Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Floristikos menas (4tema)
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
boruzzze
QUOTE(rimuze @ 2010 11 10, 19:16)
Uz savo mylima versla esu dekinga savo vyrui thumbup.gif
Zinoma, kad buvo baisu dar net kaip,ir laikas toks (krize doh.gif )bet laukiu geresniu laiku ir tikiuosi ,kad viskas bus gerai.Jug turiu toki darba apie, kuri visada svajojau.  Svajokit nes svajones pildosi !!!!
*

smagu kad vyras palaiko thumbup.gif
o as nezinau ar svajot... ar tiesiog tai tebuna mano pomegis ir toliau.. kazkada buvo galimybe isidarbinti geliu salone, bet nepasinaudojau - pabijojau kad savo pomegio - pradesiu neapkesti... unsure.gif

QUOTE(ermute @ 2010 11 11, 18:54)
Beje, merginos, vaziuoju 17 d. i seminara pas Vida Saltiene, niekas is Jusu nevaziuoja ? Siaip, as irgi turiu savo parduotuvele ...nedidele, bet sava  wub.gif  Nesu baigusi jokiu mokslu, nieko, dirbu jau 4 metai, ir kolkas visai neblogai is to gyvenu....(Patarimas visoms, kurios apie tai svajoja - nebijokite, rizikuokite, ir tikrai laimesite.....) Berta, tu tai gali - nelauk ne sekundes, tam tikrai nereikia daug investiciju.... thumbup.gif
*

ir vida seminarus veda bigsmile.gif
sveikinu kad turi savo sielos kertele 4u.gif
o man kazkaip atrodo kad investiciju reikia... neskaitant to, ka siaip jau turiu susipirkusi, tai kai pamastau kiek dar visko rieketu..
o ir taip, net neisivaizduoju nuo ko reiketu pradeti dokumentiskai cool.gif o apie patalpas tai isvis...

QUOTE(sapnelyte @ 2010 11 11, 20:31)
sveikos merginos 4u.gif  atsakau klaususioms- šuniukai padaryti ant medinio karkaso apipinant spečialias eglių šakeles, mes juos gaminam eksportui į daniją tai masinė gamyba jokio meno schmoll.gif  nu gal šiek tiek meno.
Šiaudinius pagrindus pinam mašinomis tik sukam rankom. Aš pati  esu iš Smalininkų Jurbarko rajonas. berods viską pasakiau rolleyes.gif  atleiskit jei ką pamiršau galva nelabai dirba po to kai visą dieną dirbo rankos - šiandien nupyniau 20ekslkiuzyvinio pynimo vainikėliu
*

nu tikrai faini suniukai!ir dar lt nepasilieka? o jie is gyvu egliu?
ermute
QUOTE(Forget @ 2010 11 12, 01:37)
ketinau pernai atidaryti parduotuvę(tokią specifinė, ne vien gėlių, visokių papuošalų savos gamybos, interjero detalių). Manau, turiu ir meninės ir visokios kitokios patirties, ne tokios atidaro ir verčiasi, bet....turiu kitą darbą, nuomos kainos didelės, vietos geros nebuvo, dar visi karksėjo "krizė krizė"  doh.gif  tai va ir sėdžiu mianinykė prie kompo  doh.gif  tik papildomais darbais save realizuoju....
O reikėjo neklausyt.

Pas mane ne vien geles....dar kosmetika, parfumerija, papuosalai, geliu trasos, zemes, vazonai, ir etc.... (gaila, bet papuosalai ne mano gamybos blush2.gif , tiesiog nemoku...o gal net laabai gerai moku, tik nebandziau dar doh.gif )

QUOTE(boruzzze @ 2010 11 12, 07:55)
o man kazkaip atrodo kad investiciju reikia... neskaitant to, ka siaip jau turiu susipirkusi, tai kai pamastau kiek dar visko rieketu..
o ir taip, net neisivaizduoju nuo ko reiketu pradeti  dokumentiskai cool.gif o apie patalpas tai isvis...
*

