Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: skiepai nuo gimdos kaklelio vezio
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų sveikata > Skiepai
Pages: 1, 2
Sviesioji
Tingejau as rasyt, bet parasysiu... Ir siame skiepe yra konservantas aliuminio hidroksidas... Tad pasidarius si skiepa priartinat sau senatveje Alcheimeri. bigsmile.gif
Sviesioji
Sio skiepo pasaliniai: mirtis, VCP, alergija, skausmas.
Placiau (sudba privivki4 video):
http://www.autismnet.ru/video.html
Sviesioji
Apie Gardasil gimdos kaklelio skiepas

Gardasil - the great HPV vaccination exposed
http://www.infonews.co.nz/news.cfm?l=1&t=0&id=18356

11 women died after exposure to Merck’s Gardasil HPV vaccination would you give it to your daughter?

11 moterų mirė po kontakto su "Merck" Gardasil ŽPV vakcinacija
google vertimas:
http://translate.google.lt/translate?hl=lt...18356%26hl%3Dlt
Fedes
QUOTE(skruzdeda @ 2010 08 16, 22:25)
Mano gine labai agitavo pasiskiepyti. Anksciau kazkaip buvo iki 26 metu, o dabar sako galima bet kokio amziaus skiepytis. Jinai savo agitavima grinde tuo, kad sako, jog daro tyrimu ir pas labai daug moteru randa ŽPV. Tuomet as klausiau, gal vertetu paziureti, ar tas virusas jau yra pas mane. Jeigu jis yra, tai kokia prasme skiepytis. Jinai sake, jog visvien yra parsme, tipo jeigu organizmas sudorotu si karta esama virusa, tai kita karta jau suveiktu apsauga. Bet man kazkaip visvien galai nesueina. Jeigu organizmas sudorotu ta virusa, taigi turetu gal imunitetas susiformuoti jam? Na net nezinau. Vaiko tai be abejo neskiepyciau, bet va pati neapsisprendziu. ir aisku nesityriau, ar yra pas mane tas ŽPV.
*

šiaip iš tikro galai nesueina... panašu į siūlymą skiepytis nuo gripo tuo metu,kai jau juo sergi. gal nebent kas kitas galėtų moksliškai paaiškinti, jeigu jau turi organizme virusą, tai koks skiepų poveikis tuomet? g.gif
stripulis
QUOTE(Sviesioji @ 2010 08 17, 16:40)
Tingejau as rasyt, bet parasysiu... Ir siame skiepe yra konservantas aliuminio hidroksidas... Tad pasidarius si skiepa priartinat sau senatveje Alcheimeri.  bigsmile.gif
*

Įmesiu ir čia tą pačią info, kurią įmečiau kitur.
"aliuminis yra natūraliai žemės plutoje pasitaikantis elementas. Jo yra mūsų vandenyje, maiste, ore, kuriuo kvėpuojame, ir net krūties piene. Naujagimis gauna reikšmingai daugiau aliuminio per pirmuosius pusę gyvenimo metų iš krūties pieno ar mišinuko nei iš skiepų (maždaug 4,4 miligramų aliuminio iš skiepų, 7 miligramai iš krūties pieno, 38 miligramai iš mišinėlių ir 117 miligramų iš sojų mišinėlių). Šis faktas dažniausiai patogiai pamirštamas prieš skiepus nukreiptoje literatūroje."

šaltinis - 2010 m. Scott Cohen, garsaus JAV pediatro knyga "Eat sleep poop".

Papildyta:
p. s. skiepyti nuo ŽPV neagituoju wink.gif Tiesiog pabodo tos vos ne kiekvienoj temoj pasitaikančios nesąmonės apie aliuminio siaubingąją "žalą" per skiepus.
Sviesioji
ГАРДАСИЛ® (GARDASIL)
http://www.vidal.ru/poisk_preparatov/gardasil.htm

Категория В. Адекватных и строго контролируемых исследований безопасности применения Гардасила при беременности не проводилось. Потенциальное воздействие вакцины на репродуктивную функцию у женщин и на плод не изучалось.

Данных, свидетельствующих о том, что введение вакцины Гардасил® оказывает нежелательное воздействие на фертильность, беременность или на плод не имеется.

http://ru.wikipedia.org/wiki/Фе...;ть
Ферти́льность (лат. fertilis - плодородный, плодовитый) — способность половозрелого организма создавать жизнеспособное потомство.

Tai toksiskas elementas. Doze nera didele, taciau turi tendencija kauptis organizme, ypac zmonems, turincioms problemu su inkstais.
http://ru.wikipedia.org/wiki/Ал...;ий
taupuokle
QUOTE(Fedes @ 2010 12 01, 02:15)
šiaip iš tikro galai nesueina... panašu į siūlymą skiepytis nuo gripo tuo metu,kai jau juo sergi. gal nebent kas kitas galėtų moksliškai paaiškinti, jeigu jau turi organizme virusą, tai koks skiepų poveikis tuomet? g.gif
*

man aiskino taip,jei turi ZPV,tada reikia pasidaryti onkocitologini tepineli,jei jis neigiamas,vadinasi ZPV dar nepradejo daryti savo "juodojo" darbo ir skiepas apsaugos nuo to,kad ateityje tas ZPV nesuaktyvetu,tai yra neleidzia jau sedimam ZPV pasidaryti aktyviam ir sukelti vezi. O jei neturi ZPV tai pasigamina tiesiog antikuniai pries sita virusa,ir tu jo neuzsikreti.
Fedes
QUOTE(taupuokle @ 2011 01 10, 00:20)
man aiskino taip,jei turi ZPV,tada reikia pasidaryti onkocitologini tepineli,jei jis neigiamas,vadinasi ZPV dar nepradejo daryti savo "juodojo" darbo ir skiepas apsaugos nuo to,kad ateityje tas ZPV nesuaktyvetu,tai yra neleidzia jau sedimam ZPV pasidaryti aktyviam ir sukelti vezi. O jei neturi ZPV tai pasigamina tiesiog antikuniai pries sita virusa,ir tu jo neuzsikreti.
*

ačiū už ats. 4u.gif
gal atsiras kas nors, kas pakomentuos iš medicininės pusės? t.y. mediciną studijavusių.

