siaip jis tikrai ne daunas.. jis beproto protingas..tik paklydo..ir tas paklidimas jam patiko
QUOTE(nandra @ 2009 04 17, 19:12) jetau kiek visi sako tiesos..bet taip sunku imti ir staigiai atsimerkti skaitant tavo pasisakymus, atrodo, kad ir supranti, kad reikia VISKA keisti, bet islenda vis gailestis jam QUOTE(nandra @ 2009 04 18, 09:45) ir vel teisini jis paklydo. jis nesitikimas. jis blogas tevas. blogas vyras. koks skirtumas kad jis buvo geras anksciau? tai buvo. butasis laikas. dabar yra kitaip. shudinai dabar. kodel turi tai kesti? ar tikiesi, kad viena kart paklydo, daugiau taip nebus? labai tuo abejoju........... paklydo, patiko, zmona su tuo kaip ir susitaiko, linkusi atleisti, tad kodel jam toliau neklaidziot per kitus sijonus QUOTE(Medinis @ 2009 04 17, 11:16) O kodėl ne? Mažam vaikui tėvas nereikalingas. Jam reikia, kad būtų užpakalis sausas ir skrandis pilnas. Viskas. Motina pora metų po gimdymo fiziologiškai yra užprogramuota atlikti šiuos darbus. Nuo trejų metų vaiko auklėjimu ir auginimu gali užsiimti tėvas, nes vaiką jau reikia ne tik globoti, bet ir mokyti. vaiko charakteris išsivysto per pirmus trejus metus, o jis vaiką ruošiasi auklėti ir mokyti nuo trejų metų... o dėl Nandros... jauni yra, reikia užaugti, skyrybos ne išeitis. Ir jos vyras tiesiog nesubrendęs atsakyti už Nandrą ir jų vaiką. Taip, ji jauna, bet jau turi vaikelį ir į visą tai žiūri rimčiau. Palinkėčiau tik ištvermės. QUOTE(manx1 @ 2009 04 17, 23:49) Cia kalbama is vaiko tasko, o kaip dalintis seimos darbus cia jau asmeninis kiekvienos seimos reikalas, tik tiek, kad moteris tam tinkamesne visais atzvilgiais (auginti, ne mokinti). Todėl ir užuojauta, kad nesąmonė visiška. Be to, kaip čia kažkas rašė - užuojauta ir vaikui, jei tėvas tik trejų metų į jį dėmesį atkreips. Nu nesąmonė ir tiek. Vaikui reikalingi abu tėvai. Ir ne apie darbų pasidalinimą čia kalba. Ir jei iš vaiko taško... tai išvis nėr ką diskutuot. Vaikas dar mamos pilve tėvo balsą girdėdamas sukruta. Neee nu tai žinoma, kam tas tėvas, geriau pas kitas lai eina. QUOTE(Hmmm... @ 2009 04 17, 22:54) Atsižvelgiant į tai, kad ne vienoje diskusijoje jau yra paaiškėję, kad "vargšiukai" vyrai neberanda savo "vietos po saule" ir nebesupranta savo "vaidmens" šeimoje, ką gero jie gali išmokyt? taip, tai yra problema. Dabartinė vyrų, turinčių nepilnamečius vaikus, karta jau užaugo be tėvo. Jie nežino ko mokyti savo vaikus. Mokymas paliekamas mokyklai ir gatvei. Minimumas ką vaikas galėtų gauti iš tėvo - nevartotojiškas požiūris į gyvenimą ir žmones. Papildyta: QUOTE(Dukee @ 2009 04 18, 13:46) vaiko charakteris išsivysto per pirmus trejus metus, o jis vaiką ruošiasi auklėti ir mokyti nuo trejų metų... charakteris... Kam reikalingas tas charakteris.. o šiaip tegu jis vystosi, vėliau gyvenimas jį pakeis ir būtent tėvas turėtų būti šalia, kad paskutiniu smūgiu parinktų lūžio vietą.
QUOTE(Medinis @ 2009 04 18, 18:14) 1. Dabartinė vyrų, turinčių nepilnamečius vaikus, karta jau užaugo be tėvo. 2. Minimumas ką vaikas galėtų gauti iš tėvo - nevartotojiškas požiūris į gyvenimą ir žmones. 3. o šiaip tegu jis vystosi, vėliau gyvenimas jį pakeis ir būtent tėvas turėtų būti šalia, kad paskutiniu smūgiu parinktų lūžio vietą. 1. Be tėvo, kaip žmogaus šeimoje (t.y. faktiškai) ar be tėvo ta prasme, kad be tokio, koks tas tėvas turėtų būti (t.y. su tėvu, kuris nežino,koks tas tėvas turėtų būti)? Na ir suvėliau... 2. Jūs manote, kad šiuolaikiniai vyrai (na ar bent jau jų dauguma) nėra vartotojai? 3. Kalbate tik apie berniukus ar ir apie mergaites? Na, kad ir kaip ten bebūtų, bet bent kol kas skirtingų lyčių "pasikeitimai" ar "lūžiai" tikrai nėra vienodi. QUOTE(Hmmm... @ 2009 04 18, 22:50) 1. Be tėvo, kaip žmogaus šeimoje (t.y. faktiškai) ar be tėvo ta prasme, kad be tokio, koks tas tėvas turėtų būti (t.y. su tėvu, kuris nežino,koks tas tėvas turėtų būti)? Na ir suvėliau... 2. Jūs manote, kad šiuolaikiniai vyrai (na ar bent jau jų dauguma) nėra vartotojai? 3. Kalbate tik apie berniukus ar ir apie mergaites? Na, kad ir kaip ten bebūtų, bet bent kol kas skirtingų lyčių "pasikeitimai" ar "lūžiai" tikrai nėra vienodi. 1. Be tėvo - tai reiškia be tėvo. Motina - ta, kuri pagimdė. Kas yra tėvas? Atsakymo nelaukiu. 2. Aš manau, kad dauguma nebūtų vartotojais, jei moterys nenorėtų jų tokiais matyti. Pažvelkim į jaunuolius, dar neturinčius nuolatinės partnerės. Ar jie vartotojai? Jei taip - kas juos įtakoja? Gal tėvai... Motina... Vėliau - žmona - "koks gi tu vyras, jei nesugebi aprūpinti šeimos"... Aš manau, kad vyrai yra mažiau vartotojiški nei moterys. 3. Daugiausia kalbu apie berniukus. Tiesiog man tai artimiau ir labiau apmąstyta. Gal tinka ir mergaitėms, kai kurios forumo dalyvės tai teigia ir aš jomis tikiu. Tiki - netiki? Aš tikiu.
