Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaunas: gyd. V.Matkevičienė
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymas > Kaunas
lota5
Sveikutės,

Mane priskyrė pagal šeimos gydytoją pas gyd. V.Matkevičienę, Šilainių poliklinika, moterų sk. Buvau dar tik vieną kartą, kad patvirtintų kad nestuke.gif . Bet kažkaip maniau, kad elgsis visai kitaip. Manęs ji net nesiklausė ką pasakoju. Išėjo iš kabineto, tai viska teko sakyti kaip supratau seselei ar akušerei, kur kartu sėdėjo. po to grįžo ir padarė ultragarsą, tik nieko nematė, tai liepė ateiti po 2 sav. ir pasidaryti tyrimus.
Gal kuri pas ją buvot? Gal ji ir visai nieko, tik tą dieną nuotaikos neturėjo?
Rucelie
atsimenu aš ją fear.gif fear.gif tokia nulis emocijų, kad pas ją nėštukė atėjo blink.gif sakau man teplioja, pažiūrėkit sad.gif tai net nepasimalonino pažiūrėt schmoll.gif gerai kad lygiagrečiai mane prižiūrėjo gydytojas, pas kurį gimdyt ruošiausi, o tai nežinau kaip būtų buvę schmoll.gif brrrrr fear.gif
smilciukas
Tik bekit visos toliau nuo tos Matkevicienes blink.gif Teko karta nueit,kai vadavo mano sergancia daktare,tai baisu,tikrai kad be emociju,grubi kaip tankas.Is senu laiku drauges ejusios kiek pripasakojo:vienai prigazdino,kad vaikas nesveikas vystosi,kitai cystas didziausias pripaise,be reikalo gere stiprius vaistus doh.gif
epika
Is pradziu moteriske atrode kaip ir visis su visais ,,priciundalais", bet kai net 36 sav. dar nesugeba nustatyti lyties ,,burdama", kad tokie lialiai dar per mazi, kad matytusi, tai siaubas kitus apima kai pasakoji.
Siaip jei esate pasiryzusios susigadinti nuotaika, o nestumo eiga ir savo sveikata rupintis is knygu arba interneto (kur daug daugiau naudingos informacijos nei gausite pas ja), tai PRIMYGTINAI siulau sia puikiaja gydytoja. 4u.gif
Beje, nenustebkite, jei ir ras kokiu nukrypimu nuo normos, arba skusites kuo nors irasas bus toks pats - savijauta GERA. Ir dar - nuo bet kokio negalavimo gersite magni, magni.... ir taip iki ligonines (arba kito gydytojo).
Rucelie
ir man parašė "savijauta gera", kai tepliojo... biggrin.gif liuks gydytoja thumbup.gif kai manęs negydo lotuliukas.gif
Mininga
Sveikutes,
ir man teko laime pas ja papulti. Ji pavadavo mano gydytoja. Tai nelabai ir supratau ko as ten isvis ejau. Tikrai, nulis emociju. Kai sesute pasiule ismatuoti pilva - man buvo 15 sav - ta tik atreze, kad cia dar nera ka matuoti. Nu laba diena doh.gif
Ir siaip , sprukau pro duris neatsisukdama. Kadangi mano gydytojos vis dar nera, tai registraturoje pasiule darytis echo pas Matkeviciene, tai as atsisakaiu. Neimanoma su tokia bendrauti.
blossom
ziuriu, tema seniai uzvesta,ale kaip as cia praziopsojau pasisakyti apie Matkeviciene ? tai neistveriau vistiek - sita ponia galetu buti labai puiki kokios nors parduotuves vedeja, arba bufetava kokia ..... siaubu siaubas, kaip dar ja laiko toj Silainiu poliklinikoj.... nescia pas ja lankiausi kelis kartus, tai pirmiausia - apciupinedama pilva niekada nerasdavo vaiko galvos lotuliukas.gif tai as vienkarta ir nesitveriau - sakau, daktare, yr ta galva, nes buvau vakar klinikose ir net nuotrauka turiu tongue.gif issiziojus tik pinigu laukia, ale kad duoti tai jau visai nera ua ka ...... biggrin.gif
kamejukas
as pas ja vaikstau... ji istikro yra labai grubi, neatidi pacientams. kai paprasiau siuntimo toksoplazmozes tyrimui - isverte akis ir sako :"taigi ten mokama", gerai kad buvo neigiamas atsakymas, nes ir tai jau buvo 23 sav kai prasiau pati, nes ji pati net nebutu paskyrusi... kiek man beliko... po gimdymo pereisiu kitur...
uztat pas ja jaunu moteru neina - vienos moterys...
snail
man likes prisiminimas -bjaurus kvapas, visada prisirukius, fui ... smoke.gif
balandele1
O as pas ja jau su antru nestumu lankausi, man ji super, nepatinka man tos kurios uti-uti. Ji konkreti, galiu viska drasiai klausti ir i tema ir ne i tema, visada atsakys tieisiai ir sviesiai. As pas ja su mielu noru einu ir jokiu problemu bei nesusipratimu nebuvo, viskas gerai. Tiesiog as manau reikia drasiai viska sakyti ir klausti daktaro ir jei kas nepatinka taip pat apie tai pasakyti. O jei daktaras nepatinka, visada galima pradeti lankytis pas kita.
Linele179
QUOTE(balandele1 @ 2007 05 15, 18:11)
O as pas ja jau su antru nestumu lankausi, man ji super, nepatinka man tos kurios uti-uti. Ji konkreti, galiu viska drasiai klausti ir i tema ir ne i tema, visada atsakys tieisiai ir sviesiai.  As pas ja su mielu noru einu ir jokiu problemu bei nesusipratimu nebuvo, viskas gerai.  Tiesiog as manau reikia drasiai viska sakyti ir klausti daktaro ir jei kas nepatinka taip pat apie tai pasakyti.  O jei daktaras nepatinka, visada galima pradeti lankytis pas kita.
*

