Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Epilepsija
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų sveikata > Ligos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
-Sandrita-
user posted image

Pažadinus, kas buvo užmigdyta,
Velykų saulė patekėjo rytą,
Prikėlė žolę, medį, plukės žiedą
Ir vis linksmiau per aukštą dangų rieda.

user posted image

Zyzala ir duktė (Vilnius)
JulieTa ir Atėnė (Vilnius) 2006-01-19
Rustė ir Brigita (Vilnius) 2005-09-07
nemo ir duktė (Vilnius)
anaja ir duktė (Vilnius) 2001-06-15
Vaivorykštė ir Simonas (Vilnius) 2003-09-17
Lina SAR ir Audrė (Vilnius) 2003-02-21
Stella2003 ir Austėja (Vilnius) 2006-08-19
Willmara ir Domantas (Vilnius) 2000-08-11
Inetele ir Kamilytė (Vilnius) 2005 07 16
milka@ ir Greta (Vilnius) 2007 09 19
VioGla ir dukrytė (Vilnius) 2006 12 29
Agnietė ir Meda (Utena) 2006-03-17
Dite ir sūnus (Kaunas)
Knielita ir sūnus (Kaunas) 2003
Varlele ir duktė (Kaunas) 2006-01-28
Buriukė serga pati (Kaunas)1984-05-23
Buriuke ir sūnus Emilis (Kaunas) 2004-12-14
Krista... ir Edvinas (Kaunas) 2001-02-25

Vilkra ir Aistė (Kaunas) 2002-08-05
Eivila ir Milvydas (Vilkaviškis) 2005-03-30
Domicelė ir Deimantė (Klaipėda) 2005-10-19
Saulesmamyte ir sūnus (Panevėžys) 2003
Danuška ir Šarūnas (Plungė) 1996-01-03
Vaima (Vaidusiukė) ir Ieva (Plungė) 1996
Dzeuse ir Airidas (Kretinga) 2003-10-28
<Kiss> ir duktė (Tauragė)
rena ir Edvinas (Tauragė) 1994-04-30 happybday.gif
DijaDeima ir Kevinas (Airija) 1998-04-15
Melonija ir Otonas (Aukštatija) 2006-09-01
-Sandrita- ir Neda (Alytus) 2007-10-22
mameliukas ir duktė 1997
Ilganosė ir sūnus 2004
Vitvita ir duktė
geleta ir Gabrielytė 2003-05-16
Iewa A. ir Eitvydas 2006-11-25
Munytė ir Laurynas 1995-06-14
Iguana ir Austėja 2001-05-03
happybday.gif

user posted image

user posted image

ČIA NUORODOS Į VAISTŲ APRAŠYMUS, KURIŲ NEPAMINĖJAU, PARAŠYKIT, ĮDĖSIU wink.gif

KLONAZEPAMAS CLONAZEPAM (ANTILEPSIN)

KONVULEKSAS CONVULEX (AC.VALPROICI)

DEPAKINAS DEPAKINE CHRONO

DIAZEPAMAS DIAZEPAM (APAURIN)

FINLEPSINAS/KARBAMAZEPINAS FINLEPSIN (CARBAMAZEPINUM /TIMONIL)

GABAPENTINAS GABAPENTIN (GABAPENTINUM)

KEPRA KEPPRA aprašymas rusų kalba

LAMIKTALIS LAMICTAL (LAMOTRIGINE)

NITROZEPAMAS NITROZEPAM (RADEDORM)

PETNIDANAS PETNIDAN (SUXILEP) asprašymas rusų k.

FENOBARBITALIS/LUMINALIS PHENOBARBITAL (LUMINAL) aprašymas rusų k.

PREDNIZOLONAS PREDNISOLONUM hormonai

PREGABALINAS PREGABALIN (LYRICA)

SINAKTENAS SYNACTEN DEPOT (NUVACTEN) hormonai, aprašymas rusų k.

