gal man varsciukai atsisuko...?
ps. daug kas sako, kad as dar neatsigavus, del to taip sneku...bet..kitos moteris bijo likt visa gyvenima vienisos ir pergyvena, o as ne- as kaip tik nenoriu trecio gyventojo savo namuose.
sveikos, mamos!
gal man varsciukai atsisuko...? ps. daug kas sako, kad as dar neatsigavus, del to taip sneku...bet..kitos moteris bijo likt visa gyvenima vienisos ir pergyvena, o as ne- as kaip tik nenoriu trecio gyventojo savo namuose.
Man atrodo, kad dar laiko per mažai, ypač jeigu skyrybos buvo labai tragiškos, norėti kažko trečio su įsipareigojimais. Metai tai tikrai labai nedaug. Tikiu, kad nesinori. Nežinau, ar man taip buvo, bet dalykas tas, kad kuo ilgiau gyveni viena, tuo mažiau ir gali prie kažko taikytis. Tačiau....dukrytė tavo dar maža, reik galvoti apie tai kad užaugs, turės savo gyvenimą, išeis, ištekės....Kas tada? dažniausia tada vienatvė labai skaudžiai smogia. Kai suvoki, kad iš ties gal epr daug niekam ir nereikalingas.
as irgi pritariu brangutei, kad per mazai laiko dar praejo po skirybu, todel siandien nori viena po penkiu metu gal kitaip mastysi. Be to manau cia dar nuo zmogaus priklauso, as pavydziui zinau viena kad tikrai nenoriu gyventi viena na tiesiog esu toks zmogus ir viskas
vienatve ir senatve nu man taip nera nieko baisiau
Pažįstu moterų, jau vyresnio amžiaus, kurios nieko taip ir nesusirado- viena iš tokių mano buvusio vyro mama -nu nežinau, nenorėčiau aš tokio gyvenimo. nenorėčiau. O atsigavimui po skyrybų laiko reikia tikrai ne metų- kad atsigauti ir būti visiškai pasiruošus rimtiems santykiams, kad suvokti, ko iš tiesų gyvenime nori, sieki, kas tau gerai, kas -ne. Kol jaunas gražus, viskas vienaip atrodo, tačiau....
Mano mama tokia pat vienišė - tiesa, tai nebuvo skyrybos, ji liko našle 40 metų. Jau daug metų viena gyvena, neatrodo nelaiminga, nors ką aš žinau... Aš išsiskyriau pernai, neturiu jokio žmogaus šalia, ir poreikio tam nejaučiu, nors nespjaunu į šulinį - maža kas nutikti gali. Tiesiog šiuo metu man labai gera gyventi taip kaip gyvenu, o ir buvusi santuoka paliko daug nemalonių įspūdžių. Tikriausiai turi praeiti daug laiko...
man taip yra
QUOTE(Erinata @ 2009 04 13, 19:51) man taip yra ir man panasiai. patinka man gyventi vienai. tik su dukra. gal kada sutiksiu toki zmogu su kuriuo vel noresiu susieti gyvenima, bet kol kas megaujuosi ramybe. ypac vakare po darbo dienos, kai vaikas jau miega, sedziu ir dziaugiuosi
As irgi dabar taip manau,kad kam tas vyras,uztektu kokio meiluzio be isipareigojimu,bet,kai pagalvoji,bepigu jaunystej sitaip kalbet,bet veliau,kai vaikais uzaugs,paliks namus,tikrai noresis kazko salia...O metai po skyrybu tai isties nedidelis laiko tarpas ir tikrai nenuostabu,jog nesinori rimtu ir ipareigojanciu santykiu
Mano vaikams jau liko visai nedaug iki pilnametystės, vis mažiau būna namie, bet nepasakyčiau, kad man nuo to liūdna ir diedo norisi
QUOTE(linausius @ 2009 04 13, 22:55) As irgi dabar taip manau,kad kam tas vyras,uztektu kokio meiluzio be isipareigojimu,bet,kai pagalvoji,bepigu jaunystej sitaip kalbet,bet veliau,kai vaikais uzaugs,paliks namus,tikrai noresis kazko salia...O metai po skyrybu tai isties nedidelis laiko tarpas ir tikrai nenuostabu,jog nesinori rimtu ir ipareigojanciu santykiu nezinau, kazkaip atrodo, kad dar toli toli tas laikas kita vertus juk nuo vyru neatsiriboji visiskai. dar gali sutikti sau skirtaja pusele ir tada atrodis kaip is viso nugyvenai tiek metu be jo bet duotuoju momentu, nesinori nieko su kuom reiktu dalintis gyvenamuoju plotu QUOTE(Erinata @ 2009 04 13, 19:51) man taip yra va va! ir i mane kreivai ziuret pradeda, kai kam pasakau pasirodo turiu bendraminciu
tai čia viskas paprasta -kai įsimylėsi, tai norėsis ir puoštis ir gražintis ir namus tvarkytis:)ir ne todėl, kad senatvėje viena nebūti. Juk žmonės tuokiasi ne todėl, kad vienimes nebūti senatvėje
mergaitės vat čia tokį netaktišką klausimą jums užduosiu, o kaip sexas ar jums jo nereikia? suprantu galima turėti meilužį, bet sexas be jausmų bent man sexas...
