Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gerosios Vilties vidurine
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Staigmena
QUOTE(Klepesova @ 2012 01 20, 13:06)
tuo tarpu šita vidurinė man nepatiko krūmynai (kaimynas dirba valytoju tai sakė iš tų krūmų  pavasarį kibirą švirkštų pririnko...  doh.gif kokio velnio aplink krūmynai? kad iškrypėliams geriau pasislėpt būtų??? ar kad rūkyt susileist patogu būtų??? va tas mane baido nuo šios mokyklos- neaiškūs garažai ir krūmai
*

tai kad tuos krumynus gerokai apkarpe g.gif
vauga
as taip pat rinksiuosi tarp situ dvieju mokyklu. Jau pamazu skaitineju informacija, bet, manau, vistiek reiks kazkada imt ir nueit, pasivaiksciot, pasizvalgyt po abi mokyklas. Gal su direktorem (-iais) pakalbet, kas kaip cia....
Mums priklausytu ger. vilties, bet man nepatinkas tas kalnas, tolokai eit nuo sototeles, Basanaviciaus atrodo arciau stoteles, ir lygtias atsiliepimai geresni... Nors ji mums siaip toliau (nuo zem. paneriu), bet troleibusu tai bus kokios 10 min skirtumo tik, tai nieko tokio.
Bet siap, manau, viskas priklausys nuo klases, i kuria papuls, klektyvo ir aukletojos...
Gytarė
QUOTE(Klepesova @ 2012 01 20, 14:06)
tuo tarpu šita vidurinė man nepatiko krūmynai (kaimynas dirba valytoju tai sakė iš tų krūmų  pavasarį kibirą švirkštų pririnko...  doh.gif kokio velnio aplink krūmynai? kad iškrypėliams geriau pasislėpt būtų??? ar kad rūkyt susileist patogu būtų??? va tas mane baido nuo šios mokyklos- neaiškūs garažai ir krūmai
*

Jūsų labai laki fantazija. rolleyes.gif Mano abu vaikai po 8 metus ten mokėsi - nei krūmai, nei garažai netrukdė. ax.gif Puikus baseinas yra... smile.gif
smala
QUOTE(vauga @ 2012 01 20, 19:07)
as taip pat rinksiuosi tarp situ dvieju mokyklu. Jau pamazu skaitineju informacija, bet, manau, vistiek reiks kazkada imt ir nueit, pasivaiksciot, pasizvalgyt po abi mokyklas. Gal su direktorem (-iais) pakalbet, kas kaip cia....

Atskleiskit paslapti,ka jums duos tas pokalbis su direktoriais abieju mokyklu g.gif
Kiekvienas girs savo mokykla doh.gif

Mes irgi rinkomes ,bet is triju mokyklu.Lazdynu Azuolyno,Basanaviciaus ir GVM'o.Prasymus parasem i visas tris mokyklas,is visu triju gavom atsakymus,kad priima.O tada jau apsistojom ties viena.Nereikia laukti paskutiniu dienu su tais prasymais,nereikes ir blatu visokiu,kad patekti i anglu kalba,kaip cia kazkas rase.
vauga
apie kokias paslaptis kalbat, kam ta ironija. Nors gal ne taip supratau Jusu parasyma.
Pagal vadova ir sistema, manyciau, taip. Tad manau, vertinga bus pasimatyti su vadovais, pasiziureti, kaip jie bendrauja, kaip elgiasi, kas per zmones.
VLVJV
Gal kas jau isaugo liemene pirmokui? Mielai nupirktume. Laukiu pasiulymu.
Filia
Sveiki,
Pirkčiau uniforminį švarką lieknai mergaitei 160 ūgiui.

Jeigu kam prireiktų, turiu pardavimui labai nedaug vilkėtą uniforminį sarafaną, tinkamą nuo kokio 1,40 iki 150. Netgi manau didesnė paklaida tarp ūgių galėtų būti, išaugimui taip sakant. Kaina 50 Lt.

Lauksiu a.ž.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.