nes man pačiai domu, kaip yra užsikrėtimo atveju - aš kaip suprantu, jei jau esi užsikrėtęs, organizmas su tuo susikovojo, tai kuo tai skiriasi nuo skiepų? man rodos jau organizmas ir taip gamino antikūnių. kodėl jam reikia skiepų dozės, kad tie antikūnai gamintųsi? ir kodėl kai natūraliai užsikrėti, bet nesergi, išlieka grėsmė susirgti, o kai per skiepus - ne?
irena33
Domėjausi apie šią vakciną, bet esu kol kas skeptiškai nusiteikusi. g.gif Kiek gydytoja paaiškino, skiepijant suleidžiama super maža dalelė viruso (gal ne visai paties viruso), o tai skatina antikūnų gamyba organizme. Antikūnų prisigamina daug ir organizmas tuomet atpažįsta ir būna pasiruošęs sunaikinti jį puolantį virusą. Jeigu nesiskiepijate, tuomet užsikrėtimo metu organizmas gauna iškart didelę dozę viruso, su kuriuo yra sunkiau kovoti - reikia laiko antikūniams pasigaminti, o tuo tarpu kol tie antikūnai gaminasi virusas "valgo" sveikas lasteles ir dauginasi. Tikiuosi gerai perpasakojau gydytojos paaiškinimą smile.gif
dragostėja
QUOTE(bimkutele @ 2009 04 11, 09:53)
didžiausias absurdas ši vakcina,užsenyje ne viena mergaitė nukentėjo nuo šios vakcinos doh.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Netikiu, kad tai panacėja schmoll.gif
Sviesioji
QUOTE(irena33 @ 2011 01 12, 22:57)
Domėjausi apie šią vakciną, bet esu kol kas skeptiškai nusiteikusi. g.gif  Kiek gydytoja paaiškino, skiepijant suleidžiama super maža dalelė viruso (gal ne visai paties viruso), o tai skatina antikūnų gamyba organizme. Antikūnų prisigamina daug ir organizmas tuomet atpažįsta ir būna pasiruošęs sunaikinti jį puolantį virusą. Jeigu nesiskiepijate, tuomet užsikrėtimo metu organizmas gauna iškart didelę dozę viruso, su kuriuo yra sunkiau kovoti - reikia laiko antikūniams pasigaminti, o tuo tarpu kol tie antikūnai gaminasi virusas "valgo" sveikas lasteles ir dauginasi. Tikiuosi gerai perpasakojau gydytojos paaiškinimą  smile.gif
*

Sutvarkius savo PH rodiklius, jokie vyrusai prie jusu aplamai nekibs is aplinkos, o jei ir kibs, tai neprikibs, kitaip visi zmones viskuo masiskai sirgtu. O va kad prikibs vyrusai is vakcinos pasiskeipijus, tai jau garantuota.
Nesuprantu, kodel siekiant tikslo buti sveikam, butina rinktis vakcinas, o ne sveika gyvenimo buda? Juk tu vyrusu tukstanciai, nuo visu ne pasiskiepysi...
Sviesioji
http://zembla.vara.nl/Voorpagina.1975.0.html?&tx_ttnews[tt_news]=7459&tx_ttnews[backPid]=1974&cHash=92c8bcab92
Sviesioji
Siame forume yra nemazai "geru" nuorodu apie siuos skiepus:
http://forum.sevastopol.info/viewtopic.php...4&start=250
Milux
As manau kad cia eilinis pinigu plovimas ir tiek, dar skiepas sitas veikia 6 metus berods ir gaunasi jai mergaite paskiepija tai jai reiks skiepytis visa gyvenima blink.gif o kaip dar sutaikyt kad nesutaptu su nestumu.Na bet cia tai nieko, bet man va idomiausia nuo kada vezys - tai virusas ar infekcine liga g.gif
Fedes
QUOTE(Milux @ 2011 02 09, 21:33)
As manau kad cia eilinis pinigu plovimas ir tiek, dar skiepas sitas veikia 6 metus berods ir gaunasi jai mergaite paskiepija tai jai reiks skiepytis visa gyvenima blink.gif o kaip dar sutaikyt kad nesutaptu su nestumu.Na bet cia tai nieko, bet man va idomiausia nuo kada vezys - tai virusas ar infekcine liga g.gif
*

tema neteisingai pavadinta, tikrai nėra tokių skiepų nuo vėžio wink.gif
Milux
Na nezinau kaip teisingai tas skiepas vadinasi, bet visi taip ji vadina, bet kadangi ta baisi liga mano pacius artimiausius zmones yra palietusi , tai apie ja nemazai zinau ir tikrai joks skiepas nuo tos ligos neapsaugos schmoll.gif
Alekto
QUOTE(stripulis @ 2010 12 22, 17:06)
Įmesiu ir čia tą pačią info, kurią įmečiau kitur.
"aliuminis yra natūraliai žemės plutoje pasitaikantis elementas. Jo yra mūsų vandenyje, maiste, ore, kuriuo kvėpuojame, ir net krūties piene. Naujagimis gauna reikšmingai daugiau aliuminio per pirmuosius pusę gyvenimo metų iš krūties pieno ar mišinuko nei iš skiepų (maždaug 4,4 miligramų aliuminio iš skiepų, 7 miligramai iš krūties pieno, 38 miligramai iš mišinėlių ir 117 miligramų iš sojų mišinėlių). Šis faktas dažniausiai patogiai pamirštamas prieš skiepus nukreiptoje literatūroje."

