Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: teletabiai
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 1 iki 3 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
alinaaaa
Anksciau mano mazoji buvo uzsikabinusi ant teletabiu, bet jau tikriausiai atsibodo. O ir paslapciu soda nelabai ziuri. Dabar ji dazniausiai ziuri sreko 1 ir 2 dali biggrin.gif
SSandrute
turim teletabiu dvd,tai tik baigiasi ir vel rekia,kad ijungciau. tai jei as uzsiemus tvarkausi ar ka,tai kokius tris kartus pakartoju. bet neitemptai ziuri,zaizdamas paziuri,kaip fonas bigsmile.gif
Šypsiukas
Manasis ir is proto kraustosi del ju, net nakti sapnuoja saukia TAbi Tabi smile.gif Daznai ziuri (aisku ne kas dien), bet kartais kai pripraso ijungti, tai uzmeta aki ir eina zaist, karts nuo karto ateina ikambari, pasiziuri ar dar eina, ir vel isvaro. Bet kai tik isjungiou, tuoj asaros smile.gif
blessedness
maniske irgi pamisus del tabiu,kiekviena ryta ziurim mirksiukas.gif sedi sau ramiausiai,nors seip labai pas mane ji aktyvi mirksiukas.gif
DNG
oi, teletabiai ir paslapciu sodas- stebuklai thumbup.gif noriu pavalgyt ramiai-pakanka ijungti kuri nors filmuka ir ramu... dozuojam si malonuma..
z.lineta
na man tai teletabiai tragedija isvis kazkokia,nesuprantu ka ten gero vaikas gali pamatyt ar ismokt,o kad patinka,tai nzn kodel del spalvu ir del nesamoniu ko gero,cia kaip dedes su saldainiais vaikams irgi pritrauktu gero dedes ivaizdi,bet nuo to reik saugotis,yra daugybe filmuku vaikams ziureti,bet sitas...
ir dekui dievui,manoji neuzsikabinus,kiek uztaiko isijungt ant tabiu tv,tai paziuri ir toliau savo reikalais uzsiema.ir taip nuo seniai jau
o vat kas liecia filmukus,tai man labai patinka,nzn ar teisingai parasysiu baby enstain serijos,mes isigijom 20 dvd viename,komplekta toki,va ten tai super,ten nuo patiems maziausiems tinkamas,dar rusiski ir disnejaus geri,na ne visi:)
atsiprasau,jei azkam pasirode,kad negraziai as apie tabius,bet cia tik mano nuomone
roziukee
Ankščiu mažo mažylis bijojo teletabiu, bet dabar jis juos labai megsta, ypač ta serija, tylūs ramūs teletabiai doh.gif ta seriaja gali žiurėti ir žiurėti biggrin.gif
JO/NE
QUOTE(z.lineta @ 2009 11 30, 19:53)
na man tai teletabiai tragedija isvis kazkokia,nesuprantu ka ten gero vaikas gali pamatyt ar ismokt,o kad patinka,tai nzn kodel del spalvu ir del nesamoniu ko gero,cia kaip dedes su saldainiais vaikams irgi pritrauktu gero dedes ivaizdi,bet nuo to reik saugotis,yra daugybe filmuku vaikams ziureti,bet sitas...
ir dekui dievui,manoji neuzsikabinus,kiek uztaiko isijungt ant tabiu tv,tai paziuri ir toliau savo reikalais uzsiema.ir taip nuo seniai jau
o vat kas liecia filmukus,tai man labai patinka,nzn ar teisingai parasysiu baby enstain serijos,mes isigijom 20 dvd viename,komplekta toki,va ten tai super,ten nuo patiems maziausiems tinkamas,dar rusiski  ir disnejaus geri,na ne visi:)
atsiprasau,jei azkam pasirode,kad negraziai as apie tabius,bet cia tik mano nuomone
*

