Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Užsikimšo kriauklė!
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai > 100 ir 1 patarimas
Pages: 1, 2
ligitukeB
Nezinau nei ka daryt,uzsikimso virtuvej kriaukle!!!!Ir pompavau,ir pyliau visokiausiu priemoniu,niekas nepadeda,nu nezinau ka dar daryt...Gal esat susidurusios su tokia BEDA?Parasykit prasau ka daryt,nes jau praradau vilti,tuoj imsiu ir suskaldysiu ta prakeikta kriaukle!!!!!!!!!!!!!
mamukas
reik atsukt po apacia ta toki uzsilenkima ir isvalyt gruza is ten wink.gif
Sara
QUOTE (mamukas @ 2004 03 26, 12:20)
reik atsukt po apacia ta toki uzsilenkima ir isvalyt gruza is ten wink.gif

teisingai!!!!!!! thumbup.gif profilaktiskai visu kriaukliu vamzdzius reik pavalyti, nes jokie "kurmiai" nepadeda kai rimtai uzsikemsa wink.gif
ligitukeB
Aciu!Varau ardyt kriaukles,nu ,bet jei ir tai nepades,parduosiu buta:))))))
mamukas
QUOTE (Sara @ 2004 03 26, 12:22)
teisingai!!!!!!! thumbup.gif profilaktiskai visu kriaukliu vamzdzius reik pavalyti, nes jokie "kurmiai" nepadeda kai rimtai uzsikemsa wink.gif

oij, mamkos, papasakosiu bajeri...

viena moterele nusipirko "vamzdziu grauzika".. nu kur pravalo visoki bruda.. ipyle.. ir vamzdziai iskrito biggrin.gif nu ta alkune matyt buvo prarudijusi.. tai per visur vanduo pasipyle... smile.gif
ligitukeB
QUOTE (mamukas @ 2004 03 26, 10:25)

viena moterele nusipirko "vamzdziu grauzika".. nu kur pravalo visoki bruda.. ipyle.. ir vamzdziai iskrito biggrin.gif nu ta alkune matyt buvo prarudijusi.. tai per visur vanduo pasipyle... smile.gif

OJ JEZAU!!!!!Eikit sau,tai gal as ten nelysiu...
Sara
QUOTE (mamukas @ 2004 03 26, 12:25)

nu ir gerai, reiskia pats laikas buvo keisti vamzdi laugh.gif
ewa
QUOTE (ligitukeB @ 2004 03 26, 12:25)
Aciu!Varau ardyt kriaukles,nu ,bet jei ir tai nepades,parduosiu buta:))))))

Gal geriau liepk vyrui isardyt. Nes as kai viena kart isardziau, tai po to teko santechnika kviesti. O jei neturi vyro, tai belieka keist buta laugh.gif laugh.gif laugh.gif
ligitukeB
QUOTE (ewa @ 2004 03 26, 10:47)
Gal geriau liepk vyrui isardyt. Nes as kai viena kart isardziau, tai po to teko santechnika kviesti. O jei neturi vyro, tai belieka keist buta laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Vyra tai as turiu,bet gal geriau as pati.....smile.gif)))))),nes kol jis prisiruos,tai prazilsiu:))))
Sara
QUOTE (ligitukeB @ 2004 03 26, 12:52)
Vyra tai as turiu,bet gal geriau as pati.....smile.gif)))))),nes kol jis prisiruos,tai prazilsiu:))))

gal neprazilsi, bet paplaukiosi tai tikrai... ir kaimynai pasijus kaip tropikusoe....dregme.... vanduo.... laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
mamukas
oij, jumoristes... biggrin.gif
linksma su jumis thumbup.gif
Martyna
O lietuviska "Kurmi" pylei? rolleyes.gif
Nes tie uzsieniniai vamzdziu valikliai niekam tike smile.gif O "kurmis" visada padeda thumbup.gif
mamukas
QUOTE (Martyna @ 2004 03 26, 12:56)
Nes tie uzsieniniai vamzdziu valikliai niekam tike smile.gif O "kurmis" visada padeda thumbup.gif

ta mano pazystama moteree toki ir pabande - tai isgriauze net ir senus vamzdzius.. teko priverstinai visa vamzdyna pasikeisti biggrin.gif
oij negaliu... smile.gif))))
ligitukeB
QUOTE (mamukas @ 2004 03 26, 10:55)
oij, jumoristes... biggrin.gif
linksma su jumis thumbup.gif

