Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: ~Laparoskopija~
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nesulaukiančioms gandro > Archyvas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Ineza
*NAUJI PLEPUCIU NAMUCIAI*

user posted image

Laparaskopija - tai dar vienas zingsnis issvajotojo tikslo link ! nestuke.gif 2.gif

Tikiuosi, kad si naujai sukurta MANO tema atnes i musu grazu buri ne viena nauja nestuke.gif Taip pat noriu drasiai pasakyti, kad naujokes, kurios lankotes musu temuteje, nebijokite prie musu prisijungti... Maloniai Jums atsakysimie i visus Jums rupimus klausimus.. user posted image

Svarbiausias musu sukis - user posted imagesypsokimes ir tikekime stebuklaisuser posted image

Mergaites niekada nepraraskime vilties, dziaukimes pavasariu, sypsokimes ir viskas bus O.K.
user posted image

nono.gif Ruosiantis operacijai nepamirskime nono.gif

REKOMENDUOJAMŲ DAIKTŲ SĄRAŠAS(Vykstant į ligoninę)
1.Chalatas
2. Higienos priemones(iskaitant paketukus+ vienkartines serveteles)
3. Vanduo negazuotas (+ klizmom su milteliais 2*1 litrai)
4. Du vokeliai
5. Naktinukai ( geriau nei pizama)
6. Tapkes
7. Knyga- zurnalas
8. Ranksluostukas
9. Siltos kojines

Pasiruosimas pries:

1. Tyrimai
2. Depiliacija
3. Visu aksesuaru saugus pasidejimas namie

Siu namuciu tikslas - kuo daugiau
nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif

Nauju namuciu atidarymo proga, visoms gyventojoms po kvietka.. user posted image
loriuxas
Registruojuos naujuose namucciuose 4u.gif
rota
Labai grazus nauji namuciai! thumbup.gif
Ineza, cia tau uz naujus namucius 4u.gif , o cia tavo maziui 4u.gif ! mirksiukas.gif
cyplius
QUOTE(loriuxas @ 2009 04 09, 11:12)
Registruojuos naujuose namucciuose 4u.gif
*

Wow
wub.gif
Be komentaru.... wub.gif

Praeiti musu namuciai atnese sekme Vitalytei, kieno gi dabar eile? ax.gif
Siela_01
laba dienelė 4u.gif
ateinu ir aš į naujus namučius wub.gif
dėkui Ineza 4u.gif
Busiukas
bigsmile.gif vau kokie grazus nauji namuciai,10balu Ineza,tokioj grazioj temoj manau ne viena nauja nestuke.gif atsiras mirksiukas.gif .

Heiress,man irgi dare diagnostine laparoskopija,nes itarinejo PKS,tai operacijos metu man paziurejo kiausintakiu pratekamumu ir "subade"kiausides.Ai, dar tuo paciu eme gabaliuka is kiausides(nezinau kaip kitaip pavadinti) istirti del veziniu lasteliu,bet visi atsakymai buvo geri smile.gif .
dendule
Ineza 4u.gif super grazus namuciai aciu tau uz juos vaiksciojau kaip vaikas be namu cia SM smile.gif

Tikiuosi issipildys tavo zodziai ir atnes si temele ne viena nestuke.gif o kelias wub.gif

mmazuliuke
Registruojuosi ir as naujuose namuciuose wub.gif super thumbup.gif
cyplius
Radau tokia labai miela nuotraukyte ax.gif
user posted image
Heiress
QUOTE(Busiukas @ 2009 04 09, 11:35)
bigsmile.gif  vau kokie grazus nauji namuciai,10balu Ineza,tokioj grazioj temoj manau ne viena nauja  nestuke.gif  atsiras  mirksiukas.gif  .

