Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: 1-4 nėštumo mėnesiai
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Vaisiaus vystymasis
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
*Laurusha*
QUOTE(pugaliuks @ 2009 12 26, 09:38)
oj kiek cia pilna protinguoliu  doh.gif  lotuliukas.gif
visos tik mandros ir naivios.. cool.gif
ir dar sakot kad esat mamos  lotuliukas.gif
*

Nesakyk OP nepersokus griovio!

Sveikinam ir mes visas mamytes ir besilaukiancias su Sv. Kaledom ir artejanciais Naujaisiais metais. Linkim daug stiprybes, kantrybes ir sveikateles smile.gif 4u.gif
SiGral
QUOTE(pugaliuks @ 2009 12 24, 11:46)
tai zinoma kad neduok dieve toki dalyka patirti g.gif  tai tada is viso ko tus vaikelius daro, jai neiseina, suzino kad bus nesveikas ir daros tus abortus...
yra siais laikai apsaugos priemoniu daugiau nei proto, tai tegul ir saugos, o jai dar tus vaikus gimdo po virs 30 metu ,tai tegul pasiziuri i savo amziu, cia ir kvailiui aisku kad virs 30 metu gimdyti jau yra pavojingiausia blink.gif
cia kaip koks zaidimas joms, - " pabandysiu, gal gausis sveikas vaikas, o jai ne tai aborta pasidarysiu ir viskas.." nu ziauru...ar ne taip tera ? unsure.gif ir nematau as cia ka ginti..
gali man sakyti ka nori..neperkalbesi pakeisti nuomones apie tokias "mamas"  schmoll.gif
*

Nezinau ka bandei parasyt cia visoms, bet skamba ziauriai... Niekada nekalbek taip, nes kartais viskas atsisuka pries tave...
Mano mamos drauge, kuriai dabar 45 metai turi keturis vaikus, du is ju pagimde budama 41 o kita 43, abu grazus, sveiki, be galo energingi ir zavus. Tad manau kaip likimas duoda taip ir buna, visad geriau kai gimdo jaunos mamos, bet juk ne visoms iseina susilaukt iki 30, galbut jos nerando savojo zmogaus, galbut kelis metus is eiles vyko persileidimai, juk visko buna, o kiekviena moteris, nori susilaukti vaikelio.
Taip, kad neteisk ir nebusi teisiama.
GRAZIU SVENCIU VISOMS 4u.gif
Robi
Sveikos smile.gif
Matau, kad išsirutuliojo tema apie "kvailas" moteris, kurios gimdo po 30...
Kai buvau dar paauglė, man labai senos atrodė 30-40 m. moterys. biggrin.gif O jei dar jos su pilvais, tai iš viso "baisus dalykas"... Bet tai buvo sovietmečio suformuotas požiūris ir dar paaugliškas naivumas.
Išsivysčiusiose šalyse iš viso moterys neskuba gimdyti vaikų tol, kol nesukūrė gerbūvio ir nepadarė karjeros. Jau nekalbu apie dvasinę brandą... Ačiū Dievui, kad Lietuvoje taip pat įsivyrauja toks pat požiūris.
Aplink mane krūvos moterų, sėkmingai pasigimdžiusių sveikus vaikučius virš 35 m. ir besidžiaugančių gyvenimu... mirksiukas.gif
O nesveikus vaikučius pagimdyti turi "šansą" bet kokio amžiaus moteris...
js.
QUOTE(Robi @ 2009 12 28, 10:19)
Sveikos  smile.gif
Matau, kad išsirutuliojo tema apie "kvailas" moteris, kurios gimdo po 30...
Kai buvau dar paauglė, man labai senos atrodė 30-40 m. moterys.  biggrin.gif O jei dar jos su pilvais, tai iš viso "baisus dalykas"... Bet tai buvo sovietmečio suformuotas požiūris ir dar paaugliškas naivumas.
Išsivysčiusiose šalyse iš viso moterys neskuba gimdyti vaikų tol, kol nesukūrė gerbūvio ir nepadarė karjeros. Jau nekalbu apie dvasinę brandą... Ačiū Dievui, kad Lietuvoje taip pat įsivyrauja toks pat požiūris. 
Aplink mane krūvos moterų, sėkmingai pasigimdžiusių sveikus vaikučius virš 35 m. ir besidžiaugančių gyvenimu...  mirksiukas.gif
O nesveikus vaikučius pagimdyti  turi "šansą" bet kokio amžiaus moteris...
*

pati taip nebuciau graziai parasius thumbup.gif .
Malena30
QUOTE(js. @ 2009 12 28, 13:45)
pati taip nebuciau graziai parasius  thumbup.gif .
*

pritariu thumbup.gif
Robi
bis.gif
DĖKUI, DĖKUI, MERGAITĖS... NUGI MIRTINAI IŠKILO POREIKIS KAŽKĄ ŠIUO KLAUSIMU BRŪKŠTELTI PAMĄSTYMAMS wub.gif
MAŽU MAČYS lotuliukas.gif

js.
man irgi kazkur isivelt rupi,turbut hormonai siaucia lotuliukas.gif
tai kad tema aktuali,kai jau ne niolika, ir ne dvidesimt... na kuo as kalta kad jaunystej ne vaikai rupejo biggrin.gif
Robi
QUOTE(js. @ 2009 12 28, 17:25)
man irgi kazkur isivelt rupi,turbut hormonai siaucia lotuliukas.gif
tai kad tema aktuali,kai jau ne niolika, ir ne dvidesimt... na kuo as kalta kad jaunystej ne vaikai rupejo biggrin.gif
*

