pliusiukas
2009 04 15, 21:15
mano mazyle vos 1m3men taip isimylejo teletabius, kad su jais valgo, visur nesasi.. bet cia nieko blogo. mane neramina tas besaikis norejimas juos ziureti televizoriaus ekrane... tik ryte nubudus bega i kambari ir praso kad ijungciau... ir galetu juos ziureti visa diena.. na ne istisai spoksoti, bet kaip fonas butinas. tik isgirdus, kad isjungiau is karto atbega is kito kambario ir su asarom praso kad ijungciau. dabar dar mazyle serga - tai nuolaidziauju  ... nei i lauka nei kitu pramogu... bet kaip reikes atpratint??? kada praeina tas noras juos ziureti ?
Daugiaziede
2009 04 15, 22:34
Patinka vaikuciams tie teletabiai  musu mazylis ziuri ne akiu neatplesdamas,nors ir retai mato(nepratinam prie tv).O kiek girdejau,teletabiu manija gali testis labai ilgai
mano nuomone, aplamai tv nera gerai vaikams. kaip pasiskaiciau apie atliktus tyrimus, tai tikrai vaikui stengsiuosi kuo ilgiau neleisti jo ziureti. apie teletabius yra skirtingos nuomones. vieni teigia, kad vaikus jie moko, bet kai vaikai prisimoke netinkamu dalyku, ima juos patys isbandyti... tai jau nekas (cia turiu omeny del sulinio, kai vaikas prisiziurejo teletabiu krentanciu i sulini, ir pats isbande), mes isvis nejungiam tv, todel kolkas nera problemu, ka leisti ziureti, o ko ne.
natuliona
2009 04 16, 07:44
Maniske susidomejo teletabiais tik nuo 2 metu, bet nepasakyciau kad isimylejo, jai labaiu "paslapciu sodas " prie sirdies
Cukraus pudra
2009 04 16, 07:46
turim ir mes įrašę sūnui teletabius, bet dar neuždedam žiūrėt. bus vyresnis, tada prašom, o kol kas nematau reikalo, kad sūnus prie Tv sėdėtų
pliusiukas
2009 04 16, 08:17
dabar galvoju, kad be reikalo as juos ijungiau pirma karta  . tikiuosi, kad pasveikus mazei daugiau kur iseisim is namu ir uzsimirs tie tabiai na pas mane ji neziuri ramiai atsisedus ir ismeigus akytes - ji daugiau duksta ir vs paziuri i juos bet is esmes tai nieko gero tas tv
Cukraus pudra
2009 04 16, 08:21
QUOTE(pliusiukas @ 2009 04 16, 08:17) dabar galvoju, kad be reikalo as juos ijungiau pirma karta  . tikiuosi, kad pasveikus mazei daugiau kur iseisim is namu ir uzsimirs tie tabiai na pas mane ji neziuri ramiai atsisedus ir ismeigus akytes - ji daugiau duksta ir vs paziuri i juos bet is esmes tai nieko gero tas tv tai jei nežiūri tuolabiau nejunkit.
va, mes fonui užsidedam įvarių pasakų cd
pukuotukas
2009 04 16, 10:59
mes irgi isirase ir mazylius ir teletabius paziuri labai trumai. o va jei kada pataiko per tv paslapciu soda prilipus ziuri
rasyte.b
2009 04 16, 11:50
Nu jo.. mano mergaite tai visai be tv negali gyventi! Tik pabunda, is kart duoda distancini, kad ijungti tv, nes gali rodyti jos filmuka koki nors.. Ir taip visa diena, tv butinai turi buti ijungtas. Jei ne filmukai, tai muzikos kanalas. Jokio kito negalima..
Cukraus pudra
2009 04 16, 12:24
QUOTE(rasyte.b @ 2009 04 16, 11:50) Nu jo.. mano mergaite tai visai be tv negali gyventi! Tik pabunda, is kart duoda distancini, kad ijungti tv, nes gali rodyti jos filmuka koki nors.. Ir taip visa diena, tv butinai turi buti ijungtas. Jei ne filmukai, tai muzikos kanalas. Jokio kito negalima..  mes Tv įsijungiam tik tėčiui grįžus namo, nes kaip tik tuo metu žinos. arba kai mažylis miega, kartais pažiūriu kokį multiką
QUOTE(natuliona @ 2009 04 16, 07:44) Maniske susidomejo teletabiais tik nuo 2 metu, bet nepasakyciau kad isimylejo, jai labaiu "paslapciu sodas " prie sirdies  pas mus irgi panašiai, pradėjo Teletabiuoti apie antrus metus, tai tesėsi apie pusmetį, bet vis trumpėjimo link (pradžioje kasdien zyzdavo jog įjungčiau, paskui vis rečiau ir rečiau). Va dabar jau visai jų nebežiūri, labiau patikti ėmė tie seni "mūsų" laikų filmukai, tai juos leidžiu žiūrėti, ten ir moralas kažkoks yra, ir smurto nėra ir gražiai įgarsinta...tačiau ir šiuos filmukus rodom ne kadien, geriau knygeles skaitom, į lauką einam, ar šiap žaidžiam Tačiau Teletabiai mano galva irgi nieko blogo, jų dėka mano mergytė išmoko pasisveikinti, atsisveikinti, apsikabinti dažniau, įvairių grimasų ir pan, na , kad kokią neigiamą įtaką būtų padarę nepastebėjau...