Heiress,man irgi dare diagnostine laparoskopija,nes itarinejo PKS,tai operacijos metu man paziurejo kiausintakiu pratekamumu ir "subade"kiausides.Ai, dar tuo paciu eme gabaliuka is kiausides(nezinau kaip kitaip pavadinti) istirti del veziniu lasteliu,bet visi atsakymai buvo geri  smile.gif .
*

Aciu uz atsakyma 4u.gif

Ineza na namuciai tai superiniai, aciu 4u.gif
Skorpione 20 o kokia tavo istorija, kodel tau skyre lapar? Ar pries tai dare GN? As cia domiuos del kiausintakiu praeiamumo g.gif
Vitalyte, jau visai netukus turetum mums pasklebt HCG aukstumas clap.gif
Jolete
Sveikutės 4u.gif
Kol gulėjau ligoninėj, panašu, kad praleidau gerų naujienų, einu seną temą pabaigsiu skaityt lens.gif listen.gif
dendule
QUOTE(Jolete @ 2009 04 09, 12:10)
Sveikutės  4u.gif
Kol gulėjau ligoninėj,  panašu, kad praleidau gerų naujienų, einu seną temą pabaigsiu skaityt  lens.gif  listen.gif
*

Vaje o kas tau buvo..... 4u.gif tikiuos dabar viskas gerai?
Papildyta:
QUOTE(Heiress @ 2009 04 09, 12:04)
Aciu uz atsakyma  4u.gif

Ineza na namuciai tai superiniai, aciu  4u.gif
Skorpione 20 o kokia tavo istorija, kodel tau skyre lapar? Ar pries tai dare GN? As cia domiuos del kiausintakiu praeiamumo g.gif
Vitalyte, jau visai netukus turetum mums pasklebt HCG aukstumas  clap.gif
*

Daug kur skaiciau apie GN kad neparodo daznai realios padeties....
Nusiramink laparoskopija tikrai nera baisi... 4u.gif
Heiress
QUOTE(dendule @ 2009 04 09, 13:16)
Vaje o kas tau buvo.....  4u.gif tikiuos dabar viskas gerai?
Papildyta:
Daug kur skaiciau apie GN kad neparodo daznai realios padeties....
Nusiramink laparoskopija tikrai nera baisi...  4u.gif
*

Del bijojimo, tai as dar nepradejau bijot biggrin.gif nes iki 0519 dar turiu laiko biggrin.gif
Man tik labai smalsu kodel skiria ir ka randa.
O tau kodel ja skyre? 4u.gif
dendule
QUOTE(Heiress @ 2009 04 09, 12:22)
Del bijojimo, tai as dar nepradejau bijot  biggrin.gif  nes iki 0519 dar turiu laiko  biggrin.gif
*

Galiu papasakot savo istorija...as sitoje temoje atsiradau labai netiketai... Taiva mes su vyru dar gal po truputi tik galvojome apie nestuke.gif ir viena menesiuka velavo man 14d ir as pasidariau NT kelis ir jie buvo neigiami. Nuejau pas gine o ji rado cista. Nusiuntei KMUK antram pasitikrinimui, sako rasom laparoskopijai reik ja isoperuot tokios cistos nenyksta. As dar pas du gydytojus buvau ir visi sake reik operuot, nes cista mates su pertvarom:). Taiva mane isoperavo rado endo cista o visur kitur nieko daugiau nerado.. tfu tfu tfu... ir paskyre gydyma pastojima smile.gif 4u.gif. Kiausintakius taip pat tikrino sake pratekami teisingi smile.gif. Jiem ten lengva patikrinti, tos operacijos metu...

Va kokia mano istorija... 4u.gif
Jei kas neaisku klausk...
Heiress
QUOTE(dendule @ 2009 04 09, 13:29)
Galiu papasakot savo istorija...as sitoje temoje atsiradau labai netiketai... Taiva mes su vyru dar gal po truputi tik galvojome apie  nestuke.gif ir viena menesiuka velavo man 14d ir as pasidariau NT kelis ir jie buvo neigiami. Nuejau pas gine o ji rado cista. Nusiuntei KMUK antram pasitikrinimui, sako rasom laparoskopijai reik ja isoperuot tokios cistos nenyksta. As dar pas du gydytojus buvau ir visi sake reik operuot, nes cista mates su pertvarom:). Taiva mane isoperavo rado endo cista o visur kitur nieko daugiau nerado.. tfu tfu tfu... ir paskyre gydyma pastojima smile.gif  4u.gif. Kiausintakius taip pat tikrino sake pratekami teisingi smile.gif. Jiem ten lengva patikrinti, tos operacijos metu...

