Anksciau mano mazoji buvo uzsikabinusi ant teletabiu, bet jau tikriausiai atsibodo. O ir paslapciu soda nelabai ziuri. Dabar ji dazniausiai ziuri sreko 1 ir 2 dali
turim teletabiu dvd,tai tik baigiasi ir vel rekia,kad ijungciau. tai jei as uzsiemus tvarkausi ar ka,tai kokius tris kartus pakartoju. bet neitemptai ziuri,zaizdamas paziuri,kaip fonas
Manasis ir is proto kraustosi del ju, net nakti sapnuoja saukia TAbi Tabi
maniske irgi pamisus del tabiu,kiekviena ryta ziurim
oi, teletabiai ir paslapciu sodas- stebuklai
na man tai teletabiai tragedija isvis kazkokia,nesuprantu ka ten gero vaikas gali pamatyt ar ismokt,o kad patinka,tai nzn kodel del spalvu ir del nesamoniu ko gero,cia kaip dedes su saldainiais vaikams irgi pritrauktu gero dedes ivaizdi,bet nuo to reik saugotis,yra daugybe filmuku vaikams ziureti,bet sitas...
ir dekui dievui,manoji neuzsikabinus,kiek uztaiko isijungt ant tabiu tv,tai paziuri ir toliau savo reikalais uzsiema.ir taip nuo seniai jau o vat kas liecia filmukus,tai man labai patinka,nzn ar teisingai parasysiu baby enstain serijos,mes isigijom 20 dvd viename,komplekta toki,va ten tai super,ten nuo patiems maziausiems tinkamas,dar rusiski ir disnejaus geri,na ne visi:) atsiprasau,jei azkam pasirode,kad negraziai as apie tabius,bet cia tik mano nuomone
Ankščiu mažo mažylis bijojo teletabiu, bet dabar jis juos labai megsta, ypač ta serija, tylūs ramūs teletabiai
QUOTE(z.lineta @ 2009 11 30, 19:53) na man tai teletabiai tragedija isvis kazkokia,nesuprantu ka ten gero vaikas gali pamatyt ar ismokt,o kad patinka,tai nzn kodel del spalvu ir del nesamoniu ko gero,cia kaip dedes su saldainiais vaikams irgi pritrauktu gero dedes ivaizdi,bet nuo to reik saugotis,yra daugybe filmuku vaikams ziureti,bet sitas... ir dekui dievui,manoji neuzsikabinus,kiek uztaiko isijungt ant tabiu tv,tai paziuri ir toliau savo reikalais uzsiema.ir taip nuo seniai jau o vat kas liecia filmukus,tai man labai patinka,nzn ar teisingai parasysiu baby enstain serijos,mes isigijom 20 dvd viename,komplekta toki,va ten tai super,ten nuo patiems maziausiems tinkamas,dar rusiski ir disnejaus geri,na ne visi:) atsiprasau,jei azkam pasirode,kad negraziai as apie tabius,bet cia tik mano nuomone O kur tą dvd komplektuką gavot? Šiaip tv mažoji dar visai nežiūri, bet gerai būtų turėt po ranka artėjant ligų sezonui
Mano mazasis irgi buvo susirges teletabiu liga, bet kad ir kiek prasydav o, ilgiau nei 30 min per diena neleisdavau ziureti
musu maziukui 1,5 metuku, tai labai jau jam patinka tie teletabiai. atsiseda ir ziuri kol nepabosta
Mažajam 1m ir 5mėn (beveik), o Teletabiai jam labai patinka, prašo ir prašo, kad įjungčiau
Manoji žiūri ir teletabius, ir Paslapčių sodą. Pastarasis labiau patinka, laukia kada Opsė Deizė pasirodys, o kai pasibaigia - verkia. Tačiau leidžiu žiūrėt ne kasdien, nes sesuo savo sūnui leisdavo žiūrėt teletabius kiek tik nori - tai pradėjo ir vaikas elgtis kaip tie teletabiai. Kalbos tobulėjimo jokio, išskyrus ė-ėjjj, vaikščioti pradėjo krypuodamas ir t.t., žodžiu, teko sakyt griežtą NE
maniskis ir teletabius ziuri, jam jie patinka
Mano dukrytė taip pat kartais pažiūri, bet retai, nes atsikelia vėliau nei juos rodo, iš jų išmoko sakyti ba bai (by bye)
ziuri ir maniskis teletabius
QUOTE(JO/NE @ 2009 12 01, 01:09) O kur tą dvd komplektuką gavot? Šiaip tv mažoji dar visai nežiūri, bet gerai būtų turėt po ranka artėjant ligų sezonui lietuvoje ju nera,mums atsiunte draugas,o siaip per ebay tikrai maciau pirkt galima,nzn gal jie savo kokia internetine parduotuve turi bet ten tokie apie gamta,gyvunus,muzika,spalvas ir tik su leliu teatru,kur ant rankos vaidinimai:)
Žiūri ir maniškis ir teletabius, ir paslapčių sodą, ir mažylius. Paskutinis apsėdimas - "Ratai"
Papildyta: Ir tikrai nemanau kad tie filmukai bukina 2 metų vaikus. Juk jie dar tik mokosi visko, o ten parodo kaip pasisveikinti, apsikabinti, pasibučiuoti, padėti ir t.t. Dar per maži kad bukintų
Sveiki,
mes esame laaaaaaaaaabai dideli teletabiu gerbejai
Pazystama situacija.