As pas ją irgi lankaus, bet nusiskundimų kaip ir neturiu.Apžiūri kaip ir visos daktarės, gal pradžioje ir trikdė jos atžagarumas,bet paskui supratau, kad jos toks būdas. Man ji liuks gydytoja. Kai reikėjo ir nedarbingumą parašė, ir į ligoninę nusiuntė, ir tikrai nieko nemokėjau.
balandele1
QUOTE(Linele179 @ 2007 05 15, 19:10)
As pas ją irgi lankaus, bet nusiskundimų kaip ir neturiu.Apžiūri kaip ir visos daktarės, gal pradžioje ir trikdė jos atžagarumas,bet paskui supratau, kad jos toks būdas. Man ji liuks gydytoja. Kai reikėjo ir nedarbingumą parašė, ir į ligoninę nusiuntė, ir tikrai nieko nemokėjau.
*

Tiesa, pamirsau parasyti, kad del biuletenio ar kitokiu pazymu, tai jokiu problemu, tik reikia pasakyti thumbup.gif Nieko jai nenesiau jokiu kavu ar saldainiu. Nemanau kad kas pasikestu jei nunesciu.
LeKrista
As irgi pas ja lankausi. Kadangi neturiu su kuo palyginti, man tai atrodo, kad normali ta gydytoja. Kai reikejo moralines paramos, gavau didesne nei is artimuju, nes pradzia nestumo buvo klaiki. Tai ir vaistu ir siaip visokiu patarimu dave su kaupu. Esu lig siol dekinga. O ir tyrimus, viska siuncia kur reikia. Na viskas kaip ir ciki mirksiukas.gif . Nei as nesiau ka jai nei nieko. Gal ir tikisi, bet jokio spaudimo ar namioku nejauciu. Beje kaip tik apsilankiau pirma karta pas ja, tai mane tepliojo. Tai mygom i ligonine liepe varyti, ir tikrai kaip cia kazkas rase, su bileteniais problemu nera. Man jinai pasirode supratinga ir siuolaikiska labai. Bent jau as galiu su ja normaliai kalbetis ir klausti ko tik noriu, i visus klausimus atsako. O del nuotaiku, tai kaip ir visiems: tai geresne, tai blogesne, bet svarbu savo darba atlieka. Zodziu pakol kas negaliu apie ja nieko tokio blogo pasakyti. Dar lankausi pas ja ir ziuresim kaip bus toliau tongue.gif . Gal ir mano nuomone pasikeis. Beje gal dar didelis pliusas, kad salia jos dirba labai gera akusere. Jinai tarsi ja papildo, nes labai jau svelni moteriske.
lmamka
as pas ja taip pat lankiausi... doh.gif bet daugiau pas ja neisiu schmoll.gif ji tokia salta.. kai man buvo menuo, kai laukiaus, tai ji nemate vaisiaus, pasake, kad gali but pastojimas nevietoj... doh.gif paskiau tiek minciu blogu prisigalvojau! kai nuejau antra syki, mane lydejo anyta, tai daktare mane apreke, tipo ko cia anytas tampaisi!!!!!!!!! blink.gif o kai daviau vokeli, tai issisiepe iki ausu ir jau tokia maloni pasidare... nereikia man tokios daktares... schmoll.gif
LeKrista