šaltinis  - 2010 m. Scott Cohen, garsaus JAV pediatro knyga "Eat sleep poop".
Papildyta:
p. s. skiepyti nuo ŽPV neagituoju wink.gif Tiesiog pabodo tos vos ne kiekvienoj temoj pasitaikančios nesąmonės apie aliuminio siaubingąją "žalą" per skiepus.
*

Nors ir senas čia pasakymas,bet noriu paklaust jūsų.Ar čia rašot apie aliuminį ar aliuminio hidroksidą,kaip rašė Šviesioji? Ar nepainiojat skirtingų dalykų?
Sviesioji
VA cia visas puslapiukas injekcijos nuo gimdos kaklelio vezio auku:
http://www.vaccineriskawareness.com/Gardas...-Victim-Support

Mire, mirstantys, paralizuoti, su epilepsija, encefalitu, smegenu sukretimais, regos sutrikimais ir kt. sunkiais pasaliniais.

google vertimas
http://translate.google.lt/translate?hl=lt...t%26prmd%3Divns
Nuotaikinga
Kadangi mane aktyviai atakavo skiepytis šia vakcina, pasidomėjau ir esu pakraupusi komercine skatinimo skiepytis dalimi.

Dabar nesurandu nuorodos, bet vėliau pasistengsiu rasti ir įkelsiu informaciją, kurioje vienas rusų mokslininkas pavadino šiuos skiepus genocidu prieš moteris - jau įrodyta, kad šis skiepas lemia merginų nevaisingumą. Manote tai bus viešai pripažinta???? Juk ne.
Užtat kokie pinigai paskui metami bus to nevaisingumo gydymui, kaip "pamaitins" finansiškai dirbtinio apvaisinimo klinikų biznio sferą doh.gif . Galai sueina... Babkių išmušinėjimo "verslo planas" į konkrečią kelių dešimtmečių ateitį unsure.gif

......
Pažįstu vieną moterį, kuri "augina" savo 36-rių metų dukrą, ją 3 metukų paskiepijo eiliniu skiepuku, ir sveika judri mergytė tapo... debile. Protinis atsilikimas klaikus. Graži, bruožai teisingi, sesės sveikos ir labai gražios, o jos visos tarpusavyje labai panašios, ir klaiku matyti silpnaprotės veido išraiškas, elgesį, dukrą, kurios negalima palikti nei minutei vienos, nes nežinia ką bet kurią minutę iškrės, o ji gi suaugusi, ir turi labai daug jėgos.

Sugriautas šeimos gyvenimas , ir bjauriausia - tėvai net turi medicininį patvirtinimą, kad silpnaprotystę iššaukė skiepai. Ir kas toliau? doh.gif Ar kas atsakė už tai manote? Niekas verysad.gif

Tėvai jau pensininkai (silpnaprotė dukra - jauniausia), ir rimtai pergyvena kas jų vaiką "augins" iki senatvės, nes jie neaišku kiek laiko dar turės jėgų su ja realiai kankintis, kitaip to nepavadinsi.

Va kai tokius realius atvejus pamatai ir suvoki kad medikams dėl savo padarytų darbelių nei motais, o lieka našta artimiesiems, gal geriau saugoti save ir savo vaikus patiems?

O jei jūsų mergaitė po temoje minimo skiepo taps nevaisinga? Ar tada mama labiau džiaugsis kad vaikas neserga liga, kuria gal ir taip nebūtų susirgusi? Bet jei to pasėkmė bus kad anūkus niekada nepriglaus prie širdies? Taip bus geriau??? Manote dukra jums atleis????? Manau - niekada doh.gif

Nepamirškim, kad farmacininams mes - tik STATISTINIS VIENETAS, nešantis dideles realias babkes doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Milux @ 2011 02 12, 02:41)
kadangi ta baisi liga mano pacius artimiausius zmones yra palietusi , tai apie ja nemazai zinau ir tikrai joks skiepas nuo tos ligos neapsaugos schmoll.gif

va būtent. Neapsaugos. Bet didesnė tikimybė kad pakenks doh.gif
ernoja
QUOTE(Nuotaikinga @ 2011 02 28, 03:32)
O jei jūsų mergaitė po temoje minimo skiepo taps nevaisinga? Ar tada mama labiau džiaugsis kad vaikas neserga liga, kuria gal ir taip nebūtų susirgusi? Bet jei to pasėkmė bus kad anūkus niekada nepriglaus prie širdies? Taip bus geriau??? Manote dukra jums atleis????? Manau - niekada  doh.gif

Nepamirškim, kad farmacininams mes - tik STATISTINIS VIENETAS, nešantis dideles realias babkes  doh.gif
Papildyta:

va būtent. Neapsaugos. Bet didesnė tikimybė kad pakenks  doh.gif
*

O jeigu priešingai: jūsų dukra susirgs gimdos kaklelio vėžiu dar nepadgimdžiusi. Ar atleisite sau, ar atleis jums jūsų dukra už tai, kad jos nepaskiepijot ir taip galėjot išvengti tos ligos? Niekiniai tokie argumentai, nes niekas nežino, kas bus ir ko nebus doh.gif Vieni tyrimai prieštarauja kitiems, nori užsidirbti farmacininkai, lygiai taip pat nori užsidirbte hemeopatai, aiškinantys, kad tik jie gali išgydyti ligas, lygiai taip pat nori uždirbti eilinės bobutės, pasakojančios, kad sugeba užkalbėti nuo ligų. Visų tikslas vienas- uždirbti.

