o mes naudojom nuo pirmu dienu, manau, kad tas stuburas ne nuo to krypsta, kolege siuo klausimu labai diskutavo, ji su medicina turi daug bendro ir sake pagrindas yra tas, kad tevai labai jau greitai nori savo vaikus statyti, sodinti ir t.t, kiek dabar vaiku yra su iskrypusiais stuburais, tai baisus vaizdai....
Nuo 6 men. miega ant tokios plonytės pagalvytės
Mes nenaudojam pagalvytes...Esu tik patiesusi uzvalkaliuka, kad mano seiliuzas nebutu visa laika ant slapios paklodes..
Iki 6 men, tai nerekomeduoja..O ir veliau kazkokia plonyte gal ir galima..
mes irgi dar nenaudojam pagalveles, ir nesiruosiu greit naudoti, nemanau kad ji dabar reikalinga. gal veliau kai bus kokie 6 menesiukai
o mes iki siol be pagalves,tiesiog matrasas pakeltas vienam gale
Pagalvele dukrytei pradejau deti ~ 1 m. Ji plonute is vaikiskos patalynes komplekto
Neplanuoju iki metu...
Nuo tryju menesiu
Mes irgi kazkur nuo 6men tokia plonyte naudojam
Planuojam iki kokiu metu miegoti be pagalves
Ant pagalves pradejau guldyti nuo metuku laiko.
Papildyta: Ant pagalves pradejau guldyti nuo 1 metuku.
o as rada va tokia pagalve... aisku jau jokios tradicines pagalveles nereiketu naudoti, bet sios aprasymas man pasirode pagristas.. ar kas turejote tokia?
mes tai plona pagalvele naudojom nuo gimimo, kuri komlekte patalynes buvo, bet mazajai musu princesei tai greit pradejo nepatikti ir reikalavo, kad buu minksciau pauldyta
O as guldau ant pagalveles, kuria mazgei mociute pasiuvo... jinai dabar issipureno ir yra gan minksta ir storesne negu buvo ansciau... bandziau guldyt be pagalves, bet man baisu, kad jai petukai sala... be to reiketu guldyt be pagalves, nes bisk galvele vienoj pusej pasiplojus
nuo 6 men guldau ant plonytes pagalves
Sveikos
Atleiskite,jei rasau ne vietoj,gal tokia tema kazkur ir yra,bet as neradau,tai nusprendziau parasyti cia. Norejau paklausti del ciuzinuko kudikiui-gal kas zino ar Airijoje yra pikrti tu kokosiniu ciuzinuku ir kaip jie turetu vadintis ir atrodyti? Mes pirkome vaikiska ciuzinuka,bet nezinau as ar jis kokosinis ar koks kitoks,tai jei atsirastu kazkas,kas zino apie tai daugiau,labai prasau,patarkite. siaip tas,kuri turim,gal ir geras maziukui musu,bet lieka ispaudas toks nuo galvytes,tai gal sakau nera labai gerai...ir dar- ar Dormeo ciuzinukas tinka kudikiui ar geriau tokio nepirkti,o ieskoti to kokosinio? Aciu visoms labai is anksto.
Na mums 7 mėnesiukai ir gulime ant pagalvės. Ir net nepasakyčiau, kad ant labai plonytės, na aišku ir ne ant suaugusių
Savo mazyte guldeme ant pagalves tik kai jai slogyte buvo, o siaip, iki metu, manau, neguldysiu, ji puikiai issimiega ir be pagalves
Mums 8,5mėn. ir jokios pagalvės dar nesiruošiame naudoti. Nuo gimimo po čiužiniu dedu sulankstytą rankšluostį, kad galvytė būtų šiek tiek aukščiau nei kūnas, manau kad taip ir vaikiukui patogiau ir mažiau atpilinėja
Mes miegam ant perlenkto flanelinio vystykliuko, o pagalvele naudojam vezimuke, nes jo lopsys man vis atrodo kad palinkes zemyn.. Vis isivaizduoju kad vaika zemyn galva vezu..
