Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Tutis "Trio", atsiliepimai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikiška "technika" > Vežimėliai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
S@gi
Visos tris smile.gif
Pecadora
Mes turime tutis premium......na pats vežimas tai sunkus, bet važiavimas su juo, jo manevravimas prekybos centre thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nerealiai lengva su juo manevruot tarp lentynų, ypač jei užsidedi automobiline, o ne lopšį, bet ir su lopšiu thumbup.gif
Renesme
QUOTE(ingelėėė @ 2009 12 23, 10:58)
Mes turime tutis premium......na pats vežimas tai sunkus, bet važiavimas su juo, jo manevravimas prekybos centre thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif nerealiai lengva su juo manevruot tarp lentynų, ypač jei užsidedi automobiline, o ne lopšį, bet ir su lopšiu thumbup.gif
*

manevringumas tai tikrai geras thumbup.gif
Požiūris
QUOTE(Pumpuryte @ 2009 12 22, 14:51)
Turime mes Tutį, viskas su juo gerai, fainas...bet jau svoris tai mamma mia  doh.gif  Gal ir kiti panašiai sveria, bet aš asmeniškai vaiko su lopšiu į 3 aukštą neužnešu  doh.gif  Tai kol tėtis darbe džiaugiames tik balkonu  unsure.gif
O ratai mūsų lieka rusy.
*

Tai koks tas svoris ratu kartu su lopsiu? g.gif To zippy raso, kad 11kg, tai gal cia svoris be lopsio, nes jei su lopsiu, tai sakyciau visai normalus svoris.
nelsi
Vaziuojam i turgu vezimaicio pirkt wub.gif
Paziuresiu, pranesiu mirksiukas.gif
Indy
QUOTE(nelsi @ 2009 12 30, 13:32)
Vaziuojam i turgu vezimaicio pirkt  wub.gif
Paziuresiu, pranesiu  mirksiukas.gif
*

sekmes!!!! nestuke.gif
nelsi
QUOTE(Geiša @ 2009 12 13, 20:50)
Raudona  ax.gif  as buvau nusiziurejus ta salotini,bet Mb sako imam raudona, na, tai ir emem  thumbup.gif
*

O gal jau turit nuotraukyciu ax.gif

QUOTE(ingelėėė @ 2009 12 23, 11:58)
Mes turime tutis premium......na pats vežimas tai sunkus, bet važiavimas su juo, jo manevravimas prekybos centre thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif nerealiai lengva su juo manevruot tarp lentynų, ypač jei užsidedi automobiline, o ne lopšį, bet ir su lopšiu thumbup.gif
*

Kokia spalvyte jus issirinkot? ax.gif

QUOTE(Indy @ 2009 12 30, 16:05)
sekmes!!!! nestuke.gif
*

Š... negavom nei vienos nei kitos spalvos, apie kurias galvojau unsure.gif
O taip jau dziaugiaus galvojau paskutini pirkini namo parsivesim verysad.gif
Indy
nelsi, o kokias spalvas esi issirinkusi?
nelsi
QUOTE(Indy @ 2009 12 31, 00:47)
nelsi, o kokias spalvas esi issirinkusi?
*

Labiausiai tai nr 33 noriu, antra spallva raudonas, ale nei to nei to smile.gif
slyva
Sveikos mirksiukas.gif
MEs jau isbandem autokedute, bet man ji schmoll.gif: Siaip gal ir nieko, bet daugiau prirengus vaika kazkaip sunkiai telpa. O dirzu trumpumas doh.gif Gal jie ten dar is kur nors prasiilgina? g.gif Nes aprengem kombinezonu didesniu tai jau nesueina doh.gif
Indy
QUOTE(nelsi @ 2009 12 31, 10:22)
Labiausiai tai nr 33 noriu, antra spallva raudonas, ale nei to nei to  smile.gif
*

