su vyru esame kartu daugiau nei tris metukai..turim nuostabu 3 su puse menesiu mazyli.. pradzioje viskas buvo begalo gazu,buvau jam graziausia,mylimiausia. pasizenyjom,susilaukem mazylio.. jis myli maziuka,dar neseniai sake,kad esam jam brangiausi zmogiukai. bet va,pries tris savaites buvome klube,ji bande kabint viena jauna mergaite(jam 21 m) ai mergaitei gal 18 jau ir yra. bet kita diena jis pats internetu ja susirado,paprase numerio.Susirasinejo apie savaite,susitiko,vaziavo kartu i kita miesta,i kina,kai vaikiukui nebuvo uz ka valgyt pirkti. Itarinejau ji,bet jis tik debile mane vadindavo. poto pats prisipazino. su ja susirasinedamas prie tel net liestis neleido ir pan. kai anksciau jokiu paslapciu nebuvo. Suzinojus apie ja buvo skaudu,nes mes pasipykdavom, ir vietoj to,kad gelbet santuoka,jis leido laika su kita. Kai viskas isaiskejo,jis sake,kad nutrauks bendravima,sake,kad esu jo dziaugsmas. Iskeliau salyga, arba jis pats paskambina jai prie manes,pasako apie mus ir nutraukia bendravima,arba as paskambinu. Arba tiesiog vaziuodamas i darba palieka tel,kad nekiltu pagunda susirasinet su kita.Sake pamastys.Pabudom,klausiau ka pasirinko,o jis atseit pats po biski nutrauks bendravima.Neislaikiau,kai ji prie manes jam parase sms,paskambinau ir pasakiau jai,kad jis turi seima. Jis uzpyko,pasake,kad padariau jam geda.O kaip geda man ir sunui? tada jis nusprende,kad manes nebereikia. Buvau ykcio protrukyje isvadinta valkata,pasiusta visur ir pan. Tas 3 avaites buvo visko,jis jau nebenori kartu linksmintis, kad ir buna draugu panu. Bet susitaikem,del maziuko. Po truputi lyg gereja viskas, bet gal galit db paaiskint jo elgesi: jis vel uzsidejo ant klaviaturos slaptazodi,vel istysai su kazkuo bendrauja.Ar tai gali buti,kad tikrai tik su draugais? bet juk anksciau tai neslepdavo. Sako,nesigylink. Mane vezas tik pas tuos draugus kurie turi panas. Bet kurie vienisi,ne.. Panasu,kad jam geda manes. Esu nebaisi,sulaukiu demesio ir daug, bet va anksciau sveriau 54,o db 61, bet juk katik pagimdziau,stengiuos. Jis amzinai pabrezia,kad as stora jam ir pan. Kad tu jaunu mergaiciu grazios figuros ir pan. Vestuviu ziedo nenesioja. Zodziu.. geras su manim kai nieks nemato.Myletis mylimes,bet manes lyg ir nori reciau. Ar tai gali buti del amziaus? jis turi ir drauga,kuris vaiksto per mergas,nors turi mylimaja. tai apie ta maniskio mergaite tik jis ir tezinojo. Ar gali buti,kad jis viska daro,nes jam itaka daro netike draugai? padekit.. panasu,kad db stengias..
p.s. kai mato,kad as su kazkuo susirasineju-pyksta.. kai isgeria ant ranku nesioja..
galite patarti ar pakomentuoti ir moterys
JaunasTetis
2009 04 15, 11:44
Susiradai beda ant savo galvos. 21 metu pacanas dar visiskas nebrendyla. Nera ka cia ir patarinet. Durina jis tave, ragus tau augina. Ka daryt tavo reikalas. Siulyciau nesitaikstyt su tokiu elgesiu
tai manot,kad tikrai jis turi kita?vel? Papildyta:jis visada buvo rimtas ir tikrai elgesi kaip subrendes zmogus.. bet jam kazkas nutiko.. atrodo lyg eme ir uzsimane tapti vel vaiku
JaunasTetis
2009 04 15, 12:11
QUOTE(nandra @ 2009 04 15, 13:09) tai manot,kad tikrai jis turi kita?vel? Papildyta:jis visada buvo rimtas ir tikrai elgesi kaip subrendes zmogus.. bet jam kazkas nutiko.. atrodo lyg eme ir uzsimane tapti vel vaiku  Mergyt, kiek tau metu? Neturetu paslapciu, nesleptu. Esu tikras kad turi kita.
