Calendula
2010 02 17, 17:19
Jooooooo, "superinė" vyrų logika Gal tada gali vurkai patarti, kai su tuo "dėmesio nekreipimu" gyvent? Užsiimt savo reikalais ir t.t., nekreipt dėmesio - t.y. gyvent kaip dviems atskiriems žmonėms? Kaip sakoma: kaip šauksi-taip atsilieps. Vadinasi, jei vyrukas taip daro - vadinasi to paties laukia ir iš žmonos. Išgerkim už bendrą dėmesio nekreipimą ! Tik viena smulkmenėlė- a kam tada išvis gyvent kartu?
Goodrutis
2010 02 17, 20:16
Ale tai pas žmones savigarbos ner.... Čia toks pasakojimas kaip ir kokios muilo operos, kuriu patarčiau nežiūret ir nauvei nesitiket kad viskas griš i senas vežias ir vauzdzelis susidarytu lyg nieko nebutu nutike...... Mesk ji ir kuo greičiau ar ji iškraustyk ar pati išsikraustyk ir pamirsk ji ir dar is jo alimentus prisiteisk..... už ji geresniu yra jauna dar rasi toki kuris ir tave ir vaikeli myles, tad tikrai nesitikek kad jis tau liks ištikimas......
Medinis
2010 02 17, 20:20
QUOTE(Calendula @ 2010 02 17, 17:19) Tik viena smulkmenėlė- a kam tada išvis gyvent kartu?
Tam, kad vyras apsimetinėtų kreipiantis dėmesį į žmoną? Jei kažkas yra nevertas dėmesio, tai tam dėmesio ir neskiriame.
samantaaa2
2010 02 17, 21:37
net yra tokie zodziai-NEGADINKI GROZIO DEL KIEKVIENO OZIO......
Calendula
2010 02 19, 16:53
QUOTE(Medinis @ 2010 02 17, 20:20) Tam, kad vyras apsimetinėtų kreipiantis dėmesį į žmoną? Jei kažkas yra nevertas dėmesio, tai tam dėmesio ir neskiriame. Vat tau ir klausimas, tai kam tada kartu gyvent? Jei jau ta žmona visai neverta dėmesio ir t.t.
Medinis
2010 02 19, 16:54
QUOTE(Calendula @ 2010 02 19, 16:53) Vat tau ir klausimas, tai kam tada kartu gyvent? Jei jau ta žmona visai neverta dėmesio ir t.t.
Patarimas: neklauskite klausimo į kurį nenorite išgirsti atsakymo.
Geras sitas:"Negadinki grozio del kiekvieno ozio"  As manyciau, kad jeigu jau gavai ozi, tai jis yra skirtas karminiam atpirkimui uz praeities poelgius
litl021
2010 02 20, 21:45
QUOTE(uoga26 @ 2010 02 20, 09:10) Geras sitas:"Negadinki grozio del kiekvieno ozio"  As manyciau, kad jeigu jau gavai ozi, tai jis yra skirtas karminiam atpirkimui uz praeities poelgius  gavai?ar pasirinkai pati?
QUOTE(litl021 @ 2010 02 20, 22:45) gavai?ar pasirinkai pati? Koks skirtumas - gavai ar pasirinkai...Neretai tai atrodo kaip loterija, kurios laimėjimo vertė išaiškėja pora metų po vestuvių. Visi tai suprantam, tai kokio velnio taip skubam gyvent ? Nervuoja blemba, jauni durneliai rožiniais akiniais
Nebuk kvaila. Siusk toki "pauksti" kuo toliau... Toks visa gyvenima paskui mergas lakstys... Arba nezyzk del to ir ramiai i ta ziurek.