drinks_cheers.gif mano nuomone teletabiai bukina vaikus. Kaip ir tas sodas paslapčių. O patinka tikriausiai dėl to, kad ten daug kartų kartoja tą patį, juk vaikams patinka pasikartojimai. Tokia mano nuomonė, todėl ir neleidžiu žiūrėt smile.gif
O kur tą dvd komplektuką gavot? Šiaip tv mažoji dar visai nežiūri, bet gerai būtų turėt po ranka artėjant ligų sezonui smile.gif
Alsė
Mano mazasis irgi buvo susirges teletabiu liga, bet kad ir kiek prasydav o, ilgiau nei 30 min per diena neleisdavau ziureti ax.gif
sirduskyte
musu maziukui 1,5 metuku, tai labai jau jam patinka tie teletabiai. atsiseda ir ziuri kol nepabosta smile.gif as tuo "biski" pasinaudoju - speju indus isplaut, apsitvarkyti... manau, kad nieko blogo teletbiai, juk tikrai geriau teletabiai nei kokie nors tie kinietiski "yu gi yo" ar kaip ten jie tongue.gif
m@muk@s
Mažajam 1m ir 5mėn (beveik), o Teletabiai jam labai patinka, prašo ir prašo, kad įjungčiau ax.gif Bet žiūri ne kasdien ir ne po ilgai. Na max pusvalandį. Kiek rodo per Lietuvos ryto TV 10.20 val wink.gif Tik toks ten ir žiūrėjimas - žiūri, kol pačius Teletabius rodo, o kai prasideda filmukas "iš pilvuko", tai supyksta, barasi, o kai jis baigiasi ir vėl žiūri biggrin.gif Tai gaunasi tik kokios 20 min g.gif
-dika-
Manoji žiūri ir teletabius, ir Paslapčių sodą. Pastarasis labiau patinka, laukia kada Opsė Deizė pasirodys, o kai pasibaigia - verkia. Tačiau leidžiu žiūrėt ne kasdien, nes sesuo savo sūnui leisdavo žiūrėt teletabius kiek tik nori - tai pradėjo ir vaikas elgtis kaip tie teletabiai. Kalbos tobulėjimo jokio, išskyrus ė-ėjjj, vaikščioti pradėjo krypuodamas ir t.t., žodžiu, teko sakyt griežtą NE schmoll.gif
iingaxxx
maniskis ir teletabius ziuri, jam jie patinka ax.gif bet ilgai ziureti neleidziam smile.gif dabar dar labai pamego filmukus is Baby tv, ten daugiau mokomasis kanalas, bet jam jis labai patinka thumbup.gif
Domelija
Mano dukrytė taip pat kartais pažiūri, bet retai, nes atsikelia vėliau nei juos rodo, iš jų išmoko sakyti ba bai (by bye) doh.gif dar žiūri Paslapčių sodą, labiau patinka, pabaigoj net apsiverkia ir sako lelia miega, visi miega unsure.gif bet čia irgi tik savaitgaliais kartais mato. Ir beveik kiekvieną rytą prašo įjungti Dorą (Dora the explorer) per NickJr kanalą. Kol kas matau, kad kiek mato tv, vis ką nors išmoksta naujo bigsmile.gif
gwidita
ziuri ir maniskis teletabius smile.gif 4u.gif yrasem tu filmuku paleidom per dvd,bet jam atsibosta ilgai ziureti rolleyes.gif kaip pasiskaiciau kai kuriuos mamyciu pasisakymus tai priejau isvados"kad aciu Dievui tam mano vaikuciui jie nusibosta" g.gif 4u.gif
z.lineta
QUOTE(JO/NE @ 2009 12 01, 01:09)
drinks_cheers.gif  mano nuomone teletabiai bukina vaikus. Kaip ir tas sodas paslapčių. O patinka tikriausiai dėl to, kad ten daug kartų kartoja tą patį, juk vaikams patinka pasikartojimai. Tokia mano nuomonė, todėl ir neleidžiu žiūrėt smile.gif
O kur tą dvd komplektuką gavot? Šiaip tv mažoji dar visai nežiūri, bet gerai būtų turėt po ranka artėjant ligų sezonui smile.gif
*