Sunku gal man kazka ir sakyti, nes tik pas ja viena ir esu buvusi. Neturiu su kuo palyginti. Kai prisiskaitai cia visko pradedu abejoti, gal man ir kazko nedasako ar ne visus tyrimus padaro. net nezinau. Bet del bendravimo tai man bedos ne karto nebuvo su ja.
Katukė
O ar bandėte pačios užkalbinti? Aš pas Matkevičienę lankausi jau daug metų, kol kas ji vienintelė man įtinka. Maloni, dėmesinga, pataria. Yra toks bioenergetinis laukas kurį turime kiekvienas, jei šie laukai nesutampa tai ir žmonės vienas kitam nemieli. Juk būna, krtais jauti žmogui simpatiją tik pamatęs, o kartais atvirkščiai.
Kuklioji
Na,man Matkeviciene tai net neverta gydytojos vardo, ir visai ne del to,kad ji salta ar nebendrauja su manimi,bet tiesiog ji neatlieka savo kaip gydytojos pareigos. Kaip galima sakyti,kad ji normali gydytoja,jei as ateinu pas ja,pasakoju,kad man nestumo metu skauda pilva ir pan,o ji net nesiklauso,pradeda sesutei pasakoti kokia laida ir ka rode per tv vakar,net juokas ima biggrin.gif As pas ja lankausi viso nestumo metu,nors jau ir pabaiga,bet ji iki siol manes neprisimena,vis klausia ar as pas ja prisirasius biggrin.gif zodziu, jei ne sesele,tai nzn ar isvis ka nors tikrintu ir darytu. Mano patarimas - susiraskit betkokia gydytoja,tik ne sia,ir savo nervus patausosit ir prieziura geresne bus pas kita gydytoja mirksiukas.gif
balandele1
QUOTE(Kuklioji @ 2007 09 10, 12:49)
Na,man Matkeviciene tai net neverta gydytojos vardo, ir visai ne del to,kad ji salta ar nebendrauja su manimi,bet tiesiog ji neatlieka savo kaip gydytojos pareigos. Kaip galima sakyti,kad ji normali gydytoja,jei as ateinu pas ja,pasakoju,kad man nestumo metu skauda pilva ir pan,o ji net nesiklauso,pradeda sesutei pasakoti kokia laida ir ka rode per tv vakar,net juokas ima  biggrin.gif As pas ja lankausi viso nestumo metu,nors jau ir pabaiga,bet ji iki siol manes neprisimena,vis klausia ar as pas ja prisirasius biggrin.gif zodziu, jei ne sesele,tai nzn ar isvis ka nors tikrintu ir darytu. Mano patarimas - susiraskit betkokia gydytoja,tik ne sia,ir savo nervus patausosit ir prieziura geresne bus pas kita gydytoja  mirksiukas.gif
*

Tai as tada nesuprantu, kodel pas ja visgi visa nestuma pravaiksciojai.....jug galejai persirasyti pas kita doh.gif doh.gif doh.gif Ar tik nesumo gale supratai kad ji "neverta gyditojos vardo" ? doh.gif
Kuklioji
QUOTE(balandele1 @ 2007 09 10, 17:17)
Tai as tada nesuprantu, kodel pas ja visgi visa nestuma pravaiksciojai.....jug galejai persirasyti pas kita  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Ar tik nesumo gale supratai kad ji "neverta gyditojos vardo" ?  doh.gif
*

