Gal kas apie ja ka nors daugiau zinotu? Mano kriksto sunelis su tevais persikelia gyventi i nauja buta, pagal gyv. vieta jam reiketu lankyti G.Vilties vidurine (Vilniuje). Beje, persikelimas realiai ivyks kazkur po Naujuju metu, ne anksciau, net nezinome, ar verta siais metais keisti mokykla, ir jei keisti, tai kada, ar dabar, ar jau persikelus.
Aš pati lankiau šią mokyklą ...prieš šešis metus...
Bet man patiko. Buvo labai gerų mokytojų (ta prasme kvalifikuotų pedagogų Tai į VU įstojau be jokių korepetitorių Na, bet kaip ir rašiau, visa tai buvo prieš šešis metus. P.S. Tiesa paskui joje dar mano sesuo mokėsi ir brolis (broliukas dar tebesimoko). Tai nesiskundė. Tikrai gerai paruošia mokinius. QUOTE(Iks @ 2005 08 25, 10:24) Gal kas apie ja ka nors daugiau zinotu? Mano kriksto sunelis su tevais persikelia gyventi i nauja buta, pagal gyv. vieta jam reiketu lankyti G.Vilties vidurine (Vilniuje). Beje, persikelimas realiai ivyks kazkur po Naujuju metu, ne anksciau, net nezinome, ar verta siais metais keisti mokykla, ir jei keisti, tai kada, ar dabar, ar jau persikelus. Tai mokykla, turinti sustiprintą muziką bei sustiprintą dailę. Galbūt viena iš nedaugelio, kurią pabaigus vaikas gauna vairuotojo pažymėjimą, nes yra automobilizmo pamokos. Vyksta daug būrelių, o ir direktorius visada yra tėvų ir vaikų pusėje. O į kelintą klasę eis krikšto sūnelis?
mum šita mokykla irgi pagal gyvenamą vietą priklauso, dauguma mano namo vaikų renkasi tarp šitos ir Basanavičiaus vidurinės. Mano laikais gerosios vilties mokykloj buvo dauguma labai seni mokytojai ir pats mokyklos pastatas kažkokių senų laikų, palyginus su Basanavičiaus mokykla, mano viena draugė neseniai šią mokyklą baigė.. dažnai ten lankydavausi, na kas iš tos sustiprintos dailės, na nebent į dailės akademiją ruošiatės stot.. man tai ten kažkokia atskira respublika atrodo, jei dar šitam rajone gyvensiu, tai tikrai savo vaiko ten neleisiu. Dar nepatinka, kad ant didelio kalno, vaikai ten čiuožinėja žiemą po pamokų..
Mes gyvename taip, kad savo dukrą, kuri kitąmet bus pirmokė, galime vesti ir į Basanavičiaus ir į Gerosios Vilties mokyklas. Vesiu į Gerosios Vilties.
Kodėl? GV pagrindinė anglų kalba, o B prancūzų (anglų grupės yra, bet reikia gero blato, kad ten patektum). Į abi mokyklas einant reikia pereiti gatvę mums, tačiau į GV einant švieoforas dega ilgiau, eina visada daug ar bent keli žmonės, o į B einant dega trumpai žalia ir pastoviai nėra žmonių perėjoje. Iki 2011 metų abi šios mokyklos bus reorganizuotos į pagrindines, o Konarskio g. rusų mokykla taps gimnazija šių mokyklų mokiniams (taigi susitiks bet kuriuo atveju). Sesers abu vaikai eina į GV, specialiai iš kito mikrorajono važinėja ir patenkinti. Ta sustiprinta dailė aišku erzina - keramika jiems būna, bet ką darysi? Antrokai jau anglų kalbos mokosi, o trečioje klasėje jie bus antroje pamainoje. (Antros pamainos mane iš viso nervina vaikų ir tėvų kankinimas). O kalnas man niekuo netrukdo. Į jį kopti sunku bus. Bet kaip gražu žiūrėti, kaip vaikai ant kuprinių žiemą namo čiuožia:))
mokyklą baigiau prieš 10 metų. mokiausi šioje mokykloje. taigi mano laikas mokytojai buvo seni ir jei ten niekas nepasikeitė, tai savo vaikų tikrai neleisčiau. ir net negalėčiau konkrečiai įvardinti priežasčių kodėl neleisčiau bet neleisčiau. tiesiog kai kurie mokytojai sugebėjo labai jau smarkiai apkartinti gyvenimą ir net tiesiogine žodžio prasme sugadinti sveikatą (paveikti psichologiškai). Bet negaliu pasakyti kaip dėl pradinių klasių, nes pradinėse mokiausi kitur.
