QUOTE(Ingee @ 2009 05 10, 23:12) Sveikos, mergaitės, Perskaičiau Jūsų pasisakymus. Oi, kaip man viskas artima...Du nesivystantys  Kiek išgyventa ir iškęsta...Aplankiau begalę ginekologų. Abraičio dėka nustatė AFS. Geriu jau pusmetį aspiriną, tačiau kaip tyčia negaliu pastoti, nors anuos kartus iškart užkibo. Laukimas taip kankina kaip ir Jus visas. Jeigu seniau vis laukdavau mms ir tikėdadau, tai dabar sulaukus net nenustembu, kad jos atėjo...Trūksta man jau jėgų kažką daryti, nes nebežinau kas gali padėti. Abraitis apsakė, kad tik pastojus iškart reikės leistis vaistus. Viską padaryčiau, kad tik reiktų juos leistis. Lyg priežastis aiškis, bet rezultatų nėra Džiaugiuosi už visas, kurioms pavyko  Vis dar tikiu, kad kada nors ir man pasiseks. Sėkmės visoms. Sveikute, laikykis, mergyt. Skaudu, kad ir tau tenka, tai išgyventi. Viską darom, ką galim padaryti. Turbūt viskas Dievo rankoj. Neprarask vilties. Žinau, ką tai reiškia. Sunku atrasti ir žodžius, kurie galėtų tave nuraminti. Aš taip pat turėjau 2 nesivystančius. Trūksta ir man jau jėgų kažką daryti, net depresija susirgau. Jau visi tyrimai padaryti ir manau, jau viską ką galėjau padariau. Bet tikiu, nenuleidžiu rankų ir labai labai viliuosi, kad 3 kartas bus sėkmingas. To linkiu ir tau O kokie pas tave kraujo tyrimų rodikliai teigiami? Ar labai nukrypę nuo normos?
sidrulka
2009 05 11, 14:05
QUOTE(Ingee @ 2009 05 10, 23:12) Sveikos, mergaitės, Perskaičiau Jūsų pasisakymus. Oi, kaip man viskas artima...Du nesivystantys  Kiek išgyventa ir iškęsta...Aplankiau begalę ginekologų. Abraičio dėka nustatė AFS. Geriu jau pusmetį aspiriną, tačiau kaip tyčia negaliu pastoti, nors anuos kartus iškart užkibo. Laukimas taip kankina kaip ir Jus visas. Jeigu seniau vis laukdavau mms ir tikėdadau, tai dabar sulaukus net nenustembu, kad jos atėjo...Trūksta man jau jėgų kažką daryti, nes nebežinau kas gali padėti. Abraitis apsakė, kad tik pastojus iškart reikės leistis vaistus. Viską padaryčiau, kad tik reiktų juos leistis. Lyg priežastis aiškis, bet rezultatų nėra Džiaugiuosi už visas, kurioms pavyko  Vis dar tikiu, kad kada nors ir man pasiseks. Sėkmės visoms. nenusimink... gal paskaičius apie mane nusiraminsi, nors man tai atrodo, kad yra dar daug kam blogiau nei man... mano jau 5 nesivystantys... jau 12 metai, kai laukiam.... dbr 6-tą kartą pastojau po.... 2 metų... nors taip labai jau ir neplanavom... o tu pasiiskaičiuok tiksliai savo vaisingas dienas... jei ankstesniais kartais nebuvo problemų dėl pastojimo... as kazkada buvau pasiskaičiavus ir pavyko i antrą mėn pastoti arba kaip per šeimos kursus psichologė sakė bandyt kas antra diena ir turėtų užkibti... tai va, kuo didziausios sėkmės... as kol kas neblogai laikausi- tuoj pradėsiu 3-ią pakuotę leidžiamų vaistukų... dedu į juos visas viltis... imsiu kita savitę biuletenį- poilsiui nuo darbo ir ruošimuisi studijų egzui... svarbiausia tuos 3 mėnesukus ištempti... jau pusę turiu... tik liepė jokių echoskopų nedaryt, tai nežinia dbr vystosi ar ne... nes turėjus jau karta, kai plakė širdelė, o po trijų savaičių jau nebe - žiūrint su echoskopu, o natūralus persileidimas tai nežinia dar kada būtų prasidėjęs... na, bet reikia tikėtis kad šį kartą taip nebus... laikykitės, merginos, neliūdėkit ir ... negalvokit apie tai, nes kai psichologiškai įsitempę tai ir nekimba...
dreziuke
2009 05 11, 15:41
Pakaiciusi Jusu poaskutinius postus nutariau ir as pasisakyti, kad Jums atsirastus ivepimas nenuleisti ranku. Tai va trumpai mano istorija, 2 persileidimai (pastojau galima sakyti lengvai) ir po to beveik 2 metai kaip niekaip mums su vyru nesiseke sugauti savo gandro, verkiau ir viena, ir kartu su vyru, ir kartu su mama, kad nesiseka patapti  . Kiek daktaru aplekta, kiek tyrimu daryta, pacios zinot kaip buna. Per visa si laikotarpi as isitikinau, kad turiu labai gera nuojauta, daznai nujauciu kuria linkme reikia veikti. Pirmiausia pati susiradau info apie AFS, ji man nustate, tada pasidariau hormonu tyrimus viskas gerai, tik prolaktinas padidejes, tad jis man nedave ramybes, bet tas gyd., kuris pakomentavo mano ats. sake viskas cia gerai. Tada susiradau gine, kuri paskyre man vaistus prolaktinui sumazinti ir laimei ar ne stimuliacijas (sako jos uzveda organizma, tuo atveju jeigu viskas gerai), as ju atkentejau 3.Ir kai vel mano nuojauta pakudejo stop, as nutariau padaryti pertrauka, ir stai per pirma cikla mes pagavom savo zirniuka. Beje vaistus pradejau leistis kai tik suzinojau, kad  , nes taip sake mano nuojauta. Jau geriau as padarysiu viska ka man savo vidinis as negu klausysiu fanatiskai gyd, kurie beje irgi zmones ir klysta arba dar blogiau bando buti protingesniais negu yra, tada zinosiu, kad del nesekmes galiu kaltinti tik save. Tad mergaites nenuleiskit ranku ir eikit tik pirmyn. Geras pavyzdys Sirdulka, tiek nesekmiu, ber uz tai koks rezultatas  Su kuo ir sveikinu Truputi issipleciau, bet kad musu istoriju keliais zodziais nenupasakosi, SEKMES visoms gaudant gandrus
sidrulka
2009 05 11, 17:00
QUOTE(dreziuke @ 2009 05 11, 16:41) Pakaiciusi Jusu poaskutinius postus nutariau ir as pasisakyti, kad Jums atsirastus ivepimas nenuleisti ranku. Tai va trumpai mano istorija, 2 persileidimai (pastojau galima sakyti lengvai) ir po to beveik 2 metai kaip niekaip mums su vyru nesiseke sugauti savo gandro, verkiau ir viena, ir kartu su vyru, ir kartu su mama, kad nesiseka patapti  . Kiek daktaru aplekta, kiek tyrimu daryta, pacios zinot kaip buna. Per visa si laikotarpi as isitikinau, kad turiu labai gera nuojauta, daznai nujauciu kuria linkme reikia veikti. Pirmiausia pati susiradau info apie AFS, ji man nustate, tada pasidariau hormonu tyrimus viskas gerai, tik prolaktinas padidejes, tad jis man nedave ramybes, bet tas gyd., kuris pakomentavo mano ats. sake viskas cia gerai. Tada susiradau gine, kuri paskyre man vaistus prolaktinui sumazinti ir laimei ar ne stimuliacijas (sako jos uzveda organizma, tuo atveju jeigu viskas gerai), as ju atkentejau 3.Ir kai vel mano nuojauta pakudejo stop, as nutariau padaryti pertrauka, ir stai per pirma cikla mes pagavom savo zirniuka. Beje vaistus pradejau leistis kai tik suzinojau, kad  , nes taip sake mano nuojauta. Jau geriau as padarysiu viska ka man savo vidinis as negu klausysiu fanatiskai gyd, kurie beje irgi zmones ir klysta arba dar blogiau bando buti protingesniais negu yra, tada zinosiu, kad del nesekmes galiu kaltinti tik save. Tad mergaites nenuleiskit ranku ir eikit tik pirmyn. Geras pavyzdys Sirdulka, tiek nesekmiu, ber uz tai koks rezultatas  Su kuo ir sveikinu Truputi issipleciau, bet kad musu istoriju keliais zodziais nenupasakosi, SEKMES visoms gaudant gandrus  tai dar tu, drežiuke, turi vyro ir mamos palaikymą... o aš tik savo užsisipyrimą... vyras jau bijo, nes jam kiekvienas praradimas būna didesnė psichologinė trauma nei man... Mama ir anyta?.... jos pataria ,,nuleist" rankas, nes dar invalida