kam tada as jam reikalinga? kam stengiasi keistis? gal tik del kitu zmoniu,del seimos nariu sakanciu issaugot seima.. bet kam jum vyrams reikalingos tokios jaunos?juk jos ir sumoteriskes... ar cia tiesiog tikrinat save ar nepraradot zavesio?
JaunasTetis
2009 04 15, 12:21
QUOTE(nandra @ 2009 04 15, 13:17) kam tada as jam reikalinga? kam stengiasi keistis? gal tik del kitu zmoniu,del seimos nariu sakanciu issaugot seima.. bet kam jum vyrams reikalingos tokios jaunos?juk jos ir sumoteriskes... ar cia tiesiog tikrinat save ar nepraradot zavesio? Speju tau paciai 20, jis tau 1as ar 2as. Reikia naujoviu, o ypac ju reikia tokiems kurie dar neatsiragave, atsakomybes jausmo neisvyste, ir proto neigave. Ka ketini daryt? Kelt scenas jam? Tik pyksites ir nieko nepasieksi
na man tik 22,jis man ne pirmas ir ne antras, bet pirma reali,tikra meile,kuria jis uzsikariavo palaipsniui.. turbut labiau ir bijau paleisti ne ji, o tuos grazius prisiminimus...juk tik vaikuciui gimus jam tapau nebereikalinga  nebekeliu scenu..tiesiog pasakiau jam,kad nieko nebesakysiu,ziuresiu kiek iskesiu,tiesiog sau deliosiu jo pliusus ir minusus ir viena diena,trukus kantrybei susidesiu daiktus tyliai ir iseisiu.. turiu buta,tik kitame mieste.. dabar uzsiemu savim,vel atsigaunu,kas liecia isvaizda..laikausi teises:) ir po truputi save nuteikineju,kad galeciau ir be jo.. nes gal jus ir teisus,jis man stato didelius ragus..o pajuokos objektas jo draugu akyse ne tik as,juk ir vaikas
JaunasTetis
2009 04 15, 12:29
QUOTE(nandra @ 2009 04 15, 13:28) dabar uzsiemu savim,vel atsigaunu,kas liecia isvaizda..laikausi teises:) ir po truputi save nuteikineju,kad galeciau ir be jo.. nes gal jus ir teisus,jis man stato didelius ragus..o pajuokos objektas jo draugu akyse ne tik as,juk ir vaikas  Ir teisingai darai. Zmogus turi bijoti netekt antros puses
JaunasTetis
2009 04 15, 12:34
QUOTE(nandra @ 2009 04 15, 13:31) Tad kam tau toks reikalingas?
