Sveiki, gal žinot ar galima kuriam nors kiniečių restorane nupirkt čekį? Gal kas nors esat pirkę?
Oi, dabar kaiptik vakariene vyras parveze is kinieciu, super, pilvas pilnas tik zinau kad neilgam bus sunku, greit suvirskins
QUOTE(MODELiukai @ 2008 11 22, 18:54) Oi, dabar kaiptik vakariene vyras parveze is kinieciu, super, pilvas pilnas tik zinau kad neilgam bus sunku, greit suvirskins Einu pabandysiu paskambint, nes norim Kaledom nupirkt vietoj dovanos
sveikos noreciau isgirsti jusu nuomone apie kinieciu restoranus vilniuje, ju tokia ivairove o i koki nueiti,
Girdejau gerus atsipiepimus apie kinu restorana Savanoriu pr. prie Coca-Cola Plaza kinoteatro. As pati ten nebuvau. Man teko pabuvoti Basanaviciaus/Pilymo g. esanciame restorane (pusrusyje). Asmeniskai man nepatiko
Man Basanaviciaus gatvej kinieciu kavine ("Kinu smukle") tai labai patinka, ypac vistiena su mandarinais
Labai skanu, tik nezinau pavadinimo. Gedimino prospekte prie Vagos knygyno yra tokia mazulyte gatvyte - tai joje yra restoraniukas. Ten beda su masinu parkavimu, aplinka irgi nelabai, bet maisats viska atperka: porcijos dideles, personalas daug zino apie patiekalus... Na man toks ispudis susidares...
buvome kinu restorane alytuje...aciu...daugiau nenorime maistas klaikus visi patiekalai paskaninti vienodu prieskoniu,,,slykstu
Naugarduko gatveje '"Rytai", taip pat Algirdo gatveje labai skanu
Kinieciai-HElios city antrame aukste-puikus.
uzupyje Naujieji ryta-ir puikus.maistas ir porcijos.. dar rytai prie Seimo... daugiau nera geru arba visi vienodi ir kainos bei kokybe neatitinka
Man labiausiai patinka Rytai prie seimo
Aha, ten ir man labai skanu. Dar einu i to pacio tinklo restoraneli Jaksto gatveje. Dazniausiai imu kompleksinius pietus ir niekada dar nenusivyliau maistu
QUOTE(Zydraite @ 2009 04 20, 12:23) Labai skanu, tik nezinau pavadinimo. Gedimino prospekte prie Vagos knygyno yra tokia mazulyte gatvyte - tai joje yra restoraniukas. Ten beda su masinu parkavimu, aplinka irgi nelabai, bet maisats viska atperka: porcijos dideles, personalas daug zino apie patiekalus... Na man toks ispudis susidares...
Kątik grįžau iš "Naujųjų rytų", randasi "Madoje"
Gal kas žinot ar kaloringa kiniečių virtuvė?
Man tai labai skanus maistas yra Honkonge lvovo ir vingriu gatvėse, ten ir dienos pietūs nebrangiai kainuoja.
man tai vieni iš geresnių kiniečių restoranų "Kinų rožė" Jasinskio g. ir Savanorių pr.
''Kinu roze'' super, o jau ryziai ten kokie skanus
o..., reiks Madoje uzsukti i kiniecius
Jau senokai teko lankytis Savanorių pr. priešais TEO kinų restorane, tai pamenu maistas buvo tikrai laaabai skanus, berods jautienos ir kiaulienos patiekalus valgėm. Aplinka nelabai, aptarnavimas tada irgi buvo pusėtinas, bet čia seniai buvo, gal dabar geriau. Labdarių g. teko lankytis prieš keleta dienų, tai maistas tikrai įspūdžio nepadarė deja, valgėm dienos pietus, ryžiai prėski, daržovės su vištiena irgi nieko ypatingo, taip ir namie galiu pasidaryt
QUOTE(Dziugidziu @ 2010 05 05, 17:29) ''Kinu roze'' super, o jau ryziai ten kokie skanus o..., reiks Madoje uzsukti i kiniecius tikrai rekomenduoju madoj esancius kiniecius "Naujieji rytai".. pati ten ne karta valgiau.. ir tikrai nei karto nenusivyliau.. porcijos labai dideles.. ir maistas tikrai skanus.. beto ir padavejos malonios
Gal žinote kur Alytuje yra kinų restoranas, kokiu adresu?
Ir ar nebus gėda į jį pasikviesti svečius? |