*NAUJI PLEPUCIU NAMUCIAI* Laparaskopija - tai dar vienas zingsnis issvajotojo tikslo link ! Tikiuosi, kad si naujai sukurta MANO tema atnes i musu grazu buri ne viena nauja Taip pat noriu drasiai pasakyti, kad naujokes, kurios lankotes musu temuteje, nebijokite prie musu prisijungti... Maloniai Jums atsakysimie i visus Jums rupimus klausimus.. Svarbiausias musu sukis - sypsokimes ir tikekime stebuklais Mergaites niekada nepraraskime vilties, dziaukimes pavasariu, sypsokimes ir viskas bus O.K.  Ruosiantis operacijai nepamirskime REKOMENDUOJAMŲ DAIKTŲ SĄRAŠAS(Vykstant į ligoninę)1.Chalatas 2. Higienos priemones(iskaitant paketukus+ vienkartines serveteles) 3. Vanduo negazuotas (+ klizmom su milteliais 2*1 litrai) 4. Du vokeliai 5. Naktinukai ( geriau nei pizama) 6. Tapkes 7. Knyga- zurnalas 8. Ranksluostukas 9. Siltos kojines Pasiruosimas pries:1. Tyrimai 2. Depiliacija 3. Visu aksesuaru saugus pasidejimas namie Siu namuciu tikslas - kuo daugiau Nauju namuciu atidarymo proga, visoms gyventojoms po kvietka..
loriuxas
2009 04 09, 10:12
Registruojuos naujuose namucciuose
Labai grazus nauji namuciai! Ineza, cia tau uz naujus namucius  , o cia tavo maziui  !
cyplius
2009 04 09, 10:17
QUOTE(loriuxas @ 2009 04 09, 11:12) Registruojuos naujuose namucciuose  Wow Be komentaru.... Praeiti musu namuciai atnese sekme Vitalytei, kieno gi dabar eile?
Siela_01
2009 04 09, 10:33
laba dienelė ateinu ir aš į naujus namučius dėkui Ineza
Busiukas
2009 04 09, 10:35
 vau kokie grazus nauji namuciai,10balu Ineza,tokioj grazioj temoj manau ne viena nauja  atsiras  . Heiress,man irgi dare diagnostine laparoskopija,nes itarinejo PKS,tai operacijos metu man paziurejo kiausintakiu pratekamumu ir "subade"kiausides.Ai, dar tuo paciu eme gabaliuka is kiausides(nezinau kaip kitaip pavadinti) istirti del veziniu lasteliu,bet visi atsakymai buvo geri  .
dendule
2009 04 09, 11:04
Ineza  super grazus namuciai aciu tau uz juos vaiksciojau kaip vaikas be namu cia SM  Tikiuosi issipildys tavo zodziai ir atnes si temele ne viena  o kelias
mmazuliuke
2009 04 09, 11:18
Registruojuosi ir as naujuose namuciuose  super
cyplius
2009 04 09, 11:42
Radau tokia labai miela nuotraukyte
Heiress
2009 04 09, 12:04
QUOTE(Busiukas @ 2009 04 09, 11:35)  vau kokie grazus nauji namuciai,10balu Ineza,tokioj grazioj temoj manau ne viena nauja  atsiras  . Heiress,man irgi dare diagnostine laparoskopija,nes itarinejo PKS,tai operacijos metu man paziurejo kiausintakiu pratekamumu ir "subade"kiausides.Ai, dar tuo paciu eme gabaliuka is kiausides(nezinau kaip kitaip pavadinti) istirti del veziniu lasteliu,bet visi atsakymai buvo geri  . Aciu uz atsakyma Ineza na namuciai tai superiniai, aciu Skorpione 20 o kokia tavo istorija, kodel tau skyre lapar? Ar pries tai dare GN? As cia domiuos del kiausintakiu praeiamumo Vitalyte, jau visai netukus turetum mums pasklebt HCG aukstumas
Sveikutės Kol gulėjau ligoninėj, panašu, kad praleidau gerų naujienų, einu seną temą pabaigsiu skaityt
dendule
2009 04 09, 12:16
QUOTE(Jolete @ 2009 04 09, 12:10) Sveikutės Kol gulėjau ligoninėj, panašu, kad praleidau gerų naujienų, einu seną temą pabaigsiu skaityt  Vaje o kas tau buvo.....  tikiuos dabar viskas gerai? Papildyta:QUOTE(Heiress @ 2009 04 09, 12:04) Aciu uz atsakyma Ineza na namuciai tai superiniai, aciu Skorpione 20 o kokia tavo istorija, kodel tau skyre lapar? Ar pries tai dare GN? As cia domiuos del kiausintakiu praeiamumo Vitalyte, jau visai netukus turetum mums pasklebt HCG aukstumas  Daug kur skaiciau apie GN kad neparodo daznai realios padeties.... Nusiramink laparoskopija tikrai nera baisi...
