Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gerosios Vilties vidurine
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
alyvose
QUOTE(Makalius @ 2007 12 26, 16:44)
Aš tai nieko nepažįstu ten, ale mane visi pažįsta kažkodėl  unsure.gif
*

Rūbinė - 12okų privilegija cool.gif savi savus greičiau aprtarnauja tongue.gif Aš irgi pernai, kai budėjau tenai, pirmiausia iš pažįstamų numeriukus susirinkdavau
Makalius
QUOTE(davusi viltį @ 2007 12 26, 19:00)
Rūbinė - 12okų privilegija cool.gif savi savus greičiau aprtarnauja  tongue.gif Aš irgi pernai, kai budėjau tenai, pirmiausia iš pažįstamų numeriukus susirinkdavau
*

Dabar rūbinėj dirba dešimtokai....
Dileta
Mmm..taip..skriaudžiat aštuntokus vadinas ten susimokę biggrin.gif O aš iki šiol maniau,kad ten kokia bobulytė dirba,kuri paprasčiausiai dėl amžiaus nespėja greitai suktis.
alyvose
Šiaip yra rūbininkas, bet jis vienas nespėtų, tai moksleiviai talkininkauja smile.gif
Makalius
QUOTE(Dileta @ 2007 12 27, 08:20)
Mmm..taip..skriaudžiat aštuntokus vadinas ten susimokę biggrin.gif O aš iki šiol maniau,kad ten kokia bobulytė dirba,kuri paprasčiausiai dėl amžiaus nespėja greitai suktis.
*

Yra vienas toks rūbininkas. Jam dar padeda trys moksleiviai. Užtat viskas greit ir vyksta, per pertrauką visi spėja pasiimti. Pikas būna po 6 ir 7 pamokų smile.gif
lowetears
Sweikos mamytės ir ne tik 4u.gif galiu Jus pakonsultuoti del mokinuku priemimo ir siaip smile.gif jei ilgai neatsiliespiu rasykit AZ
Beje Makaliau lb shaunus vaikis esi ax.gif
Makalius
O kas Jūs, lowetears? ax.gif
alyvose
Ir man įdomu - gal kuri nors mokytoja? g.gif
Makalius
QUOTE(davusi viltį @ 2008 01 13, 16:31)
Ir man įdomu - gal kuri nors mokytoja? g.gif
*

Nea biggrin.gif Sekretorė topsecret.gif
lowetears
QUOTE(Makalius @ 2008 01 13, 22:29)
Nea biggrin.gif Sekretorė topsecret.gif
*

Pliurpalas tongue.gif
lowetears
Siek tiek informacijos pirmokėlių tėveliams 4u.gif
Pirmumo tvarka priimame mokinukus iš (1-4 klasės)
Eglių g.-Visi
Elektrinės g. -Visi
Iešmininkų g. -Visi
Gerosios Vilties g. -Visi, išskyrus namo numerius nuo 1 iki 25.
Giraitės g. -Visi
Giedrioji g.-Visi
Klevų g. -Visi
Kuršių g. -Visi
Pakalniškių g. -Visi
Naugarduko g. -Visi nuo Kauno-Žemaitės sankirtos.
Riovonių g. -Visi
Sausupio g. -Visi
Savanorių pr.-nuo Žemaitės iki galo, išskyrus 222, 224, 226 namo numerius.
Skroblų g. -Visi
Smolensko g. -Visi
Statybininkų g. -Visi
Tunelio g. -Visi -Visi
Vandentiekio g. -Visi, išskyrus namo numerius nuo 2 iki 47.
Vilkpėdės g. -Visi, išskyrus namo numerius nuo 3 iki10.
Žemaitės g.-Visi
Panerių g. -Visi iki Švitrigailos.
Burbiškių g. -Visi iki Geležinkelio g.
Zietelos g. -Visi
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lowetears @ 2008 01 23, 11:09)
Siek tiek informacijos pirmokėlių tėveliams  4u.gif 
Pirmumo tvarka priimame mokinukus iš (1-4 klasės)
Eglių g.-Visi 
Elektrinės g. -Visi 
Iešmininkų g. -Visi 
Gerosios Vilties g. -Visi,  išskyrus  namo numerius nuo 1 iki 25.
Giraitės g. -Visi 
Giedrioji  g.-Visi 
Klevų g. -Visi 
Kuršių g. -Visi 
Pakalniškių g. -Visi 
Naugarduko g. -Visi nuo Kauno-Žemaitės sankirtos.
Riovonių g. -Visi 
Sausupio g. -Visi 
Savanorių pr.-nuo Žemaitės iki galo, išskyrus 222, 224, 226  namo numerius.
Skroblų g. -Visi 
Smolensko g. -Visi 
Statybininkų g. -Visi 
Tunelio g. -Visi  -Visi 
Vandentiekio g.  -Visi, išskyrus namo numerius nuo 2 iki 47.
Vilkpėdės g. -Visi, išskyrus namo numerius nuo 3 iki10.
Žemaitės g.-Visi 
Panerių g. -Visi iki Švitrigailos.
Burbiškių g. -Visi iki Geležinkelio g.
Zietelos g. -Visi
4u.gif
*

