www.mokyklele.lt sveiki, gal dar kas lankote ar norėtumėt lankyti Saviraiškos studiją (DABAR JAU - VISAPUSIO ANKSTYVOJO LAVINIMO CENTRAS "Saviraiškos studija")? Ieškom kompanijos  Papasakosiu mūsų su dukryte įspūdžius apie studiją. Miesto centras, patalpos jaukios - didelis butas, vaikų grupelės kamerinės, būdavo 3-6 vaikučiai nuo 2 iki 3 metukų. Atėjus iškart pasitinka 3-4 mokytojos. Labai malonios ir iškart pavergiančios mažylių simpatijas. Maniškė taip ir "sutirpdavo"  nuo dėmesio ir komplimentų. Yra žaidimų kambarys, kuriame vaikai pažaidžia su kokybiškais lavinamaisiais žaislais, kol susirenka visa grupelė (vaikai per užsiėmimus būna su juos lydinčiais mamoms ar tėčiais). Per savaitę būdavo 2 užsiėmimai po 1 val. vakarais. Kai visi susirenka, varpelis pakviečia į kitą kambarį, kuriame vaikai susėda ant žemės ir žiūri lėlių teatro spektakliuką (kaskart vis naują pasaką) Įdomiausia tai, kad lėlės bendrauja ir su vaikiukais, paklausinėja jų, šie atsako. O po spektaklio, vaikai turi galimybę paliesti lėles, su jomis pavaidinti ir pažaisti, gali rinktis kokią nori lėlę ar dekoraciją. Tokiems pypliukams taip įdomu ir svarbu viską patiems pačiupinėti. Po to daroma pertraukėlė (vaikai išeina į kitą kambarį pažaisti, pailsėti), kol patalpa išvėdinama, ir viskas paruošiama kitai pamokėlei, pvz. dailei. Kaskart vis naujos piešimo technologijos ir vis kitos priemonės (plačiau apie tai labai daug rašiau kitoje temoje "Vaikai piešia"). Dar būna muzikos pamokėlės - jose taip pat smagiai dainuojam, šokam, grojam ir žaidžiam, vis susipažįstam su nauju nematytu įdomiu instrumentu ir t.t. Kai pamokėlės baigiasi ir vaikai dar niekaip nenori eiti į namus, o mamos trepsi ir niekaip negali jų iškrapštyti, mokytoja vaikams pasiūlo pasivaišinti skanėstais: tai obuoliuko skiltelių, tai sausainukų ir pan. Vaikai po vaišių jau linksmiau eina rengtis ir atsisveikina. Pasibaigus mokslo metams, buvo surengtas koncertas. Saviraiškos studijoje yra ir kitų amžiaus grupių vaikų. Susirinko pilna salė įvairaus amžiaus vaikučių su tėveliais. Visi pademonstravo, ko per metus išmoko: žaidė, šoko, piešinių parodoje darbelius demonstravo, dainavo, dičkiai parodė savo pačių sukurtus animacinius filmukus. Visi gavo Diplomus. Po to ėjome ant Tauro kalno leisti didžiulio aitvaro. Buvo šaunu. Nekantraudama laukiu rugsėjo, nes mano dukrytė per vasarą baigia man ausis išūžti, kada gi mes vėl eisim pas mokytojas  pirmomis atostogų dienomis būdavo susikrauna daiktus, apsirengia ir stovi prie durų, laukia, kada eisim į studiją... man tai geriausias įrodymas, kad pasirinkom teisingai ------------------------------------------------------------------------------------ Mokyklėlės info: Naujas adresas Kaštonų gatvė 1-12
Naujas telefonas - 2619164
Mane labai sudomino Zadam ir mes kazkokia mokyklele lankyt - va tik vis dar neissirenkam  reiketu paziuret Strazdaneles, Yamaha.........tiesiog nieko nezinau - kuo jos viena nuo kitos skiriasi?, is kitos puses - gal ir arciau rastume - iki Tauro k. mums geras gabaliukas Is to kas aprasyta - skamba labai viliojanciai...........reiks paskambinti ir pasidomet - gal ir susitiksim
Pradėsim antroje rugsėjo pusėje "mokslo" metus  Tikiuos susimatysim Aš kai rinkausi mokyklėlę, ieškojau ne tiek kažkokio vardo/pavadinimo, ne metodikos vienokios ar kitokios, o ŽMONIŲ - talentingų, mielų, įdomių, energingų ir t.t. Radom Ir antras man svarbus dalykas buvo vieta (aš nevairuojanti), tad ieškojau kuo arčiau namų.