TOPAMAKSAS TOPAMAX (TOPIRAMATI)

TRILEPTALIS TRILEPTAL (OKSKARBAZEPIN)

VIGABATRINAS VIGABATRIN (SABRIL) aprašymas rusų k.

jei netinka rusų kalba aprašymai, įdėsiu anglų smile.gif parašykite AŽ

user posted image

TEISĖS AKTAS , SU KOKIOM LIGOM SKIRAMOS NEMOKAMOS SAUSKELNĖS

„Sauskelnės arba vienkartinės paklodės – 30 vienetų (arba 15 vienetų sauskelnių ir 15 vienetų vienkartinių paklodžių) per mėnesį. Antelė arba basonas – 1 vienetas, nustačius diagnozę
Esant šlapimo (R32) arba išmatų (R15) nelaikymui:

1) dėl CNS ir nugaros smegenų sužalojimo padarinių (T90.5, T91.3);

2) dėl liekamųjų kūdikių cerebrinio paralyžiaus (G80) reiškinių;

3) asmenims, pripažintiems nedarbingais, asmenims, sulaukusiems senatvės pensijos amžiaus, kuriems nustatytas didelių specialiųjų poreikių lygis, ar asmenims, kuriems nustatytas sunkaus neįgalumo lygis, po galvos ir nugaros smegenų kraujotakos sutrikimo (I61-64, I69, G95.1);

4) asmenims, pripažintiems nedarbingais, asmenims, sulaukusiems senatvės pensijos amžiaus, kuriems nustatytas didelių specialiųjų poreikių lygis, ar asmenims, kuriems nustatytas sunkaus neįgalumo lygis, sergantiems išsėtine skleroze (G35);

5) dėl galvos ar nugaros smegenų displazijų (Q05);

6) asmenims, kuriems iki 2005 m. liepos 1 d. teisės aktų nustatyta tvarka nustatyta visiška negalia ir galiojimas nėra pasibaigęs, arba asmenims, kuriems po 2005 m. liepos 1 d. teisės aktų nustatyta tvarka nustatytas specialusis nuolatinės slaugos poreikis.“

Informacija apie Maskvos klinką
user posted image
munyte
su naujais namuciais tongue.gif Labai graziai viskas sutvarkyta ir info daug thumbup.gif ...
Sandrita,o ko musu neidejai? cray.gif
Rustė
labas, nu tik nebūk ir jau tema nauja tongue.gif
Sandrita šaunuolė smile.gif

tuoj prisegsiu į svarbias naują ir galėsim bendrauti toliau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(munyte @ 2009 04 09, 17:55)
su naujais namuciais tongue.gif Labai graziai viskas sutvarkyta ir info daug thumbup.gif ...
*

aš įdėsiu visus, kaip moderatorė galiu redaguoti visus postus kada tik reikia smile.gif
tuoj įrašysiu kirstos kavalieraitį ir tavo smile.gif
munyte
QUOTE(Rustė @ 2009 04 09, 19:38)
labas, nu tik nebūk ir jau tema nauja tongue.gif
Sandrita šaunuolė smile.gif

tuoj prisegsiu į svarbias naują ir galėsim bendrauti toliau smile.gif
Papildyta:

aš įdėsiu visus, kaip moderatorė galiu redaguoti visus postus kada tik reikia smile.gif
tuoj įrašysiu kirstos kavalieraitį ir tavo smile.gif
*

4u.gif wub.gif aciu... biggrin.gif
JulieTa
aciu, uz nauja, grazia, velykine tema wub.gif visiem stiprybes ir sveikatos biggrin.gif
-Sandrita-
QUOTE(munyte @ 2009 04 09, 17:55)
*

aga, krista idejau o tave ir pamirsau doh.gif nepykite jau blush2.gif zinojau kad be kuriuo atveju Ruste sutvarkys viska wub.gif
Rustė
QUOTE(-Sandrita- @ 2009 04 09, 21:23)
aga, krista idejau o tave ir pamirsau  doh.gif  nepykite jau  blush2.gif  zinojau kad be kuriuo atveju Ruste sutvarkys viska  wub.gif
*

krista... perkėliau pas kaunietes, munytę į galą, nes nežinau iš kur jinai, o gal nenori viešintis smile.gif
koks skirtumas, tas sąrašas čia tik mums, ir realiai su gimtadieniu pasveikinti tongue.gif
-Sandrita-
QUOTE(Rustė @ 2009 04 09, 21:34)
krista... perkėliau pas kaunietes, munytę į galą, nes nežinau iš kur jinai, o gal nenori viešintis smile.gif
koks skirtumas, tas sąrašas čia tik mums, ir realiai su gimtadieniu pasveikinti tongue.gif
*