Mano vaikai mokėsi GV mokykloje kol gyvenome tame rajone . Stipri mokykla savo pedagogais ir užklasine veikla .
Mokiausi šioje mokykloje. Stipri mokykla, labai gerai paruošia ir išugdo
O gal kas turite pirmokei uniformą parduoti šios mokyklos, nes niekas neįspėjo, kad siuvykloje užsakymai tik iki 07.01 priimamai, ir liko vaikas be uniformos
Mano vaikai ten mokosi,ir labai jiems ten patika.Abu muzikinėse klasėse,o keramokos užsiėmimus dukra lankė papildomai kaip būrelį.Vienintelė problema buvo-ten dirba pageriantis biologijos mokytojas,kurio dėl kažkokių neaiškių priežasčių negali iš ten iškarpštyti.Tai tuos metus,kai jis dėstė mano vaikams,nusiskundimų buvo-tyčiojimosi prasme.O mokytojai,kiek teko bendrauti,nėra seni,ir auklėtojos jaunos.
Dėl uniformos-ten yra keli variantai.Maniškiai nešioja liemenes,kitose klasėse mačiau švarkai yra,o pradinėse klasėse mergaitės su sarafanais vaikšto.Nėra ten didelės tragedijos,jei be uniformos vaikas vaikšto.Turiu išaugtą dukros liemenę,ją siuvom dukrai,kai ji buvo 4 ar 5 klasėj.
Mums bus didelė
Dar liemenių yra pirkti, tik neaišku ar jos dydis bus, bet sijonų - nėra. o sarafanai - didesnėms mergytėms, ką tik su siuvykla kalbėjau. O sijonai ir liemenės vienos spalvos būna?
Sijonų tiesa sakant neteko matyti,tik sarafanus.Manau,kad ta pati spalva turėtų būti.
Va kokia bėda. bet mokykloje tai galėjo juk įspėti, keisti kažkokie. O kažin, būna 09.01 vaikų be uniformų?
Aišku,kad būna.Vyresnėse klasėse aplamai uniformų vaikai nenešioja-nemadinga..
Šiaip tai tik piemam tėvų susirinkime sprendžiama,kokia būtent ta uniforma bus-liemenė ar kt.Ir dar uniformos dalis yra vienodos spalvos golfai.Čia irgi tik per tėvų susirinkimą viskas sprendžiama.Ir kiek susidūriau,lemiamą balsą turėdavo tėvų nuomonę,o mokytoja tik pasiūlydavo.
Girdejau, kad Genys ukvedziu dirba...
As baigiau sita mokykla pries 11 metu, tai buvo pats mylimiausias mokytojas.