gal dar noriu tiket kad viskas gris i senas vezias,juk jis nesenei taip pasikeite,tik pabendraves su kita..arba cia gal jau bus taip,karta paragaves negali sustot
VytautasSt
2009 04 15, 13:01
 cirkas, su vaiku paskubejot, dabar jis kentes del abieju kvailumo. Aisku kad jam dar anksti buvo kurt seima, tu perdaug debesyse skrajojai, gaila kad vaikas kentes, neistemsit taip ilgai, tie laikini susitaikymai ir t.t. viena diena bus padetas taskas, skirybos ir alimentai, va ir viskas
Rucelie
2009 04 15, 13:10
QUOTE(nandra @ 2009 04 15, 13:53) gal dar noriu tiket kad viskas gris i senas vezias,juk jis nesenei taip pasikeite,tik pabendraves su kita..arba cia gal jau bus taip,karta paragaves negali sustot nepyk, bet...į tave akivaizdžiai valosi kojas... jei perskaitytum pati kažkieno parašytą šitą istoriją, suprastum. abejoju ar tau verta taip- po truputį, palaipsniui...juk skaudu taip. jei turi kur-pakuokis su vaikiuku. (o dar geriau - sukrauk jo manatkes ir prie konteinerio išrikiuok  nežinau, kur gyvenat, bet vistik tu su vaikeliu, tai ne tau bastytis priklauso). paskaudės širdelę ir vėl akis į žmones pakelsi. kam jums toks, kur jus grindų pašluoste laiko? sako stora? 61 kg - stora skaitosi?  o jei 100 svertum?ar daugiau? ką, tokios meilės nevertos? sėkmės tau ir tavo sūneliui  linkiu sugebėti blaiviai (o ne jausmais) pažiūrėti į savo situaciją.
Langoza
2009 04 15, 13:45
oj, paskaiciau ta istorija, tai ir juokas ima, ir verkt norisi, nes vaikiukas mazas, o abu teveliai be protelio sakau, abu, nes taip ir yra. jaunajam teveliui rupi kiti sijonai, smagumeliai ir t.t. o mamyte... nei savigarbos turi, nei protelio... naivius klausimus uzduoda ir tiek... saugot santuoka?! valio, stenkites. ir pavyks. jei uzsimerkt galesi pries visus jo zygius su kitom mergom, susirasinejimus ir kt kvailiojimus... valkata vadina, zemina, nera pinigu, jis pas kita merga vaziuoja... fuj... nervas ima skaitant tokias naivybes.... sekmes nusiimant rozinius akinius
Niekaip nesuprantu, kam reikalingas toks vyras. Jau seniai jam atia būčiau pasakiusi, po pačio pirmo karto. Nesuprantu tokių moterų, juk žmogus būna nei laisvas, nei ištekėjęs. Jei jį paliksi, galėsi kurti savo gyvenimą toliau, o dabar tu tik tempi veltui laiką. Sako,kad stora, o jis tai idealus? Jei žmogus mato, kad galima kvailinti kitą, tai jis tą ir darys. Daugeliui moterų kliūtis,kad nera kur gyventi, bet tu turi butą, nesvarbu kad kitam mieste, gal dar geriau, reiškia turi pagrindą po kojomis. Vaikas bus laimingas tada, kai bus laiminga jo mama. Papildyta:QUOTE(Langoza @ 2009 04 15, 14:45) oj, paskaiciau ta istorija, tai ir juokas ima, ir verkt norisi, nes vaikiukas mazas, o abu teveliai be protelio sakau, abu, nes taip ir yra. jaunajam teveliui rupi kiti sijonai, smagumeliai ir t.t. o mamyte... nei savigarbos turi, nei protelio... naivius klausimus uzduoda ir tiek... saugot santuoka?! valio, stenkites. ir pavyks. jei uzsimerkt galesi pries visus jo zygius su kitom mergom, susirasinejimus ir kt kvailiojimus... valkata vadina, zemina, nera pinigu, jis pas kita merga vaziuoja... fuj... nervas ima skaitant tokias naivybes.... sekmes nusiimant rozinius akinius 
nesakau ate, nes galvoju,kad cia tik erzina.. negaliu isitikinti  zinau, as ne be protelio..o tiesiog sunku paleist tai kas kazkada buvo brangu.. bet vat buvo
QUOTE(nandra @ 2009 04 15, 14:54) nesakau ate, nes galvoju,kad cia tik erzina.. negaliu isitikinti  zinau, as ne be protelio..o tiesiog sunku paleist tai kas kazkada buvo brangu.. bet vat buvo vaikų žaidimai pas jus Subrest laikas, juk vaiką turit. Pati ištekėjau jauna, vaiką turėjau jaunesnė nei tu, vyras nuo pat pradžių žinojo, kad jei bus cirkai paliksiu tą pačią dieną, net kalbos nebuvo apie erzinimus, žaidimus, man tai nežaidimas, man tai nepagarba žmogui. Koks tavo supratimas, taip ir elgiasi jis.