kaip jums? QUOTE(MamyteSaulyte @ 2009 04 13, 23:48) va va! ir i mane kreivai ziuret pradeda, kai kam pasakau pasirodo turiu bendraminciu as pati daznai pagalvoju nejaugi nesugebu mylet taip kad stengtis islaikyt zmogu prie saves, va pries menesi issiskyriau su draugu pradraugavom daugiau nei metai, jis vis grasino issiskirt jei as jam neskyrsiu daugiau demesio, bet man kazkaip buvo dzin ir galiausiai as ji meciau dabar esu labai patenkinta savo sprendimu net lengviau gyvent pasidare Papildyta: QUOTE(sindirela @ 2009 04 14, 09:08) mergaitės vat čia tokį netaktišką klausimą jums užduosiu, o kaip sexas ar jums jo nereikia? suprantu galima turėti meilužį, bet sexas be jausmų bent man sexas... kaip jums? kaip turejau drauga man uztekdavo nors 1karta i menesi, nezinau kaip dabar bus, aisku bus sunku bet ir su bele ko nemiegosi QUOTE(Erinata @ 2009 04 14, 11:03) as pati daznai pagalvoju nejaugi nesugebu mylet taip kad stengtis islaikyt zmogu prie saves, va pries menesi issiskyriau su draugu pradraugavom daugiau nei metai, jis vis grasino issiskirt jei as jam neskyrsiu daugiau demesio, bet man kazkaip buvo dzin ir galiausiai as ji meciau dabar esu labai patenkinta savo sprendimu net lengviau gyvent pasidare Papildyta: kaip turejau drauga man uztekdavo nors 1karta i menesi, nezinau kaip dabar bus, aisku bus sunku bet ir su bele ko nemiegosi vieną kart į mėnesį hmm QUOTE(sindirela @ 2009 04 14, 10:08) mergaitės vat čia tokį netaktišką klausimą jums užduosiu, o kaip sexas ar jums jo nereikia? suprantu galima turėti meilužį, bet sexas be jausmų bent man sexas... kaip jums? Mano politika yra "geriau jokio nei bet koks", tai kažkaip ir tas poreikis sumažėjo... Matyt, organizmas prisiderina prie situacijos QUOTE(brangute @ 2009 04 14, 09:41) tai čia viskas paprasta -kai įsimylėsi, tai norėsis ir puoštis ir gražintis ir namus tvarkytis:)ir ne todėl, kad senatvėje viena nebūti. Juk žmonės tuokiasi ne todėl, kad vienimes nebūti senatvėje tai puostis, grazintis ir tvarkytis man dabar norisi daugiau nei tada, kai buvau susituokus o gyvenant santuokoj kasdienines ruosos man virto kancia del sexo- nzn, as isitikinau, kad puikus sexas gb ir be jausmu (turiu galvoje, be meiles- zinoma silti jausmai, simpatija turi but). del noro- man tai kai yra gerai, kai nera- irgi gerai ..tei vat kaip as manau.. QUOTE(sindirela @ 2009 04 14, 14:12) Tai kad neieškau - nenoriu O jei yra kažkas, kas man skirtas - atsiras ir pats... QUOTE(MamyteSaulyte @ 2009 04 15, 10:34) tai puostis, grazintis ir tvarkytis man dabar norisi daugiau nei tada, kai buvau susituokus Vat po šitais žodžiais ir aš pasirašau Pradėjau tvarkyti namus, apleistus, gyvenant su ex - remontą vaikų kambary, kriaukles, kranus pasikeičiau, šitiek metų varvėjusius. Pradėjau kitaip rengtis - būčiau nei nepastebėjusi, draugai pastebėjo. Tiesiog kitaip jaučiuosi, atsipalaidavusi, rami, laiminga...
