Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Tutis "Trio", atsiliepimai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikiška "technika" > Vežimėliai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
...Dream...
o daugiausia spalvu kur galima pamatyti kaune? raudondvario pl. 101 ar ne?
*RRR-Miau*
QUOTE(Mažė_:) @ 2009 05 28, 13:31)
o daugiausia spalvu kur galima pamatyti kaune? raudondvario pl. 101 ar ne?
*

ju internetineje svetaineje ir daug spalvu, be to matau kad is klp, tai klp turguj prekiauja jais ir kataloga turi, galima issirinkt bet kokia spalva ax.gif ir ten pigiau nei parduotuvese rolleyes.gif
...Dream...
QUOTE(sonatute @ 2009 05 28, 13:35)
ju internetineje svetaineje ir daug spalvu, be to matau kad is klp, tai klp turguj prekiauja jais ir kataloga turi, galima issirinkt bet kokia spalva  ax.gif  ir ten pigiau nei parduotuvese  rolleyes.gif
*

as gyvai noriu paziureti, nes vistiek vaziuosiu i kauna, o laiko uzsukti paziureti vezimeliui visada rasim bigsmile.gif
Feltri
QUOTE(Mažė_:) @ 2009 05 29, 09:14)
as gyvai noriu paziureti, nes vistiek vaziuosiu i kauna, o laiko uzsukti paziureti vezimeliui visada rasim  bigsmile.gif
*

as kaip tik siandien bazej buvau nuvaziazvus paziuret tucio trio premium. na super jis man wub.gif labai patiko lopsys, toks ganetinai erdvus ir ilgas, auto kedute irgi atrodo patigi ir nepasirode jis man labai sunkus, legvai valdosi, tik ten pardej buvo labai mazai vietos tai nesinorejo prasyti parodyt kaip dalys legvai nusiima. galvoju reiks dar kita savaite su mb nuvaziuot iki raudondvario pl paxziuret, gal ten bus patogiau apziuret juos.
o mergaites kas dar kur mate buten sito modelio vezimeliu ir kokios pas jus kainos. bazej su pripuciamais ratasi beveik 1200 lt. gal kas kur pigiau mate?
paslydau
na as manau kad pigiausia gamykloje ir ju firmineje. kitose pardese antkainis jau.. o turguje senesni modeliai turbut
Sange
Paziurekit, gal kartais visai nieko pasiulymas, kas domites Tutis vezimeliais - Tutis premium vezimeli Cipolino parduotuve pardavineja uz 1200 litu, kazkokia akcija padare smile.gif jei kam idomu placiau galit pasiskaityt ju puslapi: http://www.kotryna.lt/index.php?cid=11239
Feltri
QUOTE(Sange @ 2009 06 02, 09:20)
Paziurekit, gal kartais visai nieko pasiulymas, kas domites Tutis vezimeliais - Tutis premium vezimeli Cipolino parduotuve pardavineja uz 1200 litu, kazkokia akcija padare  smile.gif  jei kam idomu placiau galit pasiskaityt ju puslapi: http://www.kotryna.lt/index.php?cid=11239
*

tai kad bazej ir raudondvario plente kiek zinau jis 1200 kainuoja irgi ir be jokiu akciju cia jau tokia kaina.
kaip tik siandien su mb buvom i gamykla nuvaziave, tai mb isbande kaip detales keiciasi, kaip stumdosi tai likom abu suzaveti. gale menesiuko eisim ziuret ikas pilvelyje gyvena ir tada jau nuspresim kokios spalvos imsim.
Milera
man tai tutis trio vezimas labai patinka. kadangi as pirkau su pripuciamais ratais tai visur be problemu pravaziuoju ir vaiko nekrato rolleyes.gif tik va dabar ieskau naujos vaziuokles nes kazkas kieme sugebejo ja su masina sulankstyt tai blogai sustatytas beuzsifiksuoja doh.gif
juratelexxxx
Sveikos mamytes,turim ir mes tutis trio tik senesni modeli ir gaila teko nusivilt vaziuokle,suluzo ji mums,aciu dievui vaikas nesusizeide!siaip tai jie labai patogus vaikui mum jau greit 20 men ji vis dar naudojam ir iki suluzimo dziaugemes juo.gal kuri zinote ar galima kur nors nusipirkti nauja vaziuokle?
Papildyta:
Buciau labai dekinga jei kuri vaziuosit i kauno baze ir paklaustumet,gal ten parduoda atskirai vien tik vaziuokle.
*RRR-Miau*
QUOTE(millamia @ 2009 06 02, 19:45)
tai kad bazej ir raudondvario plente  kiek zinau jis 1200 kainuoja irgi ir be jokiu akciju cia jau tokia kaina.
kaip tik siandien su mb buvom i gamykla nuvaziave, tai mb isbande kaip detales keiciasi, kaip stumdosi tai likom abu suzaveti. gale menesiuko eisim ziuret ikas pilvelyje gyvena ir tada jau nuspresim kokios spalvos imsim.
*