seima dar stengiausi isaugot, bet viena negaliu.. siandien to ka isgirdau ka jis mano apie mus ir seima buvau pribloksta.. nuleidziu rankas..viskas.. ir dauguma jusu mane atvedet i prota
QUOTE(nandra @ 2009 04 19, 00:24) ..tai ir griauna viska.. Tai griauna viską jums. Jam tai yra stabilumo garantas.
Jei myletu, taip nesielgtu. Jei kazkokie jausmai is jo puses yra, tai manau prisirisimas. Tiesiog nebera aistros. Kiekvienoj seimoj aistra palaipsniuj isblesta - cia mano nuomone. Bet kai isblesta arba priblesta aistra, lieka pagarba vienas kitam, ir tai issaugo gerus santykius. Kai nera net pagarbos - nebelieka nieko. Kad jis dar visai snarglius - aisku visiems. Ar gali pasikeisti? Kaip kazkas rase, galbut, bet ne su tavimi. Cia vel mano nuomone. Man ziauriai gaila taves. Isivaizduoju kaip sunku pasiryzti iseiti. Jei tai padarysi, veliau nesigailesi. Bet kad pasiryzti, reikia ziauriai daug valios tureti.
va va ir as manau problema ne tuose kilogramose ar amziuje, o kazkur giliau. kai pas musu dukryte visai maza budavo, mano vyras irgi daznai uztrukdavo darbe, ne ne ilgam bet vis kokia valandíke uzveluodavo. matydavos kad “nelabai skuba namo.
bet viena vakara pasisodino ir paaiskino, sako man atsibodo ta pati rutina. darbas namai,. grysti namo zmona pavargus, pikta. tai vat buvo labai malonu is jo puses QUOTE(nandra @ 2009 04 15, 12:28) na man tik 22,jis man ne pirmas ir ne antras, bet pirma reali,tikra meile,kuria jis uzsikariavo palaipsniui.. turbut labiau ir bijau paleisti ne ji, o tuos grazius prisiminimus...juk tik vaikuciui gimus jam tapau nebereikalinga Ne vieną merginą, moterį žinau, kuriai pastojus santykiai pasikeičia, o pagimdžius išsiskiria. Taip ir neaišku kodėl Papildyta: QUOTE(Langoza @ 2009 04 15, 18:10) normalus vyras, mylintis savo zmona bei vaika, net neturetu minties erzinti. netikiu isvis, kad neva tai tik erzina o ka cia dar isitikinti? ar jo cirku dar maza? sunku paleist siandien tai, kas buvo brangu... kuo toliau, tuo bus sunkiau... pagarbos tau jau dabar jis nejaucia. neleisk kad toliau tave zemintu
[quote=Medinis,2009 04 18, 18:14]
charakteris... Kam reikalingas tas charakteris.. o šiaip tegu jis vystosi, vėliau gyvenimas jį pakeis ir būtent tėvas turėtų būti šalia, kad paskutiniu smūgiu parinktų lūžio vietą. Papildyta: Vaiko charakteris taip pat formuojasi nuo tėvų auklėjimo ir mokymo. Tėvo ir motinos auklėjimas skiriasi. Todėl visiškai neteisingai mąstote, jei manote, kad vaikui nereikia tėvo iki trejų metų. Vaikas tėvą jaučia jau būdamas įsčiose.
joa, zinau,kad jaucia teti, dar budamas isciose, vyrui palietus jis suspurdedavo
QUOTE(nandra @ 2009 04 19, 18:34) joa, zinau,kad jaucia teti, dar budamas isciose, vyrui palietus jis suspurdedavo jūsų vyras jaunas. Gal jis ir būtų geras tiek jums, tiek vaikui. Bet kol jis nesubrendęs, sunku reikalauti to, kas neįmanoma. Tik laikas viską parodys. Realiai sunku kažką patarti.
