Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Skaičiuojam kalorijas - VI
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
jele25
QUOTE(kamius @ 2011 02 06, 11:38)
Nežinau nežinau,man tos skaičiuokės nelabai patinka iš tikro.. Manau ypač netinka  daug sportuojantiems žmonėms. Manau,akd tieisog pabandykit  suvartot kokį 1500-1800 kcal ir žiūrėkit ar kris svoris ar ne smile.gif
*

tai vat kad kiek skaiciuokliu perejau visur skirtingos gaunas kcal,tai ir nzn kiek cia vartot tu kcal,bet tikriausiai imsiu kokius1500kcal ir stebesiu ar kris kiek svorio smile.gif vuras parveze svarstikles labai geras yra net 1000 produktu ivesta i svarstikles ivedi koda to produkto ir is kart raso kiek yra kcal,tik viena problema kad tie pavadinimai,ne musu kalba doh.gif tai tikriausiai teks visus pervesti i lietuviu kalba smile.gif baisu 1000 pavadinimu isverst,kiek laiko uzims doh.gif o vaikas tiek ne duoda prie pc sedet biggrin.gif
amorosa
QUOTE(jele25 @ 2011 02 06, 11:02)
tai vat kad kiek skaiciuokliu perejau visur skirtingos gaunas kcal,tai ir nzn kiek cia vartot tu kcal,bet tikriausiai imsiu kokius1500kcal ir stebesiu ar kris kiek svorio smile.gif vuras parveze svarstikles labai geras yra net 1000 produktu ivesta i svarstikles ivedi koda to produkto ir is kart raso kiek yra kcal,tik viena problema kad tie pavadinimai,ne musu kalba doh.gif tai tikriausiai teks visus pervesti i lietuviu kalba smile.gif baisu 1000 pavadinimu isverst,kiek laiko uzims doh.gif o vaikas tiek ne duoda prie pc sedet biggrin.gif
*

gal galtum ideti nuotrauka ,kaip atrodo g.gif na idomu labai pasidare, pirma kart girdziu apie tokias svarstykles,ir is kur parveze 4u.gif
jele25
QUOTE(amorosa @ 2011 02 06, 13:12)
gal galtum ideti nuotrauka ,kaip atrodo  g.gif na idomu labai pasidare, pirma kart girdziu apie tokias svarstykles,ir is kur parveze 4u.gif
*

nezinau zinokit kaip idet nuotrauka blush2.gif o vyras parveze is prancuzijos,ir mokejo visai ne daug tik 10e,o beto ten dar galima paskaiciuot cholisteriolio kieki,ir dar kazko,tik va nzn viskas prancuziskai ir vokiskai ir dar kazkokiom kalbom,nei vienos nemoku ax.gif
jele25
QUOTE(amorosa @ 2011 02 06, 14:02)
Na visai ne i tema, bet taip idomu ,kaip atrodo g.gif  o nuotrauka galima ikelti per www.radikal.ru. nupaveiksluoji ,ikeli nuotrauka i kompa, paskui tame puslapyje kur parasyta examinar paspaudi ir surandi nuotrauka kur esi idejusi pas save kompiuteryje , paskui paspaudi ant zagruzit, kai atsivercia puslapis reikia nukopijuoti antra nuoroda ir tiesiogiai iklijuoti cia i rasoma teksta . Arba dar pagal pavadinima surask per google `paveiksleliu paieska
*

aciu smile.gif paziuresim ar isejo blush2.gif
user posted image
Papildyta:
user posted image
cia naturaliai atrodo smile.gif
Papildyta:
user posted image
cia dalis saraso,pavadinimai produktu ir ju kodai smile.gif
jamaikka
sveikos mergaites smile.gif siandien pusryciams sugalvojau sutrint mandarinus su zievelem ir nulupta citrina. na toks gavos kaip angliskas tradicinis dzemas tik tiek kad su saldikliu. kaip manot kiek kaloriju gali tureti ta zievele? smile.gif
Nellie
Citrinu zievele (1 a.s.) - 2 kcal
Manau, kad mandarinu zieveleje irgi panasiai turetu buti 4u.gif
Simmy555
Merginos, kiek kalorijų gali turėti 100 g virtinių su grybais? 4u.gif žinau, kad turbūt priklauso ir nuo to, kiek grybų dėta, kaip jie buvo paruošti, kokia tešla, bet maždaug?
da'reda
Sriuba:
Morkos- 79 kcal
Bulves 207- kcal
Sonkauliukai- 652 kcal
Kubeliai 2- 20 kcal
Ryziai 78- kcal

