Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Baby Eistein
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Ankstyvasis ugdymas
Pages: 1, 2, 3
eegle
QUOTE(Darling @ 2009 10 11, 12:55)
Bet čia reikia pakvietimo į linkomaniją? Gal kas turit pakvietimą? Ir iš kur gauti tą UTorret programą? g.gif Labai norėtume filmukų,nes dukrytei labai patinka ax.gif
*

uzeik i sekacia tema apie naujaja animacija, ten idejau nuorode del utorrent programos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(eegle @ 2009 10 11, 07:05)
reiki tureti torrenr programa, jei neturite, parsisiusti galima is cia, ji yra nemokamaprograma
kaip naudotis -bus cia paaiskinta, as nustaciau rusu k., bet galite pasisaryti anglu, desineje kamputyje bus pasirinkimas.
kai instaliuosite, eikite i tuos puslapius su filmukais, pasirenkate, kokius norite siustis, ju galima vienu metu pasirinkti daug, ir siunciates 4u.gif
*

Darling
QUOTE(eegle @ 2009 10 11, 15:11)
uzeik i sekacia tema apie naujaja animacija, ten idejau nuorode del utorrent programos 4u.gif
Papildyta:
*

labai ačiū ax.gif
O gal dar kas turit pakvietimą į linkomaniją? blush2.gif
eegle
QUOTE(Darling @ 2009 10 11, 14:54)
labai ačiū ax.gif
O gal dar kas turit pakvietimą į linkomaniją? blush2.gif
*

yra atskira tema, kur keiciames pakvietimais, skyrelyje MAMOS KOMPIUTERIS, gal ten kas tures 4u.gif
Darling
QUOTE(eegle @ 2009 10 11, 15:59)
yra atskira tema, kur keiciames pakvietimais, skyrelyje MAMOS KOMPIUTERIS, gal ten kas tures 4u.gif
*

Pabandysiu 4u.gif
Tomblibukas
Kokius metus žiūrėjom, na, tikrai galiu pagirt kūrėjus. Nuostabūs darbai, vaikui vo good.gif Dabar pradėjom teletabius, o BE rečiau įjungiu, nes viskas milijonus kartų matyta biggrin.gif
larisas
Po ne ilgos pertraukos, vel papraso situ filmuku ax.gif
RutaPuta
is kur ju gaut?
larisas
QUOTE(RutaPuta @ 2009 10 26, 17:47)
is kur ju gaut?
*

As atsisiunciau is interneto. Kelis puslapius atgal rasiau nuoroda smile.gif
ringute
Mes irgi ziurim
thumbup.gif
Labai patinka meno metinukui, ypac apie pasaulio gyvunus. Tik reikia sale sedeti ir komentuoti, kitaip greitai atsibosta
Musmire
patinka,labai ramiai žiūri thumbup.gif
daiwulencija
Sveikos smile.gif

gal kas galėtų man registruotu paštu atsiusti Baby Einstain filmukų įrašytų į kompaktus? arba per skypę gal būtų galima įmesti? atsilyginčiau...

jei ką- parašykit man į AZ, susitarsim smile.gif
RutaPuta
QUOTE(larisas @ 2009 10 26, 18:10)
As atsisiunciau is interneto. Kelis puslapius atgal rasiau nuoroda  smile.gif
*

Sveikutes, bet radau,kad ten rusu kalba... mums tinka tik anglu arba lietuviu... As taip ir nezinau kas cia per filmukas, nes suzinojau apie tai tik internete..
Darling
QUOTE(daiwulencija @ 2009 11 20, 11:55)
Sveikos smile.gif

gal kas galėtų man registruotu paštu atsiusti Baby Einstain filmukų įrašytų į kompaktus? arba per skypę gal būtų galima įmesti? atsilyginčiau...

jei ką- parašykit man į AZ, susitarsim smile.gif
*

Galiu per skypą atsiųsti,parašykit savo skypo vardą mirksiukas.gif Bet kompe ne visus turiu.
larisas
QUOTE(RutaPuta @ 2009 11 20, 15:48)
Sveikutes, bet radau,kad ten rusu kalba...  mums tinka tik anglu arba lietuviu...  As taip ir nezinau kas cia per filmukas, nes suzinojau apie tai tik internete..
*