jam smagus atrodo istysas susirasinejimas..beveik net miegojimas su telefonu... atrodo kad lyg jis grizo i savo 17 metus
QUOTE(nandra @ 2009 04 19, 18:53) jam smagus atrodo istysas susirasinejimas..beveik net miegojimas su telefonu... atrodo kad lyg jis grizo i savo 17 metus jei nuspręstumėte skirtis, kas be ko, atsiras kas anksčiau ar vėliau atsiras prie jūsų. Bet kaip suprantu pati nenorite skirtis. Taip, labai svarbu, kad vaikas turėtų savo biologinį tėvą. Bet, jei nematome iš jo jokios perspektyvos, darykite sprendimus dabar, nes po to taip to laiko skyryboms ir neatsiras. Kadangi daug ką lemia jūsų amžius, aš dar palaukčiau. Bandyčiau dar kartą pasikalbėti. Jei ne tai, ne. Jei taip, tai tegul keičiasi. Vaikas abiejų, atsakomybė taip pat. QUOTE(nandra @ 2009 04 19, 18:53) jam smagus atrodo istysas susirasinejimas..beveik net miegojimas su telefonu... atrodo kad lyg jis grizo i savo 17 metus skaitau ir gailiuosi tokiu moteru,kurios bijo palikti savo lozoriu Manau situose zodziuose viskas pasakyta.Reikia apsispresti,vaikas dabar nerodiklis jis gal geriau augs su ji auginanciu pateviu,o ne su tuom kuris nesuteikia meiles seimai.Vaikas negali apsispresti,bet save kankinti dek vaiko,ziauru ir neverta,gal vaikas tik aciu pasakys uzauges,kad augo mylincioje seimoje,o ne mate besikankinancia ,nelaiminga mama.Jei tavo vyras nesupranta ka gali prarasti ,tai jis tada nevertas jusu!!!!!!!! Stiprybe!Drasos! QUOTE(akiv0414 @ 2009 04 19, 19:31) Jei tavo vyras nesupranta ka gali prarasti ,tai jis tada nevertas jusu!!!!!!!! O ką vyras gali prarasti? Gal jis vertas daug daugiau? QUOTE(nandra @ 2009 04 15, 13:17) su vyru esame kartu daugiau nei tris metukai..turim nuostabu 3 su puse menesiu mazyli.. pradzioje viskas buvo begalo gazu,buvau jam graziausia,mylimiausia. pasizenyjom,susilaukem mazylio.. jis myli maziuka,dar neseniai sake,kad esam jam brangiausi zmogiukai. bet va,pries tris savaites buvome klube,ji bande kabint viena jauna mergaite(jam 21 m) ai mergaitei gal 18 jau ir yra. bet kita diena jis pats internetu ja susirado,paprase numerio.Susirasinejo apie savaite,susitiko,vaziavo kartu i kita miesta,i kina,kai vaikiukui nebuvo uz ka valgyt pirkti. Itarinejau ji,bet jis tik debile mane vadindavo. poto pats prisipazino. su ja susirasinedamas prie tel net liestis neleido ir pan. kai anksciau jokiu paslapciu nebuvo. Suzinojus apie ja buvo skaudu,nes mes pasipykdavom, ir vietoj to,kad gelbet santuoka,jis leido laika su kita. Kai viskas isaiskejo,jis sake,kad nutrauks bendravima,sake,kad esu jo dziaugsmas. Iskeliau salyga, arba jis pats paskambina jai prie manes,pasako apie mus ir nutraukia bendravima,arba as paskambinu. Arba tiesiog vaziuodamas i darba palieka tel,kad nekiltu pagunda susirasinet su kita.Sake pamastys.Pabudom,klausiau ka pasirinko,o jis atseit pats po biski nutrauks bendravima.Neislaikiau,kai ji prie manes jam parase sms,paskambinau ir pasakiau jai,kad jis turi seima. Jis uzpyko,pasake,kad padariau jam geda.O kaip geda man ir sunui? tada jis nusprende,kad manes nebereikia. Buvau ykcio protrukyje isvadinta valkata,pasiusta visur ir pan. Tas 3 avaites buvo visko,jis jau nebenori kartu linksmintis, kad ir buna draugu panu. Bet susitaikem,del maziuko. Po truputi lyg gereja viskas, bet gal galit db paaiskint jo elgesi: jis vel uzsidejo ant klaviaturos slaptazodi,vel istysai su kazkuo bendrauja.Ar tai gali buti,kad tikrai tik su draugais? bet juk anksciau tai neslepdavo. Sako,nesigylink. Mane vezas tik pas tuos draugus kurie turi panas. Bet kurie vienisi,ne.. Panasu,kad jam geda manes. Esu nebaisi,sulaukiu demesio ir daug, bet va anksciau sveriau 54,o db 61, bet juk katik pagimdziau,stengiuos. Jis amzinai pabrezia,kad as stora jam ir pan. Kad tu jaunu mergaiciu grazios figuros ir pan. Vestuviu ziedo nenesioja. Zodziu.. geras su manim kai nieks nemato.Myletis mylimes,bet manes lyg ir nori reciau. Ar tai gali buti del amziaus? jis turi ir drauga,kuris vaiksto per mergas,nors turi mylimaja. tai apie ta maniskio mergaite tik jis ir tezinojo. Ar gali buti,kad jis viska daro,nes jam itaka daro netike draugai? padekit.. panasu,kad db stengias.. p.s. kai mato,kad as su kazkuo susirasineju-pyksta.. kai isgeria ant ranku nesioja.. Nandra, tokį vyro elgesį galima apibūdinti vienu žodžiu - IŠDAVYSTĖ. Ar ištikimybės sąvoka suprantama tik vyresniems