1036 kcal is viso
Tai jei valgau be mesos, kiek duoti kcal, gi riebalas sriuboj palieka? Na gal kas paaiskins g.gif kas suprato mano klausima mirksiukas.gif
Simmy555
Aij, tiesa, ir vėl aš įsikišiu blush2.gif
Kiek maždaug gramų yra 1 v. š. košės? g.gif
cannelle
QUOTE(Simmy555 @ 2011 02 10, 08:33)
Merginos, kiek kalorijų gali turėti 100 g virtinių su grybais?  4u.gif žinau, kad turbūt priklauso ir nuo to, kiek grybų dėta, kaip jie buvo paruošti, kokia tešla, bet maždaug?
*

Virtiniai su bulvėmis
221
Virtiniai su varške
235

turėtų ir su grybais panašiai būt,nors kažkurradau,akd su grybais virtiniai 151 kcal

picco
Laba diena. Ateinu ir aš su klausimėliu. Kiek kcal gali turėt vištienos kulšelė, kepta orkaitėje be riebalo ir odelės, jei iškepta su kaulu svėrė 91g, o be jo 56g., t.y 56g. grynos keptos mėsytės? 4u.gif
alter ego
Labas vakaras, gal žinot kiek galėtų turėti kalorijų varškės štrudelis iš "Picos Jazz'? 4u.gif
maruša
Labas,
Nuo šiandien pradedu skaičiuoti kcal, turiu pora klausimėlių, jei nesunku, atsakykit:
1. Kaip skaičiuoti kcal produktų, kurie matuojami ne gramais, bet mililitrais, pvz. pieno? Na namie man viskas aišku, pasveriu su svarstyklėmis ir žinau gramus, bet jei kur ne namie valgant, kaip verčiat ml į g?
2. Kaip skaičiuoti užtepamo sviesto kcal? Turiu mechanines svarstykles, tai nesigaus pasvert neužteptą duoną, po to jau užteptą. Gal šaukšteliu gramdyt g.gif
3. Tik pasitikslint noriu 4u.gif Visų košių kaloringumas nurodytas sauso produkto? Ir kaip naminio maisto kcal skaičiuot, pvz., šiandien gaminsiu koldūnus, tai susisvert ir susiskaičiuot visus reikalingus produktus, po to suskaičiuot kiek gausis koldūnų, ir tada žinosiu vieno koldūno kcal? Sorry už durnus klausimus, bet su skaičiais nelabai draugauju, tai noriu viską nuo... iki... išsiaiškint smile.gif
Simmy555
1. 1ml lygu 1g
2. Na, gali skaičiuot kiek sveria duona be sviesto, vėliau - kiek su ir žiūrėtis skirtumą (bet turbūt jis ten menkas bus..), arba gali atsiskaičiuot kažkiek tai to sviesto (tarkim, 3g) ir teptis. Trūksta - dasidėsi, jei ne, tai ne. Bet čia aš irgi nelabai žinau g.gif
3. Košių, sriubų pakeliuose, makaronų ir t.t. - taip, sausų, nevirtų.
O su koldūnais tai nemanau, kad visi vienodai svers, verčiau susiskaičiavus kalorijas jas padalink iš bendro visų koldūnų svorio ir padaugink iš 100 - sužinosi kiek kalorijų turės 100 g koldūnų. Tuomet galėsi pasisverti 1 koldūną ir susiskaičiuoti jo kalorijas. Arba gali ir savo parašytu būdu skaičiuoti - ta poros kalorijų paklaida tikrai didelės reikšmės neturi (:
maruša
Ačiū už ats. 4u.gif Tai va, kad pas mane mechaninės svarstyklės, todėl ir nesimato skirtumo, kai užtepi tą sviestą, o tepu gi labai mažai, padala nei krust biggrin.gif
O su koldūnais tai susinervinau, padariau daugiau tešlos, nei turėjau faršo, tai šūds gavos, prieš tai tešlos nepasvėriau, žinau tik kiek liko ir kiek koldūnų išėjo doh.gif Gal šiam kartui bus gerai ir apytikriai, iš kcal lentelių.
Papildyta:
Beje, man neatidaro šito, šito ir šito puslapių, perkelti jie, gal kas žinot? unsure.gif
Greipfrukte
Maruša, manau, kad nelabai verta prasidėti su mechaninėm svarstyklėm... unsure.gif Jos gerokai grybauja, paklaida didelė. O juk būtent tų pačių kaloringiausių produktų ir reikia mažus kiekius pasisverti.
maruša
Turbūt Tavo tiesa, bet kol kas pasitenkinsiu mechaninėmis, jei noras nepraeis skaičiuot kcal, pirksiu elektronines. Svarbu noras būtų biggrin.gif
Simmy555
Beje, Maruša, dėl Tavo tų puslapių - pirmas veikia, tik rodo, jog neteisingas adresas buvo suvestas - gale turi būti .lt (gal suvedei kokį .ly kaip kad man dažnai pasitaiko ar pan.)

