to dar nebuvo tongue.gif
Filmukai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Musu ispudziai tokie, labai sudomino filmukas apie skaicius ir gyvunus thumbup.gif
digi
QUOTE(larisas @ 2009 04 08, 22:01)
Sveiki. Ar ziuri jusu mazyliai Baby Einstein filmukus?
Gal kas zino, kiek isviso yra seriju  smile.gif
Mes dar tik siunciames, idomu ar  patiks musu vaikiukui  g.gif
*

o taip, šitie filmukai mano mažikei patiko labiau nei Teletabiai, aš juos dar prieš metus siunčiausi, yra nemažai serijų, pas mane gal kokios septynios, bet tikrai ne visos.
larisas
QUOTE(digi @ 2009 04 17, 22:25)
o taip, šitie filmukai mano mažikei patiko labiau nei Teletabiai, aš juos dar prieš metus siunčiausi, yra nemažai serijų, pas mane gal kokios septynios, bet tikrai ne visos.
*

Mes 20 seriju turime smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ingrida5 @ 2009 04 17, 20:22)
sveikutes, susidomejau parsisiuntimu filmuku is interneto bigsmile.gif , norejau pasiteirauti, o kad parsisiuti reikia prisiregistruoti, ar kaip, as nelabai suprantu sios sistemos.  ax.gif
*

Paspaudus ant nuorodos http://www.tfile.ru/forum/ssearch.php?q=baby+einstein matosi visas sarasiukus situ filmuku, issirenkat bet koki ir paciame gale reiki paspausti nuoroda СКАЧАТЬ. Filmukas nusikopina i jusu kompa, o po to reikia paleisti siuntima per spec.programa,kuri turi buti instaliuota jusu kompe, pas mus pavyzdziui uTorrent.
Nelabai moku paaiskinti, nes pati nelabai moku, vyras viska aiskina tongue.gif
nelabai
Kadangi senoji tema jau uzrakinta,tai idedu nuoroda i nauja tema 4u.gif
http://www.linkomanija.net/details?38727.B..._Town_DVDRip_LT
Reikalinga programa UTorret(nemokama) ,ir prisiregistruoti Linkomanijoje.
Filmukas lietuviu kalba biggrin.gif thumbup.gif
nelabai
http://www.failai.in/F272EF888F/Kudikis_En..._kudikio_megsta[/url] cia 3gp formate
*

[/quote]
Alionyte
Mano maziui tai ziauriai patinka Baby einstein thumbup.gif guli kol nesibaigia serija nejudedamas, o visokie teletabiai tai isvis nedomina tongue.gif labai dziaugiuosi atradus situos filmukus bigsmile.gif
pelkių Monas
Megstamiausi apie skaicius ir ferma biggrin.gif
Vėjo pasaka
QUOTE(Alionyte @ 2009 06 10, 11:01)
Mano maziui tai ziauriai patinka Baby einstein  thumbup.gif  guli kol nesibaigia serija nejudedamas, o visokie teletabiai tai isvis nedomina  tongue.gif  labai dziaugiuosi atradus situos filmukus  bigsmile.gif
*

drinks_cheers.gif
QUOTE(pelkių Monas @ 2009 06 10, 13:34)
Megstamiausi apie skaicius ir ferma biggrin.gif
*