Siandienai turi sautuva, pora kokiu suktuku, is ju padarai puokste, ja parduodi, is gautu pinigeliu nusiperki jau nebe pora, o kokius 5 suktukus, tada jau padarai dvi puokstes, jas parduodi, is gautu pinigeliu vel kazka nusiperki.....va taip - pasaka be galo....ir tik po kokiu puses metu is savo uzdirbtu pinigeliu galesi nusipirkti skanesnio sokolado plytele wub.gif tik tada.....smile.gif

Kaleda, turiu pasakyti, kad esu labai labai ant jusu supykusi ph34r.gif vakar, kai perskaiciau a.z. nutariau panagrineti kas sedi "anoj pusej kompo", paspaudziau tavo sukurtas temas, ir taip atradau floros jausma.....nu ir prasidejo...issedejau iki velyvos nakties, taip uzsikabliavau....finale - vyras zyze ko miegot neinu, siandien sunku keltis buvo verysad.gif doh.gif zodziu......o isties - tu fantastiska thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tavo darbai wub.gif wub.gif wub.gif apskritai tai nepakartojama....... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
GAGA
QUOTE(ermute @ 2010 11 11, 23:33)
negali vaziuoti 18, nes seminaras kiek zinau tik 16 ir 17 bus  ax.gif  dar gruodzio 10 taip pat pas ja uzsirasiau... Jie vyksta kaune, gal nelabai as cia reklamos pavarysiu, bet paieskokite www.floravida.lt  cool.gif
taip, patalpas nuomoju...smile.gif Berta minejo, kad Vilnius uzkistas geliu skyriais, bet pasakykite, kuris Lietuvos galas jais neuzkistas ??? Kas link nuomojamu patalpu, jei vieta gera, nebijokite nuomos kainu...(aisku, jei jos ne is pirsto lauztos), atsipirks, o kas svarbiausia - jausite bagalini pasitenkinima dirbdamos miela sirdziai darba, budamos tokios, kokios norite buti, nepriklausomos nuo seimininku uzgaidu ir taip toliau - galeciau vardint ir vardint  mirksiukas.gif Buna menesiu, kai alga pasiimi tikrai ne su penkiolika nuliu  cool.gif ..bet buna dienu kad  wub.gif Cia pinigine prasme, o pasitenkinimo dirbant neimanoma nusakyti  wub.gif Ziurint siu dienu mano akimis ir patirtimi, atrodo, niekada nebesurizikuociau su tokia suma kazko pradeti (nes pradejau praktiskai nuo nulio ir neturedama JOKIOS patirties..), bet jaunatviskas anu dienu maksimalizmas nugalejo, o siai dienai esu labai patenkinta cool.gif ptfu ptfu, ptfu tongue.gif
*

ermute sumaišiau doh.gif lapkritį adventiniai,o gruodį kalėdiniai ,tai aš į kalėdinius važiuosiu smile.gif
Sveikos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Forget @ 2010 11 12, 00:37)
O apie "tas žvaigždes" kur šnekat, tai čia anyžiai ar kažką praleidau?  g.gif

*

Taip,taip Forget apie šias kalbu,kažin kur jų ieškoti g.gif
Forget
QUOTE(GAGA @ 2010 11 12, 10:43)

Taip,taip Forget apie šias kalbu,kažin kur jų ieškoti g.gif
*

Aš daug turiu bigsmile.gif lotuliukas.gif

Kaune:
Dovisoje tikrai yra
Senukuose (tik brangios lb)
Shatellinge (nežinau kaip rašosi pavadinimas blush2.gif )
Forget
Temos paįvairinimui, nors ir pernai metų, bet dedu:
Advento vainikas su tikrais rojaus obuoliukais smile.gif
user posted image
GAGA
QUOTE(Forget @ 2010 11 12, 10:35)
Aš daug turiu  bigsmile.gif lotuliukas.gif

Kaune:
Dovisoje tikrai yra
Senukuose (tik brangios lb)
Shatellinge (nežinau kaip rašosi pavadinimas blush2.gif )
*