Turiu klausimą:
esam prisivirę virtinių ir vyras prie jų padarė sviesto bei grietinės padažą. Kiek kcal maždaug jam reikėtų atskaičiuot? Kad bent orientuotis galėčiau. 100, 200kcal? g.gif
L'aurore
QUOTE(Simmy555 @ 2011 02 15, 19:22)

esam prisivirę virtinių ir vyras prie jų padarė sviesto bei grietinės padažą. Kiek kcal maždaug jam reikėtų atskaičiuot? Kad bent orientuotis galėčiau. 100, 200kcal?  g.gif
*

Aš pasižiūrėjau savo knygelėj - grietinė 30 proc. -317, sviestas - 776, tai jeigu 50/50 - 547 kcal/100g doh.gif
Simmy555
Oho blink.gif na, turbūt guostis galiu nebent tuo, kad tiek, kiek ant tu virtinių užpilama nesudarytų nė 50 g, o dar priedo jeigu nukrapštai kiek ant kąsnio pakliūva.. blush2.gif

Ir dar vieną klausimą turiu (pastaruoju metu man jų nestinga biggrin.gif ).
Kiek kcal turi 100 g sausainių su šokolado glaistu? Internete radau tik su priskaičiuotais riešutais ir migdolais g.gif
Greipfrukte
QUOTE(Simmy555 @ 2011 02 17, 08:07)
1. Oho  blink.gif na, turbūt guostis galiu nebent tuo, kad tiek, kiek ant tu virtinių užpilama nesudarytų nė 50 g, o dar priedo jeigu nukrapštai kiek ant kąsnio pakliūva..  blush2.gif

2. Ir dar vieną klausimą turiu (pastaruoju metu man jų nestinga  biggrin.gif ).
Kiek kcal turi 100 g sausainių su šokolado glaistu? Internete radau tik su priskaičiuotais riešutais ir migdolais g.gif
*

1. O kam išvis pilti? unsure.gif
2. Ant pokelio nerašo? g.gif Aš pirkau tuos Pims, kur žele ir ant viršaus šokoladas, tai vienas apie 60 kcal buvo, jeigu neklystu. Šiaip turėtų būti kokie 450 kcal/100 g, o toliau viskas nuo sausainio priklauso.
Simmy555
QUOTE(Greipfrukte @ 2011 02 17, 10:53)
1. O kam išvis pilti?  unsure.gif
2. Ant pokelio nerašo?  g.gif Aš pirkau tuos Pims, kur žele ir ant viršaus šokoladas, tai vienas apie 60 kcal buvo, jeigu neklystu. Šiaip turėtų būti kokie 450 kcal/100 g, o toliau viskas nuo sausainio priklauso.
*

1. kad sausų nevalgyt biggrin.gif
2. Ne, sveriami jie. Trapūs, po 12, kiti po 20 gramų. sausainis ir po apačia šokolado sluoksnis (arba ant viršaus kiek uždėta) g.gif
maruša
Kaip skaičiuoti daržovių, įdarytų mėsa, kcal, pvc. faršu įdarytos cukinijos? Susumavau visų sudėtinių dalių svorį ir kaloražą, paskui atitinkamai apskaičiavau porcijos gramais kcal, bet vis tiek, juk nevienoda faršo, cukinijos, sūrio proporcija gaunasi g.gif
maruša
Dar klausimėlis, kiek kcal duoti 50g šokoladinių bulvyčių? Lentelėse randu vienos marcipaninės bulvytės kaloringumą, 25 kcal, bet čia jaučiu daugiau. Riekė tinginio apie 200, tai gal jamt vidurkį ir primest kokias 100 kcal tiems 50 gramų? Sausainių čia juk mažiau dedama nei į tinginį g.gif
Naktine Fėja
QUOTE(Simmy555 @ 2011 02 17, 12:51)
Ne, sveriami jie. Trapūs, po 12, kiti po 20 gramų. sausainis ir po apačia šokolado sluoksnis (arba ant viršaus kiek uždėta)  g.gif
*