drinks_cheers.gif
mano dar labai žiūri apie dangaus kūnus. Netgi saulė po šiai dienai yra "sun", o ne saulė. lotuliukas.gif
violla
O man patinka,kad filmukus anglu kalba ziurim. Jie tokie paprasti,kad viskas aisku, o ir vaikas viena kita zodeli ismoksta. Zinoma ne mazasis, bet maniske 4-mete tai isimena kelis zodzius.
137
"baby einstein" mūsų megstamiausias multfilmas thumbup.gif .Turim 20seriju,tai iš pat pradžiu patiko tik apie ferma,veliau sudomina apie buta,miesta.Žiuredama net bando anglu kartoti žodžius.
vakarine
Mes tai palauksim kaada mokykloje prades anglu destyt, taisyklingai ir aiskiai g.gif
Amica
Mano mažiui labai patinka šitie filmukai rolleyes.gif . Jau nežinau kiek kartų kiekvieną peržiūrėjęs doh.gif . Tik pas mus ne lietuvių kalba, o ispanų. Kažin kiek iš viso yra serijų? Mes turim 16.
condoleeza
Mano merginai Baby Einstein filmukai - jau praeitas etapas. Pernai, t.y. kai jai buvo maždaug pusantrų - žiūrėjo net išsižiojus. Buvau prisiuntus jų nemažai. Aišku, tada dar neleisdavau ilgai žiūrėt. Bet labai domėjosi. Dabar jai jau neberūpi, nori filmukų su labiau išplėtotu siužetu. Šiuo metu einamiausia senoji animacija. Kokį pusmetį mylimiausi buvo filmukai (berods čekų gamybos) apie kurmį. Iš Torrent'u buvau parsiuntus keliasdešimties serijų rinkinį thumbup.gif Bet jau irgi matyt pabodo, nes jau kurį laiką neprašo. Dabar kokią jau kokią savaitę žiūri vien Gudrutį ir liūto Bonifacijaus atostogas. smile.gif Kadangi skonis greit keičiasi, nutariau, kad tų filmukų siuntinėtis neverta. Žiurim per YouTube. Ten jų neišsemiami klodai. Aišku, šioks toks nepatogumas, kad kai kurie filmukai išskaidyti dalimis, bet įmanoma susitaikyti. rolleyes.gif
martux
Manoji žiūri per Playhouse Disney palydovinę tel. smile.gif Rodo kiekvieną dieną, žinoma, karts nuo karto serijas kartoja. Mėgsta thumbup.gif
indre999
labas mamytes 4u.gif gal zinote ar pasirode "Ratai2"mano mazyliui ratai filmukas pats geriausias thumbup.gif
5imute
Musu megsta siuos filmukus nuo kokiu 1,3...ypac su gyvunais.
Dbr labai tinka ir senoji animacija, mazyliai, pslapciu sodas ir kurmio nuotykiai thumbup.gif
dodskis
QUOTE(137 @ 2009 06 20, 15:14)
"baby einstein" mūsų megstamiausias multfilmas thumbup.gif .Turim 20seriju,tai iš pat pradžiu patiko tik apie ferma,veliau sudomina apie buta,miesta.Žiuredama net bando anglu kartoti žodžius.
*

biggrin.gif pritariu kai nori ramybes namie ijungiu ir basta thumbup.gif
dimele
Musu mazoji irgi labai ziuri tuos filmukus, dar labai patinka tvyniai, teletabiai jau kiek pabode, bei daug senosios animacijos filmuku megstam, bet jau kai atsibosta saukia kita biggrin.gif
wanile
sveiki. gal turit pakvietimu i torent ar linkomanija? arba gal pacios turit klipuku kur per baby time rodo? musu mazyliui lb patinka gummy bear ir seip tos daineles su klipukais
Amica
QUOTE(maximuz @ 2009 06 24, 08:57)
sveiki. gal turit pakvietimu i torent ar linkomanija? arba gal pacios turit klipuku kur per baby time rodo? musu mazyliui lb patinka gummy bear ir seip tos daineles su klipukais
*

Gummy Bear ir panasiu klipuku prisisiunciu per emule mirksiukas.gif
Kleckutė
Labai patinka abiems. 4u.gif
Mažius labai žiūri. O dukra taip pramoko anglų kalbos. thumbup.gif
laurrencja
Mano 1,7m. berniukui labai patinka ''on the go - riding, sailing and soaring'' dalis. gali istisai nuo ryto iki vakaro ziuret, nors kompe turiu dar bent 3 kitas serijas, kurios net nepatinka. is pradziu lietuviskai viska man pasakojo, ka mato, bet dabar jau angliskai kartoja doh.gif buna nei is sio nei is to zodzius angliskus kalba ir to filmuko, kad ir kur bebutume - lauke ar parduotuvej. nemanau, kad dar normaliai nemokanciam lietuviu kalbos vaikui naudinga mokytis uzsienio kalbos g.gif
agnuzele
As kaip buvau nescia klausydavausi klasikine muzika,ir mano pupa kaip gime nupirkom tuos filmukus,nuo 6 men pradejo ziureti,laaaabai patiko,jau vien tik muzika isgirsdavo ir sustingdavo,akis isplesdavo,ir iki siol jai patinka,nors as leidziu per diena tik viena filmuka paziureti,nes perdaug televizorius negerai akytem as manau.
larisas
QUOTE(laurrencja @ 2009 07 11, 16:04)
nemanau, kad dar normaliai nemokanciam lietuviu kalbos vaikui naudinga mokytis uzsienio kalbos g.gif
*

g.gif tai kad tuose filmukuose nera jau daug tos anglu kalbos, keli zodziai ir tiek smile.gif
alinata
anksciau megom labai dabar maziau, bet vistiek paziurim ax.gif man paciai tie filmukai super atrodo thumbup.gif
larisas
Pilnas filmuku sarasas smile.gif