lietuvoje ju nera,mums atsiunte draugas,o siaip per ebay tikrai maciau pirkt galima,nzn gal jie savo kokia internetine parduotuve turi
bet ten tokie apie gamta,gyvunus,muzika,spalvas ir tik su leliu teatru,kur ant rankos vaidinimai:)
Paukšte
Žiūri ir maniškis ir teletabius, ir paslapčių sodą, ir mažylius. Paskutinis apsėdimas - "Ratai" doh.gif Tik pramerkia akis - mama, junk ratus.... Leidžiam pažiūrėt per dieną vieną filmuką, kartais du ax.gif
Papildyta:
Ir tikrai nemanau kad tie filmukai bukina 2 metų vaikus. Juk jie dar tik mokosi visko, o ten parodo kaip pasisveikinti, apsikabinti, pasibučiuoti, padėti ir t.t. Dar per maži kad bukintų biggrin.gif Kaip tik lavinasi klausydamiesi dainelių ir susipažindami su naujais daiktais ir reiškiniais. Nereikia nukrypt į kraštutinumus, manau g.gif
ennga
Sveiki,
mes esame laaaaaaaaaabai dideli teletabiu gerbejai rolleyes.gif Musu artejancio gimtadienio net tema teletabiai ax.gif Mamytes, pritariu,kad TV ne vitaminai, bet leiskime savo vaikams buti vaikiskiems 4u.gif Mums tik atrodo, kad vaikas krypuoja kaip teletabis,jo kalba panaseja i teletabio, bet palaukit juk jiems ne 6metai. Jie juk dar musu pipiriukai, leiskime jiems dziaugtis vaikyste, patikekit uzaugs jie ir net labai greitai!
5imute
Pazystama situacija.
Bet kas juos taip ipratino verysad.gif kazin ar ne patys, noredami tureti laisva minutele?
Dabar nebegalime pykti, o tik ieskoti nauju, idomiu veiklu musu maziesiems 4u.gif
ennga
QUOTE(lsimute @ 2009 12 10, 12:14)
Pazystama situacija.
Bet kas juos taip ipratino  verysad.gif  kazin ar ne patys, noredami tureti laisva minutele?
Dabar nebegalime pykti, o tik ieskoti nauju, idomiu veiklu musu maziesiems  4u.gif
*

drinks_cheers.gif
Lugennn83
QUOTE(pliusiukas @ 2009 04 15, 22:15)
mano mazyle vos 1m3men taip isimylejo teletabius, kad su jais valgo, visur nesasi.. bet cia nieko blogo.
mane neramina tas besaikis norejimas juos ziureti televizoriaus ekrane... tik ryte nubudus bega i kambari ir praso kad ijungciau...  ir galetu juos ziureti visa diena.. na ne istisai spoksoti, bet kaip fonas butinas. tik isgirdus, kad isjungiau is karto atbega is kito kambario ir su asarom praso kad ijungciau.
dabar dar mazyle serga - tai nuolaidziauju smile.gif... nei i lauka nei kitu pramogu... bet kaip reikes atpratint???  doh.gif
kada  praeina tas noras juos ziureti ?
*

pas mus lygiai tas pat, anksciau jis ju visai neziurejo, nors pati noredavau kad paziuretu, buvau nupirkusi mazesniams teletabi zaislini, tai nemegi jo visai, neimdavo i rankas....o dabar jau koks menuo geras, teletabiai yra viskas...tik pabunda, atbega pas mus i lova, duoda distancini ir sako ti, ti.....cia jis taip teletabius vadina biggrin.gif kai baigiasi taip liudnai sako ate, ate.....nera, ti, ti..nera lotuliukas.gif manau kad kazkaip uzburia vaikucius tie teletabiai......ir dabar tarkim daro kaip jie, soka nuo lovos ir sako ate, ate....esu girdejusi kad vaikai megdziodami juos, isoka ir i sulinius, tai vadinasi ir pavojinga tie teletabiai...... g.gif
TOCAMI
mano beibis irgi teletabių fanas. bežiūrėdama daug naujų žodžių išmoko. nežinau ko blogo iš jų galima prisimokinti g.gif . jei koks vienas į šulinį įlėkė, tai dar ne rodiklis. pats telikas akims kenkia, bet ne telelialiai (kaip mano mažylė sako).
*Bagirute*
Mano mazoji irgi teletabiu gerbeja lotuliukas.gif tik prabunda jau sako "juk" (junk) lotuliukas.gif tai va ir jungiu. Gan daznai ziurim ir jai laaabai patinka - tas ir svarbiausia mirksiukas.gif turim ir zaislinius 3 tai jie patys geriausi draugai... visur nesa juos sodina, guldo ir pan... mirksiukas.gif
Gurda*
Aš buvau nustebinta: mano nažoji 1,3 metukų, negali atsitraukt, kai rodo teletabius, labiausiai patinka teletabiai ir saulytė, rodo į juos ir juokiasi smile.gif
leila02
Maniske kokioms 5 minutems susidomi, o veliau keliauja savo reikalu tvarkyt biggrin.gif
brac
Maniskiui beveik 2 metukai. Teletabiais susidomejo neperseniausiai. Neesu yrasius, ziurim tik tuomet kai rodo per TV. Ziuri labai idemiai ir labai nuliusta kaip baigiasi teptabiai, jis juos taip vadiena lotuliukas.gif
b.kite
QUOTE(daina 1 @ 2009 12 15, 01:06)
Aš buvau nustebinta: mano nažoji 1,3 metukų, negali atsitraukt, kai rodo teletabius, labiausiai patinka teletabiai ir saulytė, rodo į juos ir juokiasi smile.gif
*