man irgi sie labiausiai patiko, bet nusipirkau turguje 49nr. irgi nebuvo ei raudono nei to sveisaus, Dabar dziaugiuosi kad sviesaus neoaemiau, nes viena karta vois spejau paskui dvimeti sunu - su juodu flomasteriu uole piesti ant vezimo...vos soko negavau:)smile.gifsmile.gifsmile.gif gerai kad ant pilko nieko nesimato doh.gif
Indy
QUOTE(slyva @ 2009 12 31, 15:26)
Sveikos mirksiukas.gif
MEs jau isbandem autokedute, bet man ji schmoll.gif: Siaip gal ir nieko, bet daugiau prirengus vaika kazkaip sunkiai telpa. O dirzu trumpumas doh.gif Gal jie ten dar is kur nors prasiilgina? g.gif Nes aprengem kombinezonu didesniu tai jau nesueina doh.gif
*

as su pirmu vaiku pamenu isvis vokeli turejau kur uztrauktukas prasisega kad i autokedute idet ir prisegt - be sansu ten budavo ji sutalpitni, teko pirkti mazesni kombinezona...Manau sioje autokedutej tilpsim..o del dirzu tai reikia man paziuret
Papildyta:
beje visos busimos ir jau esamos mamytes - sveikinu jus su artejanciais tigro metukais, linkiu kad kiti metai but laimingesni ir turtingesni tiek mums, tiek musu valstybei, kad pasalpu mums nemazintu, kad vezimo ratai liux riedetu, kad vaikai naktimis miegoti duotu ir mamytes isauge gerbtu ir myletu! sekmes visoms:* drinks_cheers.gif

p.s. aij ir dar kas nepagimde, kad gimdmai lengvai praeitu ir jokios depresijos nepultu wink.gif
ugne///
laba sveikinu visas su naujais ,mes turim tutis premium juodas su baltom gelem .mums jau 4men.del lopsio tai patenkinta thumbup.gif manau kad dar kokius 2men tilpsim. pet automobilio kedutes dirzai per trumpi.laukiu kada galeim sest i normalia aut.kedute. bigsmile.gif
nelsi
Tai gal neverta pirkt Tutis kedutes? g.gif Visgi vaikas prirengtas g.gif
motorela
Sveikos, 4u.gif mes turim tucio TRIO COMFORT, norejau paklaust del sportines dalies ar saugos dirzai vaikui paguldzius turi likt susegti, kazkaip man nesigauna jo prisegt gulincio doh.gif
o kas del auto kedutes tai.... tokai is tikro beveik nereikalinga mes po 3 menesiu pirkom nauja auto kedute, bet ne kedute nesyne!
Persik'as
Su Naujais Metais mamytes 4u.gif
Matau diskutojat apie kedutes saugos dirzus... Mes turime Premiuma, tai bent pas mus jie normalus. smile.gif Jus gerai pasiziurekite, nes jie ilginasi. mirksiukas.gif
motorela
QUOTE(Persik'as @ 2010 01 03, 17:38)
Su Naujais Metais mamytes  4u.gif
Matau diskutojat apie kedutes saugos dirzus... Mes turime Premiuma, tai bent pas mus jie normalus. smile.gif  Jus gerai pasiziurekite, nes jie ilginasi.  mirksiukas.gif
*

o ilginas tik tiek kiek matos ar kur is giliau dar dirzai ilginas?
ugne///
jus perkiskit dirzus i aukstesnes skyles kazkuriam laikui bus geriau ax.gif
Persik'as
QUOTE(motorela @ 2010 01 03, 18:33)
*

As esu tuos dirzelius perkisusi i aukstesnes skyles (kaip jau kazkuri mamyte irgi taip patare), o ilginasi tai tiek kiek matosi g.gif is kedutes apacios dirzeliai pasiduoda...
Na, mano vyrukas nera is smulkiuju, bet kol kas mes dar susisegam biggrin.gif
Indy
su tom autokedutem tai tikrai nepasiseke vaikuciams kurie ziema gime ir prirengti buna kaip kopustai:) . Pamatysit vasara dar galima bus su sortukais vaika laisvai joje prisegti drinks_cheers.gif
Pecadora
QUOTE(motorela @ 2010 01 03, 18:33)
*