Daugiau informacijos galite suzinoti mokyklos interniatiniame tinklapyje http://www.vilties.vilnius.lm.lt/
Informacija tėveliams, kurie nezino kuriai mokyklai priklauso
http://www.vilnius.lt/svietimas/teritorija..._2004-06-21.rtf 4u.gif
Makalius
QUOTE(lowetears @ 2008 01 22, 13:43)
Pliurpalas  tongue.gif
*

Koks dar pliurpalas, jeigu iš nuotraukos matau blush2.gif
lowetears
4u.gif
Makalius
Kaip gyvena Geroji Viltis dabar? lens.gif
*Aušrelė*
kaip ir visada doh.gif
alyvose
Už visus mokyklos mokinius atsakyti negaliu, bet abiturientams karšta - semestrų vedimas, artėjantys egzaminai. Šiandien dar sužinojau, kad pirmadieniui reikia atnešti tikybos (!) referatą (tik to dar betrūko, ir taip turiu ką veikti) . 4 – 5 psl apimties, dvyliktu šriftu. Gerai, kad apskritai sužinojau, kad tai reikia padaryti. O tai būčiau neatestuota iš tikybos. doh.gif

Antra vertus, liūdna. 8 dienos teliko. Būdama septintokė taaip keikiau mokyklą („klasiokai durni, mokytojai – irgi, mokykla – pragaras“ iš serijos „visi durni, aš viena protinga“), o dabar palikt nesinori. Oi bliausiu kitą penktadienį... verysad.gif
cray.gif O 11okai kaip gyvuoja? Penktadieniui kažką ruošia?
*Aušrelė*
tik nemanyk kad kažką išpeši apie penktadienį irnesakyk.gif nes pati visiškai nieko nežinau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
alyvose
Gal ir gerai - kai viską žinai iš anksto tai neįdomu rolleyes.gif
djoka
Noreciau suzinoti ar uzsirasant i 5kl. yra skirtumas D, M ar paprasta kl., na gal kazkuriai kl yra parenkami stipresni pedagogai ar kaip ten?
Dileta
M yra muzikinė klasė,o dėl kitų nežinau.
Filia
QUOTE(djoka @ 2008 05 12, 15:09)
Noreciau suzinoti ar uzsirasant i  5kl. yra skirtumas D, M ar paprasta kl., na gal kazkuriai kl yra parenkami stipresni pedagogai ar kaip ten?
*

M-muzikinė
D-pastiprinta dailė
A, B - paprastos klasės.

Kas dėl mokytojų, tai pradinukams dažniausiai geresnės būna mokytojos, kur su kryptimi klasės, o dėl 5 klasės nieko negaliu pasakyti.
Makalius
QUOTE(Filia @ 2008 05 12, 16:26)
M-muzikinė
D-pastiprinta dailė
A, B - paprastos klasės.