Šiandien buvome su dukryte mokslo metų pradžios šventėje - nuostabiai praleidom laiką  Viskas vyko Teatro sąjungos salėje, prie įėjimo, gatvėje radome staliuką su saldainiais, plakatų - ant kurių buvo priklijuota daugybė vaikučių (studijos mokinukų) nuotraukų ir balionų! Per renginį kiekvienas vaikas gavo dovanėlių - "džiaugsmo pasą" (svarbus dokumentas, kuriame per visus metus vaikai renka džiaugsmo antspaudėlius, ,kurie uždedami po pamokėlės ir patvirtina, kad vaikučiui puikiai sekėsi), saldumynų. Prisistatė visos mokytojos. O po to visi žiūrėjom lėlių teatro spektaklį "Pelenė". Jis užbūrė visus - ir vaikus, ir tėvelius. Smagiausia vaikams buvo gal tada, kai Princas matavo pamestą Pelenės kurpaitę - ne tik teatro lėlėms, bet ir visoms mergytėms salėje (kai kurių mažųjų mokinukių kojytės dar tokios mažytės, kad jos vos vos netapo princo išrinktosiomis vietoje Pelenės! Kurpaitė buvo vos keliais centimetriukais per maža  ) O spektaklio pabaigoje, kai karaliaus rūmuose vyko smagi puota, vaikai taip pat galėjo šokti "puotoje" kartu su mokytojomis Buvo labai smagu. Trečiadienį vakare mes jau pradedam mokytis
[attachmentid=31169] SAVIRAIŠKOS STUDIJA
Naujas adresas Kaštonų gatvė 1/12 (senuoju adresu jau tik mūsų palikti geros energijos balionėliai teskraido mūsų pačių ten nėra... ten buvo gera, čia bus dar geriau ) Naujas telefonas - 2619164 , arba + 370 600307702-3 m. vaikų mokyklėlė:KOKIOS PAMOKĖLĖS? Lėlių teatras (kiekviena pamoka - edukacinis mini-spektaklis) Dailė: įvairios technikos bei priemonės Muzika (grojimas muzikiniais instrumentais, dainavimas, klausymas, lavinamieji muzikiniai žaidimai) Saviraiškos žaidimai (judesio koordinacija, motorikos lavinimas, erdvės suvokimas) KIEK KARTŲ PER SAVAITĘ?Užsiėmimai vyksta du kartus per savaitę KIEK LAIKO TRUNKA VIENAS UŽSIĖMIMAS?Bendra vienos dienos integruoto užsiėmimo trukmė - 1 valanda. KOKIOMIS SAVAITĖS DIENOMIS IR KURIĄ VALANDĄ?Pirmadienis: 18.30 - 19.30 Trečiadienis: 18.30 - 19.30 KIEK VAIKŲGRUPĖJE?Grupėje yra iki 10 vaikų (kamerinės grupės- mūsų veiklos principas). AR GALIMA JAUNESNIEMS?Visada verta pabandyti... KĄ VEIKIA TĖVELIAI UŽSIĖMIMO METU?Tokio amžiaus vaikai turi jaustis saugiai ir patogiai, todėl užsiėmimuose visada kartu dalyvauja tėveliai/mamytės. Tiems, kurių vaikučiai jaučiasi drąsiai, siūlome pavartyti žurnalų, pasivaišinti puodeliu kavos (sveikuoliams - arbatos) ir pabendrauti. 