Medinis
2009 04 15, 16:24
QUOTE(JaunasTetis @ 2009 04 15, 13:29) Ir teisingai darai. Zmogus turi bijoti netekt antros puses
QUOTE(nandra @ 2009 04 15, 13:31) o jis jau senei nebebijo
QUOTE(JaunasTetis @ 2009 04 15, 13:34) Tad kam tau toks reikalingas?
Bl... Sakyčiau moteriškos pavyzdys, bet juk vyras...
Isimylejus
2009 04 15, 17:20
kad man vyras pasakytu jog as esu stora jo vaika pagimdzius,  beto juk tu tada visai normali jei tik apie 60kg tesveri po vaikelio..l aiminga kad nors buta turi, tai labai didele atrama,o vyras -siuksle,mesk kuo toliau.!beje ar su vaikuciu jis bendrauja?skiria jam demesio? labai skaudu to laiko,prisiminimai grazus islieka ilgai,o gal jei TU nusprestai pamastyti,issikirtumet kuriam laikui,gal jis tada susiprastu,pamatyto ko neteko?jei gryztu pasikeites -valio,jei ne,vadinasi laiku isejai.sekmes tavo sprendimuose.
Langoza
2009 04 15, 18:10
QUOTE(nandra @ 2009 04 15, 12:54) nesakau ate, nes galvoju, kad cia tik erzina.. negaliu isitikinti  zinau, as ne be protelio..o tiesiog sunku paleist tai kas kazkada buvo brangu.. bet vat buvo normalus vyras, mylintis savo zmona bei vaika, net neturetu minties erzinti. netikiu isvis, kad neva tai tik erzina o ka cia dar isitikinti? ar jo cirku dar maza? sunku paleist siandien tai, kas buvo brangu... kuo toliau, tuo bus sunkiau... pagarbos tau jau dabar jis nejaucia. neleisk kad toliau tave zemintu
Paradoksualė
2009 04 15, 19:41
QUOTE(nandra @ 2009 04 15, 11:17)
cia prikolas ania?? nu tema??  ar taip gyvena dar kazkas jus gal ne is sio pasaulio..autore
- hal -
2009 04 16, 02:20
visi jus teisus
djusted
2009 04 16, 14:34
nei juokis nei verk... nzn... is tikruju lengva visiems sakyti "palik ji" "ismesk" ar pan... matosi kad tu ji myli... o tai ir yra blogiausia as irgi buciau prie tu, kurie sako, kad reikia viska nutraukti. uzsiauginsi vaikiuka ir viena. ar tikrai nori kad TOKI teva tavo vaikas matytu? ar tikrai TOKIO tevo jam reikia? spresti gali tik tu viena. matai, visi cia tau visokiu nuomoniu prirase, bet turi mastyti savo galva ir svarbiausia turi isidemeti, kad esi atsakinga uz savo vaika ir uz gyvenima kuri jis mato. pati augau be tevo, nes mama nusprende skirtis kai dar buvau kudikis (tevas gere). ir zinai, didziuojuosi ja ir dziaugiuosi kad taip atsitiko, nes visai nenoreciau dabar atsiminimuose saugoti to, ka kartais papasakoja mano draugai, kuriu tevai gyveno kartu tik del vaiku. nieko gero is to nebus... jei jam rupes vaikiukas, niekas netrukdys jiems bendrauti. o tu nesileisk zeminama ir nepiesk savo vaikui tokio mamos paveikslo, kuriame jis matytu tik pazemintam, liudna, paniekinta ir sutrypta mama. laikykis!
carvalho
2009 04 16, 14:51
Vargšiukė, ką dar galima pasakyti...