Kas dėl mokytojų, tai pradinukams dažniausiai geresnės būna mokytojos, kur su kryptimi klasės, o dėl 5 klasės nieko negaliu pasakyti.
*

O tai ne P - piešimo klasė? g.gif
Anksčiau šitoj mokykloj tep buvo. Kaip dabar - net neįsivaizduoju schmoll.gif
alyvose
Makaliau, pasakysiu kaip bobutė dabar - taip buvo "mūsų laikais", kai būdavo daug paralelinių klasių. Kai atėjau Į GVM tai penktų klasių gal kokios 7 buvo. Būdavo ir E, ir F klasės. O dabar kai pradinukų tik po keturias klases, tai tikriausiai raidę ir pakeitė
Nors tam sąrašiuke, kur parašyta kokios pirmokų klasės mums rytoj pamokas ves, D klasės nemačiau g.gif Lyg tai tik A B C ir M
Filia
Nežinau dėl pirmokų, bet antrosios tikrai yra - A, B, D (dailė), ir M (muzika).
Filia
http://www.vilties.vilnius.lm.lt/

čia daug naujienų ir apie klases ir apie jų komplektacijas.
Makalius
QUOTE(davusi viltį @ 2008 05 15, 12:07)
Makaliau, pasakysiu kaip bobutė dabar - taip buvo "mūsų laikais", kai būdavo daug paralelinių klasių. Kai atėjau Į GVM tai penktų klasių gal kokios 7 buvo. Būdavo ir E, ir F klasės. O dabar kai pradinukų tik po keturias klases, tai tikriausiai raidę ir pakeitė
Nors tam sąrašiuke, kur parašyta kokios pirmokų klasės mums rytoj pamokas ves, D klasės nemačiau  g.gif Lyg tai tik A B C ir M
*

Aš GVM nuo pirmos klasės buvau mirksiukas.gif
Tai žinau, kad labai daug klasių buvo thumbup.gif

O paskui ėmė visos netilpt, tai darželin nugrūdo. Bet ne mus.
alyvose
QUOTE(Makalius @ 2008 05 24, 18:49)
Tai žinau, kad labai daug klasių buvo thumbup.gif
*

Mūsų laidai vis vadovėlių neužtekdavo gun_bandana.gif biggrin.gif Auklėtoja vis kartodavo: "jūsų labai daug, labai daug, vėl vadovėlių visiem neužtenka" doh.gif
Makalius
Aš tai, sakau, baigęs mokyklą sekretorium įsidarbinsiu hihihi.gif
alyvose
GVM'e? tongue.gif Aš nebent bibliotekoj norėčiau.
Galėčiau ateit kaip lietuvių mokytoja (studijuosiu lietuvių filologiją), bet kažkaip pedagoginis darbas netraukia, tie vaikai man ant galvos užliptų. Tiek perkeltine, tiek ir tiesiogine prasmėm blush2.gif lotuliukas.gif
Makalius
QUOTE(davusi viltį @ 2008 06 04, 13:54)
GVM'e?  tongue.gif
*

Aha biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
djoka
Mano dukra pradeda lankyti sios mokyklos 5 kl., ar privaloma isigyti uniforma, ar kiti jas nesioja?
alyvose
QUOTE(djoka @ 2008 07 14, 11:24)
Mano dukra pradeda lankyti sios mokyklos 5 kl., ar privaloma isigyti uniforma, ar kiti jas nesioja?
*

Pradinukai nešioja, vyresni sėkmingai ignoruoja, o dėl penktokų tiksliai pasakyt negaliu g.gif Reikėtų pasiklausti penktokų mamyčių (gal kuri lankosi forume) arba mokytojų, pasakytų tiksliau. O muzikinių klasių mokiniai, dainuojantys chore, koncertuoja su uniformom mirksiukas.gif
Mes po septintos klasės švarkus siuvomės, o apie nešiojimą tai jau kita kalba blush2.gif iš pradžių dauguma nešiojo, bet tik labai trumpai. Aš tai iki vienuoliktos klasės tą pilkąjį švarką dėvėjau, paskui spintoj kabėjo, dabar į kaimą, prisiminimui išvežiau smile.gif
djoka
QUOTE(davusi viltį @ 2008 07 14, 12:50)
Pradinukai nešioja, vyresni sėkmingai ignoruoja, o dėl penktokų tiksliai pasakyt negaliu  g.gif Reikėtų pasiklausti penktokų mamyčių (gal kuri lankosi forume) arba mokytojų, pasakytų tiksliau. O muzikinių klasių mokiniai, dainuojantys chore, koncertuoja su uniformom  mirksiukas.gif
Mes po septintos klasės švarkus siuvomės, o apie nešiojimą tai jau kita kalba  blush2.gif iš pradžių dauguma nešiojo, bet tik labai trumpai. Aš tai iki vienuoliktos klasės tą pilkąjį švarką dėvėjau, paskui spintoj kabėjo, dabar į kaimą, prisiminimui išvežiau  smile.gif
*