Ačiū Forget ,reikės užsukti į Dovisą 4u.gif
Oi kok jaukus ,o apelsinus gal pati džiovinai ax.gif
kaleda
Labas rytas 4u.gif
Forget turi visko smile.gif Gerai jums ten Kaune.
Ermute, nepyk. Aš kuo toliau, tuo labiau suprantu, kad labai daug ko nemoku.
Boruzzze, suprantu tavo frazę - kad nepradėtum neapkęsti. Kalbindama merginas su kuriomis mokinausi kursuose, kai kuriais atvejais buvau pakraupusi nuo jų darbdavių.
Galimybe įsidarbinti salone savo laiku nepasinaudojau, tikėjau, kad susilauksim vaikučio ir nelabai vertėjo kažką tuo metu keisti. Dabar jau eičiau, bet norėčiau į tokį kuriame būtų galimybės daryti viską smile.gif Žinoma, ir aš turiu svajonę wub.gif
Anyžiaus žvagždučių turiu, bet prastos kokybės, cinamonas mano irgi ne koks schmoll.gif
Forget
Pernai kalėdinę eglutę puošiau tik natūraliomis medžiagomis: džiovintais greipfrutais, apelsinais, citrinomis, sausainiais, kankorėžiais. Gaila foto neturiu kokius žaislus dariau iš vaisių riekučių, bet gal pavyks rasti užsilikusių nuo pernai biggrin.gif
kaleda
QUOTE(Forget @ 2010 11 12, 10:55)
Pernai kalėdinę eglutę puošiau tik natūraliomis medžiagomis: džiovintais greipfrutais, apelsinais, citrinomis, sausainiais, kankorėžiais. Gaila foto neturiu kokius žaislus dariau iš vaisių riekučių, bet gal pavyks rasti užsilikusių nuo pernai  biggrin.gif
*

Man šitaip labai gražu. wub.gif
Aš vis noriu susidžiovinti citrusinius su įpjautais šonais, bet niekaip nepabandau, jie irgi gražūs.
Forget
QUOTE(GAGA @ 2010 11 12, 11:54)
Ačiū Forget ,reikės užsukti į Dovisą 4u.gif
Oi kok  jaukus ,o apelsinus gal pati džiovinai ax.gif

Pernai nemažai susidžiovinau. Šiemet dar daugiau darysiu, man baisiai gražu wub.gif O pirkti, tai kažkaip labai jau brangu. Iš pradžių orkaitėje pravėrus džiovinau, paskui ant radiatoriaus padėliojau ir pamiršau. Labai gražu greipfruto riekelės, tik laaaaaabai sunkia džiūna. Bute gal oras sausesnis, tai nieko, bet pas mane drėgnoka, tai jie minkštoki visą laiką. Bet svarbu nepelyja.

Dar labai gražiai atrodo išdžiovintus lipalu aptepti kai išdžiūna, jie tokie kaip lakuoti būna. Panašūs į šviežius, elastingesni.

Nors greičiausiai jūs viską žinot lotuliukas.gif
GAGA
QUOTE(Forget @ 2010 11 12, 11:06)
Pernai nemažai susidžiovinau. Šiemet dar daugiau darysiu, man baisiai gražu  wub.gif  O pirkti, tai kažkaip labai jau brangu. Iš pradžių orkaitėje pravėrus džiovinau, paskui ant radiatoriaus padėliojau ir pamiršau. Labai gražu greipfruto riekelės, tik laaaaaabai sunkia džiūna. Bute gal oras sausesnis, tai nieko, bet pas mane drėgnoka, tai jie minkštoki visą laiką. Bet svarbu nepelyja.

Dar labai gražiai atrodo išdžiovintus lipalu aptepti kai išdžiūna,  jie tokie kaip lakuoti būna. Panašūs į šviežius, elastingesni.