pagimdysiu.... si kart mama vis dar nežino... ir nasakysiu, kike bus imanoma... gal iki virs 3 mėn, jei tiek sulauksiu... Anyta, gaila, bet jau suzinojo ir visia ne is manes ir ne is mano vyro... is vieno man iki siol buvusio,,patikimo" zmogaus... ir gailiuos, kad iisispliurpiau , kad tik ir tam vienmas zmogui, nes dabar jau garantuoju zino pusė vyro giminės... kol dziugu tai dziugu, bet kai reikia pasakyt liūdna zinia, tada būna arsiausia... O anyta nezino nei kas tas persileidimas, nei kaip cia viena marti pagimdo, kita ne... na, zodziu... palaikymo nėra, nes pati gimdė lengviau nei ,,nusikakot"... si kart palaiko labai draugės... ir Dieve, kaip smagu... man to ir užtenka ir tai geriau už artimuosius... O kazkokia slaptą nuojautą turiu ir aš.... manęs jau 2 kart svarbiuos gyvenimo reikaluos ji nepavedė.... vos tik pamaciau savo dabartinį vyra, (buvau 9-okė), prirasia pilnus dienorascius skirtus jaum, kaip laiskus... ir pasakaitė... nors po pirmo ,,pasimatymo" baliuje pradėjom draugauti tik po 3 metų ir draugavom 3 metus... paskui labai tikėjua, kad istosiu i VPU ir įstojau ir baigiua.... tai va , ir dabar tikiu labia labai, juolab, kad jau daugiau sav nei visada.... Nors cia rimtas ,,bajeris" ir man taip patarinėdavo čia panos forume ir daraugės... atsipalaiduok, negalvok, nes kai esi isitempęs ir galvoji vien apie tai, tai ir nesiseka.... Tai va, pabandykit, pasinerkit i darba, i kitus reikalus, kurie nukreiptų jūsų dėmesį ir visia visia neplanuokit.... mes ir vat jau neplanavom specialiai, dienukiu neskaičiavom ir aplamai- vyro nusistatymas, vis teik bus tas pats... dabar jau po truputį , ypač kai Abraitis pasikvietė pas save prie echo abu, pradeda tikėti bent siūleliu... Tai va, mergytės, būna ir liūdniau būna ir sunkiau... nesureikšminkit labai, juk gyvenime yra ir kitu malonių dalykų... nors as pati per darbus , per studijas nematau nė šviesios dienelės, bet tai kreipia mano liūdnas mintis į šoną.... 2 persileidimai tai dar neriba ir dar per nedaug... būna, dar esu skiacius, ir dagiau nei mano... Abraitis sakė turėjo pacientę, kuriai pirmas sėkmingas buvo iš 8-to ar 9-to karto... O tau, drėžiuke, kiek dabar jau laiko, kai turi džiaugsmuką po širdim? kokius vaistus leidies? ka dar geri? As leidžiuos Clexane, jei būt Abraitis neskyręs, būčiau pati savavališkai pradėjus, nes cia taip buvo saičiusi, kad kai kurios daro... geriu aspirina 200 mg, dufastona ir folinę rūgštį... tu dufastoną jei geri, tai po kiek? as nepaklausiau pas daktara, bet geriu viena... na gi, laikykitės, mergytės.. pavasaris, dziaukitės juo.... ir paslapcia ateis ir jūsų stebuklas... isisplepėkit su geriuasiom draugėm, jei tokių turit... man po 5-to persileidimo labai padėjo ir paguodė šie forumai, kai radua istorijų, kam dar blogiau... sakysit beširdžiai, bet su vyru net ašaraos paskutinį kartą neišspaudėm... bet... gyvenimas užgrūdina... o tos ašaros ar padeda? nelabai....
sidrulka
2009 05 12, 13:18
na, aptykot visos... pavasaris, gal gamtoj... as namie prie kompo zaliuoju, bet be energijos... kazkokia mieguista.... Ar jums kuriia sėkmingai perkopusiai 3 mėn darė vaisiaus genetinį tyrimą? man jei viskas ok, tai birželį darys... kas tai per tyrimas? girdėjau, kad kažkaip ,,lenda" į vaisiuką ar vaisiaus vandenis, paima mėginuką ir tiria... gal galit kuri papasakot, kas cia per ,,siaubas"... sėkmės visoms graziu pavasariniu oru
Rožė 35
2009 05 12, 16:59
Sidrulka,sveikutė  Trumpam užbėgau paskaitinėt kaip kam sekasi ir sutikau tave  .Man užkliuvo kad tu tik vieną dufaston geri,man ginė po persileidimo sekantį nėštumą po dvi skyrė,o kai tepliojo ir po tris.Nu vienu žodžiu,jau turėjus persileidimų reikia ryte ir vakare gert po vieną.Aš bijau ką patart tau,nes ir taip nemažai vaistukų tau tenka,bet mano atveju reiktų dviejų,pasidomėk gydytojo,paskambink.Juk kartais tiek ir tereikia,kad sau padėtum  Nu parašysiu kita karta tau,dabar darbų užsivertė ko tai
sidrulka
2009 05 12, 17:18
QUOTE(Rožė 35 @ 2009 05 12, 17:59) Sidrulka,sveikutė  Trumpam užbėgau paskaitinėt kaip kam sekasi ir sutikau tave  .Man užkliuvo kad tu tik vieną dufaston geri,man ginė po persileidimo sekantį nėštumą po dvi skyrė,o kai tepliojo ir po tris.Nu vienu žodžiu,jau turėjus persileidimų reikia ryte ir vakare gert po vieną.Aš bijau ką patart tau,nes ir taip nemažai vaistukų tau tenka,bet mano atveju reiktų dviejų,pasidomėk gydytojo,paskambink.Juk kartais tiek ir tereikia,kad sau padėtum  Nu parašysiu kita karta tau,dabar darbų užsivertė ko tai  man gyd. Abraitis sakė, kad dufastonas stebuklų nedaro... o dvi tabletes skyrė per praitą kartą irgi tik tuomet, kai pradėjau tepliot... einu pirmadienį pas gin ir paisklausiu, ar nebus perduag 2...
abigaile88
2009 05 12, 20:13
labukas as tiik naujoke,ir dar tik ketinu vykti i kmuk del afs tyrimo,pas A.  niekaip negaliu prisiregistruoti pas gydytoja internetu  , o kas ji jau daret-kaip jis atliekamas? o jei ir turejot siuntima,ar reikejo moketi uz iztyrima? kiek laiko lauket atsakymu?  pati turejau 2 nesekmingus nestumus-persileidima,ir dabar nesivystanti  daug keliu pramyniau,kol man dave si tyrima  ....aciu uz betkokia info...
sidrulka
2009 05 12, 21:08
QUOTE(abigaile88 @ 2009 05 12, 21:13) labukas as tiik naujoke,ir dar tik ketinu vykti i kmuk del afs tyrimo,pas A.  niekaip negaliu prisiregistruoti pas gydytoja internetu  , o kas ji jau daret-kaip jis atliekamas? o jei ir turejot siuntima,ar reikejo moketi uz iztyrima? kiek laiko lauket atsakymu?  pati turejau 2 nesekmingus nestumus-persileidima,ir dabar nesivystanti  daug keliu pramyniau,kol man dave si tyrima  ....aciu uz betkokia info... sveikutė, likimo sese, tai gal geriau registruokis telefonu, bet kai as buvau pas jį prieš savaitę, tai girdėjua registratūroj sakė, visa gegužė jau užimta, o birželiui registruos tik nuo gegužės 25 d. registratūros nr tai gal pasieiškok internete, nes aš čia jų turiu kokius tris, tai nežinau dabar kuris tikrasiis, nes seniai registravaus... AFS tyrimas- tai paima i kelis mėgintuvėlius kraujo, berods į tris... o mokėt reikia nepriklausomai ar su siuntimu ar be... 180lt - draugei darė praeitą savaitę... nemokėjau tik, aki darė pakartotiną tyrimą, nes pirmojo tyrimo metu kraujas sukrešėjo... o siuntimas tai praktiškai būtinas, nes paskui seselės ten tokios labai krūtos, paleidžia kakarines... tyrimo draugei reikės laukt apie 2 mėn... aš laukiua gal daugiau nei mėnesį, paskui kartojo ir ... pasaka be galo... Tik nusiteik ,,smagia" bendravimui su daktaru... iš tiesų jis fainas daktaras ir bendrauja taip jaunatviškai ir nevaržomai... draugė iš pirmo karto nusigando... man irgi buvo keista pirmą kartą, bet dabar jau nieko, apsipratau... Tai va, nebijok svarbiausia. daug kantrybės ir kuo didziausios sėkmės. lauksim tavo džiugių žinių.. as irgi pas jį registruosiuos birželiui, tai gal dar susitiksim... kraštietę va susitikau, nors iš anksto buvom nesitarę , kad važiuojam...