Tik dabar pamačiau kad čia pagal miestus surykiuota hihihi.gif ot nepastabi, o aš į galą buvau įrašiusi blush2.gif
varlele
4u.gif Jau kaip sventemis padvelke... bigsmile.gif
Ruste, kaip ten jusu plauciuku gaisrai? Gesinam greitai gesinam... kaip zoles deginima pavasarini... mirksiukas.gif
Okis, bendrausim toliau...
Rustė
QUOTE(varlele @ 2009 04 09, 21:39)
4u.gif  Jau kaip sventemis padvelke... bigsmile.gif
Ruste, kaip ten jusu plauciuku gaisrai? Gesinam greitai gesinam... kaip zoles deginima pavasarini... mirksiukas.gif
Okis, bendrausim toliau...
*

oi neklausk...jau maniau gerėja...į vakarą vėl 39 sad.gif
ryt einam pas pediatrę 12h, nu ten ir paaiškės kraujo atsakymai, jaučiau vaistus tęsim, bet jau prašysiuos ne suspensijų..leidžiamus gal duos (suleisčiau pati), kad tik nevemtų...nes vemia ji nuo visų šitų "klijų" formos vaistų sad.gif

ir nuo visų antibų ir nuo Ibufeno...nuo Klacido nevėmė tik kažkaip...
-Sandrita-
QUOTE(Rustė @ 2009 04 09, 21:51)
ryt einam pas pediatrę 12h, nu ten ir paaiškės kraujo atsakymai, jaučiau vaistus tęsim, bet jau prašysiuos ne suspensijų..leidžiamus gal duos (suleisčiau pati), kad tik nevemtų...nes vemia ji nuo visų šitų "klijų" formos vaistų sad.gif

*

gaila mažutės, išsikankins kiek console.gif
mes per šį laiką kai sirgom 1 kg numetėm
Rustė
QUOTE(-Sandrita- @ 2009 04 09, 22:02)
gaila mažutės, išsikankins kiek console.gif
mes per šį laiką kai sirgom 1 kg numetėm
*

mano pana ir 5 kg galėtų numesti...
sveria dabar tikrai virš 22kg doh.gif doh.gif
Guotė
QUOTE(Rustė @ 2009 04 09, 21:34)
*

Labukas...geri labai nauji namuciai...
Musu nera sarase, bet gal ir nereikia...patys prasinesim kada sveikinti... thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Rustė @ 2009 04 09, 21:51)

*

Ai kaip negerai...
Papildyta:
Ziuriu gana tylu cia...pavasareja, visos kas sveikos i lauka, gaila, kad tiek ligoniuku...Sveikatos visiems... 4u.gif
Mes irgi neislipam is ligu...sirgo visa seima gripu, antibai, kitokiu vaistu kruvos...maniau baigsis...bet kur tau...mazajai limpfmazgiai sukilo...tai po svenciu vel daktaru maratonas...Liudna, kad negaliu...bet gal nieko blogo.
Turiu fobija nesvaika, kai mano didysis susirgo...tai man dabar visur vaidenasi pacios baisiausios ligos...vyrui juokauju, gal melstis daugiau reikia... 4u.gif
Papildyta:
Gaila, senosios temutes nebematau, nepaskaitysiu ka savaitgali pasakojot...Mes buvome sveciuose, dziaugemes graziu oru, atidarem saslyku sezona...Kai saule atrodo, kad ir bedos mazeja...Gerai labos, begu miegoti, nes mazoji neklausia, ar mama ryte nori keltis... smile.gif
vilkra
Labas rytas,

