Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: teletabiai
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 1 iki 3 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
pliusiukas
mano mazyle vos 1m3men taip isimylejo teletabius, kad su jais valgo, visur nesasi.. bet cia nieko blogo.
mane neramina tas besaikis norejimas juos ziureti televizoriaus ekrane... tik ryte nubudus bega i kambari ir praso kad ijungciau... ir galetu juos ziureti visa diena.. na ne istisai spoksoti, bet kaip fonas butinas. tik isgirdus, kad isjungiau is karto atbega is kito kambario ir su asarom praso kad ijungciau.
dabar dar mazyle serga - tai nuolaidziauju smile.gif... nei i lauka nei kitu pramogu... bet kaip reikes atpratint??? doh.gif
kada praeina tas noras juos ziureti ?
Daugiaziede
Patinka vaikuciams tie teletabiai smile.gif musu mazylis ziuri ne akiu neatplesdamas,nors ir retai mato(nepratinam prie tv).O kiek girdejau,teletabiu manija gali testis labai ilgai biggrin.gif
mabi
mano nuomone, aplamai tv nera gerai vaikams. kaip pasiskaiciau apie atliktus tyrimus, tai tikrai vaikui stengsiuosi kuo ilgiau neleisti jo ziureti.
apie teletabius yra skirtingos nuomones. vieni teigia, kad vaikus jie moko, bet kai vaikai prisimoke netinkamu dalyku, ima juos patys isbandyti... tai jau nekas (cia turiu omeny del sulinio, kai vaikas prisiziurejo teletabiu krentanciu i sulini, ir pats isbande),
mes isvis nejungiam tv, todel kolkas nera problemu, ka leisti ziureti, o ko ne.
natuliona
Maniske susidomejo teletabiais tik nuo 2 metu, bet nepasakyciau kad isimylejo, jai labaiu "paslapciu sodas " prie sirdies biggrin.gif
Cukraus pudra
turim ir mes įrašę sūnui teletabius, bet dar neuždedam žiūrėt.
bus vyresnis, tada prašom, o kol kas nematau reikalo, kad sūnus prie Tv sėdėtų
pliusiukas
dabar galvoju, kad be reikalo as juos ijungiau pirma karta ax.gif .
tikiuosi, kad pasveikus mazei daugiau kur iseisim is namu ir uzsimirs tie tabiai
na pas mane ji neziuri ramiai atsisedus ir ismeigus akytes - ji daugiau duksta ir vs paziuri i juos rolleyes.gif
bet is esmes tai nieko gero tas tv
Cukraus pudra
QUOTE(pliusiukas @ 2009 04 16, 08:17)
dabar galvoju, kad be reikalo as juos ijungiau  pirma karta  ax.gif .
tikiuosi, kad pasveikus mazei daugiau kur iseisim is namu ir uzsimirs tie tabiai 
na pas mane ji neziuri ramiai atsisedus ir ismeigus akytes - ji daugiau duksta ir vs paziuri i juos  rolleyes.gif
bet is esmes tai nieko gero tas tv
*

tai jei nežiūri tuolabiau nejunkit. drinks_cheers.gif

va, mes fonui užsidedam įvarių pasakų cd thumbup.gif
pukuotukas
mes irgi isirase ir mazylius ir teletabius paziuri labai trumai. o va jei kada pataiko per tv paslapciu soda prilipus ziuri doh.gif
rasyte.b
Nu jo.. mano mergaite tai visai be tv negali gyventi! Tik pabunda, is kart duoda distancini, kad ijungti tv, nes gali rodyti jos filmuka koki nors.. Ir taip visa diena, tv butinai turi buti ijungtas. Jei ne filmukai, tai muzikos kanalas. Jokio kito negalima.. tongue.gif
Cukraus pudra
QUOTE(rasyte.b @ 2009 04 16, 11:50)
Nu jo.. mano mergaite tai visai be tv negali gyventi! Tik pabunda, is kart duoda distancini, kad ijungti tv, nes gali rodyti jos filmuka koki nors.. Ir taip visa diena, tv butinai turi buti ijungtas. Jei ne filmukai, tai muzikos kanalas. Jokio kito negalima.. tongue.gif
*

mes Tv įsijungiam tik tėčiui grįžus namo, nes kaip tik tuo metu žinos.
arba kai mažylis miega, kartais pažiūriu kokį multiką
digi
QUOTE(natuliona @ 2009 04 16, 07:44)
Maniske susidomejo teletabiais tik nuo 2 metu, bet nepasakyciau kad isimylejo, jai labaiu "paslapciu sodas " prie sirdies biggrin.gif
*

pas mus irgi panašiai, pradėjo Teletabiuoti apie antrus metus, tai tesėsi apie pusmetį, bet vis trumpėjimo link (pradžioje kasdien zyzdavo jog įjungčiau, paskui vis rečiau ir rečiau). Va dabar jau visai jų nebežiūri, labiau patikti ėmė tie seni "mūsų" laikų filmukai, tai juos leidžiu žiūrėti, ten ir moralas kažkoks yra, ir smurto nėra ir gražiai įgarsinta...tačiau ir šiuos filmukus rodom ne kadien, geriau knygeles skaitom, į lauką einam, ar šiap žaidžiam mirksiukas.gif