Na matai,kiekviena kart eidama vis tikejausi,kad gal si kart bus kitaip biggrin.gif o be to,lankiausi ir privaciai, todel ir nepuoliau jos keist,galvoju vis tiek ka reikia ta suzinau is savo privacios gydytojos smile.gif Net ir iki siol pas ja lankausi doh.gif tiesiog nueinu,atlieku kaip kokia prievole ir tiek,bet nesureiksminu ka ji sako. Viena kart jau pasimokiau,kai pareiske,kad tonusus prastai girdi,kad gresiantis,nuejau pas savo gyd. tai, kad sako viskas puiku,koks dar persileidimas nestuke.gif
Ingosiukass
sweikutes
o man nuomone apie matkeviciene ir nepamaisytu,siaip pas ja lankausi 2menuo.
ji labai baisi nepasirode nes kaip ir neturiu su kuo ja palyginti.na kaip is gydytojos tai noretusi daugiau kazkokiu emociju ir susirupinimo.
snaige98
QUOTE(Kuklioji @ 2007 09 15, 14:46)
Na matai,kiekviena kart eidama vis tikejausi,kad gal si kart bus kitaip  biggrin.gif o be to,lankiausi ir privaciai, todel ir nepuoliau jos keist,galvoju vis tiek ka reikia ta suzinau is savo privacios gydytojos  smile.gif Net ir iki siol pas ja lankausi doh.gif tiesiog nueinu,atlieku kaip kokia prievole ir tiek,bet nesureiksminu ka ji sako. Viena kart jau pasimokiau,kai pareiske,kad tonusus prastai girdi,kad gresiantis,nuejau pas savo gyd. tai, kad sako viskas puiku,koks dar persileidimas  nestuke.gif
*

labas ,as ir esu nuo tos daktares skaudziai nukentejus,noreciau su tavim pabendrauti palieku tel. nr860097771parasyk man as paskambinsiu
kalava
seimos gydytoja uzrase mane pas Matkeviciene , laukiuos 2 vaiko . Reikia ant iskaitos but. Nesciosiso kortele turet. Nes iki siol ejau privaciai.
Su pirmu vaiku ejau dainavos poliklinikoje pas gydytoja. tai nepaliginsi su Matkeviciene.
Matkeviciene tai ka net spaudimo nepamatavo. as apakus net nesvere jau 2 kart lankiausi.
Nu nezinau kuom cia baigsis.
Su pirmu kaip gydytoja sokineja as apakusi nuo Sitos gydytojos. dar sesute grubi bet nieko bet jau sita gydytoja nu ka as zinau...
Stebesiu kas cia su ja bus.
Undulata
O as beveik visa nestuma pas Matkeviciene lankiausi. Jokiu priekaistu neturiu - ir spaudima kas karta matavo, apie svori klausinejo (as namuose sverdavausi). Tyrimus irgi visus padare. Kai kasnors buvo neaisku, siunte visur, kur reikia (as Zilbero sindroma turiu, tai reguliariai ir bilirubino siunte tirti, ir i Klinikas konsultacijai nusiunte).
Tai kad viskas normalu buvo.
indriuska
teko ir man pas ja lankytis nezinau nei kaip apibudinti kiek kartu buvau atejus tai vis ji miego noredavo sedi kedei raizosi biggrin.gif apziurejimu man jokiu ji nedare tik popieriukus surasydavo... bet jau viskas neber jos nuo pirmadienio iskeliavo is silainiu poliklinikos taip kad nei dziaugsmu nei nusivilimu nebeteks patirt biggrin.gif
snaige98
QUOTE(indriuska @ 2010 03 03, 10:39)
teko ir man pas ja  lankytis nezinau nei kaip apibudinti kiek kartu buvau atejus tai vis ji miego noredavo sedi kedei raizosi biggrin.gif apziurejimu man jokiu ji nedare tik popieriukus surasydavo... bet jau viskas neber jos nuo pirmadienio iskeliavo is silainiu poliklinikos taip kad nei dziaugsmu nei nusivilimu nebeteks patirt biggrin.gif
*

Papildyta:
taip jau si gydytoja nebedirba ir is vis neaisku ar dar kur dirbs nes mes su ja bilinejames taip gerai priziurejo nestumo metu doh.gif kad reikejo kudiki laidot doh.gif doh.gif ir dar meluoja ziuredama i akis schmoll.gif issigalvoja nebutus dalykus nu zodziu baisu
Katukė
QUOTE(snaige98 @ 2010 03 05, 15:18)
Papildyta:
taip jau si gydytoja nebedirba ir is vis neaisku ar dar kur dirbs nes mes su ja bilinejames taip gerai priziurejo nestumo metu  doh.gif kad reikejo kudiki laidot doh.gif  doh.gif ir dar meluoja ziuredama i akis schmoll.gif issigalvoja nebutus dalykus nu zodziu baisu
*