Ačiū už naujus namučius. Dar iki velykų susikraustėm.... Saviškę šiandien išleidau į darželį antimi spektaklyje būti... Balta, balta įdomu, kokia grįš? mirksiukas.gif
Rustei ir Brigitai stiprinkitės ir kuo greičiau sveikit. Mano nuomone, leidžiami antibiotikai tikrai turėtų labiau padėti. Sėkmės Jums abiem, ir kitiems ligoniukams, žinoma
vilkra
QUOTE(vilkra @ 2009 04 10, 08:00)
Labas rytas,

Ačiū už naujus namučius. Dar iki velykų susikraustėm.... Saviškę šiandien išleidau į darželį antimi spektaklyje būti... Balta, balta įdomu, kokia grįš? mirksiukas.gif
Rustei ir Brigitai stiprinkitės ir kuo greičiau sveikit. Mano nuomone, leidžiami antibiotikai tikrai turėtų labiau padėti. Sėkmės Jums abiem, ir kitiems ligoniukams, žinoma
*

P.S gal mane prie Kauniečių galite priskirti? Ar palauksim kito karto?
Rustė
QUOTE(amri @ 2009 04 10, 00:42)
Labukas...geri labai nauji namuciai...
Musu nera sarase, bet gal ir nereikia...patys prasinesim kada sveikinti... thumbup.gif
*

sąrašas gi neprivalomas, sakiau - statistikai čia daugiau toks tongue.gif
o gimtadienis kaip bus, prašom pasisakyti iš anksto tongue.gif
QUOTE(vilkra @ 2009 04 10, 08:40)
P.S gal mane prie Kauniečių galite priskirti? Ar palauksim kito karto?
*

tuoj pat prisikirsiu smile.gif
vilkra
QUOTE(Rustė @ 2009 04 10, 09:44)

tuoj pat prisikirsiu smile.gif
*

Ačiū. Kaip mažoji laikosi?
Rustė
QUOTE(vilkra @ 2009 04 10, 09:48)
Ačiū. Kaip mažoji laikosi?
*

nekaip sad.gif
vakar į naktį 39 pakilo, ryte jau su 38,4 atsibudo... naktį tai nusimušė tempa gražiai per 30min...tai nebežinau jau kas čia do biesas prikibo...labai tikiuosi, kad pavyks išsisukti nuo ligoninės...

traukulių fronte tfu tfu tyku...nors tie brudai nelenda... unsure.gif
Buriuke
QUOTE(Rustė @ 2009 04 10, 09:06)
nekaip sad.gif
vakar į naktį 39 pakilo, ryte jau su 38,4 atsibudo... naktį tai nusimušė tempa gražiai per 30min...tai nebežinau jau kas čia do biesas prikibo...labai tikiuosi, kad pavyks išsisukti nuo ligoninės...

traukulių fronte tfu tfu tyku...nors tie brudai nelenda... unsure.gif
*

oi kaip negerai, kad sergat verysad.gif

kažkoks virusas jums prikibo, kad vaistai neveikia. Mums irgi kažkoks buvo prikibęs, tai 3 dienas niekaip nesimušė temperatūra doh.gif 39 laikėsi visąlaik. Nuo žvakučių geriausiu atveju buvo nukritę iki 38 doh.gif ir paskui vėl užkildavo.

Labai graži šventinė tema 4u.gif
munyte
laba diena,mergaites...
as tik ka tik po darbu parlekiau....Gaila vaikiuku guli su temperaturom....o as esu is Siauliu
iquana
Taip giedra ir linksma tiek šviečia vilties, vien meile norėtum dainuoti, apimti pasaulį priglaust prie širdies, gerų švenčių visiems palinkėti. Su Šv. Velykom.
user posted image
Guotė
QUOTE(iquana @ 2009 04 10, 13:41)
Taip giedra ir linksma tiek šviečia vilties, vien meile norėtum dainuoti, apimti pasaulį priglaust prie širdies, gerų švenčių visiems palinkėti. Su Šv. Velykom.
[
*