Sveiki, is ten mes tik atsisiuntem tuos filmukus, bet patys filmukai anglu kalba. Nors kalbos ten visai mazai. smile.gif Svarbiausia tuose filmukuose veiksmas ir muzika. smile.gif
Viola fiola
Gal ir man kas turi visas serijas per Skype persiusti? blush2.gif labai reikia ax.gif

Aciu!!!!!!!
Giedre_C
QUOTE(vakarine @ 2009 06 21, 11:59)
Mes tai palauksim kaada mokykloje prades anglu destyt, taisyklingai ir aiskiai g.gif
*

Labai grazu, kad taip pasitikite ugdymo sistema. Deja, visi zinome, kad jei anglu kalba destys lietuvis, tai nebus 100% taisyklinga ir aiski. Anglu kalba geriausia mokytis is ta kalba kalbanciu zmoniu wink.gif
shady2
mes irgi ziurejome situos filmukus, bet kaip per skype persiust 9gb, tai manau butu ilgoka smile.gif
eegle
QUOTE(shady2 @ 2009 12 21, 22:36)
mes irgi ziurejome situos filmukus, bet kaip per skype persiust 9gb, tai manau butu ilgoka  smile.gif
*

dalimis siuskite mirksiukas.gif
Brigit
Mielosios, gal galit pagelbeti 4u.gif Yra filmukai su klasikine muzika, dailininku paveikslu motyvais. Seniai seniai buvau radusi. Dabar net nepamenu kaip vadinasi doh.gif berods buvo 3 serijos. gal yra ir daugiau. Aciu uz nuorodas 4u.gif
zanzana
Sveikos smile.gif Gal kas galite atsiusti kvietima i linkomanija? 4u.gif Lb noriu parsisiusti baby einstein filmuku 4u.gif
eegle
QUOTE(zanzana @ 2009 12 29, 18:18)
Sveikos smile.gif  Gal kas galite atsiusti kvietima i linkomanija? 4u.gif  Lb noriu parsisiusti baby einstein filmuku 4u.gif
*

pakvietimo as neturiu, bet Linkomanijoj labai nedaug yra, tik Kudikis Ensteinas , kudikio megstamiausios vietos ir pirmieji zodziai apie miesta... ir vertimas nekoks smile.gif
skyeyes
As tai nesuprantu, kas tuose filmukuose tokio, kad prikausto vaika taip pat, kaip reklama, o kai baigiasi filmukas, vis praso dar..ir po keliu kartu jau atitraukiu savo dukryte tik su asaromis doh.gif
Justukomama
Mums irgi patinka thumbup.gif ramybe namuose kai ijungiu cool.gif mes irgi turim anglu kalba, bet tos kalbos tai nedaug...Cia gal ne i tema bet dar labai mazajam patinka minuscule thumbup.gif thumbup.gif net ir man patinka blush2.gif labai pries miegeli tinka, ten vabaliuku gyvenimas, vien gamtos garsai smile.gif
zanzana
ax.gif
o gal zinai per kur gal nemokamai parsisiusti? 4u.gif
arba nusipirkciau irasus 4u.gif
larisas
QUOTE(Justukomama @ 2009 12 30, 01:04)
Cia gal ne i tema bet dar labai mazajam patinka minuscule thumbup.gif  thumbup.gif  net ir man patinka blush2.gif  labai pries miegeli tinka, ten vabaliuku gyvenimas, vien gamtos garsai smile.gif
*

Sveiki, o kur galima butu gauti?
erikiuxxx
labai patinka ax.gif
larisas
smile.gif ax.gif
eegle
QUOTE(larisas @ 2009 12 30, 09:17)
Sveiki, o kur galima butu gauti?
*

is cia parsisiusti galima
larisas
QUOTE(eegle @ 2010 02 05, 12:47)

Aciu. smile.gif
eegle
QUOTE(Justukomama @ 2009 12 29, 23:04)
Mums irgi patinka thumbup.gif ramybe namuose kai ijungiu cool.gif mes irgi turim anglu kalba, bet tos kalbos tai nedaug...Cia gal ne i tema bet dar labai mazajam patinka minuscule thumbup.gif  thumbup.gif  net ir man patinka blush2.gif  labai pries miegeli tinka, ten vabaliuku gyvenimas, vien gamtos garsai smile.gif
*

QUOTE(eegle @ 2010 02 05, 10:47)

thumbup.gif tikrai nerealus filmukai, rekomenduoju, ziurejo maniskis neatsitraukdamas, nors Baby Einstein ir nepatinka jam, sako - Isjunk greiciau ta nesamone doh.gif
rainiukee
Na tikrai sudominote mane su tuo filmuku, reikės Titui parodyt, nors jis nelabai mėgėjas į ekraną žiūrėt.