Apvertus kėdutę kažkiek ilginasi iš priekio - paspaudi "press" ir pasiilgina(geriausia žiūrėti pasikėlus medžiagas)...dar pakeli diržus į aukštesnes skyles ir kuriam tai laikui būna laisviau...bet šiaip žiemą nu ne kas su tuo talpumu....
busima
QUOTE(Kikaxx @ 2009 12 21, 16:00)
tai va dar turiu info del naujuju Zippy modeliuku, mano vyras skambinosi i Gariunus zmonems kur prekiauja Tucio vezimeliais, klause kainos tai pas juos kainuotu 950 lt  bigsmile.gif  tik jie dar jo neturi pardavime pas save kaip supratau reikia atsivezti  mirksiukas.gif
*

Sveikos, mamytes, norejau paklausti gal kuri isigijom zippy???
Gal gariunuose jau atsirado, kokios kainos pas juos? kaip pats vezimas, ar patogus, ar lengvai persideda visos dalys?
murmur
buvom mes vakar bazej tucio parduotuvej, Zippis kainuoja 1200lt, pardaveja tikina kad pigiau nebuvo ir nebus, siandien atseit jau brangs iki 1300lt. Fainas lengvas, grazus ir t.t., bet jauciu imsim premiuma, comforto lopsys kazkoks siauras pasirode g.gif

nepatiko pardaveja (tamsi tokia pagyvenus), nieko perdaug neaiskino neparode tik skubino kad pirkit greiciau, ryt pabrangs, italiskas toks trigubai kainuoja ir pan. doh.gif man iskart atmuse nora pirkti, sakau neturim dabar pinigu tai pradejo siulyt palikt avansa o kita sav ateit su pinigais biggrin.gif dar pagasdino kad nedaug liko iki gimdymo nespesim nusipirkt doh.gif lotuliukas.gif
Persik'as
QUOTE(murmur @ 2010 01 11, 10:17)
buvom mes vakar bazej tucio parduotuvej, Zippis kainuoja 1200lt, pardaveja tikina kad pigiau nebuvo ir nebus, siandien atseit jau brangs iki 1300lt. Fainas lengvas, grazus ir t.t., bet jauciu imsim premiuma, comforto lopsys kazkoks siauras pasirode  g.gif

nepatiko pardaveja (tamsi tokia pagyvenus), nieko perdaug neaiskino neparode tik skubino kad pirkit greiciau, ryt pabrangs, italiskas toks trigubai kainuoja ir pan.  doh.gif  man iskart atmuse nora pirkti, sakau neturim dabar pinigu tai pradejo siulyt palikt avansa o kita sav ateit su pinigais  biggrin.gif  dar pagasdino kad nedaug liko iki gimdymo nespesim nusipirkt  doh.gif  lotuliukas.gif
*

Matomai komisiniu tikejosi uz sekminga pardavima lotuliukas.gif ir sugalvok tu man... iki gimdymo nespesit... lotuliukas.gif lotuliukas.gif Oi kaip nekanciu tokiu pardaveju gun_bandana.gif
pilkoji28
QUOTE(murmur @ 2010 01 11, 11:17)
buvom mes vakar bazej tucio parduotuvej, Zippis kainuoja 1200lt, pardaveja tikina kad pigiau nebuvo ir nebus, siandien atseit jau brangs iki 1300lt. Fainas lengvas, grazus ir t.t., bet jauciu imsim premiuma, comforto lopsys kazkoks siauras pasirode  g.gif

nepatiko pardaveja (tamsi tokia pagyvenus), nieko perdaug neaiskino neparode tik skubino kad pirkit greiciau, ryt pabrangs, italiskas toks trigubai kainuoja ir pan.  doh.gif  man iskart atmuse nora pirkti, sakau neturim dabar pinigu tai pradejo siulyt palikt avansa o kita sav ateit su pinigais  biggrin.gif  dar pagasdino kad nedaug liko iki gimdymo nespesim nusipirkt  doh.gif  lotuliukas.gif
*