Nu jums gal ir linksma,bet man tai kaip cia pasakius....Indus plaunu vonioj,ir po viena lekste nesioju i virtuve...Kol kas tai nieko gero ir juokingo nematau...smile.gifsmile.gifsmile.gif
Linksma bus gal tada kai isardysiu kriaukle ir apipilsiu kaimynus nuo penkto iki pirmo auksto!!!!!!!Va tada tai bus smagu!!!!!
Sara
QUOTE (Martyna @ 2004 03 26, 12:56)

kai saka:"Pirk preke Lietuviska lithuania.gif " laugh.gif laugh.gif laugh.gif

ir vargo nematysi..... nei senu vamzdziu...... laugh.gif laugh.gif laugh.gif
bru
Nerieskit nesamoniu ,Kurmis labai padeda!!! Nezinau ,gal cariniai vamzdziai buvo?As irodziau ,savo profisonalui!
ligitukeB
QUOTE (bru @ 2004 03 26, 11:17)
Nerieskit nesamoniu ,Kurmis labai padeda!!! Nezinau ,gal cariniai vamzdziai buvo?As irodziau ,savo profisonalui!

Kurmio jau 2 butelius supylau-ir Su.....Eina sau,ardysiu kriaukle,arba visa vamzdyna!
Springlet
Na vamzdyno tu neisardysi, nors tokia paguoda, kad kaimynai iki pirmo auksto liks sausi, pabandyk alkune kaip mamukas siule pasiziureti, bet jei neatsisuka, tai geriau vyro palauk arba santechniko wink.gif
Limcamca
Pabandyk su gyvatuku isvalyt jei kartais turi kas nors is pazistamu. Ten toks ilgas metalinis "sniuras" vyniojasi ir valosi.
Ambro
Sh... tas gyvatukas, kai tenka per menesi kokiu 2-3 kartus valyti. Ypac, kai ta nelaime - kriaukles uzsikimsimas - vyksta butent tada, kai vyro ner namie rolleyes.gif Kai jau neistveriau, zyziau pastoviai vyrui, kad keistumem vamzdynus. Iszyziau clap.gif

Keitimui sugaisom visa diena. Dejom plastikinius vamzdzius. Galiu pasakyti, kad namu salygomis patimes tikrai imanoma keisti. Nereik ir profu kviestis wink.gif. Tuo paciu keitem ir visus nutekamuosius vamzdzius, einancius nuo kriaukliu, vonios. Vienu zodziu, viskas buvo NEW biggrin.gif

Ir dar. Kad palaikyti svara, nes seni buvo prizele kazkokios smarves (tikraja ta zodzio reiksme unsure.gif ), reik i menesi no0rs kelis kartus ipilti i vonia ir kriaukles kokio nors dezinfektanto. Pvz, jusu mineto "Kurmio".
Kozete
Man užsikimšo vonia - labai sunkiai prabėga.
tai ką patartumėte ar irgi Kurmį pilti? Vamzdžiai seni. O jeigu išgrauš taip, kad vamzdžiai prakiurs. blink.gif
pijuska
QUOTE(Kozete @ 2006 02 01, 16:23)
Man užsikimšo vonia - labai sunkiai prabėga.
tai ką patartumėte ar irgi Kurmį pilti? Vamzdžiai seni. O jeigu išgrauš taip, kad vamzdžiai prakiurs.  blink.gif
*

Pamegink TIRET. man padejo
Kozete
QUOTE(pijuska @ 2006 02 01, 21:10)
Pamegink TIRET. man padejo
*

Užpyliau "Kurmio", tai pramušė greitai, tik ten buvo parašyta 2h laikyti, bet aš palaikiau nepilną valandą, vis tiek poveikis buvo. ax.gif
Rudenėja
Nu gerai, o ka daryt, kai vonia daznai uzsikisa? Nieko blogo, kas idomiausia, as ten nepilu. Namas senas, vamzdziai, speju, irgi, nesenai atsikrausciau. KA DARYT?
Gyvenu treciam aukste, ar galiu pasikeist vamzdzius? Kiek toks malonumas grubiai atsieitu? ax.gif Kur rast santechnika, kuris tuo uzsiimtu? ax.gif

Patarkit, padekit, GELBEKIT. A tai praustis reikia iki keliu vandeny stovint blink.gif blink.gif Vaikas tai net nesiryzta tokiems "malonumams" doh.gif

Pyliau Kurmio. Daug. Laikiau ilgai (per nakti). Nepadejo schmoll.gif Pasidare truputuka gereliau, bet neznaimiai. Gal pilt keleta pakuociu? bigsmile.gif doh.gif
milabra
Mergaitės, perduosiu santechniko patarimą - niekad nenaudoti kurmio. Pasirodo, jis sukietėja nusėdęs ir darosi kamštis. Sakė geriau jau tada naudoti skystus tirpiklius. Beje, jei kada problemos, turiu vienų išbandytų santechnikų numerį. Dirba greitai, niekas nesiskundė, brangiai neplėšia. Tad jei ką, į AŽ mirksiukas.gif
Rudenėja
Tai jauciu pas mane to kurmio jau ir prisedo be visa ko angel_sadangel.gif