Heiress
2009 04 09, 12:22
QUOTE(dendule @ 2009 04 09, 13:16) Vaje o kas tau buvo.....  tikiuos dabar viskas gerai? Papildyta:Daug kur skaiciau apie GN kad neparodo daznai realios padeties.... Nusiramink laparoskopija tikrai nera baisi...  Del bijojimo, tai as dar nepradejau bijot  nes iki 0519 dar turiu laiko Man tik labai smalsu kodel skiria ir ka randa. O tau kodel ja skyre?
dendule
2009 04 09, 12:29
QUOTE(Heiress @ 2009 04 09, 12:22) Del bijojimo, tai as dar nepradejau bijot  nes iki 0519 dar turiu laiko Man tik labai smalsu kodel skiria ir ka randa. O tau kodel ja skyre?  Galiu papasakot savo istorija...as sitoje temoje atsiradau labai netiketai... Taiva mes su vyru dar gal po truputi tik galvojome apie  ir viena menesiuka velavo man 14d ir as pasidariau NT kelis ir jie buvo neigiami. Nuejau pas gine o ji rado cista. Nusiuntei KMUK antram pasitikrinimui, sako rasom laparoskopijai reik ja isoperuot tokios cistos nenyksta. As dar pas du gydytojus buvau ir visi sake reik operuot, nes cista mates su pertvarom:). Taiva mane isoperavo rado endo cista o visur kitur nieko daugiau nerado.. tfu tfu tfu... ir paskyre gydyma pastojima  . Kiausintakius taip pat tikrino sake pratekami teisingi  . Jiem ten lengva patikrinti, tos operacijos metu... Va kokia mano istorija... Jei kas neaisku klausk...
Heiress
2009 04 09, 12:39
QUOTE(dendule @ 2009 04 09, 13:29) Galiu papasakot savo istorija...as sitoje temoje atsiradau labai netiketai... Taiva mes su vyru dar gal po truputi tik galvojome apie  ir viena menesiuka velavo man 14d ir as pasidariau NT kelis ir jie buvo neigiami. Nuejau pas gine o ji rado cista. Nusiuntei KMUK antram pasitikrinimui, sako rasom laparoskopijai reik ja isoperuot tokios cistos nenyksta. As dar pas du gydytojus buvau ir visi sake reik operuot, nes cista mates su pertvarom:). Taiva mane isoperavo rado endo cista o visur kitur nieko daugiau nerado.. tfu tfu tfu... ir paskyre gydyma pastojima  . Kiausintakius taip pat tikrino sake pratekami teisingi  . Jiem ten lengva patikrinti, tos operacijos metu... Va kokia mano istorija... Jei kas neaisku klausk... O kiek laiko jau esi po lapar? Matai tai viskas pas tave paprasciau, atejai, pamate cista ir sutvarke. O pas mane echo metu neranda jokiu negerumu, buvo syki cista paaugus, bet KT pageriau, tai ir pasisalino Jau beveik 1,5 metu esu VK kliente, pries tai 3 metus pas paprasta gine lankiaus. GN metu sake, kad kiausintakiai pratekami
Siela_01
2009 04 09, 12:41
QUOTE(Heiress @ 2009 04 09, 13:22) Del bijojimo, tai as dar nepradejau bijot  nes iki 0519 dar turiu laiko Man tik labai smalsu kodel skiria ir ka randa. O tau kodel ja skyre?  aš tai taip greitai viską susiorganizavau, kad nespėjau įsijausti į baimes  ir labai džiaugiuosi, kad neteko ilgai laukti, nes kitaip ne tiek dar visko būčiau prisigalvojusi ir prisibaiminusi be reikalo
loriuxas
2009 04 09, 12:48
QUOTE(Heiress @ 2009 04 09, 13:22) Del bijojimo, tai as dar nepradejau bijot  nes iki 0519 dar turiu laiko Man tik labai smalsu kodel skiria ir ka randa. O tau kodel ja skyre?  Man skyre delto kad nepastoju,nebuvo jokiu problemu nei pas mane nei pas MB,GN parode kad kiausintakiai praeinami,o rado endo 2stadija.