Man irgi nepatinka ta pardavėja. Kaži kiek TUTIS ZIPPY fabrike kainuoja. Vaikų mieste 1299 lt.
daivushkina
QUOTE(pilkoji28 @ 2010 01 11, 12:26)
Man irgi nepatinka ta pardavėja. Kaži kiek TUTIS ZIPPY fabrike kainuoja. Vaikų mieste 1299 lt.
*

Kai buvau, tai mums kaina pasake 1300lt, bet tuo metu neturejo pardavime, tai gal padidino, kad neuzsimanytume biggrin.gif
busima
as klausiau gamykloj kainos, tai visos trys dalys 1200lt sake. Tai kainos bazej ju parduotuvej ir gamykloj nesiskiria kaip supratau
noksta
Mergaites, apie kokia baze kalbate? Kur tokia yra? Kaune?
Renesme
QUOTE(noksta @ 2010 01 12, 12:07)
Mergaites, apie kokia baze kalbate? Kur tokia yra? Kaune?
*

http://www.urmas.net/main.php/id/1
Smilgulaukas
nu as Zipio gyvai nemaciua, bet babymarkete pasiskaiciua, nuotraukas paziurejau - tai tikrai labai fainas pasirode.. pagaliau ir lietuviskas vezimelis gavosi stilingas, ypac patiko ratai, kad tokie gaubti
noksta
QUOTE(~Vasarė~ @ 2010 01 12, 14:12)

Aciu.
Vilniuje kiek skambinausi, tai visur 1299 ir sako, kad labai gerai kaina. Bet manau, tokia kaina tik todel, kad naujas. Siulyciau laukti, jeigu galima, kol kokia akcija bus.
O man tie ratai tai truputi gluminantys, juos vienus noreciau pakeisti i klasikinius, tik dydis puikus
Sange
QUOTE(busima @ 2010 01 12, 12:35)
as klausiau gamykloj kainos, tai visos trys dalys 1200lt sake. Tai kainos bazej ju parduotuvej ir gamykloj nesiskiria kaip supratau
*

Nu tai, kad Zippy ir ne 1200 kainuoja, bet babymarkete tai apie 1100 Lt, man tai vienas is grazesniu vezimu apskritai dabar Zippy, labai vykes produktas Tutucio smile.gif
giedruteliux
O snekat apie Zippy smile.gif galiu siek tiek pasidalinti ir as informacija smile.gif mano drauge nusipirko ji Anglijoje, nes ji ten gyvena jau kuris laikas..tai dabar kai uzpuole gili ziema Anglija tas vezimas sake super tarnauja..minejo, kad labai kokybiskos medziagos sudetos, kuriu visiskai joks vejas neprapucia..pridejo jei ten ir kojyciu uzdangaliukus visokius naturalius...sake gerai, kad rankena persisuka, nes kai kuriuose vezimuose tai buna problema. Ir beje labai dziaugesi svoriu, nes buvo girdejusi, kad tutucio vezimeliai sunkesni, bet sis juk tik 11 kg. drinks_cheers.gif
Požiūris
QUOTE(noksta @ 2010 01 13, 19:05)
Aciu.
Vilniuje kiek skambinausi, tai visur 1299 ir sako, kad labai gerai kaina. Bet manau, tokia kaina tik todel, kad naujas. Siulyciau laukti, jeigu galima, kol kokia akcija bus.
O man tie ratai tai truputi gluminantys, juos vienus noreciau pakeisti i klasikinius, tik dydis puikus
*