negu 20 metų? Nemanau. Asmenybė formuojasi iki 6-7 metų. Jau vaikai žino tam tikras moralės normas. Jei jūs abu jautėtės pakankamai subrendę santuokai, kai nusprendėte susituokti, tai vyras turėjo suvokti, kad brandumas nesibaigia metrikacijos biure ar prieš altorių ir negalima atsipalaiduoti. Reikia kurti santuoką. Tu ilgiesi 3 metus trukusio gražaus gyvenimo kartu, prisiminimų... Pamodeliuok, kas bus toliau. Metus, du... penkis metus lauksi, kol jis subręs? Kaip jausies laukdama? Ar išvengsi depresinių nuotaikų? Nemanau, kad tai padės tau ilgai išlikti jaunai ir gražiai. Manai, jis įvertins suvargusios žmonos vienpusišką pasiaukojimą? Kaip jausis tavo vaikas, matydamas nelaimingą mamą? Pagaliau, po kokių trejų metų ko labiau gailėsies: ar to, kad praėjo trys pirmieji jūsų kartu gražiai praleisti metai, ar to, kad dar kelis gyvenimo metus paaukojai nežinia vardan ko, kęsdama pažeminimą? O jis tave pažemino. Pažemino savo vaiko mamą. Tu pasiūlei pasirinkti būdą, kaip garbingiau galėtų pasielgti. Jis nusprendė per daug neskubėti nutraukti santykius su kita, ,,lieknesne"...Ir tai sakė savo žmonai. Kai tu paskambinai ir tavo vyrą viliojančiai merginai pasakei, kad jis turi šeimą, jis užsipuolė tave. Jam buvo gėda ne prieš tave, o prieš tą svetimą žmogų. Jam rūpėjo tik jos, o ne tavo nuomonė. Gali bandyti aukotis, laukti, kol jis ,,sugrįš" į šeimą širdimi ir protu. Tik iš savo pažįstamų patirties žinau, kad tai nebebus tas pat, kas iki to lemtingojo vyro poelgio. O buvo ten visko: ir sms, ir išėjimų, sugrįžimų. Mano pažįstamos ne tik nesulaukė meilės ir dėkingumo, bet susigadino sveikatą, jaunystė taip pat praeis. Pasvarstyk: ant vienos svarstyklių lėkštės - tavo garbė, jaunystė, ant kitos - šeima pagal pasą. Koks bebūtų tavo sprendimas, linkiu, kad pavyktų įgyvendinti tavo planus ir būti laiminga
naujienos... Skyrybos
QUOTE(nandra @ 2009 04 20, 09:44) Žinok, būna bajerių, kaip po skyrybų po kažkurio laiko pradeda vyrukai maldaut leist sugrįžt. Kažko man atrodo, kad taviškis iš esmės normalus vyras, ne tinginys, ne alkoholikas. O tos trintys tarpusavyje labai gyvenimiškos. Gerai padarei, kad paleidai jį, tu šaunuolė
pasilakstys berniokas ir pargrįš.
Bet kuriuo atveju tokio amžiaus vyrai nesubrendę santuokai, o prie altoriau yra vedini iš reikalo ir pareigos. Negi stipriai mylintys asmenys gali išduoti vienas kitą, juo labiau, kad neseniai vedę ir turi vaikelį? Kokį patarimą galima duoti. Tik laikas. Jei autorė mato realiai situaciją, belieka skirtis ir ieškotis savęs verto vyro.
visi kazkaip labai ta amziu iskelia kaip pagrindine beda - jaunas dar, neissilakstes. mergina juk taip pat jauna, o kazkodel beviltiskai torksta normalios mylincios seimos, pagal tas tradicijas visas. ne amziuje beda o galveleje. as pastebejau kad yra juk tokia grupe vyru, na 40-meciu ir daugiau, kurie yra (nebijokim to zodzio) senberniai. na, viengungiai. ir nereikia jiems zmonu, uzuoveju, jaukiu atostogu su palapine vidury misko, vaikuciu klegesio ir panasiai. juk jie taip ir duodasi visa gyvenima nuo vienos prie kitos, be jokiu isipareigojimu. ir nebe jaunuoliai atrodo, auge zmones.. tiesiog yra zmones sutverti seimai, arba ne. turiu sociai pavyzdziu kur jauni zmones tuokiasi, ne is reikalo, o siaip, norisi seimos. ir vaikuciu susilaukia po keliu metu, pries tai gyvena tik dviese, bet tikra seima - jauni, ivairus vakareliai su antra puse, zinoma islekia ir atskirai pasibuti, bet dazniausiai nei nekyla klausimas ar vestis kazkur zmona. o ir atsiradus vaikeliui tas bendravimas toks islieka - visa seima kartu. jei nusimato atostogu savaite nei nekyla klausimas ar visi kartu praleis laika ar vienas "atostogaus" ir t.t. tiem zmogeliukam 20-25. kelias seimas tokias pazistu. o va manasis - 28 ant nosies o atrodo kad butu 18. neissilakstes, draugai pirmoj vietoj, i namus grizta pamiegoti, ir tai kartais... va pasiule giminaitis vaziuoti vasara i anglija, paatostogauti, jis jau suka plana kur, pas ka, arba pasiule man vaziuoti (po to greiciausiai jaustusi begaline paslauga man padares ir netureciau teises papriekaistauti jei tarkim porai savaiciu sumastytu su draugeliu dingti kur, pabaliavoti), arba sako gal dviese vaziuotume. dviese. nesvarbu kad musu seima jau trys. na nera pas ji smegenineje to seimos modelio, nera ir nieko cia nepakeisi. ne tai vyru grupei priklauso.