dendule
2009 04 09, 12:50
QUOTE(Heiress @ 2009 04 09, 12:39) O kiek laiko jau esi po lapar? Matai tai viskas pas tave paprasciau, atejai, pamate cista ir sutvarke. O pas mane echo metu neranda jokiu negerumu, buvo syki cista paaugus, bet KT pageriau, tai ir pasisalino Jau beveik 1,5 metu esu VK kliente, pries tai 3 metus pas paprasta gine lankiaus. GN metu sake, kad kiausintakiai pratekami Kovo 10d padare. Va dabar pirmas normalus ciklas po laparoskopijos...jauciuosi gerai...o ir veido spuogu nebeliko nesuprantu kas cia padejo ar nakvisos ar gelezis ar zuvies taukai  Siaip lapa daug informatyvesne, nieko gudriau dar nesugalvota... Pas tave cista turbut buvo funkcine kad po KT isnyko... O vyriski istyret? Buvo cia kazkuri mergyte pasakojo istorija..kad ieskojo bedu pas save o pasirodo pas vyra buvo blogai... manau lengviausia istikrti vyriski...
Heiress
2009 04 09, 12:58
QUOTE(dendule @ 2009 04 09, 13:50) Kovo 10d padare. Va dabar pirmas normalus ciklas po laparoskopijos...jauciuosi gerai...o ir veido spuogu nebeliko nesuprantu kas cia padejo ar nakvisos ar gelezis ar zuvies taukai  Siaip lapa daug informatyvesne, nieko gudriau dar nesugalvota... Pas tave cista turbut buvo funkcine kad po KT isnyko... O vyriski istyret? Buvo cia kazkuri mergyte pasakojo istorija..kad ieskojo bedu pas save o pasirodo pas vyra buvo blogai... manau lengviausia istikrti vyriski... Tyrem tyrem  viskas ten pas ji ok. Stimuliaciju tai tikriausiai kokias 5 turejau, ir IUI procedura, bet kol kas rezultatu ner  Na aisku su mano PKS, tai O labai retas reiskinys Loriuxas o tau kaip nors iki lapar pasireiksdavo ta endo? Gal mm kitokio, na kokios nereguliarios, ar skausmingos, na kas nors
Merginos, pasakykit, ar atliekant laparaskopiją daro vietinę nejautrą ar bendrąją? Ir kokius vaistus skiria po operacijos? Dėkui
QUOTE(rota @ 2009 04 09, 11:15) Labai grazus nauji namuciai! Ineza, cia tau uz naujus namucius  , o cia tavo maziui  !  Labai didelis ACIU nuo musu abieju.. Papildyta:Labai dziaugiuosi, kad mano antrieji namuciai Jums patiko.. Gera ant sirdeles mums..