mylimuke
2009 04 16, 13:56
Nu kaip kaip atpratint. Tiesiog išjungti ir neleisti žiūrėti. Ot sunku Leisti per dieną 1-2 serijas, o kitu laiku užimti kitais įdomiais dalykais. O kad žaidžia su žaisliniais teletabiais, tai nieko blogo, maniškė pastoviai du nešiojasi. Su filmukais jau apsiramino.
anilewe
2009 04 16, 13:59
Mano mazuikei 1,2men ir pradejo ziureti teletabius ir dabar sako oo,kaip teletabiai.Leidziu paziureti kai atsikelia po pietu miego ir buna pikta.Tai ziuri kol galutinai pabunda, apie 15 min., o po to jau nereikia.
liepuxs
2009 04 16, 17:59
Niu o as tai papiktnaudziauju  Kadangi viena auginu 2 vaikus, tai kai biutinai reikia nudirbt ka nors - ijungiu teletabius ir bent pusvalandi galiu ramiai darbuotis. Jis juos ziuri, snekina, soka... Negerai taip, zinau, bet jo emocijos permusa viska..
Patinka ir Teletabiai, ir Paslapčių sodas, bet nežiūri daug - tiek kiek leidžiu - ir isterijų kol kas nėra
lanvita
2009 04 20, 16:11
Paziuri ir teletabius ir kitokius multikus, bet tik trumpai, manau, kad be ju irgi gali puikiai gyventi, nes didelio susidomejimo nerodo.
maniske jau labai ilgai serga teletabiu liga  pries uzmiegant viena serija privaloma. ir taip jei bunam namie tai butinai tv turi but ijungtas, nes kitaip isterijos.. o teletabius ziiurim nuo metuku kazkur, jau buvo biski nustojus, galvojau pagaliau, bet kur tau db vel tas pats
Nireglina
2009 04 20, 18:39
Mano dičkis teletabių manija susirgo kai jam buvo 1.5 m. Beveik kasdien išsireikalaudavo, kad leistumėm pažiūrėti po vieną seriją. Nupirkau visus teletabius (su vienu iki šiol miega  ), kitokių žaislų su teletabiais ir Nu-nu. Vieni pirmųjų jo išmoktų žodžių buvo tie, kuriuos sako teletabiai. Mažius teletabiais nesusidomėjo. Jie jam buvę nebuvę
Manasis megsta tabius, o paslapciu sodas nelabai. Ziuredamas filmukus ir i puoduka padaro  . Rodo ate. ziuri tol kol jam atsibosta, o po to gali isjungti.
lelllyte
2009 04 21, 11:43
maniske teletabius ziureda vo kai jai buvo apie metus dabar jai daugiau patinka mauglis, kurmis ir panasus filmukai
o mes visai ju nezirim , ziuri bolta arba neznaika na lune  kelis sikius jumgiau teletabius bet nesusidomejo  mum 1,6 men
Maniske irgi nuo kokiu 1m 2men pradejo teletabius dievinti, bet dabar kazkaip atslugo. Dabar sergam paslapciu sodo manija. Savaitgaliais visus rytus turime po 30min tylos
ugniukas
2009 04 21, 22:49
Maniskis kazkaip teletabiu nelabai  5min ir psio - nebeidomu . Jam kazkaip In The Night Garden labiau prilipo ... daug ilgiau prie ju apsistoja kaip rodo.