labai smagu,kad atsirado zmoniu,kurie ir supranta ir paguodzia.. o ne tik visaip vadinas.. zinokit man labai reikia palikymo.. Papildyta: *palaikymo
JaunasTetis
2009 04 16, 15:07
QUOTE(Medinis @ 2009 04 15, 17:24) Bl... Sakyčiau moteriškos pavyzdys, bet juk vyras... Kas moteriško? | i |
| Pašalinta off-topic žinutės dalis |
Gintare222
2009 04 16, 15:10
Tu esi verta pagarbos, nes stengiesi issaugoti visa, ka kartu sukuret, vietoj to, kad butum seniai trenkus durim ir isejus. As esu panasaus budo, jei kas nors blogai, bandau ieskoti trukumu savyje. Is vienos puses, tas tikejimas gerai - neapkaltini kito zmogaus neisitikines, o tikrai ji "isbandai". Kita vertus, gali buti, kad tikejimas, viltis tesis per ilgai ir taip tu tiesiog iseikvosi savo jegas ir energija, ko labai labai labai reikia tavo mazyliui. Manau, kad gyvenimas atskirai (kelias dienas, savaite.... jei reikes.. ir ilgiau) greiciau parodys, ar verta dar tiketis, ar nebe. Galbut jau metas, kai reikia ieskoti savo laimes su kitu zmogumi.
Medinis
2009 04 16, 15:30
QUOTE(JaunasTetis @ 2009 04 16, 16:07) Kas moteriško?
Logika
Nakviša
2009 04 16, 18:32
QUOTE(Medinis @ 2009 04 16, 15:30) Kaip mano logikos dėstytojas sakė "Nėra moteriškos ar vyriškos logikos. Logika yra arba jos nėra".
džiaugsmelis
2009 04 16, 19:21
Galiu pasakyti tiek, šitoj šeimoje pabaiga viena- skyrybos. Bet galimi trys šios pabaigos variantai: 1) Greitos skyrybos žmonos iniciatyva- tuomet nereikės būti žeminamai ir stebėti kaip vyras su kitomis laksto. 2) 2-4 metai bendro gyvenimo- tau reikėtų susirasti kadrą, kad vyras pradėtų pavyduliauti. Tuomet jis mestų kitas ir sėdėtų šalia. Bet tuomet jis blaivus būtų gerutis, o išgėręs nežinau- priklauso nuo charakterio, bet tikrai ant rankų nenešiotų. 3) 5-10 metų gyventi žeminamai ir laukti kol jis pats išeis iš namų pas kažkelintą kitą. Bet kai taip atsitiks, tavęs negerbs nei jis, nei jūsų draugai, niekas. Tik gailės.
Yra viena maža viltis. Pasiimk vaikelį ir išvažiuok į tą kitą miestą, jeigu atvažiuos parsivežti, gali kelti kokias nori sąlygas. Pabandyti galima.
Paradoksualė
2009 04 16, 19:52
QUOTE(nandra @ 2009 04 16, 15:01) l zinokit man labai reikia palikymo.. Papildyta:*palaikymo va va..palikimas jums padetu geriau nei palaikymas nu palaikom..paguodziam...gaila..labai..dar vieno gyvenimo einancio velniop
Laikinas
2009 04 16, 19:59
Wow, mergyt, sunkiu takeliu žingsniuot reiks. Manau, kad "tetukas" kol kas yra subrendęs tik "spyglio" erekcijai. O va šeimyninei idilei - neeeeee... Po metų 10-15 gal ir atsakingesnis taps, jeigu sulauksit. O daba, daba - sėkmės, kantrybės, ištvermės ir vilties neblėstančios.