Va kokia mano istorija...  4u.gif
Jei kas neaisku klausk...
*

O kiek laiko jau esi po lapar?
Matai tai viskas pas tave paprasciau, atejai, pamate cista ir sutvarke.
O pas mane echo metu neranda jokiu negerumu, buvo syki cista paaugus, bet KT pageriau, tai ir pasisalino bigsmile.gif
Jau beveik 1,5 metu esu VK kliente, pries tai 3 metus pas paprasta gine lankiaus. GN metu sake, kad kiausintakiai pratekami
Siela_01
QUOTE(Heiress @ 2009 04 09, 13:22)
Del bijojimo, tai as dar nepradejau bijot  biggrin.gif  nes iki 0519 dar turiu laiko  biggrin.gif
*

aš tai taip greitai viską susiorganizavau, kad nespėjau įsijausti į baimes hihihi.gif ir labai džiaugiuosi, kad neteko ilgai laukti, nes kitaip ne tiek dar visko būčiau prisigalvojusi ir prisibaiminusi be reikalo ax.gif
loriuxas
QUOTE(Heiress @ 2009 04 09, 13:22)
*

Man skyre delto kad nepastoju,nebuvo jokiu problemu nei pas mane nei pas MB,GN parode kad kiausintakiai praeinami,o rado endo 2stadija.
dendule
QUOTE(Heiress @ 2009 04 09, 12:39)
O kiek laiko jau esi po lapar?
Matai tai viskas pas tave paprasciau, atejai, pamate cista ir sutvarke.
O pas mane echo metu neranda jokiu negerumu, buvo syki cista paaugus, bet KT pageriau, tai ir pasisalino  bigsmile.gif
Jau beveik 1,5 metu esu VK kliente, pries tai 3 metus pas paprasta gine lankiaus. GN metu sake, kad kiausintakiai pratekami
*

Kovo 10d padare. Va dabar pirmas normalus ciklas po laparoskopijos...jauciuosi gerai...o ir veido spuogu nebeliko nesuprantu kas cia padejo ar nakvisos ar gelezis ar zuvies taukai smile.gif

Siaip lapa daug informatyvesne, nieko gudriau dar nesugalvota... Pas tave cista turbut buvo funkcine kad po KT isnyko...
O vyriski istyret? Buvo cia kazkuri mergyte pasakojo istorija..kad ieskojo bedu pas save o pasirodo pas vyra buvo blogai... manau lengviausia istikrti vyriski...
Heiress
QUOTE(dendule @ 2009 04 09, 13:50)
Kovo 10d padare. Va dabar pirmas normalus ciklas po laparoskopijos...jauciuosi gerai...o ir veido spuogu nebeliko nesuprantu kas cia padejo ar nakvisos ar gelezis ar zuvies taukai smile.gif

Siaip lapa daug informatyvesne, nieko gudriau dar nesugalvota... Pas tave cista turbut buvo funkcine kad po KT isnyko...
O vyriski istyret? Buvo cia kazkuri mergyte pasakojo istorija..kad ieskojo bedu pas save o pasirodo pas vyra buvo blogai... manau lengviausia istikrti vyriski...
*

Tyrem tyrem thumbup.gif viskas ten pas ji ok. Stimuliaciju tai tikriausiai kokias 5 turejau, ir IUI procedura, bet kol kas rezultatu ner doh.gif Na aisku su mano PKS, tai O labai retas reiskinys blink.gif
Loriuxas o tau kaip nors iki lapar pasireiksdavo ta endo? g.gif
Gal mm kitokio, na kokios nereguliarios, ar skausmingos, na kas nors ax.gif
Aronia
Merginos, pasakykit, ar atliekant laparaskopiją daro vietinę nejautrą ar bendrąją?
Ir kokius vaistus skiria po operacijos?
Dėkui ax.gif
Ineza
QUOTE(rota @ 2009 04 09, 11:15)
Labai grazus nauji namuciai! thumbup.gif
Ineza, cia tau uz naujus namucius 4u.gif , o cia tavo maziui 4u.gif ! mirksiukas.gif
*