Siela_01
2009 04 09, 13:03
QUOTE(Pinavia @ 2009 04 09, 13:58) Merginos, pasakykit, ar atliekant laparaskopiją daro vietinę nejautrą ar bendrąją? Ir kokius vaistus skiria po operacijos? Dėkui  vakare prieš opeaciją gavau 1 tabletę raminamųjų (sakė, kad gerai išsimiegočiau). Tada ryte gavau dvi ampules (ką ten suleido et nežinau - sakė, bet neįsiminiau  ). Operaciją atliko su pilna narkoze. Po atsibudimo sulašino dar vieną lašelinę. Daugiau jokių vaistų negavau
Kristepala
2009 04 09, 13:29
Sveikutes  . Registruojuosi ir as i naujus namucius
dendule
2009 04 09, 13:39
QUOTE(Heiress @ 2009 04 09, 12:58) Tyrem tyrem  viskas ten pas ji ok. Stimuliaciju tai tikriausiai kokias 5 turejau, ir IUI procedura, bet kol kas rezultatu ner  Na aisku su mano PKS, tai O labai retas reiskinys Loriuxas o tau kaip nors iki lapar pasireiksdavo ta endo? Gal mm kitokio, na kokios nereguliarios, ar skausmingos, na kas nors  siaip su PKS (gerai suprantu policistines ar kazkaip?) tai laparoskopija labaiiiiiii padeda, ten kazkaip subado ir tada.. viskas gerai buna  merginos greit pastoja.... o del endo as pvz irgi nejauciau nieko endo daznai eina su tepliojimais rudais pries ir po mm. O kazkuriai nuo stimuliacijos kai tik ir atsirado endo..nesigasdink tik tu...  jei kas atsirado padarys ir sutvarkys ir busi Papildyta:QUOTE(Siela_01 @ 2009 04 09, 13:03) vakare prieš opeaciją gavau 1 tabletę raminamųjų (sakė, kad gerai išsimiegočiau). Tada ryte gavau dvi ampules (ką ten suleido et nežinau - sakė, bet neįsiminiau  ). Operaciją atliko su pilna narkoze. Po atsibudimo sulašino dar vieną lašelinę. Daugiau jokių vaistų negavau  Geras man dave viena tabletkute pries nakti kad ramiau miegociau nors ir siaip rameke buvau beveik.. beto pilna narkoze, o tu ziuriu nestuke tai kas gi bus kodel reik daryt?
loriuxas
2009 04 09, 13:47
QUOTE(Heiress @ 2009 04 09, 13:58) Tyrem tyrem  viskas ten pas ji ok. Stimuliaciju tai tikriausiai kokias 5 turejau, ir IUI procedura, bet kol kas rezultatu ner  Na aisku su mano PKS, tai O labai retas reiskinys Loriuxas o tau kaip nors iki lapar pasireiksdavo ta endo? Gal mm kitokio, na kokios nereguliarios, ar skausmingos, na kas nors  mm kaip laikrodukas budavo,27-28 d.,del skausmo tai nezinau nu jausdavau kad mm yra,bet vaistu nereikejo,mano daktare dar nenorejo man lapor.daryt pati issiprasiau nes galvojau,kad cia ir gali but kas nors kad 4 metai nesulaukiu  ,nezinau ar pati isikalbejau ta endo ar siaip jauciau,po operacijos atejus daktaryte sake gerai,kad paklausiau taves ir pasidarem,sake cia laisvai galejo but priezastis ir dabar jei dar stimuliuosiuos sake estrofeno jokiu budu negalima,o as kiekviena stimul.po 2 gaudavau i diena
QUOTE(dendule @ 2009 04 09, 14:39) Geras man dave viena tabletkute pries nakti kad ramiau miegociau nors ir siaip rameke buvau beveik.. beto pilna narkoze, o tu ziuriu nestuke tai kas gi bus kodel reik daryt?  Cista salia kiausides rado. Dar stebes kuri laika, o jei ta dides ir trukdys vaisiui, tai darys operacija Va todel ir domiuosi kas per vaistai ir kokia nejautra naudojami laparaskopijos metu, bijau kad vaikeliui nepakenktu
Busiukas
2009 04 09, 13:49
QUOTE(Siela_01 @ 2009 04 09, 14:03) vakare prieš opeaciją gavau 1 tabletę raminamųjų (sakė, kad gerai išsimiegočiau). Tada ryte gavau dvi ampules (ką ten suleido et nežinau - sakė, bet neįsiminiau  ). Operaciją atliko su pilna narkoze. Po atsibudimo sulašino dar vieną lašelinę. Daugiau jokių vaistų negavau  Ryte leido raminanciu ir nuo pykinimo,kad po narkozes jaustumsi gerai.Sita tai pamenu,nes as klausiau kas per ampules  .