QUOTE(ssiimmaa @ 2009 04 20, 11:42) visi kazkaip labai ta amziu iskelia kaip pagrindine beda - jaunas dar, neissilakstes. mergina juk taip pat jauna, o kazkodel beviltiskai torksta normalios mylincios seimos, pagal tas tradicijas visas. ne amziuje beda o galveleje. as pastebejau kad yra juk tokia grupe vyru, na 40-meciu ir daugiau, kurie yra (nebijokim to zodzio) senberniai. na, viengungiai. ir nereikia jiems zmonu, uzuoveju, jaukiu atostogu su palapine vidury misko, vaikuciu klegesio ir panasiai. juk jie taip ir duodasi visa gyvenima nuo vienos prie kitos, be jokiu isipareigojimu. ir nebe jaunuoliai atrodo, auge zmones.. tiesiog yra zmones sutverti seimai, arba ne. turiu sociai pavyzdziu kur jauni zmones tuokiasi, ne is reikalo, o siaip, norisi seimos. ir vaikuciu susilaukia po keliu metu, pries tai gyvena tik dviese, bet tikra seima - jauni, ivairus vakareliai su antra puse, zinoma islekia ir atskirai pasibuti, bet dazniausiai nei nekyla klausimas ar vestis kazkur zmona. o ir atsiradus vaikeliui tas bendravimas toks islieka - visa seima kartu. jei nusimato atostogu savaite nei nekyla klausimas ar visi kartu praleis laika ar vienas "atostogaus" ir t.t. tiem zmogeliukam 20-25. kelias seimas tokias pazistu. o va manasis - 28 ant nosies o atrodo kad butu 18. neissilakstes, draugai pirmoj vietoj, i namus grizta pamiegoti, ir tai kartais... va pasiule giminaitis vaziuoti vasara i anglija, paatostogauti, jis jau suka plana kur, pas ka, arba pasiule man vaziuoti (po to greiciausiai jaustusi begaline paslauga man padares ir netureciau teises papriekaistauti jei tarkim porai savaiciu sumastytu su draugeliu dingti kur, pabaliavoti), arba sako gal dviese vaziuotume. dviese. nesvarbu kad musu seima jau trys. na nera pas ji smegenineje to seimos modelio, nera ir nieko cia nepakeisi. ne tai vyru grupei priklauso. Žinau ne vieną tokią "jauną" šeimą, kurie neišsilakstę vedė. Moteris nuo vyro skiriasi, kadangi kai moteris tampa mama, jos pasaulėžiūra iš karto keičiasi. Šitam jos vyreliui net nerūpi šeima, tai ką dabar teisti jį? Nieko nepasikeis, jis nepasikeis. O Nandrai siūlau pasižiūrėti į save, o ne į jį. Reikia pradėti gyventi sau ir savo vaikui. Ateis diena, ir atsiras tai, ko ji nori iš gyvenimo. Iš šito tipelio nematau jokios perspektyvos, nebent reikia laukti, kol išsilakstys, bet po to ar nebus taip, kad jis bebręsdamas kitos nesusiras.
niekas ir neteisia. na ne seimos zmogus ir tiek. arba ne ta moteris. ir viskas. nieko cia nepakeisi. arba kantriai lauk kol pati prie gyvenimo kartu bet be jo priprasi arba paleisk ji.
QUOTE(Gintare222 @ 2009 04 16, 16:10) Tu esi verta pagarbos, nes stengiesi issaugoti visa, ka kartu sukuret, vietoj to, kad butum seniai trenkus durim ir isejus. As esu panasaus budo, jei kas nors blogai, bandau ieskoti trukumu savyje. Is vienos puses, tas tikejimas gerai - neapkaltini kito zmogaus neisitikines, o tikrai ji "isbandai". Kita vertus, gali buti, kad tikejimas, viltis tesis per ilgai ir taip tu tiesiog iseikvosi savo jegas ir energija, ko labai labai labai reikia tavo mazyliui. Manau, kad gyvenimas atskirai (kelias dienas, savaite.... jei reikes.. ir ilgiau) greiciau parodys, ar verta dar tiketis, ar nebe. Galbut jau metas, kai reikia ieskoti savo laimes su kitu zmogumi. nu bliamba, man cia primena tokias moteris, kurios sako - jis mane musa nes myli. man nervai nelaiko klausytis tokiu kvailu vistu ( atsiprasau uz issireiskima). nu kas gali buti per ieskojimas trukumu savyje?! nu atsipeikekit, ar kolukio laikais gyvenam, kad negali moteris palikti vyro, nes bijo ka tauta pasakys? kai vyras elgiasi kaip nori, smirineja pas kitas, o as durnike sedziu namie ir verkslenu?! o temos autorei - esi jauna, ir negadink savo jaunystes su kazkokiu asmeniu kuris taves nevertina! as zinau ka reiskia issiskirti, kai buvo labai daug graziu akimirku. tu dar turi kur iseiti, o as isejau su manta y gatve, tiksliau pas drauge kol issinuomavau buta. bet dabar jau turiu vyra, kuris mane myli ir nei rankos kelia pries mane, nei pas kitas laksto. o dabar bus sunkiausias dalykas - jis maldaus susitikti, susitaikyti ir tt, cia reikes labai daug stiprybes. atleisi- kazkada vel teks skirtis. nesusitiksi - pakentesi, paskaudes sirdy, paskui pati sau dekosi.
Na, stiprybės autorei
Situacija labai girdėta, nesenai draugė išsiskyrė, išėjo su 3 vaikais, išgyvenusi šeimoje 15 metų ir ką........ Kartą atleidusi, vyro neištikimybę kentė ilgus metus, vis taikstėsi, tikėjosi, kad "tie gražūs" laikai vis dar gryš, kol brangusis visai nepradėjo į ją "kojų šluostytis". Atleidusi jam, įjungsi žalią šviesą tolimesniems jo žygiams ir vistiek galų gale išeisi...