mano mazoji turi manija jau sitiem keturiem spalvotiem padaram, mes juos taip vadinam , nes jei tik istari zodi teletabis tuoj ji susirenka visus savo teletabius seda prie kompo ir rekia kad jei ijunkt tuos teletabius  is pradziu nemaciau nieko blogo, bet kai prisiziurejo per daug ju tai siaubas, namie visada su batais nes issivaizduoja kad cia jos stepo bateliai( kai rode per tuos teletabiu pilvus kazkada apie mergaite kuri pasakojo apie savo stepo batelius tai ir isitrigo jei dabar) eidama net miegoti susiguldo visus pirma teletabius, paciai jau nebebuna kur gulas bet teletabiu net nepatraukia niekur tai pastaruoju metu stengiuosi nebeleisti ziuret tu teletabiu, nes jau gal per daug persiziurejo ir taip..
robertutee19
2009 04 22, 10:39
na mano mazius tai ir serga ta vadinama tabiu "liga"atsikeles iskart bega prie tv ir atsistojes sako poo poo poo ir sako tol kol ijungi  as ir kartais papiktnaudziauju tais tabiais nes yra laiko ir susitvarkyti kitaip ne pro kur  seip zaisliniai tabiai tai nelabai patinka ir tai kiek turim ju seriju tai megstamiausia teletabiai ir sniegas kitu neziuri o as jau baigiu visa filmuka mintinai ismokt  vat kai maitinu tai ir visada juos ijungiu nes kitaip reikia su bliudu paskui ji lakstyt kad tik valgytu nes ramiai nusedet negali
VI-VA-VI
2009 04 22, 21:15
Patinka Teletabiai, Paslapciu sodas, dar pasakas apie feja  ir kartais ziuri apie 40 min  ir tame as nieko blogo ne matau,vaikas sedi toli nuo televizoriaus ir musu laiku televizoriai skistuju kristalu
Dukrytei irgi tabiu manija Galetu žiurėti ir žiurėti paskutiniu metu tabių nebeijungiu žiurėt... tai kažkaip ramiau.... mažiau ir prašyt pradėjo.... O taip tai jei įjungei tai po to visą dieną prašo Žiūri ką nors per TV tai pribėga išjungia ir sako POU POU....(ta prasme reikia ijungti teletabius)
ovimama
2009 04 23, 14:00
Nei uzburia,nei ziuri jokiu teletabiu ar Paslapciu soda ar dar kazka,tik Jos didenybe REKLAMA  Isgirsta net miegodamas,zino kokia reklama ka reklamuoja ir kam tas ar anas daiktas reikalingas
daivazek
2009 04 23, 15:20
Musu dukryte tai nuo metuku jau Teletabiais gyvena, tik dabar jau truputi ta aistra apslopo, pradejo kitus filmukus ziureti, o pas mus namie ju didelis pasirinkimas Siuo metu atsirado rimti konkurentai-per LTV savaitgalio rytais "Paslapciu soda" ziuri, dar kai dovanu gavo viena is filmuko personazu, tai panasu kad Teletabiai liko antrame plane
ssaulutee
2009 04 23, 21:08
ziuri ir maniske, bet nepiknaudziauja  bet jei as pasakau einam ziuret teletabius, tai iskart prie kompo nuvaro  man kartais tie teletabiai padeda, kai reikia kazka nuveikt, pvz indus susiplaut ar pns, tai kad mazoji nelystu ir nezyztu, tai tuo metu ziuri filmuka
vilma_klp
2009 04 26, 22:22
ir manajai jie labai patinka,vos tik pamate pirma kart,tai reikalaudavo daznai,bet viena kart jai beziurint juos paskambino tetis,suzinojes ka ji veikia,pasake,kad neziurek ju,negerai yra ziuret,negalima tai nuo to laiko nebepraso,ir sako tetis sake,kad negalima.  dziaugiuosi dabar,nes as pati nesu uz ju ziurejima,nemanau,kad ko gero labai jau ten ismoko.jau geriau ijungiu "mazylius" irgi keturi kazkokie vaiksto.bet ten labiau ka pamoko ir daug protingiau
Rutele_mama
2009 04 27, 11:14
Mano maziukas dveju irgi be proto prisirises, bet stengiuos riboti ta ziurejima, nesj ua priklausomi daromes
dakutis
2009 04 27, 12:27
Aš sūneliui nerodui dar jokių filmukų, nes manau, kad yra dar per mažas  Nors kai iš aplinkinių girdėjau, kad vaikams labai patinka teletabiai ir juos labai žiūrį, kartą nusprendžiau ir aš jam parodytį, bet jam jie visai nepatiko  Sako , ne, nee, junk  Ir dar kartą bandžiau rodyt, bet vėl tas pats, nepatiko jam jie, ir jis apskritai, nelabai mėgsta į televizprių žiūrėti, jei būna įjunktas, tai tikrai ne jis yra jo dėmesio centre
Įjungiu irgi teletabius kartais. Labiausiai sūnui patinka tie filmuoti intarpai, kuriuos per pilvelius rodo ir paskutinis filmuko akordas kai "ate ate" reikia rodyti  jis iš tabiu ir išmoko "ate ate" rodyti
Mano dukrai nelabai Teletabiai aptiko. Mieliau ji ziuri panasu seriala vaikams su realiais intarpais is gyvenimo Mazyliai...