ipsilon
2009 04 16, 20:48
Užjaučiu, kad tau savo kailiu tenka išgyventi tai, ką daugelis merginų veja į šoną kaip baisų sapną. Vyro neištikimybė....ech, jau ką ir kalbėt. Ir dar 61 kg - jam daug? Kaip gaila, kad toks nesupratingas tavo vyras, nandra. Svoris - tai ne aklumas ar kitos negalės, kurių jokiom pastangom neįveiksi. Nepulsiu patarinėti, nes ne man gyvent paskui reiks po to patarimo ir vaikutį ne man auginti reiks. Bet svarbu vyrui parodyti, kad pati moki save gerbti. Tokie jau jie, jei leisies stumdoma ir žlugdoma, tai jie nesąmoningai irgi taip elgiasi - skaudina, erzina...kartais susidomi kitomis (ar kitais  ). Gal ir pagalvoja tavo vyras, kad blogai elgiasi( kur dingi nepagalvojęs) , bet juk tos neištirtos žemės, nesuviliotos moterys....ech, juk taip traukia. O tu, argi jam nusidėjus nepriimsi jo atgal? Argi neatleisi jam visko? Ne sakau, kad tu kalta dėl jo poelgio ar susidomėjimo kitomis. Bet tiesiog, nesileisk stumdoma. Jei nenori jo palikt, tai bent jau stenkis atrodyti pritrenkiamai, studijuok ką nors, įsisuk į kitų žmonių ratą - nes nustekensi save su blogom mintim...
Retro_style
2009 04 16, 21:01
QUOTE(nandra @ 2009 04 16, 16:01) labai smagu,kad atsirado zmoniu,kurie ir supranta ir paguodzia.. o ne tik visaip vadinas.. zinokit man labai reikia palikymo.. Papildyta:*palaikymo Mano manimu per anksti susituoket, man 27 ir tai manau kad as per jauna dar seimai O jisai dar siuskis, tik plaukai pradejo augti o jau vaika padare
Medinis
2009 04 17, 08:33
QUOTE(Nakviša @ 2009 04 16, 19:32) Kaip mano logikos dėstytojas sakė "Nėra moteriškos ar vyriškos logikos. Logika yra arba jos nėra".
Jis vyras. Todėl pagal jo vyrišką logiką moteriškos logikos nėra. Kaži ar būna moterų - logikos dėstytojų...
JaunasTetis
2009 04 17, 09:06
QUOTE(Medinis @ 2009 04 17, 09:33) Jis vyras. Todėl pagal jo vyrišką logiką moteriškos logikos nėra. Kaži ar būna moterų - logikos dėstytojų... Nemanau. Man logiką irgi vyras dėstė. Bet tai, kad aš linkiu tai jaunai mamai rasti vyrą kuris tokiu jai jautriu metu mažiau ją skaudintų, nėra joks "moteriškos logikos" pavyzdys. Aš puikiai atsimenu kaip atrodė ir kokia buvo mano žmona pagimdžiusi sūnų, bet būčiau paats sau trenkęs jei pradėčiau kažkokius romanus kai ji dar net po gimdymo neatsistatė psichologiškai. Tas jos pacanas neišsilakstęs arkliukas.
Medinis
2009 04 17, 09:07
QUOTE(JaunasTetis @ 2009 04 17, 10:06) Aš puikiai atsimenu kaip atrodė ir kokia buvo mano žmona pagimdžiusi sūnų, bet būčiau paats sau trenkęs jei pradėčiau kažkokius romanus kai ji dar net po gimdymo neatsistatė psichologiškai.
Kai kas gali niekada neatsistatyti.
JaunasTetis
2009 04 17, 09:15
QUOTE(Medinis @ 2009 04 17, 10:07) Kai kas gali niekada neatsistatyti. Gali. Bet ar atsakingas vyras sulaukęs vaiko rūpinsis juo ir motinos ar eis paskui kitą sijoną? Apie patino prigimtį nekalbu, kalbu apie vyro ir tėvo pareigą.
Medinis
2009 04 17, 10:16
QUOTE(JaunasTetis @ 2009 04 17, 10:15) Gali. Bet ar atsakingas vyras sulaukęs vaiko rūpinsis juo ir motinos ar eis paskui kitą sijoną? O kodėl ne? Mažam vaikui tėvas nereikalingas. Jam reikia, kad būtų užpakalis sausas ir skrandis pilnas. Viskas. Motina pora metų po gimdymo fiziologiškai yra užprogramuota atlikti šiuos darbus. Nuo trejų metų vaiko auklėjimu ir auginimu gali užsiimti tėvas, nes vaiką jau reikia ne tik globoti, bet ir mokyti.