01 - Baby Bach Musical Adventure
02 - Baby Beethoven Symphony of Fun
03 - Baby da Vinci From Head to Toe
04 - Baby Dolittle World Animals
05 - Baby Einstein First Sounds
06 - Baby Einstein Language Nursery
07 - Baby Einstein Lullaby Time Soothing Sounds for Baby
08 - Baby Einstein Meet the orchestra
09 - Baby Einstein Neighborhood Animals
10 - Baby Einstein Numbers Nursery
11 - Baby Einstein On The Go - Riding, Sailing and Soaring
12 - Baby Galileo Discovering the Sky
13 - Baby MacDonald A Day on the Farm
14 - Baby Monet Discovering the Seasons
15 - Baby Mozart Music Festival
16 - Baby Neptune Discovering Water
17 - Baby Newton Discovering Shapes
18 - Baby Noah Animal Expedition
19 - Baby Santa's Music Box
20 - Baby Shakespeare World of Poetry
21 - Baby Van Gogh World of Colors
22 - Baby Wordsworth (First Words-Around The House)
23 - Baby's Favorite Places
24 - Baby's First Moves
25 - Baby's First Signs
26 - Discovering Shapes
fillipa
QUOTE(laurrencja @ 2009 07 11, 14:04)
nemanau, kad dar normaliai nemokanciam lietuviu kalbos vaikui naudinga mokytis uzsienio kalbos g.gif
*

Vaikas tokiam amziuje neismoks anglu kalba is keliu filmuku mirksiukas.gif uz tai smegenyse formuojasi kalbos centrai o tai reiskia ko daugiau kalbu girdies tuo geriau mirksiukas.gif Paauges bus lengva ismokti uzsieniu kalba arba kelias smile.gif
pukuotukas
Isvis neziuri neidomu ir kazkodel butent sitas filmukas g.gif
larisas
QUOTE(pukuotukas @ 2009 08 08, 17:06)
Isvis neziuri neidomu ir kazkodel butent sitas filmukas  g.gif
*

Gal dar per mazyte g.gif
Ateik
Taigi daug ten įvairių filmukų. wink.gif Manieji atsirenka, kurį kada žiūrėt. Būna tai vienas sudomina, tai kitas. O kalbos kiek ten tėra tos svetimos. Ypač tuose, kur baby Bach, baby Bethoven...
Maroka**
Mums tai labai patinka sis filmukas, nes kartu ir moko vaikucius, ploti rankytem, kelti rankutes ir t.t O del kalbos reikia kuo daugiau leisti vaikuciams ziureti ivairiu kalbu filmukus, jeigu tik ziuri patys, nes viskas lengviau ir greiciau susiformuoja. As pastebejau savo berniuko, jis gan nemazai moka anglisku zodeliu nors jam tik 4 metuku, tarkim kartoja labai lengvai visus angliskus zodelius ir skaiciukus thumbup.gif Vis geriau tokius leisti ziureti, nei kazkokius Simsonus ar monstrus, kur nesamones ivairiausias mokina vaikus schmoll.gif
cuoliukė
musiskiui reikalingas tik paslapciu sodas
-simona-
Turim keles serijas, patinka labiausiai apie Kalėdas. bet labiausiai myli kol kas smalsutę Dorą, vasarą kiekvieną dieną žiūri angliškai, kartais girdžiu kaip žaisdama sako: let's go, we did it, there we going biggrin.gif
rumix
Žiūrim nuo 3 mėnesiukų (po kelias minutes iš pradžių). Buvo pirmieji mūsų filmukai. Patiko -- thumbup.gif Tik iš karto atsirinko -- kurie. Pvz. Mocarto nemėgo, o Bachą ir ypač Bethoveną -- labai. Metukų žiūrėjo mielai apie naminius ir laukiniu gyvūnus, o iki šiol -- apie visokias judėjimo priemones -- mašinas, laivus, traukinius smile.gif

Beje, vienas filmukas yra apie žmogaus veido dalis -- lūpas, akis ir t.t. Jas net trimis kalbomis pasako ir užrašo, tai vienu metu žiūrėdavo kaip užhipnotizuotas. O dabar labiausiai patinka intarpai tarp siužetų, kur vaidina pirštukinės lėlytės -- arkliukas, zebriukas, šuniukas ir t.t.