mirtingoji
2010 07 19, 18:48
QUOTE(Vlad3 @ 2010 07 16, 17:22) Nebuk kvaila. Siusk toki "pauksti" kuo toliau... Toks visa gyvenima paskui mergas lakstys... Arba nezyzk del to ir ramiai i ta ziurek. Paskaitykit bent tema, o ne pirma komentara... 100 metu autore su pauksciu negyvena
Nepyk, bet pakomentuosiu: susk tokį durniu na.... ir ko toliau. Dėl vaiko gyventi ir kentėti tikrai yra nesamonė  Negi tu nori, kad iš tavęs jis juoktusi už nugaros/ kažkoks nesubrendėlis  Man pabandytų žiedą nusiimt ar slaptažodžius užsidėt  Taip normaliose šeimose nebūna
APELSINIUKE84
2010 08 24, 04:52
Santuokoje, seimoje svarbiausia yra pagarba ir pasitikejimas vienas kitu. Nei pagarbos, nei pasitikejimo sioje santuokoje jau neliko... Taigi spresti Tau paciai: ar kankintis toliau, leistis zeminamai ir apgaudinejamai, ar issiskirti ir pradeti kurti nauja laimingesni gyvenima.
No comment
2010 08 29, 20:58
QUOTE(nandra @ 2009 04 15, 11:09) jis visada buvo rimtas ir tikrai elgesi kaip subrendes zmogus.. bet jam kazkas nutiko.. atrodo lyg eme ir uzsimane tapti vel vaiku  negali būti subrendęs , kai tau 21 metai. Mano vyras irgi norėjo būti subrendusiu ir 23 metų vedė. bet tik dabar po 10 metų pats prisipažįsta, kad tada dar buvo kvailas vaikas.
gal jau neverta diskutuoti, greiciausiai jau issiskyre, nuo istorijos parasymo praejo jau daugiau nei metai
QUOTE(nandra @ 2009 04 15, 12:17) su vyru esame kartu daugiau nei tris metukai..turim nuostabu 3 su puse menesiu mazyli..
cia tik siaip prisikabinsiu, nes esu priekabi ant tokiu dalyku  postas rasytas balandzio 15d. tai jusu mazyliui jau 4 menesiai su puse buvo...prastai mokykloj sekesi ar isvis jos nebaiget, nes kazkoks mazvaikis buvo svarbiau, todel nieko daugiau aplink nematydama susituoket su juo, susilauket vaiko....? QUOTE(nandra @ 2009 04 15, 13:09) tai manot,kad tikrai jis turi kita?vel? Papildyta:jis visada buvo rimtas ir tikrai elgesi kaip subrendes zmogus.. bet jam kazkas nutiko.. atrodo lyg eme ir uzsimane tapti vel vaiku  ai tai siais laikais 21 metu pacanas jau subrendes?  nu zinokit nepykit moterys ir vyrai, bet dar neteko sutikti pilnai subrendusio 21 metu vyro  o sutikti teko nemazai, nu bet gal man tiesiog nepasiseke kad nesutikau  neturiu is tikruju ne ka pakomentuot, kai visu pirma net pati temos autore "ne marias" protelio turi...buciau spjovusi i toki "vyra" vos tik buciau suzinojusi kad su kita tamposi...tu ka galvoji jie tik apie uki ir bites susitike kalba?  ir dar pati teisini...kad cia tik draugai kalti kad sitaip elgiasi..jei myletu ir gerbtu taip nedarytu ir taskas! neskaiciau visos temos, postas irgi senokai rasytas, todel lb tikiuosi kad susiprotejai ir palikai toki vyra....
blondinas Nr.246
2010 10 04, 03:10
QUOTE(garra @ 2010 09 07, 13:18) gal jau neverta diskutuoti, greiciausiai jau issiskyre, nuo istorijos parasymo praejo jau daugiau nei metai  o tai ka ble.. tada veikt?
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 10 04, 04:10) o tai ka ble.. tada veikt? Pasakė Blondinas, prisidegdamas dar vieną cigaretę....
