Tortadienis Vaiko gimtadienis viena svarbiausių šeimos švenčių. Paprastai ruošiamės jam iš anksto: išpuošiame vaiko kambarį, prigalvojame mažyliui įvairių siurprizų, prigaminame vaikiškų skanėstų, organizuojame žaidimus bei loterijas ir t.t. Kiekviename šeimos albume atsiras ne viena nuotrauka, kurioje užfiksuotos pačios smagiausios jūsų vaikų gimtadienių akimirkos. Tad kviečiame visus į naują foto konkursą "Tortadienis! Siųskite nuotrauką, kurioje pagavote įspūdingiausią įdomiausią juokingiausią savo vaiko/-ų gimtadienio akimirką. Tikimės sulaukti daug šventiškų nuotraukų ir pasisemti naujų originalių idėjų būsimoms savo vaikų gimtadienio šventėms. Vaikų gimtadienius švenčiame ir namuose, ir gamtoje, ir žaidimų klubuose bei kavinėse, tad laukiame kuo įvairesnių nuotraukų. Smagu, kai nuotraukoje matyti ne tik šventės kaltininkas -mažylis, bet ir jo tėveliai, svečiai. Išrinkite gražią, kokybišką įdomią nuotrauką, kad į ją būtų malonu ir įdomu žiūrėti ne tik jums, bet ir kitiems. Sugalvokite nuotraukai originalų šmaikštų pavadinimą, taip sulauksite daugiau vertintojų dėmesio ir balsų. Rašykite jį lietuviškomis raidėmis (š,ą,č,ę,ė,į,ų,ū,ž). Nepamirškite prieš siųsdami nuotrauką konkursui susipažinti su bendrosiomis fotokonkursų taisyklėmis! spauskite čia Nuotraukas konkursui pateikti galėsite nuo 2005 08 26 iki 2005 09 05Už 3 labiausiai patikusias nuotraukas balsuosime 2005 09 06 2005 09 12.Dalyvaukite ir laimėkite firminių supermama.lt prizų!
Gal ir neblogas konkursas  Ir į gimtadienininkus ir į tortus (kuriuos aš taip mėgstu  ) pažiūrėsiu
Mažulėlė
2005 08 26, 13:27
gaila, kad ir vėl negalėsiu dalyvaut  bet balsavimo tai jau tikrai nepraleisiu
Erszebeth
2005 08 26, 18:16
Nedaug dar fotkių, bet jau pamačiau kai ką įdomaus. Nustebino tai, kad nemažai dalyvių švenčia pusės metukų "gimtadienius"  Mums net mintis nekilo  Bet turėtų būti smagu
Man kol kas "susireikšminusi sesė" fainiausia foto konkurse
~♥KaipTaiKaip♥~
2005 08 26, 21:27
QUOTE(Erszebeth @ 2005 08 26, 19:16) Nedaug dar fotkių, bet jau pamačiau kai ką įdomaus. Nustebino tai, kad nemažai dalyvių švenčia pusės metukų "gimtadienius"  Mums net mintis nekilo  Bet turėtų būti smagu  Mes ir vieno mėnesiuko ir dviejų ir t.t. šventėm. Nuo metų baigsis baliai
QUOTE(Elina @ 2005 08 26, 19:06) Man kol kas "susireikšminusi sesė" fainiausia foto konkurse  Vat as irgi butent sita esu nusiziurejusi, sese dar butu kaip sese, bet jau pavadinimas tai daugiau nei super
Nesuprantu, nejaugi galima deti nuotrauka, kuri anksciau dalyvavo kitame konkurse?  Matau viena nuotraukyte "tortadienyje", kuri jau dalyvavo konkurse "linksmieji seimos pieus".... Yra labai linksmu nuotrauku  Laukiame ir daugiau
Na ir kas čia per tortas?? Aš jau geriau žvakutę valgysiu...