Siandien Klaipedoj apvaziavom kelias parduotuves, tai visose zippio kaina 1299lt ir sake, kad kol kas akciju nebus ir net, jei turi ju parduotuves kortele, akcijos vistiek netaiko, nes nauja preke. Bet cia aisku laiko klausimas. O, kas del ratu, tai apziurekit realiai, nes, kiek as zinau, tai dar niekur ju nera su tokiais ratais, kaip internete, kad rodo. Kol kas jie su paprastais ratais(be tu lietniku), tai nieko nereiktu keist mirksiukas.gif
Sange
Siaip del tos kainos, tai eko skambintis i Tucio firmine parduotuve ir kalbeti su ju vienu is vadybininku.. Tai sake, kad akciju tikrai nebus, nes sitas vezimukas ir taip "krizine" kaina startavo... Ir jie netgi teigia, kad ateityje padidins kaina. Aisku cia ju triukas gali buti, bet gali buti ir tiesa. Vistik matosi, kad is kokybisku medziagu padarytas ir vertas sitos kainos smile.gif
giedruteliux
Kaina tai Zippiuko tikrai nesikandzioja ir nera auksta, vistik matosi, kad jie sudejo labai kokybiskas medziagas ir mano supratimu sie vezimai tikrai nenusileidzia uzsienietiskams nieko, o yra dar plius ir pigesni smile.gif ta beje irodo ir pakankamai didelis populiarumas Zippuku Anglijoj, kas mane nustebino bigsmile.gif
_Ice_Tee_
QUOTE(giedruteliux @ 2010 01 18, 12:57)
Kaina tai Zippiuko tikrai nesikandzioja ir nera auksta, vistik matosi, kad jie sudejo labai kokybiskas medziagas ir mano supratimu sie vezimai tikrai nenusileidzia uzsienietiskams nieko, o yra dar plius ir pigesni  smile.gif  ta beje irodo ir pakankamai didelis populiarumas Zippuku Anglijoj, kas mane nustebino  bigsmile.gif
*

Bet pavyzdziui senesni Tucio vezimeliai tai pigesni tikrai buvo... g.gif
Požiūris
QUOTE(_Ice_Tee_ @ 2010 01 19, 20:55)
Bet pavyzdziui senesni Tucio vezimeliai tai pigesni tikrai buvo... g.gif
*

Bijau pameluot ar tutis premium ar tutis comfort akre, vienoje is pardziu, kainuoja 1200lt, o zippy 1299lt, tai nepasakyciau, kad senesi modeliai gerokai pigesni. Nebent apie kazkokius laaabai senus kalbi.
Persik'as
QUOTE(Požiūris @ 2010 01 19, 22:51)
Bijau pameluot ar tutis premium ar tutis comfort
*

Premium - 1200, comfort'as berods 999 smile.gif
murmur
tai tada premiumas labai brangus blink.gif firminej pardej apie 900lt jis kainuoja, O zippis kazkaip keistai ir ten ir ten 1299lt, dar gi pardaveja suoke kad brangs ant dienu, tai kaip brangs jei vaiku miestas uz ta pacia kaina pardavineja g.gif kazkokia keista kainu politika.
Sange
Bet Zippukas, daug geriau ziurisi, bent man asmeniskai nei Premium ir toks labai isbaigtas. O dar ir kaina panasi ju abieju. Privalumu irgi daugiau izvelgiu Zippuko smile.gif

Nu jo dazniausiai bent kokiais 200 litu skiriasi kainos firminej ir kitu platintoju parduotuvese. O su Zippuku vienodai, idomu kaip kainos keisis laikui begant smile.gif
murmur
QUOTE(Sange @ 2010 01 20, 10:28)
Bet Zippukas, daug geriau ziurisi, bent man asmeniskai nei Premium ir toks labai isbaigtas. O dar ir kaina panasi ju abieju. Privalumu irgi daugiau izvelgiu Zippuko smile.gif

na jei kaina 99lt skirtusi tai tada zinoma ner net apie ka kalbet. Bet kai kaina skiriasi 400lt (firminej pardej) tai jau verta pagalvot ar tikrai tau reikia tu skirtumu g.gif
Sange
QUOTE(murmur @ 2010 01 20, 12:34)
na jei kaina 99lt skirtusi tai tada zinoma ner net apie ka kalbet. Bet kai kaina skiriasi 400lt (firminej pardej) tai jau verta pagalvot ar tikrai tau reikia tu skirtumu  g.gif
*

