AČIŪ
Darbo tikrai daug
Ačiū, Forget, bet šis būdas turbūt geriausias, nes dydis neribojamas, nebrangu. O makrofleksas jau išmestas į balkoją, brangu ir darbo nemažai, geriau pamėginsiu iš jo išsipūsti tokią grožybę, kurią Berta rodo.
AČIŪ Darbo tikrai daug QUOTE(kaleda @ 2010 11 20, 19:52) Ačiū, Forget, bet šis būdas turbūt geriausias, nes dydis neribojamas, nebrangu. O makrofleksas jau išmestas į balkoją, brangu ir darbo nemažai, geriau pamėginsiu iš jo išsipūsti tokią grožybę, kurią Berta rodo. AČIŪ Darbo tikrai daug Tuos balionu, kai įsicinkini, tai visai greit gali padaryt. Apsiterliosi iki ausų, bet bent negaila, jei koks nesigaus. Vaikus gali sudominti
Žinai, Kalėda, tokius burbulus gali dar suvynioti ant kokio kamuoliuko su viela, jei reikia spalvos nupurkšti aerozoliniais dažais, kuriais dažo automobilių ratlankius. Juk Tau puikiai sekėsi išpinti žvaigždes, tai gal ir burbulus išpintum ant kokio kamuoliuko?
sveikos floristes. mamytes is panevezio, kur perkate floristines prekes? gal yra kokia internetine floristikos parduotuve?
Šiaip reiktų nepatingėti ir tų parduotuvių paieškoti internete -
http://www.e-senukai.lt/sodo-darzo-ir-buit...kes/prekes2.htm http://www.dovisa.lt/katalogas/ http://www.flor.lt/Apie-mus-689.html Gal kitos dar kažką idės
buvau radusi tas parduotuves. bet apart senuku nesuprantu kaip pirkst..
Pabandyk paieškoti kontaktų, gal paskambink ir pasiteirauk, kaip būtų galima įsigyti. Paprastai, kai yra el. parduotuvės tai padaryti visai nesudėtinga. Konkrečiai ko nesupranti?
Papildyta: cinamunas nuvylė,geriau su kakava
Labai skaniai atrodo
na man viskas kazkaip neiprastai tose parduotuvese.
O, šiauduke, fainai
Net ir aš gundausi Alia, kodėl čia floristikos temoj
O man atrodo, kad ši technika tikrai gali praversti floristikoje.
Šiaudukes, o dėl spalvos, gal pabandyk kokį spalvotą molį - na tą, kur paprastai moterys darosi kaukes
Aš vis dar "burbuluoju"
Iki
Ir kaip sekasi burbuliuoti? Kokią techniką išbandei?
kalėda,prašom pasirodyk
mergaites, tikria raset, ale as neuzsaugojau, o siemet va mirk gyvenk uzsimaniau
QUOTE(bonda @ 2010 11 23, 09:51) mergaites, tikria raset, ale as neuzsaugojau, o siemet va mirk gyvenk uzsimaniau bonda-aš db greifruktą džiovinu ant radiatoriaus,jau antra savaitė QUOTE(berta75 @ 2010 11 23, 09:57) ilgai dziusta peciuij? QUOTE(GAGA @ 2010 11 23, 10:32) bonda-aš db greifruktą džiovinu ant radiatoriaus,jau antra savaitė dekui, reiks gal bandyt vakar dariau eglute ir zvaigzdes QUOTE(bonda @ 2010 11 23, 11:59) Tiksliai negaliu pasakyt Papildyta: QUOTE(bonda @ 2010 11 23, 11:59) Laukiam QUOTE(bonda @ 2010 11 23, 10:51) mergaites, tikria raset, ale as neuzsaugojau, o siemet va mirk gyvenk uzsimaniau Buvau aprašius, kaip džiovinti
Beja, vakar nusipirkau nauja Floristikos
Ir aš jį peržvelgiau - manau, jis patobulėjo, ir darosi kiek įdomiau jį skaityti ir vartyti. Man labai patinka foto, kuriose nufotografuota natūrali gamta...uogos, sniegas...