Tačiau Teletabiai mano galva irgi nieko blogo, jų dėka mano mergytė išmoko pasisveikinti, atsisveikinti, apsikabinti dažniau, įvairių grimasų ir pan, na , kad kokią neigiamą įtaką būtų padarę nepastebėjau...
mylimuke
Nu kaip kaip atpratint. Tiesiog išjungti ir neleisti žiūrėti. Ot sunku doh.gif
Leisti per dieną 1-2 serijas, o kitu laiku užimti kitais įdomiais dalykais. O kad žaidžia su žaisliniais teletabiais, tai nieko blogo, maniškė pastoviai du nešiojasi. Su filmukais jau apsiramino.
anilewe
Mano mazuikei 1,2men ir pradejo ziureti teletabius ir dabar sako oo,kaip teletabiai.Leidziu paziureti kai atsikelia po pietu miego ir buna pikta.Tai ziuri kol galutinai pabunda, apie 15 min., o po to jau nereikia.
liepuxs
Niu o as tai papiktnaudziauju blush2.gif Kadangi viena auginu 2 vaikus, tai kai biutinai reikia nudirbt ka nors - ijungiu teletabius ir bent pusvalandi galiu ramiai darbuotis. Jis juos ziuri, snekina, soka... Negerai taip, zinau, bet jo emocijos permusa viska.. mirksiukas.gif
youste
Patinka ir Teletabiai, ir Paslapčių sodas, bet nežiūri daug - tiek kiek leidžiu - ir isterijų kol kas nėra schmoll.gif
lanvita
Paziuri ir teletabius ir kitokius multikus, bet tik trumpai, manau, kad be ju irgi gali puikiai gyventi, nes didelio susidomejimo nerodo. 4u.gif
cicyte
maniske jau labai ilgai serga teletabiu liga doh.gif pries uzmiegant viena serija privaloma. ir taip jei bunam namie tai butinai tv turi but ijungtas, nes kitaip isterijos.. o teletabius ziiurim nuo metuku kazkur, jau buvo biski nustojus, galvojau pagaliau, bet kur tau db vel tas pats doh.gif
Nireglina
Mano dičkis teletabių manija susirgo kai jam buvo 1.5 m. Beveik kasdien išsireikalaudavo, kad leistumėm pažiūrėti po vieną seriją. Nupirkau visus teletabius (su vienu iki šiol miega ax.gif ), kitokių žaislų su teletabiais ir Nu-nu. Vieni pirmųjų jo išmoktų žodžių buvo tie, kuriuos sako teletabiai.
Mažius teletabiais nesusidomėjo. Jie jam buvę nebuvę irnesakyk.gif
zioga
Manasis megsta tabius, o paslapciu sodas nelabai. Ziuredamas filmukus ir i puoduka padaro thumbup.gif . Rodo ate. ziuri tol kol jam atsibosta, o po to gali isjungti.
lelllyte
maniske teletabius ziureda vo kai jai buvo apie metus dabar jai daugiau patinka mauglis, kurmis ir panasus filmukai
Niuta
o mes visai ju nezirim , ziuri bolta arba neznaika na lune ax.gif kelis sikius jumgiau teletabius bet nesusidomejo mirksiukas.gif mum 1,6 men
kumpis
Maniske irgi nuo kokiu 1m 2men pradejo teletabius dievinti, bet dabar kazkaip atslugo. Dabar sergam paslapciu sodo manija. Savaitgaliais visus rytus turime po 30min tylos bigsmile.gif
ugniukas
Maniskis kazkaip teletabiu nelabai smile.gif 5min ir psio - nebeidomu . Jam kazkaip In The Night Garden labiau prilipo ... daug ilgiau prie ju apsistoja kaip rodo.
širlė
mano mazoji turi manija jau sitiem keturiem spalvotiem padaram, mes juos taip vadinam , nes jei tik istari zodi teletabis tuoj ji susirenka visus savo teletabius seda prie kompo ir rekia kad jei ijunkt tuos teletabius doh.gif doh.gif is pradziu nemaciau nieko blogo, bet kai prisiziurejo per daug ju tai siaubas, namie visada su batais nes issivaizduoja kad cia jos stepo bateliai( kai rode per tuos teletabiu pilvus kazkada apie mergaite kuri pasakojo apie savo stepo batelius tai ir isitrigo jei dabar) eidama net miegoti susiguldo visus pirma teletabius, paciai jau nebebuna kur gulas bet teletabiu net nepatraukia niekur doh.gif