dendule
2009 04 09, 13:55
QUOTE(Pinavia @ 2009 04 09, 13:47) Cista salia kiausides rado. Dar stebes kuri laika, o jei ta dides ir trukdys vaisiui, tai darys operacija Va todel ir domiuosi kas per vaistai ir kokia nejautra naudojami laparaskopijos metu, bijau kad vaikeliui nepakenktu  Nepergyvenk  tikek kad viskas bus gerai o mes uz tave kumstukus palaikysim kaip ir uz kitas laikom. Siaip jei ir reikes operuot, skaiciau cia viena mergaiciuke SM operavo kai ji buvo nescia. IR kiek pamenu jai viskas gerai baiges. O beto ir narkoze silpnesne kazkaip duoda ir paskaiciuoja. Gal tau dar nereikes.. svarbu pozityvizmas Busiukas man tai neleido gal operacijos metu leido, bet po jauciaus tikrai gerai tik prabudus galvyte sukos bet siaip
Siela_01
2009 04 09, 13:56
QUOTE(Pinavia @ 2009 04 09, 14:47) Cista salia kiausides rado. Dar stebes kuri laika, o jei ta dides ir trukdys vaisiui, tai darys operacija Va todel ir domiuosi kas per vaistai ir kokia nejautra naudojami laparaskopijos metu, bijau kad vaikeliui nepakenktu  eina sau QUOTE(Busiukas @ 2009 04 09, 14:49) Ryte leido raminanciu ir nuo pykinimo,kad po narkozes jaustumsi gerai.Sita tai pamenu,nes as klausiau kas per ampules  . aha, teisingai  dabar jau atsimenu, kad šitus ir minėjo
Heiress
2009 04 09, 14:25
QUOTE(Siela_01 @ 2009 04 09, 14:03) vakare prieš opeaciją gavau 1 tabletę raminamųjų (sakė, kad gerai išsimiegočiau). Tada ryte gavau dvi ampules (ką ten suleido et nežinau - sakė, bet neįsiminiau  ). Operaciją atliko su pilna narkoze. Po atsibudimo sulašino dar vieną lašelinę. Daugiau jokių vaistų negavau  O vat toks durnas klausimas, as matot niekad nebuvau operacijai uzmigdyta. Tai tas uzmigdymas vyksta operacinej, ar kaip cia? Papildyta:QUOTE(loriuxas @ 2009 04 09, 14:47) mm kaip laikrodukas budavo,27-28 d.,del skausmo tai nezinau nu jausdavau kad mm yra,bet vaistu nereikejo,mano daktare dar nenorejo man lapor.daryt pati issiprasiau nes galvojau,kad cia ir gali but kas nors kad 4 metai nesulaukiu  ,nezinau ar pati isikalbejau ta endo ar siaip jauciau,po operacijos atejus daktaryte sake gerai,kad paklausiau taves ir pasidarem,sake cia laisvai galejo but priezastis ir dabar jei dar stimuliuosiuos sake estrofeno jokiu budu negalima,o as kiekviena stimul.po 2 gaudavau i diena  ale ziuriu mergyt tu irgi su stazu Mano mmm visada baigiasi tepliojimu, net neisivaizduoju, kad kitaip galetu buti O kiek stimuliaciju jau turejai? Man nors gleivine ir neidealiai audavo, bet estrofem neskubejo skirt.
