1 tema 2 tema 3 tema 4 tema 5 tema 6 tema 7 tema8 temaŠtai kaip mes išmokom puošt tortus:    Į PAPUOŠIMŲ TEMĄ būtina dėti visuokius papuošimus, tiek baibokus, tiek gėlytes, tiek papuoštus tortus, noriu pabrežti papuoštus, manau paprastas apibarstymas trupiniais gal ir nelabai tinka, nes pagrinde tai yra medutis, o jam turim atskirą temą. Bet, jeigu be trupinių ten bus kokie nors papildomi papuošimai, tai kodel gi ne. Taip pat prie nuotraukos reikia įdėti aprasymą iš ko padaryti tie papuošimai (beze, saldainių masė ir t.t.) ir kas tai per tortas. Taip pat nepamirstam - klausimai atsakymai papuošimų tema.
Kiekvienas papuošimas savotiškai gražus, nepriklausomai, ar tai 100-e barbi ar tukstantinis beze/grietinele puoštas tortas. Ir nesvarbu kas Jus esat, ar jau specas, ar tik naujokas. Cia laukiamos visos puošėjos. Mes visos mokomes, konsultuojames ir sememes patirties viena iš kitos. Dėl to mes taip greitai tobulejam. Paplėpeti renkames CIA
@adrij@
2009 04 11, 10:44
Rugiagėle , uzniukas ......nuostabūs jūsų tvariniai  Inočka laukia tortų net rankutėm ploja Vargu vargu ar jų daug bus .....fotiko nėra , o su tuo naujovišku fotkinti nemoku  .....be to pas mane standartas , daug su trafaretais , senų kliienčių toki notai , jokių šlep lep kad nebūtų  .....žinai po 20 metų ima , prie jų pripratisios , 2 nufotkinau , bet idėsiu po švenčių nes dabar neturiu kada .
registracija Velykiniuose gražiuose namučiuose  AČIŪ
vakar gaminti tortukai  visu tortu vidus medutis vazonas ir isgaubtas dengti cukrine mase, o tas kitas, kokoso drozles  tie kiasinukai M&M saldainiai Papildyta: Papildyta:geles padarytos is meducio torto lakstu Papildyta:dar dariau tokias varles Papildyta:ir krokodilus, nesliko cukrines mases nuo tortu dengimo
oho, kokia darbštuolytė
Nežinau net kur sudėti, tai gal čia sukrausiu vakar ir šiandien darbelius:  tai yra vaisinis-jogurtinis tortukas receptas, viršus užvožtas stipria persikine žele, padaryta kiaušiniams sudėti skirtoje lėkštėje kuklus medutis  juodasis miškas  dičkis juodasis miškas  medutis  MB-(santechninių prekių vadybiniko) išleistuvių iš darbo medutis: kranas iš saldaininės masės, pats masę darė, pats pjaustė, pats lipdė, net lakštus pats kočiojo medučiui
Povila$
2009 04 11, 14:37
QUOTE(Olesta @ 2009 04 11, 15:26) Nežinau net kur sudėti, tai gal čia sukrausiu vakar ir šiandien darbelius: OHO  tu tais tortais prekiaujia ar ką? Šitiek pridaryt...
čia Velykoms pažįstami užsiprašę buvo, pati dar be torto sėdžiu
JOLKA999
2009 04 11, 16:15
 tortas negro bucinys. Papildyta: medutis. Papildyta: pirmas aukstas-bananinis su maskarpone,antras-juodas miskas.
rozmarinas
2009 04 11, 16:39
o kodėl Daividija savo tortų foto vėliau išima?
daividija
2009 04 11, 18:04
QUOTE(rozmarinas @ 2009 04 11, 14:39) o kodėl Daividija savo tortų foto vėliau išima? as visai netycia karta pratryniau visas foto  dabar taip nebedarau..ai nera i ka ten ziuret...