O apie skiepą: mano mama mirė nuo vėžio. Užteko to, ką mačiau išvešėjus metastazėms. Kiekvienas žmogus turi spręsti. Aš, mačiusi ligos pasekmes, savo dukrą skiepyčiau.
Milux
QUOTE(Nuotaikinga @ 2011 02 28, 04:32)
va būtent. Neapsaugos. Bet didesnė tikimybė kad pakenks  doh.gif
*

drinks_cheers.gif

QUOTE(ernoja @ 2011 03 01, 18:44)
O jeigu priešingai: jūsų dukra susirgs gimdos kaklelio vėžiu dar nepadgimdžiusi. Ar atleisite sau, ar atleis jums jūsų dukra už tai, kad jos nepaskiepijot ir taip galėjot išvengti tos ligos? Niekiniai tokie argumentai, nes niekas nežino, kas bus ir ko nebus doh.gif Vieni tyrimai prieštarauja kitiems, nori užsidirbti farmacininkai, lygiai taip pat nori užsidirbte hemeopatai, aiškinantys, kad tik jie gali išgydyti ligas, lygiai taip pat nori uždirbti eilinės bobutės, pasakojančios, kad sugeba užkalbėti nuo ligų. Visų tikslas vienas- uždirbti.

O apie skiepą: mano mama mirė nuo vėžio.  Užteko to, ką mačiau išvešėjus metastazėms. Kiekvienas žmogus turi spręsti. Aš, mačiusi ligos pasekmes, savo dukrą skiepyčiau.
*

aiskus kad visi nori uzsidirbt, bet deje del to skiepo nera dar teigiamu atsiliepimu, deje nera faktu kad jis kazka isgelbejo, bet tikimybe didziule salutiniu poveikiu ir maza ale nustatyta galimybe apsisaugoot nuo vezio.Serga sia baisia liga daug zmoniu, bet kur tikimybe kad jusu dukra susirgs is vis? Daug serganciu sia liga, tiksliau prasirgusiu sekmingai gyvena toliau issigyde.
Uzuojauta del jusu mamos 4u.gif tik jau cia varijanytas kad mama nori padet sau o ne dukrai, mazdaug paskiepysit ir busite rami, isitikinusi kad ji nesusirgs sia baisia liga? doh.gif o kaip nerimas del salutiniu poveikiu? o kam jis? svarbu kad jum ramu jog ale gimdos vezio nebus.O kur kiti veziniai susirgimai, beje dazniau pasitaikantys kaip po kruties vezys?kla darysit, tai jau neidomu, ne seimoj nebuvo tokiu atveju?
Gaila mergaites, gaila vaiku kai mamos gydo save , savo psihologine busena, isitikinusi kad jos sprendimas teisingas atsizvelgiant tik is josios puses, o kaip vaikas, kaip jam toliau gyvent jai tikrai ne duok D pasekmes - nevaisingumas?Ar jus pagalvojot apie dukra?Ji tokiu atveju patikekit niekada uz tai nepadekos, jau geriau veziu susirgt , galimybe issigydyt visada yra, nei niekada vaiku neturet! blink.gif
Tai gal pirma pati pasiskiepykit , ar nebijot kad pati susirgsite sia liga, nes jos sirgimo tikimybe didesne po 25 metu mirksiukas.gif o tada jau gal bus lengviau nusprest ar skiepyt mergaite unsure.gif
AlfaBeta
QUOTE(ernoja @ 2011 03 01, 19:44)

O apie skiepą: mano mama mirė nuo vėžio.  Užteko to, ką mačiau išvešėjus metastazėms. Kiekvienas žmogus turi spręsti. Aš, mačiusi ligos pasekmes, savo dukrą skiepyčiau.
*

Užjaučiu, ernoja verysad.gif Skaudus patyrimas.

Kaip matau iš Jūsų vaikučių amžiaus liniuotės, Jūs turite du sūnus. Mergaitės dar neturite. Tad galite kalbėti tik, kas būtų, jeigu būtų.

Jūs esate įsitikinusi, kad vakcina nuo ŽPV tikrai apsaugotų Jūsų dukrą? Kalbam apie konkretų vėžinį susirgimą - gimdos kaklelio vėžį.

Apie vakciną nuo žmogaus papilomos viruso (ŽPV) tikrai daug kontraversiškų nuomonių girdėjome, skaitėme, žiūrėjome video. Daugiau neigiamų atsiliepimų.

O apie efektyvumą galima bus spręsti tik po tam tikro laiko tarpo. Jei bus įmanoma sužinoti objektyvius statistinius duomenis, kurie rodys, kad gimdos kaklelio vėžio atvejų sumažėjo būtent nuo tada, kai mergaitės pradėtos skiepyti nuo ŽPV.

Tačiau riziką susirgti gimdos kaklelio vėžiu kelia ir kai kurie kiti faktoriai.

Lytiniu būdu užsikrečiama ne tik ŽPV.

Grįžtant prie ŽPV...Laimei, žinoma, kad maistas, kuriame yra pakankamai karotino (provitamino A), vitaminių C ir E bei folatų, mažina riziką susirgti gimdos kaklelio vėžiu. Karotino trūkumas didina tokią riziką ir palaiko ŽPV infekciją organizme.

Kol vakcina palyginus neseniai naudojama, negalime tvirtinti, kad paskiepyta mergaitė ar moteris niekada nesusirgs arba kad vis tiek susirgs gimdos kaklelio vėžiu. Kol kas tiesiog skeptiškai žiūriu į šią vakciną.