zynaida
2009 05 12, 21:23
oi mergaites,reik ir man pas Abraiti  o ar tiesa,kad turi buti praeje ne daugiau,nei 3men.nuo pastojimo
zynaida
2009 05 12, 21:48
ar galit man kas nors paaiskint  Abraitis daro tuos AFStyrimus ar jis tik nukreipia.as jau pasimetusi
sidrulka
2009 05 12, 22:54
QUOTE(zynaida @ 2009 05 12, 22:48) ar galit man kas nors paaiskint  Abraitis daro tuos AFStyrimus ar jis tik nukreipia.as jau pasimetusi  AFS tyrimus daro ir ne nėščioms... aš net nežinau ar išvis nėščioms juos daro? bet aš pas jį važiavau po 3-io nesivystančio (gal čia tu tu 3ejetą sumaišei), nes jei vienas nesivystantis tai dar netiria, daugelį čia pastebėjua tiria jau po antro nesivystančio.... O dak. Abraitis pripažįsta tik pas jį darytus tyrimus. iš kitur atsivežtų nepripažįsta - mano draugė nuvaziavo neva su atsakymais, tai ten buvo tik tyrimo trečioji dalis, nes ištikrųjų kraują ima į tris mėgintuvėlius... Papildyta:QUOTE(sidrulka @ 2009 05 12, 23:52) AFS tyrimus daro ir ne nėščioms... aš net nežinau ar išvis nėščioms juos daro? bet aš pas jį važiavau po 3-io nesivystančio (gal čia tu tu 3ejetą sumaišei), nes jei vienas nesivystantis tai dar netiria, daugelį čia pastebėjua tiria jau po antro nesivystančio.... O dak. Abraitis pripažįsta tik pas jį darytus tyrimus. iš kitur atsivežtų nepripažįsta - mano draugė nuvaziavo neva su atsakymais, tai ten buvo tik tyrimo trečioji dalis, nes ištikrųjų kraują ima į tris mėgintuvėlius... ne, tikrai nesąmonė, kad esant 3 mėn nėštumui, nes kol padarys tyrimus, praies dar pora mėnesių, tai kada tada taikyti gydymą? o gydymas skiriamas dar pieš pastojimą keletą mėn...
abigaile88
2009 05 13, 13:56
QUOTE(sidrulka @ 2009 05 12, 22:08) sveikutė, likimo sese, tai gal geriau registruokis telefonu, bet kai as buvau pas jį prieš savaitę, tai girdėjua registratūroj sakė, visa gegužė jau užimta, o birželiui registruos tik nuo gegužės 25 d. registratūros nr tai gal pasieiškok internete, nes aš čia jų turiu kokius tris, tai nežinau dabar kuris tikrasiis, nes seniai registravaus... AFS tyrimas- tai paima i kelis mėgintuvėlius kraujo, berods į tris... o mokėt reikia nepriklausomai ar su siuntimu ar be... 180lt - draugei darė praeitą savaitę... nemokėjau tik, aki darė pakartotiną tyrimą, nes pirmojo tyrimo metu kraujas sukrešėjo... o siuntimas tai praktiškai būtinas, nes paskui seselės ten tokios labai krūtos, paleidžia kakarines... tyrimo draugei reikės laukt apie 2 mėn... aš laukiua gal daugiau nei mėnesį, paskui kartojo ir ... pasaka be galo... Tik nusiteik ,,smagia" bendravimui su daktaru... iš tiesų jis fainas daktaras ir bendrauja taip jaunatviškai ir nevaržomai... draugė iš pirmo karto nusigando... man irgi buvo keista pirmą kartą, bet dabar jau nieko, apsipratau... Tai va, nebijok svarbiausia. daug kantrybės ir kuo didziausios sėkmės. lauksim tavo džiugių žinių.. as irgi pas jį registruosiuos birželiui, tai gal dar susitiksim... kraštietę va susitikau, nors iš anksto buvom nesitarę , kad važiuojam... labukas  labai aciu uz izsamia informacija jau skambinau i kauna tai ta pati paake kad nuo 25dienos reikia registruotis,matai as da i kauna turesiu vaz. chromosomu tyrimu darytis,tai norejau kad iseitu taip kad viena diena galeciau viska susitvarkyti...bet man tiem tyrimam reikia 06.29 tas gaunasi pirmadienis,o kiek zinau jis antrad dirba po pietu tik,gal man net neiseis susitikt pirmadieni? na jei tu turesi kokiu ziniu kada jau yra laisvu dienu pas ji,gal galesi man parsayti i az ,nes cia nelabai tankiai uzsuku as  arba tiesiog jei tureis darkokios info labai lauksiu-parasyk o tau kiek jau laiko reikia taip vazineti su ta..pasaka..be...galo ilgai jau tai tesias? ar buvo rasta tau kas nors  ? as labai kazkaip bijau to vizito,gal del to kad pirma karta vaziuosiu....  bet jei su siuntimu 180lt brangoka siaip,o kai kartoji irgi tiek pat moki? na as didelius kelius pramyniau su ttais dakatarais,jau man stogas vaziuoja .... o dar eini prasai,neduoda tyrimu net-mano poliklin.gine -pasake po antro nestumo-'kam tau jie,juk gal cia tik infekcija ,pavasario kokia ' taip zinoma !,ir pirmas nestumas nutruko kai jam jau buvo ~18sav.  ...zodziu beprotyste kazkokia tikra
zynaida
2009 05 13, 17:25
as turbut neaiskiai parasiau  as nesilaukiu,man ivf buvo kovo14,bet po men.atmete.ir cia mano 6 ivf  visalaik persileidziu.ir iki ivf turejau 2 persileidimus naturaliai pastojus  todel ir noriu pasidaryt ta tyrima.as paskambinau i klinikas837326375,ir paprasiau uzregistruot pas V,Abraiti.ta ponia,kur atsiliepe,paklause,kokiu klausimu?pasakiau,kad noriu pasidaryt AFStyrima,tai dave klinikines laboratorijos numeri ir liepe bandyt ten skambint.as paskambinau pazystamai,ji dirba klinikose,gal rytoj jai pavyks rast pazinciu [COLOR=yellow] Papildyta:Abigaile88  o kokiu numeriuku Tu skambinai?  ir kur registravaisi,pas Abraiti ar iskart i laboratorija?
T.P.Keberiokst
2009 05 13, 17:35
QUOTE(zynaida @ 2009 05 13, 16:25) as turbut neaiskiai parasiau  as nesilaukiu,man ivf buvo kovo14,bet po men.atmete.ir cia mano 6 ivf  visalaik persileidziu.ir iki ivf turejau 2 persileidimus naturaliai pastojus  todel ir noriu pasidaryt ta tyrima.as paskambinau i klinikas837326375,ir paprasiau uzregistruot pas V,Abraiti.ta ponia,kur atsiliepe,paklause,kokiu klausimu?pasakiau,kad noriu pasidaryt AFStyrima,tai dave klinikines laboratorijos numeri ir liepe bandyt ten skambint.as paskambinau pazystamai,ji dirba klinikose,gal rytoj jai pavyks rast pazinciu [COLOR=yellow] Papildyta:Abigaile88  o kokiu numeriuku Tu skambinai?  ir kur registravaisi,pas Abraiti ar iskart i laboratorija?  o kiek savaiciu nestumui ,kai jis nutruksta?visada vienodo ar skiriasi? Kazkaip nenoreciau patiket,kad po tiek ivf ne viena kart del afs tyrimai nebuvo daryti... Ne LT butum rekomenduotu natural killer cells testa daryt,ji daznai po nepasisekusiu ivf siulo.Cia imunines problemos,kai taviskes lasteles vaisiu atpazista kaip priesa ir ji sunaikina.Pas mane panasios problemos su persileidimais,noreciau tirtis.Ziuresiu dar kaip artimiausia pusmeti seksis su pastojimai ir tada konkreciai spresiu.
zynaida
2009 05 13, 17:44
niekada nieks nedare tokio tyrimo  pirmas nestumas naturalus nutruko 16sav.antras naturalus -10sav.,visi kiti ivf-ilgiausias paskutinis kartas6 savait.jie taip skaiciuoja.as skaiciavau 4sav.nuo idejimo embrionu,o gydyt.skaiciuoja nuo stimuliacijos folikulu.paskirdavo tik aspirina gydyt.Bogdanskiene.as po embrionu idejimo visada jauciu siaubinga koju venu skausma.apskritai man buna jausmas,kad kazkur kemsasi kraujagysles,tik nieko apie toki tyrima nezinojau ir nesiskundziau gydytojai.galvojau,kad taip turi but
T.P.Keberiokst
2009 05 13, 17:53
QUOTE(zynaida @ 2009 05 13, 16:44) niekada nieks nedare tokio tyrimo  pirmas nestumas naturalus nutruko 16sav.antras naturalus -10sav.,visi kiti ivf-ilgiausias paskutinis kartas6 savait.jie taip skaiciuoja.as skaiciavau 4sav.nuo idejimo embrionu,o gydyt.skaiciuoja nuo stimuliacijos folikulu.paskirdavo tik aspirina gydyt.Bogdanskiene.as po embrionu idejimo visada jauciu siaubinga koju venu skausma.apskritai man buna jausmas,kad kazkur kemsasi kraujagysles,tik nieko apie toki tyrima nezinojau ir nesiskundziau gydytojai.galvojau,kad taip turi but  idomiai kaip,tavo vietoj keisciau ir klinika ir gydytoja.Ir tyrimus butinai pasidaryk,per galva nieks neduos.Gal surasi priezasti ir 7bus laimingas. Del tu killer cells kiek skaiciau uzsienio forumu tai mazai kas daugiau 6 savaiciu traukdavo,bet jei tavo ir ilgesniu nestumu buve tai tikriausiai cia tas nkc ne prie ko. Ir tas venu skausmas kazkaip cia itartinai..