3-4 m. vaikų mokyklėlė: KOKIOS PAMOKĖLĖS? Lėlių teatras/anglų kalba (kiekviena pamokėlė - edukacinis mini-spektaklis) Dailė (įvairios technikos bei priemonės) Muzika (grojimas įvairiais muzikiniais instrumentais, dainavimas, klausymas (kanklės, pianinas), lavinamieji muzikiniai žaidimai) Saviraiškos žaidimai (judesio koordinacija, motorikos lavinimas, erdvės, aplinkos suvokimas, skaičiavimas ir pasaulio pažinimas) KIEK KARTŲ PER SAVAITĘ IR KURIĄ VALANDĄ?Užsiėmimai vyksta šeštadieniais. Pradžia - 11.00 Pamokėlės trukmė - 35 min. KAIP VISKAS VYKSTA? Lėlių teatras 11.00 - 11.35 Dailė 11.40 - 12.15 PERTRAUKA - 15 min Muzika 12.30 - 13.05 Saviraiškos žaidimai 13.10 - 13.45 KIEK VAIKŲ GRUPĖJE?Grupėje yra iki 10 vaikų. Kamerinės grupės - mūsų veiklos principas. AR GALIMA ATEITI PABANDYTI?Žinoma! KĄ VEIKIA TĖVAI UŽSIĖMIMŲ METU?Turi puikią progą pusę dienos skirti sau... 5-7 m. vaikų mokyklėlė:KOKIOS PAMOKĖLĖS? Anglų kalba (žaidimai, dainelės, animaciniai filmai, mokomosios kompiuterinės programos) Dailė (įvairios technikos bei priemonės) Muzika (grojimas įvairiais muzikiniais instrumentais, dainavimas, klausymas (kanklės, pianinas), lavinamieji muzikiniai žaidimai) Pasirengimas mokyklai KIEK KARTŲ PER SAVAITĘIR KURIĄ VALANDĄ?Užsiėmimai vyksta šeštadieniais. Pradžia - 11.00 Pamokėlės trukmė - 35 min. KAIP VISKAS VYKSTA? Dailė 11.00 - 11.35 Pasirengimas mokyklai 11.40 - 12.15 PERTRAUKA 15 min Muzika 12.30 - 13.05 Anglų kalba 13.10 - 13.45 KIEK VAIKŲ GRUPĖJE?Grupėje yra iki 10 vaikų. Kamerinės grupės - mūsų veiklos principas. AR GALIMA ATEITI PABANDYTI?Žinoma! KĄ VEIKIA TĖVAI UŽSIĖMIMŲ METU?Turi puikią progą pusę dienos skirti sau... ------------------------------------------------- [color=green][b]SAVIRAIŠKOS STUDIJA Kaštonų gatvė 1/12 Telefonas - 2619164 direktorė Lilija: 8600 30 770 Registracija jau vyksta laukiame Jūsų atvykstant! kiekvieną darbo dieną nuo 18.00 iki 19.00 Labai atsiprašome, bet telefonu teikiame tik informaciją, konsultuojame, šiaip rimtai ir nerimtai plepame  , tačiau į mokyklėlę neregistruojame.
Įdedu keletą nuotraukų iš dailės pamokėlės bei lėlių teatro užsiėmimo "Saviraiškos studijoje": [attachmentid=31427] Su dailės mokytoja [attachmentid=31428] [attachmentid=31429] [attachmentid=31430] Kiek emocijų ir įspūdžių!!! [attachmentid=31431] čia gimsta nuostabūs darbeliai, kuriuos vėliau dovanojam seneliams ir draugams
Labas, aš už ją  Mildute su mano vaikiu vakar buvo vieni du. Abu tokie žvalgai, pirmą kartą, o iš senbuvių (t.y. tų, kuriems šis užsiėmimas būtų ne pirmas) - nė vieno. Mokytojų buvo beveik daugiau nei vaikų. Toliau gal parašysiu savo įspūdžius, nes gal Mildutei ir jos mamai viskas kitaip atrodė. Man patiko labai, o sūnelį sužavėjo piešimas (na bent man taip pasirodė). Šiaip vaikinas nebuvo labai nuotaikoj, jau iki užsiėmimo buvo gerokai pavargęs, tai daugiau žvalgėsi aplinkui negu bandė dalyvauti. Nežinau ar lankysim, nes man pasirodė, kad jis dar truputį per mažas. Jei grupėje bus dauguma vaikų, kuriems jau daugiau nei 2 m., tai jam gali būti kiek per sunku, nes dar neturi 2m. Galvosim..