Drezulka
2009 05 02, 15:22
Nei teletabiai, nei Paslapčių sodas nesužavėjo  Įdomiausia - Nerealieji, reklama ir dainininkai
kiprute
2009 05 05, 14:53
gal jau išaugom iš Teletabių amžiaus,nes kuris laikas užmiršti,vis dažniau prašo Ratų
TELETABIŲ NEŽIŪRIM, BET PASLAPČIŲ SODĄ PER LIETUVOS TELEVIZIJĄ JAU PASIŽIŪRIM  PATINKA  KELIS KARTUS NET SUSIGRAUDINO, KAI TABLIBUKAI SUSIRUOŠĖ MIEGOTI IR ATSISVEIKINO
Donata444
2009 05 06, 11:45
Visai neziurim ju,tik ten kur vaikuciai kalba,tai megsta paziuret
daiskrė
2009 05 06, 13:00
neziuri jokiu filmuku matyt dar neidomu
Mano mazasis ne tik ziuri teletabius bet ir miega apsikabines TELETABI  Ir paslapciu soda labai patinka ziureti. As manau kad vis geriau kai ziuri tokio tipo filmukus negu ten tokius kur rodo kaip mušasi, žudo ir t.t. visokie Sangokai ir pan.
gwidita
2009 05 12, 06:55
mano maziukas dar nemates teletabiu  bet pasiskaicius jusu kad gali teletabiu "liga"susirgti tai net nezinau ar verta juos pradet ziureti  paslapciu soda pasiziuri kartais-ydomu jam  bet manau teletabiai butu ydomiau,nes kai auginau pirmajy tai mes teletabius abu ziuredavom per lrt
Žiūrim ir labai patinka,tiesiog tokia namuose būna tyla,kai teletabius žiūri  Aišku,nežiūri kiekvieną dieną,viskas su protu  Ir "Paslapčių sodas "patinka,ir Gustavą žiūri,laukia kol nuo kėdės nukris
jolkutee
2009 05 13, 10:23
Maniškis mėgsta žiūrėti teletabius.O viena kartą priėjo ir sako ''apsikabinkim mamyte ''  ,tai taip smagu pasidarė.Vis dėlto kažką duoda tokie filmukai vaikučiams.
Jungiamės prie teletabių fanų  žiūrim ir žiūrim - teletabiai, mažyliai, paslapčių sodas ir vėl iš pradžių
anilewe
2009 05 20, 07:51
Manojo labai megsta teletabius,vis praso ijungti, o jei nejungiu tai iki asaru.
irmuzele
2009 05 21, 19:36
dukryte su teletabiu pagalba ismoko atskirti spalvas,skaiciuoti ..ir isaugo dabar maziukui teletabiai aktualu, o vyresniajai 3,9 m 'smalsute dora 'ant bangos
Bonifacija
2009 05 21, 20:32
QUOTE(dakutis @ 2009 04 27, 12:27) Aš sūneliui nerodui dar jokių filmukų, nes manau, kad yra dar per mažas  Nors kai iš aplinkinių girdėjau, kad vaikams labai patinka teletabiai ir juos labai žiūrį, kartą nusprendžiau ir aš jam parodytį, bet jam jie visai nepatiko  Sako , ne, nee, junk  Ir dar kartą bandžiau rodyt, bet vėl tas pats, nepatiko jam jie, ir jis apskritai, nelabai mėgsta į televizprių žiūrėti, jei būna įjunktas, tai tikrai ne jis yra jo dėmesio centre  O kaip jusu paciu iprociai? ar daznai ziurite tv? pas mus tokio daikto namie kaip ir nera, bet per kompa paleidau jai teletabius ir kitokius multikus. nieko ji neziuri nors va, jei einam i spektakli, tai issedi visa laika rami, tai reiskia, jai tiesiog neidomus multikai..
ILGAPLAUKE
2009 05 21, 21:19
Mums teletabiai jau atsibode  dabar megstam Paslapciu soda  va cia tai multikas  ziuri net nemirksedama
cuoliukė
2009 05 22, 10:44
paslapcių sodas - tai stebuklingas filmukas, kuris ryte leidžia mums su vyru ramiai virtuvėje išgerti.  kavos
|
|