Nors greičiausiai jūs viską žinot  lotuliukas.gif
*

Aš tai tikrai ne,ačiū už pasidalijimą 4u.gif Pabandysiu biggrin.gif
O aš vakar namų darbus kursams ruošiau tai sukau gluosnio lapus ir vėriau ant siūlo,kokia graži girlianda gavos ir dar kai ant tujų tokie kaip žiedai ar sėklos būna tai tuos suvėriau žiūriu ir neblogai thumbup.gif
Forget
Merginos, visos mokat daryt glameliją?
user posted image

Turiu tikrai neblogos medžiagos, kaip ją paprastai padaryti. Tai galėčiau pirmadienį darbe nuskanuoti ir atsiūst į a.ž. kam reikia g.gif

Viešai, tai nedėsiu, nes ne mano medžiaga, kursų. Negražu gal bus g.gif
kaleda
Pataikei kaip pirštu į akį - nemoku šios technikos. Man reikia.
GAGA
QUOTE(Forget @ 2010 11 12, 12:06)

Turiu tikrai neblogos medžiagos, kaip ją paprastai padaryti. Tai galėčiau pirmadienį darbe nuskanuoti ir atsiūst į a.ž. kam reikia  g.gif

*

Aš nemoku schmoll.gif Manęs tai trečioje pakopoje laukia smile.gif
Medžiagos labai norėčiau,o tu pas Vidą mokeis?
Forget
QUOTE(kaleda @ 2010 11 12, 13:39)
*

mirksiukas.gif

Tai darbo dienom pabandysiu nuskanuot. Bandžiau kelis kartu spagal tą medžiagą, puikia išėjo

QUOTE(GAGA @ 2010 11 12, 13:46)
Aš nemoku schmoll.gif Manęs tai trečioje pakopoje laukia smile.gif
Medžiagos labai norėčiau,o tu pas Vidą mokeis?

schmoll.gif schmoll.gif aš Petrašiūnų mokymo centre 25 savaičių kursus baigiau.
GAGA
QUOTE(Forget @ 2010 11 12, 12:48)
mirksiukas.gif

Tai darbo dienom pabandysiu nuskanuot. Bandžiau kelis kartu spagal tą medžiagą, puikia išėjo
schmoll.gif  schmoll.gif aš Petrašiūnų mokymo centre 25 savaičių kursus baigiau.
*

Supratau 4u.gif Tai tada ir aš norėsiu medžiagos smile.gif Ačiū
sapnelyte
Laba diena, visą produkciją eksportuojame, nes mūsų firmos savininkas danas, mums ir medžiagas veža iš danijos, tik darbas mūsų jiems laaabai pigiai atsieina unsure.gif šuniukai iš gyvų šakų tik supurškiam tokiu marmalu - nežinau tikslios sudėties tik žinau kad įeina į tą marmalą glicerinas biggrin.gif
ermute
Forget, nepamirsk ir manes smile.gif 4u.gif
nekava
QUOTE(Forget @ 2010 11 12, 12:06)
user posted image

Turiu tikrai neblogos medžiagos, kaip ją paprastai padaryti. Tai galėčiau pirmadienį darbe nuskanuoti ir atsiūst į a.ž. kam reikia  g.gif

*

man irgi reikia medziagos mirksiukas.gif lauksiu AZ
BabyGrite
As irgi noreciau sios medziagos smile.gif
berta75
Labas vakarėlis 4u.gif
Neblogai šiandien paplepėjot thumbup.gif
Vis per skubėjimą noriu pasakyti ir pamirštu blush2.gif Labai džiaugiuosi,kad užsukau į šią temelę thumbup.gif čia radau tikrų draugių friends.gif wub.gif wub.gif wub.gif
džiugu,kad visos noriai viskuo dalijasi drinks_cheers.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(kaleda @ 2010 11 12, 13:39)
*

drinks_cheers.gif ir aš nemoku drinks_cheers.gif Ir man reikia mirksiukas.gif
kaleda
O aš džiaugiuosi, kad tu čia atsiradai. Išjudinai visas, tavo dėka neakivaizdžiai sudalyvavome nuostabiuose seminaruose wub.gif Apie žurnalus ir mokomąją medžiagą net nekalbu thumbup.gif
Man atrodo, smagiai bendrausime thumbup.gif
berta75
user posted image
Noriu papasakoti kaip padarytas šitas "reikalas" :