Užuojauta jums didžiausia 4u.gif
unsure.gif ach tai jūs bylinėjatės,,,įdomu būtų sužinoti ir kitos pusės versiją, nes kol kas tik vieną esu girdėjus g.gif Žinoma, pakankamai įtikinama pasirodė... Negaliu nieko teigt kas kaltas, nes ne viską žinau...
Juolab, dėl to,kad lankausi pas ją jau daug metų negaliu patikėti kad tai jos kaltė unsure.gif Juk per šventes nedarbo dienos g.gif ką ji galėjo padaryt???
Žinoma, gal tikroji istorija kiek kitokia rolleyes.gif
kalava
nezinau situacijos. Bei jei ja paliuosavo tai siaip sau is darbo neimeta. Lankausi as pas ja su 2 nestumu. Tai as esu apakusi jos aplaidumo. dabar esu 30 savaiciu tai gerai kad privaciai einu tai suraso kokiu tyrimu reikia ir as pati isireikalauju. O siaip per visa nestuma 2 kartus matavo spaudima , 1 karta matavo pilvo apimti ir 1 karta tonusus klause. Tiesa 3 s.l tyrimai is kuriu viena pati isieikalavau. ir 1 karta dare kraujo tyrima. 1 echoskopas ( siuntimas) . viskas . tai kaip palyginupries 2 metus buvau Dainavos poliklinikoje tai super prieziura buvo. jei ne 2 nestumas ir daug dalyku nezinociau arba nevaiksciociau privaciai. tai as tikrai poliklinika uzversciau skundaus del prasto sitos gydytojos darbo. dabar nenoriu gaisti.
Vienintelis dalykas ka ji pasako tai kaip amzai ji uzdirba kokios prastos salygos poliklinikoje ir kokia betvarke sveikatos apsaugos ministerijoje. Kiekviena karta ta pati sako kazi kodel ji mano kad man tai idomu ?????
As tikrai buvai pakraupusi sios gydytojos kompetencija. Liepe vitaminu negerti nes vaiaks alergiskais bus . pasiteiravau pas docente kuria lankausi privacioai ogi sako esamones. Moksliskai tiesiogines priklausomybes nera irodyta tarp vitaminu nesciajai ir alergijos kudikiui.
Hemogliobinas buvo zemas. tai sake burokelius valgyt matkeviciene.
Pasiskundziau kad virskinimas sutriko, sako nu ir ka ?
nesistebiu kad viena karta galejo ir kazkokiai seima ka nors praziuret. Ji nepriziuri aplamai. gaila kad tai kainuoja tai seimai tokius isgyvenimus...
Katukė
QUOTE(kalava @ 2010 03 16, 11:25)
nezinau situacijos. Bei jei ja paliuosavo tai siaip sau is darbo neimeta.
*

Kiek žinau tas bylinėjimasis jau vyksta antri metai, o pats įvykis buvo prieš tris(ar pan metus). O ir iš darbo mest jos niekas nesiruošė g.gif Galvoju, kad gal neatlaikė spaudimo ir išėjo pati, nes apie tai tikrai kalbėjo...
Ale ot, kaip nevienodai doh.gif mane tiesiog tyrimais užversdavo kas kart apsilankius blink.gif Šlapimas kiekvienam apsilankymui, tepinėliai, kraujas jei pasiskundžiu, echoskopijos, nusivesdavo pajungdavo prie vaisiaus tonų aparato .... Net kartais perdėtai ligų ieškodavo doh.gif
Bet va dabar jau bijau sad.gif pas Matkevičienę jaučiausi saugi, o pas ką dabar eit blink.gif Kiek paskaitinėju forume, tai atsiliepimai apie visas baisūs verysad.gif
kalava
QUOTE(Katukė @ 2010 03 16, 11:20)
Kiek žinau tas bylinėjimasis jau vyksta antri metai, o pats įvykis buvo prieš tris(ar pan metus). O ir iš darbo mest jos niekas nesiruošė  g.gif Galvoju, kad gal neatlaikė spaudimo ir išėjo pati, nes apie tai tikrai kalbėjo...
Ale ot, kaip nevienodai  doh.gif mane tiesiog tyrimais užversdavo kas kart apsilankius  blink.gif Šlapimas kiekvienam apsilankymui, tepinėliai, kraujas jei pasiskundžiu, echoskopijos, nusivesdavo pajungdavo prie vaisiaus tonų aparato .... Net kartais perdėtai ligų ieškodavo  doh.gif 
Bet va dabar jau bijau sad.gif pas Matkevičienę jaučiausi saugi, o pas ką dabar eit  blink.gif  Kiek paskaitinėju forume, tai atsiliepimai apie visas baisūs  verysad.gif
*