Bet yra galimybė rinktis kiekvienam pagal savo supratimą ir patirtį.
DaSi
Ir dar daugiau straipsnių šia tema http://www.naturalnews.com/GoogleSearchRes...cines.html#1092

QUOTE(ernoja @ 2011 03 01, 17:44)
*

Mano mama turėjo gimdos vėžį. Metastazių pagalba dar gavo plaučių ir kaulų. Pasėkmės tikrai žiaurios. Savo dukrytės neskiepysiu.
linytes
Na, mano tėtis yra onkoginekologas, tai dėl šios vakcinos sakė,kad ji nėra šimtaprocentinė apsauga, nes ligą sukelia daug virusų, o skiepija ne nuo visų. g.gif
Sviesioji
QUOTE(ernoja @ 2011 03 01, 18:44)
mačiusi ligos pasekmes, savo dukrą skiepyčiau.
*

Ar jau paskiepijot?
Minėja
QUOTE(Sviesioji @ 2011 03 05, 22:42)
Ar jau paskiepijot?
*

Ji dukros gi neturi, uz tai lengva ranka ir rasineja, kad skiepytu. smile.gif
Rimantė1
Sveikos 4u.gif
Esu rizikos amžiaus, o dar ir dvi dukras auginu.
Tai kaip gi yra iš tiesų- verta skiepytis ar ne?
Daug prieštaringų nuomonių. Ir išvis kuriozai- pasiskiepinus padidėja rizika susirgti doh.gif
Apie vakcinacija aplamai šiek tiek išmanau. Nu bet tokio kuriozo mechanizmo nesuvokiu. Tai kam tada agituojama? Ar dėl komercijos galima laidoti žmonių sveikatą...
Nuotaikinga
QUOTE(Rimantė1 @ 2011 03 07, 13:20)
Tai kaip gi yra iš tiesų- verta skiepytis ar ne?
Daug prieštaringų nuomonių. Ir išvis kuriozai- pasiskiepinus padidėja rizika susirgti doh.gif
Apie vakcinacija aplamai šiek tiek išmanau. Nu bet tokio kuriozo mechanizmo nesuvokiu.

Ir aš esu tokioje pat atseit "rizikos grupėje", todėl labai domėjausi šiais "skiepais".
Kada labai ieškai - sako kad atsakymas pats ateina...
Yra pasaulyje ir atsakingų, dar sąžinės ir padorumo nepraradusių mokslininkų. Vienas iš jų pasakė - skiepijimas nuo gimdos kaklelio vėžio - tai masinė moterų sterilizacija doh.gif verysad.gif

Gali pasiklausyti pati - va visas kalnas informacijos.
Garso takelis : http://enioway.ru/index.php?option=com_con...0&Itemid=68
Kažkiek su vaizdu: http://eniology.org/online.php

Tai kam tada agituojama? Ar dėl komercijos galima laidoti žmonių sveikatą...

jei klausimą užduoti kitaip - "kiek babkių gaus gydytojas ar medicinos įstaiga, padariusi eilinį eksperimentą farmacijos kompanijai" - atsakymas taps daugiau nei akivaizdus.

PADORUMO NEPRARADĘ medikai skiepytis neskatina

O dabartiniai daktariukai manau gauna labai siaurą profiliuotą išsilavinimą, ir net nelabai suvokia viso šio komercinio eksperimento mąsto doh.gif Mes vaikystėje gaudavome VIENINTELĘ VAKCINĄ - nuo raupų. Ir gyvenome, ir užaugome, ir esame sveikesni nei dabartinis jaunimas.

Kodėl jaunos panelės nesuveda galų, kad tai net išorėje matoma? Kalbu apie celiulitą, kurio mūsų močiutės net neturėjo.
Aš jo taip pat neturiu, o mano dukros kojos jau baisios. Susimąstykit, jaunos damos. Medicinos magnatams žmogus - tik STATISTINIS VIENETAS verysad.gif

va dar vienas filmas apie skiepus rusų kalba:
http://go.mail.ru/detailsv.html?q=%CF%F0%E...p;sf=0&fr=1
kalba akademikė... Ji dar turi padorumo neparsiduotifarmacijos klanui
Nuotaikinga
Bent vienas padorus gydytojas kalba atviru tekstu:

video įrašas - lietuviškai
elyja
į gydytojus, kurie ragina pasiskiepyti, rodo pirštu, ir sako, kad jie parsidavę. o kodėl niekas nepasidomi, kas stovi už tų, kurie pasisako "prieš" skiepus nuo gimdos kaklelio vėžio? va vienas iš pavyzdžių, kaip suklastojami tyrimai, įrodantys skiepų "žalą" http://www.lrytas.lt/-13203138861318975868...-suklastoti.htm. be to, vakcina nuo gimdos kaklelio vėžio privalomai skiepijama 18 ES valstybių, Europos Komisija patvirtino šią priemonę kaip saugią ir efektyvią. štai kodėl kitur mirtingumas kelis kartus mažesnis moterų nuo gimdos kaklelio vėžio negu pas mus - Lietuvoje
Eureka
QUOTE(Nuotaikinga @ 2011 03 12, 10:24)
  Mes vaikystėje gaudavome VIENINTELĘ VAKCINĄ - nuo raupų.

Tai kad ne vienintelę...smile.gif
Vaikai buvo skiepijami:
nuo raupų - baigta skiepyti apie 1978 metus,
nuo tuberkuliozės- pradėta skiepyti 1957 m.,
nuo difterijos,stabliges,kokliušo - pradeta skiepyti 1956m.,
nuo poliomielito - pradeta skiepyti 1957 m.,
nuo tymų - pradeta skiepyti 1964 m.
...