zynaida
2009 05 13, 18:15
jau ieskausi klinikos,tik noreciau si tyrima pasidaryt Lietuvoj,vis bus pigiau,nes turiu planu ivf daryt Tartu arba Rygoj Embrions klinikose.paskutini karta 21d.po idejimo embrionu,man iskrito kresulys su kazkokiom dviem gyslelem,bet kadangi man visada deda 4,galvojau 2 iskrito,atmete, o du liko.ot tamsuole  is tikruju juokas pro asaras Papildyta:as galvoju,ar nebus tie IVF man issauke to AFS  juk tiek stimuliaciju Papildyta:ir po IVF neisnesioju ilgiau nei 6savaites,visada atmesdavo greiciau.Dieve,kaip cia viskas painu
dreziuke
2009 05 13, 19:55
Sirdulka, na taip be artimuju paramos sunku, bet mes tave puikiai suprantame, tad laikykis manau si karta tikrai pasiseks As jau ipusejau 11sa. leidziuosi clexan, geriu aspirina po 100mg ir foline rugsti, kai buvo paskyre diufastona geriau po 2 tab., bet kita gine pakeite ji kitu vaistu. O kiek tavo  laiko?
sidrulka
2009 05 13, 20:29
QUOTE(abigaile88 @ 2009 05 13, 14:56) labukas  labai aciu uz izsamia informacija jau skambinau i kauna tai ta pati paake kad nuo 25dienos reikia registruotis,matai as da i kauna turesiu vaz. chromosomu tyrimu darytis,tai norejau kad iseitu taip kad viena diena galeciau viska susitvarkyti...bet man tiem tyrimam reikia 06.29 tas gaunasi pirmadienis,o kiek zinau jis antrad dirba po pietu tik,gal man net neiseis susitikt pirmadieni? na jei tu turesi kokiu ziniu kada jau yra laisvu dienu pas ji,gal galesi man parsayti i az ,nes cia nelabai tankiai uzsuku as  arba tiesiog jei tureis darkokios info labai lauksiu-parasyk o tau kiek jau laiko reikia taip vazineti su ta..pasaka..be...galo ilgai jau tai tesias? ar buvo rasta tau kas nors  ? as labai kazkaip bijau to vizito,gal del to kad pirma karta vaziuosiu....  bet jei su siuntimu 180lt brangoka siaip,o kai kartoji irgi tiek pat moki? na as didelius kelius pramyniau su ttais dakatarais,jau man stogas vaziuoja .... o dar eini prasai,neduoda tyrimu net-mano poliklin.gine -pasake po antro nestumo-'kam tau jie,juk gal cia tik infekcija ,pavasario kokia ' taip zinoma !,ir pirmas nestumas nutruko kai jam jau buvo ~18sav.  ...zodziu beprotyste kazkokia tikra   tai mano pasaka be galo tesiasi jau 12 metų, jei skaičiuosim nuo vedybų, bet primas pastojisma buvpo po 2 metų... iki 3-io karto niekas nesidomėjo mano problemomis, po primo perisleidimo iš vis tik tetso padrasinta i 3-ia diena kreipiaus i daktarus.. po antro - jau siuntė daryt chromosomas, bet prieš tai dar reikė vaziuot issiirt dėl infekcijų- ten neva kazka rado, skyrė gydyma, tai vėl vaziavom- pakalbėjo daktarė aukstom man nesuprantamo fazėm - tipo negali itakot persileidimų... paskui chromosomų tyrimai, paskui po trečio valymo prasidėjo vizitai pas Abraitį... skyrė gydymą, kaip ir visoms, bet du kartus nepasiteisino... tai tų neštumų metu ir lankiausi pas jį po kelis kartus- būdavo pažiūri- kazkas neaišku- ir liepia atvaziuot po savaitės- tada lygina ar auga ar ne, jei ne... abrazija arba paskutinį kartą jau naūrlaiia liepė leist, kad isivalytų, nes ir taip daug jau buvę tų valymų (3) ... dabar skirtumas nuo praeitų gydymų tas, kad nuo pat pradziu leidziami vaistai... i juo ir dedu visas viltis... tai va taokia mano istorijėlė trumpai... O pinigai, zinok nesvarbu, kia labai nori... jau mes isleidę gal tūsktancius tyrimams, kysiukams, vaistams ir ... bet ne piniguose laimė... uz juos ne viska galima nupirkti... var dbr leidizamu vaistų 10 ampuooliu Lietuvoj kainuoja 125 lt, bet man parveza is Lenkijos- per pus pigiau... O tu visai nebijok... kaip bus taip... paguosim, jei bus neramu... as sitam skyrelyje būtent ir atradau nusiraminima, nes mnamiskiai- tai jau nebadyk, tai dar bus invalidas.... tai dabar nieko nesakua .... zino tik draugės... tai va, kai as uzsiregistruosiu, tai tau duosiu zinia, kuria diena... bte ir pati skambinkis ta 25d... cia kazkuri rašė, kad liepė skambintis iskart i laboratorija... kaip idomiai... man taip nebuvo... o as tyrimu nekartojau... teisa, kartojau, bet juos man darė hematologas ir ... kas idomiausia mokėt nereikėjo, bet ir AFS nerado... tai likau ziopla turiu ta liga ar neturiu... bet cia panoms Abraitis aiskina, kad jei pakartotinai nerodo, taūi vis teik yra, tik uzslėpta forma... cia man kazkaip ne mediciniškai skamba šis sakinys... tai visom gali sakyt, kad turi uzslėpta forma... taigi, nebijok... drasiau viskas bus ok... o tyrimu as jau nė neskaicuopja... kai ateina atostogos vis galvoju, o pas koki gera daktara dar cia nuvaziavus... jau tapo vasaros ritualu... deja, bet visi ,,plaunasi" rankas Papildyta:QUOTE(dreziuke @ 2009 05 13, 20:55) Sirdulka, na taip be artimuju paramos sunku, bet mes tave puikiai suprantame, tad laikykis manau si karta tikrai pasiseks As jau ipusejau 11sa. leidziuosi clexan, geriu aspirina po 100mg ir foline rugsti, kai buvo paskyre diufastona geriau po 2 tab., bet kita gine pakeite ji kitu vaistu. O kiek tavo  laiko? tai man poryt bus 8 sav.. o gydymas tas pats kaip ir tavo, tik aspirino 200mg, nes mano svoris ir tai didokas... dufastono kol kas geriu viena, pirmadieni pasitikslinisiu pas gin... ir taip pat folinę rūgštį... Dieve, kaip būtų smagu, kad abiems iki galo pasisektų... nors ... sianakt paryciais sapnavau ziaurų sapna.... kad prasidėjo kraujavimas... ruosiuos i ligoninę, nerandu kelnių, mama duoda kazkokias nutysusias kasdienines... na, ir pabudau... bet visa diena po to sapno buvo negera.... ir 13 d ir darbe suisparinau ir namo grizau pavargus... bet kai sapnuodavua anksciau grazius leliukus, persileisdavau, tai gal dabar bus priesingai... Ir tau dreiziuke sveikatos, stiprybės... laikykimės viena į kita... uzsuk vsi... pasidalinsim savijautos ispūdziais... arba galim susirayti az...
dreziuke
2009 05 13, 20:45
Visos AFS  bendrauja kitame skyrelyje (Apie nestuma ir gimdyma->Nestukiu pasnekesiai->AFS) , prisijunk ir tu, kartu galesim ir pasidziaugti ir nuraminti, jei iskils kokiu neaiskumu. Man su sapnais buna taip, ka pasapnouju, tai gaunas viskas atbulai, tad nusiramik, nes nervai tikrai ne i gera.