QUOTE(Aurėja @ 2005 09 20, 08:38) mazule2, kaip jums vakar pamokėlės? Papasakok, ką veikėt, kaip vaikui patiko? Sveikute esu tau be galo dekinga, kad prirodei tokia saunia mokyklele - tikrai netikejau, kad kazkas panasaus yra imanoma  Man labai patiko, mazei atrodo irgi buvo visai smagu, smalsu ir jauku. Taip kad is karto susimokejom ir tapom jusu bendrijos nariais  Net nepaisant to nepatogumo, kad pakankamai toli nuo namu - na kaip nors Mokytojos - nepamenu vardu  - vis minejo tavo Juta kaip labai saunia mergyte  - gaila, kad suslogavot, bet gal susitiksim kita kart?tiesa, kazkaip maisaus kada jus lankot KVL - as manau, kad tavo Aleksandrui ten visai patiko, su dziaugsmu uzsieme tuo, kas jam buvo prie sirdies, tad visai nereikia laukti jo amziaus vaiku  Maniskei irgi nepatinka sokti rateliu - is kur tokia baime - nezinau  - na tai ir nesokom  Smagu, kad i viska sioje mokykleleje taip lanksciai ziurima Va tik nenoreciau, kad laika pakeistu i 19 val. - ir taip jau velu, vaikuciai i vakara labiau zirzeja.......... Taip kad skambinu Yamahai kad nebeeisim
sveikos, o kaip smagu, kad turėsim tokių grupiokų! Gaila, vakar mano mergina sėdėjo namie liūdna su nosinių kalnu  o taip norėjosi į mokyklėlę. Dėl amžiaus - maniškė irgi anuos mokslo metus buvo grupėje pati jauniausia, bet nieko tokio, viską darydavo su kitais. Iš pradžių tik nieko nedainuodavo: plodavo trepsėdavo ir pan., bet dainelių žodžių garsiai nekartojo, kai vyresni dainuodavo. O po to ji man vasarą, kai jau mokslo metai buvo pasibaigę ėmė visas daineles dainuot - prisiminė viską kuo puikiausiai, vadinas viską į galvytę "susidėjo" Na dar nepataikydavo į taktą "vienas-du", "vienas-du" su metalofonu groti, kai vyresniokai jau suprasdavo ko iš jų prašoma, o maniškė skalambijo "bele kaip"  Bet pamažu pamažu įsivažiavo. Tikiuosi Trečiadienį mes jau pasirodysim pamokėlėj, iki
SuperMama
2005 10 05, 22:24
Pirmadienį buvo superinis dailės užsiėmimas  . Mane vis nustebina, kad per dailės užsiemimą vis ką nors naujo sugalvoja. Dar ne karto nuo pavasario ne buvo pasikartojančių darbelių ar piešimo. Ir teatro užsiemime visada labai smagu ir linksma būna. Tik vat Aurėjos Juta maniškei ryškiai pavyzdziu būna  . Kaip tik Juta pradeda išdykauti, tai ir Kleo viską iš eilės kartoja.
SuperBaba
2005 10 09, 21:12
Gal jau yra lankanciu? Pasidalinkite informacija
Sveikutes! sveikit greiciau - Juta, Kleo - labai jusu pasiilgom Vakar buvom mes ir 4 vyrai  Smagiai dainavom, piesem net du darbelius ir dukom su parasiutu. Isvesti is mokykleles buvo problematiska kaip visada Iki greito susitikimo
Pipeika
2005 10 13, 15:29
QUOTE(mazule2 @ 2005 10 13, 14:02) Sveikutes! sveikit greiciau - Juta, Kleo - labai jusu pasiilgom Vakar buvom mes ir 4 vyrai  Smagiai dainavom, piesem net du darbelius ir dukom su parasiutu. Isvesti is mokykleles buvo problematiska kaip visada Iki greito susitikimo  maniškis sriūbavo iki pat namų, kad į mokyklėlę nori
SuperBaba
2005 10 14, 09:29
QUOTE(mazule2 @ 2005 10 11, 14:46) Lankom paskaityk - yra atskira tema Bet jus gal dar maziukai?  Bet parasyta, kad galima bandyt ir jaunesniems
SuperBaba
2005 10 14, 09:42
O sakykit kiek laiko trunka tos pamokeles? O lankymas viena karta i savaite? Mes tikriausia visgi dar per mazi  Turbut nera ten tokiu kurie dar neturi 1.5metuku Siaip itariu, kad tikrai smagu jums ten  is nuotrauku matosi Mes siuo metu lankome strazdaneles, bet man ten nelabai  tik daile patinka, o kitos pamokos
Aš norėčiau su Karolina į 3 metų grupę, galime bet kurį savaitgalį, arba darbo dienom po 18 val. Laukiam daugiau dalyvių.