wub.gif wub.gif wub.gif
Ode
Sveikos. Su artėjančiom šventėm smile.gif

Atėjau pasiguosti po metų... Mano vaikinukui pasikartojo traukulių priepuolis (po 1m.2 mėn.). sad.gif Šį kartą prie temperatūros, nors ir neaukštos (pernai buvo žarnyno infekcija). Norisi tikėti, kad jie - tik organizmo nusilpimo pasekmė, nes abiem atvejais buvo užsitęsusios ligos, suprastėjęs apetitas... Plius, mano vaikas yra labai aktyvus (skyriaus personalas nepaliaudami kartojo, kad hiperaktyvus, nors aš gal ir ginčyčiaus smile.gif ). Kai pasveiksim nuo adenoidų uždegimo, eisim pakartotinai miego encefalogramos darytis į Neurologinį.

O kol kas stebiu vaiką ir mąstau, ką galiu padaryt, kad tai toliau nepasikartotų.. Dar vienas neduodantis ramybės klausimas: kaip daryt su darželiu? Juk ligos išraše bus traukuliai paminėti: kaip į tai reaguos auklėtoja, darželio direktorė?..

Tai va tokiom nuotaikom pasitinkam Velykas... Sūnus jau nekarščiuoja, dukra lyg irgi savo atsirgo, nors dar neaiški, bet dabar man prasideda... sad.gif
Rustė
QUOTE(Ode @ 2009 04 11, 11:14)
Sveikos. Su artėjančiom šventėm smile.gif
O kol kas stebiu vaiką ir mąstau, ką galiu padaryt, kad tai toliau nepasikartotų.. Dar vienas neduodantis ramybės klausimas: kaip daryt su darželiu? Juk ligos išraše bus traukuliai paminėti: kaip į tai reaguos auklėtoja, darželio direktorė?..
*

labas, na nesmagu, kad tokia tema atvijo pas mus...

padaryti mes dažniausiai negalim nieko sad.gif

kaip dukra buvo mažesnė vedžiau du mėnesius dienoraštį...rašiausi ką ir kiek valgė, ko ir kiek gėrė, kur buvo, koks tą dieną oras ir koks mėnulis, atmosferos slėgis ir kokia vaiko nuotaika buvo...
patikėk, savaitę niekur nėjom, tada savaitę trankėmės per parduotuves svečius ir draugus...

ir nieko...neradau nieko, kas įtakotų mano dukters traukulius sad.gif lyg mėnulis kažkiek, bet nepatrauksiu jo niekur, tad ta idėja atkrito...

darželyje turi pasakyti, kad taip yra buvę, ir tiek, dažnai tokius vaikus priima visai neblogai, aišku auklėtojos bijo...jei jau tu bijai, tai jos nežinodamos situacijos bijo dar labiau...
ką tu gali padaryti? mylėti savo vaiką, ir stengtis, kad jam būtų gyventi gera smile.gif
nes nuo tavo nerimo ir jis jaučia, kad negera, ir perimdamas emocijas gali nenorom pats jaustis blogai...
Ode
Ačiū Ruste. Nepasakyčiau, kad LABAI nerimauju. Pernai buvo baisiau, nes kai tai įvyko, nieko nežinojau apie traukulius, ką daryti, ko nedaryti. Per metus susirinkau pakankamai informacijos, kad nebijot pačio traukulio. Neramina tik nežinomybė dėl priežasčių, pasekmių ir ateities, bet suvokiu, kad tik laikas parodys kas ir kaip.

Sakydama, kad noriu kažką daryti, kad to nepasikartotų, turiu omeny priepuolių priežastis: juk jei patys nėra liga (epilepsija), juos sąlygoja kažkas kitas: organizmo išsekimas dėl kitos ligos, temperatūra, aktyvumas, padidėjęs raumenų tonusas, tuomet juk galima kažko imtis? Ar ne?