QUOTE(Domcė @ 2010 11 07, 16:41) Pasakė Blondinas, prisidegdamas dar vieną cigaretę....   Bet kurioj temoj galima iš to Blondino pažvengt... Fainas pacanas.
niutees
2011 02 19, 12:27
QUOTE(nandra @ 2009 04 15, 13:54) nesakau ate, nes galvoju,kad cia tik erzina.. negaliu isitikinti  zinau, as ne be protelio..o tiesiog sunku paleist tai kas kazkada buvo brangu.. bet vat buvo naivumo isikunijimas
raudoni bateliai
2011 02 19, 13:50
QUOTE(Diaaa @ 2010 09 24, 13:27) ai tai siais laikais 21 metu pacanas jau subrendes?  nu zinokit nepykit moterys ir vyrai, bet dar neteko sutikti pilnai subrendusio 21 metu vyro  o sutikti teko nemazai, nu bet gal man tiesiog nepasiseke kad nesutikau  neturiu is tikruju ne ka pakomentuot, kai visu pirma net pati temos autore "ne marias" protelio turi...buciau spjovusi i toki "vyra" vos tik buciau suzinojusi kad su kita tamposi...tu ka galvoji jie tik apie uki ir bites susitike kalba?  ir dar pati teisini...kad cia tik draugai kalti kad sitaip elgiasi..jei myletu ir gerbtu taip nedarytu ir taskas! neskaiciau visos temos, postas irgi senokai rasytas, todel lb tikiuosi kad susiprotejai ir palikai toki vyra.... QUOTE(niutees @ 2011 02 19, 13:27) naivumo isikunijimas  Nu bet žmonės, jūs įdomūs, paskaito pirmą temos puslapį ir komentuoja išsijuosdami  Tai jūs visą temą paskaitykit - autorė jau SENIAI SU VYRU NEBEGYVENA O Diaaai labai norėčiau pasakyti, kad būna ir 21m. amžiaus subrendusių vyrų, kuriems nereikia "išsilakstymo". Sutinku, kad tai galbūt retenybė ir autorės vyras, deja, į tą kategoriją nepateko, bet aš prieš akis turiu atsakingo 21 m. vyro pavyzdį. Mano pusbrolis, su kuriuo nuo vaikystės buvom artimiausi ir geriausi draugai, vedė būdamas 21m. Dabar jam tuoj bus 39m., neseniai šeimoje gimė ketvirtas vaikutis. Žinau, kad nėra tobulų žmonių ir šeimų, bet būtent jų šeimą laikau sau pavyzdžiu. Reikėtų dar paieškoti taip gražiai sutariančių ir vienas kitą mylinčių žmonių. Beje, abu - iš pradžių vyras, po to žmona - dar yra padarę ir puikią karjerą, daug gyvenimę pasiekę žmonės. Vaikai jų nuostabūs, aš vieną auginu ir tai ne visada susitvarkau, o pas juos trys berniokai ir mergaitė  Dar turiu kitą giminaitį, kuris jau nuo 20m. spangsta, kaip nori vaiko  kai tik reikia kam - draugams ar giminėms padėt, vaikus pažiūrėt, pabūt su jais, visada padeda. Labai nori šeimą turėt, bet su draugėm jam kažkaip nesiseka... Aišku, nežinia kaip ten būtų, kai jau savas tas vaikelis atsirastų... Bet tikiu, kad yra ir labai jaunų vyrų (nedaug), kuriems šeima nėra našta ir jie jai jaučiasi subrendę.