OGO, kiek tortu prikepet
Aga, as irgi patebejau, kad Daividijos fotkes dingsta. Viena karta taip ieskojau, bet neradau. As siek tiek veliau irgi pasirodysiu su tortuku.
rugiagele26
2009 04 11, 18:47
QUOTE(Inočka @ 2009 04 11, 19:43) OGO, kiek tortu prikepet Aga, as irgi patebejau, kad Daividijos fotkes dingsta. Viena karta taip ieskojau, bet neradau. As siek tiek veliau irgi pasirodysiu su tortuku. Tortuku
Mergaites, stai ir as su tortuku. Vienam mazam berniukui metukai. Siek tiek ne taip norejau padaryt, bet kas gavos bus gerai. Tik labai uzsiknisau su kampais. Viduje jogurtinis kremas, 3 biskvitai, bananai, vysnios, persikai. Papuostas grietinele, drugeliai is sokolado, zaisliukai is Cipciuko mases, meskiukas is bulvytes.  Cia is virsaus  O cia soniukas,  O cia tik zaisliukai Torto svoris apie 4 kg. Cia lakstai buvo per visa skarda.
rugiagele26
2009 04 11, 18:54
Vajei... nu jau lygut lygutelis... kaip nulietas.. o zaisliuku mikroskopiskumas...  nu padirdeta is peties!!!
rozmarinas
2009 04 11, 19:11
a ko jus save peikiat i sakot, ai cia nulepelis, o cia mano baisybe? man tiek daividijos, tiek ir kitu cia dedami tortai baisiausiai gazus (kam teko su manim susidurt, tas zino, kad as tusciai niekad niekam nepadlaiziauju), o vat cia ateinu, vis is naujo perziuriu visas temas, nu ir sakau, nu jau dabar kaip desiu puost, jau kaip puosiu, nu tai jau bus tada. bet vis dar ta lemtingoji minute neateina  nu bet butinai kuo daugiau dekit tortu, viena diena vistiek as jus nukopijuosiu. kartau jau antruosiuose patiekaluos parodziau kaip sauniai visus metus visas kopijavau, tik tai pamatę, visos nusprogo is pavydo ir mane is ten isgrudo
daividija
2009 04 11, 19:13
Inocka,saunu  kaip jums taip lygiai pavyksta visak aptept,nu as toookia gleize,ir dar kiausiniu nemoku dazyt
rugiagele26
2009 04 11, 19:14
QUOTE(rozmarinas @ 2009 04 11, 20:11) a ko jus save peikiat i sakot, ai cia nulepelis, o cia mano baisybe? man tiek daividijos, tiek ir kitu cia dedami tortai baisiausiai gazus (kam teko su manim susidurt, tas zino, kad as tusciai niekad niekam nepadlaiziauju), o vat cia ateinu, vis is naujo perziuriu visas temas, nu ir sakau, nu jau dabar kaip desiu puost, jau kaip puosiu, nu tai jau bus tada. bet vis dar ta lemtingoji minute neateina  nu bet butinai kuo daugiau dekit tortu, viena diena vistiek as jus nukopijuosiu. kartau jau antruosiuose patiekaluos parodziau kaip sauniai visus metus visas kopijavau, tik tai pamatę, visos nusprogo is pavydo ir mane is ten isgrudo 
Povila$
2009 04 11, 19:14
QUOTE(rozmarinas @ 2009 04 11, 20:11) a ko jus save peikiat i sakot, ai cia nulepelis, o cia mano baisybe? man tiek daividijos, tiek ir kitu cia dedami tortai baisiausiai gazus (kam teko su manim susidurt, tas zino, kad as tusciai niekad niekam nepadlaiziauju), o vat cia ateinu, vis is naujo perziuriu visas temas, nu ir sakau, nu jau dabar kaip desiu puost, jau kaip puosiu, nu tai jau bus tada. bet vis dar ta lemtingoji minute neateina  nu bet butinai kuo daugiau dekit tortu, viena diena vistiek as jus nukopijuosiu. kartau jau antruosiuose patiekaluos parodziau kaip sauniai visus metus visas kopijavau, tik tai pamatę, visos nusprogo is pavydo ir mane is ten isgrudo  Pastebėjau
irute1984
2009 04 11, 20:20
Cia mano velykinis gardumynas viduje medutis (biski nevykes, bet kaip pirma karta dengtas tai manau visai neblogas) dengtas marshmallow mase, lizdo pagrindas is meducio pagrindo, kiausinukai is draze viduje su razinom 
koki nuostabus jusu visu tortukai  o, kad pries visus puosimus buciau juos pamacius, tai nebutu taip reikeje sukt galvos kaip puosti ir dar vienas mano tortas, Juodasis miskas, apibarstytas kokoso drozlem, tas zuikis nevalgomas Papildyta:
ziwiliute
2009 04 12, 10:50
Migle79
2009 04 12, 12:49
Merginos, kokios grožybės!!!! Inočka, nėra žodžių, puikus tortukas
JURGITA24
2009 04 12, 14:03
Gal kas žinot,kaip tas kremo ruošinys darosi,kur yra dengiamas ant torto viršaus?Daug kur skaitinėjaus,bet taip ir nesupratau  ačiū iš anksto  Ir dar,iš kokios masės,gėlytes ir visokius daikčiukus nulipdyt?  Bandžiau dayt,bet niekas negaunasi
JURGITA24
2009 04 12, 17:18
QUOTE(JURGITA24 @ 2009 04 12, 16:03)
lialytia
2009 04 12, 17:36
QUOTE(JURGITA24 @ 2009 04 12, 15:03) Gal kas žinot,kaip tas kremo ruošinys darosi,kur yra dengiamas ant torto viršaus?Daug kur skaitinėjaus,bet taip ir nesupratau  ačiū iš anksto  Ir dar,iš kokios masės,gėlytes ir visokius daikčiukus nulipdyt?  Bandžiau dayt,bet niekas negaunasi  Šioje temoje yra viskas: puošimai
uzniukas
2009 04 12, 18:27
Mūsų velykinis tortas rožės - balto šokolado masės, dengimo masę pirmąkart dariau pagal Meian (labai lengvai pasidaro ir tikrai labai maloni gaminime ir pjaustyme  ), viduj - Cipsiuko medutis  Žinau, kad nelygiai pasidengė, nu patingėjau dar daryt sviestinį kremą , tai klojau tą masę tiesiai ant neaptepto paviršiaus Ai, dar - kadagi dažų neturiu tai verdant cukraus sirupą įbėriau vieną šaukštą spalvoto cukraus (žalio ir truputį geltono) va irgavos tokia švelni salotinė dengimo masės spalvytė  realybėj atrodo labai gražiai
laurindre
2009 04 12, 19:37
Ir nuotraukoj labai graziai
rugiagele26
2009 04 12, 21:14
QUOTE(uzniukas @ 2009 04 12, 19:27) Laaabai grazus
simoselis
2009 04 13, 08:59
daividija
2009 04 13, 10:48
kadangi gavau nuo rugiageles barti,tai atnesiau savo "kiausini " cia.  Tortas-medutis,iskepiau 26cm skersmens torta,ji visa aptepiau grietinele ir padejau nakciai.Kita diena viduryje torto ispjoviau kokiu 10cm dudzio skyle,ne iki dugno,o kokiu 5cm gylio. Ji apdengiau ICING'u  Icinga perku jau gatava,visai nebloga mase,netgi valgesi skaniai.Ji nudaziau zalsva spava,iskociojau truputi didesni negu tortas ir su kocelo pagalba uzdejau ant torto,krastelius lygiai aptampydama.Stai taip atrode apdengtas,tik kazkodel nuotraukoj nelabai zalias,nors is tikruju labai grazi zalsva spalvyte.  Pasidariau kremo is kiausinio baltymo ir cukraus pudros,nudaziau zaliai ir maiseliu aptepiau apacioj tokia "zolyte",tuo paciu baltymu klijavau ir gelytes ant torto. Vaziuojam toliau.Atskirai iskepiau keksa-kiausini specialioj kiausinio formos keksinej,gavosi du keksai.  Juos patepiau abrikosu dzemu,kad geriau priliptu icingas.Kita dali icingo nudaziau geltona spalva ir apdengiau abi kiausinio dalis  keksus sutepiau abrikosu dzemu,sulipinau ir sulyginau sujungimo siule,ja aptepiau tuo zaliu kiausinio baltymu kremu,padariau tokia zolyte.Kiausini istaciau i skyle,laikesi puikiai.Aplink padariau irgi zolyte.Gelytes dariau is sitos mases(ja irgi perku,belieka tik imaisyti cukraus pudros,vandens ir puiki mase gelikems,bet galima ir pasigaminti pacioms.  Lyg ir viskas...Si torta maciau papuosimu knygoj ir man zut but reikejo ji iskepti,rezultatu likau beveik patenkinta,yra siokiu tokiu nelygumu,bet kaip man-atgrubnagei!,tai labai liuks.Beje,gavosi labai skanus,kekso labai daug,ji valgysim dar puse savaites,nors del to nesijaudinu,jeigu ir nesuvalgysim,galima visada pasidarysti bulvyciu su daug romo Aciu uz demesi,jei kas skaitet,nors nemanau,kad atsirado norinciu
Povila$
2009 04 13, 11:05
QUOTE(daividija @ 2009 04 13, 11:48) Aciu uz demesi,jei kas skaitet,nors nemanau,kad atsirado norinciu  Atsirado, atsirado  Bet žiuriu tinginukė biškį esi, viską gatavą naudojai...