Labai didelis ACIU nuo musu abieju.. aciuks.gif
Papildyta:
Labai dziaugiuosi, kad mano antrieji namuciai Jums patiko.. drinks_cheers.gif
Gera ant sirdeles mums.. wub.gif
Siela_01
QUOTE(Pinavia @ 2009 04 09, 13:58)
Merginos, pasakykit, ar atliekant laparaskopiją daro vietinę nejautrą ar bendrąją?
Ir kokius vaistus skiria po operacijos?
Dėkui  ax.gif
*

vakare prieš opeaciją gavau 1 tabletę raminamųjų (sakė, kad gerai išsimiegočiau). Tada ryte gavau dvi ampules (ką ten suleido et nežinau - sakė, bet neįsiminiau ax.gif ). Operaciją atliko su pilna narkoze. Po atsibudimo sulašino dar vieną lašelinę. Daugiau jokių vaistų negavau ax.gif
Kristepala
Sveikutes 4u.gif . Registruojuosi ir as i naujus namucius bigsmile.gif
dendule
QUOTE(Heiress @ 2009 04 09, 12:58)
Tyrem tyrem  thumbup.gif  viskas ten pas ji ok. Stimuliaciju tai tikriausiai kokias 5 turejau, ir  IUI procedura, bet kol kas rezultatu ner doh.gif  Na aisku su mano PKS, tai O labai retas reiskinys  blink.gif
Loriuxas o tau kaip nors iki lapar pasireiksdavo ta endo?  g.gif
Gal mm kitokio, na kokios nereguliarios, ar skausmingos, na kas nors  ax.gif
*

siaip su PKS (gerai suprantu policistines ar kazkaip?) tai laparoskopija labaiiiiiii padeda, ten kazkaip subado ir tada.. viskas gerai buna smile.gif merginos greit pastoja....

o del endo as pvz irgi nejauciau nieko endo daznai eina su tepliojimais rudais pries ir po mm.

O kazkuriai nuo stimuliacijos kai tik ir atsirado endo..nesigasdink tik tu... 4u.gif jei kas atsirado padarys ir sutvarkys ir busi nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(Siela_01 @ 2009 04 09, 13:03)
vakare prieš opeaciją gavau 1 tabletę raminamųjų (sakė, kad gerai išsimiegočiau). Tada ryte gavau dvi ampules (ką ten suleido et nežinau - sakė, bet neįsiminiau ax.gif ). Operaciją atliko su pilna narkoze. Po atsibudimo sulašino dar vieną lašelinę. Daugiau jokių vaistų negavau  ax.gif
*

Geras man dave viena tabletkute pries nakti kad ramiau miegociau nors ir siaip rameke buvau beveik.. beto pilna narkoze, o tu ziuriu nestuke tai kas gi bus kodel reik daryt? 4u.gif
loriuxas
QUOTE(Heiress @ 2009 04 09, 13:58)
Tyrem tyrem  thumbup.gif  viskas ten pas ji ok. Stimuliaciju tai tikriausiai kokias 5 turejau, ir  IUI procedura, bet kol kas rezultatu ner doh.gif  Na aisku su mano PKS, tai O labai retas reiskinys  blink.gif
Loriuxas o tau kaip nors iki lapar pasireiksdavo ta endo?  g.gif
Gal mm kitokio, na kokios nereguliarios, ar skausmingos, na kas nors  ax.gif
*

mm kaip laikrodukas budavo,27-28 d.,del skausmo tai nezinau nu jausdavau kad mm yra,bet vaistu nereikejo,mano daktare dar nenorejo man lapor.daryt pati issiprasiau nes galvojau,kad cia ir gali but kas nors kad 4 metai nesulaukiu nestuke.gif ,nezinau ar pati isikalbejau ta endo ar siaip jauciau,po operacijos atejus daktaryte sake gerai,kad paklausiau taves ir pasidarem,sake cia laisvai galejo but priezastis ir dabar jei dar stimuliuosiuos sake estrofeno jokiu budu negalima,o as kiekviena stimul.po 2 gaudavau i diena rolleyes.gif
Aronia
QUOTE(dendule @ 2009 04 09, 14:39)
Geras man dave viena tabletkute pries nakti kad ramiau miegociau nors ir siaip rameke buvau beveik.. beto pilna narkoze, o tu ziuriu nestuke tai kas gi bus kodel reik daryt?  4u.gif
*