Bet kas juos taip ipratino Dabar nebegalime pykti, o tik ieskoti nauju, idomiu veiklu musu maziesiems QUOTE(pliusiukas @ 2009 04 15, 22:15) mano mazyle vos 1m3men taip isimylejo teletabius, kad su jais valgo, visur nesasi.. bet cia nieko blogo. mane neramina tas besaikis norejimas juos ziureti televizoriaus ekrane... tik ryte nubudus bega i kambari ir praso kad ijungciau... ir galetu juos ziureti visa diena.. na ne istisai spoksoti, bet kaip fonas butinas. tik isgirdus, kad isjungiau is karto atbega is kito kambario ir su asarom praso kad ijungciau. dabar dar mazyle serga - tai nuolaidziauju kada praeina tas noras juos ziureti ? pas mus lygiai tas pat, anksciau jis ju visai neziurejo, nors pati noredavau kad paziuretu, buvau nupirkusi mazesniams teletabi zaislini, tai nemegi jo visai, neimdavo i rankas....o dabar jau koks menuo geras, teletabiai yra viskas...tik pabunda, atbega pas mus i lova, duoda distancini ir sako ti, ti.....cia jis taip teletabius vadina
mano beibis irgi teletabių fanas. bežiūrėdama daug naujų žodžių išmoko. nežinau ko blogo iš jų galima prisimokinti
Mano mazoji irgi teletabiu gerbeja
Aš buvau nustebinta: mano nažoji 1,3 metukų, negali atsitraukt, kai rodo teletabius, labiausiai patinka teletabiai ir saulytė, rodo į juos ir juokiasi
Maniske kokioms 5 minutems susidomi, o veliau keliauja savo reikalu tvarkyt
Maniskiui beveik 2 metukai. Teletabiais susidomejo neperseniausiai. Neesu yrasius, ziurim tik tuomet kai rodo per TV. Ziuri labai idemiai ir labai nuliusta kaip baigiasi teptabiai, jis juos taip vadiena
Maniskis taip pat ziuri teletabius, rodo kad ijungciau, tada atsistoja ir kartu su teletabiais soka
na mano vyrukui kazkaip nelabai tie teletabiai , bet va "Madagaskaras" tai galetu ziureti visa miela diena jeigu jam kas leistu
Mano vaikai labai isimyleje teletabius, vakare lengviau uzmigdau pasakius, kad kai pamiegosim, teletabius ziuresim, ryte irgi nuo pat ryto ciauska, kad teletabius rodys
QUOTE(pliusiukas @ 2009 04 15, 22:15) mano mazyle vos 1m3men taip isimylejo teletabius, kad su jais valgo, visur nesasi.. bet cia nieko blogo. mane neramina tas besaikis norejimas juos ziureti televizoriaus ekrane... tik ryte nubudus bega i kambari ir praso kad ijungciau... ir galetu juos ziureti visa diena.. na ne istisai spoksoti, bet kaip fonas butinas. tik isgirdus, kad isjungiau is karto atbega is kito kambario ir su asarom praso kad ijungciau. dabar dar mazyle serga - tai nuolaidziauju kada praeina tas noras juos ziureti ? pas mus lygiai tokia pati situacija, teletabiai visa diena turi buti ijungti jau nebezinau kaip su tuo kovoti
Mano dukrytė teletabius žiūri tik kai rodo per Tv, lygiai taip pat kaip ir Paslapčių sodą. Visą dieną tikrai nežiūri, nes bijau, kad regėjimas neblogėtų, nors kol kas problemų su akytėm ir nėra. Gal per daug nerimauju dėl to?