daividija
2009 04 13, 11:08
QUOTE(Povila$ @ 2009 04 13, 09:05) Atsirado, atsirado  Bet žiuriu tinginukė biškį esi, viską gatavą naudojai...  Jo,as labai tingine,viska nusiperku,belieka tik nudazyt ir padaryt,uztai zinau,kad visada pavyks  (taip man ir reikia)
simoselis
2009 04 13, 11:15
QUOTE(daividija @ 2009 04 13, 11:48) Ji apdengiau ICING'u Icinga perku jau gatava,visai nebloga mase,netgi valgesi skaniai. Gelytes dariau is sitos mases(ja irgi perku,belieka tik imaisyti cukraus pudros,vandens ir puiki mase gelikems,bet galima ir pasigaminti pacioms. Aciu uz demesi,jei kas skaitet,nors nemanau,kad atsirado norinciu  Skaito, skaito, dar ir kaip  O cia tu situ gerybiu, tj ne is LT turbut perkat
daividija
2009 04 13, 11:18
QUOTE(simoselis @ 2009 04 13, 09:15) Skaito, skaito, dar ir kaip  O cia tu situ gerybiu, tj ne is LT turbut perkat  Deja ne LT,todel ir nesivarginu pati gamint,nes cia labai geros kokybes tokie dalykeliai ir esu tingine
Kokių puikių tortukų prikepėt  šaunuolės, mergaitės daividija, tavo kiaušinis tai nerealus
daividija
2009 04 13, 13:01
Mano Velykinis tortas "Viešnia iš šiaurės"  detaliau aprašyta ir daugiau fotkių čia.
rugiagele26
2009 04 13, 17:40
Labai liuksiskas meskiukas
@adrij@
2009 04 14, 01:01
Na po Daividijos kiaušinio , RiMami meškio ir Inočkos vienetuko , tai reikėtų kavotis po lapais  .....bet vistik dariau , ir dar kol fotiką turėjau spėjau pora nufotkinti , kleckai , ale gal kam kokia idėja tiks  .... Čia puošta beze , viščiukai ir kiaušinukai cukriniai , vidui "JUODAS MIŠKAS "...  O jau foto kokybė  , persiprašau Vidui " NEVĖŽIS ".....apdengimo masė su gliukoze , gėlytės cukrinės , ispaudai šonuose ir viršui užsakyti per Meian , purkšta perlamutru ..... 
liapota  šaunumėlis torčiukai
liapota  šaunumėlis torčiukai
*tiute*
2009 04 14, 06:33
QUOTE(Cipciukas @ 2009 04 14, 02:01) Vidui " NEVĖŽIS ".....apdengimo masė su gliukoze , gėlytės cukrinės , ispaudai šonuose ir viršui užsakyti per Meian , purkšta perlamutru .....
Labai grazu!!