Siela_01
2009 04 09, 14:43
QUOTE(Heiress @ 2009 04 09, 15:25) O vat toks durnas klausimas, as matot niekad nebuvau operacijai uzmigdyta. Tai tas uzmigdymas vyksta operacinej, ar kaip cia? Papildyta:ale ziuriu mergyt tu irgi su stazu Mano mmm visada baigiasi tepliojimu, net neisivaizduoju, kad kitaip galetu buti O kiek stimuliaciju jau turejai? Man nors gleivine ir neidealiai audavo, bet estrofem neskubejo skirt. iki operacinės atėjau pati, o atsigulus ant to stalo suleido vaistus į veną, davė įkvėpti į kaukę...ir maždaug po 1-2min nuo atsigulimo ant stalo lūžau  viskas labai greitai ir netikėtai... man prieš mmm irgi nuo 1 iki 5 dienų kartais pateplioja... ir baiginėjantis dar 1-2 dienas. Ir dėl šito irgi tikėjausi, kad gali endo rasti, bet nerado - tad tai nevisada reiškia endometriozę
Heiress
2009 04 09, 14:46
QUOTE(Siela_01 @ 2009 04 09, 15:43) iki operacinės atėjau pati, o atsigulus ant to stalo suleido vaistus į veną, davė įkvėpti į kaukę...ir maždaug po 1-2min nuo atsigulimo ant stalo lūžau  viskas labai greitai ir netikėtai... o atsibudai jau palatoj? Po kiek laiko? Ir kiek laiko trunka ta operacija?
Siela_01
2009 04 09, 14:52
QUOTE(Heiress @ 2009 04 09, 15:46) o atsibudai jau palatoj? Po kiek laiko? Ir kiek laiko trunka ta operacija? jo, atsibudau jau palatoje...tik nelabai atsimenu kiek valandų buvo - gal apie 11, ar 12val?  (operacijos pradžia 8val.) bet šitas laikas toks truputį išplaukęs iš atminties
dendule
2009 04 09, 15:02
QUOTE(Heiress @ 2009 04 09, 14:46) o atsibudai jau palatoj? Po kiek laiko? Ir kiek laiko trunka ta operacija? Man sake truko operacija 1.5h kazkur... as irgi pamenu kad atsiguliau ant stalo pradejo ten vienos dezinfekuoti kitos i vena leisti vaistus ir pajauciau kaip sunku kvepuot dar anezteziologei pasakiau kad sunku ikvepti sako per nosi kvepuok ir daugiau nepamenu..pamenu kaip liepe prabusti o as sugalvojau ant sono atsigulti, sako negalima... kita sako tegu gula  nes man kai sukasi galva labiausiai patinka ant sono gulet. O is kart jauciaus kaip girta gerai
Siela_01
2009 04 09, 15:09
QUOTE(dendule @ 2009 04 09, 16:02) Man sake truko operacija 1.5h kazkur... as irgi pamenu kad atsiguliau ant stalo pradejo ten vienos dezinfekuoti kitos i vena leisti vaistus ir pajauciau kaip sunku kvepuot dar anezteziologei pasakiau kad sunku ikvepti sako per nosi kvepuok ir daugiau nepamenu..pamenu kaip liepe prabusti o as sugalvojau ant sono atsigulti, sako negalima... kita sako tegu gula  nes man kai sukasi galva labiausiai patinka ant sono gulet. O is kart jauciaus kaip girta gerai  geras  aš irgi iš karto kai atsibudau ir paprašiau, kad leistų glultis ant šono - tai leido.