QUOTE(zynaida @ 2009 05 13, 18:25) as turbut neaiskiai parasiau  as nesilaukiu,man ivf buvo kovo14,bet po men.atmete.ir cia mano 6 ivf  visalaik persileidziu.ir iki ivf turejau 2 persileidimus naturaliai pastojus  todel ir noriu pasidaryt ta tyrima.as paskambinau i klinikas837326375,ir paprasiau uzregistruot pas V,Abraiti.ta ponia,kur atsiliepe,paklause,kokiu klausimu?pasakiau,kad noriu pasidaryt AFStyrima,tai dave klinikines laboratorijos numeri ir liepe bandyt ten skambint.as paskambinau pazystamai,ji dirba klinikose,gal rytoj jai pavyks rast pazinciu [COLOR=yellow] Papildyta:Abigaile88  o kokiu numeriuku Tu skambinai?  ir kur registravaisi,pas Abraiti ar iskart i laboratorija?  Aš tavo vietoj nuvažiuočiau į Santariškes ir pasidaryčiau tyrimą dėl AFS savarankiškai. Ir klinikose mokamai, o Santariškėse nereikės laukti atsakymų pusantro mėnesio. Žinosi viską po savaitės. Aš taip padariau, o su atsakymais nuėjau pas savo ginių ir jis man paskyrė gydymą (nežiūrint į tai, kad tik vienas persileidimas buvo. Tuo tarpu Abraitis būtų išvaręs mane iš kabineto)
T.P.Keberiokst
2009 05 14, 10:49
QUOTE(linuke_ @ 2009 05 14, 06:43) Aš tavo vietoj nuvažiuočiau į Santariškes ir pasidaryčiau tyrimą dėl AFS savarankiškai. Ir klinikose mokamai, o Santariškėse nereikės laukti atsakymų pusantro mėnesio. Žinosi viską po savaitės. Aš taip padariau, o su atsakymais nuėjau pas savo ginių ir jis man paskyrė gydymą (nežiūrint į tai, kad tik vienas persileidimas buvo. Tuo tarpu Abraitis būtų išvaręs mane iš kabineto)  Linuke,o koki tau gydyma paskyre?Gal taip ir pagausi savo leliuka
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2009 05 14, 11:49) Linuke,o koki tau gydyma paskyre?Gal taip ir pagausi savo leliuka  Puregonas stimuliacijai, o nuo AFS aspirinas. Jei pagausim žvaigždinuką - tada leidžiami vaistai, tik nežinau dar nei kokie, nei koks kiekis. Čia kiek suprantu standartinis gydymas, nieko mandro neišrasi Ir aš tikiuosi
abigaile88
2009 05 14, 18:18
QUOTE(linuke_ @ 2009 05 14, 08:43) Aš tavo vietoj nuvažiuočiau į Santariškes ir pasidaryčiau tyrimą dėl AFS savarankiškai. Ir klinikose mokamai, o Santariškėse nereikės laukti atsakymų pusantro mėnesio. Žinosi viską po savaitės. Aš taip padariau, o su atsakymais nuėjau pas savo ginių ir jis man paskyrė gydymą (nežiūrint į tai, kad tik vienas persileidimas buvo. Tuo tarpu Abraitis būtų išvaręs mane iš kabineto)  vat nezinau,norejau pas ji patekti bet nuo 25d registruoja,tai nezinau net ga po to jis siuncia.
sidrulka
2009 05 17, 17:44
QUOTE(abigaile88 @ 2009 05 14, 19:18) vat nezinau,norejau pas ji patekti bet nuo 25d registruoja,tai nezinau net ga po to jis siuncia.  siaip tai Abraiciui netinka kitur daryti AFS, nes jis skaito, kad ten nepilnai.... O mano ginius nesiryzta pats skirti man gydymo, jis iskart skambina tartis su Abraiciu... O viena draugė nuvaziavo su savo gin ,,rekomendacijomis" pas Abraitį, tai sis pasakė- oho, tavo dakatrė jau profesore dedasi... Na, zodziu... nors po 1-2 kartų iš tiesų jis dar labai neuzsiiima siais tyrimais, nes gali būti įvairių priežasčių, o 3 kartai- matyt daugiua itarimų, kad AFS...
Julija28m
2009 05 17, 19:04
Sveikos merginos, As po 2 nesivystanciu nestumu Pasidariau AFS tyrima, visi atsakymai neigiami. Mano ginekologe sake, kad AFS tyrima reikia daryti du kartus, jeigu 2 kartai neigiami, tada tikrai nesergi. Lauksiu Jusiu komentaru, ar butina daryti AFS tyrima du kartus? ACIU!
abigaile88
2009 05 17, 20:56
QUOTE(Julija26m @ 2009 05 17, 20:04) Sveikos merginos, As po 2 nesivystanciu nestumu Pasidariau AFS tyrima, visi atsakymai neigiami. Mano ginekologe sake, kad AFS tyrima reikia daryti du kartus, jeigu 2 kartai neigiami, tada tikrai nesergi. Lauksiu Jusiu komentaru, ar butina daryti AFS tyrima du kartus? ACIU! sveikute as gal ne i tema bet noreciau paklausti kiek tau kainavo tyrimas  ir kiek laiko uztrunka atsakymai?  nes as dar tik ruosiuos daryt juos... man dabar irgi buvo nesivystantis....
sirsyte
2009 05 18, 10:49
sveikos merginos, norejau pasiklaust gal yra zinanciu ar sie AFS tyrimai nebus iskreipti, jei as juos dabar darysiu ir jau geriu 2 savaites gydytojo paliepimu aspirina? patarkit...
zynaida
2009 05 18, 16:07
Abigaile,as siandien dariausi siuos tyrimus del AFS.nieks man neskyre ir jokio siuntimo neturejau,jo ir nereikia.aisku mane palydejo pazystama i ta kabineta,kur ima krauja.sumokejau 171lt.man atrodo cia bus 5 tyrimai,bent jau tiek maciau uzrasyta.sake atsakymai po savaites,nu dvieju.man tik nepatiko,kad ten jos ieskojo tokio tyrimo -antikunai pries beta2 glikoproteina1 ir rado kitokiu pavadinimu,nes kiekviena loboratorija turi savo pavadinimus.tai va,nezinau ar cia bus tas  ir isvis ten klinikose,kaip is medzio visi iskrite,nezino kas tai yra tas AFS.Sutikau kita pazystama,tai dar nuejo i hematologo kab.paklaust ir ten nieko nezino  pabandyk paskambint i klinikine laboratorija 837326503 ir paklausk,ar priimtu pasidaryt tyrimus del AFS.paskaitinek skyreli,merginos parase,kokiu reik tyrimu.sekmes
Julija28m
2009 05 18, 17:30
QUOTE(abigaile88 @ 2009 05 17, 21:56) sveikute as gal ne i tema bet noreciau paklausti kiek tau kainavo tyrimas  ir kiek laiko uztrunka atsakymai?  nes as dar tik ruosiuos daryt juos... man dabar irgi buvo nesivystantis....  As dariausi Vilniuje, mokejau 159 Lt, cia 4 tyrimai, penkta daro, jeigu 4 blogas, kiek man aiskino laboratorijoje. Atsakyma gavau po 2 dienu.
abigaile88
2009 05 18, 17:56
QUOTE(zynaida @ 2009 05 18, 17:07) Abigaile,as siandien dariausi siuos tyrimus del AFS.nieks man neskyre ir jokio siuntimo neturejau,jo ir nereikia.aisku mane palydejo pazystama i ta kabineta,kur ima krauja.sumokejau 171lt.man atrodo cia bus 5 tyrimai,bent jau tiek maciau uzrasyta.sake atsakymai po savaites,nu dvieju.man tik nepatiko,kad ten jos ieskojo tokio tyrimo -antikunai pries beta2 glikoproteina1 ir rado kitokiu pavadinimu,nes kiekviena loboratorija turi savo pavadinimus.tai va,nezinau ar cia bus tas  ir isvis ten klinikose,kaip is medzio visi iskrite,nezino kas tai yra tas AFS.Sutikau kita pazystama,tai dar nuejo i hematologo kab.paklaust ir ten nieko nezino  pabandyk paskambint i klinikine laboratorija 837326503 ir paklausk,ar priimtu pasidaryt tyrimus del AFS.paskaitinek skyreli,merginos parase,kokiu reik tyrimu.sekmes  aciu  parasiau jum zinute i az
sidrulka
2009 05 18, 22:15
QUOTE(abigaile88 @ 2009 05 18, 18:56) aciu  parasiau jum zinute i az  tai siuntimo gal ir nereikia einant su pazistamais... mane Abraitis jau seniai pazista, o siuntima liepė būinai atsivest... tokia tvarka, taigi uzregistruot turi viska oficialiai... nebent jūs tuos tyrimus parvesit savo gin ir jis jums skirs gydyma.... O siaip kiek jau daktarų Vilniuj aplankyta, visi liepia vaziuot pas Abraotį, nes tik jis vieninyelis AFS specialistas LIetuvoj... kiti nebent skiria gydyma prisiklausę jau nuo ankstesnių pacienčių buvusių pas Abraitį... Tai mano nuomone, geriuasiia klinikose ir darytis tyrimus, kur iskart pats specialistas ir pakonsultuoja... O pakartotinius tyrimus man darė hematologas ir .... nieko nerado, ka buvo nustatęs Abraitis.... tai dabar nezinau kuriais atsakymais tikėt... bet vis teik laikaus Abraicio skirto gydymo, nes be jo nesivysto... Siandien pasakojo viena moteris, jog jos draugė išnešiojo du vaikelius besileisdamam vaistus i pilva nuo pat pradžių... tai pasirodo tei vasitai padeda... ppradėjus juos leistis vėliua, ne visuomet padeda, tiksliua as net nedanesiodavau iki tiek, kad juos reikėtų pradėt leistis... o dbr bus matyt.... cia man jau viena draugė pataria pereit i nėštukių skyrelį, bet kol dar neperlipau 3 mėn, tai nedrsįtu... kas cia zino ... dar neina uzisgarnatuot 100 proc... o taip niekas ir neparašėt, kaip vyskta vaisiaus genetinis tyrimas... ar gal nė vienai netekę... uzklausiua kurimae kitame skyrelyje... gal zinos kas... sėkmės visoms... ypač pradedanciosioms šiuos visus tyrimus... Zinokit, jei ka ir ras ir skirs leidziamus vaistus nuo pat pradzių, tai turėkit vilties...