Ant celofano purškiamas makrofleksas,norimos formos,į vidurį dedasi spalvotos oazės gabaliukai,išdžiovinama ir nupurškiama norimos ar reikiamos spalvos dažais.Galima išgauti visokiausių formų thumbup.gif
Planavau Vėlinėms daryti kryželius iš makroflekso,bet kažkaip nabepadariau blush2.gif

user posted image
Ir va šita širdis yra iš makroflekso thumbup.gif Tik tas viduriukas apjuostas angelo plaukais yra nedidelis auto corsas.( tai pats viduriukas tvirtinasi autokorso pagalba,o kraštus A.Bermyakovas tvirtino juostelėmis,nors manau,kad geriau būtų kraštus tvirtinti siurbtukų pagalba ir nesimatytų tų juostelių per kapotą) Šiaip superinis dalykėlis,kada reikia didelės formos,nes oasis produkcija brangi.Gėlės dedamos tiesiai į makrofleksą ir puikiai išsilaiko daugiau negu parą.Tik makroflekso reikia purkšti tiek kiek spėsi per 10-15 minučių sukaišioti gėlyčių. O apačią apklijavo atlasu.Tikuosi ,kad aiškiai paaiškinau ax.gif
user posted image

Makrofleksą patarė naudoti tokį,jis ne taip pučiasi.
kaleda
Geras, labai graži faktūra išgauta. Iš makroflekso dariau tik didelius rutulius (juk Oasis firmos kainuoja doh.gif ), bjauru su juo dirbt, bet rutuliai gavosi thumbup.gif
GAGA
Geras berta thumbup.gif aš pati baigus statybą ir dirbu joje(kol kas tikiuos rolleyes.gif ) ir kuo toliau,tai matau kad iš statybų labai daug ką galima panaudoti floristikoje smile.gif
Dar kartą ačiū 4u.gif
berta- nu tu man atrodai seminarų asė,viską iki smulkmenų nusifotografuoji thumbup.gif negalvoji ,"ai atsiminsiu" smile.gif
berta75
QUOTE(kaleda @ 2010 11 12, 22:31)
Geras, labai graži faktūra išgauta. Iš makroflekso dariau tik didelius rutulius (juk Oasis firmos kainuoja  doh.gif ), bjauru su juo dirbt, bet rutuliai gavosi thumbup.gif
*

O va kaip rutulius padaryt neįsivaizduoju g.gif blush2.gif
Ką su jais darei? Gal nuotraukų turi?
GAGA
QUOTE(berta75 @ 2010 11 12, 21:52)
O va kaip rutulius padaryt neįsivaizduoju g.gif  blush2.gif
Ką su jais darei? Gal nuotraukų turi?
*

g.gif Įsivaizduoju ,kad apipjausto g.gif
berta75
QUOTE(GAGA @ 2010 11 12, 22:47)
Geras berta thumbup.gif aš pati baigus statybą ir dirbu joje(kol kas tikiuos rolleyes.gif ) ir kuo toliau,tai matau kad iš statybų labai daug ką galima panaudoti floristikoje smile.gif
Dar kartą ačiū 4u.gif
*

drinks_cheers.gif tikra tiesa thumbup.gif
Anksčiau prie siurbtukų tvitindavau viską su vielutėmis ,o dabar su tokiu plastmasiuku kur užsitraukia ir nebeišlenda(nežinau kaip vadinasi blush2.gif ) paimu ir užtvirtinu,nebrangu ir laiko sutaupau marias thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(GAGA @ 2010 11 12, 22:55)
g.gif Įsivaizduoju ,kad apipjausto g.gif
*