Beje, mano mama neskiepyta visai. O jau celiulitas...ohoho...Aš kol kas neturiu.
dange
QUOTE(elyja @ 2011 11 15, 11:44)
į gydytojus, kurie ragina pasiskiepyti, rodo pirštu, ir sako, kad jie parsidavę. o kodėl niekas nepasidomi, kas stovi už tų, kurie pasisako "prieš" skiepus nuo gimdos kaklelio vėžio? va vienas iš pavyzdžių, kaip suklastojami tyrimai, įrodantys skiepų "žalą" http://www.lrytas.lt/-13203138861318975868...-suklastoti.htm. be to, vakcina nuo gimdos kaklelio vėžio privalomai skiepijama 18 ES valstybių, Europos Komisija patvirtino šią priemonę kaip saugią ir efektyvią. štai kodėl kitur mirtingumas kelis kartus mažesnis moterų nuo gimdos kaklelio vėžio negu pas mus - Lietuvoje
*

Na, visgi ne todėl mirksiukas.gif ŽPV vakcina skiepyti pradėta dar neseniai. Skiepyjamų amžiaus grupė- ne ta, kurioje dažniausiai sergama gimdos kaklelio vėžiu, o ir pačiam vėžiui išsivystyti nuo užsikrėtimo ŽPV iki vėžio reikia nemažai laiko. Taigi pagrindinė mažesnio mirtingumo nuo gimdos kalelio vėžio priežastis labiau manyčiau ta, jog užsienyje moterys moka rūpintis savo sveikata, reguliariai tikrinasi, todėl nustatomi atvejai, kai procesas dar nėra pažengęs(displazija, carcinoma in situ ir pan) ir moteriai realiai galima padėti visiškai pasveikti. Apie vakcinos veiksmingumą galima bus kalbėti po kelių dešimtmečių, o kolkas tai daugiau matematinis modeliavimas į ateitį, nei reali epidemiologija.
saules_asarele
teoriškai vėžys turi vystytis nemažai laiko, teoriškai neturėtų sirgti jaunos merginos - bet pasitaiko visko. o pasinaudoti galimybe išvengti vėžio manau daugelis norėtų - kalbant ne tik apie gimdos kaklelio vėžį, deja, turbūt kitose srityse tokios galimybės nėra, nes ir sukėlėjai nėra taip tiksliai žinomi, kaip šiuo atveju - ŽPV.
dange
QUOTE(saules_asarele @ 2011 11 15, 13:06)
teoriškai vėžys turi vystytis nemažai laiko, teoriškai neturėtų sirgti jaunos merginos - bet pasitaiko visko. o pasinaudoti galimybe išvengti vėžio manau daugelis norėtų - kalbant ne tik apie gimdos kaklelio vėžį, deja, turbūt kitose srityse tokios galimybės nėra, nes ir sukėlėjai nėra taip tiksliai žinomi, kaip šiuo atveju - ŽPV.
*

Epidemiologinių tyrimų duomenimis LT didžiausias sergamumas gimdos kaklelio vėžiu 35-49 metų amžiaus grupėse. Taip, serga ir labai jaunos merginos, laimei gerokai rečiau. Skiepyjimas ŽPV vakcina galėtų mažinti sergamumą, tačiau akcentas dedamas ne ten mirksiukas.gif Jei pasiskiepyjusi moteris reguliariai nesilankys pas ginekologą, jei valstybė nesuras pakankamai resursų, kad ankstyvos patikros programos veiktų- jokio sergamumo ir mirtingumo mažėjimo mes neturėsim.
scared
QUOTE(dange @ 2011 11 15, 13:51)
Na, visgi ne todėl  mirksiukas.gif  ŽPV vakcina skiepyti pradėta dar neseniai. Skiepyjamų amžiaus grupė- ne ta, kurioje dažniausiai sergama gimdos kaklelio vėžiu, o ir pačiam vėžiui išsivystyti nuo užsikrėtimo ŽPV iki vėžio reikia nemažai laiko. Taigi pagrindinė mažesnio mirtingumo nuo gimdos kalelio vėžio priežastis labiau manyčiau ta, jog užsienyje moterys moka rūpintis savo sveikata, reguliariai tikrinasi, todėl nustatomi atvejai, kai procesas dar nėra pažengęs(displazija, carcinoma in situ ir pan) ir moteriai realiai galima padėti visiškai pasveikti. Apie vakcinos veiksmingumą galima bus kalbėti po kelių dešimtmečių, o kolkas tai daugiau matematinis modeliavimas į ateitį, nei reali epidemiologija.
*

vakcina nuo gimdos kaklelio vėžio - tikrai dar jauna. bet palyginus, kokiomis sąlygomis buvo kuriamos pirmosios vakcinos, kokia dabar konktrolė ir t.t., tai, manau, ji daug saugesnė už kitas, kurios buvo sukurtos kitoms ligoms išvengti. vienas mokslininkas jau gavo nobelio premiją už tai, kad išaiškino pagrindinį gimdos kaklelio vėžio sukėlėją - ŽPV, gal sekantis gaus už šios vakcinos sukūrimą. laikas parodys daug, bet gyvename dabar su savo sveikatos problemomis ir naudojamės būdais gydymo/prevencijos, kurie dabar pasiekiami
Deimantuke*
Netikiu as ta vakcina. ir jokios kontroles (deklaruojamos) manes neitikins. Ar suprantat, kad einama link to, kad jau nuo, atsiprasau, pirstelejimo bus atrasta vakcina. Paisikaitykit uzsienio saltinius kokie yra sios vakcinos padariniai. Viena dazniausiu pasekmiu - nevaisingumas. Taip, ji dar jauna, bet uzsienyje pirmoji sios vakcinos karta jau kankinasi su sia problema. Beje, yra netiesa, ka deklaruoja gamintojai, jog gimdos kaklelio vezi sukelia papilomos virusas. Absurdas visiskas.
Ir nepamirskit dar vieno dalyko, kad farmacija beveik aplenke (o gal ir aplenke) ginklu pramone, narkotikai jau seniausiai aplenkti. Farmacijos milzinai moka didziulius pinigus tiesiogiai vyriausybem tam, kad prastumti savo gaminius i rinka. Manote, kad vaistai ir vakcinos yra geris. NETIESA. Vartoti reikia labai atsargiai ir tik tada kada ju tikrai reikia, o ne tada "o gal ir pades", bet juk 50 proc. lieka "o gal nepades"
žydrynė
QUOTE(Deimantuke* @ 2011 11 26, 07:53)
Ar suprantat, kad einama link to, kad jau nuo, atsiprasau, pirstelejimo bus atrasta vakcina.
Farmacijos milzinai moka didziulius pinigus tiesiogiai vyriausybem tam, kad prastumti savo gaminius i rinka.
*