tai parduotuvese antkainius uzsideda doh.gif pvz klaipedos turguj 850 su kedute kainuoja ax.gif ir manau ne tik klaipedos turguj jais prekiauja ir kituose miestuose didesniuose turguose ju galima rast smile.gif
paslydau
QUOTE(sonatute @ 2009 06 04, 19:43)
tai parduotuvese antkainius uzsideda  doh.gif pvz klaipedos turguj 850 su kedute kainuoja  ax.gif ir manau ne tik klaipedos turguj jais prekiauja ir kituose miestuose didesniuose turguose ju galima rast  smile.gif
*

jei kainuoja pigiau nei gamykloje, tai cia turbut senesnis tucio modelis. pirmasis tas
dkiskiene
Na mes jai ir isbandem naujausia tutis trio confort.Siaip esu patenkinta, bet dabar imciau pripuciamais ratais, nes jei neasfaltuotas kelias tai labai krato.Nu bet cia mes patys pasirinkom ir nieko nekaltinu schmoll.gif
Mairra
norejau pasiteirauti,gal zinot kur galima butu rasti tutis trio saugos dirzu segimo instrukcija? g.gif niekur nerandu blink.gif ,padriki tie dirzai,nuimti,neisivaizduoju kaip juos uzdet tongue.gif .as turiu tutis prestige sportini vezimuka.
*RRR-Miau*
QUOTE(paslydau @ 2009 06 04, 20:19)
jei kainuoja pigiau nei gamykloje, tai cia turbut senesnis tucio modelis. pirmasis tas
*

na kad lyg naujas modelis g.gif bet tvirtint tikrai negaliu smile.gif labai ir nesidomejau tik kazkiek apziurejom, parode kas kaip ir viskas ax.gif
Sange
Nezinau vaziuoti dabar iki gamyklos arba iki firmines parduotuves, jeigu arti tai gerai, o jeigu ne tai nelabai apsimoka belstis ax.gif is turgaus pirkti kazkaip vezimeli kazkaip nezinau nelabai man patikimai atrodo..va kaip kazkada sakiau Kotrynos parduotuviu tinkle tiek pat kiek ir gamykloj kainavo, tik dabar nemaciau ar vis dar tokia pati kaina ar jau gal vel pakele? g.gif
levrete
Kazkuri mamyte minejo, kad galima rinktis Tuti Comfort su pripuciamais ratais. Parduotuveje "Vaiku miestas" man pasake, kad tik "Prestige" yra su tokiais ratais, o "Comfort" tik su paprastais. Kazin, kaip kitose parduotuvese g.gif Man "comfort" dizainas grazesnis ir kaina labiau patinka...
paslydau
QUOTE(levrete @ 2009 06 18, 14:50)
Kazkuri mamyte minejo, kad galima rinktis Tuti Comfort su pripuciamais ratais. Parduotuveje "Vaiku miestas" man pasake, kad tik "Prestige" yra su tokiais ratais, o "Comfort" tik su paprastais. Kazin, kaip kitose parduotuvese  g.gif  Man "comfort" dizainas grazesnis ir kaina labiau patinka...
*