dreziuke
2009 05 19, 16:27
QUOTE(sidrulka @ 2009 05 19, 00:15) o taip niekas ir neparašėt, kaip vyskta vaisiaus genetinis tyrimas... ar gal nė vienai netekę... uzklausiua kurimae kitame skyrelyje... gal zinos kas... Jei  , tai ima kraujo ir tiria echoskopu, penktadieni as vaziuoju pas genetikus, tai kai grisiu parasysiu i az detaliau kaip ten viskas vyksta
abigaile88
2009 05 20, 14:38
QUOTE(sidrulka @ 2009 05 18, 23:15) tai siuntimo gal ir nereikia einant su pazistamais... mane Abraitis jau seniai pazista, o siuntima liepė būinai atsivest... tokia tvarka, taigi uzregistruot turi viska oficialiai... nebent jūs tuos tyrimus parvesit savo gin ir jis jums skirs gydyma.... O siaip kiek jau daktarų Vilniuj aplankyta, visi liepia vaziuot pas Abraotį, nes tik jis vieninyelis AFS specialistas LIetuvoj... kiti nebent skiria gydyma prisiklausę jau nuo ankstesnių pacienčių buvusių pas Abraitį... Tai mano nuomone, geriuasiia klinikose ir darytis tyrimus, kur iskart pats specialistas ir pakonsultuoja... O pakartotinius tyrimus man darė hematologas ir .... nieko nerado, ka buvo nustatęs Abraitis.... tai dabar nezinau kuriais atsakymais tikėt... bet vis teik laikaus Abraicio skirto gydymo, nes be jo nesivysto... Siandien pasakojo viena moteris, jog jos draugė išnešiojo du vaikelius besileisdamam vaistus i pilva nuo pat pradžių... tai pasirodo tei vasitai padeda... ppradėjus juos leistis vėliua, ne visuomet padeda, tiksliua as net nedanesiodavau iki tiek, kad juos reikėtų pradėt leistis... o dbr bus matyt.... cia man jau viena draugė pataria pereit i nėštukių skyrelį, bet kol dar neperlipau 3 mėn, tai nedrsįtu... kas cia zino ... dar neina uzisgarnatuot 100 proc... o taip niekas ir neparašėt, kaip vyskta vaisiaus genetinis tyrimas... ar gal nė vienai netekę... uzklausiua kurimae kitame skyrelyje... gal zinos kas... sėkmės visoms... ypač pradedanciosioms šiuos visus tyrimus... Zinokit, jei ka ir ras ir skirs leidziamus vaistus nuo pat pradzių, tai turėkit vilties...   sveikute  tai kiek suprantu tu dabar geri aspirina,ar lediesi i pilva (o kur juos leisti kuria vieta prie bambos ar kur?) labai idomu butu suzinoti kaip tu saugai dabar savo  ir kiek tu 'nepasisekusiu ' kartu buvo?  kol kas tfu tfu tfu man 2,tikiuos ir paskutinei
sidrulka
2009 05 20, 21:35
QUOTE(abigaile88 @ 2009 05 20, 15:38) sveikute  tai kiek suprantu tu dabar geri aspirina,ar lediesi i pilva (o kur juos leisti kuria vieta prie bambos ar kur?) labai idomu butu suzinoti kaip tu saugai dabar savo  ir kiek tu 'nepasisekusiu ' kartu buvo?  kol kas tfu tfu tfu man 2,tikiuos ir paskutinei  sveikutė, tai as cia jau ne karta pasakojau savo istoriją... man dabar 6-tas kartas... Tik po 3-io karto patekau pas Abraitį... per 4-ta ir 5-ta nėštumą gėriau aspiriną nuo pradžių, bet leidziamus vaistus buvo skyręs tik radus širdelės veiklą, o ji taip ir neišsivystė nei vieną, nei kitą kartą... šį kart leidziuos nuo pat pradžių... sekmadienį - 2 juostelės, antradienį pas savą gin, treciadienį - leidziami vaistai... snd jau pradėjom 3-ią pakuotę... lėkėm pirkti į Lenkiją... kazkuri klausė , kur rasti Lenkijoj Clexane.... pasirodo ne bile vaistinėj... man viena draugė ieškojo- nerado, kita nurodė tiksliai kur, ir šnd radom... - Suvalkuose Arkadij prekybos centre... jei kuri norėsit tikslaus kelio iki ten, paaiškinsiu (navigacija nuvedė biskį ne ten kur reikia)... O šiaip litas 10 ampuolių pakuotė išėjo 46 Lt... tiek šnd paėmėm paskutinę pakuotę, o man daktarė iškart užrašė 2 pakuotes, tai grąžino receptą, tai dar kartą pasinaudosiu ir gal pavyks 2 pakuotes iškart gauti... Tiesa, man skirtas 20 ml Clexsane, nes jų yra ir stipresnių.... čia pats silpniausias...O aš pati jų nesileidziu, einu as draugę seselę... kadangi lašinukais nesisikundziu, tai yra kus suleisti... taip biski toliau nuo bambos į šoną- reikia suimti raukšlę ir ją leisti... vieną diena į vieną pusę, kitą dieną- į kitą pusę.... šiaip tai skaumsą pajuntu į pabaigą leidimo, nors šnd nuo pat įdūrimo skaudėjo, gal pataikė į nervą.... šiap buvę ir mėlynių, bet jau užgija.... ai, nesvarbu, svarbu padėtų iki pat galo... jau turim beveik 9 sav... Tai, visoms sėkmės... Nebijokit,su leidžiamais vaistukais viskas bus gerai
abigaile88
2009 05 22, 13:01
QUOTE(sidrulka @ 2009 05 20, 22:35) sveikutė, tai as cia jau ne karta pasakojau savo istoriją... man dabar 6-tas kartas... Tik po 3-io karto patekau pas Abraitį... per 4-ta ir 5-ta nėštumą gėriau aspiriną nuo pradžių, bet leidziamus vaistus buvo skyręs tik radus širdelės veiklą, o ji taip ir neišsivystė nei vieną, nei kitą kartą... šį kart leidziuos nuo pat pradžių... sekmadienį - 2 juostelės, antradienį pas savą gin, treciadienį - leidziami vaistai... snd jau pradėjom 3-ią pakuotę... lėkėm pirkti į Lenkiją... kazkuri klausė , kur rasti Lenkijoj Clexane.... pasirodo ne bile vaistinėj... man viena draugė ieškojo- nerado, kita nurodė tiksliai kur, ir šnd radom... - Suvalkuose Arkadij prekybos centre... jei kuri norėsit tikslaus kelio iki ten, paaiškinsiu (navigacija nuvedė biskį ne ten kur reikia)... O šiaip litas 10 ampuolių pakuotė išėjo 46 Lt... tiek šnd paėmėm paskutinę pakuotę, o man daktarė iškart užrašė 2 pakuotes, tai grąžino receptą, tai dar kartą pasinaudosiu ir gal pavyks 2 pakuotes iškart gauti... Tiesa, man skirtas 20 ml Clexsane, nes jų yra ir stipresnių.... čia pats silpniausias...O aš pati jų nesileidziu, einu as draugę seselę... kadangi lašinukais nesisikundziu, tai yra kus suleisti... taip biski toliau nuo bambos į šoną- reikia suimti raukšlę ir ją leisti... vieną diena į vieną pusę, kitą dieną- į kitą pusę.... šiaip tai skaumsą pajuntu į pabaigą leidimo, nors šnd nuo pat įdūrimo skaudėjo, gal pataikė į nervą.... šiap buvę ir mėlynių, bet jau užgija.... ai, nesvarbu, svarbu padėtų iki pat galo... jau turim beveik 9 sav... Tai, visoms sėkmės... Nebijokit,su leidžiamais vaistukais viskas bus gerai  sveika  labai dziaugiuosi del taves,kad tau pavyko  tai kogero leidiesi po 1 ampole kiekviena diena,tai nemazai iseina paskaiciavus o del abraicio kai jis tau padare tyrima,po kiek laiko parejo atsakymai? ir iskart gavai gydima,ar reikejo dar juos kartoti ? kazka girdejau kad afs buna ir uzsleptu formu  kiek kartu tau dare tuos afs tyrimus? na o tu dabar leidiesi juos ,o aspirino nebegeri?  oi priveliau cia
sidrulka
2009 05 24, 21:40
