Kreipsiuosi i Jus, galbut esate su tuo susidurios.. Dabar mano pilvukui 13 savaiciu, nuo pat pirmuju savaiciu jauciu skausma mylintis..
Sveikos brangosios..
Kreipsiuosi i Jus, galbut esate su tuo susidurios.. Dabar mano pilvukui 13 savaiciu, nuo pat pirmuju savaiciu jauciu skausma mylintis..
Tai normalu,man beveik visa nestuma kai kuriom pozom mylintis skaudedavo.Juk tavo gimda dideja.
Dekui uz atsakyma.
Bet man bet kokiom pozom skauda, jei tik atsipalaiduoju.
Man tik vienintele poza tinkama siuo metu..
visomkitom irgi skauda arba jauciu kazkoki diskomforta
man po visko toks jausmas, kad viskas isbrinke...
Aš tai galiu pasakyti tiek,jeigu jaučiate diskomfortą ar skausmą sex metu,gal susilaikykite nuo to
O vyrą patenkinti yra begalė būdų
kas del sex tai reikia rinktis tokias pozas kad vyras per giliai neiveitu, tada nejausi dikomfotyo, man irgi buvo taip pat. pasiknaisiok internete del mylejimosi pozu nestumo metu ir isbanykit, gal netgi atrasit kazka naujo
QUOTE(Tomulyte @ 2009 04 20, 09:14) Aš tai galiu pasakyti tiek,jeigu jaučiate diskomfortą ar skausmą sex metu,gal susilaikykite nuo to O vyrą patenkinti yra begalė būdų O kaip susilaikyti, kai ir pačiai norisi? Man pilvo apačią skauda pasiekus pačią viršūnę... Gerai, kad per nėštumą ją pasiekiu retai QUOTE(krisliuke @ 2009 04 20, 13:21) Man pilvo apačią skauda pasiekus pačią viršūnę... Gerai, kad per nėštumą ją pasiekiu retai Taip būna todėl, kad pasiekus viršūnę, spazmuoja gimdos raumuo. Jeigu skauda reikia su tuom noriu atsargiai, nes visgi kai kuriais atvejais tai gali ir pakenkti. Tiesiog reiktų apie tai pasakyti savo gydytojai kito vizito metu.
Aš ir pati suprantu, kad skausmas nėra normalu, todėl stengiuosi mylėtis taip, kad O aš nepasiekčiau...
Na man pirmo nestumo metu irgi paskaudedavo tam tikromis pozomis, bet ir taip ziauriai nesinoredavo, todel sexsiuka stipriai buvau apribojusi. Antro nestumo metu noras didelis, bet ziauriai skauda bet kokia poza, tiesiog "ten" oda patinusi ir ziauriai jautri - uztenka tik prisiliesti ...
O del tos problemeles del skausmo per pacia virsune, tai pabandyk magni pagereti, turbut raumenys per daug isitempe, uztat ir skauda gimdai susitraukinejant.
Jei skauda manau geriausia susilaikyti, kaip kazkuri sake kam save kankinti
o as manau kad protingiausia butu pasitarti su savo gine
sveikutes,gal kas uzsuks ir patars iki kelinto men nesciai galima myletis?
o mum, kai nuo pirmu dienu grieztai uzdraude, tai net nebesuku galvos, tik jau tikrai pasiilgau to artumo
skausmo lyg nesijaucia bet diskomfortas tai didelis nekoks malonumas is tokio malonumo nors vyras ir stenges kiek tik imanoma svelniau
as turiu labai gerai atsipalaiduoti,kad nejausciau jokio diskomforto
Sveikos,
Man gine sake, kad myletis galima iki pat paskutines dienos jei gerai jautiesi. As irgi jokio skausmo nejauciu, gal tikkai kuriom pozom kiek jautriau viskas, bet yra pozos, kurios labai idealiai tinka ir jokio diskomforto , jokio skausmo.... O vyrai be abejo turi naujai prisitaikyti
mano drauge pagimde naujuju metu nakti,tai sake grizo is sventes ,pasimylejo ir nubego vandenys,nuveze vyras i ligonine,tai jinai pagimde per pusvalandi,sako taip buvau atsipalaidavusi ir taip greit isslydo vaikelis,kad gimdyciau ir gimdyciau.
QUOTE(milenka @ 2010 02 11, 14:49) sveikutes,gal kas uzsuks ir patars iki kelinto men nesciai galima myletis? Myletis galima iki pat gimdymo, jei tik yra noro, jautiesi gerai, nejauti jokio diskomforto ir skausmo. Vaikiukui tai tikrai nekenkia. Kaip tik jis jauciasi gerai tada, kai mamyte laiminga
man nestumo pradzioje irgi skaudedavo mylintis, perstedavo, maniau taip ir bus iki pat galo, tai prisipirkau lubrikantu, bet kuo dazniau tuo uzsiimdavome, tuo maziau to diskomforto liko
|