Tai vat ir as manau,kad kai darai del saves ir savo vaiku,tai darai geriausiai
QUOTE(cheekygirl @ 2009 04 15, 13:55) Tai vat ir as manau,kad kai darai del saves ir savo vaiku,tai darai geriausiai pritariu
[quote=MamyteSaulyte,2009 04 15, 08:34]
tai puostis, grazintis ir tvarkytis man dabar norisi daugiau nei tada, kai buvau susituokus Tikra tiesa. O jei nesinori tvarkytis (juk buna tokiu dienu), gali ir nesitvarkyti, niekas parejes is darbo nemurmes. As irgi atsipalaidau, atslugo visa itampa, jauciuosi savimi. Gal kada ir noresis kazko, bet dabar tikrai esu laiminga, net nenoriu pagalvoti apie gyvenimakartu, trinti namuose, derinimasi. O del senatves, tai ji man baisi nepaisant to, ar viena esi, ar ne.
Manau, laikas pakeis jusu isitikinimus ir poreikius. Asmenine patirtie taip kalba...nors kol kas vis dar auginu viena du vaikucius, bet noriu, kad jais dziaugtusi ir svetimas zmogus. manau, ir vaikams reikes tecio. Tik kol kas TAM znogui mano reikalavimai auksti. Nenoriu BILE KO, ir, manau, tikslingai. Nes vaikams turiu isrinkti pati geriausia zmogu.
na as gyvenu pas tevus- jie dar pas mane jauni (po 44m), tad senelis teti tikrai atstoja ir manau tikrai atstos ateity..nes dukra tevo ir nemacius, tad dar teks pavargt, kol isaiskinsiu apskritai- kas yra tetis, kas yra senelis
QUOTE(sindirela @ 2009 04 13, 10:55) NU O KAS GARANTUOJA, kad dabar susiradus, išlauksi senatvės kartu?? n i e k a s. todėl su drauge buvo tokių minčių...senatvę praleist kartu. o ką...manau tokių pasitaikys. kai kurios pensininkės, palaidojusios vyrus, nesugebančios išsimokėt už kosimines šilumas...gyvena QUOTE(zuzu @ 2009 04 20, 22:51) NU O KAS GARANTUOJA, kad dabar susiradus, išlauksi senatvės kartu?? n i e k a s. todėl su drauge buvo tokių minčių...senatvę praleist kartu. o ką...manau tokių pasitaikys. kai kurios pensininkės, palaidojusios vyrus, nesugebančios išsimokėt už kosimines šilumas...gyvena na taip negarantuoja, bet gyventi su moterim QUOTE(zuzu @ 2009 04 20, 22:51) NU O KAS GARANTUOJA, kad dabar susiradus, išlauksi senatvės kartu?? n i e k a s. todėl su drauge buvo tokių minčių...senatvę praleist kartu. o ką...manau tokių pasitaikys. kai kurios pensininkės, palaidojusios vyrus, nesugebančios išsimokėt už kosimines šilumas...gyvena
O as jau pradedu noret antros puses. Gal ir ne visi vyrai su kiaules smegenim, gal kai kurie tik kiaules snuki turi
Cia, aisku, juokais, bet gkazkas salia nemaisytu. QUOTE(MamyteSaulyte @ 2009 04 13, 13:27) sveikos, mamos! gal man varsciukai atsisuko...? ps. daug kas sako, kad as dar neatsigavus, del to taip sneku...bet..kitos moteris bijo likt visa gyvenima vienisos ir pergyvena, o as ne- as kaip tik nenoriu trecio gyventojo savo namuose. Labas, gal nuo zmogaus cia priklauso? Vienom reikia kito zmogaus, kitom ne. As is tu vienisiu - man nereikia. Siuo metu laukiuosi ir planuoju buti vienisa mamyte, ir tuo labai dziaugiuosi. Su draugu toliau susitikinejam ir tt. Vaikas teva tures, bet as nenoriu kartu gyventi
idomiai cia snekat. as ir jau 4 metai auginu vaika viena (su pertraukelem turint drauga). ir dabar turiu drauga. bet kazkaip kolkas neisivaizduoju gyvenimo su vyru, nes be jo yra parasciau. darau ka noriu, kaip paciai uzeina. nereik prie nieko taikytis. tik kartais pagalvoju, kad tecio kazkokio bent kartais reik vaikui. aisku, geriau jokio nei "blogas"