tai ir aš taip manau ,bet kaip išgaut tą formą purškiant vistiek nelabai suprantu g.gif Bet kalėda jau "ranką atmušus" ,tokius vainikus išpjausto iš putoplasto thumbup.gif aš vien nuo garso numirčiau lotuliukas.gif
kaleda
nea, turiu tik rutulį lotuliukas.gif
Purškiau makrofleksą į drėgną maximinį maišą. Palaukiau kol sutvirtės ir apipjausčiau, kaip GAGA ir sakė.
Taip, statybos neatsiejamai susijusios su floristika lotuliukas.gif Kai sodyboj betonavo grindis, mano B labai pyko, kad aš "nudžiaudavau" polisterolį. Vielų visokių statybinių galima pritaikyti, jos ne tiek daug kainuoja, kaip floristinės, ir tinklą tvoros naudoju vietoj grotelių.
g.gif Kaip įdomiai, gėles tiesiai į makrofleksą g.gif Bijočiau bandyt 4u.gif
GAGA
QUOTE(berta75 @ 2010 11 12, 21:59)
drinks_cheers.gif tikra tiesa thumbup.gif
Anksčiau prie siurbtukų tvitindavau viską su vielutėmis ,o dabar su tokiu plastmasiuku kur užsitraukia ir nebeišlenda(nežinau kaip vadinasi blush2.gif ) paimu ir užtvirtinu,nebrangu ir laiko sutaupau marias  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

Mes statybininkai,jas "zateškem" vadinam lotuliukas.gif ,o kaip lietuviškai tai nežinau ax.gif Bet žinau apie ką kalbi smile.gif
kaleda
Purškiau makrofleksą į drėgną maximinį maišą. Palaukiau kol sutvirtės ir apipjausčiau, kaip GAGA ir sakė.
Taip, statybos neatsiejamai susijusios su floristika lotuliukas.gif Kai sodyboj betonavo grindis, mano B labai pyko, kad aš "nudžiaudavau" polisterolį. Vielų visokių statybinių galima pritaikyti, jos ne tiek daug kainuoja, kaip floristinės, ir tinklą tvoros naudoju vietoj grotelių.
g.gif Kaip įdomiai, gėles tiesiai į makrofleksą g.gif Bijočiau bandyt 4u.gif
Ta juostele elektrikai laidus suriša biggrin.gif
berta75
QUOTE(GAGA @ 2010 11 12, 22:47)
berta- nu tu man atrodai seminarų asė,viską iki smulkmenų nusifotografuoji thumbup.gif negalvoji ,"ai atsiminsiu" smile.gif
*

lotuliukas.gif tai ,žinai,kaip su tuo "ai,atsiminsiu" -ne be tie metai lotuliukas.gif
Reik informaciją griebt čia ir dabar thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(kaleda @ 2010 11 12, 22:10)
O aš džiaugiuosi, kad tu čia atsiradai. Išjudinai visas, tavo dėka neakivaizdžiai sudalyvavome nuostabiuose seminaruose wub.gif  Apie žurnalus ir mokomąją medžiagą net nekalbu  thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif Tai ,žiūrėk tuoj ir temukę naują teks kurti smile.gif
Manau ,kad tos mergaitės,kurios 17 dieną dalyvaus seminare,taip pat pasidalins įspūdžiais ir nuotraukomis.

Po darbo savaitės prašysiu tavo pagalbos blush2.gif

Ir dar nepaėmiau tavo siuntinuko iš pašto blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(kaleda @ 2010 11 12, 23:05)
g.gif Kaip įdomiai, gėles tiesiai į makrofleksą g.gif  Bijočiau bandyt 4u.gif
Ta juostele elektrikai laidus suriša biggrin.gif
*

blink.gif nu nesugalvočiau į maišą makroflekso pripurkšt blush2.gif

O gėlytės puikiai laikosi thumbup.gif bandžiau vasarą per pačius didžiausius karščius ir atsilaikė thumbup.gif
nekava
QUOTE(berta75 @ 2010 11 12, 21:27)
user posted image                                                                                                                   
Noriu papasakoti kaip padarytas šitas "reikalas" :