man gamykloje sake galima rinktis. o kaip kitose pardese nezinau, jei turi koki viena kita pavyzdi pripuciamais ratais tai gerai, jei ne tai ir netures. dar galima buvo rinktis su ne manevringais ratais, keturiais vienodo dydzio standartiniais. bet man reikejo manevringu.
levrete
Jei kas uzmatytumet kokioj parduotuvej pilkos spalvos Comfort su pripuciamais ratais pasidalinkit ziniom 4u.gif
Dodže
Sveikos, o kaip ar rankena persimeta? 4u.gif
Iš užlotėliai kojytėm yra visi trys, ar tik lopšiui su sportine dalimi. smile.gif
merginuke
sveikos, norejau paklausti gal kuri zinote kur tiksliai yra ziu vezimeliu gamykla Raudondvario plente, nes as kiek maciau pravaziuodama tai tokiu adresu yra gelezinio vilko pastatas ax.gif gal kuri pagelbes 4u.gif
paslydau
QUOTE(merginuke @ 2009 06 24, 13:57)
sveikos, norejau paklausti gal kuri zinote kur tiksliai yra ziu vezimeliu gamykla Raudondvario plente, nes as kiek maciau pravaziuodama tai tokiu adresu yra gelezinio vilko pastatas  ax.gif  gal kuri pagelbes  4u.gif
*

ieiti pro vartus ir tarp ivairiu imoniu ir sandeliu eiti iki pat gali, ten jau yra tucio iskaba. pats tutis po kaire. arba paklausti bet kokioj parduotuvej salia esancioj, kur Tutis, atsakys smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dodže @ 2009 06 23, 14:42)
Sveikos, o kaip ar rankena persimeta?  4u.gif
Iš užlotėliai kojytėm yra visi trys, ar tik lopšiui su sportine dalimi. smile.gif
*

rankena nepersimeta. galima tik lopsi ir sportini deti i kuria nori puse. rankenos aukstis reguliuojasi. o uzkloteliai tiksliai nezinau. ant lopsio yra, ant auto kedutes irgi yra, ant sportinio turbut irgi.. nebezinau ka turiu smile.gif))
JovkėS
As pastebejau, kad skelbimuose prie pardavimu mamytes tucius po 5men naudojimo pardavineja. Kazi kodel?
As kazkaip ir suabejojau del ju kokybes. Nors bazej su vyru apziurejom tai labai sudomino.
paslydau
QUOTE(JovkėS @ 2009 06 24, 19:13)
As pastebejau, kad skelbimuose prie pardavimu mamytes tucius po 5men naudojimo pardavineja. Kazi kodel?
As kazkaip ir suabejojau del  ju kokybes. Nors bazej su vyru apziurejom tai labai sudomino.
*

naudoju dar tik du menesius, kolkas viskas gerai. o kokybes truksta bene visuose vezimukuose. arba tie kurie geresni, zmonems del kokiu nors savybiu netinka.
saule5
QUOTE(sonatute @ 2009 06 06, 18:32)
na kad lyg naujas modelis  g.gif bet tvirtint tikrai negaliu  smile.gif labai ir nesidomejau tik kazkiek apziurejom, parode kas kaip ir viskas  ax.gif
*

Naujas modelis smile.gif pirkom Klaipėdoje su automobiline kėdute ir mokėjom 1000 Lt. tai buvo gruodžio pradžioje. sakė ,kad pardavinėjo už 900 Lt, bet pakėlė kaina, nes mūsų pats naujausias. Skambinau klausti į Kauną, į jų firminę parduotuvę, tai toks vežimas tada kainavo 1150 Lt bigsmile.gif
*Rūta*
QUOTE(JovkėS @ 2009 06 24, 18:13)
As kazkaip ir suabejojau del  ju kokybes. Nors bazej su vyru apziurejom tai labai sudomino.
*

dauguma kol naudojamas laip lopsinis jis thumbup.gif bet kai jau reikia sportinuko, manau asmeniskai nepasiteisines jis yra
levrete
QUOTE(JovkėS @ 2009 06 24, 19:13)
*

Itariu, kad pardavineja senesnius modelius.
levrete
Beje, Tutis Comfort su pripuciamais ratais Siauliuose kainuoja 842Lt. Kazin dar butu kur nors pigiau g.gif
paslydau
QUOTE(levrete @ 2009 06 26, 14:37)
Beje, Tutis Comfort su pripuciamais ratais Siauliuose kainuoja 842Lt. Kazin dar butu kur nors pigiau  g.gif
*