QUOTE(MamyteSaulyte @ 2009 04 21, 22:54) Auksines mintys QUOTE(Bindi @ 2009 10 21, 17:38) Labas, gal nuo zmogaus cia priklauso? Vienom reikia kito zmogaus, kitom ne. As is tu vienisiu - man nereikia. Siuo metu laukiuosi ir planuoju buti vienisa mamyte, ir tuo labai dziaugiuosi. Su draugu toliau susitikinejam ir tt. Vaikas teva tures, bet as nenoriu kartu gyventi As irgi esu is tu laisvu ir nepriklausomu zmoniu, kol viskas neapsiverte aukstyn kojom - sutikau zmoguti, isimylejau, zinau, kad galeciau laisvai spjaut i ta laisves troskima, bet... jis vedes... Taip ir vel lieki viena su savo mintim..
O aš viena gyvenu jau 8 metus, auginu dukra. Ir labai gerai jaučiuosi. Visa meile ir laisvalaiki atiduodu dukrytei. Kartu einam pasivaiksčiuoti, į visokius renginius, i teatrą,megstame pakeliauti. Rupintis vaikų man suteikia didziule dziaugsmą.
Dėl asmeninio gyvenimo- periodiškai atsiranda vyrai, bet ne ilgiau 3 menesių trunka draugystę. Tikrai ne jieškau gyvenimo draugo, nes gyvenu dėl vaiko. Ir man tai labai patinka.
sveikos, as jau metai kaip gyvenu viena su 2 vaikais po skyrybu, nors jos buvo pries 3 metus,-is pradziu buvo labai labai sunku , paskui pripratau, nors kaip sunku bebutu, Viena is dukru neigaliuke-protine negalia bei serganti epilepsija, Jai reik daug demesio, prieziuros, sukuosimkaip galiu,=Pamastydavau kad kartais reiktu sau artimo zmogaus, kuris bet kada paremtu moraliskai, psihologiskai, bet ilgainiui pamastau, kam as busiu reikalinga su neigaliu vaiku
4 metus gyvenau viena su 2 vaikais. Ir gerai man. Pilnai sutinku su temos autorės nuomone, kad vienai daug geriau.
Dabar sutikau tikrai nuostabų žmogų, kuris rūpinasi ir manimi, ir vaikais... Ir ką? Jis pasiūlė susituokti, o aš QUOTE(Jolantuke @ 2009 11 18, 18:24) 4 metus gyvenau viena su 2 vaikais. Ir gerai man. Pilnai sutinku su temos autorės nuomone, kad vienai daug geriau. Dabar sutikau tikrai nuostabų žmogų, kuris rūpinasi ir manimi, ir vaikais... Ir ką? Jis pasiūlė susituokti, o aš as pusmetis kai viena su vaikeliu,bet kazka rasti nesitikiu niekada...
...taigi gryztu prie senos temeles....
prabego nemazas laiko tarpas ir jau rodesi, kad gyvenimas aukstyn kojom apvirto-atsirado zmogus, noras buti su juo, abipusiai jausmai ir visi kiti geri dalykai, kuriu niekad nepatyriau...siandien ''mums'' jau trys menesiai..ir ka??? mane tai slegia! jis tobulas...geras, supratingas, darbstus, pasiaukojantis..vie zo, del manes mirt galetu...kuo toliau tuo labiau visas tas geris mane erzina, ir daznai pagaunu save mastant, jog noriu pabuti viena..ir apskritai, matau kad vyriskos savybes nervina mane pvz. tragedijos darymas is slogos...arba.. 'nezinau, kaip dirbsiu sian, nes miegojau tik 7.5h vietoj 8h' na..manykit, kad as nesveika...bet ir palikt jo nenoriu..kartais pagalvoju, gal kaip tik butu geriau but su zmogum ne is meiles, o klausant proto? karta is meiles jau atsidaviau zmogui- susilauziau gyvenima...o dabartinis darugas puikus...gal priprasiu? bet kita vertus vel galvoju- o kodel tureciau pratintis prie kazko? prie svetimo zmogaus realiai? ir vis kaip juoda kate perbega mano vis istekanciu draugiu vaizdai- pamastau, liksiu va viena...bet kita vertus, gyvenu sau ir esu laiminga taip gyvendama... protas sako-palik ir buk laiminga...sirdis- pakentek,ir jis padarys tave laiminga...kas teisus? kaip elgtis?