Ant celofano purškiamas makrofleksas,norimos formos,į vidurį dedasi spalvotos oazės gabaliukai,išdžiovinama ir nupurškiama norimos ar reikiamos spalvos dažais.Galima išgauti visokiausių formų thumbup.gif
Planavau Vėlinėms daryti kryželius iš makroflekso,bet kažkaip nabepadariau blush2.gif

gera ideja thumbup.gif o tai ir purksti ant to celofano visaip raitytai ir laukti kol jis issipus ane?
jau kopijuosi ideja blush2.gif
berta75
QUOTE(nekava @ 2010 11 13, 10:20)
gera ideja  thumbup.gif o tai ir purksti ant to celofano visaip raitytai ir laukti kol jis issipus ane?
jau kopijuosi ideja  blush2.gif
*

Taip mirksiukas.gif jis iškart ir pučiasi.

Idėja jau seniai išbandyta thumbup.gif
berta75
Šiandien gavau šviežutėlį FLORISTIKA žiemos numerį thumbup.gif
Perskaičiau,kad 2011 metų balandžio 21,22,23 dienomis bus rengiamas -šiuolaikinės vestuvinės floristikos seminaras thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Pasiskambinau M.Gvildžiui,pasiklausti apie kainą.Kaina kaip ir normali,jeigu viskas bus gerai,tai būtinai važiuosiu thumbup.gif
nekava
QUOTE(berta75 @ 2010 11 13, 22:47)
Perskaičiau,kad 2011 metų balandžio 21,22,23 dienomis bus rengiamas -šiuolaikinės vestuvinės floristikos seminaras  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Pasiskambinau M.Gvildžiui,pasiklausti apie kainą.Kaina kaip ir normali,jeigu viskas bus gerai,tai būtinai važiuosiu thumbup.gif
*

kaip faina thumbup.gif leksiu rytoj i biblioteka pasiimti thumbup.gif
kaleda
Nesuprantu kas KLP darosi - negavau rudeninio, nerandu ir žieminio "Floristikos" Nr. g.gif
jediara
QUOTE(Forget @ 2010 11 12, 14:06)

Jei galite, norėčiau šių pamokėlių jediara@gmail.com Ačiū 4u.gif
boruzzze
QUOTE(Forget @ 2010 11 12, 13:06)
*

jei bus galima tai ir as medziagos noreciau blush2.gif kad ir i emaila- boruzzze@gmail.com

QUOTE(kaleda @ 2010 11 12, 22:10)
O aš džiaugiuosi, kad tu čia atsiradai. Išjudinai visas, tavo dėka neakivaizdžiai sudalyvavome nuostabiuose seminaruose wub.gif  Apie žurnalus ir mokomąją medžiagą net nekalbu  thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif tikrai taip - ilga laika temute buvo apmirusi, o pasirodziusi berta - taip atgaivino 4u.gif

QUOTE(berta75 @ 2010 11 12, 22:27)
Ir va šita širdis yra iš makroflekso
*

ohooooooo bigsmile.gif nebuciau pagalvojusi.. ir as kaip kaleda bijociau del geliu atlaikymo juo naudotis.. ax.gif

QUOTE(berta75 @ 2010 11 12, 23:03)
Anksčiau prie siurbtukų tvitindavau viską su vielutėmis ,o dabar su tokiu plastmasiuku kur užsitraukia ir nebeišlenda(nežinau kaip vadinasi ) paimu ir užtvirtinu,nebrangu ir laiko sutaupau marias 
*

o as neisivaizduoju kas tai blush2.gif o gal dab ir isivaizduoju bigsmile.gif tokire balti?

QUOTE(berta75 @ 2010 11 13, 23:47)
Perskaičiau,kad 2011 metų balandžio 21,22,23 dienomis bus rengiamas -šiuolaikinės vestuvinės floristikos seminaras  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Pasiskambinau M.Gvildžiui,pasiklausti apie kainą.Kaina kaip ir normali,jeigu viskas bus gerai,tai būtinai važiuosiu
*

nu tai reiks ir man po pasto dezute jau raustis bigsmile.gif
jei nepaslaptis, kiek seminaras kainuos? ax.gif