Na ka, mokausi sitoj mokykloj jau 10 metu nuo pat pirmos klases.....myliu ja ir taskas. Tikrai geresnes mokyklos su toookia nerealia mokytoju komanda nemaciau, o ir visi ateje pas mus klasen, sakydavo, kad cia tikrai fainiau nei pas juos
QUOTE(Makalius @ 2007 03 21, 19:20) Na ka, mokausi sitoj mokykloj jau 10 metu nuo pat pirmos klases.....myliu ja ir taskas. Tikrai geresnes mokyklos su toookia nerealia mokytoju komanda nemaciau, o ir visi ateje pas mus klasen, sakydavo, kad cia tikrai fainiau nei pas juos mano laikais Genys dar nebuvo smarkiai prasilupes , tai oi kaip ismokydavo , bijojom i jo pamoka nepasiruose nueit QUOTE(Makalius @ 2007 03 21, 20:20) Na ka, mokausi sitoj mokykloj jau 10 metu nuo pat pirmos klases.....myliu ja ir taskas. Aišku, čia iš fantastikos srities, bet...gal kartais pažįsti dabartines ketvirtokų mokytojas (a vdrug kuri nors buvo tavo mokytoja)? Domiuosi, nes mums ši m-kla priklauso pagal gyvenamąją vietą, tai norėtusi kokių nors rekomandacijų QUOTE(Nome @ 2007 03 21, 20:37) Aišku, čia iš fantastikos srities, bet...gal kartais pažįsti dabartines ketvirtokų mokytojas (a vdrug kuri nors buvo tavo mokytoja)? Domiuosi, nes mums ši m-kla priklauso pagal gyvenamąją vietą, tai norėtusi kokių nors rekomandacijų Deja, bet mano pradiniu klasiu mokytoja jau nebedirba ten, bet buciau mielai ja parekomendaves QUOTE(Makalius @ 2007 03 21, 23:45) tik nepapulkit ant tokios pagyvenusios fyfkos ir ant tokios kriosenos ne pagal amziu Makaliau, o tai kokio maždaug čia amžiaus pagyvenusi, ir kokio amžiaus kriošena? Nu, aš čia rimtai, nes man kaip tik sakė, kad labai gera yra mokytoja, bet ji pensinio amžiaus. Man kažkaip nesinori jau tokių mokytojų QUOTE(Nome @ 2007 03 21, 23:03) Makaliau, o tai kokio maždaug čia amžiaus pagyvenusi, ir kokio amžiaus kriošena? Nu, aš čia rimtai, nes man kaip tik sakė, kad labai gera yra mokytoja, bet ji pensinio amžiaus. Man kažkaip nesinori jau tokių mokytojų Fyfka tai iskart atpazinsit
O gal supermamoj yra šios mokyklos mokytojų?
QUOTE(Makalius @ 2007 03 22, 18:03) Nueikit, kai uzsirasinesit, pas direktoriu ir pasakykit,kad norit jaunos mokytojos. Matai, Makaliau, nelabai gali tuos savo norus reikšti-reik taikytis su realybe. Jei dabartinių ketvirtokų mokytojų tarpe nėra jaunų mokytojų, reiškia jų nebus ir būsimųjų pirmokų mokytojų tarpe QUOTE(Nome @ 2007 03 23, 22:56) Matai, Makaliau, nelabai gali tuos savo norus reikšti-reik taikytis su realybe. Jei dabartinių ketvirtokų mokytojų tarpe nėra jaunų mokytojų, reiškia jų nebus ir būsimųjų pirmokų mokytojų tarpe Nu aš pasistengsiu išsiaiškint šitą reikalą
Tai lauksiu žinių....
Žinau, jog šioje mokykloje gegužės 15dieną organizuojamas būsimų pirmokėlių tėvelių susirinkimas. Manau tuomet viską bus galima išsiaiškinti.
Kad gerai paruošia mokinius šitoj mokykloj tai nepasakyčiau...aš dėl to prieš 11 klasę mokyklą pakeičiau...labai silpnai ruošė istoriją, o ji man labai svarbi buvo, matematikos 9 turėjau, o kitoj mokykloj matematikos valstybinio egzamino neleido laikyt, aš neleisčiau į šitą mokyklą savo vaiko, nebent vaikas labai jau į menus būtų linkęs...
Papildyta: ai dar, jau minėtas, biologijos mokytojas eidavo per pamokas rukyti, kartais tiesiog klasėj langą atsidaręs
As dirbu sioj mokykloj. Negaleciau nei peikti, nei liaupsinti. Savo vaika leisciau mokytis. Jei nori leisti i pirma klase, tai uzrasyk i M, paprastai tai geriausios klases su geriausiais mokytojais. Busi garantuota, kad vaikas bus itrauktas i popamokine veikla ir pan.