-Monroe-
2011 02 21, 10:04
QUOTE(Mamyte.Linute @ 2009 08 31, 13:55) Gaila man taves... tokia naivi,taip apsileidi,ir dar su tokiu myliesi,jam celibata turi paskelbti kol neapsisres ko is gyvenimo nori!  pasakyk arba as ir vaikas,arba gastroles,vienisu draugu burelis,ir kitos moterys. jei jo tik toks gyvenimo tikslas (gastroles,vienisu draugu burelis,ir kitos moterys) tai tegul ir eina i visas puses,juk jauna esi,susirasi normalu vyra,busi mylima ir bijos,kad neduok Dieve prarastu tave. ir dar kokios gali buti tarpusavi paslaptys,kodai?!!  pabandytu man taip vyras pasakyti,tai kompas i siena issitaskytu. ir pats uz duru atsidurtu jei tai dar karta pasikartotu. reikia issiaukleti vyra,kitaip lips ant galvos.  dabar aiskiau? ir mes su vyru susituokem labai anksti,jam dabar 23,kai tuokemes buvo 19,bet niekada tokiu nesamoniu nebuvo. reikia issiaukleti pagal save vyra. ir jokiu vakarojimu su vienisais draugais be manes,net pats neisivaizduoja,kad kur nors eiti atskirai,visur tik kartu,esam abu pavydus ir begalo mylim vienas kita,ir bijom prarasti vienas kita. ir siaip mums seima yra svarbiau uz viska.  QUOTE(Mamyte.Linute @ 2009 09 04, 11:45) kiek zmoniu tiek nuomoniu.  mums yra labai gerai ir tryse su vaikuciu  (greitai busim jau keturiese  ),ir savu bendru draugu draugijoje,santuokoje gyvenanciu ar kol kas tik poroje gyvenanciu,ir mes esam senesniu paziuru i santuoka,nesislaistom atskirai kazkur su vienisais draugais ar draugem po barus ar klubus.kazkam normalu vyrui ir kita paieskoti paivairinimui,ir tryse ar keturiese myletis kazkam normalu,o mums tai nenormalu.vat cia kas per "naujieji laikai",geriau tokiais dalykais stebekis,jeigu neturi ka veikti. kas dar liko senesniu paziuru,tas dar issaugo seima,o tie "ne konslagerio laiku"  seimos skiriasi nei metu nepragyvenusios,nes pagarbos vienas kitam nulis,tai daryk isvadas. jei kas neaisku,kreipkis asmeniskai,paaiskinsiu.  Zinau, kad senai rasyti tie postai, bet nu negaliu nepakomentuot. Jus, Mamyte.Linute, esate per visa pilva kvaila  (sorry) be to, kad vienas kitam amzinai neleidziat kazko, pas draugus tik dviese einant ir tik dviese, o dar cia atejusi giriates kaip smagiai gyvenat ale senoviskom paziurom  Cia senoviskos paziuros skaitosi? Nu duodat  Supratau dar is jusu postu, kad jums senoviskos paziuros, tai yra vienas kita kontruoliuoti, kaip koki suni drausmint. O viespatie viespateliau Nu gal ir buna vyru tokiu, kurie apsipatenkine gyvena tokiom salygom  Gal ir gerai ... bet man tai nesuvokiami tokie dalykai, nes as vyro nekontroliuoju ir jis manes ne. O tuo labiau kaip kokio daikto neesam vienas kito pasisavine  Dziaugiuos jei jus gyvenat vis dar kartu. Visokiu yra, visokiu reikia  QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 02 19, 15:50) Nu bet žmonės, jūs įdomūs, paskaito pirmą temos puslapį ir komentuoja išsijuosdami  Tai jūs visą temą paskaitykit - autorė jau SENIAI SU VYRU NEBEGYVENA Aga  Bet kartais, manau, zmones tingi visa tema skaityt, bet pakomentuot norisi ech.... Bet siaip idomu butu suzinot, kaip autorei dabar sekasi, kai jau metai po skyrybu yra. Ko gero sukurusi nauja seima
Sveiki,nelabai mėgstu lankytis forumose, bet aplinkybės verčia ieškoti išeičių.Trumpai papasakosiu problemą ir tikėsiuosi,kad vyrukai,kurie lankosi šiame puslapyje man patars.Esu naujai iškepta mamytė,su vyru vedę metus,o pažistami jau gal kokius septynis.Vienu žodžiu,man atrodo aš vyro nebetraukiu kaip moteris,jis manyje mato tik motina savo vaikučiui.Musų santykiai geri,mes gerbiame vienas kitą,tariames,sprendžiame problemas,lankomes pas draugus,kartais išeiname atskirai pabūti,na žodžiu viskas gerai, jei tik vienas kitą dar ir fiziškai trauktumeme.Atrodo,mes abu nebenorime rodyti iniciatyvos,o norime būti viliojami.Kaip išspręsti tokią problemą?Beja, kabėjau apie tai su juo,tačiau jis "tipiškas" vyras. Greičiau man kėdę sutaisys, negu išsakys ką galvoja.  Jis jau toks, todėl klausiu jūsų,kaip jūs savo žmonose įžvelgiate seksualumą.
