Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: teletabiai
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 1 iki 3 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Siguliukasss82
Ziurim ir mes labai labai smile.gif Grazu ziuret kaip vaikas dziaugiasi, ploja, net spirga juos matydama smile.gif Pora DVD esam nusipirke, bet matyt gi galima butu ju is kazkur atsisiusti, nes pirkti kaip ir brangoga... Permeciau tema akimis, lyg ir niekur jokios nuorodos neradau... sad.gif Gal pasidalinkit, mamytes, is kur siunciates tabius 4u.gif
Kreziukas
Musiskiui 1metukai ir 4men, didelis fanas teletabiu lotuliukas.gif tik isgirsta ta saulytes juoka iskart suklusta ir bega ziuret kur cia viskas vyksta, o pagal dainele dar ir soka, ir tokiu judesiuku padaro lotuliukas.gif
rimmuske
pas mus atvirksciai,neziuri maze teletabiu visai schmoll.gif ,tik ijungiu bega nuo ju visai sako nenenen pries jos schmoll.gif ziuri daugiau kempiniuka wub.gif
kristinkaa
oi, maniske kaip ziuri teletabius ... rolleyes.gif ir juokiasi, ir pirstu rodo, ir ploja rankutemis. kartais taip uzsihipnotizuoja, kad ziuredama net nemirksi lotuliukas.gif
aile
pirmoji dukra labai domejos. sededavo ir ziuredavo is tisai. dar karta dar karta. o antrai dukryteivisai kitaip prie tabiu neuzsisedi daugiau kiti multkai patraukia demesi bigsmile.gif
Elizabeth**
abiems vaikams labai patinka, dukrytė nežiūrėdavo tik tos dalies, kur nebe filmukas, bet realiai rodo, o mažius žiūri visą įdėmiai smile.gif
Superburbule
mano mazyliui ir neidomu kur nebe filmukas lotuliukas.gif o taip teletabius megsta labai, ir daug ismoksta meilybiu, daznai ziureti neduodu smile.gif dabar valdo baby tw, jau baisu kaip nori ziuret tuos filmukus lotuliukas.gif
marina86
Manajai 1.3 metu, teletabiais domisi ne daugiau nei kitais filmukais - paziuri gal kelias minutes ir randa idomesnes veiklos, per maza dar turbut...
INGA000
Musu dukryte tai kiekviena ryta ziuri idemiai,patinka jai 4u.gif
jauna mamytė
Maniškis tai iki šiol nesidomėjo, bet savaitgalį netyčia pats įjungė TV ir kaip tik teletabius rodė, tai pradėjo žiūrėti, ir net per vieną seriją jų vardus išmoko smile.gif
Lara-klara
QUOTE(Siguliukasss82 @ 2011 11 23, 15:38)
Ziurim ir mes labai labai smile.gif Grazu ziuret kaip vaikas dziaugiasi, ploja, net spirga juos matydama smile.gif Pora DVD esam nusipirke, bet matyt gi galima butu ju is kazkur atsisiusti, nes pirkti kaip ir brangoga... Permeciau tema akimis, lyg ir niekur jokios nuorodos neradau... sad.gif Gal pasidalinkit, mamytes, is kur siunciates tabius  4u.gif
*

Mes atsisiunteme is baltracker.net bet ten reikia prisiregistruoti

QUOTE(rimmuske @ 2011 11 24, 18:40)
pas mus atvirksciai,neziuri maze teletabiu visai schmoll.gif ,tik ijungiu bega nuo ju visai sako nenenen pries jos schmoll.gif ziuri daugiau kempiniuka wub.gif
*

Mano pirmoji dukryte kempiniuka dievino o antrai teletabiai

QUOTE(kristinkaa @ 2011 11 28, 13:42)
oi, maniske kaip ziuri teletabius ...  rolleyes.gif  ir juokiasi, ir pirstu rodo, ir ploja rankutemis. kartais taip uzsihipnotizuoja, kad ziuredama net nemirksi  lotuliukas.gif
*