Šviesių ir ramių jums švenčių. 4u.gif
Rustė
QUOTE(Ode @ 2009 04 11, 13:33)
Ačiū Ruste. Nepasakyčiau, kad LABAI nerimauju. Pernai buvo baisiau, nes kai tai įvyko, nieko nežinojau apie traukulius, ką daryti, ko nedaryti. Per metus susirinkau pakankamai informacijos, kad nebijot pačio traukulio. Neramina tik nežinomybė dėl priežasčių, pasekmių ir ateities, bet suvokiu, kad tik laikas parodys kas ir kaip.

Sakydama, kad noriu kažką daryti, kad to nepasikartotų, turiu omeny priepuolių priežastis: juk jei patys nėra liga (epilepsija), juos sąlygoja kažkas kitas: organizmo išsekimas dėl kitos ligos, temperatūra, aktyvumas, padidėjęs raumenų tonusas, tuomet juk galima kažko imtis? Ar ne?

Šviesių ir ramių jums švenčių.  4u.gif
*

smagu, kad radusi informacijos nebijai ligos.

na dėl išsekimo aš pasakyti negaliu, jie tai febriliniai (temperatūriniai) traukuliai, tai kaip medikai sako - išaugama...reikia laiko...jei kažkas kitas (neduok Dieve), tada jau priklauso nuo pačio traukulio...
pabandyk prisiminti visas detales dėl ko, kaip tu manai, atsitiko traukuliai, ir tiesiog bandyk jų vengti...

turbūt tau jau yra pasakę, kad jie įtariami febriliniai traukuliai tai temperatūrą reikia mušti jau nuo 37,5 g.gif
iquana
Labas merginos ir labas vaikučiams smile.gif.
Pradėjome gerti saltium (ospolota) 2 diena šiandien, bet mano mergina skundžiasi galvos skausmais (visą dieną neskauda, bet tarpais pasiskundžoa skausmu), tai galvoju kad nuo vaistų, nes prieš tai tokių bėdų nebuvo sad.gif. Gal kam taip buvo, gal pirmas dienas tokia reakcija į vaistus ar jie netinka? Gydytojai skambinti nesinori, galvoju pagerti dar savaitę ir jei nepraeis skausmas tada jau skambinti konsultuotis. Dar bus problema kol atitaikys vaistus, nors rolando formą kiek domėjausi tokiais vaistais ir gydo. Patarkit ką daryti, laukti ar ne?
Gerų artėjančių Šv. vėlykų, sergantiem mažiems žmogiukams sveikatytės, o jų mamytėms kantrybės ir stiprybės thumbup.gif
-Sandrita-
Su paukščiais ir saulės gerąją šviesa,
Su spindinčia krikštolo ryto rasa.
Su pirmu šalpusnio kukliu žiedeliu,
Su pačiu gražiausiu margučiu!
Su Sv. Velykom!

user posted image

munyte

Su prabundančiu pavasariu - su pačia gražiausia pavasario Švente, Mielieji,
Santarvės ir šilumos Jūsų namams, meilės Jūsų širdims, tyrumo Jūsų sieloms, polėkio ir erdvės Jūsų mintims ir svajonėms.....
http://lt.netlog.com/go/explore/videos/videoid=lt-580243

Grazaus Velyku ryto!!!!!!!!!!!!!!!!
Rustė
Zuikučiai po pievas
Ridens margučius
Ir laimės atneš į
Visus namučius!

user posted image
Agnietė
Tegu nuostabi pavasario šventė užsibūna Jūsų namuose, tegu ji būna sklidina džiaugsmo ir linksmybės, te atneša visiems sielos atgimimo ir vilties. Su šv. Velykom! :-)

user posted image
JulieTa
su sventem mirksiukas.gif

user posted image
inetele

user posted image
geleta
Sveikos Mergaitės, visas su Šv.Velykom 4u.gif 4u.gif 4u.gif , tokie orai faini, kad su Gabyte iš lauko neišlendam, nėra kada net parašyti blush2.gif
vilkra
Sveikos, visos,