Mes taip pat norėtume apsižvalgyti  Tinka savaitgaliai. O, beje, Aurėja, gal žinai kokiomis valandomis vyksta užsiėmimai savaitgaliais? Mes tinkame į 2-3 metų grupę
Fotoreportažai iš pamokėlių Štai kaip smagiai atrodo "Saviraiškos studijos" pamokėlės: Šeštadienis, lapkričio 12 d. Susirenka ir vyresni, ir jaunesni. Mokytojos ir mokinukai susėda ratu, kiekvienam ant kaklo kabo kortelė su vardu, pasilabina visi, ir keliauja su mokytojomis į skirtingus kambarius, į skirtingus užsiėmimus: [attachmentid=38697] [attachmentid=38698] Tokius aplankus, kaip turi Kleopatra rankoje, į pamokėles atsineša kiekvienas mokinukas. Jame - Džiaugsmo Pasas! Po pamokėlių kiekvienas į savo džiaugsmo pasą gauna "džiaugsmo antspaudėlį" - juos renka visus mokslo metus.[attachmentid=38699] Lėlių teatro mokytoja Marija, profesionali aktorė, rodo spektaklį su lėlėmis ant pirštukų: Marijos lėlių karalystėje - ne tik lėlės ant pirštukų, kaskart ji nustebina vis kitokiais personažais ir pasakomis. [attachmentid=38700] po spektaklio smagu patiems suvaidinti ir improvizuoti![attachmentid=38701] "Galvoklių akademijos" prezidentė Aušra su dičkiais [attachmentid=38702] [attachmentid=38703] Ne mažiau rimti darbai vyksta ir pas mažuosius - kerpa, piešia, klijuoja:[attachmentid=38712] [attachmentid=38705] [attachmentid=38706] [attachmentid=38713] Ir tai tik keletas akimirkų iš keleto pamokėlių, pasistengsime dažniau rengti reportažus ir pasirodyti, kaip smagiai leidžiame laiką "Saviraiškos studijoje". Kviečiame prisijungti!
SuperMama
2005 11 14, 11:12
Aurėja, ačiū už nuotraukas, buvau nustebinta radus Kleo  . Nes šeštadienį Kleo lanko be manęs (kaip ir dauguma vaikų, savotiškas šeštadienins "darželis"  ), tik nurengiu ir nuvedu iki mokyklelės durų. O šį šeštadienį manęs vos šokas neištiko, norėjau vaikui "ate-ate" padaryti, o ji net nepastebėjo - iškart į pamokelę nuėjo. Šeštadienio rytais jau ir mamos nebereikia  Atėjus po kelių valandų vėl gi sunku ją iš ten iškrapštyti buvo.
SuperBaba
2005 11 15, 00:45
Labai grazios nuotraukytes, paziuriu ir seile varvinu, kad mes dar per mazi
Na maniske tik ir kalba apie mokyklele nuo ryto iki vakaro  Dabar pas mus pagrindinis zaidimas- jei ji piesia, as turiu salia sedet ir but mokytoja Asta, jei ji soka ar dainuoja - as mokytoja Milda, jei nesioja lelyte - as "Lelyciu mokytoja" Smagu, kad Midzius taip puikiai apsiprato ir noriai lanko. Va gaila, kad teks po Nauju Metu porai menesiu isvaziuot - panasu kad sios veiklos Prancuzijoj labiausiai pasigesim
Tęsiame fotoreportažus iš "Saviraiškos studijos" užsiėmimų! Šįkart žvilgterėkite į 2-3 metų amžiaus vaikų muzikos pamokėlę:[attachmentid=39883] Mokytoja Milda dainuoja mušdama taktą, vaikai klausosi. [attachmentid=39886] visi mėgina pakartoti. paplojame kiekvienam "muzikantui" [attachmentid=39888] smagumėlis - jau išmokome! Koks darnus orkestras [attachmentid=39889] [attachmentid=39891] Šiandien sužinojome, kaip atrodo smuikas, kontrabosas ir pianinas - net nuspalvinome juos paveiksliukuose. o kol spalvinome, klausėmės įrašo, kaip skamba šie muzikos instrumentai. Pasikartojome pavadinimus, kad nesusipainiotume, kuris yra kuris. O štai ir gyvas instrumentas! Ar galime paliesti? [attachmentid=39893] [attachmentid=39892]