thumbup.gif mazoji atrado zasislu planetos zurnaliuka bukleta ir bevartydama pamate teletabi pradejo pirstu badyt kalbet tai nemoka ir vis rodo dziaugiais marma kazka tai gimimo dienos proga padovanojom sokanti ir grojanti tabi thumbup.gif tampo visur su savimi ir teletabius per telika ziuri pasisodinus ir paglosto thumbup.gif
linesa40
Maniske 2,5 metuku irgi teletabiu fane smile.gif , kaledu proga gavo Po teletabi , tai patenkinta , neatsidziaugia thumbup.gif
colicoli
Mano sunui 2.4men bet teletabiu niekad neziurejo ir ziuret nenori. Siaip tai dziaugiuosi, nes mano manymu nieko idomaus ir naudingo neparodo. Ziuri jis "Peppa pig", "Masa i medved". Jam kur veiksmas vyksta, pokstai, sunybes idomu smile.gif Dar atradom Toma ir Dzeri, serijas, kuriose anciuka bando pagauti ir iskepti thumbup.gif
geeta
Mum 2m 2men, tai karts nuo karto paziurim teletabius, bet didele fane nera, neseniai labai ziurejom Horton'a ,net man labai patiko jis biggrin.gif
Dumza
QUOTE(colicoli @ 2011 12 28, 19:29)
Mano sunui 2.4men bet teletabiu niekad neziurejo ir ziuret nenori. Siaip tai dziaugiuosi, nes mano manymu nieko idomaus ir naudingo neparodo. Ziuri jis "Peppa pig", "Masa i medved". Jam kur veiksmas vyksta, pokstai, sunybes  idomu  smile.gif Dar atradom Toma ir Dzeri, serijas, kuriose anciuka bando pagauti ir iskepti thumbup.gif
*

seip tai noreciau papriestarauti,kad teletabiai nieko naudingo neparodo.Isiziurekite gerai nors i viena serija.Tie filmukai trumpi kurie rodomi teletabiu pilvukuose tikrai yra naudingi ir lavinantys vaika.Jie moko ir sokti,dainuoti,is popieriaus karpyti,piesti.supazindina su ivairiausiomis pasaulio kulturomis,tikejimu.rodo kaip svenciamos sventes.moko skaiciuoti,rodo kur didelis daiktas,kur mazas.gaudo drugelius,lesina pauksciukus ir dar daug visokiu idomybiu,kur namuose kitakarta ir nesugalvosi.Rusiski filmukai ir gi fainus,bet Tomas ir Dzeris tai nepykit ant manes tai ten tik smurtas,smurtas ir smurtas.Po to vaikai dauzo vieni kitiems galvas.
laimyna
kol neturejau vaiko, labai neigiamai vertinau teletabius. man atrode, kazkokie ufonautai. dabar mano sunui 2metai ir 2 menesiai, ziauriai patinka teletabiai. ziurim kartu, na ir visai kiataip pradejau vertinti. juk supazindina su kokia nors veikla, daiktais....
Guzius
Mums metukai 11menesiu teletabiu visai neziuri, bandziau jungti tai jis iskarto nueina visai nekreipia demesio
Ketė
Maniske taip pat labai megsta Teletabius ziureti. Pati moka DVD isijungti (1 m. ir 4 men.) smile.gif O rusiski filmikai tai irgi labai faini. Dabar dar daznai "Masa ir lokys" ziurim ax.gif
ramune.v
QUOTE(Dumza @ 2012 01 08, 15:01)
seip tai noreciau papriestarauti,kad teletabiai nieko naudingo neparodo.Isiziurekite gerai nors i viena serija.Tie filmukai trumpi kurie rodomi teletabiu pilvukuose tikrai yra naudingi ir lavinantys vaika.Jie moko ir sokti,dainuoti,is popieriaus karpyti,piesti.supazindina su ivairiausiomis pasaulio kulturomis,tikejimu.rodo kaip svenciamos sventes.moko skaiciuoti,rodo kur didelis daiktas,kur mazas.gaudo drugelius,lesina pauksciukus ir dar daug visokiu idomybiu,kur namuose kitakarta ir nesugalvosi.Rusiski filmukai ir gi fainus,bet Tomas ir Dzeris tai nepykit ant manes tai ten tik smurtas,smurtas ir smurtas.Po to vaikai dauzo vieni kitiems galvas.
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif visiskai sutinku, o po to galvojam is kur vaikas ismoko mustis juk namuose nieks to nedaro, va "nekalti" filmukai...
QUOTE(laimyna @ 2012 01 08, 18:47)
kol neturejau vaiko, labai neigiamai vertinau teletabius. man atrode, kazkokie ufonautai. dabar mano sunui 2metai ir 2 menesiai, ziauriai patinka teletabiai. ziurim kartu, na ir visai kiataip pradejau vertinti. juk supazindina su kokia nors veikla, daiktais....
*