Aciu uz info,
Kadangi eis i muzikine kl. tai jauciu reiks g.gif .
djoka
QUOTE(djoka @ 2008 07 14, 12:54)
Aciu uz info,
Kadangi eis i muzikine kl. tai jauciu reiks g.gif .
*

Ir dar, ta uniforma penktokams tik svarkas ar ir dar kazkokie rubeliai?
Filia
QUOTE(djoka @ 2008 07 14, 12:50)
Ir dar, ta uniforma penktokams tik svarkas ar ir dar kazkokie rubeliai?
*

Aš tai skambinčiau į mokyklą ir paklausčiau, nes kiekviena klasė atskirai susitaria, ką siūsis ir kokios spalvos bus golfai.
lowetears
QUOTE(Makalius @ 2008 06 03, 23:31)
Aš tai, sakau, baigęs mokyklą sekretorium įsidarbinsiu hihihi.gif
*

Visaj galetum clap_1.gif
djoka
QUOTE(Filia @ 2008 07 15, 08:57)
Aš tai skambinčiau į mokyklą ir paklausčiau, nes kiekviena klasė atskirai susitaria, ką siūsis ir kokios spalvos bus golfai.
*

o golfai ne pradinukams?
Filia
tai yra klasės tėvų susitarimo reikalas. Net ir pradinukai, jeigu būtų daug besipriešinančių tėvelių, galėtų eiti bet kokiais golfais. O jeigu tėveliai nori matyti tvarkingai atrodančią klasę ir susitaria, tai ir golfai būna vienodi. Nors kuo didesni, tuo rečiau tas uniformas nešioja, tik per metines šventes.
Todėl aš tai pasidomėčiau, ką būsimos klasės tėveliai sutarė, gal net uniformų pirkti nenumatę. Daug kas berniukams būna, kad tik liemenes užsako ir viskas, po apačia ką nori dedasi.
alyvose
QUOTE(Filia @ 2008 07 15, 13:18)
Nors kuo didesni, tuo rečiau tas uniformas nešioja, tik per metines šventes.
*

Arba nenešioja visai hihihi.gif Pas mus kažkas iš tėvų užbliovė, kad joks direktorius neturi teisėss liepti visiem vienodai rengtis, atseit tokio įstatymo nėra. Man tai patinka, kad mažesnieji jas nešioja: įlipi troleibusan ir iškart matai - va šitie iš GVM'o tongue.gif Tai aš taip muzikos mokykloj chore ir susipažinau su viena mergaičiuke. Pamačiau, kad su pilka liemene ir prisistačiau, kad va, mes iš tos pačios mokyklos ax.gif
Makalius
QUOTE(lowetears @ 2008 07 15, 12:00)
Visaj galetum  clap_1.gif
*

Ok, jei nepapulsiu dirbt stiuardu, tai tikrai ateisiu sekretoriaus padėjėju įsidarbint lotuliukas.gif
alyvose
Su Rugsėjo pirmąja, GVM! sėkmingų mokslo metų smartass.gif
Makalius
QUOTE(davusi viltį @ 2008 09 01, 15:29)
Su Rugsėjo pirmąja, GVM! sėkmingų mokslo metų  smartass.gif
*

Dėėėėėėėėėėkui labaaaaaaaaaaai ploja.gif
berze
Ar yra sioje mokykloje baseinas? Ir ar ten priima vaikus is kitu mokyklu? Kiek kainuoja, jei tai yra?
lowetears
QUOTE(berze @ 2008 09 29, 13:29)
Ar yra sioje mokykloje baseinas? Ir ar ten priima vaikus is kitu mokyklu? Kiek kainuoja, jei tai yra?
*