drinks_cheers.gif Keista,kad vis tik dar yra daug tėvų,to nesuvokiančių ir vis dar aklai tikinčių tuo,kad skiepai yra gėris
MisKaprizas
QUOTE(Deimantuke* @ 2011 11 26, 07:53)
Beje, yra netiesa, ka deklaruoja gamintojai, jog gimdos kaklelio vezi sukelia papilomos virusas. Absurdas visiskas.

mokslininkas, kuris šitą įrodė tyrimais, gavo Nobelio premiją. Tačiau Jūs manote, kad žinote geriau bigsmile.gif
Deimantuke*
QUOTE(MisKaprizas @ 2011 11 26, 14:57)
mokslininkas, kuris šitą įrodė tyrimais, gavo Nobelio premiją. Tačiau Jūs manote, kad žinote geriau  bigsmile.gif
*

As manau, kad zinau kam ir uz ka yra dalinamos Nobelio premijos. Manot, kad nera ten korupcijos ir interesu lobistu. Yra nemazai medziagos, kurioje laikomas sis faktas (kad papiloma sukelia) nepatvirtintu. Beje, garsiu mokslininku irgi.
Zmones yra vissikai naivus, jei mano, kad moksliniai atradimai neveikiami ekonomines naudos sekimu. Butu tik noras, o nauda ir is pirsto isciulpti galima.
dange
QUOTE(Deimantuke* @ 2011 11 26, 06:53)
Netikiu as ta vakcina. ir jokios kontroles (deklaruojamos) manes neitikins. Ar suprantat, kad einama link to, kad jau nuo, atsiprasau, pirstelejimo bus atrasta vakcina. Paisikaitykit uzsienio saltinius kokie yra sios vakcinos padariniai. Viena dazniausiu pasekmiu - nevaisingumas. Taip, ji dar jauna, bet uzsienyje pirmoji sios vakcinos karta jau kankinasi su sia problema. Beje, yra netiesa, ka deklaruoja gamintojai, jog gimdos kaklelio vezi sukelia papilomos virusas. Absurdas visiskas.
Ir nepamirskit dar vieno dalyko, kad farmacija beveik aplenke (o gal ir aplenke) ginklu pramone, narkotikai jau seniausiai aplenkti. Farmacijos milzinai moka didziulius pinigus tiesiogiai vyriausybem tam, kad prastumti savo gaminius i rinka. Manote, kad vaistai ir vakcinos yra geris. NETIESA. Vartoti reikia labai atsargiai ir tik tada kada ju tikrai reikia, o ne tada "o gal ir pades", bet juk 50 proc. lieka "o gal nepades"
*

g.gif O tarp "pirstelėjimo" ir gimdos kaklelio vėžio skirtumų neįžvelgiate?
JAV praėjo maždaug penkeri metai po ŽPV vakcinos įvedimo.Ar turite duomenų apie nevaisingumo paplitimą per paskutinį penkmetį, o taip pat nevaisingumo dažnį tarpvakcinuotų ir nevakcinuotų moterų g.gif
O kokia būtų jūsų teorija bigsmile.gif
Zemiete
QUOTE(žydrynė @ 2011 11 26, 13:32)
drinks_cheers.gif Keista,kad vis tik dar yra daug tėvų,to nesuvokiančių ir vis dar aklai tikinčių tuo,kad skiepai yra gėris
*

štai Jums senas, bet vertės nepraradęs straipsnis apie, tai nėra ko bijoti skiepų. profesoriaus Usonio nuomonė, parašiuso knygą apie skiepijimą - http://tavovaikas.lt/Straipsniai/Pirmieji-...bijoti-nereikia. taip kad kas norės, skiepysis tik pagrindiniais skiepais, kas norės - dar ir nuo vėjaraupių, encifalito ar gimdos kaklelio vėžio ir t.t. ir dauguma, manau, nesirenka aklai, o taip pat pasiskaitę, ir tai yra jų pasirinkimas
martinke
QUOTE(linytes @ 2011 03 05, 19:38)
Na, mano  tėtis yra onkoginekologas, tai dėl šios vakcinos sakė,kad ji nėra šimtaprocentinė apsauga, nes ligą sukelia daug virusų, o skiepija ne nuo visų. g.gif
*

bet ir ne visi ŽPV viruso tipai yra vienodai pavojingi. gimdos kaklelio vėžį šiaip keletas pagrindinių sukelia - http://www.gimdoskakleliovezys.lt/zpv-tipai.htm. būtent nuo šitų ŽPV tipų apsaugoti ir skirta vakcina.
bebenčiukė
Atimti Nobelio premiją iš Haraldo zur Hauseno, kuris nustatė, kad gimdos kaklelio vėžį sukelia ŽPV (matyt, farmacininkams parsidavė)! clap.gif
Aphanizomenone
ir Rentgena is kapo iskast ir galva nukirst, nes jis turbut CZV dirbo ir gama spinduliais kankino zmogelius smile.gif o ir pats Nobelis, tikrai zinau, buvo korupcijos salininkas. ir siaip, visi kaip susitare nori zmonija isnaikint.
kristule666
QUOTE(MisKaprizas @ 2011 11 26, 16:57)
mokslininkas, kuris šitą įrodė tyrimais, gavo Nobelio premiją. Tačiau Jūs manote, kad žinote geriau  bigsmile.gif
*

nupirkta biggrin.gif
vloreta
Sveikos,kadangi labai pradėjau dometis siais skiepais, nes auga dukra, tai radau tokia informacija su daug nuorodų, paskelbta neperseniausiai:

ILLINOIS, 2011 11 29 (LSN) - Gerai žinomas daktaras parengė 2 merginų video liudijimą apie Gardasil skiepų žalą . Skiepai skirti kovai prieš žmogaus papiloma virusą (ŽPV). Dr. Joseph Mercola pažymėjo, kad JAV Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) duomenys rodo, kad Gardasil skiepai kalti dėl 49 staigių mirčių, 213 nuolatinių neįgalumų, 137 gimdos kaklelio dysplasia, 41 gimdos kaklelio vėžio, tūkstančių tokių susirgimų, kaip galvos skausmas, pykinimas, genitalinės karputės, anafilakcinio šoko, grand mal convulsion, putojimas iš burnos, koma ir paralyžius. Dr. Mercola sako, kad ŽPV skiepai apsaugoja tik nuo 2 viruso štamų ŽPV -16 ir ŽPV- 18, kai yra daugiau nei 100 skirtingų ŽPV viruso rūšių, iš kurių mažiausiai 15 sukelia vėžį. Charlotte Haug, rugsėjo mėnesio žurnale New Scientist http://www.newscientist.com/article/dn2092...-seriously.html rašo, kad padidėjo skiepytų moterų skaičius, kurios susirgo priešvėžine organų stadija nuo kitų ŽPV štamo rūšių, nei buvo skiepytos. Pirmoji liudytoja Brittney pasakoja, kaip jai paralyžiavo abi kojas po Gerdasil skiepo. Kitame video Ashley liudija apie savo daugkaertinius vizitus pas gydytojus po pasiskiepijimo nuo ŽPV. ,,Mirtini kraujo krešuliai, širdies sustojimas ir `staigi mirtis dėl nežinomų priežasčių` atsitiko mergaitėms netrukus po skiepų nuo ŽPV,“ aiškina Dr. Mercola explains. Jis sako, kad dar neįrodyta, kad ŽPV apsaugoja nuo vėžio. ,,Esminis dalykas, kad Gardasil yra visai neefektyvus, labai pavojingas ir labai tuštinantis piniginę,“ daro išvadą Dr. Mercola. Video liudijimai: http://articles.mercola.com/sites/articles...11129_DNL_art_1
http://www.lifesitenews.com/news/gardasil-...ed-by-famed-doc
Deimantuke*
QUOTE(vloreta @ 2012 02 07, 19:00)
Sveikos,kadangi labai pradėjau dometis siais skiepais, nes auga dukra, tai radau tokia informacija su daug nuorodų, paskelbta neperseniausiai:

ILLINOIS, 2011 11 29 (LSN) - Gerai žinomas daktaras parengė 2 merginų video liudijimą apie Gardasil skiepų žalą . Skiepai skirti  kovai prieš žmogaus papiloma virusą (ŽPV). Dr. Joseph Mercola pažymėjo, kad JAV Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) duomenys rodo, kad Gardasil skiepai kalti dėl 49 staigių mirčių, 213 nuolatinių neįgalumų, 137 gimdos kaklelio dysplasia, 41 gimdos kaklelio vėžio, tūkstančių tokių susirgimų, kaip galvos skausmas, pykinimas, genitalinės karputės, anafilakcinio šoko, grand mal convulsion, putojimas iš burnos, koma ir paralyžius. Dr. Mercola sako, kad ŽPV skiepai apsaugoja tik nuo 2 viruso štamų ŽPV -16 ir ŽPV- 18, kai yra daugiau nei 100 skirtingų ŽPV viruso rūšių, iš kurių mažiausiai 15 sukelia vėžį. Charlotte Haug, rugsėjo mėnesio žurnale New Scientist http://www.newscientist.com/article/dn2092...-seriously.html rašo, kad padidėjo skiepytų moterų skaičius, kurios susirgo priešvėžine organų stadija nuo kitų ŽPV štamo rūšių, nei buvo skiepytos. Pirmoji liudytoja Brittney pasakoja, kaip jai paralyžiavo abi kojas po Gerdasil skiepo. Kitame video Ashley liudija apie savo daugkaertinius vizitus pas gydytojus po pasiskiepijimo nuo ŽPV. ,,Mirtini kraujo krešuliai, širdies sustojimas ir `staigi mirtis dėl nežinomų priežasčių` atsitiko mergaitėms netrukus po skiepų nuo ŽPV,“ aiškina Dr. Mercola explains. Jis sako, kad dar neįrodyta, kad ŽPV apsaugoja nuo vėžio. ,,Esminis dalykas, kad Gardasil yra visai neefektyvus, labai pavojingas ir labai tuštinantis piniginę,“ daro išvadą Dr. Mercola. Video liudijimai: http://articles.mercola.com/sites/articles...11129_DNL_art_1 
http://www.lifesitenews.com/news/gardasil-...ed-by-famed-doc
*

thumbup.gif Nesuprantu, kaip dar neaisku, kad farmacininkams musu sveikata nerupi. Tikslas sudaryti grandine - polinkis ligoms (skiepai tame tarpe) -> vaistai. O jau mokslininku irgi visokiu buna ir juos dar reikia finansuoti, o kas juos finansuoja? Ir tu tyrimu isvados nebegali buti nenaudingos finansuotojams.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.