Nezinau nei ka daryt,uzsikimso virtuvej kriaukle!!!!Ir pompavau,ir pyliau visokiausiu priemoniu,niekas nepadeda,nu nezinau ka dar daryt...Gal esat susidurusios su tokia BEDA?Parasykit prasau ka daryt,nes jau praradau vilti,tuoj imsiu ir suskaldysiu ta prakeikta kriaukle!!!!!!!!!!!!!
reik atsukt po apacia ta toki uzsilenkima ir isvalyt gruza is ten
teisingai!!!!!!!
Aciu!Varau ardyt kriaukles,nu ,bet jei ir tai nepades,parduosiu buta:))))))
oij, mamkos, papasakosiu bajeri... viena moterele nusipirko "vamzdziu grauzika".. nu kur pravalo visoki bruda.. ipyle.. ir vamzdziai iskrito
OJ JEZAU!!!!!Eikit sau,tai gal as ten nelysiu...
nu ir gerai, reiskia pats laikas buvo keisti vamzdi
Gal geriau liepk vyrui isardyt. Nes as kai viena kart isardziau, tai po to teko santechnika kviesti. O jei neturi vyro, tai belieka keist buta
Vyra tai as turiu,bet gal geriau as pati.....
gal neprazilsi, bet paplaukiosi tai tikrai... ir kaimynai pasijus kaip tropikusoe....dregme.... vanduo....
oij, jumoristes...
linksma su jumis
O lietuviska "Kurmi" pylei?
Nes tie uzsieniniai vamzdziu valikliai niekam tike
ta mano pazystama moteree toki ir pabande - tai isgriauze net ir senus vamzdzius.. teko priverstinai visa vamzdyna pasikeisti oij negaliu...
Nu jums gal ir linksma,bet man tai kaip cia pasakius....Indus plaunu vonioj,ir po viena lekste nesioju i virtuve...Kol kas tai nieko gero ir juokingo nematau... Linksma bus gal tada kai isardysiu kriaukle ir apipilsiu kaimynus nuo penkto iki pirmo auksto!!!!!!!Va tada tai bus smagu!!!!!
kai saka:"Pirk preke Lietuviska ir vargo nematysi..... nei senu vamzdziu......
Nerieskit nesamoniu ,Kurmis labai padeda!!! Nezinau ,gal cariniai vamzdziai buvo?As irodziau ,savo profisonalui!
Kurmio jau 2 butelius supylau-ir Su.....Eina sau,ardysiu kriaukle,arba visa vamzdyna!
Na vamzdyno tu neisardysi, nors tokia paguoda, kad kaimynai iki pirmo auksto liks sausi, pabandyk alkune kaip mamukas siule pasiziureti, bet jei neatsisuka, tai geriau vyro palauk arba santechniko
Pabandyk su gyvatuku isvalyt jei kartais turi kas nors is pazistamu. Ten toks ilgas metalinis "sniuras" vyniojasi ir valosi.
Sh... tas gyvatukas, kai tenka per menesi kokiu 2-3 kartus valyti. Ypac, kai ta nelaime - kriaukles uzsikimsimas - vyksta butent tada, kai vyro ner namie
Keitimui sugaisom visa diena. Dejom plastikinius vamzdzius. Galiu pasakyti, kad namu salygomis patimes tikrai imanoma keisti. Nereik ir profu kviestis Ir dar. Kad palaikyti svara, nes seni buvo prizele kazkokios smarves (tikraja ta zodzio reiksme
Man užsikimšo vonia - labai sunkiai prabėga.
tai ką patartumėte ar irgi Kurmį pilti? Vamzdžiai seni. O jeigu išgrauš taip, kad vamzdžiai prakiurs.
Nu gerai, o ka daryt, kai vonia daznai uzsikisa? Nieko blogo, kas idomiausia, as ten nepilu. Namas senas, vamzdziai, speju, irgi, nesenai atsikrausciau. KA DARYT?
Gyvenu treciam aukste, ar galiu pasikeist vamzdzius? Kiek toks malonumas grubiai atsieitu? Patarkit, padekit, GELBEKIT. A tai praustis reikia iki keliu vandeny stovint Pyliau Kurmio. Daug. Laikiau ilgai (per nakti). Nepadejo
Mergaitės, perduosiu santechniko patarimą - niekad nenaudoti kurmio. Pasirodo, jis sukietėja nusėdęs ir darosi kamštis. Sakė geriau jau tada naudoti skystus tirpiklius. Beje, jei kada problemos, turiu vienų išbandytų santechnikų numerį. Dirba greitai, niekas nesiskundė, brangiai neplėšia. Tad jei ką, į AŽ
Tai jauciu pas mane to kurmio jau ir prisedo be visa ko
Jei kas nors turit tokiu va normaliu santechniku nebrangininku kontaktu Vilniuje - plyyyyyzzzz
as naudoju "kurmy" tik ne milteliais o skysta , nes kazkada irgi per telika maciau kaip nuo jo vonia uzsikimso
Blembucki, nenubega vanduo is kriaukles nors tu ka. Ir pompavau ir ta alkune isardziau (beje ten jokio kamscio neradau, tik smirdanti vandeni
Greiciau kvieskit santechnika
QUOTE(milabra @ 2006 08 14, 20:58) Mergaitės, perduosiu santechniko patarimą - niekad nenaudoti kurmio. Pasirodo, jis sukietėja nusėdęs ir darosi kamštis. Sakė geriau jau tada naudoti skystus tirpiklius. Beje, jei kada problemos, turiu vienų išbandytų santechnikų numerį. Dirba greitai, niekas nesiskundė, brangiai neplėšia. Tad jei ką, į AŽ ir as jau nuo vakar kovoju su kriaukle ....O kurmi pyliau istirpinta.... ir gyvatuku ten pramakalavom...ir vistiek vanduo NE KRUST Dar yra neblogas daiktas bakterijos, bet kad jau tiek ten to "kurmio " pripyliau ( tikejausi greito rezultato) ...vargu ar jos veiks...griciausiai pacios zus....