po skirybu ir man taip buvo
Sveikos, idomi tema ir manau nieko nelogisko ar nesveiko tame nera, tiesiog kiek zmoniu - tiek nuomoniu ir poreikiu.
Pvz. mano vyras mire kai as dar laukiausi, gimdziau ir auginau viena, buvo sunku labai, ne fiziskai, o psichologiskai ir labiausia del to, kad vaikas neturi tecio. Visada norejau kazko salia, laikau save stipria asmenybe, bet visad man truko kazko, nors ir priestaringi jausmai, atrodydavo kad vyra isduodu noredama kazko salia, kad nelaikas, bet jauciausi budama viena blogai, visur visi poromis, draugai, laisvalaikiai visai kiti... Jausdavausi vienisa ir uzmirsta (vaikas buvo mazas, jei didesnis, tai gal su vaiku daugiau galima ka nuveikt) Na, nzn, as nenorejau but viena ir po 3m atsirado draugas, kuriuo as labai dziaugiuosi, lepina mus, myli ir visai kitoms spalvom gyvenimas sviecia. Tai vat tokia mano patirtis. P.S. Yra vyrisku savybiu kurios truputi erzina, bet as nesureiksminu, nes noriu but kartu
[ Ir as pritariu politikai "geriau jokio nei bet koks"]
Va stai jums ir didziausia gyvenimiska tiesa GERIAU JOKS NEGU BET KOKS
kartais juk taip tingisi kazka daryt na tiesiog buna dienu lyg tycia
Noriu įdėti puikų straipsnį ta tema. Tikiuosi, "Stiliaus" leidėjai nesupyks, o straipsnis tesuteikia vienišoms mamytėms tvirtybės.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Pasididinti galite įsirašę pav. į kompą. Nesinorėjo užversti puslapių didelėm nuotraukom. QUOTE(MamyteSaulyte @ 2010 05 15, 02:27) ...taigi gryztu prie senos temeles.... prabego nemazas laiko tarpas ir jau rodesi, kad gyvenimas aukstyn kojom apvirto-atsirado zmogus, noras buti su juo, abipusiai jausmai ir visi kiti geri dalykai, kuriu niekad nepatyriau...siandien ''mums'' jau trys menesiai..ir ka??? mane tai slegia! jis tobulas...geras, supratingas, darbstus, pasiaukojantis..vie zo, del manes mirt galetu...kuo toliau tuo labiau visas tas geris mane erzina, ir daznai pagaunu save mastant, jog noriu pabuti viena..ir apskritai, matau kad vyriskos savybes nervina mane pvz. tragedijos darymas is slogos...arba.. 'nezinau, kaip dirbsiu sian, nes miegojau tik 7.5h vietoj 8h' na..manykit, kad as nesveika...bet ir palikt jo nenoriu..kartais pagalvoju, gal kaip tik butu geriau but su zmogum ne is meiles, o klausant proto? karta is meiles jau atsidaviau zmogui- susilauziau gyvenima...o dabartinis darugas puikus...gal priprasiu? bet kita vertus vel galvoju- o kodel tureciau pratintis prie kazko? prie svetimo zmogaus realiai? ir vis kaip juoda kate perbega mano vis istekanciu draugiu vaizdai- pamastau, liksiu va viena...bet kita vertus, gyvenu sau ir esu laiminga taip gyvendama... protas sako-palik ir buk laiminga...sirdis- pakentek,ir jis padarys tave laiminga...kas teisus? kaip elgtis? Papasakojai mano istorija.. Tik tiek, kad mes gyvenam kartu Bet kuo toliau, tuo labiau noriu but viena.. |