sprendimas skirtis- mano manymu pats teisingiausias siuo atveju. tik nesustok pakeliui.nes kai neiseini laiku,iskart nenukerti,lieki ir degraduoji metam begant,tampi niekuo sau- moraliskai,psichologiskai ir isoriskai.vaikui- dziaugsmo kenciancios mamos vaizdas neatnes,nes ant jo pradesi rekti,tapsi irzli,pikta nuo itampos,meiles jam nekelsi,tik baime,o tetis priesingai.augs ir formuosis jo poziuris i moteri, kaip su ja gali elgtis tevas,taip ir as,ko verta moteris- vargu ar pavyks uzauginti zmogu su tikrom vertybem ,pagarba.tu jam tapsi niekuo greiciausia,gal pajuokos ir pazeminimu objektu.apkaltinds pacia,kad degradavai ir tapai niekuo,pastumdele,gal ir jokios karjeros,neidomi, pilka..atsiprasau uz toki ziauru atviruma- bet vargu ar esi tokia stipri asmenybe,kad nesuzlugtum salia tokio vyro kai tu jam niekas- 100 procentu,tai ka jis sneka , tai tik issisukinejimai,gal dar kiek nepatogu,bet be sazines grauzaties.bereikalingos problemos,gaisina laika sukt romanus su tom savo skirybom,priekaistais.gal pasidarys baisu kai prades griuti kortu namelis,lakstys,sliaus ant keliu,zades aukso kalnus,tu ir vaikas busit patys graziausi ,mylimiausi,amzina istikimybe,rupesti jumis prisieks,zades,zades,zades- esme,kad tame nebus tikro noro,pastengu,meiles- tai tik baime del saves, besikeiciancios padeties ir menalonumu pries kitus.
tavo pasakojimas- man zinomos moters gyvenimas. isejus bus sunku,labai,bet patikek,kad atsitiesi-penki metai sunkumu atsitiesiant- yra niekas su visu gyvenimu priesakyje palyginus ir su vaiko gerove.o jis jei taip myli vaika -tegu lanko,nesa dovanas ,perka jam rubus,vaistu,rupinasi juo leidzia laika, rodu supatima ir pagarba tau- jei jau taip tikrai jis pasikeis- tai tik pats- be tavo aukos,jei lakstys metus be kvailysciu- gal ir pasvarstysi,bet vargu ar noresi.o santykiai per atstuma tokiu atveju puikiai galimi,bet vilties suteikt anksciau tiktai neverta. o siuo metu patarciau- apie esama situacija pasakyti aiskiai savo tevams,jo tevams.kad visu grazuolis nekvailintu kaip ir taves.jei tai normalus zmones- paprasyt siuo metu pagalbos- lieki jei tau patogu- ten kur gyveni- nereik rupintis buitiniais dalykais,nes prie visko esi ipratusi ir buto ieskot nuomai-o kaip suprantu ir pinigu nera. nebent turi geriau kur gyventi ir artimieji kitam mieste.prasyk pagalbos savisku,sakyk,kad jis rekia namie,kolioja tave,vaikas issigas,bijai,kad isiutes teves nemustu,kai pasakai,kad su mergom cia nekalbetu namie prie teves,kad tau nieko nepadeda,kad jusu pinigus isleidzia mergom,o ne vaiko ,jusu maisto poreikiam.o vyrui liepk kraustytis pas mama atgal ir ten per visokias mergal eiti ir susirasineti,uzsirakink kai iseis ir neileisk,o jei sumins iskviesk policija ir parasyk pareiskima,kad bando smurtaut- zodziu teisines konsultacijas reikia teikti ne internetu.gal kas is pazystamu gali tau pagelbeti..susitvarkyk tuojaus pat alimentus,nes net neissikyrus gali ju reikalaut ir pinigai eis i tavo saskaita,bent kiek turesi.o jei jau nuspresi gyvent kartu- pinigai vistiek ne is seimos ,o i seima tik i tavo saskaita.ir vyrelis pajaus ,kad reik pinigus ne praosti,o skirti uz vaika. Tavo naivumas dar neaplauze tau sparnu,tiki pasakom,tai labai grazu ,tikiuosi,kad si gyvenimo isdaiga taves nepalauz ir dziaugsiesi gyvenimu su kitu zmogumi sekmingai.su juo pasakos jau nebus.ir jis netoks subrendes,kad galetum tiesiog sausai susitarti visais klausimais.sako be vyro sunku,nera namu be dumu.bet tik akivaizdu,kad jis dar net nemasto,kad butu verta det pastangas ,ieskot kompromisu,eit pas seimos psichologa ar dar kitais budais ieskot iseiciu gyvent po vienu stogu.jei jau taip noresi- galesi su juo gyvent po penkiu metu.tik per tuos metus pati nedegraduosi ir dar galesi ji labai dominti,jei paaugs psichologiskai ,subres tiek,kad pamastytu ir apie tave ir pasekmes,o dabar tai tuscios kalbos.manau pati suaugsi,nes aplinkybes privers ir zinosi ko nori gyvenime ir ko ieskai kitame zmoguje,nepulsi aklai dem meiles su nesuderinamu tau ir seimai zmogumi. jei sugebi saves NESIGAILETI tada i prieki ir uzauginsi vaika verta savo pagarbos ir pasididziavimo.pati padarysi karjera,islaikysi save,jausiesi pilnaverte asmenybe ir sutiksi brandu vyru ,kuris tikrai atnes subrandinta meile tau ,gerbs tave ir myles tavo vaika.tapsi karaliene ir sau ir kitiems,o dabar raudi prie suskilusios geldos ir svajoji apie pili,o per raudas ir liksi tik su lukesciais ,svajonem ir suskilusia gelda.nebijok prasyt kitu zmoniu pagalbos,tai butina.atsiprasau,bet gal toks spjuvis tau pades but stipriai,negailet saves ir susikurt gyvenima paciai.viskas priklauso tik nuo taves pacios.
taip sunku, esu per silpna.. jau atrodo apsisprendi ir vel.. bet siandien nusprendziau.. jau radau kur iseit.. ir bus kas pades:) sunku pamascius apie ji ir kita, kad jis gali but laimingas su kita, bet tada pamasciau.,. kad tegu.. juk dabar del to,kad bijau nekentesiu visa gyvenima nepagarba ir slykstu elgesi.. tikiu, kad nieko gyvenime nevyksta siaip sau..