Ne mokykloje, bet šalia mirksiukas.gif Galima sakyti tas pats pastatas, tačiau atskira įstaiga "Svajonių šilas" tel.: 213 69 41
Makalius
QUOTE(lowetears @ 2008 09 29, 14:43)
Ne mokykloje, bet šalia  mirksiukas.gif  Galima sakyti tas pats pastatas, tačiau atskira įstaiga "Svajonių šilas" tel.: 213 69 41
*

Kaip tai ne mokykloje, bet šalia unsure.gif

Tai aišku, kad mokykloje smile.gif Yra baseinas.
Juk mokykla su baseinu yra vienas ir tas pats pastatas... Galima įeiti į mokyklą ir tada tiesiai į baseiną, arba per atskirą įėjimą.
lowetears
QUOTE(Makalius @ 2008 10 02, 20:27)
Kaip tai ne mokykloje, bet šalia  unsure.gif

Tai aišku, kad mokykloje smile.gif Yra baseinas.
Juk mokykla su baseinu yra vienas ir tas pats pastatas... Galima įeiti į mokyklą ir tada tiesiai į baseiną, arba per atskirą įėjimą.
*

Vat ir ne tongue.gif Žmonės klaidinami kai jiems sakoma, kad baseinas mokykloje. Esi teisus sakydamas, kad tai tas pats pastatas, tačiau įstaigos tai skirtingos mirksiukas.gif Mokykla-Skroblų g. 3, o "Svajonių šilas" 3A bigsmile.gif
Filia
Beja, su artėjančia Mokytojų diena 4u.gif Nors mokykloje tai jau šiandien šventė.
LLLilėėė

Sveiki smile.gif
Mane irgi domina šita mokykla smile.gif
Norečiau sužinoti ar gerai ir stipriai moka kalbų ir matematikos smile.gif
Nes nuo kitu metu turesiu pirmoke smile.gif
O kaip yra su tuo baseinu, Jis kaip ir nepriklauso mokyklai, tai tiesiog papildomi bureliai basene viksta ar kaip ten yra?
Ir dar noriu paklausti jeigu mums nepriklauso šita mokykla, bet norim lankyti tai gali nepriimti ar jeigu norim priims?
O ar yra prailginta grupe ir ka vaikai joje veikia?
Iš anksto dėkoju už informacija 4u.gif flirt.gif
lowetears
QUOTE(Lilija84 @ 2008 10 23, 16:04)
Sveiki smile.gif
Mane irgi domina šita mokykla smile.gif
Norečiau sužinoti ar gerai ir stipriai moka kalbų ir matematikos smile.gif
Nes nuo kitu metu turesiu pirmoke  smile.gif
O kaip yra su tuo baseinu, Jis kaip ir nepriklauso mokyklai, tai tiesiog papildomi bureliai basene viksta ar kaip ten yra?
Ir dar noriu paklausti jeigu mums nepriklauso šita mokykla, bet norim lankyti tai gali nepriimti ar jeigu norim priims?
O ar yra prailginta grupe ir ka vaikai joje veikia?
Iš anksto dėkoju už informacija  4u.gif  flirt.gif
*

Labai šaunu thumbup.gif
Dėl anglų kalbos ir matematikos galiu pasakyti tik tiek, kad tėveliai atvesdami vaikiukus į mokyklą jau dažniausiai žino pas kokią mokytoją norėtų pakliūti (kalbu apie pradinį ugdymą wink.gif). Pasidomėkite mamyčių, o gal net ir čia greitu laiku atrašys kokias mokytojas galėtų rekomenduoti wink.gif
Dėl baseino tiesa, jis nepriklauso mokyklai ir jį gali lankyti kas nori smile.gif
Į mokyklą pirmumo tvarka priimami mokyklos aptarnavimo teritorijai priklausantys vaikiukai, o jau vėliau likusieji. Taip, mokykloje yra prailginta dienos grupė,o apie ją plačiau gali papasakoti mokytoja, kuri tuo užsiima mirksiukas.gif
LLLilėėė

Ačiu už informacija. smile.gif

O gal žinot nuo kada pirmokų prašymus priima?

Jeigu kas gali parekomenduoti kokia mokytoja pradinių klasių kitiems mokslo metams, tai su džiagsmu lauksiu. rolleyes.gif smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.