agurčikas
2005 11 22, 16:05
Paskaiciau ir man labai patiko. Noreciau prie kitu mamyciu ir vaikeliu prisijungti, bet dar reikia pasiderinti su seimyna. Taigi, ryt irgi zinosime ar prisijungsime prie jau sutarusiu eiti
Po pertraukėlės keliaujame į lėlių teatro užsiėmimą: [attachmentid=39913] [attachmentid=39914] 2-3 - ečiai žiūrovai [attachmentid=39915] [attachmentid=39916] [attachmentid=39917] [attachmentid=39918] Po spektaklio ir patys vaidiname, ir pažaidžiam[attachmentid=39919] O kas gi čia?- plaukų gumutės ir poroloniniai suktukai!? Ką su jais galima veikti? Suvėrus daugybę gumučių ant suktuko gausite smagią spalvotą kirmėlytę![attachmentid=39920] [attachmentid=39921] o po šitiekos darbų, metas pailsėti... Mama, nesivargink, aš pasidariau pertraukėlę [attachmentid=39922] Tuoj mes tave pažadinsim, tinginėle! Dar laukia Dailės pamokėlė!
[attachmentid=39935]
o Dailės užsiėmimuose kaskart gimsta tikri šedevrai!
 užsiėmimuose naudojamos įvairiausios technologijos bei priemonės. 2-3 metų dailininkų kūriniai Laukite naujų fotoreportažų!!!
Mokomės ir žaidžiame toliau! "Saviraiškos studijos" vadovė Lilija Lėlių teatro pamokėlėje   Smagumėlis - dailės užsiėmimai! Į šias pamokėles ateiname prasčiau apsivilkę, kad negaila būtų susitepti drabužėlių ir kojinaičių, nes darbai vyksta ohoho kokie! Piešimas - druska, smėliukas - nuo jūros ir ... potėpis teptuku prie žvakelės skambant pirmojo sniego muzikai - grojo gitaros
smagūs saviraiškos žaidimai su mokytoja Vida
labai gaila, kad 2-3m. grupė tik darbo dienomis, o savaitgaliais nėra:( Maniškiui 2m. ir 2 mėn. Į 3-4m.grupę tikriausiai per mažas  gal galėtų savo nuomonę pasakyti tie, kas jau lankėsi..
Aciu labai uz nuotraukytes  smagu matyt, kaip vaikai puikiai jauciasi sios mokyklos erdveje - is savosios panelytes tokio greito prisirisimo tikrai nesitikejau
QUOTE(Willma @ 2005 11 23, 22:18) labai gaila, kad 2-3m. grupė tik darbo dienomis, o savaitgaliais nėra:( Maniškiui 2m. ir 2 mėn. Į 3-4m.grupę tikriausiai per mažas  gal galėtų savo nuomonę pasakyti tie, kas jau lankėsi.. Na manau tikrai per mazas......... O pamokeles darbo dienom 18.30 val. - jau po darbu ir du kartus per savaite  Ateikit - bus smagu susidraugaut AUREJA - buckis Jutai nuo Mildutes - atejusios vis jos pasigendam
 Labukas Ziuriu i nuotraukytes - pinasi ir dziaugsmas, ir liudesys. Kiek daug perspektyvu lavintis vaikuciai turi Lietuvoje... Sekmes visiems
Aš irgi vesčiau, bet kai paskaičiau, kad 3-4 metukų grupės vaikai turi likti vieni, tai nebegalėsiu vest...gerai, kad ir parašyta, nes anksčiau buvau susidomėjusi...o patogu būtų šeštadienį pasilavinti..Pirma, nepriimtina vaiką savaitgalį numest, nors ir geroje lavinimo studijoje (aš tą vaiką darbo dienomis kelia svalandas vakare tematau ir miegot einam, tai dar savaitgaliais skirtis per sunku mums), antra ji viena ir neliks, o trečia 4 pamokas nors ir 3 metų, bet mano mergiotei be šansų ištempt..ji greit praranda susidomėjimą... Kaip gaila, kad 2-3 metų grupei jau mes per didelės