o is kur zinai kad tutis comfort? yra logotipai kokie? nes comfortas seip su nepripuciamais ratais. premium su pripuciamais. o kokios spalvos matei? smile.gif
mrgata
kas Vilniuje iesko Tucio, tai turbut pigiausiai galetu rasti Gariunuose. Mes siandien kaip tik apziurinejom Tutis Trio Comfort ir Premium tai esminiu skirtumu ten pas juos nera, pagrinde spalvu gama skiriasi ir dizainas truputi, tiesa, premium lopsio sonai pakietinti.
Del modifikacijos, tai Gariunuose leidzia kaip nori rinktis, ratus gali pripuciamus imti gali ne (remas su pripuciamais ratais 50 Lt brangesnis). Gali dvi dalis tokias viena kitokia imti, na pasirinkimas tikrai ivairiapusis. Mes ziurejom Comfort su pripuciamais ratais, tai Gariunuose kaina su nuolaida yra 900Lt. su kitais ratais butu 850 Lt. Mes lyginom su X-landeriu XA'09, tai pagrindiniai pliusai kodel galvojam rinktis tuti, tai del to kad sportinis variantas gali keisti kryptis, preke lietuviska ir aisku kaina. X-lander XA'09 Gariunuose siandien 09-06-26 kainavo 1400Lt (cia pirma kaina be derejimosi).
gitulia
Gal zinot kas nors ar galima pirkti Tuti trio tik vaziuokle ir lopsi? Ar neparduoda atskirom dalim?
levrete
QUOTE(paslydau @ 2009 06 26, 14:39)
o is kur zinai kad tutis comfort? yra logotipai kokie? nes comfortas seip su nepripuciamais ratais. premium su pripuciamais. o kokios spalvos matei? smile.gif
*

Taip, kaip ir visose kitose parduotuvese ant vezimelio logotipai su uzrasu "comfort". Ten buvo oranzines spalvos, bet galima uzsisakyti koki nori is gamintojo siulomos gamos. Kaip cia kazkas minejo, comfortas galimas tiek su paprastais, tiek su pripuciamais ratais tik kaina skiriasi 50Lt.
paslydau
QUOTE(mrgata @ 2009 06 26, 21:32)
kas Vilniuje iesko Tucio, tai turbut pigiausiai galetu rasti Gariunuose. Mes siandien kaip tik apziurinejom Tutis Trio Comfort ir Premium tai esminiu skirtumu ten pas juos nera, pagrinde spalvu gama skiriasi ir dizainas truputi, tiesa, premium lopsio sonai pakietinti.
Del modifikacijos, tai Gariunuose leidzia kaip nori rinktis, ratus gali pripuciamus imti gali ne (remas su pripuciamais ratais 50 Lt brangesnis). Gali dvi dalis tokias viena kitokia imti, na pasirinkimas tikrai ivairiapusis. Mes ziurejom Comfort su pripuciamais ratais, tai Gariunuose kaina su nuolaida yra 900Lt. su kitais ratais butu 850 Lt. Mes lyginom su X-landeriu XA'09, tai pagrindiniai pliusai kodel galvojam rinktis tuti, tai del to kad sportinis variantas gali keisti kryptis, preke lietuviska ir aisku kaina. X-lander XA'09 Gariunuose siandien 09-06-26 kainavo 1400Lt (cia pirma kaina be derejimosi).
*

thumbup.gif nu geras, kaina pigiau nei ju gamykloje. nebent ir gamykloje atpige, bet kazkodel abejoju. o cia su auto kedute ar be jos?
vakare.lt
QUOTE(*Rūta* @ 2009 06 25, 07:07)
dauguma kol naudojamas laip lopsinis jis  thumbup.gif  bet kai jau reikia sportinuko, manau asmeniskai nepasiteisines jis yra
*

drinks_cheers.gif ir is patirties, ir dabar kiek ziurejau universaliu varijantu, nei viena ir nei vieno gamintojo sportine dalis is 3 in 1 nepatiko schmoll.gif todel penktadieni el. pastu uzklausiau tucio gamintoju ar galimas toks varijantas: vaziuokle+lopsys+kedute ir jei galimas, kokia kaina, bet kol kas atsakymo nesulaukiau blush2.gif
kol uzaugo mergina pakeitem 5 gamintoju vezimus, tai jau 5-asis buvo arti to, ko noreciau, is visu 5 padarius 1, manau mano lukesciai butu patenkinti 100 proc. tongue.gif niekaip nesuprasdavau vyro, kai jis rinkdavosi masina...... biggrin.gif
levrete
QUOTE(paslydau @ 2009 06 29, 08:48)
thumbup.gif nu geras, kaina pigiau nei ju gamykloje. nebent ir gamykloje atpige, bet kazkodel abejoju. o cia su auto kedute ar be jos?
*