Man irgi viena karta taip nutiko, kad pyliau pyliau kurmi, o jis padare didziuli kamsti. atvaziavo santechnikai ir UAB ,,,Avarija" (pigu ir operatyvu - per valanda mazdaug atvaziuoja), tai sake, dziaukis, ponia, kad vamzdis nuo kurmio neprakiuro ir daugiau taip nedaryk!!!
as profilaktiskai karta per menesi i vamzdzius ipilu lietuvisko 'kurmio' ir jokiu problemu neturiu. kazkada 'tiret' pabandziau - sudas.
Skystuoju kurmiu taip pat esam begal patenkinti, turiu nusipirkus iš Thomas Philipso tokių miltukų, bet nieko ypatingo
Geras ir isbandytas budas-
i kriaukle iberti sodos, kokius 5 saukstus, ir uzpilti mazdaug stikline acto- patikekit-greitoji pagalba
mes uzsikisusia kriaukle valem pirma ipylem skysto Kurmio, po to vadinama gyvate valem . Na padejo, dabar jau indus plaunu virtuvej, o ir vaiksciojau i vonia, ne viena puodeli ir lekste esu sudauziusi.
Aš tai paskaičisu, kad tas kurmis blogio pridaro, patapau reklamos auka ir Tiret nusipirkau. Brangus tas bjaurybe, bet kad ir padeda, viskas veikia vėl:)
labai paprastas budas uzsikimsusiai kriauklei pravalyti - i nubegimo vamzdi supilkite stikline colos
Pagelbėjo mums vakar soda su actu ir dar ta gyvate prasukom. nes pas mus namo matyt pagrindiniame vazdyje kažkas pakliuvę, kadangi dažnai kišasi
Labas. Atėjau ir aš pagalbos: visą dieną šiandien vonią atkimšinėju: supyliau du chemikalų indus, sodą su actu, pompavau - efektas laikinas. Ir kas bjauriausia - jei virtuvėj vandenį leidi, jis sau vonioj kaupiasi
Pas mus kimsosi vonia truputi, tai Kurmio ipyliau ir padejo
Dėl vamzdynų užsikimšimo - geriausia nenaudoti jokių profilaktinių priemonių. Būtent visi chemikalai gadina gumines tarpines ir po kurio laiko per jas gali pradėti leisti. Jei užsikemša vamzdžiai, tai dažniausiai prie pat santechnikos mechanizmo - sifonuose. Dažniausias kaltininkas - plaukai, kurių jokia chemine priemone nepašalinsite. Tokiu atveju reikia išmontuoti sifoną, atjungti nuo mechanizmo ir jį išvalyti (arba kviesti mano vyrą
Toliau nuo mechanizmų paprastai niekada nesikemša, jei vamzdynai normaliai išvedžioti - o jei blogiausiu atveju taip atsitiktų - yra speciali santechninė viela, kuria nesunkiai galima išvalyti vamzdynus ir užsikimšusius giliau. QUOTE(neaiski @ 2006 10 17, 06:02) Geras ir isbandytas budas- i kriaukle iberti sodos, kokius 5 saukstus, ir uzpilti mazdaug stikline acto- patikekit-greitoji pagalba QUOTE(Wolke @ 2006 11 03, 23:48) labai paprastas budas uzsikimsusiai kriauklei pravalyti - i nubegimo vamzdi supilkite stikline colos QUOTE(wai2te_m @ 2009 08 02, 01:56) uzsikimso vonia, turbut nuo plauku, bandysiu ka nors padaryt...
Na ir man teko susidurt su tokia problema, kaip tyčia vyras išvykęs. Pradžioje užsikimšo kriauklė virtuvėje, atpumpavau lyg, bet pasirodo visas vanduo pradėjo vonioje kauptis
QUOTE(somebody else @ 2010 05 30, 11:48) Na ir man teko susidurt su tokia problema, kaip tyčia vyras išvykęs. Pradžioje užsikimšo kriauklė virtuvėje, atpumpavau lyg, bet pasirodo visas vanduo pradėjo vonioje kauptis reikia man kur nors ta pompa nusipirkt. Gal kuriam prekybos centre rasiu
Mums tai Kurmis du kartus pagelbejo
|