QUOTE(kaleda @ 2010 11 14, 14:55)
Nesuprantu kas KLP darosi - negavau rudeninio, nerandu ir žieminio "Floristikos" Nr. g.gif
*

o negali buti, kad is pasto dezutes nudziauna kas? g.gif
kaleda
šįmet neprenumeravau, perku.
berta75
QUOTE(kaleda @ 2010 11 14, 14:55)
*

Nežinau ar žieminis jau yra prekyboje? g.gif Gavau tiesiai iš spaustuvės.
Papildyta:
QUOTE(boruzzze @ 2010 11 14, 18:59)
drinks_cheers.gif  tikrai taip - ilga laika temute buvo apmirusi, o pasirodziusi berta - taip atgaivino  4u.gif
*

hi.gif 4u.gif
Papildyta:
hooooooo  bigsmile.gif  nebuciau pagalvojusi.. ir as kaip kaleda bijociau del geliu atlaikymo juo naudotis..  ax.gif

*

Tikrai gerai laikosi-nebijok mirksiukas.gif
Papildyta:
o as neisivaizduoju kas tai  blush2.gif o gal dab ir isivaizduoju  bigsmile.gif  tokire balti?

*

Va tokie siurbtukai mirksiukas.gif
user posted image
Papildyta:

jei nepaslaptis, kiek seminaras kainuos?  ax.gif

*

Maždaug 500-600lt plius nakvynė ax.gif
boruzzze
QUOTE(berta75 @ 2010 11 14, 20:54)
Nežinau ar žieminis jau yra prekyboje?  g.gif Gavau tiesiai iš spaustuvės.
Va tokie siurbtukai mirksiukas.gif
*

siurbtukus zinau.. tik su kuo surisineji nelabai pradzioje supratau... bet dab jauciu isivaizduoju...
bigsmile.gif o kokia proga gavai tiesiai is spaustuves? bus gal tavo darbu bigsmile.gif
kaleda
QUOTE(boruzzze @ 2010 11 14, 20:04)
siurbtukus zinau.. tik su kuo surisineji nelabai pradzioje supratau... bet dab jauciu isivaizduoju...
bigsmile.gif  o kokia proga gavai tiesiai is spaustuves? bus gal tavo darbu  bigsmile.gif
*

Ir aš taip pat pamaniau 4u.gif g.gif
berta75
QUOTE(boruzzze @ 2010 11 14, 21:04)
bigsmile.gif  o kokia proga gavai tiesiai is spaustuves? bus gal tavo darbu  bigsmile.gif
*

Draugas spaustuvėj dirba mirksiukas.gif
berta75
Visai įdomiai ax.gif

http://www.youtube.com/watch?v=gGNwuPdBHMk
berta75
Galva svaigsta žiūrint į tokius darbus wub.gif kada pas mus vyks tokie renginiai galim tik pasvajoti verysad.gif
http://www.youtube.com/watch?v=qjtOwMVR354
kaleda
QUOTE(berta75 @ 2010 11 14, 22:52)
Galva svaigsta žiūrint į tokius darbus wub.gif kada pas mus vyks tokie renginiai galim tik pasvajoti verysad.gif
http://www.youtube.com/watch?v=qjtOwMVR354
*

Dar labai negreit, šitą aš irgi žiūrėjau ir tą patį galvojau. Mastai mums sunkiai suvokiami doh.gif Kai pagalvoji kiek čia darbo, pinigėlių ir t.t. Bet gražuuu... wub.gif
Forget
Makrofleksas, tai labai gera medžiaga biggrin.gif aš tai šiaip statybose dirbu, tai žiūrėkit kaip suderinama floritika-stiklas-statybos lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Medžiagą kurią žadėjau, įdėsiu tik ketvirtadienį, labai nepykit biggrin.gif šiandien negaliu, o ryt poryt, nedirbu blush2.gif
boruzzze
ar ir lt galima gaut tokia priemone? g.gif
berta75
QUOTE(boruzzze @ 2010 11 15, 20:48)
ar ir lt galima gaut tokia priemone?  g.gif
*

Nesu tokio dalyko mačiusi schmoll.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.