Na Zippukas, mazesnis, kompaktiskenis, kas svarbu lengvesnis...Aisku dali tu pinigeliu susimoki, nes jis naujas, naujo dizaino. Beje kiek ciupinau ir prisiskaiciau, medziagos irgi geresnes sudetos..
Na jeigu galima sau leisti, tai manau Zippukas tiesiog geresnis daiktas. Aisku, kas gali maziau pinigeliu skirti, tai Premium paeme is firmines parduotuves kiek pigiau irgi manau nenusivils ax.gif
_Ice_Tee_
Is tikruju kuo toliau tuo labiau man sie vezimukai patinka smile.gif O kas del kainos, tai daznai internetinese parduotuvese didelius (brangius) daiktus pirkti labiau apsimoka. Pakolkas Zippy vezimeli maciau tik babymarket.lt puslapyje, o gal kuri nors kita vaiku prekiu e-parduotuve jais prekiauja? Butu galima palyginti kainas.
Sange
QUOTE(_Ice_Tee_ @ 2010 01 20, 17:12)
Is tikruju kuo toliau tuo labiau man sie vezimukai patinka smile.gif O kas del kainos, tai daznai internetinese parduotuvese didelius (brangius) daiktus pirkti labiau apsimoka. Pakolkas Zippy vezimeli maciau tik babymarket.lt puslapyje, o gal kuri nors kita vaiku prekiu e-parduotuve jais prekiauja? Butu galima palyginti kainas.
*

Na jau rasiau kazkurioj temoj cia, kad Tucio Zippy vezimuku priekiauja tik Kotrynos parduotuviu tinklas ir sis tavo paminetas.. smile.gif
S@gi
Mamytes, kaip jums sekasi tvirtinti autokedutes i masinas, vyras vargo vargo ir nieko nesigavo, nes jam musu masinos dirzai per trumpi, bet gal sakau ka nors blogai daro...masina 2000 metu, juk jie visi vienodi turetu buti....
slyva
QUOTE(<LIBE> @ 2010 02 04, 19:11)
Mamytes, kaip jums sekasi tvirtinti autokedutes i masinas, vyras vargo vargo ir nieko nesigavo, nes jam musu masinos dirzai per trumpi, bet gal sakau ka nors blogai daro...masina 2000 metu, juk jie visi vienodi turetu buti....
*

Mes turim ta pacia beda. Dirzu galinej sedynej uztenka tik per kojytes prisegti, aplink uz nugaros be sansu uztempti. Musu senesne masina, ir tokia ale neeiline, maniau del to, o pasirodo, ne mes vieni tokia problema turim. Bet ji pas mus gerai prisitvirtina atstumus priekine sedyne kiek eina - gerai prisispaudzia thumbup.gif Tik kol ziema ir vaikas prirengtas, tai pacioj kedutej jis vos prisisega doh.gif Zodziu, ziemai nelabai tinkamas variantas...
Laura-a
Tutis TRIO vezimelio liga,per sulenkima ,ta prasme , kur lenkiasi,vezimelis ,remas.lyg luzo varstelis tas mazutis ,ar imanoma pakeisti kitu varzteliu,kad nesilankstinetu ,ir rankena neklibetu vezant... Ar buvo kam tokia beda? unsure.gif
Persik'as
QUOTE(Laura-a @ 2010 02 05, 15:33)
Tutis TRIO  vezimelio liga,per sulenkima ,ta prasme , kur lenkiasi,vezimelis ,remas.lyg luzo varstelis tas mazutis ,ar imanoma pakeisti kitu varzteliu,kad nesilankstinetu ,ir rankena neklibetu vezant... Ar buvo kam tokia beda? unsure.gif
*

nelabai supratau... g.gif tai tau rankena klibet pradejo ar pats remas?
Laura-a
QUOTE(Persik'as @ 2010 02 05, 17:18)
nelabai supratau...  g.gif  tai tau rankena klibet pradejo ar pats remas?
*

Pats remas viska nuemus , kur rankena susijungia su remu 3 tokie varsteliai,kaip knopkes yra isriestame plasmasiniame korpusiuke... unsure.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.