Cista salia kiausides rado. Dar stebes kuri laika, o jei ta dides ir trukdys vaisiui, tai darys operacija verysad.gif
Va todel ir domiuosi kas per vaistai ir kokia nejautra naudojami laparaskopijos metu, bijau kad vaikeliui nepakenktu verysad.gif
Busiukas
QUOTE(Siela_01 @ 2009 04 09, 14:03)
vakare prieš opeaciją gavau 1 tabletę raminamųjų (sakė, kad gerai išsimiegočiau). Tada ryte gavau dvi ampules (ką ten suleido et nežinau - sakė, bet neįsiminiau ax.gif ). Operaciją atliko su pilna narkoze. Po atsibudimo sulašino dar vieną lašelinę. Daugiau jokių vaistų negavau  ax.gif
*

Ryte leido raminanciu ir nuo pykinimo,kad po narkozes jaustumsi gerai.Sita tai pamenu,nes as klausiau kas per ampules smile.gif .
dendule
QUOTE(Pinavia @ 2009 04 09, 13:47)
Cista salia kiausides rado. Dar stebes kuri laika, o jei ta dides ir trukdys vaisiui, tai darys operacija  verysad.gif
Va todel ir domiuosi kas per vaistai ir kokia nejautra naudojami laparaskopijos metu, bijau kad vaikeliui nepakenktu  verysad.gif
*

Nepergyvenk 4u.gif tikek kad viskas bus gerai o mes uz tave kumstukus palaikysim kaip ir uz kitas laikom. Siaip jei ir reikes operuot, skaiciau cia viena mergaiciuke SM operavo kai ji buvo nescia. IR kiek pamenu jai viskas gerai baiges. O beto ir narkoze silpnesne kazkaip duoda ir paskaiciuoja.

Gal tau dar nereikes.. svarbu pozityvizmas 4u.gif 4u.gif

Busiukas man tai neleido gal operacijos metu leido, bet po jauciaus tikrai gerai tik prabudus galvyte sukos bet siaip thumbup.gif
Siela_01
QUOTE(Pinavia @ 2009 04 09, 14:47)
Cista salia kiausides rado. Dar stebes kuri laika, o jei ta dides ir trukdys vaisiui, tai darys operacija  verysad.gif
Va todel ir domiuosi kas per vaistai ir kokia nejautra naudojami laparaskopijos metu, bijau kad vaikeliui nepakenktu  verysad.gif
*

eina sau console.gif

QUOTE(Busiukas @ 2009 04 09, 14:49)
Ryte leido raminanciu ir nuo pykinimo,kad po narkozes jaustumsi gerai.Sita tai pamenu,nes as klausiau kas per ampules  smile.gif  .
*

aha, teisingai drinks_cheers.gif dabar jau atsimenu, kad šitus ir minėjo tongue.gif
Heiress
QUOTE(Siela_01 @ 2009 04 09, 14:03)
*

O vat toks durnas klausimas, as matot niekad nebuvau operacijai uzmigdyta. Tai tas uzmigdymas vyksta operacinej, ar kaip cia? g.gif
Papildyta:
QUOTE(loriuxas @ 2009 04 09, 14:47)
mm kaip laikrodukas budavo,27-28 d.,del skausmo tai nezinau nu jausdavau kad mm yra,bet vaistu nereikejo,mano daktare dar nenorejo man lapor.daryt pati issiprasiau nes galvojau,kad cia ir gali but kas nors kad 4 metai nesulaukiu nestuke.gif ,nezinau ar pati isikalbejau ta endo ar siaip jauciau,po operacijos atejus daktaryte sake gerai,kad paklausiau taves ir pasidarem,sake cia laisvai galejo but priezastis ir dabar jei dar stimuliuosiuos sake estrofeno jokiu budu negalima,o as kiekviena stimul.po 2 gaudavau i diena rolleyes.gif
*