QUOTE(Cipciukas @ 2009 04 14, 01:01) Na po Daividijos kiaušinio , RiMami meškio ir Inočkos vienetuko , tai reikėtų kavotis po lapais  .....bet vistik dariau , ir dar kol fotiką turėjau spėjau pora nufotkinti , kleckai , ale gal kam kokia idėja tiks  .... Jau pas jus kleckų tai su žiburiu nerasi  Labai gražuoliai, kaip ir visų
QUOTE(uzniukas @ 2009 04 12, 19:27) Mūsų velykinis tortas dengimo masę pirmąkart dariau pagal Meian (labai lengvai pasidaro ir tikrai labai maloni gaminime ir pjaustyme <...> Žinau, kad nelygiai pasidengė, nu patingėjau dar daryt sviestinį kremą , tai klojau tą masę tiesiai ant neaptepto paviršiaus Ai, dar - kadagi dažų neturiu tai verdant cukraus sirupą įbėriau vieną šaukštą spalvoto cukraus (žalio ir truputį geltono) va irgavos tokia švelni salotinė dengimo masės spalvytė  realybėj atrodo labai gražiai  Negaliu atsidziaugti, kad isbandete mase, ir likote tokia patenkinta  Dziaugiuosi kartu su jumis, tikrai Ech, o jau rozes -- kone tobulos  "Bele koki" i roze panasu daikta juk labai lengva susukt, o stai tokias, uz sirdies griebiancias... As visada labiausiai groziuosi, kai nesimato to "kugio" viduriuke per daug, ir kai ziedlapiu krasteliai taip tikroviskai kiek atsiraite i isore. Va, kaip ir Inocka kadaise rode savo tortuka, kur labai daug baltojo sokolado rozyciu buvo -- ir visos tokios, kad iki siol akyse stovi. O del lygumo, tai prisipazinsiu, kad as irgi sviestiniu kremu mases nelyginu  Virsutini biskvita visada dedu "dugnu i virsu" (nelygioji puse atsigula i pertepima, o virsus lieka idealiai lygus), taigi virsaus papildomai jau niekuo netepu. O torto sonus palyginu tuo paciu pertepimu, kuriuo ir pati torta tepiau. Didziausius sulyginimo darbus, siaip ar taip, darau jau uzdengus torta sia "paklode" -- tada graziai uzglostau delnais visas neaiskias vieteles. Rugiagele, Daividija, Olesta, Jolka, Ziviliute -- jau velykiniu tortu grozis, neatsiziuresi Inocka, labai mielas vienetukas! RiMami, Cipciuk -- grazuoliai tortukai, zodziu nera. Be to, ka cia slept -- man juos tiesiog YPAC smagu matyti, nes uzmaciau, kad juos gaminant pasitarnavo kazkas is tu bendro uzsakymo metu "iskovotu" gerybiu  Cia didziausias dziaugsmas -- po viso knisimosi pamatyti tokius rezultatus. Cia visiskai ne i tema bus, bet dabar, sitai parasiusi, taip linksmai susimasciau... tie bendri uzsakymai yra beveik kaip nestumas: 1 - is pradziu dvejoji, ar verta prasideti, ar sugebesi... svarstai visus "uz ir pries", nes zinai, kad iklimpusi jau nebegalesi apsigalvot ir pasakyt "aciu, ne". 2 - Kai vis delto prasidedi, kazkuriuo metu imi gailetis ("ir kas mane nese i ta galera?") 3 - Kazkuriuo metu visas tas reikalas pradeda sukelti galvos skausmus, neleidzia ramiai miegoti ir beveik sukelia pykinima  4 - Sunkiausia yra pacioje pabaigoje, kai reikia priimti "kudiki" (suziureti visus finansus ir issiuntineti viska butent ten, kur reikia), taciau kartais nemazai vargo buna ir pacioje pradzioje, kai reikia padaryti "teisinga pradejima" 5 - Pamacius "darbo rezultatus", apima tokia palaima, kad nejuciomis imi galvoti -- juk ne taip jau blogai viskas ir buvo; o po kurio laiko jau mastai: "drasiai galeciau dar karta" Atleiskit, jei per visas grozybes nepaminejau kurios torto -- zinot, jie tikrai visi verti didziausiu komplimentu. Visi galetu tapti velykiniais atvirukais!
QUOTE(RiMami @ 2009 04 13, 17:31) Mano Velykinis tortas "Viešnia iš šiaurės"  detaliau aprašyta ir daugiau fotkių čia.  labai jau simpatiska ta viesnia is siaures
As apakaus nuo jusu sedevru Grozis neispasakytas Ar yra Vilniuj kur nors pirkti formeliu geliu gamybai? Ar ieskoti uzjuri? Ziuriu eBay yra, bet idomu kokios kainos pas mus, gal neapsimoka siusti Aciu uz atsakyma ir sekmes visoms kuriant toki grozi
|
|