sunelis neatplesia akiu kai juos rodo, ypac ta saulyte jam patinka
Visada galvojau, kad vaikui TV neleisiu žiūrėti (bent jau iki metuku). O jis ėmė ir jo visai nežiūrėjo. Na, "nevisai", akį užmeta, bet kad žiūrėtų, tai tikrai ne
Telikas eina, o jam ne motais
Mano pupai tai tik teletabiu pradzia ir pabaiga patinka, ten kur groja muzikele.
QUOTE(Aisteske @ 2010 02 16, 00:19) Visada galvojau, kad vaikui TV neleisiu žiūrėti (bent jau iki metuku). O jis ėmė ir jo visai nežiūrėjo. Na, "nevisai", akį užmeta, bet kad žiūrėtų, tai tikrai ne Telikas eina, o jam ne motais i dukros repertuara dar iene it visokie multikai rodomi per tv,bet didziausias susidomejimas teletabiais ir meku peku
Teletabius ir maniske ziuredavo rytais kol rode, o dabar pakeistas laikas ir rodo diena kai maniske miega pietu. Galvoju gal ir gerai vis maziau to televizoriaus
Teletabiai tikrai uzburia! Mano vaikui greit dveji. Tabiai yra tarsi stebuklas. Seniau ir Paslapciu sodas labai zavejo, bet dabar Tabiai kur kas labiau. Juokinga, kai rankutes sudeda uz nugaros, pilveli isvercia ir sukiojasi i salis, dar sako "o-ou".
Na savo mažiukei niekada nerodžiau teletabių, o ir šiaip jai TV reikalingas reklamoms žiūrėti ir šokti pagal reklamų muziką
Teletabiai visagaliai, vaikas kaip užhipnotizuotas sėdi... Tik nežinau ar čia gerai... Per dieną tik vieną seriją leidžiu žiūrėti, tai gal nieko
QUOTE(*Selma* @ 2010 02 23, 00:35) Na savo mažiukei niekada nerodžiau teletabių, o ir šiaip jai TV reikalingas reklamoms žiūrėti ir šokti pagal reklamų muziką Jo. Ir mūsų mazgis viskas su muzika tinka, kad tik pašokt. Draugai padovanojo šokančią ir dainuojančią karvę ir dainuojantį delfiną. Geriausi mylimiausi žaislai. Abu susijungia ir šoka. Nei teletabiai, nei paslapčių sodas visiškai nedomina.
Teletabiu pati pradzia
QUOTE(medlink @ 2010 02 23, 11:33) Teletabiai visagaliai, vaikas kaip užhipnotizuotas sėdi... Tik nežinau ar čia gerai... Per dieną tik vieną seriją leidžiu žiūrėti, tai gal nieko Nors mes turim DVD grotuva, Teletabiu kompakto tycia neperku. Tai ir neatsibosta, ir nepersiziuri, tik po serija per diena (per Lietuvos Ryto TV). Su mazesniu vaiku gal butu sunkiau, jei vis prasytu "Tabius" ijungt, bet mano vaikas jau skiria, kas per DVD grotuva, o kas per TV eina, tai kai sakau, kad ner, vadinasi ner. Ir buna ramu. O edukacine prasme tai Teletabiai - super! Kasdien po nauja zodi is ju ismokstam.
Mano mergyte tik isgirsta ta muzikyte iskart atsiseda ir ziuri,bet ji tik iki tos dalies kur pacius teletabius rodo
Ir mes labai megstam teletabius
o mes namie net televizoriaus neturim,tai ner kam uzburti.Ir nesuku del to galvos,suspes dar prisiziureti visko.
mano mazyliui labai patinka teletabiai, visad jiems atia parodo, sypsosi
maniskiui nepatinka tie teletabiai,neziuri visai o as ir nejungiu specialiai
As jei pataikau kai per tv rodo, tai ziuri, bet specialiai neirasineju ir nejungiu, irasiau mano nuomone geresniu multikus, tai patenkinta ir ziuri
Dukrytei Teletabiai
|