ale ziuriu mergyt tu irgi su stazu friends.gif
Mano mmm visada baigiasi tepliojimu, net neisivaizduoju, kad kitaip galetu buti doh.gif
O kiek stimuliaciju jau turejai? Man nors gleivine ir neidealiai audavo, bet estrofem neskubejo skirt.
Siela_01
QUOTE(Heiress @ 2009 04 09, 15:25)
O vat toks durnas klausimas, as matot niekad nebuvau operacijai uzmigdyta. Tai tas uzmigdymas vyksta operacinej, ar kaip cia? g.gif
Papildyta:

ale ziuriu mergyt tu irgi su stazu  friends.gif
Mano mmm visada baigiasi tepliojimu, net neisivaizduoju, kad kitaip galetu buti  doh.gif
O kiek stimuliaciju jau turejai? Man nors gleivine ir neidealiai audavo, bet estrofem neskubejo skirt.
*

iki operacinės atėjau pati, o atsigulus ant to stalo suleido vaistus į veną, davė įkvėpti į kaukę...ir maždaug po 1-2min nuo atsigulimo ant stalo lūžau ax.gif viskas labai greitai ir netikėtai...

man prieš mmm irgi nuo 1 iki 5 dienų kartais pateplioja... ir baiginėjantis dar 1-2 dienas. Ir dėl šito irgi tikėjausi, kad gali endo rasti, bet nerado - tad tai nevisada reiškia endometriozę ax.gif
Heiress
QUOTE(Siela_01 @ 2009 04 09, 15:43)
iki operacinės atėjau pati, o atsigulus ant to stalo suleido vaistus į veną, davė įkvėpti į kaukę...ir maždaug po 1-2min nuo atsigulimo ant stalo lūžau ax.gif viskas labai greitai ir netikėtai...
*

o atsibudai jau palatoj? Po kiek laiko? Ir kiek laiko trunka ta operacija?
Siela_01
QUOTE(Heiress @ 2009 04 09, 15:46)
*

jo, atsibudau jau palatoje...tik nelabai atsimenu kiek valandų buvo - gal apie 11, ar 12val? g.gif (operacijos pradžia 8val.) bet šitas laikas toks truputį išplaukęs iš atminties ax.gif
dendule
QUOTE(Heiress @ 2009 04 09, 14:46)
*

Man sake truko operacija 1.5h kazkur... as irgi pamenu kad atsiguliau ant stalo pradejo ten vienos dezinfekuoti kitos i vena leisti vaistus ir pajauciau kaip sunku kvepuot dar anezteziologei pasakiau kad sunku ikvepti sako per nosi kvepuok ir daugiau nepamenu..pamenu kaip liepe prabusti o as sugalvojau ant sono atsigulti, sako negalima... kita sako tegu gula smile.gif nes man kai sukasi galva labiausiai patinka ant sono gulet. O is kart jauciaus kaip girta gerai smile.gif
Siela_01
QUOTE(dendule @ 2009 04 09, 16:02)
Man sake truko operacija 1.5h kazkur... as irgi pamenu kad atsiguliau ant stalo pradejo ten vienos dezinfekuoti kitos i vena leisti vaistus ir pajauciau kaip sunku kvepuot dar anezteziologei pasakiau kad sunku ikvepti sako per nosi kvepuok ir daugiau nepamenu..pamenu kaip liepe prabusti o as sugalvojau ant sono atsigulti, sako negalima... kita sako tegu gula smile.gif  nes man kai sukasi galva labiausiai patinka ant sono gulet. O is kart jauciaus kaip girta gerai smile.gif
*

geras bigsmile.gif aš irgi iš karto kai atsibudau ir paprašiau, kad leistų glultis ant šono - tai leido. hihihi.gif
skorpione20
QUOTE(Heiress @ 2009 04 09, 13:04)
Aciu uz atsakyma  4u.gif

Ineza na namuciai tai superiniai, aciu  4u.gif
Vitalyte, jau visai netukus turetum mums pasklebt HCG aukstumas  clap.gif
*

INEZA tau respec'tas del namuciu. Kaip silta, gera naujuose.