12g apie 60kcal, 20g apie 100kcal mirksiukas.gif

QUOTE(maruša @ 2011 02 20, 19:39)
Kaip skaičiuoti daržovių, įdarytų mėsa, kcal, pvc. faršu įdarytos cukinijos? Susumavau visų sudėtinių dalių svorį ir kaloražą, paskui atitinkamai apskaičiavau porcijos gramais kcal, bet vis tiek, juk nevienoda faršo, cukinijos, sūrio proporcija gaunasi g.gif
*

pirmiausia stengtis tinkamai padalyti porcijas, na daug maz po lygiai darzoves ir mesos, o paskui maziau sukti galva jei keliom kalorijom daugiau ar maziau mirksiukas.gif nes siandien paklius keliom daugiau, ryt keliom maziau, tas ant to cool.gif

QUOTE(maruša @ 2011 02 21, 12:03)
Dar klausimėlis, kiek kcal duoti 50g šokoladinių bulvyčių? Lentelėse randu vienos marcipaninės bulvytės kaloringumą, 25 kcal, bet čia jaučiu daugiau. Riekė tinginio apie 200, tai gal jamt vidurkį ir primest kokias 100 kcal tiems 50 gramų? Sausainių čia juk mažiau dedama nei į tinginį g.gif
*

kaloringas sitas biesas yra cool.gif pas mus kepyklelej buvo paskaiciuota, kad 50g, 210kcal, juk ten sviesto, cukraus ir panasiai nemenkai doh.gif
maruša
Ojej, tada duosiu 200 kcal tam gėriui doh.gif
Rose Prick
sveikos 4u.gif gal galit patart kiek maždaug kcal duoti naminiams koldūnams su varške? tešla iš miltų ir šiek tiek aliejaus, įdare mėlynės, liesa varškė, cukrus ir kiaušinis. Darydama nesusiprotėjau paskaičiuot doh.gif
maruša
Na, man naminiai koldūnai tai tamsus miškas kol kas, nelabai galiu patart blush2.gif
Aš va turiu klausimuką, kiek duoti 6 proc. porterio 0,5 l? Visur lentelėse rašo, jog tamsaus alaus 100 g/ml 30 kcal, atskirai porterio kažkaip nerandu, bet penktadienį gėriau "Kunigaikščių" tamsų 7 proc., internete radau, jog jo kaloringumas 72 kcal doh.gif Vis tik yra skirtumas, kur 30, o kur jau 72 g.gif
Fever Ray
QUOTE(maruša @ 2011 02 26, 22:16)
Na, man naminiai koldūnai tai tamsus miškas kol kas, nelabai galiu patart blush2.gif
Aš va turiu klausimuką, kiek duoti 6 proc. porterio 0,5 l? Visur lentelėse rašo, jog tamsaus alaus 100 g/ml 30 kcal, atskirai porterio kažkaip nerandu, bet penktadienį gėriau "Kunigaikščių" tamsų 7 proc., internete radau, jog jo kaloringumas 72 kcal doh.gif Vis tik yra skirtumas, kur 30, o kur jau 72 g.gif
*

jei internete radot, kad tiek, tai mažu tiek ir bus biggrin.gif ar jūs norit, kad čia kas paneigtų? biggrin.gif porteris saldus, tirštas, ajem tikrai daugiau yra, nei 30.
cordillera
Labas vakaras smile.gif Gal galėtumėt pasakyti ar teisingai skaičiuoju savo šiandienos suvartotų kalorijų "dozę" biggrin.gif :
Pusryčiai : arbata su pienu ir viena sacharino tablete(100 kcal)
sumuštinis su rukyta dešra ir šviežiu agurku (350 kcal)
Pietūs: rūkytos lašišos gabalėlis(koks 20 g) ir salotos-ridikėliai, agurkai, svogūno laiškai ir šaukštas natūralaus jogurto(200kcal), ką manote? ax.gif
Fever Ray
QUOTE(cordillera @ 2011 02 28, 21:42)
Labas vakaras smile.gif Gal galėtumėt pasakyti ar teisingai skaičiuoju savo šiandienos suvartotų kalorijų "dozę" biggrin.gif :
Pusryčiai : arbata su pienu ir viena sacharino tablete(100 kcal)
sumuštinis su rukyta dešra ir šviežiu agurku (350 kcal)
Pietūs: rūkytos lašišos gabalėlis(koks 20 g) ir salotos-ridikėliai, agurkai, svogūno laiškai ir šaukštas natūralaus jogurto(200kcal), ką manote? ax.gif
*

puryčiai - schmoll.gif pagal kalorijas išeitų, kad pieno į arbatą pylėte 200 ml, kuo labai abejoju. sumuštinis - kiek svėrė duona? kokia duona? kiek dešra? niekas neaišku.
pietūs - tas "koks 20g" tai čia iš akies?