kaip po Velykų laikotės? Kaip ligoniukai? Aš su mielu noru dar numigčiau.... Praradau balsą per Velykas- suvalgiau gabaliuką torto su migdolais: porą kartų nusikosėjau ir balso nėr... Taigi, o žinojau, kad migdolai ir lazdynas man tabu. bet tortas toks gražus buvo.
JulieTa
vilkra, kaip tai migdolai balsa atima? blink.gif va jetus...
Rustė
QUOTE(JulieTa @ 2009 04 14, 09:17)
vilkra, kaip tai migdolai balsa atima?  blink.gif va jetus...
*

alergija gal? g.gif
o mudvi su Brigita kosėjam labai labai sad.gif
tokiais priepuoliai eina kosėjimai, kad baisu...

merginai dar inhaliatorius kol kas gelbėja, o man..geriu vaistus, ir laukiu pagerėjimo sad.gif

bet šiaip temperatūros nėra, ir viskas gerėja, ir apetitas grįžo, tik miega mažiukė, matyt atsigauti riekia ir jai smile.gif
-Sandrita-
Sveikos 4u.gif
QUOTE(vilkra @ 2009 04 14, 08:01)
Sveikos, visos,

kaip po Velykų laikotės? Kaip ligoniukai? Aš su mielu noru dar numigčiau.... Praradau balsą per Velykas- suvalgiau gabaliuką torto su migdolais: porą kartų nusikosėjau ir balso nėr... Taigi, o žinojau, kad migdolai ir lazdynas man tabu. bet tortas toks gražus buvo.
*

nu va, tabu tabu ir db be balso sėdi, ot kaip uždrausti vaisiai vilioja. Čia tau 4u.gif laikykis

QUOTE(Rustė @ 2009 04 14, 09:25)
alergija gal?  g.gif
o mudvi su Brigita kosėjam labai labai sad.gif
tokiais priepuoliai eina kosėjimai, kad baisu...

merginai dar inhaliatorius kol kas gelbėja, o man..geriu vaistus, ir laukiu pagerėjimo sad.gif

bet šiaip temperatūros nėra, ir viskas gerėja, ir apetitas grįžo, tik miega mažiukė, matyt atsigauti riekia ir jai smile.gif
*

mes vėl kostim verysad.gif eisim po pietų pas gyd kad bent plaučiukus paklausytų.
vilkra
QUOTE(JulieTa @ 2009 04 14, 09:17)
vilkra, kaip tai migdolai balsa atima?  blink.gif va jetus...
*

Alergiją turiu jiems ir lazdyno riešutams...
JulieTa
nu nieko sau, kiek serganciu unsure.gif
vilkra
QUOTE(JulieTa @ 2009 04 14, 09:48)
nu nieko sau, kiek serganciu  unsure.gif
*

Jo, čia kai mažiukus paguldė ligos, tai ilgam... Laikykitės mergiotės.
munyte
labutes visos po Velyku....
sventes sventemis,bet ligos nenori pasiduoti.Mano Laurynas ir dar vis pakosti ir dar pasisnargliuoja.Jo sesei Velyku vakara sukilo temperatura,vakar pana liko be tūs0.Siandien isejo prigerus vaistu i mokykla,o dar tokia itempta diena jai-ir pamokos,ir sokiu repeticija,o ir vakare pradeda lankyti vairavimo kursus.Siandien pirma diena.... Mano šuva ir apsirgo-visa ryta praveme.Tai veziau pas veterinara,prileido vaikinui ampuliu,toliau ziuresim kaip jam....O man galva tiek skauda,kad atrodo tuoj nukris....
Vaima
Labutis visoms 4u.gif

Baigėsi šventės ir vėl grįžtam į realybę doh.gif

šiandien pridaviau popierius neįgalumo pašalpai gauti, kiek priklauso su vidutine negalia , globoj paklausiau, bet tikslaus atsakymo ir nesulaukiau doh.gif Gal jūs žinot ax.gif

Ligoniukoms kosuliukams 4u.gif 4u.gif 4u.gif sveikit mirksiukas.gif
munyte
QUOTE(Vaima @ 2009 04 14, 13:53)
Labutis visoms  4u.gif