QUOTE(nandra @ 2009 04 23, 19:10) taip sunku, esu per silpna.. jau atrodo apsisprendi ir vel.. bet siandien nusprendziau.. jau radau kur iseit.. ir bus kas pades:) sunku pamascius apie ji ir kita, kad jis gali but laimingas su kita, bet tada pamasciau.,. kad tegu.. juk dabar del to,kad bijau nekentesiu visa gyvenima nepagarba ir slykstu elgesi.. tikiu, kad nieko gyvenime nevyksta siaip sau.. Sveikinu priemus si sprendima ir linkiu stiprybes nesigreziojant atgal
O Nandrai siūlau pasižiūrėti į save, o ne į jį. Reikia pradėti gyventi sau ir savo vaikui. Ateis diena, ir atsiras tai, ko ji nori iš gyvenimo. Iš šito tipelio nematau jokios perspektyvos, nebent reikia laukti, kol išsilakstys, bet po to ar nebus taip, kad jis bebręsdamas kitos nesusiras.
[/quote] Pritariu visu 100%,issilakstes,gali rasti kita ir vel liksi viena,ir bus dar kiek iskenteta QUOTE(nandra @ 2009 04 23, 19:10) taip sunku, esu per silpna.. jau atrodo apsisprendi ir vel.. bet siandien nusprendziau.. jau radau kur iseit.. ir bus kas pades:) sunku pamascius apie ji ir kita, kad jis gali but laimingas su kita, bet tada pamasciau.,. kad tegu.. juk dabar del to,kad bijau nekentesiu visa gyvenima nepagarba ir slykstu elgesi.. tikiu, kad nieko gyvenime nevyksta siaip sau.. Saunuole!Sveikintinas sis apsisprendimas,bet didelios stiprybes eiti iki galo,nepasiduoti savo menkai vilciai,kad kas pasikeis,jei pasiduosi ,tai vel uzsites iki kito karto,bet jau busi sveikata savo sugadinusi
Sveikinu kad nusprendei siusti ji po velniu. Kaip gali vyras sakyti zmonai tik pagimdziusiai kad jinai yra stora. I snuki tokiam daugiau nieko
lyginant tavo ugi,tai tu neesi perkarus,bet i storas nepataikai- remiantis kuno mases indekso koeficientu. o nepamirstant,kad tu po gimdymo, ir turi maitinti vaika savo pienu, plius prie kuno mases prisideda neatsistaciusi kraujotaka- litras kraujo,kuno skysciai ir dar pagaminamas pienas- tai realus svoris ... tu visai nestora.
tai jei jau sverianti 59 dar ir stora,tai zn.. blondinas dar vienas kaip mano vyras... kuriam patinka 17 metu mergaites, nes jos super lieknos..ir net nereikia laukti kol sukus
QUOTE(nandra @ 2009 04 26, 11:18) tai jei jau sverianti 59 dar ir stora,tai zn.. blondinas dar vienas kaip mano vyras... kuriam patinka 17 metu mergaites, nes jos super lieknos..ir net nereikia laukti kol sukus Tegul tavo vyras turėtų džiaugtis, kad tavo atvejis yra tikrai geras.. Aš nėščia svėriau 86kg... Bet vis tiek nesakau, kad tai yra daug, nes anksčiau sverdavau 70kg. Ir kažkodėl niekas nėra sakęs, kad esu stora (na nebent blondinas pasakys 17 metų mergaitės yra ne visos super lieknos, o tiesiog super naivios. Normali mergina sužinojusi, kad ją kadrina vaikinas turintis šeimą, o tuo labiau vaiką, galėtų tokį pasiųsti. Bet lyg visoms 17metėms tai rūpi? Svarbu priperka gert, vežasi į klubus ir spangsta... Jei tik turi pakankamai nervų ir valios statyk jam ragus
as iki gimdymo sveriau 49kg ugis 178cm,ar isivaizduojat kaip atrodziau??
po gimdymo 84kg,jau buvau ganetinai stambi,bet mano vyras,sake,kad po gimdymo as grazesne,bet pati jau nepatikau veidrodyje tai jau sveriu 70kg,dar liko 2kg,bet mano vyras,nei karto nepasake,kad as per stora Turekit truputi,vyrai,tolerancijos,supratimo,ir dazniau paziurekit i save veidrodyje
nandra, ujauciu tave, bet tikrai nesitikek, kad taviskis pasikeis.. nusileisi viena karta, tai galvos, kad ir kita karta praslys.. o kuo ilgiau svarstysi, palikti ji ar ne, tuo bus sunkiau
kazkas sake,kad bus sunku iseit, nes prasys likti ir pan. Nepraso..ja nesvarbu kur mes ir pan.