uzklydusi
2005 11 26, 07:25
ir mes labai norim apsižiūret 2-3 met.grupėj  nes kol nepamatysi kas su kuo valgoma-neapsispresi
QUOTE(ypkike @ 2005 11 27, 16:50) mes noretume suzinoti kokia uzsiemimu apmokejimo suma ir kiek tas malonumas kainuoja paskambinkite į studiją, nurodykite vaikučio amžių, kokią grupę norėtumėte lankyti ir jums suteiks informaciją, kokiomis dienomis lankyti yra laisvų vietų ir kainas. SAVIRAIŠKOS STUDIJA Tauro 8/38 - 43, Vilnius Tel.: 2620442, + 370 60030770sėkmės! -------------------------------- nauji fotoreportažai iš Saviraiškos studijos pamokėlių spauskite čia! [attachmentid=41770]
Mokomės toliau! Jau ta anglų kalba tokia juokinga! [attachmentid=40740] [attachmentid=40741] [attachmentid=40742] Mokomės taisyklingai laikyti pieštuką![attachmentid=40743] [attachmentid=40744] Teatro pamokėlėje:[attachmentid=40745] [attachmentid=40746] Saviraiškos žaidimai - SPALVOS[attachmentid=40747] Beje, tėčiai puikiai pavaduoja mamytes, kai šios negali atlydėti vaikučių į pamokėles [attachmentid=40748]
Ir mes lankėme šią mokyklėlę pernai metais. Labai džiaugėmės. Tik labai gaila, kad šiemt 3-4-ečiams užsiėmimai šeštadienį... Jei būtų kaip pernai 2 kartus į savaitę vakarais po darbo tikrai lankytume. Nuostabios mokytojos. Aplinka kaip namie. Šiais metais lankome Yamaha mokyklėlę. Nežinau, vis lyginame su saviraiškos studija - trūksta namų jaukumo, mokytojų šilumos. Su vaikučiais dirba viena mokytoja, dėl to norima kuo daugiau per užsiėmimą padaryti ir gaunasi skubėjimas.
[attachmentid=41765]
Visiems lankantiems "Saviraiškos studiją!"
Gruodžio 17 d. lygiai 12 val., per patį pusiaudienį, Teatro sąjungos salėje (Teatro g. 8, Vilnius) Didelė Šventė pavadinimu KLOUNŲ KLOUNIŠKOS KALĖDOS... ... ir nerūpi jokios bėdos! Kalėdų Senelis (tikrų tikriausias) ir... Dovanos... tikrų tikriausios!
tikras spektaklis tikros dainos tikri žaidimai
Labai laukiam visų, mažų ir didelių, linksmų ir liūdnų klounais pavirtusių (svarbiausia - raudona nosytė ir kokia nors gėlytė) ir tikros šventės pasiilgusių!
[attachmentid=41766]
O as kalbejau su keliom mamytem, auginanciom 3-4 metuku vaikiukus.......labai domisi sia mokyklele, taciau joms netinka pamokeles sestadieni  Todel klausia, ar gali tiketis, jog kitais metais ir tokio amziaus vaikiukams butu organizuojami uzsiemimai darbo dienu vakarais? ar su vyresniais leliukais sioje mokykleleje jau tradiciskai dirbama tik sestadieniais?
 Labux,  labai susidomejom jusu studija.Noretume suzinoti, ka daryti,jei noretume leisti abu vaikucius-3,5m. ir 1m.10men.(amziaus skirtumas 1m.8men.) i jusu studija.Kaip supratau, joje vaikai skirstomi pagal amziu,bet tokiu atveju butu nepatogu.  Gal tokiu atveju taikomos kokios nuolaideles.