Sveikos merginos
noriu ir as prisijungti prie jusu burio. Neesu lankusi jokiu kursu, bet floristika man labai malonus hobis. Perskaiciau visas forumo temas. Labai daug ideju Kadangi pademonstruoti nelabai ka turiu,nes tie darbeliai labai megejiski, tai nufotografavau zurnala Bukiety, ten labai daug grozybiu, tikiuosi kam nors pravers http://public.fotki.com/pepiuke/bukiety-ruduo/
Sveikos
Aptilo temukas Mergaitės,kas norit atsiūskit man savo el.pašto adresus -persiūsiu floristės iš Latvijios vestų kursų medžiagą
Ne tas žodis koks AČIŪ
Lina, nuostabi medžiaga
Šioje temoje įkelta nuoroda sugundė pabandyt, tai ir čia pasirodau
![]() berta75, kai rasi laiko gal ir man
[quote=berta75,2010 11 25, 22:55]
Išsiunčiau kalėdai - ji jau gavo Pepiukei ir ainetux-būtinai parašykit ar gavot Papildyta: aciu aciu, gavau
Labai gražus dzūkės vainikėlis....
O kur galima nusipirkti tą BUKIETY žurnalą? Kokia kaina?
[quote=Pepiuke,2010 11 26, 12:56]
[quote=berta75,2010 11 25, 22:55] Išsiunčiau kalėdai - ji jau gavo Pepiukei ir ainetux-būtinai parašykit ar gavot Papildyta: aciu aciu, gavau [/quote] Labuka labai labai aciu uz siusta medziaga. Viska gavau. Nors zinios ir gilios yra, bet kaip zinia, ziniu niekada nebus per daug. Atsisrinksiu ko dar nezinau Pastiko labai susiteminta medziaga. ACiu dar karteli. QUOTE(Pepiuke @ 2010 11 25, 17:30) gaila kad public nematau psl QUOTE(dzūkė @ 2010 11 26, 09:33) grazu ir man floristikos zurnalai paskutiniai patiko - vien del pamokymu berta, jei nesunku, mestelk ir man i boruzzze@gmailcom QUOTE(Jurgita Decor @ 2010 11 26, 12:41) As pirkau Suvalkuose, Kauflande esancioj zurnalu parduotuveje, kainavo 14 zlotu, dabar ieskosiu ziemos nr. [quote=boruzzze,2010 11 26, 14:13] gaila kad public nematau psl o kodel nematote public psl? o as niekur nerandu floristikos zurnalo paskutinio nr, gal i mazesnius miestus jo neatves QUOTE(Pepiuke @ 2010 11 26, 16:00) o kodel nematote public psl? o as niekur nerandu floristikos zurnalo paskutinio nr, gal i mazesnius miestus jo neatves Nematau, nes kompas matyt apgedes, reik remontuot.. o del zurnalo - as pvz plungeje nematau, o plateliuose matau QUOTE(berta75 @ 2010 11 25, 22:28) Sveikos Aptilo temukas Mergaitės,kas norit atsiūskit man savo el.pašto adresus -persiūsiu floristės iš Latvijios vestų kursų medžiagą Jei galite ir man atsiųskite Papildyta: QUOTE(dzūkė @ 2010 11 26, 10:33) Šioje temoje įkelta nuoroda sugundė pabandyt, tai ir čia pasirodau Labai gražus vainikėlis
Sveikos
Išsiunčiau: jediara GAGA JurgitaDecor čikčiras Dzūkė boruzzze Paul@ mėlinytė Būtinai,parašykit ar gavot
berta, tau i a.ž. parasiau
QUOTE(berta75 @ 2010 11 26, 23:02) Sveikos Išsiunčiau: Labai ačiū - gavau
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|