Rasau tiesiai sviesiai -vaiku darzelis.Jus abu nesubrendeliai ,dar vaika isitaiset.Esmine jusu klaida ,kad po gimdymo pradejot vyra persekiot,telefonus tikrint ,Zmogus pajuto jusu silpna vieta.Kuo daugiau vejates ,tuo greiciau bega.Papuolet i klasikine situacija ,kai po gimdymo paslyja santykiai ,moteris tampa motina,o vyrukas nusprendzia truputi pasiganyt.Tos kurios sia situacija ramiai isgyvena,leidzia vyrui save isreikst,paprastai atgauna ji labai greitai ir mazai naudota.O kurios vaikosi ir isterikuoja ,nuo tu dar greiciau bega.Jus iseisit ,jam kaip sakoma valio.Gales visiems tvirtinti ,kad buvote silpna isterike,nesugebejote ramiai ,siltai namu zidinio kurenti.Ir is tikro tokia ir esate,nes nesugebejote apginti ,nei zmonos ,nei seimininkes vardo.Zinojot kad jusu vyras jaunas ,tai ka negi nesitikejot ,kad dar jam ne viena merga parups.Negi galvojote ,kad gyvenimas tik vien geris.Blogis sekmingai valdo 50% akciju.Kai tam nusiteiki ,maziau nustembi.Jei iseisit is namu ,tikrai be reikalo.Turit ginti savo ir savo vaiko pozicija,nieks uz jus to nedarys.Jusu vyras turi jumyse pamatyti tikra moteri,o ne verkslenancia piemene ,kokia buvot iki siol.
Neišsilakstęs dar Jūsų vyrelis, ir abu dar gan vaikiškai mastot.
Jei ketinate išeiti, tai reikia apsispręsti tvirtai, kad išeiti ir pradėti naują gyvenimą be jo, o ne išeiti tam, kad jį pagąsdinti. Žinoma sunki ir skaudi situacija, bet man regis, kad Jums buvo per anksti kurti šeimą. Jūsų vyras kažkada atsitokės, kai pimpalas nebestovės, arba kai nurims hormonai, bet tikriausiai jau bus per vėlu. Taip, kad apsispręskite ir tvirtai to sprendimo laikykitės. QUOTE(misis Mount @ 2009 04 30, 13:56) Rasau tiesiai sviesiai -vaiku darzelis.Jus abu nesubrendeliai ,dar vaika isitaiset.Esmine jusu klaida ,kad po gimdymo pradejot vyra persekiot,telefonus tikrint ,Zmogus pajuto jusu silpna vieta.Kuo daugiau vejates ,tuo greiciau bega.Papuolet i klasikine situacija ,kai po gimdymo paslyja santykiai ,moteris tampa motina,o vyrukas nusprendzia truputi pasiganyt.Tos kurios sia situacija ramiai isgyvena,leidzia vyrui save isreikst,paprastai atgauna ji labai greitai ir mazai naudota.O kurios vaikosi ir isterikuoja ,nuo tu dar greiciau bega.Jus iseisit ,jam kaip sakoma valio.Gales visiems tvirtinti ,kad buvote silpna isterike,nesugebejote ramiai ,siltai namu zidinio kurenti.Ir is tikro tokia ir esate,nes nesugebejote apginti ,nei zmonos ,nei seimininkes vardo.Zinojot kad jusu vyras jaunas ,tai ka negi nesitikejot ,kad dar jam ne viena merga parups.Negi galvojote ,kad gyvenimas tik vien geris.Blogis sekmingai valdo 50% akciju.Kai tam nusiteiki ,maziau nustembi.Jei iseisit is namu ,tikrai be reikalo.Turit ginti savo ir savo vaiko pozicija,nieks uz jus to nedarys.Jusu vyras turi jumyse pamatyti tikra moteri,o ne verkslenancia piemene ,kokia buvot iki siol. Tai siulot pasilikti autorei su vyru,kuris ja zemina,nesirupina seima?? Mes moterys tikrai esam vertos daug daugiau,nei laukti savo vyrelio kol issilakstys Nandra nesigreziok ir negailek saves,dar tau visas gyvenimas pries akis,o tavo ex vyrelis tegu laksto TU VERTA GERESNIO GYVENIMO!!!
akiv0414 aciu uz supratima.. o jum galiu pasakyt,nesakau,kad visur elgiuos kaip suaugus,tiesiog ar jus buvot tokioj situacijoj kaip mano? kada atrodo turit salia brangiausia zmogu,o jis jus iskaudina ,pazemina ir tik gimus vaikui? ar zinot ka reiskia myleti be atsako? jei jis prasytu likti,taikytis ir keistusi,o as vistiek iseiciau,tada tai butu vaikiskumas ir nesubrendimas, bet kada jis man tiek pridare,o as pati maldavau gelbet seima... ir ka tuom pasiekiau? jis pradejo su manim elgtis dar ziauriau,dar labiau zemino, ir net nesistenge pasikeist,o pradejo bendraut su kita.. gal as ir egoiste,bet kad iseinu,savo kaltes nebematau.. stengiaus, nes myliu ta zmogu ir dar labiau savo mazyli.. o jei tiksliau mylejau ta zmogu uz kurio tekejau irkuriam gimdziau dziaugsmeli.. tas zmogus, kuris ta menesi su manim taip elges man nepazistamas...
Na ar jau isejai,nes sakei pirmadieni????
Ar vis dar lauki,laukimas yra vaikiskas,juk gyvenimas tesiasi,jauna esi ir dar daug galimybiu,neverti vyrai musu asaru,net patys geriausi,Jokia tu egoiste,rupinkis savimi ir mylek save ir savo vaikeli,o ji pasiusk toli toli ir dar paskambinus paklausk ar i ta puse nuejo Stiprybes,jos tau reikia !!!!!!!!!!!1
jam sukroviau daiktus ir liepiau iseit.. nes netycia viskas isaiskejo, o tas viskas dar ziauriau nei galvojau
Stiprybes tau mergyt
Rupinkis savo mazuleliu, o ta, kuris taves vertas tikrai dar sutiksi. |