tai pastaruoju metu stengiuosi nebeleisti ziuret tu teletabiu, nes jau gal per daug persiziurejo ir taip..
robertutee19
na mano mazius tai ir serga ta vadinama tabiu "liga"atsikeles iskart bega prie tv ir atsistojes sako poo poo poo ir sako tol kol ijungi biggrin.gif as ir kartais papiktnaudziauju tais tabiais nes yra laiko ir susitvarkyti kitaip ne pro kur doh.gif seip zaisliniai tabiai tai nelabai patinka ir tai kiek turim ju seriju tai megstamiausia teletabiai ir sniegas kitu neziuri o as jau baigiu visa filmuka mintinai ismokt doh.gif biggrin.gif vat kai maitinu tai ir visada juos ijungiu nes kitaip reikia su bliudu paskui ji lakstyt kad tik valgytu nes ramiai nusedet negali biggrin.gif
VI-VA-VI
Patinka Teletabiai, Paslapciu sodas, dar pasakas apie feja thumbup.gif ir kartais ziuri apie 40 min smile.gif ir tame as nieko blogo ne matau,vaikas sedi toli nuo televizoriaus ir musu laiku televizoriai skistuju kristalu thumbup.gif
gievka
Dukrytei irgi tabiu manija doh.gif lotuliukas.gif
Galetu žiurėti ir žiurėti doh.gif
paskutiniu metu tabių nebeijungiu žiurėt... tai kažkaip ramiau.... mažiau ir prašyt pradėjo....
O taip tai jei įjungei tai po to visą dieną prašo doh.gif
Žiūri ką nors per TV tai pribėga išjungia ir sako POU POU....(ta prasme reikia ijungti teletabius) biggrin.gif
ovimama
Nei uzburia,nei ziuri jokiu teletabiu ar Paslapciu soda ar dar kazka,tik Jos didenybe REKLAMA biggrin.gif Isgirsta net miegodamas,zino kokia reklama ka reklamuoja ir kam tas ar anas daiktas reikalingas smile.gif
daivazek
Musu dukryte tai nuo metuku jau Teletabiais gyvena, tik dabar jau truputi ta aistra apslopo, pradejo kitus filmukus ziureti, o pas mus namie ju didelis pasirinkimas 4u.gif
Siuo metu atsirado rimti konkurentai-per LTV savaitgalio rytais "Paslapciu soda" ziuri, dar kai dovanu gavo viena is filmuko personazu, tai panasu kad Teletabiai liko antrame plane tongue.gif
ssaulutee
ziuri ir maniske, bet nepiknaudziauja smile.gif bet jei as pasakau einam ziuret teletabius, tai iskart prie kompo nuvaro lotuliukas.gif man kartais tie teletabiai padeda, kai reikia kazka nuveikt, pvz indus susiplaut ar pns, tai kad mazoji nelystu ir nezyztu, tai tuo metu ziuri filmuka smile.gif
vilma_klp
ir manajai jie labai patinka,vos tik pamate pirma kart,tai reikalaudavo daznai,bet viena kart jai beziurint juos paskambino tetis,suzinojes ka ji veikia,pasake,kad neziurek ju,negerai yra ziuret,negalima tai nuo to laiko nebepraso,ir sako tetis sake,kad negalima. smile.gif dziaugiuosi dabar,nes as pati nesu uz ju ziurejima,nemanau,kad ko gero labai jau ten ismoko.jau geriau ijungiu "mazylius" irgi keturi kazkokie vaiksto.bet ten labiau ka pamoko ir daug protingiau
Rutele_mama
Mano maziukas dveju irgi be proto prisirises, bet stengiuos riboti ta ziurejima, nesj ua priklausomi daromes g.gif unsure.gif
dakutis
Aš sūneliui nerodui dar jokių filmukų, nes manau, kad yra dar per mažas ax.gif Nors kai iš aplinkinių girdėjau, kad vaikams labai patinka teletabiai ir juos labai žiūrį, kartą nusprendžiau ir aš jam parodytį, bet jam jie visai nepatiko schmoll.gif Sako , ne, nee, junk biggrin.gif Ir dar kartą bandžiau rodyt, bet vėl tas pats, nepatiko jam jie, ir jis apskritai, nelabai mėgsta į televizprių žiūrėti, jei būna įjunktas, tai tikrai ne jis yra jo dėmesio centre lotuliukas.gif
amaz
Įjungiu irgi teletabius kartais. Labiausiai sūnui patinka tie filmuoti intarpai, kuriuos per pilvelius rodo ir paskutinis filmuko akordas kai "ate ate" reikia rodyti smile.gif jis iš tabiu ir išmoko "ate ate" rodyti smile.gif