Baigėsi šventės ir vėl grįžtam į  realybę  doh.gif

šiandien pridaviau popierius neįgalumo pašalpai gauti, kiek priklauso su vidutine negalia , globoj paklausiau, bet tikslaus atsakymo ir nesulaukiau  doh.gif  Gal jūs žinot  ax.gif

Ligoniukoms kosuliukams  4u.gif  4u.gif  4u.gif  sveikit  mirksiukas.gif
*

pas mus yra sunki negalia su spec.nuolatine slauga,tai gaunu gan nemazai.O truputuka anksciau buvo dave sunkia su spec.nuolatine prieziura,tai buciau gavus tik apie 400 litu,bet tada as vel tvarkiaus viska pakartotinai,tada gavom kaip kad mums priklauso.Tiksliai nezinau,bet manau,kad apie tuos 400 ir turit gauti...
Vaima
Jaučiu reik laukt Rustės, ji pas mus čia Žiniukas blush2.gif mirksiukas.gif
-Sandrita-
QUOTE(Vaima @ 2009 04 14, 12:53)
Labutis visoms  4u.gif

Baigėsi šventės ir vėl grįžtam į  realybę  doh.gif

šiandien pridaviau popierius neįgalumo pašalpai gauti, kiek priklauso su vidutine negalia , globoj paklausiau, bet tikslaus atsakymo ir nesulaukiau  doh.gif  Gal jūs žinot  ax.gif

Ligoniukoms kosuliukams  4u.gif  4u.gif  4u.gif  sveikit  mirksiukas.gif
*

mes uz vidutine 720 gaunam 4u.gif
Rustė
QUOTE(Vaima @ 2009 04 14, 13:03)
Jaučiu reik laukt Rustės, ji pas mus čia Žiniukas  blush2.gif  mirksiukas.gif
*

žiniukas tongue.gif
na jau blush2.gif

yra skirtumas negalės lygio ir slauga ar priežiūra.

mano dukra turi visišką negalę (sunkią) su slauga, gauname 1600lt (apie)

kai buvo sunki negalė su priežiūra gaudavom 1100lt

tai įtariu su priežiūra bus, tai kaip Sandritos manau g.gif

-Sandrita-
QUOTE(Rustė @ 2009 04 14, 13:38)
žiniukas tongue.gif
na jau  blush2.gif

tai įtariu su priežiūra bus, tai kaip Sandritos manau  g.gif
*

tiek ir bus, juk visiems vienodai, pagal istatyma cia taip. 4u.gif
Graži dienelė pas mus kol kas (per langą) mano dama vis dar miega, jau 2 val kaip pučia bigsmile.gif paskui lėksim į polikliniką, kad bent plaučiukų paklausytų, dar prisikabins koks bronchitas ar plaučių uždegimas doh.gif
geleta
QUOTE(Rustė @ 2009 04 14, 13:38)
žiniukas tongue.gif
na jau  blush2.gif

tai įtariu su priežiūra bus, tai kaip Sandritos manau  g.gif
*

mums irgi jau pats laikas iš naujo popieriukus rinkti negaliai tęsti, kadangi pas mus apie 20 priepuolių per mėnesį būna( dar gerai, kad beveik visi miego metu), tai sakė gydytoja, gal duos sunkią negalią, nes dabar turime vidutinę, bet nesuprasi ten tos komisijos.
Merginos, gal žinot ar didelės eilės pas Endzinienę, bet nesigulti, o tik konsultacijai?
-Sandrita-
QUOTE(geleta @ 2009 04 14, 20:24)
mums irgi jau pats laikas iš naujo popieriukus rinkti negaliai tęsti, kadangi pas mus apie 20 priepuolių per mėnesį būna( dar gerai, kad beveik visi miego metu), tai sakė gydytoja, gal duos sunkią negalią, nes dabar turime vidutinę, bet nesuprasi ten tos komisijos.
Merginos, gal žinot ar didelės eilės pas Endzinienę, bet nesigulti, o tik konsultacijai?
*

iki 2009-04-29 jau nebera talonelių 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.