QUOTE(aprill @ 2007 05 10, 19:13) As dirbu sioj mokykloj. Negaleciau nei peikti, nei liaupsinti. Savo vaika leisciau mokytis. Jei nori leisti i pirma klase, tai uzrasyk i M, paprastai tai geriausios klases su geriausiais mokytojais. Busi garantuota, kad vaikas bus itrauktas i popamokine veikla ir pan. O gal galima sužinoti kokia jūs mokytoja
Jau didelė, tuoj teks su mokykla atsisveikinti - 12okė
QUOTE(aprill @ 2007 05 10, 19:13) As dirbu sioj mokykloj. Negaleciau nei peikti, nei liaupsinti. Savo vaika leisciau mokytis. Jei nori leisti i pirma klase, tai uzrasyk i M, paprastai tai geriausios klases su geriausiais mokytojais. Busi garantuota, kad vaikas bus itrauktas i popamokine veikla ir pan. Sveiki, Mokomes I c kl. užsirašėme pas Paulaitienę, bet ji antrą dieną susirgo ir ilgam. Dabar dirba jauna ... ir tiesiog nežinau ką daryti nes man ji nepatinka ir štai dėl ko .. Jeigu aš neteisi prieštaraukite. Klausimas Ar gali gerai mokytoja mokyti vaikus, jeigu rašo tėvams raštelius su gramatikos ir stiliaus klaidomis? Perskaičius perduotus raštelius man susidarė įspūdis, kad ji kitakalbė. Gal šiame forume atsiras tėvelių iš šios klasės
o tiesa, kad sitoj mokykloj nera duru mergaiciu tualetuose?
Tai kad jūsų žinios pasenusios ~ 7 metais
Nebepamenu kada paskutinį kartą buvau mokyklos tualete
Taip kad net neįsivaizduoju, ar yra tūlikuose durys ar ne
tai gerai, bo as jau pasikraupejau, kas cia per tualetai
O kad rūbinė veikia taip kaip prabangiam teatre-po pamokų dar apie 40 min.eilėj prie striukės pastovėti reikia-čia gandai ar teisybė?
QUOTE(Dileta @ 2007 12 01, 13:30) O kad rūbinė veikia taip kaip prabangiam teatre-po pamokų dar apie 40 min.eilėj prie striukės pastovėti reikia-čia gandai ar teisybė? oi oi oi, neužveskit manęs šia tema - galiu prirašyti daug daug daug taaaip. Rytais eilė būna. Ilga. Na bet judanti. Popiet... čia jau įdomiau - anksčiau jokios eilės nebūdavo, tik MINIA, ir jeigu nemoki lipti per kitų galvas ir kovoti už save, tai gali tekt ir pastovėt (bet tikrai ne 40 min.. 15-20, suprantu), bet šią savaitę lyg ir popiet jau eilutė rikiuojasi, aišku, reikia, kad kažkas prižiūrėtų, pavaduotoja/as ar kažkas iš vyresnių moksleivių. Aš, būdama mažo ūgio ir negalėdama prasibrauti pro dvimetrinius kolegas, ir tai per 10-15 min. susisuku Kita vertus, nereikia kaži ko norėti - mokykla didelė, mokinių daug, rūbinės durys siauros... QUOTE(Dileta @ 2007 12 01, 13:30) O kad rūbinė veikia taip kaip prabangiam teatre-po pamokų dar apie 40 min.eilėj prie striukės pastovėti reikia-čia gandai ar teisybė? Ale nu ir gandai apie mūsų mokyklą Ir visi tik blogi Rūbinės NIEKADA keturiasdešimties minučių nestovėjau prie rūbinės. Kai rūbininkas būna geros nuotaikos ( Ale pas mus - kaip prabangiam teatre. Saugu, saugu, ir dar kartą saugu
Ne gandai čia.Mano vaikai dažnai skundžiasi,kad į autobusą nespėjo,nes rūbinėj labai ilgai eilėj stovėjo.O šiai mokykla tai fantastiška.Kai gyvenamąją vietą keitėm,tai siūliau jiems gal mokyklą arčiau namų geriau lankyti,tai abu duetu užbliovė,kad mokyklą lankys tik šitą ir jokios kitos nelankys.
Trumpiausiai eilėje stovi tie, kurie turi pažįstamų, budinčių rūbinėj
QUOTE(Dileta @ 2007 12 26, 12:10) O šiai mokykla tai fantastiška.Kai gyvenamąją vietą keitėm,tai siūliau jiems gal mokyklą arčiau namų geriau lankyti,tai abu duetu užbliovė,kad mokyklą lankys tik šitą ir jokios kitos nelankys. Aš irgi prieš kelis metus išsikrausčiau į Antakalnį (kas žino, koks tai didelis atstumas, supras QUOTE(davusi viltį @ 2007 12 26, 15:10) Trumpiausiai eilėje stovi tie, kurie turi pažįstamų, budinčių rūbinėj Aš tai nieko nepažįstu ten, ale mane visi pažįsta kažkodėl |