skorpione20
2009 04 09, 15:40
QUOTE(Heiress @ 2009 04 09, 13:04) Aciu uz atsakyma Ineza na namuciai tai superiniai, aciu Skorpione 20 o kokia tavo istorija, kodel tau skyre lapar? Ar pries tai dare GN? As cia domiuos del kiausintakiu praeiamumo Vitalyte, jau visai netukus turetum mums pasklebt HCG aukstumas  INEZA tau respec'tas del namuciu. Kaip silta, gera naujuose. Heiress laparoskopija man skyre del pastoviu skausmu pilvo srityje
ausraa14
2009 04 09, 15:54
Sveikos merginos,kokios jus greitos jau ir i naujus namucius persikelet. As jau gryzau po operacijos  Kazkaip daugiausia jauciu skylute bamboje,kal biski ir judesiai kaip pas Maikla Dzeksona  .Bet siaip dziaugiuosi,kad jau viskas praejo  .Rado desineje puseje saaugas sake aklinas,o kaireje pusetinai+endo pirma stadija.pasalino visas bedas ir dave metus naturaliam pastojimui. P.S as jau ir ovuliacijos testu nusipirkau
skorpione20
2009 04 09, 16:07
QUOTE(Heiress @ 2009 04 09, 15:46) o atsibudai jau palatoj? Po kiek laiko? Ir kiek laiko trunka ta operacija? Mane taip pat nuvede i operacine, ten suleido narkoze, tik pajauciau, kad ausys uzgulineja ir pradejo ziauriai persteti ana vieta, bet sake ten taip turi buti, jausmas tai nepasakiskas, bet trumpai ji jauciau...nuluzau O prabudau palatoje, iskart griebiau telefona ir pradejau apsizliumbus skambinet mamai su vyru Papildyta:[O kur musu Vitalyte su naujienom? Pamirso gal mus?
Siela_01
2009 04 09, 16:09
QUOTE(ausraa14 @ 2009 04 09, 16:54) Sveikos merginos,kokios jus greitos jau ir i naujus namucius persikelet. As jau gryzau po operacijos  Kazkaip daugiausia jauciu skylute bamboje,kal biski ir judesiai kaip pas Maikla Dzeksona  .Bet siaip dziaugiuosi,kad jau viskas praejo  .Rado desineje puseje saaugas sake aklinas,o kaireje pusetinai+endo pirma stadija.pasalino visas bedas ir dave metus naturaliam pastojimui. P.S as jau ir ovuliacijos testu nusipirkau  sveika sugrįžusi
QUOTE(ausraa14 @ 2009 04 09, 16:54) Sveikos merginos,kokios jus greitos jau ir i naujus namucius persikelet. As jau gryzau po operacijos  Kazkaip daugiausia jauciu skylute bamboje,kal biski ir judesiai kaip pas Maikla Dzeksona  .Bet siaip dziaugiuosi,kad jau viskas praejo  .Rado desineje puseje saaugas sake aklinas,o kaireje pusetinai+endo pirma stadija.pasalino visas bedas ir dave metus naturaliam pastojimui. P.S as jau ir ovuliacijos testu nusipirkau  Labukas Nu tu ir greita  Ziuriu KMUK ilgai nelaiko  Visoms rekomendoju reabilitacijai procedura au Bioptronu (sviesios terapija). siandiena pirma karta buvau  patiko  sake, pagreitina gijimo procesa.. Dar kalbejom apie tepalus...patiko, kad nieko nesiule, tiesiog kiekvieno pasake privalumus ir trukumas. tai supratau, kad tepalas su silikonu, atlieka spaudimo ir drekinimo funkcija ...o kitas kur zoles sudeti, tai daugiau profilaktikai kraujotakai pagerinti, ir ji geriau naugoti veliau (kai jau randai pasveseja) Manau, vistiek pirksiu as ta silikonini tepala, pabandysiu ir pasakysiu -yra efektas ar ne Papildyta:QUOTE(skorpione20 @ 2009 04 09, 17:07) pradejo ziauriai persteti ana vieta, kol man daejo  kuri tau vieta perstet pradejo
skorpione20
2009 04 09, 16:20
QUOTE(Duniu @ 2009 04 09, 17:15) Labukas Nu tu ir greita  Ziuriu KMUK ilgai nelaiko  Visoms rekomendoju reabilitacijai procedura au Bioptronu (sviesios terapija). siandiena pirma karta buvau  patiko  sake, pagreitina gijimo procesa.. Dar kalbejom apie tepalus...patiko, kad nieko nesiule, tiesiog kiekvieno pasake privalumus ir trukumas. tai supratau, kad tepalas su silikonu, atlieka spaudimo ir drekinimo funkcija ...o kitas kur zoles sudeti, tai daugiau profilaktikai kraujotakai pagerinti, ir ji geriau naugoti veliau (kai jau randai pasveseja) Manau, vistiek pirksiu as ta silikonini tepala, pabandysiu ir pasakysiu -yra efektas ar ne Papildyta:kol man daejo  kuri tau vieta perstet pradejo   jo, jo, ten nesupratau kas vyksta man su anuo galu, taip staigai perstejimas ziaurus uzejo, jau norejau sakyt tai sesutei, kas cia darosi, bet ji aplenke mane uzbegdama man uz akiu sakydama, kad tuoj pajausite stipru perstejima per analine ir maksties vietas ir toliau nebezinau kas buvo...