Jei kas nors turit tokiu va normaliu santechniku nebrangininku kontaktu Vilniuje - plyyyyyzzzz 4u.gif duokit man help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif
happy
as naudoju "kurmy" tik ne milteliais o skysta , nes kazkada irgi per telika maciau kaip nuo jo vonia uzsikimso doh.gif
snickers
Blembucki, nenubega vanduo is kriaukles nors tu ka. Ir pompavau ir ta alkune isardziau (beje ten jokio kamscio neradau, tik smirdanti vandeni biggrin.gif ), tai kas dar gali buti? Gal ka neteisingai atgal surinkau? g.gif O gal ten uzstrige toliau? Vamdziai plastikiniai, visi keisti pries 2m g.gif
Fijora
Greiciau kvieskit santechnika tongue.gif
snickers
QUOTE(Fijora @ 2006 08 19, 14:30)
Greiciau kvieskit santechnika    tongue.gif
*

siaip taip vanduo nubego....nuvariau i Maxima, nusipirkau "Kurmi'', vakar pripyliau nakciai..... siryt -stebuklas, kriaukle pasveiko! biggrin.gif
Berita
QUOTE(milabra @ 2006 08 14, 20:58)
Mergaitės, perduosiu santechniko patarimą - niekad nenaudoti kurmio. Pasirodo, jis sukietėja nusėdęs ir darosi kamštis. Sakė geriau jau tada naudoti skystus tirpiklius. Beje, jei kada problemos, turiu vienų išbandytų santechnikų numerį. Dirba greitai, niekas nesiskundė, brangiai neplėšia. Tad jei ką, į AŽ  mirksiukas.gif
*

ir as jau nuo vakar kovoju su kriaukle ....O kurmi pyliau istirpinta.... ir gyvatuku ten pramakalavom...ir vistiek vanduo NE KRUST blink.gif verysad.gif

Dar yra neblogas daiktas bakterijos, bet kad jau tiek ten to "kurmio " pripyliau ( tikejausi greito rezultato) ...vargu ar jos veiks...griciausiai pacios zus....
ryte
Man irgi viena karta taip nutiko, kad pyliau pyliau kurmi, o jis padare didziuli kamsti. atvaziavo santechnikai ir UAB ,,,Avarija" (pigu ir operatyvu - per valanda mazdaug atvaziuoja), tai sake, dziaukis, ponia, kad vamzdis nuo kurmio neprakiuro ir daugiau taip nedaryk!!!
eegle
as profilaktiskai karta per menesi i vamzdzius ipilu lietuvisko 'kurmio' ir jokiu problemu neturiu. kazkada 'tiret' pabandziau - sudas. biggrin.gif
rys
Skystuoju kurmiu taip pat esam begal patenkinti, turiu nusipirkus iš Thomas Philipso tokių miltukų, bet nieko ypatingo schmoll.gif
zebryte
QUOTE(rys @ 2006 10 12, 20:11)
Skystuoju kurmiu taip pat esam begal patenkinti, turiu nusipirkus iš Thomas Philipso tokių miltukų, bet nieko ypatingo  schmoll.gif
*

skystas kurmis tikrai daro stebuklus thumbup.gif drinks_cheers.gif
neaiski
Geras ir isbandytas budas-
i kriaukle iberti sodos, kokius 5 saukstus,
ir uzpilti mazdaug stikline acto-
patikekit-greitoji pagalba smile.gif
rakta
mes uzsikisusia kriaukle valem pirma ipylem skysto Kurmio, po to vadinama gyvate valem . Na padejo, dabar jau indus plaunu virtuvej, o ir vaiksciojau i vonia, ne viena puodeli ir lekste esu sudauziusi.
Auksuole
Aš tai paskaičisu, kad tas kurmis blogio pridaro, patapau reklamos auka ir Tiret nusipirkau. Brangus tas bjaurybe, bet kad ir padeda, viskas veikia vėl:)
Wolke
labai paprastas budas uzsikimsusiai kriauklei pravalyti - i nubegimo vamzdi supilkite stikline colos bigsmile.gif palikti nakciai,ryte uzpilti karsto vandens...profilaktiskai,kad neuzsikimstu kriaukle,rekomenduojama nuo isvirusiu bulviu vandeni (karsta,verdanti) nupilti tiesiai i nubegimo vamzdi smile.gif
_Kere_
QUOTE(neaiski @ 2006 10 17, 06:02)
patikekit-greitoji pagalba  smile.gif
*