QUOTE(abigaile88 @ 2009 05 22, 14:01) sveika  labai dziaugiuosi del taves,kad tau pavyko  tai kogero leidiesi po 1 ampole kiekviena diena,tai nemazai iseina paskaiciavus o del abraicio kai jis tau padare tyrima,po kiek laiko parejo atsakymai? ir iskart gavai gydima,ar reikejo dar juos kartoti ? kazka girdejau kad afs buna ir uzsleptu formu  kiek kartu tau dare tuos afs tyrimus? na o tu dabar leidiesi juos ,o aspirino nebegeri?  oi priveliau cia  Man tyrimai pas Abraitį daryti prieš kokius 5 metus. Atsakymo laukiau įdomiai... praktiškai mėnesį, bet kai paskambinau, ar yra jau tyrimai, tai sakė dar iš trijų vienas neatliktas,bet kol užzsiregistruosit ir atvaziuosit bus jau visi.... deja, kai nuvaziavom, buvo tik vienas tyrimas, o dviejų nebuvo, nes... būktai užkrešėjo kraujas ir negalėjo atlikti tyrimų.... tada iskart ta pačia dieną kartojo jau nemokamai ir man atrodo kad neilgiau kaip mėnesį ar gal kokias 5 sav laukiau ats, paskui vėl registravausi vaziavau dėl tyrimų ir skart aikčiojo nuo mano diagnozės, o gydymą skyrė kaip ir visoms - dufastonas, aspirinas ir leidziami nuo 6 sav... deja, kaip jau rasiua, iki 6 sav nedanesiojau 2 kartus... dabar iskat leidziami ir geriu 200mg aspirino (2 tabl po 100) , dufasona vieną iki 14 sav ir folinės rūgšties 1 irgi iki 14 sav, bet aspirino negerk savaališkai be daktaro žinios 200 mg. nes matai mano svoris 100 kg traukia todėl daugiau, o šiaip man atrodo skiria tik po 1 tabl.. tai va, lyg ir viską išpasakojau... užvakar skaudeno visą dieną pilvo apačią, susikambinau su savu daktaru pavakare ir pralaukėm val , o daktaras taip ir neatvyko.... matyt pamiršo jau ir 100 lt duotą prieš 3 sav... Žodžiu, niekam tu zmogau neįdomus, eik kaip paprastas mirtingasis per priimamajį ir t.t. nepadeda nė jokios pažiintys... skaičiau jau ne vieną istoriją, kas moterys susitarę dėl gimdymo, o kai reikia neprisišaukia savo daktaro... Aišku ir jie žmonės, bet trai tegul nė nežada... Džiaugtųsi, kad juo pasitiki, bet ... visko būna visko reikia.... Tai taip ir nenuvykau ė į priimamąjį, nes buvo mano gimtadienio diena ir ačiū Dievui nieko blogo nenutiko, bet eina sau, kaip tiek nesėkmingų kartų byuvę, tai vos ne kikeviename žingsnyje bloga nuojauta persekioja... eina sau... jau čia taip natūraliai gaunasi... Gerai, sėkmės tau su tyrimais... ryt bandysiu registruotis pas Abraitį birželiui... IKiukas. snaudžia jau mūsų šis forumas... O gal, ačiū Dievui, mažėja šią bėdą turinčių... Papildyta:QUOTE(abigaile88 @ 2009 05 22, 14:01) sveika  labai dziaugiuosi del taves,kad tau pavyko  tai kogero leidiesi po 1 ampole kiekviena diena,tai nemazai iseina paskaiciavus o del abraicio kai jis tau padare tyrima,po kiek laiko parejo atsakymai? ir iskart gavai gydima,ar reikejo dar juos kartoti ? kazka girdejau kad afs buna ir uzsleptu formu  kiek kartu tau dare tuos afs tyrimus? na o tu dabar leidiesi juos ,o aspirino nebegeri?  oi priveliau cia  O tiesa, tyrimą, man kaip jau rašiau, kartojo hematologai ir nerado jokių pakitimų, jokio AFS... Abraičiui nieko dėl to nė nesakiau, nes įtariu ir man jis būtų aiškinęs tą patį, kad užslėpta forma.... nors jau buvau pasiruošus prašyt , kad kartotų tyrimą, bet kai pasakė, kad viskas gerai ir patikėjau, kad čia tų skystinančių vaistų dėka, tai nė neprašaiu to tyrimo... O kainuos?.... nesvarbu kiek, jei Lietuvoj pirkčiau leidžiamus vaistus, tai mano vyras primetė - 3000 lt vien tik leidžiamiems, bet Lenkijoj, kaip jau rašiau per pus pigiau, dufatsonas irgi ne pigus, bet jis tik iki 14 sav (Duok Dieve , kad iki tiek jo reikėtų), ai nesvarbu.... neskaičiuokim... o kiek suploja tūsktantėlių tos , kur darosi visokius IVF ir IUI... stengiais, rizikuoja ir ko tik nepadarai, ad sulauktum to didžiojo džiaugsmo... gerai tom, kur per visą nėštumą net pas daktarus nenueina ir lengvai gimdo ( Turėjau klasiokę tokią 12-oj klasėj, net plytas tąsė, kad tik persileistų, bet ... viskas ok, paskui bepig tokioms ir vaikus po konteinerius mėtyt... )
sidrulka
2009 05 25, 08:23
[quote=sidrulka,2009 05 24, 22:40] Man tyrimai pas Abraitį daryti prieš kokius 5 metus. Atsakymo laukiau įdomiai... praktiškai mėnesį, bet kai paskambinau, ar yra jau tyrimai, tai sakė dar iš trijų vienas neatliktas,bet kol užzsiregistruosit ir atvaziuosit bus jau visi.... deja, kai nuvaziavom, buvo tik vienas tyrimas, o dviejų nebuvo, nes... būktai užkrešėjo kraujas ir negalėjo atlikti tyrimų.... tada iskart ta pačia dieną kartojo jau nemokamai ir man atrodo kad neilgiau kaip mėnesį ar gal kokias 5 sav laukiau ats, paskui vėl registravausi vaziavau dėl tyrimų ir skart aikčiojo nuo mano diagnozės, o gydymą skyrė kaip ir visoms - dufastonas, aspirinas ir leidziami nuo 6 sav... deja, kaip jau rasiua, iki 6 sav nedanesiojau 2 kartus... dabar iskat leidziami ir geriu 200mg aspirino (2 tabl po 100) , dufasona vieną iki 14 sav ir folinės rūgšties 1 irgi iki 14 sav, bet aspirino negerk savaališkai be daktaro žinios 200 mg. nes matai mano svoris 100 kg traukia todėl daugiau, o šiaip man atrodo skiria tik po 1 tabl.. tai va, lyg ir viską išpasakojau... užvakar skaudeno visą dieną pilvo apačią, susikambinau su savu daktaru pavakare ir pralaukėm val , o daktaras taip ir neatvyko.... matyt pamiršo jau ir 100 lt duotą prieš 3 sav... Žodžiu, niekam tu zmogau neįdomus, eik kaip paprastas mirtingasis per priimamajį ir t.t. nepadeda nė jokios pažiintys... skaičiau jau ne vieną istoriją, kas moterys susitarę dėl gimdymo, o kai reikia neprisišaukia savo daktaro... Aišku ir jie žmonės, bet trai tegul nė nežada... Džiaugtųsi, kad juo pasitiki, bet ... visko būna visko reikia.... Tai taip ir nenuvykau ė į priimamąjį, nes buvo mano gimtadienio diena ir ačiū Dievui nieko blogo nenutiko, bet eina sau, kaip tiek nesėkmingų kartų byuvę, tai vos ne kikeviename žingsnyje bloga nuojauta persekioja... eina sau... jau čia taip natūraliai gaunasi... Gerai, sėkmės tau su tyrimais... ryt bandysiu registruotis pas Abraitį birželiui... IKiukas. snaudžia jau mūsų šis forumas... O gal, ačiū Dievui, mažėja šią bėdą turinčių... Papildyta:O tiesa, tyrimą, man kaip jau rašiau, kartojo hematologai ir nerado jokių pakitimų, jokio AFS... Abraičiui nieko dėl to nė nesakiau, nes įtariu ir man jis būtų aiškinęs tą patį, kad užslėpta forma.... nors jau buvau pasiruošus prašyt , kad kartotų tyrimą, bet kai pasakė, kad viskas gerai ir patikėjau, kad čia tų skystinančių vaistų dėka, tai nė neprašaiu to tyrimo... O kainuos?.... nesvarbu kiek, jei Lietuvoj pirkčiau leidžiamus vaistus, tai mano vyras primetė - 3000 lt vien tik leidžiamiems, bet Lenkijoj, kaip jau rašiau per pus pigiau, dufatsonas irgi ne pigus, bet jis tik iki 14 sav (Duok Dieve , kad iki tiek jo reikėtų), ai nesvarbu.... neskaičiuokim... o kiek suploja tūsktantėlių tos , kur darosi visokius IVF ir IUI... stengiais, rizikuoja ir ko tik nepadarai, ad sulauktum to didžiojo džiaugsmo... gerai tom, kur per visą nėštumą net pas daktarus nenueina ir lengvai gimdo ( Turėjau klasiokę tokią 12-oj klasėj, net plytas tąsė, kad tik persileistų, bet ... viskas ok, paskui bepig tokioms ir vaikus po konteinerius mėtyt... ) [/quo Sveikutės, gal kuriai pavyko snd uzsiregistruoti pas Abraitį? tele neįmanoma internetu rašo, kad nepateikęs savo darbo laiko, o kol priskambinsiu įtariu jau nebus laisvo laiko... Nu, deficitas tas daktaras... bandysiu nuo ryto iki vakrao gal kaip nors.... po pietų mačiau registratūroj būna mažiau žmonių, tai gal tada ir maziau skambučių...