Nieko tame keisto. Esu susidurusi su reiskiniu, kai pas gamintojus brangiau nei kitur ir anksciau.
gitulia
QUOTE(vakare.lt @ 2009 06 29, 13:19)
drinks_cheers.gif  ir is patirties, ir dabar kiek ziurejau universaliu varijantu, nei viena ir nei vieno gamintojo sportine dalis is 3 in 1 nepatiko  schmoll.gif  todel penktadieni el. pastu uzklausiau tucio gamintoju ar galimas toks varijantas: vaziuokle+lopsys+kedute ir jei galimas, kokia kaina, bet kol kas atsakymo nesulaukiau  blush2.gif
kol uzaugo mergina  pakeitem  5 gamintoju vezimus, tai jau 5-asis buvo arti to, ko noreciau, is visu 5 padarius 1, manau mano lukesciai butu patenkinti 100 proc.  tongue.gif  niekaip nesuprasdavau vyro, kai jis rinkdavosi masina......  biggrin.gif
*

Kai gausi atsakyma, buk gera brukstelek cia, nes ir man toks variantas labiau patiktu. Nepatinka ir man tie sportinukai, jau geriau kai ateis laikas sportinuko atskirai pasiieskociau. 4u.gif
Feltri
na ka siandien jau parsivezem namo tuti trio premium. labai patenkinti pirkiniu, visos dalys lengvai kaitaliojasi, ratus emem pripuciamus, nes musu keliai tai geriau patylesiu biggrin.gif o ir sumokejom uz viska 1050 lt. nors pries kelias savaites kai buvau tai sake 1200, bet siandien pati pardaveja uzsimine apie nuolaida tai galvoju super thumbup.gif pirkom raudondvario pl. ju sandeli, tik dabar sumazejes pasirinkimas spalvu nes daug ispirkta ir dabar reiks gerokai paklaukti kol gaus nauju. geriausia issirinkta spalvyte uzsisakyt.
vakare.lt
Gavau atsakymą dėl nepilnos komplektacijos, t.y. važiuoklė+lopšys+autokėdutė - tokia komplektacija negalima verysad.gif verysad.gif verysad.gif galima tik be autokėdutės.
Taip, kad teks mokėti už viską, o kai ateis laikas sportiniam varijantui viską parduoti ir keisti į normalų sportinuką cool.gif
Feltri
na va pasirodau savo pirkini

user posted image

user posted image
levrete
Simpatiskas spalvu derinukas thumbup.gif
*Rūta*
QUOTE(vakare.lt @ 2009 07 01, 07:19)
Gavau atsakymą dėl nepilnos komplektacijos, t.y. važiuoklė+lopšys+autokėdutė - tokia komplektacija negalima  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif galima tik be autokėdutės.
Taip, kad teks mokėti už viską, o kai ateis laikas sportiniam varijantui viską parduoti ir keisti į normalų sportinuką  cool.gif
*

as taip pat dariau, es lopsine dalis mane tucio tenkino o sportine nea... schmoll.gif
vakare.lt
QUOTE(*Rūta* @ 2009 07 01, 12:19)
as taip pat dariau, es lopsine dalis mane tucio tenkino o sportine nea... schmoll.gif
*

O aš jau galvojau, kad man tik vienai viskas blogai dėl tos sportinės dalies doh.gif
Tutis galėtų įvairesne komplektacija prekiaut, nes dabar paskaito mamytės skelbimus, pamato, kad max po penkių mėnesių visi pardavinėja vežimus ir tada jau antireklama pačiai firmai: nepatikima, nepatogu, nekokybiška ir pan..... O viskas dėl tos sportinės dalies biggrin.gif lotuliukas.gif
*Rūta*
QUOTE(vakare.lt @ 2009 07 01, 12:34)
O aš jau galvojau, kad man tik vienai viskas blogai dėl tos sportinės  dalies doh.gif 
Tutis galėtų įvairesne komplektacija prekiaut, nes dabar paskaito mamytės skelbimus, pamato, kad max po penkių mėnesių visi pardavinėja vežimus ir tada jau antireklama pačiai firmai: nepatikima, nepatogu, nekokybiška ir pan..... O viskas dėl tos sportinės dalies  biggrin.gif  lotuliukas.gif
*

normalu , cia as taip manau retai daiktai 3 in 1 yra geri ir siuo atveju 2 is ju thumbup.gif va treciasis ne...ir nera jau taip blogai, dabar tikrai pirkciau naudota, nes is patirties zinau, kad sunkiai juos nurdosi o ir naudosi tik lopsio kol reikes
gitulia
Kas ciupinejot lopsi, gal zinot ar Trio lopsiui yra numatytas tvirtinimas masinoje automobiliniais dirzais?