Sitas budas isbandytas, tik as naudodavau vien tik soda- padedavo, kita karta reikes su actu paeksperimentuoti rolleyes.gif
Atlante
Pagelbėjo mums vakar soda su actu ir dar ta gyvate prasukom. nes pas mus namo matyt pagrindiniame vazdyje kažkas pakliuvę, kadangi dažnai kišasi sad.gif
Mytis
Labas. Atėjau ir aš pagalbos: visą dieną šiandien vonią atkimšinėju: supyliau du chemikalų indus, sodą su actu, pompavau - efektas laikinas. Ir kas bjauriausia - jei virtuvėj vandenį leidi, jis sau vonioj kaupiasi verysad.gif . Namas senas, dalis vamzdžių - irgi. Gal žinote dar kokių stebuklingų būdų g.gif
wai2te_m
Pas mus kimsosi vonia truputi, tai Kurmio ipyliau ir padejo ax.gif
dsiurkute
Dėl vamzdynų užsikimšimo - geriausia nenaudoti jokių profilaktinių priemonių. Būtent visi chemikalai gadina gumines tarpines ir po kurio laiko per jas gali pradėti leisti. Jei užsikemša vamzdžiai, tai dažniausiai prie pat santechnikos mechanizmo - sifonuose. Dažniausias kaltininkas - plaukai, kurių jokia chemine priemone nepašalinsite. Tokiu atveju reikia išmontuoti sifoną, atjungti nuo mechanizmo ir jį išvalyti (arba kviesti mano vyrą smile.gif .
Toliau nuo mechanizmų paprastai niekada nesikemša, jei vamzdynai normaliai išvedžioti - o jei blogiausiu atveju taip atsitiktų - yra speciali santechninė viela, kuria nesunkiai galima išvalyti vamzdynus ir užsikimšusius giliau.
susidomejus
QUOTE(neaiski @ 2006 10 17, 06:02)
patikekit-greitoji pagalba  smile.gif
*

QUOTE(Wolke @ 2006 11 03, 23:48)
labai paprastas budas uzsikimsusiai kriauklei pravalyti - i nubegimo vamzdi supilkite stikline colos bigsmile.gif palikti nakciai,ryte uzpilti karsto vandens...profilaktiskai,kad neuzsikimstu kriaukle,rekomenduojama nuo isvirusiu bulviu vandeni (karsta,verdanti) nupilti tiesiai i nubegimo vamzdi  smile.gif
*

QUOTE(wai2te_m @ 2009 08 02, 01:56)
Pas mus kimsosi vonia truputi, tai Kurmio ipyliau ir padejo  ax.gif
*

uzsikimso vonia, turbut nuo plauku, bandysiu ka nors padaryt...
somebody else
Na ir man teko susidurt su tokia problema, kaip tyčia vyras išvykęs. Pradžioje užsikimšo kriauklė virtuvėje, atpumpavau lyg, bet pasirodo visas vanduo pradėjo vonioje kauptis doh.gif nusipirkau šiandien "Kurmio" , po to prapumpavau ir pramušė thumbup.gif dar nuėjau į pirmą aukštą pažiūrėt ar ten kur vamzdis neprakiuro nuo pumpavimo, bet lyg viskas gerai tongue.gif tai tokia patenkinta savimi dabar esu, kad ir moterys kartais gali tokias problemas sutvarkyt bigsmile.gif blush2.gif
susidomejus
QUOTE(somebody else @ 2010 05 30, 11:48)
Na ir man teko susidurt su tokia problema, kaip tyčia vyras išvykęs. Pradžioje užsikimšo kriauklė virtuvėje, atpumpavau lyg, bet pasirodo visas vanduo pradėjo vonioje kauptis doh.gif nusipirkau šiandien "Kurmio" , po  to prapumpavau ir pramušė thumbup.gif dar nuėjau į pirmą aukštą pažiūrėt ar ten kur vamzdis neprakiuro nuo pumpavimo, bet lyg viskas gerai tongue.gif tai tokia patenkinta savimi dabar esu, kad ir moterys kartais gali tokias problemas sutvarkyt bigsmile.gif  blush2.gif
*

reikia man kur nors ta pompa nusipirkt. Gal kuriam prekybos centre rasiu g.gif
*caffe macchiato*
Mums tai Kurmis du kartus pagelbejo smile.gif
kam_tai_rupi
QUOTE(Barbaryta @ 2010 06 01, 20:06)
*

Man Domestos kriaukliu atkimsejas padejo iskart (vonioje probelma buvo). Naudoju dar Mr. Muscle sink&drain gel kai pradeda letai vanduo begti. Vanzdziams nekenke.
Vonios Fane
QUOTE(Barbaryta @ 2010 06 01, 19:06)
*

Pritariu, Kurmis geras dalykelis bigsmile.gif Jei uzsikemsa, uzpilu nakciai ir palieku, sniokscia, snypscia ten ir super issivalo thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.