man taip pat, pradzioj juokiuosi, o dabar tik isiziurejau.
QUOTE(Guzius @ 2012 01 08, 21:38)
Mums metukai 11menesiu teletabiu visai neziuri, bandziau jungti tai jis iskarto nueina visai nekreipia demesio
*

mano maziukui irgi tiek-ko jus norit biggrin.gif jam dar tikrai ne tas galvoje, nebent reklamos biggrin.gif
saule#15
QUOTE(pliusiukas @ 2009 04 15, 21:15)
bet kaip reikes atpratint???  doh.gif

nejungi televizoriaus ir atpranta.
triksis
manau ,kad uzburia,neleidziu ziureti teletabiu,teisingiau neijungiu to filmuko,dabar yra daug fainu ir lavinanciu filmuku iv. kalbomis
jauna mamytė
Žiūri ir žiūri, ir jam labai patinka smile.gif
Gabija-Rita
manoji ji neziuri,keliata kartu ijungus saulytei rode ate ir bega laukan
lina13
mano berniukui 1,4men betaipat teletabiai neįdomūs,jau daug isbandem o miego teletabio is vis bijo tik įjungi pradeda verkti rodo junk lauk smile.gif ax.gif
Laurita_1
Man teletabiai kaip isganymas kai reikia vaikus pamaitinti kai yra nevalgadieniai. Ijungi filmuka ir apetitas atsiranda smile.gif
saule#15
QUOTE(lina13 @ 2012 01 17, 23:32)
mano berniukui 1,4men betaipat teletabiai neįdomūs,jau daug isbandem  o miego teletabio is vis bijo tik įjungi pradeda verkti rodo junk lauk smile.gif  ax.gif
*

tai gal tiesiog atstokit nuo vaiko ir nebekiškit jam tų teletabių? lotuliukas.gif
lina13
tai taip ir padariau nebeduodu jų jei nenori jug prievarta neįkiši,dar kai mano maziukas toks konkretus jei netinka zaislas tai gali kist nekisus jo nepaims,o kuriuos myli tai myli biggrin.gif
skruzdeliukas77
nuo 9 mėnesių pats mėgstamiausias filmukas 4u.gif
lina13
filmukus apie tabiukus ir mano ziuri labai patinka smile.gif
Mintaryte
Kai ijungi filmukus kokia minute paziuri ir nusisuka uzsiema kita veikla neidomu jam
jeliva
Ir mums teletabiai visiskai neidomus, o vat rusiska filmuka "Masa ir meska" gali ziureti kiaura diena biggrin.gif
Tefnut
QUOTE(laimyna @ 2012 01 08, 17:47)
*