plavuša
2011 03 08, 23:05
QUOTE(mopule @ 2011 03 07, 22:29) tikėsiuosi,kad vyrukai,kurie lankosi šiame puslapyje man patars. nu karoce, reikalas standartinis. Viskas cia normalu. Po septyniu metu i ta pacia boba ziuret gali tik nenormalus. Dar reik dziaugtis, kad kede suremontuoja. O tai dazniausiai buna- nei zmonos dulkina, nei viniu i siena kala..
dainiuks5555
2011 03 22, 15:32
QUOTE(mopule @ 2011 03 07, 22:29) Sveiki,nelabai mėgstu lankytis forumose, bet aplinkybės verčia ieškoti išeičių.Trumpai papasakosiu problemą ir tikėsiuosi,kad vyrukai,kurie lankosi šiame puslapyje man patars.Esu naujai iškepta mamytė,su vyru vedę metus,o pažistami jau gal kokius septynis.Vienu žodžiu,man atrodo aš vyro nebetraukiu kaip moteris,jis manyje mato tik motina savo vaikučiui.Musų santykiai geri,mes gerbiame vienas kitą,tariames,sprendžiame problemas,lankomes pas draugus,kartais išeiname atskirai pabūti,na žodžiu viskas gerai, jei tik vienas kitą dar ir fiziškai trauktumeme.Atrodo,mes abu nebenorime rodyti iniciatyvos,o norime būti viliojami.Kaip išspręsti tokią problemą?Beja, kabėjau apie tai su juo,tačiau jis "tipiškas" vyras. Greičiau man kėdę sutaisys, negu išsakys ką galvoja.  Jis jau toks, todėl klausiu jūsų,kaip jūs savo žmonose įžvelgiate seksualumą.  manau pati turi pakelt vyra ant sparnu ir daryt tai ko jis net nesapnavo
Juodas_varnas
2011 04 06, 08:38
Aišku čia viskas, jaunas neišsilakstęs pacanas ir mergelikė, kuriai būnant 21 metų pirmiausia rūpėjo, kuo greičiau ištekėti ir pagimdyti, o kas toliau tai nepagalvojo, turbūt protelis ne pats stipriausias... gaila tokių žmonių, nors kartais ir pavydu, juk jų nekamuoja globalinės problemos, svarbu tik paėst, pagert, pasidūzgint ir viskas zjb
VytautasSt
2011 04 07, 19:24
QUOTE(Juodas_varnas @ 2011 04 06, 09:38) Aišku čia viskas, jaunas neišsilakstęs pacanas ir mergelikė, kuriai būnant 21 metų pirmiausia rūpėjo, kuo greičiau ištekėti ir pagimdyti, o kas toliau tai nepagalvojo, turbūt protelis ne pats stipriausias... gaila tokių žmonių, nors kartais ir pavydu, juk jų nekamuoja globalinės problemos, svarbu tik paėst, pagert, pasidūzgint ir viskas zjb va va, mane tai kamuoja kas siuo metu daros Japonijoje fukushima -1 elektrineje.
Ramiele
2011 04 10, 19:06
Net prajuokino pirma žinutė  21 metų bachūrui vaiką pagimdė, šeimą gi tipo kūrė. Vaikas vaikas...
|
|