QUOTE(dendule @ 2009 04 09, 12:16) Vaje o kas tau buvo.....  tikiuos dabar viskas gerai? Truputėlį pasirodė negražių išskyrų ir nulėkėm į mažylį, iš karto paguldė. Dabar jau viskas juda geron pusėn, jau trečia diena kai jaučiu normalius judesiukus Vitalyte, tik dėl tavo gerų naujienų perskaičiau praeitą temą (buvau atsilikus nuo šeštadienio) dideliausi sveikinimai  Ir jau siulyčiau nueit pas ginę, pažiūrės makštiniu echoskopu ir turėtų matyti, tuomet būsi rami ar nėštumas vystosi vietoj ar ne.
Labukas Ineza kokie nuostabus namuciai  saunuole Vitalyte dideliausi sveikinimai sulaukus issvajotu II lauksim virusiuko
loriuxas
2009 04 09, 17:37
QUOTE(Heiress @ 2009 04 09, 15:25) O vat toks durnas klausimas, as matot niekad nebuvau operacijai uzmigdyta. Tai tas uzmigdymas vyksta operacinej, ar kaip cia? Papildyta:ale ziuriu mergyt tu irgi su stazu Mano mmm visada baigiasi tepliojimu, net neisivaizduoju, kad kitaip galetu buti O kiek stimuliaciju jau turejai? Man nors gleivine ir neidealiai audavo, bet estrofem neskubejo skirt. Tris stimuliacijas turejau,o stazas jau tikrai nemazas  nieko dabar kai baigsiu gert KT tikiuos baigsis ir sis stazas  tada prasides naujas
vitalyte25
2009 04 09, 18:19
sveikutes mazosios pleputes QUOTE Ineza super nuostabiai grazus namuciai, as tokiu tikrai nebuciau padariusi, tavo sukurti namai, nesa sekme.. as va nesenei gryzau mano hCG 468
Kristepala
2009 04 09, 19:18
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 09, 20:19) Vitalyte o ka sie skaiciukai reiksia
dendule
2009 04 09, 19:19
QUOTE(Siela_01 @ 2009 04 09, 15:09) geras  aš irgi iš karto kai atsibudau ir paprašiau, kad leistų glultis ant šono - tai leido.  Matai kaip vienodai... man galva labai sukosi viskas sukosi apsvaigus buvau ir galvojau ant sono bus patogiau... ir ne taip suksis...
...sara...
2009 04 09, 19:21
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 09, 19:19) sveikutės visos su jumis aš nespėju taip greitai o koks praeitas HCG buvo ?
dendule
2009 04 09, 19:22
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 09, 18:19) Kaip suprantu padvigubejo ir labai gerai! gal net dvynukai bus  labai dziaugiuosi del taves
vitalyte25
2009 04 09, 19:24
QUOTE(Kristepala @ 2009 04 09, 21:18) Vitalyte o ka sie skaiciukai reiksia  jei tiesa pasakius as pati nelabai zinau, bet pagal lentele 2-3 sav nestumas  atrodo...
|
|