maniskei ir ta saulyte besijuokianti labiausiai patinka wink.gif krykstauja kartu su ja biggrin.gif
InetaII
Maniskis taip pat ziuri teletabius, rodo kad ijungciau, tada atsistoja ir kartu su teletabiais soka lotuliukas.gif
Pinka
na mano vyrukui kazkaip nelabai tie teletabiai , bet va "Madagaskaras" tai galetu ziureti visa miela diena jeigu jam kas leistu doh.gif ir dar paziuri "Na palauk" cia rusiskas senas multiku serialas, siaip tai man jis irgi patinka. Va cia sakomamaos, kad truputi pazuiri ir eina savo reikalais, o va mano vaikinukas kazkaip tu reikalu neturi g.gif , nieko jis nenori zaisti, ar jusu vaikiukai labai daug zaidzia? (apie 2metuku)
Hastalavista
Mano vaikai labai isimyleje teletabius, vakare lengviau uzmigdau pasakius, kad kai pamiegosim, teletabius ziuresim, ryte irgi nuo pat ryto ciauska, kad teletabius rodys lotuliukas.gif doh.gif Va atnese Kaledu senis zaislinius tabius, tai nepaleidzia is glebio, nepasidalina abu lotuliukas.gif Smagu ziureti.
aistuole20
QUOTE(pliusiukas @ 2009 04 15, 22:15)
mano mazyle vos 1m3men taip isimylejo teletabius, kad su jais valgo, visur nesasi.. bet cia nieko blogo.
mane neramina tas besaikis norejimas juos ziureti televizoriaus ekrane... tik ryte nubudus bega i kambari ir praso kad ijungciau...  ir galetu juos ziureti visa diena.. na ne istisai spoksoti, bet kaip fonas butinas. tik isgirdus, kad isjungiau is karto atbega is kito kambario ir su asarom praso kad ijungciau.
dabar dar mazyle serga - tai nuolaidziauju smile.gif... nei i lauka nei kitu pramogu... bet kaip reikes atpratint???  doh.gif
kada  praeina tas noras juos ziureti ?
*

pas mus lygiai tokia pati situacija, teletabiai visa diena turi buti ijungti jau nebezinau kaip su tuo kovoti doh.gif
Pretori
Mano dukrytė teletabius žiūri tik kai rodo per Tv, lygiai taip pat kaip ir Paslapčių sodą. Visą dieną tikrai nežiūri, nes bijau, kad regėjimas neblogėtų, nors kol kas problemų su akytėm ir nėra. Gal per daug nerimauju dėl to?
aka
sunelis neatplesia akiu kai juos rodo, ypac ta saulyte jam patinka smile.gif
Aisteske
Visada galvojau, kad vaikui TV neleisiu žiūrėti (bent jau iki metuku). O jis ėmė ir jo visai nežiūrėjo. Na, "nevisai", akį užmeta, bet kad žiūrėtų, tai tikrai ne thumbup.gif
Telikas eina, o jam ne motais g.gif Bet įjungiau aš netyčia Teletabius ir supratau, kad iš tikrųjų jam nepatiko tai, kas per TV buvo rodoma biggrin.gif ir dar Paslapčių sodas pasirodo mums patinka thumbup.gif
burbuliuxbum
Mano pupai tai tik teletabiu pradzia ir pabaiga patinka, ten kur groja muzikele. biggrin.gif Ypatingai pabaiga kur teletabiai atsisveikina smile.gif Kai buna irzli, uztenka dvd su teletabiais ijungti iskart pradeda sokti ir pamirsta visus zirzejimus. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
liuce
QUOTE(Aisteske @ 2010 02 16, 00:19)
Visada galvojau, kad vaikui TV neleisiu žiūrėti (bent jau iki metuku). O jis ėmė ir jo visai nežiūrėjo. Na, "nevisai", akį užmeta, bet kad žiūrėtų, tai tikrai ne  thumbup.gif
Telikas eina, o jam ne motais  g.gif    Bet įjungiau aš netyčia Teletabius ir supratau, kad iš tikrųjų jam nepatiko tai, kas per TV buvo rodoma  biggrin.gif  ir dar Paslapčių sodas pasirodo mums patinka  thumbup.gif
*