QUOTE(rutast @ 2005 12 07, 21:39)  Labux,  labai susidomejom jusu studija.Noretume suzinoti, ka daryti,jei noretume leisti abu vaikucius-3,5m. ir 1m.10men.(amziaus skirtumas 1m.8men.) i jusu studija.Kaip supratau, joje vaikai skirstomi pagal amziu,bet tokiu atveju butu nepatogu.  Gal tokiu atveju taikomos kokios nuolaideles.  paskambinkite ir į šiuos klausimus Jums atsakys mokyklėlės vadovė. Tel. Nr. žr. žemiau: [attachmentid=42017]
Turim puikią žinią!!!  Jei tik susidarys 10 vaikų ( 3-4 m. amžiaus) grupelė lankyti "Saviraiškos studijos" užsiėmimus šiokiadieniais - antradieniais-ketvirtadieniais, 18:30 VAL., - "Saviraiškos studija" Jūsų lauks! Tad renkame grupę! Registruokitės į sąrašiuką čia, forume, kai tik susidarys visa kompanija, pasiskambinsite į studiją ir sutarsite susitikimo dieną. Jei nori lankyti ne forumo dalyvė, o jūsų draugė, pažįstama su vaiku, galite taip ir parašyti į sąrašiuką: Mano (jūsų nick'as) draugė su vaiku. [attachmentid=42334]
Tęsiame fotoreportažus iš dvimečių-trimečių mokinukų pamokėlių "Saviraiškos studijoje"! 2005 12 12/14 d. DAILĖ ir MUZIKA Supermamos/tėčiai ir jų mažieji: [attachmentid=42491] [attachmentid=42492] [attachmentid=42493] Dabiname "Kalėdinę eglutę". Iš popieriaus padarome eglutę (žr.viršuje), panašią į nykštuko kepurėlę  Tuomet vietoje girliandų priklijuojame vertikaliai keletą virvučių. Vaikai storais teptukais iš pradžių nuspalvina "girliandas" (labai stengiasi pataikyti užbrėžti tiesiai ant virvučių), o vėliau !ausų krapštukais! spalvina eglutę ir dabina "žaisliukais" Smagu!
Toliau dar rimčiau - pažiūrėkite, kaip gimsta tikri šedevrai![attachmentid=42498] [attachmentid=42499] [attachmentid=42500] ir kartoniniai vazonėliai sodinukams virsta varpeliais! [attachmentid=42502] paskutiniai akcentai ir... PASAKA! [attachmentid=42503] [attachmentid=42504] "Kalėdiniai atvirukai"
Toliau keliaujame groti, dainuoti, klausytis muzikos ir susipažinti su dar vienu muzikos instrumentu![attachmentid=42505] [attachmentid=42506] uch, kaip traukia pagroti! [attachmentid=42507] [attachmentid=42508]
Naujausias fotoreportažas iš 2005 12 12/14 d. užsiėmimų (supermamų vaikų 2-3 m. grupės) jau čia spauskite štai čia Dailė ir muzika.
"Saviraiškos studijos" mokinukai ir mokytojai praėjusį šeštadienį virto klounais ir šauniai atšventė "Klounų Kalėdas"! Kol kas įdedu porą nuotraukų, vėliau bus žymiai daugiau! [attachmentid=42794] mūsų šauniausi mylimiausi klounai ( mokytojos ) [attachmentid=42795] Klounai-žiūrovai stebi lėlių teatro spektaklį "Mergelė uogelė"[attachmentid=42796] - Kas drąsiausias ir pasakys eilėraštį kalėdų Seneliui? - Aš!!!![BUS DAUGIAU]
[attachmentid=42851] mažiausiųjų klouniukų (2-3 m.) pasirodymas: "Mes varliukai kva kva kva...[attachmentid=42852] paaugusių klouniukų (4-5 m.) kompanija [attachmentid=42853] Kalėdų Seneliui kartais tenka labai labai ištempti ausis ir vienu metu klausyti net dviejų eilėraščių (iš kairės, ir iš dešinės)  Bet jis gi Kalėdų Senelis - viską gali! [attachmentid=42854] kiekvienas klounas gavo po dovanėlę! [attachmentid=42856] o čia dar mūsų mažųjų klouniukų "antrininkai" - klounai draugai, kuriuos jie parsinešė į namus ir dabar turi po gerą draugą, kuriam gali papasakoti visas savo paslaptis, gali vaidinti ir t.t. O čia keletas kaukių idėjų jums - kaip galima papuošti vaiką per šventes: [attachmentid=42859] [attachmentid=42860] [attachmentid=42861] [attachmentid=42862] Linksmų švenčių!
SuperBaba
2005 12 19, 13:39
Labai sauniai atsventet  labai grazios visu kaukes, cia turbut mamyciu nuopelnas? Oi kaip mes laukiam kai mums sueis 2 metukai, jei niekas kojos nepakis, tai irgi mielai isijungsim i tos mokykleles lankyma
|
|