Manau, puikūs filmukai, jei kas dar nežiūrėjo, tikrai verta pabandyti. thumbup.gif
mamyna
Sveiki, maniskei veza Ensteinas jau metus laiko jį žiūri, jei du su puse ,tik dabar rečiau paprašo.Jau žino turbūt mintinai.
Dar senus teletabius ir Dora.
nykshtuke
iš viso jeigu neklystu yra 26 serijos.
radau visas per torrentus štai čia. palikau kompą įjungtą, tai siuntė gal per pora parų. ir kokybė superinė. anksčiau buvau susirinkus atskirai tai pusėj serijų vėluodavo garsas.
o dėl anglų kalbos tai aš tyčia renku multikus angliškai. ir žiūriu dainelę "twinkle twinkle little stars" mano mergina moka geriau už mane, nors dar ištarti visų žodžių ir nemoka. manau kad vaikui užtenka girdėti anglų kalbą, tuomet ir išmokti ją bus lengviau. gi kūdikis gimtosios kalbos irgi mokosi klausydama,s o po to tik pradeda kalbėti, taip ir su anglų kalba.
beje, anglų kalba čia daug taisyklingesnė negu dėsto kai kuriose mokyklose.
pukuotukas
Manosios nesudomino g.gif
eegle
QUOTE(nykshtuke @ 2009 08 24, 14:42)
radau visas per torrentus štai  čia. palikau kompą įjungtą, tai siuntė gal per pora parų. ir kokybė superinė. anksčiau buvau susirinkus atskirai tai pusėj serijų vėluodavo garsas.
o dėl anglų kalbos tai aš tyčia renku multikus angliškai. ir žiūriu dainelę "twinkle twinkle little stars" mano mergina moka geriau už mane, nors dar ištarti visų žodžių ir nemoka. manau kad vaikui užtenka girdėti anglų kalbą, tuomet ir išmokti ją bus lengviau. gi kūdikis gimtosios kalbos irgi mokosi klausydama,s o po to tik pradeda kalbėti, taip ir su anglų kalba.
*

4u.gif 4u.gif aciu uz nuoroda, parsisiutem ir mes thumbup.gif thumbup.gif
Idda
Mano dukrytei tai patinka sie filmukai, jau buvau pamirsusi, reiks vel kada paziuret susedus 4u.gif
Kleckutė
Mano pipirui patinka sitie filmukai. Mes ju turime labai daug. O juos ziuri jau nuo 6 men ir nenusibode. Nes labai ivairus, spalvingi, be to labai grazi muzika groja. thumbup.gif
Eglucia
QUOTE(nykshtuke @ 2009 08 24, 15:42)
radau visas per torrentus štai  čia. palikau kompą įjungtą, tai siuntė gal per pora parų. ir kokybė superinė. anksčiau buvau susirinkus atskirai tai pusėj serijų vėluodavo garsas.
*

Nesuprantu pas mane tipo siuncia bet maximalus greitis 50kb/s o siaip buna 700 g.gif
Darling
QUOTE(nelabai @ 2009 05 26, 08:51)
Kadangi senoji tema jau uzrakinta,tai idedu nuoroda  i nauja tema 4u.gif
http://www.linkomanija.net/details?38727.B..._Town_DVDRip_LT
Reikalinga programa UTorret(nemokama) ,ir prisiregistruoti Linkomanijoje.
Filmukas lietuviu kalba biggrin.gif  thumbup.gif
*

Bet čia reikia pakvietimo į linkomaniją? Gal kas turit pakvietimą? Ir iš kur gauti tą UTorret programą? g.gif Labai norėtume filmukų,nes dukrytei labai patinka ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.