zynaida
2009 05 25, 17:54
sveikutes  gal galit kuri pakomentuot mano tyrimu atsakymus  LA1-36 raso max norma-41.Antikunai pries kardiolipina-7,37,raso max norma -19 Beta 2 mikroglb.-1,46 max norma-2,37 APCR-122 ,norma min-120,max-300
abigaile88
2009 05 25, 19:14
sveikutes,jo as netu prisiregistravau irgi po pietu birzelio menesiui,kad atliktu ta afs tyrima  ... aisku ne pin iguose esme,bet kartais idomumo deliai ,susimastai paskaiciuoti  ... tai kiek as supratau 2 k kartoja tyrima,kol duoda gydims (ar cia kiekvienai skiretingai?) na nezinau vaziuosiu ir as ,paziuresiu ka pasakysi jis man -o kai nuvaziuoji eini ii registratura,ar kaip?ten uzveda kokia kortele? kur ten nuvazevus reikia kreiptis nelabai zinau
abigaile88
2009 05 25, 19:51
katik ziurejau tai pas abraiti birzelio men,dar yra 20 laisvu vietu!bandykit registruotis!
sidrulka
2009 05 25, 22:04
QUOTE(abigaile88 @ 2009 05 25, 20:51) katik ziurejau tai pas abraiti birzelio men,dar yra 20 laisvu vietu!bandykit registruotis!  dėkui, pabandysiu Ne, tyrimą daro tik vieną kartą (vienu metu 3 tyrimus- paima kraujo i tris mėgintuvėlius), man du kartus darė, nes kraujas užkrešėjo ir negalėjo padaryt normalia tyrimo.... o pas hematologą vaziavau pati savo noru konsultuotis, nes galvojau, kad turiu tokia ligą, tai gal ja galima gydyti ne nėštumo metu, bet .... nieko nerado.... O nuvykus, bent jau zinai kur ginekologinis- akuserinis pastatas? nuo centrinių paėjus kairėn ir eiti per šonines duris- žodžiu iš galo. tik įėjus po kairei registratūra- vezkis pasą, sodrą ir siuntimą. Uzves kortelę ir zingsniuosi į priešingą pusę nuo egistratūros į trečią kab.... paskui kraujo imti vedasi i kita koridorių, bet prieš tai reikia susimokėt . sėkmės... einu bandyt registruotis Papildyta:QUOTE(zynaida @ 2009 05 25, 18:54) sveikutes  gal galit kuri pakomentuot mano tyrimu atsakymus  LA1-36 raso max norma-41.Antikunai pries kardiolipina-7,37,raso max norma -19 Beta 2 mikroglb.-1,46 max norma-2,37 APCR-122 ,norma min-120,max-300 oi, dėl tyrimų prasta aš komentatorė, palieku tai daktarų valioj... gal tau kuri kita pakomentuos...
sidrulka
2009 05 25, 22:23
QUOTE(sidrulka @ 2009 05 25, 23:04) dėkui, pabandysiu Ne, tyrimą daro tik vieną kartą (vienu metu 3 tyrimus- paima kraujo i tris mėgintuvėlius), man du kartus darė, nes kraujas užkrešėjo ir negalėjo padaryt normalia tyrimo.... o pas hematologą vaziavau pati savo noru konsultuotis, nes galvojau, kad turiu tokia ligą, tai gal ja galima gydyti ne nėštumo metu, bet .... nieko nerado.... O nuvykus, bent jau zinai kur ginekologinis- akuserinis pastatas? nuo centrinių paėjus kairėn ir eiti per šonines duris- žodžiu iš galo. tik įėjus po kairei registratūra- vezkis pasą, sodrą ir siuntimą. Uzves kortelę ir zingsniuosi į priešingą pusę nuo egistratūros į trečią kab.... paskui kraujo imti vedasi i kita koridorių, bet prieš tai reikia susimokėt . sėkmės... einu bandyt registruotis Valio,  užsiregistravau. O tu gavai ten tą kažkokį patvirtinimą sms-u, kad tave tikrai užregistravo? aš įtariu gausiu rytoj, nes dbr jau ne darbo valandos... dingstu, mergikės, kelioms dienukėms iš forumo, nes ryt guluosi profilaktiškai i ligoninę iki penktadienio... na, tiesiog, turiu pagulėt, kad paskui man galėtų tęsti biuletenį, o į darbą oi kaip nenoriu nervisntis su tais mokiniais... tai gal kaip nors ištempsiu su biuleteniui iki mokslo metų galo.... tai sėkmės visoms. iki susirašymų Papildyta:oi, dėl tyrimų prasta aš komentatorė, palieku tai daktarų valioj... gal tau kuri kita pakomentuos...
abigaile88
2009 06 03, 18:09
gal k as galit pakomentuoti,kokie buna tyr ats-kai AFS TEIGIMAS ? ACIU
sidrulka
2009 06 03, 20:30
QUOTE(abigaile88 @ 2009 06 03, 19:09) gal k as galit pakomentuoti,kokie buna tyr ats-kai AFS TEIGIMAS ? ACIU  mano atsakymai daryti 2004 m tokie: antikardiolipidiniai a/h ...6<6,25 GPL - neigiami Lupus antikoguliantus - teigiamas (DATL -33", DATL -LA -43") Leideno faktorius- teigimas -106" Išvada- kombinuota trombofilija
Dryžuota bitė
2009 06 04, 12:27
Sidrulka,kaip Jums sekasi? Kaip zirniukas auga,kokios sveikateles pas Jus?
dreziuke
2009 06 04, 17:39
QUOTE(abigaile88 @ 2009 06 03, 20:09) gal k as galit pakomentuoti,kokie buna tyr ats-kai AFS TEIGIMAS ? ACIU  Sveikute, tokiu konkreciu normu, pagal kurias butu galima spresti yra AFS ar ne nera. Kiekvienu atveju tos normos nustatomos individulaliai. Kai gauni lapeli su ats. buna parasyta normos ir teigiamas arba neigiamas. Tikiuos aiskiai parasiau, jei ne klausk. Sidrulka, kaip laikaisi?
sidrulka
2009 06 04, 21:11
QUOTE(dreziuke @ 2009 06 04, 18:39) Sveikute, tokiu konkreciu normu, pagal kurias butu galima spresti yra AFS ar ne nera. Kiekvienu atveju tos normos nustatomos individulaliai. Kai gauni lapeli su ats. buna parasyta normos ir teigiamas arba neigiamas. Tikiuos aiskiai parasiau, jei ne klausk. Sidrulka, kaip laikaisi? Sveikutės, Ačiū už rūpestėlį... nedrįstu vis dar pati girtis, kad neprasišnekėčiau.... šiaip lyg ir viskas ok.... turim jau 11 sav.... kitą sav važiuojam pas Abraitį genetinima tyrimui, tai bus matyt... Kiekvineas tryimas kelia nerimą.... bet kol kas kiek daryta kraujo, šlapimo, kraujo krešumo tyrimų, viskas buvo ok... Echoskopiją darė praeitą sav, irgi lyg ir gerai... Na, jei bus taip ir toliau, tai sakysiu, kad Clexane vaistai visų su AFS išganymas... sėkmės ir jums... parašysiu po genetinių tyrimų... tn sako ima tik kraujuką, jei viskas gerai, tai nieko daugiau ir nedaro... o jei ne... Viskas bus gerai
Dryžuota bitė
2009 06 05, 07:44
QUOTE(sidrulka @ 2009 06 04, 23:11) Sveikutės, Ačiū už rūpestėlį... nedrįstu vis dar pati girtis, kad neprasišnekėčiau.... šiaip lyg ir viskas ok.... turim jau 11 sav.... kitą sav važiuojam pas Abraitį genetinima tyrimui, tai bus matyt... Kiekvineas tryimas kelia nerimą.... bet kol kas kiek daryta kraujo, šlapimo, kraujo krešumo tyrimų, viskas buvo ok... Echoskopiją darė praeitą sav, irgi lyg ir gerai... Na, jei bus taip ir toliau, tai sakysiu, kad Clexane vaistai visų su AFS išganymas... sėkmės ir jums... parašysiu po genetinių tyrimų... tn sako ima tik kraujuką, jei viskas gerai, tai nieko daugiau ir nedaro... o jei ne... Viskas bus gerai  Dziugu del Jusu  Tikrai viskas bus gerai,ir jau greit baigsit pirmaji trimestriuka
|
|