i dukros repertuara dar iene it visokie multikai rodomi per tv,bet didziausias susidomejimas teletabiais ir meku peku smile.gif
zaklina2008
Teletabius ir maniske ziuredavo rytais kol rode, o dabar pakeistas laikas ir rodo diena kai maniske miega pietu. Galvoju gal ir gerai vis maziau to televizoriaus mirksiukas.gif
Guili
Teletabiai tikrai uzburia! Mano vaikui greit dveji. Tabiai yra tarsi stebuklas. Seniau ir Paslapciu sodas labai zavejo, bet dabar Tabiai kur kas labiau. Juokinga, kai rankutes sudeda uz nugaros, pilveli isvercia ir sukiojasi i salis, dar sako "o-ou".
*Selma*
Na savo mažiukei niekada nerodžiau teletabių, o ir šiaip jai TV reikalingas reklamoms žiūrėti ir šokti pagal reklamų muziką biggrin.gif
medlink
Teletabiai visagaliai, vaikas kaip užhipnotizuotas sėdi... Tik nežinau ar čia gerai... Per dieną tik vieną seriją leidžiu žiūrėti, tai gal nieko smile.gif O pagal juos tai ir šokti išmoko, ir kelis naujus žodžius thumbup.gif
In-Grid@
QUOTE(*Selma* @ 2010 02 23, 00:35)
Na savo mažiukei niekada nerodžiau teletabių, o ir šiaip jai TV reikalingas reklamoms žiūrėti ir šokti pagal reklamų muziką biggrin.gif
*

thumbup.gif
Jo. Ir mūsų mazgis viskas su muzika tinka, kad tik pašokt. Draugai padovanojo šokančią ir dainuojančią karvę ir dainuojantį delfiną. Geriausi mylimiausi žaislai. Abu susijungia ir šoka. Nei teletabiai, nei paslapčių sodas visiškai nedomina.
timi
Teletabiu pati pradzia thumbup.gif nes muzikyte groja,tai mazoji soka tada, Paskui galiu isjungti ir ijungti pabaiga,kur atsisveikina lotuliukas.gif tada tabiams pamojoja ir baigtas ziurejimas biggrin.gif
Guili
QUOTE(medlink @ 2010 02 23, 11:33)
Teletabiai visagaliai, vaikas kaip užhipnotizuotas sėdi... Tik nežinau ar čia gerai... Per dieną tik vieną seriją leidžiu žiūrėti, tai gal nieko smile.gif  O pagal juos tai ir šokti išmoko, ir kelis naujus žodžius  thumbup.gif
*

Nors mes turim DVD grotuva, Teletabiu kompakto tycia neperku. Tai ir neatsibosta, ir nepersiziuri, tik po serija per diena (per Lietuvos Ryto TV). Su mazesniu vaiku gal butu sunkiau, jei vis prasytu "Tabius" ijungt, bet mano vaikas jau skiria, kas per DVD grotuva, o kas per TV eina, tai kai sakau, kad ner, vadinasi ner. Ir buna ramu. O edukacine prasme tai Teletabiai - super! Kasdien po nauja zodi is ju ismokstam.
cinikiene
Mano mergyte tik isgirsta ta muzikyte iskart atsiseda ir ziuri,bet ji tik iki tos dalies kur pacius teletabius rodo smile.gif
Lejla
Ir mes labai megstam teletabius bigsmile.gif Dziugu kad tai nera vien tuscias spoksojimas, o dukryte ismoksta nauju zodeliu ir teletabiu sokiu lotuliukas.gif
Upjora
o mes namie net televizoriaus neturim,tai ner kam uzburti.Ir nesuku del to galvos,suspes dar prisiziureti visko.
InetaII
mano mazyliui labai patinka teletabiai, visad jiems atia parodo, sypsosi
ispanka
maniskiui nepatinka tie teletabiai,neziuri visai o as ir nejungiu specialiai mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
kinder_surprise
As jei pataikau kai per tv rodo, tai ziuri, bet specialiai neirasineju ir nejungiu, irasiau mano nuomone geresniu multikus, tai patenkinta ir ziuri 4u.gif
lili*
Dukrytei Teletabiai thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.