QUOTE(californiagirl @ 2005 08 27, 01:57) Nesuprantu, nejaugi galima deti nuotrauka, kuri anksciau dalyvavo kitame konkurse?  Matau viena nuotraukyte "tortadienyje", kuri jau dalyvavo konkurse "linksmieji seimos pieus".... Yra labai linksmu nuotrauku  Laukiame ir daugiau  Taip yra, matėm, bet ta nuotrauka nebuvo viena iš prizininkių, todėl galima mėginti dalyvauti ir kitame konkurse, bet, aišku, įdomiau kai nesikartoja nuotraukos
na mums gaila nepavyks sudalyvauti, nes dar kolkas nešventėm jokio gimtadienio
vivaflame
2005 08 27, 15:42
11 fotokonkusru taisyle sako "Draudžiama savo asmeniniame profilyje patalpinti nuotrauką, dalyvaujančią fotokonkurse, kaip logotipą/avatarą)" bet atvirksciai gal galima? idomu, bet pasrodo nedraudziama, o gal cia jau man pasivaideno  beje, o jeigu as nuotraukos pavadinima parasiau be liet.simboliu, kaip galima butu pataisyti? nes ji nepatvirtinta dar  gi tik idejus foto taisykle paskaiciau, truputi issiblaskius
Erszebeth
2005 08 27, 16:55
Aha, aš irgi nustebau, nuotrauką iš Taurės avataro pamačiusi konkurse  Bet gal taip galima - svarbiausia konkurso metu kad ji nesivaidentų forume?  Tiesą sakant, aš turiu pasidariusi animuotų avatarų iš kai kurių nuotraukų, su kuriomis tikiuosi kada nors sudalyvauti konkurse (laukiu tinkamos temos) - bet kad nenusižengčiau taisyklėms, juos "taupau", nes visąlaik galvojau, kad jei panaudosiu avatare, tai nebegalėsiu su ta pačia foto dalyvauti konkurse, nes visi prisimins ją kaip mano avatarą  Bet jeigu jau moderatoriai rodo pavyzdį - tai ką gi, vadinasi galima ir taip
Kutuliukas
2005 08 27, 17:53
QUOTE(Erszebeth @ 2005 08 27, 17:55) Aha, aš irgi nustebau, nuotrauką iš Taurės avataro pamačiusi konkurse Iš kokio dar avataro?
vivaflame
2005 08 27, 18:04
tai dabar jau nera tos foto avatare, bet labai idomi situacija, gi visi pamena ta, kad ta nuotrauka pries konkursa buvo avatare bet kiek pamenu taisykles to nedraudzia
QUOTE(vivaflame @ 2005 08 27, 16:42) 11 fotokonkusru taisyle sako "Draudžiama savo asmeniniame profilyje patalpinti nuotrauką, dalyvaujančią fotokonkurse, kaip logotipą/avatarą)" bet atvirksciai gal galima? Nėra taisyklių be išimčių. Nėra įstatymų, kurių nebūtų įmanoma apeiti
Ramunita
2005 08 27, 21:11
Kodel tik 1 žvakutė?!  uz sypsena Štai ir užpūčiau!!!  uz mergytes zvilgni Jūs žaiskit, žaiskit... Man daugiau liks!!!  uz situacija ir komentara Nesuprantu...Kažkas čia su tom žvakėm negerai...  uz zvilgsni i zvakes Nu, undinės, užgiedam jubiliatui "Happy birthday!!!"  uz ideja!!!!
vivaflame
2005 08 27, 21:39
QUOTE(jėga @ 2005 08 27, 21:08) Nėra taisyklių be išimčių. Nėra įstatymų, kurių nebūtų įmanoma apeiti  tai va ta ir pastebejau
Man ta vaiko israiska, kur "kazkas su zvakem negerai"  Super nuotraukyte!