ir dar, čia visas jūsų dienos meniu? tik tiek? o paskaičiuoti tiksliai ir normaliai įmanoma tik tikslius svorius susivėrus, nes iš akies dažniausiai labai nugrybaujama.
mafijozė
Sveikos mergaitės 4u.gif

Turiu klausimuką, ar tikrai padeda kalorijų mažinimas mesti svorį. Norisi pradėti, bet labai bijau, kad nepadaryčiau taip, jog medžiagų apykaita sulėtės ir organizmas tiesiog pripras prie mažesnio kaloringumo, ar jūs dar ir sportuojat prie viso to?
Fever Ray
QUOTE(mafijozė @ 2011 03 01, 17:13)
Sveikos mergaitės  4u.gif

Turiu klausimuką, ar tikrai padeda kalorijų mažinimas mesti svorį. Norisi pradėti, bet labai bijau, kad nepadaryčiau taip, jog medžiagų apykaita sulėtės ir organizmas tiesiog pripras prie mažesnio kaloringumo, ar jūs dar ir sportuojat prie viso to?
*

tiktai padeda, jei nenumažinat pernelyg kalorijų kiekio. jei labai numažinsit, susivarysit medžiagų apykaitą.
va čia galite pasiskaičiuoti, kiek kcal reikia suvartoti
cordillera
QUOTE(Fever Ray @ 2011 03 01, 09:41)
puryčiai -  schmoll.gif  pagal kalorijas išeitų, kad pieno į arbatą pylėte 200 ml, kuo labai abejoju. sumuštinis - kiek svėrė duona? kokia duona? kiek dešra? niekas neaišku.
pietūs - tas "koks 20g" tai čia iš akies?

ir dar, čia visas jūsų dienos meniu? tik tiek? o paskaičiuoti tiksliai ir normaliai įmanoma tik tikslius svorius susivėrus, nes iš akies dažniausiai labai nugrybaujama.
*

Ne, tiek daug pieno tikrai nepyliau, šlakelį. Duonos nesvėriau, standartinė riekutė baltos palangos duonos, o dešros 5 maži gabalėliai, tiek, kiek telpa ant sumuštinio ax.gif
"koks 20 g" tai čia paragavimui kasnelį buvau atsipjovus. Vakar dienai tik tiek ir tevalgiau, nes įtempta diena buvo, tai nelabai kada turėjau daugiau kažką suvalgyt...
Fever Ray
QUOTE(cordillera @ 2011 03 01, 18:23)
Ne, tiek daug pieno tikrai nepyliau, šlakelį. Duonos nesvėriau, standartinė riekutė baltos palangos duonos, o dešros 5 maži gabalėliai, tiek, kiek telpa ant sumuštinio ax.gif
"koks 20 g" tai čia paragavimui kasnelį buvau atsipjovus. Vakar dienai tik tiek ir tevalgiau, nes įtempta diena buvo, tai nelabai kada turėjau daugiau kažką suvalgyt...
*

tada jūs elementariai badaujat. o jei norit tiksliai skaičiuoti, nusipirkit maistines svarstykles smile.gif ir nežalokit savęs.
mafijozė
QUOTE(Fever Ray @ 2011 03 01, 18:19)
tiktai padeda, jei nenumažinat pernelyg kalorijų kiekio. jei labai numažinsit, susivarysit medžiagų apykaitą.
va čia galite pasiskaičiuoti, kiek kcal reikia suvartoti
*