Heiress laparoskopija man skyre del pastoviu skausmu pilvo srityje
ausraa14
Sveikos merginos,kokios jus greitos jau ir i naujus namucius persikelet. thumbup.gif

As jau gryzau po operacijos smile.gif Kazkaip daugiausia jauciu skylute bamboje,kal biski ir judesiai kaip pas Maikla Dzeksona biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif .Bet siaip dziaugiuosi,kad jau viskas praejo thumbup.gif .Rado desineje puseje saaugas sake aklinas,o kaireje pusetinai+endo pirma stadija.pasalino visas bedas ir dave metus naturaliam pastojimui.
P.S as jau ir ovuliacijos testu nusipirkau ax.gif smile.gif
skorpione20
QUOTE(Heiress @ 2009 04 09, 15:46)
*

Mane taip pat nuvede i operacine, ten suleido narkoze, tik pajauciau, kad ausys uzgulineja ir pradejo ziauriai persteti ana vieta, bet sake ten taip turi buti, jausmas tai nepasakiskas, bet trumpai ji jauciau...nuluzau lotuliukas.gif
O prabudau palatoje, iskart griebiau telefona ir pradejau apsizliumbus skambinet mamai su vyru lotuliukas.gif

Papildyta:
[O kur musu Vitalyte su naujienom?

g.gif g.gif g.gif
Pamirso gal mus?
Siela_01
QUOTE(ausraa14 @ 2009 04 09, 16:54)
Sveikos merginos,kokios jus greitos jau ir i naujus namucius persikelet. thumbup.gif

As jau gryzau po operacijos smile.gif Kazkaip daugiausia jauciu skylute bamboje,kal biski ir judesiai kaip pas Maikla Dzeksona  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif .Bet siaip dziaugiuosi,kad jau viskas praejo thumbup.gif .Rado desineje puseje saaugas sake aklinas,o kaireje pusetinai+endo pirma stadija.pasalino visas bedas ir dave metus naturaliam pastojimui.
P.S as jau ir ovuliacijos testu nusipirkau ax.gif  smile.gif
*

sveika sugrįžusi 4u.gif
Duniu
QUOTE(ausraa14 @ 2009 04 09, 16:54)

As jau gryzau po operacijos smile.gif Kazkaip daugiausia jauciu skylute bamboje,kal biski ir judesiai kaip pas Maikla Dzeksona  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif .Bet siaip dziaugiuosi,kad jau viskas praejo thumbup.gif .Rado desineje puseje saaugas sake aklinas,o kaireje pusetinai+endo pirma stadija.pasalino visas bedas ir dave metus naturaliam pastojimui.
P.S as jau ir ovuliacijos testu nusipirkau ax.gif  smile.gif
*

Labukas 4u.gif 4u.gif
Nu tu ir greita 4u.gif Ziuriu KMUK ilgai nelaiko smile.gif

Visoms rekomendoju reabilitacijai procedura au Bioptronu (sviesios terapija). siandiena pirma karta buvau smile.gif patiko smile.gif sake, pagreitina gijimo procesa..
Dar kalbejom apie tepalus...patiko, kad nieko nesiule, tiesiog kiekvieno pasake privalumus ir trukumas. tai supratau, kad tepalas su silikonu, atlieka spaudimo ir drekinimo funkcija ...o kitas kur zoles sudeti, tai daugiau profilaktikai kraujotakai pagerinti, ir ji geriau naugoti veliau (kai jau randai pasveseja)
Manau, vistiek pirksiu as ta silikonini tepala, pabandysiu ir pasakysiu -yra efektas ar ne 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(skorpione20 @ 2009 04 09, 17:07)
pradejo ziauriai persteti ana vieta,
*

kol man daejo doh.gif lotuliukas.gif kuri tau vieta perstet pradejo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
skorpione20
QUOTE(Duniu @ 2009 04 09, 17:15)
Labukas 4u.gif  4u.gif
Nu tu ir greita 4u.gif Ziuriu KMUK ilgai nelaiko smile.gif