Siaip vyresniajai tai nuo puses metu plona pagalvele i lovyte dejau..
mums jau 1m.2 men.bet pagalvytes nenaudojam,nors ir turim....... :mirksiukas:miego kokybe del to nenukencia
QUOTE(Bambiniz @ 2010 01 18, 22:43) o as rada va tokia pagalve... aisku jau jokios tradicines pagalveles nereiketu naudoti, bet sios aprasymas man pasirode pagristas.. ar kas turejote tokia? Mes panasia naudojom tai buvo
o as nuo 10 men dedu pagalvele,nes pastebejau kad ant pagalves ji geriau miega nei vien ant ciuzinuko
Na kol mazas visai kudikelis tai manau geriau nekisti jokiu pagalviu
Mes planuojam isisgyti pagalve kai mazylei sukaks metukai
mes nuo mėnesio miegam ant rankšluostuko, kurio sulankstyto aukštis apie 1,5cm, mums taip gydytoja liepė, nors kažkaip įvairių nuomonių buvau prisiklausius reikia, nereikia pagalvės, bet gydytoja argumentavo, liepdama pačiai be pagalvės pamiegoti
laba diena
pirmasis sunus be pagalves miegojo iki6men,paskui visai plonyte dejau.o antrasis sunus nuo 3men miega ant pagalves del kreivakaklystes,pagalvyte dedam tik kai miega ant desiniojo soniuko.taip gydytoja patare
Su pagalve nuo 2 mė. be pagalvės, kol miegojo, tai maistelis kažkaip į nosytę subėgdavo jei valgydavo miegodama ir nosis būdavo nuolat užsikišus, kai tik padėjom pagalvę iš karto tos problemos dingo, o vaiką buvau ir pas LOR-us nutempus
Mes visai plonute naudojam nuo 7 mėn. nemiega visai, kai nėra nieko po galvyte.
Musu dukrytei 1m.6men ir ji miega be pagalves
Maniškiui metukai, vis dar miega be pagalvės, nes guli ant pilvuko, bijau, kad nedustų
Mes jau 11men dar be pagalvytes ir dar net nesirusiu deti
ant mazutes pagalveles paguldziau kai slogavo 6 men neuzkimsdavo nosytes taip greit, o po to ir liko
As guldau ant tos plonytes vaikiskos pagalves, kuri buvo prie patalynes, nuo triju men, ji gal 1 cm storio kai susispaudzia
mums tik 3 menesiokai , tai miegam be pagalvytes
Mūsų karaliukui jau keturi mėnesiai, tai ta pagalvytė lovytėj galima sakyt tik dėl grožio, nes neguldom dar ant jos.. Guldom, kad kojytės arčiau galo būtų ir viskas. Miega gerai, tai turbūt dar nereikia jam tos pagalvėlės..
Mano katiniukui jau puse metuku, bet apie pagalvyte negalvojame, konsultavausi su gydytoju, patare pagalvyte deti kai vaikui sueis metukai. Pazystu mamu, kurios pagalvyte deda ir nuo keliu menesiu, nieko blogo neatsitiko
Mes dejom pagalviuka nuo 6men
Ašb savo mažę, kol nesivartė, guldydavau ant poroloninės specialios pagalvės, kad nekiltų skrandžio turinys į viršų, nes jai refliuksas buvo labai stiprus ir ji ant lygaus paviršiaus prastai miegodavo. Kai pradėjo vartytis, jokios pagalvės jai nebereikėjo, nes keliaudavo per naktį po visą lovytę kaip koks piligrimas. O kai buvo maždaug pusantrų metukų, prieš vieną pietų miegą susirado namie pačią didžiausią ir bjauriausią pagalvę ir nusinešusi įsimetė į savo lovytę
sveikos,na as pradejau pagalvyte deti nuo antro menesiuko
O mano dukryte ant vaikisko pagalves miega nuo 2 menesiu. Masaziste patare, nes labai mego ziureti i virsu ir miegodavo galva uzrietus.
Mes guldom panasiai nuo 3- ju. men ant tos visai visai zemos pagalvytes
Mums 7 men ir miegame be pagalves. ir dar ilgai be jos miegosime
o mum jau 8 men ir galvoju reik pradet guldyt ant pagalveles bet tik del to kad turi diiidele sloga, o siaip tai irgi tikriausiai ilgai neguldyciau.
Na, mano iki siol spyria ta pagalve lauk, megejas miegot ant pilvo.
|