Erszebeth
2005 08 28, 19:51
QUOTE(vivaflame @ 2005 08 27, 19:04) tai dabar jau nera tos foto avatare, bet labai idomi situacija, gi visi pamena ta, kad ta nuotrauka pries konkursa buvo avatare bet kiek pamenu taisykles to nedraudzia  Jo, o dabar įsivaizduokim, kad ten ne moderatorės, o eilinės "patyrusio dalyvio" nuotrauka. Ar reakcija būtų tokia pat? Ar nebūtų ieškoma punktų, ar nebūtų bandoma interpretuoti taip, kad ji būtų diskvalifikuota? Jei ne diskvalifikacija, tai bent širšėlynas būtų garantuotas
vivaflame
2005 08 28, 20:09
aha, bet tiesa ta, kad taip yra ir viskas
QUOTE(baltic*girl @ 2005 08 27, 22:25) Man ta vaiko israiska, kur "kazkas su zvakem negerai"  Super nuotraukyte!  Išraiška faina, juokinga, tiktų kokiam " Juokingiausios mimikos" konkursui. Bet šiaip pati foto- eilinė  Apskritai, daugelį gimtadienio nuotraukų gadina suaugusiųjų vaišėmis nukrauti stalai  ...ir neoninių spalvų tortai
vivaflame
2005 08 28, 21:39
QUOTE(Elina @ 2005 08 28, 21:08) Išraiška faina, juokinga, tiktų kokiam " Juokingiausios mimikos" konkursui. Bet šiaip pati foto- eilinė  Apskritai, daugelį gimtadienio nuotraukų gadina suaugusiųjų vaišėmis nukrauti stalai  ...ir neoninių spalvų tortai  aha vaiko gimtaddienis, ir bonkele salia torto
Fasolka
2005 08 29, 03:35
QUOTE(Elina @ 2005 08 28, 21:08) Apskritai, daugelį gimtadienio nuotraukų gadina suaugusiųjų vaišėmis nukrauti stalai  ...ir neoninių spalvų tortai  Tas "daugelis" - tik 4 nuotraukos.. , o foto siai dienai 44.. Nesikabinekite, moteros Neoniniai tortai... tikrai neskanus.. bet kuom jie gadina nuotraukas  ?? O del avataro- nuotraukos.. gal ir liktu maziau pastebeta, jeigu butu ne moderatores, taugi vel.. nesikabinekite, moteros
faina akimirka pagauta "na, jubiliate, duok bučiuką!"
~♥KaipTaiKaip♥~
2005 08 29, 09:20
O kas tie neoniniai tortai?
QUOTE(Ramunita @ 2005 08 27, 22:11) Kodel tik 1 žvakutė?!  uz sypsena Na ta šypsena, tai super  Nagaliu atsižiūrėti
Ramunita
2005 08 29, 10:19
QUOTE(Elina @ 2005 08 28, 22:08) Išraiška faina, juokinga, tiktų kokiam " Juokingiausios mimikos" konkursui. Bet šiaip pati foto- eilinė  Apskritai, daugelį gimtadienio nuotraukų gadina suaugusiųjų vaišėmis nukrauti stalai  ...ir neoninių spalvų tortai  va tuom ir ne eiline,kad sitoj nuotraukoj baikas nesedi issisiepes ir pan
Į ausytę aš tau tyliai tyliai palinkėsiu......  Na tos mergytės grožis nenusakomas :  wub: Labai miela nuotrauka
mazute mamute
2005 08 30, 01:03
O man va šita Pirmasis gimtadienis, pirmasis tortas... visai nieko  Tik, kad tas vaikiukas ne toks kaip visų, tai matyt nedaug kas atkreipia dėmesį  Bet situacija tai  Iš pirmo karto pastebėjau
Man tai "abra kadabra ir noras issipildys"  Issiskiria is visu
Kutuliukas
2005 08 30, 07:24
QUOTE(jėga @ 2005 08 30, 08:12) O man va šita Pirmasis gimtadienis, pirmasis tortas... visai nieko  Tik, kad tas vaikiukas ne toks kaip visų tai matyt nedaug kas atkreipia dėmesį Aš atkreipiau Be to, aš bais supykčiau, jei kas pasakytų kad mano vaikai tokie kaip visų...