Visoms rekomendoju reabilitacijai procedura au Bioptronu (sviesios terapija). siandiena pirma karta buvau smile.gif patiko smile.gif  sake, pagreitina gijimo procesa..
Dar kalbejom apie tepalus...patiko, kad nieko nesiule, tiesiog kiekvieno pasake privalumus ir trukumas. tai supratau, kad tepalas su silikonu, atlieka spaudimo ir drekinimo funkcija ...o kitas kur zoles sudeti, tai daugiau profilaktikai kraujotakai pagerinti, ir ji geriau naugoti veliau (kai jau randai pasveseja)
Manau, vistiek pirksiu as ta silikonini tepala, pabandysiu ir pasakysiu -yra efektas ar ne 4u.gif
Papildyta:

kol man daejo doh.gif  lotuliukas.gif  kuri tau vieta perstet pradejo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif jo, jo, ten nesupratau kas vyksta man su anuo galu, taip staigai perstejimas ziaurus uzejo, jau norejau sakyt tai sesutei, kas cia darosi, bet ji aplenke mane uzbegdama man uz akiu sakydama, kad tuoj pajausite stipru perstejima per analine ir maksties vietas ir toliau nebezinau kas buvo...
Jolete
QUOTE(dendule @ 2009 04 09, 12:16)
Vaje o kas tau buvo.....  4u.gif tikiuos dabar viskas gerai?
*

Truputėlį pasirodė negražių išskyrų ir nulėkėm į mažylį, iš karto paguldė. Dabar jau viskas juda geron pusėn, jau trečia diena kai jaučiu normalius judesiukus wub.gif

Vitalyte, tik dėl tavo gerų naujienų perskaičiau praeitą temą (buvau atsilikus nuo šeštadienio) dideliausi sveikinimai wub.gif Ir jau siulyčiau nueit pas ginę, pažiūrės makštiniu echoskopu ir turėtų matyti, tuomet būsi rami ar nėštumas vystosi vietoj ar ne.
nurija
Labukas 4u.gif
Ineza kokie nuostabus namuciai 4u.gif saunuole wub.gif
Vitalyte dideliausi sveikinimai sulaukus issvajotu II wub.gif
lauksim virusiuko ax.gif
loriuxas
QUOTE(Heiress @ 2009 04 09, 15:25)
Papildyta:

ale ziuriu mergyt tu irgi su stazu  friends.gif
Mano mmm visada baigiasi tepliojimu, net neisivaizduoju, kad kitaip galetu buti  doh.gif
*

Tris stimuliacijas turejau,o stazas jau tikrai nemazas verysad.gif nieko dabar kai baigsiu gert KT tikiuos baigsis ir sis stazas ax.gif tada prasides naujas tongue.gif
vitalyte25
sveikutes mazosios pleputes blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Ineza
super nuostabiai grazus namuciai, as tokiu tikrai nebuciau padariusi, tavo sukurti namai, nesa sekme.. thumbup.gif

as va nesenei gryzau mano hCG 468 doh.gif
Kristepala
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 09, 20:19)
sveikutes mazosios pleputes  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif 
[color=deeppink][/color] super nuostabiai grazus namuciai, as tokiu tikrai nebuciau padariusi, tavo sukurti namai, nesa sekme..  thumbup.gif 

as va nesenei gryzau  mano hCG 468  doh.gif
*

Vitalyte o ka sie skaiciukai reiksia blush2.gif
dendule
QUOTE(Siela_01 @ 2009 04 09, 15:09)
geras bigsmile.gif  aš irgi iš karto kai atsibudau ir paprašiau, kad leistų glultis ant šono - tai leido. hihihi.gif
*

Matai kaip vienodai... man galva labai sukosi viskas sukosi apsvaigus buvau ir galvojau ant sono bus patogiau... ir ne taip suksis... 4u.gif
...sara...
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 09, 19:19)
[color=deeppink][/color] super nuostabiai grazus namuciai, as tokiu tikrai nebuciau padariusi, tavo sukurti namai, nesa sekme..  thumbup.gif 

*

sveikutės visos su jumis aš nespėju taip greitai blush2.gif
o koks praeitas HCG buvo ? g.gif
dendule
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 09, 18:19)

*

Kaip suprantu padvigubejo ir labai gerai! gal net dvynukai bus 4u.gif 4u.gif labai dziaugiuosi del taves wub.gif
vitalyte25
QUOTE(Kristepala @ 2009 04 09, 21:18)
Vitalyte o ka sie skaiciukai reiksia  blush2.gif
*

jei tiesa pasakius as pati nelabai zinau, bet pagal lentele 2-3 sav nestumas g.gif atrodo... bigsmile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.