drinks_cheers.gif Kolkas pastebiu tik teigiamą poveikį. Kartoja paskui teletabius žodžius, kartu ploja, sveikinasi, žodžiu dalyvauja smile.gif Ir anksčiau nekreipė dėmesio, o dabar scenos su vaikučiais labai labai patinka biggrin.gif
pelargonijA77
kai įjungiam patinka, bet ne perdaugiausiai. jei kokią dieną nejungiam tai ir neprašo. turi du žaislus, tai karts nuo karto pažaidžia kai prisimena. pirmom savaitėm kai nupirkom miego teletabį, nešiojosi visur kartu,o dabar vienodai jai rodo
tik jei piešiam kartu, visada prašo PO nupiešti
madampipi
ziuriu net atskira tema teletabiams, reiskiasi viskas gerai su mano vaiku biggrin.gif nes teletabiai sventas reikalas, keliasi ir gulasi su jais, jei leisciau, ziuretu ir ziuretu biggrin.gif
pipima
mano metinukui ir labai labai thumbup.gif Prieš kokį mėnesį dar ypatingo susidomėjimo nerodė,o dabar krykščia kartu su saulyte,ate ate,neeee sako,laimingas būna kaip kaži kas tongue.gif
Jugita29
O musu pipirui, kas keisciausia neidomus jokie filmukai, pirmos penkios minutes ir ziurejimas baigtas, atsiranda kit reikalai, neziuri jis to teliko, o as kazkaip ir dziaugiuos ir nereikia, mylimausias uzsiemimas knyguciu skaitymas smile.gif
pingvinukas lolo
Ir filmukus pažiūri ir turi žaislinius Teletabius ir labai mėgsta su jais žaisti. Jei vaikui patinka, tai tegul tik žaidžia. Nematau skirtumo tarp jų ir kitų žaislų, jokių čia burtų nėra bigsmile.gif
Raselija
QUOTE(jeliva @ 2012 02 04, 13:19)
Ir mums teletabiai visiskai neidomus, o vat rusiska  filmuka "Masa ir meska" gali ziureti kiaura diena biggrin.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif musiske irgi tik Masa pripazista thumbup.gif daugiau isvis jokiu filmuku jai gali ir nebuti.bandziau rodyt pasakas (Liuta karaliu, Pelene ar pan.) tai net i ta puse nepaziurejo schmoll.gif o su Masa jau ir rusiskai bando dainuoti biggrin.gif
Musyte_
Maniskiui labai patinka Teletabiai smile.gif tik kai juos ijungiu ar per tv pamato tai pas vaika sypsena didziule ir ziuriu juos smile.gif
ramunele 28
Mano dukrytė pusantrų metukų jau tai būna,kad ima šaukti tabiu tabiu.Kažkaip nelabai dar norisi,kad įsimylėtų juos,tad stengiamės jų nerodyti,nors ir prašo blush2.gif
vanesa9
maniskei labai patinka teletabiai, pasiimta pultelius nuo tv ir dvd ir atnesa man, kad ijungciau kai nori 4u.gif
Milkasz
Manoji irgi megsta ziureti teletabius,bet paziuri kokias 10 min ir viskas,daugiau ta diena nebeziuri smile.gif pati sau laiko limita nusistacius smile.gif
maukis2
as nzn kodel, bet gan nuo senu laiku esu pries teletabius. dauguma mamyciu su manim nesutiks, bet manau, kad vaikui kazkodel butent teletabiai yra nereikalingi.
mano sunus pamises del peppa pig filmuku, o pliu prisideda masa ir meska,rio,rapuncele,princese ir varlinas,oskaro oaze,na palauk ir begale kitu smile.gif
Pooke
Iš teletabių vaikai išauga. Nemanau, kad reikia jų bijoti. Gi ten spalvos, formos, pakartojimai, primityvios 1 - 3 metų vaikui aiškiai suvokiamos dainelės, šypsenėlės. Kas čia blogo? Mano vyresnėlis žiūrėjo juos, kol pasirodė "ratai" ir Šrekas, šokntys pingvinai, dainuojantys burundukai, besikaunančios pandos, Garfildas, benai tenai, bakuganai, transformeriai... Kas geriau kaži... ar besikaunančių ir žmonėms galūnes raunančių pabaisų invazija ar teletabiai?? Šiuo metu mažasis šoka kartu su jais, o didysis žaidžia kompiuterinius žaidimus apie tankus...
FėJa.
Mano dukryte taip pat begalo megsta teletabius...kol mes radome pirkti ju doh.gif turi keleta kompaktu teletabiu ir ziuri juos......
Pritariu Pooke kad geriau tegul ziuri teletabius, nei pakemonus, ar kur kaunas, nusauna, nukauna......Manau, kad nieko ten blogo tame filmuke nera. Beabejo mes labai megstam filmuka masa i medved bet mano dukrytei teletabiai pirmoi vietoj as manau, kad ateis laikas ir isaugs is teletabiu ir nebereikes ju....
maukis2
na visokios drakonu kovos,bakuganai ir siaip tie nesamoningi filmukai nera gerai ir as su tuo sutinku. bet nzn kodel na nemegstu tu teletabiu ir nenoriu, kad vaikas ziuretu doh.gif juk kiekviena turit nemegstama filma ar filmuka, o as nemegstu teletabiu blush2.gif
radau kitu filmuku ir laideliu kurios domina vaika ir apsieinam be asmeniskai mano nemegstamu teletabiu ax.gif
spiegliuke
pas mus tai teliatabiai tai kazkas nepaprasto ,jei teletabius rodo tai vaiko kaip nebuta
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.