Mano kūno svoris pagal apskaičiavimus yra idealus. Tarkim jei optimalus 55 - 75. Aš sveriu 65, bet tai manęs netenkina, noriu svert 55. Todėl ir klausiu ar užteks tik sumažint kalorijų kiekį ar reikia didesnio fizinio krūvio? unsure.gif
Fever Ray
QUOTE(mafijozė @ 2011 03 02, 08:26)
Mano kūno svoris pagal apskaičiavimus yra idealus. Tarkim jei optimalus 55 - 75. Aš sveriu 65, bet tai manęs netenkina, noriu svert 55. Todėl ir klausiu ar užteks tik sumažint kalorijų kiekį ar reikia didesnio fizinio krūvio?  unsure.gif
*

o koks ūgis? tai jei nėra antsvorio, o norisi padailinti linijas, tai aišku sportas tada reikalingas.
mafijozė
QUOTE(Fever Ray @ 2011 03 02, 11:40)
o koks ūgis? tai jei nėra antsvorio, o norisi padailinti linijas, tai aišku sportas tada reikalingas.
*

173cm

Sunku suderinti du darbus, kai vienas slenkančiu grafiku, tai sportas į dienotvarkę dar sunkiau įsimaišo verysad.gif
maruša
QUOTE(Fever Ray @ 2011 02 27, 09:23)
jei internete radot, kad tiek, tai mažu tiek ir bus biggrin.gif ar jūs norit, kad čia kas paneigtų? biggrin.gif
*

Maniau, gal kas tiksliai žinos būtent porterio kcal, nes radau tai kitos rūšies tamsaus alaus, kuris vadinasi tamsus, o ne porteris, bet tiek tos, duosiu daugiau, išgersiu mažiau biggrin.gif
Simmy555
O kiek kcal gali turėti 100 g pyrago? Uogienės (obuolių) ten tik čiut čiut, vietomis plonos juostelės. Ar ne per mažai daviau - 315? 4u.gif
Fever Ray
QUOTE(mafijozė @ 2011 03 02, 12:14)
173cm

Sunku suderinti du darbus, kai vienas slenkančiu grafiku, tai sportas į dienotvarkę dar sunkiau įsimaišo  verysad.gif
*

prie tokio ūgio/svorio santykio padės tik sportas padailinti linijas, o šiaip...nevarylkit dievo į medį su savo svoriu biggrin.gif keiskit geriau požiūrį į save, ir sportas čia puikiai padėtų... aišku, niekas manęs neklausia,
bet gal per galvą neduosit už išsakytą nuomonę.

QUOTE(Simmy555 @ 2011 03 03, 18:16)
O kiek kcal gali turėti 100 g pyrago? Uogienės (obuolių) ten tik čiut čiut, vietomis plonos juostelės. Ar ne per mažai daviau - 315?  4u.gif
*

nu bet jūs ir klausiat vis biggrin.gif iš kur kitiems žinoti, kiek tame ar aname ne mūsų gamintame ir negryname produkte gali būti kcal biggrin.gif pyrage gali būti nuo 200 iki 700, priklausomai nuo sudėties.
Simmy555
Na, maždaug norisi žinot biggrin.gif
O tame mano pyrage sudėtis labai paprasta: tipiška bulka ir obuolienės plonytė juostelė biggrin.gif
Fever Ray
QUOTE(Simmy555 @ 2011 03 03, 19:24)
Na, maždaug norisi žinot biggrin.gif
O tame mano pyrage sudėtis labai paprasta: tipiška bulka ir obuolienės plonytė juostelė  biggrin.gif
*

tai jei norisi žinoti, arba skaičiuokit, kai gaminat ir sverkit, arba perkant produktus, nagrinėkitės kalorijas, nes čia tokių abstarkčių iš dangaus kaži ar kas nuleis biggrin.gif
Rima0531
Sveikos mergaites,

Kiek kcal skaiciu skaiciuojate 100 gr jautienos farsui?Vienus parasyta 310, kitur 217.
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Leni
Norėjau sužinoti ar kai skaičiuoji kalorijas galima suvalgyti, tarkim "kit-kat" arba bet kokį kitą, šokoladuką, jei jį suvalgius jo kalorijos neviršija nustatytos dienos kalorijų normos? g.gif Nežinau ar aiškiai čia paklausiau. rolleyes.gif rolleyes.gif
Gytis`
Galima, bet siulyciau kuo reciau, nes pati pagalvokite kiek ten naudingu maisto medziagu.
Leni
Na dėl naudingų medžiagų tai taip, bet, kad kol kas dar labai sunku kokiam saldumynui atsispirti, todėl bent jau stengiuosi paskaičiuoti, kad neviršytų tos normos. smile.gif
Gytis`
Tokiu atveju geriausia butu skirti, sakykim 2 megstamus valgius ar sokolada, per savaite. Veliau sumazinti iki vieno, o galiausiai kuo reciau.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.