Hytka
Mano dukrai nelabai Teletabiai aptiko. Mieliau ji ziuri panasu seriala vaikams su realiais intarpais is gyvenimo Mazyliai...
Drezulka
Nei teletabiai, nei Paslapčių sodas nesužavėjo schmoll.gif Įdomiausia - Nerealieji, reklama ir dainininkai lotuliukas.gif
kiprute
gal jau išaugom iš Teletabių amžiaus,nes kuris laikas užmiršti,vis dažniau prašo Ratų
karba
TELETABIŲ NEŽIŪRIM, BET PASLAPČIŲ SODĄ PER LIETUVOS TELEVIZIJĄ JAU PASIŽIŪRIM smile.gif PATINKA bigsmile.gif KELIS KARTUS NET SUSIGRAUDINO, KAI TABLIBUKAI SUSIRUOŠĖ MIEGOTI IR ATSISVEIKINO verysad.gif
Donata444
Visai neziurim ju,tik ten kur vaikuciai kalba,tai megsta paziuret smile.gif
daiskrė
neziuri jokiu filmuku
matyt dar neidomu
Pumyte
Mano mazasis ne tik ziuri teletabius bet ir miega apsikabines TELETABI doh.gif Ir paslapciu soda labai patinka ziureti. As manau kad vis geriau kai ziuri tokio tipo filmukus negu ten tokius kur rodo kaip mušasi, žudo ir t.t. visokie Sangokai ir pan. schmoll.gif
gwidita
mano maziukas dar nemates teletabiu doh.gif bet pasiskaicius jusu kad gali teletabiu "liga"susirgti tai net nezinau ar verta juos pradet ziureti g.gif paslapciu soda pasiziuri kartais-ydomu jam mirksiukas.gif bet manau teletabiai butu ydomiau,nes kai auginau pirmajy tai mes teletabius abu ziuredavom per lrt rolleyes.gif
viilda
Žiūrim ir labai patinka,tiesiog tokia namuose būna tyla,kai teletabius žiūri bigsmile.gif Aišku,nežiūri kiekvieną dieną,viskas su protu mirksiukas.gif Ir "Paslapčių sodas "patinka,ir Gustavą žiūri,laukia kol nuo kėdės nukris lotuliukas.gif
jolkutee
Maniškis mėgsta žiūrėti teletabius.O viena kartą priėjo ir sako ''apsikabinkim mamyte '' wub.gif ,tai taip smagu pasidarė.Vis dėlto kažką duoda tokie filmukai vaikučiams. 4u.gif
GREK
Jungiamės prie teletabių fanų thumbup.gif žiūrim ir žiūrim - teletabiai, mažyliai, paslapčių sodas ir vėl iš pradžių doh.gif
anilewe
Manojo labai megsta teletabius,vis praso ijungti, o jei nejungiu tai iki asaru.
irmuzele
dukryte su teletabiu pagalba ismoko atskirti spalvas,skaiciuoti ..ir isaugo dabar maziukui teletabiai aktualu, o vyresniajai 3,9 m 'smalsute dora 'ant bangos biggrin.gif
Bonifacija
QUOTE(dakutis @ 2009 04 27, 12:27)
Aš sūneliui nerodui dar jokių filmukų, nes manau, kad yra dar per mažas ax.gif Nors kai iš aplinkinių girdėjau, kad vaikams labai patinka teletabiai ir juos labai žiūrį, kartą nusprendžiau ir aš jam parodytį, bet jam jie visai nepatiko schmoll.gif Sako , ne, nee, junk biggrin.gif Ir dar kartą bandžiau rodyt, bet vėl tas pats, nepatiko jam jie, ir jis apskritai, nelabai mėgsta į televizprių žiūrėti, jei būna įjunktas, tai tikrai ne jis yra jo dėmesio centre lotuliukas.gif
*

O kaip jusu paciu iprociai? ar daznai ziurite tv? pas mus tokio daikto namie kaip ir nera, bet per kompa paleidau jai teletabius ir kitokius multikus. nieko ji neziuri schmoll.gif

nors va, jei einam i spektakli, tai issedi visa laika rami, tai reiskia, jai tiesiog neidomus multikai..
ILGAPLAUKE
Mums teletabiai jau atsibode irnesakyk.gif dabar megstam Paslapciu soda thumbup.gif va cia tai multikas biggrin.gif ziuri net nemirksedama biggrin.gif
cuoliukė
paslapcių sodas - tai stebuklingas filmukas, kuris ryte leidžia mums su vyru ramiai virtuvėje išgerti. thumbup.gif thumbup.gif kavos biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.