Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Skaumas mylintis
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Nėščiosios sveikata
Ineza
Sveikos brangosios.. 4u.gif

Kreipsiuosi i Jus, galbut esate su tuo susidurios.. Dabar mano pilvukui 13 savaiciu, nuo pat pirmuju savaiciu jauciu skausma mylintis.. verysad.gif Taciau, ji jauciu, jei visiskai atsipalaiduoju ir pajauciu, kad man gera.. O jei neatsipalaiduoju, raumenys itempti, tada skausmo nebuna.. unsure.gif Tad laukiu Jusu patarimo.. mirksiukas.gif
Samarija
Tai normalu,man beveik visa nestuma kai kuriom pozom mylintis skaudedavo.Juk tavo gimda dideja.
Ineza
Dekui uz atsakyma. mirksiukas.gif

Bet man bet kokiom pozom skauda, jei tik atsipalaiduoju. doh.gif
La Lobe
Man tik vienintele poza tinkama siuo metu.. doh.gif
visomkitom irgi skauda arba jauciu kazkoki diskomforta doh.gif
OtilijaK
man po visko toks jausmas, kad viskas isbrinke...
VaiPė
Aš tai galiu pasakyti tiek,jeigu jaučiate diskomfortą ar skausmą sex metu,gal susilaikykite nuo to g.gif Arba bent jau švelnesniu užsiimkit. Kam save kankinti?

O vyrą patenkinti yra begalė būdų blush2.gif
virdzexx
kas del sex tai reikia rinktis tokias pozas kad vyras per giliai neiveitu, tada nejausi dikomfotyo, man irgi buvo taip pat. pasiknaisiok internete del mylejimosi pozu nestumo metu ir isbanykit, gal netgi atrasit kazka naujo bigsmile.gif
krisliuke
QUOTE(Tomulyte @ 2009 04 20, 09:14)
Aš tai galiu pasakyti tiek,jeigu jaučiate diskomfortą ar skausmą sex metu,gal susilaikykite nuo to g.gif Arba bent jau švelnesniu užsiimkit. Kam save kankinti?

O vyrą patenkinti yra begalė būdų blush2.gif
*

O kaip susilaikyti, kai ir pačiai norisi? ax.gif
Man pilvo apačią skauda pasiekus pačią viršūnę... Gerai, kad per nėštumą ją pasiekiu retai 4u.gif
Elemire
QUOTE(krisliuke @ 2009 04 20, 13:21)
Man pilvo apačią skauda pasiekus pačią viršūnę... Gerai, kad per nėštumą ją pasiekiu retai  4u.gif

Taip būna todėl, kad pasiekus viršūnę, spazmuoja gimdos raumuo. Jeigu skauda reikia su tuom noriu atsargiai, nes visgi kai kuriais atvejais tai gali ir pakenkti. Tiesiog reiktų apie tai pasakyti savo gydytojai kito vizito metu.
krisliuke
Aš ir pati suprantu, kad skausmas nėra normalu, todėl stengiuosi mylėtis taip, kad O aš nepasiekčiau... ax.gif O įprastai man neskauda, todėl šių seansų ir neriboju (neskaitant to, kad šito ir taip rečiau norisi) rolleyes.gif
Yny
Na man pirmo nestumo metu irgi paskaudedavo tam tikromis pozomis, bet ir taip ziauriai nesinoredavo, todel sexsiuka stipriai buvau apribojusi. Antro nestumo metu noras didelis, bet ziauriai skauda bet kokia poza, tiesiog "ten" oda patinusi ir ziauriai jautri - uztenka tik prisiliesti ... unsure.gif Todel sexsiukas ir vel apribotas, tik dar stipriau. Vyras apie tai informuotas ir jis supranta, kad geriau nuo to susilaikyti. Kai vyras supratingas, tai jam uztenka ir kitokiu patenkinimo budu mirksiukas.gif

O del tos problemeles del skausmo per pacia virsune, tai pabandyk magni pagereti, turbut raumenys per daug isitempe, uztat ir skauda gimdai susitraukinejant.
vaidacka:)
Jei skauda manau geriausia susilaikyti, kaip kazkuri sake kam save kankinti mirksiukas.gif
fatimux
o as manau kad protingiausia butu pasitarti su savo gine tongue.gif man kai buvo problema,tai as pasitariau ir sulaukiau konkreciu patarimu tongue.gif na o jei jus bijot tartis su gine savo tada jau darykit kaip kuriai atrodo geriau... thumbup.gif
milenka
sveikutes,gal kas uzsuks ir patars iki kelinto men nesciai galima myletis? g.gif smile.gif man dbr 33sav,nejauciu jokio skausmo,bet nzn gal kenkia vaikuciui.. smile.gif
Jugita29
o mum, kai nuo pirmu dienu grieztai uzdraude, tai net nebesuku galvos, tik jau tikrai pasiilgau to artumo smile.gif
indriuska
skausmo lyg nesijaucia bet diskomfortas tai didelis nekoks malonumas is tokio malonumo nors vyras ir stenges kiek tik imanoma svelniau 4u.gif
@mamyčiukas@
as turiu labai gerai atsipalaiduoti,kad nejausciau jokio diskomforto
Balabolka
Sveikos,

Man gine sake, kad myletis galima iki pat paskutines dienos jei gerai jautiesi.
As irgi jokio skausmo nejauciu, gal tikkai kuriom pozom kiek jautriau viskas, bet yra pozos, kurios labai idealiai tinka ir jokio diskomforto , jokio skausmo.... O vyrai be abejo turi naujai prisitaikyti smile.gif
sandrijja1980
mano drauge pagimde naujuju metu nakti,tai sake grizo is sventes ,pasimylejo ir nubego vandenys,nuveze vyras i ligonine,tai jinai pagimde per pusvalandi,sako taip buvau atsipalaidavusi ir taip greit isslydo vaikelis,kad gimdyciau ir gimdyciau.
merselle
QUOTE(vaidacka:) @ 2009 04 22, 17:05)
Jei skauda manau geriausia susilaikyti, kaip kazkuri sake kam save kankinti mirksiukas.gif
*

pritariu 4u.gif
Doviliukas241
QUOTE(milenka @ 2010 02 11, 14:49)
sveikutes,gal kas uzsuks ir patars iki kelinto men nesciai galima myletis? g.gif  smile.gif  man dbr 33sav,nejauciu jokio skausmo,bet nzn gal kenkia vaikuciui.. smile.gif
*

Myletis galima iki pat gimdymo, jei tik yra noro, jautiesi gerai, nejauti jokio diskomforto ir skausmo. Vaikiukui tai tikrai nekenkia. Kaip tik jis jauciasi gerai tada, kai mamyte laiminga mirksiukas.gif
Auskarija
man nestumo pradzioje irgi skaudedavo mylintis, perstedavo, maniau taip ir bus iki pat galo, tai prisipirkau lubrikantu, bet kuo dazniau tuo uzsiimdavome, tuo maziau to diskomforto liko thumbup.gif kazkaip savaime viskas issisprende, o viena karta tik panaudojom lubrikanta ir stovi dabar doh.gif vienintelis nemalonumas, kad pilvo pacia labai sukieteja po visko unsure.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.