2007 metų kovo mėnesį sužinome pačią nuostabiausią naujieną mus aplankė angelas ! Pranešame visiems artimiesiems ir su didžiausiu nekantrumu laukiame kaip viskas bus.. Kada pradės matytis pilvelis, kada pajusime judesiukus... Paskubėjom, oi paskubėjom..
Gegužės viduryje skausmas ! Gegužės 21 mūsų angelas grįžo pas savo kūrėją...
Juodos dienos, juodos naktys. Neisivaizduojamas skausmas, noras klykti, paskęsti savo ašarose... Taip praeina pusė metų, kol visiškai netikėtai, net neplanuotai po vizito pas savo gydytoją sužinau, kad Dievas visiškai nerūstauja ant mūsų ir siunčia mums dar vieną angelą !
Viena akimirka begalinio džiaugsmo ir devyni mėnesiai baimės... Negalėjau savęs įtikinti, kad šį kartą viskas bus gerai, kad jau galiu džiaugtis savo stebuklu, galiu su juo kalbėtis, jį mylėti. Taip ir nesugebėjau iki galo pajusti gyvybės nešiojimo palaimos, dieviškumo. Tik paskutines dvi savaites, be galo mėgavausi nuostabia vasara, braidžiau po gaivias Baltijos bangas ir kviečiau tave kuo greičiau pas mus ateiti, nes labai norėjosi paliesti tavo skruostą, paglostyti galvelę, suskaičiuoti pirštukus. Bet tu visai neskubėjai ir mes pradėjom juokauti, kad tu ateisi liepos 16 ( mama ir tetis gimę šią dieną, tik ne liepos mėnesį)
Išaušta liepos 14 diena, ir kažkas jau vyksta .Skauda ... Nuvažiuojam. Mums praneša, kad tu dar gali šiltai tupėti mamos pilvelyje gal net dvi savaites. Ir taip važiuojam su tavim susitikti dar 3 kartus, per ateinančias 2 paras Susipažįstame su visomis sesutėmis, pribuvėjomis ir jos vis tikina, kad mes turėsim kūdikį, nors tuo metu tai nebeatrodo tiesa ... Trys paros beveik be miego..Tėtis dar labiau jaudinasi už mamą.
Galų gale ateina liepos 16 ir tėtis jau pradeda raginti tave Vakare nuvažiuojam dar kartą į ligoninę ir jau pasiliekam laukti didžiojo susitikimo... Mus pasitinka nuostabi jaunutė sesutė, nuveda į jaukų lavandomis kvepiantį kambarį. Ten jau paruošta vonia. O dangau, kokia palaima pasinerti į šitą, kvepiantį vandenį!.. Man skauda, bet ne tiek, kad negalėčiau kentėti ir tas skausmas turi labai didelę prasmę. Tai daro jį visiškai nebaisiu..
Mūsų mieloji sesutė baigia darbą, susipažįstam su kita, jau šiek tiek santūresne. Artėja vidurnaktis.. Panašu, kad nespėsim su tavim susitikti šiandien..
Mes labai labai sunkiai dirbame abu jau keletą valandų, bet niekaip nesiseka. Atbėga gydytoja ir jau brėkštant šiltam liepos 17 rytui 3 valandą 21 minutė padeda tau ateiti į šį bauginantį, bet tuo pačiu, ir labai viliojantį pasaulį .
Mažas ryšulėlis ant mano krūtinės, ir pats nuostabiausias kvapas... Niekad dar nebuvome užuodę nieko panašaus. Tėtės alsavimas šalia mūsų.. Ašaroms nebeliko laiko ir jėgų. Tiesiog beprotiška meilė, dėkingumas. Ir ... Čia tau, mano sūnau,
Aš jau esu. Matau, kaip tyliai mainosi diena už lango.
Kaip supasi danguj geltona saulė
Ir tiesia į mane rankas mama...
Tik vieną ją aš iš visų pažįstu...
Aš jau esu. Dar nemoku juoktis.
Todėl verkiu iš laimės ir smagumo,
Nes man patinka būti...
Priimk mane, pasauli. Gerumu, šviesa ir grožiu užliuliuok.
Nepagailėk man šilumos ir laimės...
Ateidamas prašau...
Išsaugok mano tėvus, kad turėčiau kam nusišypsoti.
Aš jau esu. Priimk mane,pasauli,
Aš atėjau tavęs pažinti...