QUOTE(Medinis @ 2009 04 17, 11:16) O kodėl ne? Mažam vaikui tėvas nereikalingas. Jam reikia, kad būtų užpakalis sausas ir skrandis pilnas. Viskas. Motina pora metų po gimdymo fiziologiškai yra užprogramuota atlikti šiuos darbus. Nuo trejų metų vaiko auklėjimu ir auginimu gali užsiimti tėvas, nes vaiką jau reikia ne tik globoti, bet ir mokyti. realiai sakyciau vaiko mokymu reikai uzsiimti anksciau - motinos per daug susitapatina su vaiku ir kalba su juo "vaikiska" kalba, tuo tarpu tevai kalba normalia zmogiska kalba ir vaikai greiciua ismoksta normalia zmoniu kalba kalbeti - be jokiu lialia kaka niuniuniu
mamymamy
2009 04 17, 12:56
QUOTE(Laikinas @ 2009 04 16, 20:59) Wow, mergyt, sunkiu takeliu žingsniuot reiks. Manau, kad "tetukas" kol kas yra subrendęs tik "spyglio" erekcijai. O va šeimyninei idilei - neeeeee... Po metų 10-15 gal ir atsakingesnis taps, jeigu sulauksit. O daba, daba - sėkmės, kantrybės, ištvermės ir vilties neblėstančios.   . Jis tikrai subręs ir manau, taps supratingas ir ko gero geras tėvas, tik įtariu ne su jumis. Taip jau būna, kad kai kurie vyrai subręsta/ pribręsta rimtesniems dalykams tik 30/35 metelių ir tada apie tokią situaciją, kokia dabar yra tarp jūsų, pasakys kad "buvau durnas, kad tokią košę užviriau". Atrodo žmogui pavasaris širdyje, ta pati moteris nusibodo, reikia naujų įspūdžių. Nu normalaus, nepilnai apsiplunksnavusio vyriškio elgesys. Tik gaila, kad tai nuvilia jo žmoną/moterį/mamą - Jus. Dar per jaunas įvertint, ką jis turi. Deja deja. Žinokit, jei nenorit dvasinių traumų ir savęs nuvertinimo jausmo, ieškokit atsitraukimo planų. Jūs dar surasit savo vyriškį, vaikas tikrai nebus kliūtis naujiems rimtiems santykiams. Sėkmės  .
Nakviša
2009 04 17, 15:28
QUOTE(Medinis @ 2009 04 17, 08:33) Jis vyras. Todėl pagal jo vyrišką logiką moteriškos logikos nėra. Kaži ar būna moterų - logikos dėstytojų... Nustebtumėt.
Langoza
2009 04 17, 15:54
QUOTE(Medinis @ 2009 04 17, 07:33) Kaži ar būna moterų - logikos dėstytojų... buna. mano logikos destytoja buvo moteris
jetau kiek visi sako tiesos..bet taip sunku imti ir staigiai atsimerkti  (( bet turbut del maziuko ir del saves teks... jis keiciasi..po biskiuka..bet ar zmogus gali pasikeist ilgam?pasikeites jis buvo tris metus..pratruko..