Reiškia rūpėjo tai, kas reikia thumbup.gif
Mano klasiokė tik dabar, 36 metų, pirmagimio susilaukė. Mergina krimto mokslus, daktarinį apsigynė, o dabar laiminga supuoja sveiką leliuką 4u.gif
Susapnuota
QUOTE(civice @ 2009 12 20, 13:34)
man jau 11 savaiciu.su baime laukiu vizito pas genetika,ten turbut ir echo padarys,pergyvenu labai kad tik viskas gerai butu... rolleyes.gif
Papildyta:

gal esate buvusios pas genetika ir zinote ka jis pasako,ar daro jis echo?
*

O kodel siuncia? Ateik i tema, geteiniai tyrimai. Nes as irgi laukiu konsultacijos pas genetikus.

QUOTE(pugaliuks @ 2009 12 22, 21:23)
nu tai vadinasi tos kurios nutraukia nestumus negalima pavadinti nei mamom nei moterim.. zverys  schmoll.gif
kaip jau yra taip..niekas nekaltas jai vaikas ir serga kokia liga, tai nereiskia kad jis neturi teises gimti ir buti mylimas..fuj is vis bjauru net sneket apie tokius dalykus, kaip galima dar taip ir galvot  g.gif  schmoll.gif
*

nesuprantat ka rasot. Galima tik dekoti medicinai, kad gali apsaugoti mamytes, vaikus nuo tokiu nelaimiu. Nes gimes vaikiukas (nesveikas) jis neliks visa gyvenima vaiku. O ka daryti jam kai jis uzaugs, kai jus jau nesugebesite juo rupintis? arba jusu nebus jau? O jei yra kitu vyresniu vaiku, is ju irgi nesinori atimti vaikystes, nes yra tokiu ligu, kad mamytes metu metais is namu neiseina, nes nera galimybes vieno sergancio namuose palikti....

QUOTE(uups @ 2009 12 22, 21:47)
dzhiaukites, kad nezhinot kas tai yra...
linkiu kad niekada netektu susidurti, nei su tokiom genetinem ligom, nei kad tektu kankintis su tokiu apsisprendimu. Siulychiau neizheidineti tokiu moteru, ir nespjaudyt i shulini....
*

Ir as visom tai linkiu drinks_cheers.gif
kinrozyte
QUOTE(Susapnuota @ 2009 12 29, 14:31)
nesuprantat ka rasot. Galima tik dekoti medicinai, kad gali apsaugoti mamytes, vaikus nuo tokiu nelaimiu. Nes gimes vaikiukas (nesveikas) jis neliks visa gyvenima vaiku. O ka daryti jam kai jis uzaugs, kai jus jau nesugebesite juo rupintis? arba jusu nebus jau? O jei yra kitu vyresniu vaiku, is ju irgi nesinori atimti vaikystes, nes yra tokiu ligu, kad mamytes metu metais is namu neiseina, nes nera galimybes vieno sergancio namuose palikti....
Ir as visom tai linkiu  drinks_cheers.gif
*

sutinku su tavimi drinks_cheers.gif
AXTA
tai zinoma kad neduok dieve toki dalyka patirti g.gif  tai tada is viso ko tus vaikelius daro, jai neiseina, suzino kad bus nesveikas ir daros tus abortus...
yra siais laikai apsaugos priemoniu daugiau nei proto, tai tegul ir saugos, o jai dar tus vaikus gimdo po virs 30 metu ,tai tegul pasiziuri i savo amziu, cia ir kvailiui aisku kad virs 30 metu gimdyti jau yra pavojingiausia blink.gif
cia kaip koks zaidimas joms, - " pabandysiu, gal gausis sveikas vaikas, o jai ne tai aborta pasidarysiu ir viskas.." nu ziauru...ar ne taip tera ? unsure.gif ir nematau as cia ka ginti..
gali man sakyti ka nori..neperkalbesi pakeisti nuomones apie tokias "mamas"  schmoll.gif
*

nu super kaimietiskas poziuris doh.gif doh.gif doh.gif net isiziojau perskaicius ,kas artejant 2010 m dar yra jaunu zmoniu(kaip supratau ne kokia "sene "virs 30)su tokia ismintim.tikrai linkiu neprisispjaudyt...
mamyte1982
sveikos mamytes,as cia naujoke,dar net nezinau kaip tiksliai naudotis. 4u.gif na,bet pabandysiu.laukiuosi trecio vaikelio ir esu be galo nervuota,net per daug.nezinau kaip i viska reaguoti ramiau,su pirmais vaikuciais taip nebuvo unsure.gif
Malena30
QUOTE(mamyte1982 @ 2010 01 02, 17:12)
sveikos mamytes,as cia naujoke,dar net nezinau kaip tiksliai naudotis. 4u.gif  na,bet pabandysiu.laukiuosi trecio vaikelio ir esu be galo nervuota,net per daug.nezinau kaip i viska reaguoti ramiau,su pirmais vaikuciais taip nebuvo unsure.gif
*