Beje vieną kažkurią dalį radau ir linkomanijoj....

http://www.linkomanija.net/details?38727.B..._Town_DVDRip_LT
larisas
QUOTE(eegle @ 2010 02 06, 23:14)
thumbup.gif tikrai nerealus filmukai, rekomenduoju, ziurejo maniskis neatsitraukdamas, nors Baby Einstein ir nepatinka jam, sako - Isjunk greiciau ta nesamone doh.gif
*

Nelabai supratau, cia jus duodate nuoradas i Baby Einstein filmukus ar ne? g.gif
eegle
QUOTE(Justukomama @ 2009 12 29, 23:04)
Mums irgi patinka thumbup.gif ramybe namuose kai ijungiu cool.gif mes irgi turim anglu kalba, bet tos kalbos tai nedaug...Cia gal ne i tema bet dar labai mazajam patinka minuscule thumbup.gif  thumbup.gif  net ir man patinka blush2.gif  labai pries miegeli tinka, ten vabaliuku gyvenimas, vien gamtos garsai smile.gif
*

QUOTE(eegle @ 2010 02 06, 21:14)
*

cia as kalbejau apie Justukomamos pamineta minuscule, jei kas nesuprato bigsmile.gif

QUOTE(larisas @ 2010 02 07, 18:46)
Nelabai supratau, cia jus duodate nuoradas i Baby Einstein filmukus ar ne?  g.gif
*

g.gif g.gif o Baby einstein kelis puslapius baigiu prideti nuorodu, rinkites bigsmile.gif bigsmile.gif , idetas paveiksliukas su pavadinimu ir nuorodos bigsmile.gif
JO/NE
Mano mažulei patinka Baby einstein, bežiūrėdama ir angliškai skaičiuot išmoko. Tik vat dabar daryk ką nori, bet skaičiuodama iki dešimt tris atsisako lietuviškai sakyt, tik angliškai ir viskas biggrin.gif doh.gif Bobulkos galvoja, kad ji taip 'trys' baisiai neištaria ir baisiai nervuojas tongue.gif
larisas
smile.gif Baby Einsteino turime visus filmukus, atsisiusime minuscule-sudomino mirksiukas.gif
Moon_Light
Mano mazoji jau isaugo Baby Einstein filmukus tai gal kam praverstu musu kolekcija smile.gif My Webpage
Parduodu po 2 lt, nes juos mes nesisiunteme is interneto o pirkome krautuveleje rolleyes.gif
Vijali
Norint tuos filmukus parsisiųsti reikia registruotis? g.gif gal kas turit be registracijos kur nors sudėję? 4u.gif
larisas
QUOTE(Vission @ 2010 02 22, 17:13)
Norint tuos  filmukus parsisiųsti reikia registruotis?  g.gif gal kas turit be registracijos kur nors sudėję? 4u.gif
*

As siunciausi is cia http://www.tfile.ru/forum/ssearch.php?q=baby+einstein,
registruotis nereikejo smile.gif
kundinga
mes baby einshten siuntemes per zmule, anksciau nelabai ziurejo, bet dabar sypsosi, ploja rankytem, rodo su pirstuku. tik kartais ne filmukas idomus buna, o kompo mygtukai doh.gif
Vijali
QUOTE(larisas @ 2010 02 22, 16:24)
As siunciausi is cia http://www.tfile.ru/forum/ssearch.php?q=baby+einstein,
registruotis nereikejo  smile.gif
*

ačiū, bet ten reikia suvesti rusiškas raides, o pas mus jų nėra doh.gif
eegle
QUOTE(Vission @ 2010 02 22, 15:13)
Norint tuos  filmukus parsisiųsti reikia registruotis?  g.gif gal kas turit be registracijos kur nors sudėję? 4u.gif
*

mirksiukas.gif nereikia registruotis smile.gif

is cia taip pat galite siustis
Vijali
4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.