na tiesa pasakius , tai kaip paskutini karta pas Matkevciene lankiausi. vasario men ja iskviete pas direktoriu. tai jis kubiai mete viska paliko mane savo kabinete ir isejo. Ir likau sedet kaip kvaila.. sesele surase i nesciosios knygele viska. ir aks juokingiausia nt cia sugebejo suklysti 2 kartus ta pati irasa padare.
man idomu kaip jos nustate mano spaudima jei ji matavo tik 2 kartus o ten reikia kiekviena karta matuotio. Sverti nei karto nesvere.. na apmaudu. kad is esmes nieko nedirba o dar skundziasi> jei as savo darbe taip atmestinai dirbciau mane tuoj pat ismestu. O cia atsakomybe kokia juk jaunu motersu sveikata ir leliuku sveikata nuo jos priklauso. Pvz kad gerti folio rugsti tai ji man nei zodziu neuzsimine. Gerai akd 2 nestumas tai dar si ta prisimenu pati..
Katukė
QUOTE(kalava @ 2010 03 16, 12:55)
na tiesa pasakius , tai kaip paskutini karta pas Matkevciene lankiausi. vasario men ja iskviete pas direktoriu. tai jis kubiai mete viska paliko mane savo kabinete ir isejo. Ir likau sedet kaip kvaila.. sesele surase i nesciosios knygele viska. ir aks juokingiausia nt cia sugebejo suklysti 2 kartus ta pati irasa padare.
man idomu kaip jos nustate mano spaudima jei ji matavo tik 2 kartus o ten reikia kiekviena karta matuotio. Sverti nei karto nesvere.. na apmaudu. kad is esmes nieko nedirba o dar skundziasi> jei as savo darbe taip atmestinai dirbciau mane tuoj pat ismestu. O cia atsakomybe kokia juk jaunu motersu sveikata ir leliuku sveikata nuo jos priklauso. Pvz kad gerti folio rugsti tai ji man nei zodziu neuzsimine. Gerai akd 2 nestumas tai dar si ta prisimenu pati..
*

Tai matyt aš anksčiau buvau nei ją iškvietė biggrin.gif
O pasisverti reikia moterų ant svarstyklių kurios koridoriuose stovi mirksiukas.gif juk gydytoja nelauks, kol jūs nueisit, užlipsit ir pasisversit, o gal jai pačiai kiekvieną pacientę lydėt?? Spaudimą šiaip jau akušerė matuot kaskart turi...o gydytoja turėtų ne taip aplaidžiai žiūrėti, kad nedaroma kaip reikia sad.gif Ankstesnė jos akušerė tikrai matuodavo spaudimą, o šita net neatsisuko nei kart, tik į kompą akis įsmeigus sėdėjo.
Tikrai nieko neginu, esu mačiusi ir tokį jos elgesį, kuris man nepatiko. Tiesiog mėginu suprasti gydytoją kaip žmogų, labai daug nelaimių ją ištikę buvo sad.gif Iškelta byla dėl aplaidumo, sūnaus operacija, kurios metu jį suluošino, pakartotinos operacijos ir reabilitacija, įtampa darbe dėl darbo vietos dėl pencijinio amžiaus ir algos, juk ji viena išlaikė save ir sergantį sūnų verysad.gif Aš matyt stengiuosi ją suprasti dėl to, kad jos dėka jaučiausi geriau, o ne blogiau, aš prie jos pripratau, juk ne metus ir ne du pas ją lankiausi, o 8. Nors kartais pagalvoju, kad gal ir ne su visais ji elgdavosi kaip su manim g.gif Kol nematydavo kas už durų laukia bambėdavo ir garsiai, o man įėjus visai pasikeisdavo lotuliukas.gif
O pas ką dabar jūs lankotės? Man mėnesio pabaigoj reikia pasirodyt, o nežinau pas ką eit sad.gif Labai bijau papult ant netikusios gydytojos unsure.gif
kalava
QUOTE(kalava @ 2010 03 16, 11:55)
*

oi pamirsau pasakyti as nedaviau pinigu :-)))))))))))) taip sakant likau abejinga jos nuolatiniam verkimui del prastu salygu poliklinikoje ir sveikatos pasaugos sitemoje :-)))) turbur cia ir yra esminis skirtumas.
Katukė
QUOTE(kalava @ 2010 03 16, 14:10)
oi pamirsau pasakyti as nedaviau pinigu :-)))))))))))) taip sakant likau abejinga jos nuolatiniam verkimui del prastu salygu poliklinikoje ir sveikatos pasaugos sitemoje :-)))) turbur cia ir yra esminis skirtumas.
*

g.gif ne, tikrai niekada nedaviau schmoll.gif Šiuos skundus ir man tekdavo išklausyti biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.