QUOTE(jėga @ 2005 08 30, 08:12) Tik, kad tas vaikiukas ne toks kaip visų, tai matyt nedaug kas atkreipia dėmesį  Bet situacija tai  Iš pirmo karto pastebėjau  Net specialiai pažiūrėjau, koks tens vaikiukas ir kodėl jis ne toks kaip visų  Man tai jis atrodo tikras gražuolis, gaila, kad į kadrą nežiūri. Jei jis būtų dar fotografuojant savo akytes pakėlęs, tai nuotrauka būtų super
QUOTE(Vilika @ 2005 08 30, 08:25) Net specialiai pažiūrėjau, koks tens vaikiukas ir kodėl jis ne toks kaip visų Na, aš taip pagalvojau, nes nuotrauka tai  , o niekas neužsimena Žodžiu, tai jau ko gero viena iš tų, už kurią balsuosiu
Virdzinija
2005 08 30, 08:45
QUOTE(jėga @ 2005 08 30, 07:12) O man va šita Pirmasis gimtadienis, pirmasis tortas... visai nieko  Tik, kad tas vaikiukas ne toks kaip visųkarto pastebėjau  Koks ne toks kaip visų?  Kaip pastebėjau, visi jie ne tokie patys, kitokie, skirtingi - vienodų neradau.. Na, nebent simpatiškas labai, gal tuom išsiskiria
laura1980
2005 08 30, 11:33
 sveikutes,as naujoke noriu susirasti draugiu mamyciu tik nezinaukaip cia tas daroma  mano suneliui 08 25d suejo 5metukai.jus cia matau apie tortadienius snekat
QUOTE(laura1980 @ 2005 08 30, 12:33)  sveikutes,as naujoke noriu susirasti draugiu mamyciu tik nezinaukaip cia tas daroma  mano suneliui 08 25d suejo 5metukai.jus cia matau apie tortadienius snekat Laura,manau cia ju rasi daug  spausk šią nuorodą apačioje 2000 M. VAIKAI
vivaflame
2005 08 30, 18:34
QUOTE(Crazy @ 2005 08 30, 12:44) [b]Yra daug gražių foto, bet aišku, man mano gražiausia : QUOTE(vivaflame @ 2005 08 30, 18:34) o man mano graziuausia  Ale vot kokios nekuklios  . QUOTE(Vilika @ 2005 08 29, 16:48) Į ausytę aš tau tyliai tyliai palinkėsiu......  Na tos mergytės grožis nenusakomas :  wub: Labai miela nuotrauka  sutinku, labai graži mergytė ir nuotraukytė
*ziurkyte*
2005 08 31, 08:18
visos nuotraukeles ne galo grazios.  jau dabar kokias 10 favorite turiu.  nezinau, kaip cia reikes issirinkti tik tris paciausias...
Chicony
2005 08 31, 10:27
Elina, tiesiog sureagavau i tai, kas buvo parasyta
QUOTE(Chicony @ 2005 08 31, 10:27) Taigi nesiparinu:) Ir reklamos man nereikia:) Bet sureagavau i tai, kas buvo parasyta:) Chiconi, aš nerašiau, kad tavo foto matosi buteliai ar neoninis tortas. O kad tavo foto man- eilinė, tai- MANO NUOMONĖ
Chicony
2005 08 31, 10:38
As ne del "eilines nuotraukos", o del bonkos ant stalo ie neono. Kiekvienas turi teise tureti savo nuomone ir garsiai ja reikstii. Bet vivaflame kazka supainiojo...
Viflame supainiojo tiek, kad pacitavo ne tai ką reikia. Bet tu pati juk žinai, kad tavo foto ant stalo- ne butelis, o suslavicius stovi. Tai ir nusiramink  Yra ir buteliu ir neoniniu tortų NE TAVO FOTKEJE
Chicony
2005 08 31, 10:45
Man tai atrodo, kad moderatoriai neturejo priimti i konkursa tu nuotrauku, kur matosi alkoholio buteliai stovintys ant stalu.
QUOTE(Chicony @ 2005 08 31, 11:45) Man tai atrodo, kad moderatoriai neturejo priimti i konkursa tu nuotrauku, kur matosi alkoholio buteliai stovintys ant stalu. Na nespėjo žmonės susitvarkyti prieš nuotrauką darydami  argi čia toks didelis nusikaltimas, kad reikėtų taip bausti  Juk ne vaikučiai jį geria, o dėdės ir tetos  Nors tai ir nėra labai gražu, bet tokia jau šį kartą tema
|
|