millamia, labai grazios vezimuko spalvos 4u.gif
Pumpuryte
Paaiškinkite prašau kuom Tučio sportinė dalis blogai..? Ačiū smile.gif
Busiukas
QUOTE(millamia @ 2009 07 01, 08:52)
na va pasirodau savo pirkini

user posted image

user posted image
*

Mes irgi toki pati nusipirke ir net spalva tokia pati,tik kai pirkom dar kaina buvo 1200lt.
Jau greitu laiku isbandysim,tai galesiu parasyti kokie atsiliepimai smile.gif .
Papildyta:
QUOTE(gitulia @ 2009 07 01, 16:52)
Kas ciupinejot lopsi, gal zinot ar Trio lopsiui yra numatytas tvirtinimas masinoje automobiliniais dirzais?

millamia, labai grazios vezimuko spalvos  4u.gif
*

Ne, sis lopsys nestivirtina saugos dirzais masinoje.
Pumpuryte
Merginos blush2.gif Kuris geriau- Premium Trio ar Trio Comfort...? g.gif Matau skirtumą tik tame kad vieno pripučiami ratai, kito ne. Bet man bazėse minėjo kad galiu pasirinkt bet kokią važiuoklę. O viršutinė dalis kurio geresnė..? g.gif
Ir dar nesulaukiau komentaro kodėl sportinė dalis prasta..? ax.gif
Dodže
QUOTE(Pumpuryte @ 2009 07 03, 16:41)
Paaiškinkite prašau kuom Tučio sportinė dalis blogai..?  Ačiū  smile.gif
*

Aha, 4u.gif mane ir šitas klausimas domina?
paslydau
QUOTE(Dodže @ 2009 07 08, 10:57)
Aha,  4u.gif  mane ir šitas klausimas domina?
*

as dar nenaudoju bet irgi idomu butu. tiksliau naudoju bet kartais tik ir gulima padeti, kad butu vesiau nei lopsyje.. seip kazkaip tas sportinukas gana kuklus ir mazas atrodo, ir kojoms nelabai atrama normali. nors nezinau kai neisbandzius normaliai. geriau kad kas papaskaotu kas su ja blogai yra pradejus naudotis..?
Busiukas
QUOTE(Pumpuryte @ 2009 07 07, 21:49)
Merginos  blush2.gif  Kuris geriau- Premium Trio ar Trio Comfort...?  g.gif  Matau skirtumą tik tame kad vieno pripučiami ratai, kito ne. Bet man bazėse minėjo kad galiu pasirinkt bet kokią važiuoklę. O viršutinė dalis kurio geresnė..?  g.gif
Ir dar nesulaukiau komentaro kodėl sportinė dalis prasta..?  ax.gif
*

Galiu pasakyti viena skirtuma virstiniu daliu,premium yra atramele nugerelei,kuri pasikelia ir leliukas gali sedeti,o comforte jos nera.Bet ta atramele,vedznt ranka per ciuzinuka jauciasi,tai as patiesiau storesni paklota kad nesijaustu.Na dar tai kad truputi medziaga skiriasi.
Mes kai pirkomtai po musu dar viena pora pirko,bet jie derino comforto virsu o premium vaziuokle.
Pumpuryte
QUOTE(Busiukas @ 2009 07 08, 17:58)
Galiu pasakyti viena skirtuma virstiniu daliu,premium yra atramele nugerelei,kuri pasikelia ir leliukas gali sedeti,o comforte jos nera.Bet ta atramele,vedznt ranka per ciuzinuka jauciasi,tai as patiesiau storesni paklota kad nesijaustu.Na dar tai kad truputi medziaga skiriasi.
Mes kai pirkomtai po musu dar viena pora pirko,bet jie derino comforto virsu o premium vaziuokle.
*

Ačiū. Čia sportineje dalyje ta atramėlė...? tai gaunasi kad comforte sportinė dalis blogesnė..? g.gif
Aš imčiau važiuoklę tą kur ratai pripučiami... Tik man atrodo tokį pasirinkimą gali daryt tik jų firminėje parduotuvėjė gamykloje..? Ar kur jus pirkote..? smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.