QUOTE(Medinis @ 2009 04 17, 11:16) Mažam vaikui tėvas nereikalingas. Visas komentaras briedas. Bet va paryškinau didžiausią. Tikiuosi čia juokavot, nes jei ne, tai jūsų žmonai su linkėjimais perduodu ir užuojautą
medita :)
2009 04 17, 20:59
QUOTE(Medinis @ 2009 04 17, 11:16) O kodėl ne? Mažam vaikui tėvas nereikalingas. Jam reikia, kad būtų užpakalis sausas ir skrandis pilnas. Viskas. Motina pora metų po gimdymo fiziologiškai yra užprogramuota atlikti šiuos darbus. Nuo trejų metų vaiko auklėjimu ir auginimu gali užsiimti tėvas, nes vaiką jau reikia ne tik globoti, bet ir mokyti.  gerai kad mano vyro supratimas apie tevyste yra kitoks nei Jusu
Sun_girl~
2009 04 17, 21:42
QUOTE(Medinis @ 2009 04 17, 12:16) O kodėl ne? Mažam vaikui tėvas nereikalingas. Jam reikia, kad būtų užpakalis sausas ir skrandis pilnas. Viskas. Motina pora metų po gimdymo fiziologiškai yra užprogramuota atlikti šiuos darbus. Nuo trejų metų vaiko auklėjimu ir auginimu gali užsiimti tėvas, nes vaiką jau reikia ne tik globoti, bet ir mokyti. na tikraj,uzuojauta ir zmonai ir vaikui Papildyta:QUOTE(nandra @ 2009 04 17, 22:12) jetau kiek visi sako tiesos..bet taip sunku imti ir staigiai atsimerkti  (( bet turbut del maziuko ir del saves teks... jis keiciasi..po biskiuka..bet ar zmogus gali pasikeist ilgam?pasikeites jis buvo tris metus..pratruko.. kuprota tik grabas istiesins.Manau neturek vilciu tu ji pakeist,tikrai esat su vaiku verti geresnio.Moterys ir su 3 vaikais nebijo palikt vyra,ir nieko,susitvarko ir be jo
Hmmm...
2009 04 17, 21:54
QUOTE(Medinis @ 2009 04 17, 11:16) Nuo trejų metų vaiko auklėjimu ir auginimu gali užsiimti tėvas, nes vaiką jau reikia ne tik globoti, bet ir mokyti. Tik su sąlyga, kad tėvas yra toks, iš kurio galima bent kažką išmokti. Atsižvelgiant į tai, kad ne vienoje diskusijoje jau yra paaiškėję, kad "vargšiukai" vyrai neberanda savo "vietos po saule" ir nebesupranta savo "vaidmens" šeimoje, ką gero jie gali išmokyt?
QUOTE(nandra @ 2009 04 15, 12:17) su vyru esame kartu daugiau nei tris metukai..turim nuostabu 3 su puse menesiu mazyli.. pradzioje viskas buvo begalo gazu,buvau jam graziausia,mylimiausia. pasizenyjom,su<......>ai apie ta maniskio mergaite tik jis ir tezinojo. Ar gali buti,kad jis viska daro,nes jam itaka daro netike draugai? padekit.. panasu,kad db stengias.. p.s. kai mato,kad as su kazkuo susirasineju-pyksta.. kai isgeria ant ranku nesioja.. 1. Jis daunas. 2. Tu kvaila (kad su tokiu daunu susidejai). Ką daryt? 1. Gyvent su juo ir susitaikyt, kad jis turi suguloviu. 2. Isspirt ji is namu/ isseiti is namu + auginti vaika vienai ir susirasti kita. Rinkis ta kuris labiau patinka. Asmeniskai, jei save isslaikai arba potencialiai gali islaikyti, tai rinktis 1 varianta gali tik daunas. Dar klausimu bus? Papildyta:QUOTE(Irunia @ 2009 04 17, 21:59) Visas komentaras briedas. Bet va paryškinau didžiausią. Tikiuosi čia juokavot, nes jei ne, tai jūsų žmonai su linkėjimais perduodu ir užuojautą  Cia kalbama is vaiko tasko, o kaip dalintis seimos darbus cia jau asmeninis kiekvienos seimos reikalas, tik tiek, kad moteris tam tinkamesne visais atzvilgiais (auginti, ne mokinti). Uzuojautos reiskima siulyciau forumuose pasilaikyti ir daugiau demesio skirti savo reikalams. Geriau diskutuoti.
|
|