Sveika prisijungusi, su laiku ismoksi naudotis 4u.gif
Kas liecia tas nuotaiku kaitas ir nervus, tai manau visas nestuke.gif tai neaplenkia mirksiukas.gif
mamyte1982
QUOTE(Malena30 @ 2010 01 02, 20:00)
Sveika prisijungusi, su laiku ismoksi naudotis 4u.gif
Kas liecia tas nuotaiku kaitas ir nervus, tai manau visas  nestuke.gif  tai neaplenkia mirksiukas.gif
*

na tikiuosi,kad greit viskas praeis,tikiuosi vyras isgyvens mano nuotaiku kaitas ir nepabegs rolleyes.gif nes jam cia pirmas vaikiukas. beje laukiuosi jau 12 savaitele. nestuke.gif
Rioma
Sveikos mamytes! 4u.gif
Mums viskas ok, jau praejo pykinimai ir nervu priepuoliai blush2.gif
Tik va db su zarnynu nesusitvarkau... Baisiai pucia pilva, i tualeta normaliai nueinu karta i 3/4 dienas... Ziauru verysad.gif Baisiai kankinuos, o kai pasiskundziau daktarei tai lipe gerti gerasias bakterijas ir daugiau nieko.. Nieko man jos nepadeda... verysad.gif
Gal kas turetoj panasiu problemu, gal zinot koki vaistuka, kuris nekenktu mazyliui ir galetu man pagelbeti???

Aciu labai uz patarimus! 4u.gif

PS mano pilvas kaip kokiu 5 menesiu, nors dar tik 12 sav.... nestuke.gif
js.
bandyk pilvo problemas kolkas naturaliai issprest-dziovintos slyvos,ju sultys,kiwi,daug darzoviu,dar nestuke.gif lepicol galima gert...as geriau angliuka.tik be vaistu viskas uztrunka truputi ilgiau.ir gerti daug skyciu
kinrozyte
QUOTE(pugaliuks @ 2009 12 24, 12:46)

*

kazkaip ta posta praleidus buvau...
siaubas ,negalvojau ,kad dar tokiu atsilikusiu ir kvailu zmoniu yra blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Rioma @ 2010 01 03, 13:18)
Sveikos mamytes!  4u.gif
Mums viskas ok, jau praejo pykinimai ir nervu priepuoliai  blush2.gif
Tik va db su zarnynu nesusitvarkau... Baisiai pucia pilva, i tualeta normaliai nueinu karta i 3/4 dienas... Ziauru  verysad.gif  Baisiai kankinuos, o kai pasiskundziau daktarei tai lipe gerti gerasias bakterijas ir daugiau nieko.. Nieko man jos nepadeda...  verysad.gif

*

butinai gerk daug vandes, dar man padedavo slyvos ir kiekviena diena po stikline kefyro. 4u.gif
simanawiciute
sveikos mamytes,as rasau nes su kiekviena diena vis labiau prgyvenu...jauciuosi gan gerai kartais papykina,bet retai krutine ir gan gerai ax.gif bet va didziausia problema jauciu skausmiukus maksties srityje,ar tai gali buti kas nors blogai????prasau patarkit,nes as tuoj plaukus nusirausiu verysad.gif
uups
QUOTE(simanawiciute @ 2010 01 03, 19:39)
bet va didziausia problema jauciu skausmiukus maksties srityje,ar tai gali buti kas nors blogai????prasau patarkit,nes as tuoj plaukus nusirausiu verysad.gif
*

gaila butu shukuosenos g.gif blogai, zhinoma, gali but. Gali, aishku, ir nebut.
Gal pas ginekologe nueik?
Namastė

sveikos mamikes,
noriu paklausti, ar jums buvo-yra islikes rytinis pykinimas (nedidelis), nors pilveliui jau 16 savaiciu? galvojau,kad su 1 nestumo trimestru baigsis irtas pykinimas rytais, bet ziriu,kad ir toliau papykina kartais:)
Skirgute
QUOTE(Rioma @ 2010 01 03, 10:18)
Sveikos mamytes!  4u.gif
Mums viskas ok, jau praejo pykinimai ir nervu priepuoliai  blush2.gif
Tik va db su zarnynu nesusitvarkau... Baisiai pucia pilva, i tualeta normaliai nueinu karta i 3/4 dienas... Ziauru  verysad.gif  Baisiai kankinuos, o kai pasiskundziau daktarei tai lipe gerti gerasias bakterijas ir daugiau nieko.. Nieko man jos nepadeda...  verysad.gif
Gal kas turetoj panasiu problemu, gal zinot koki vaistuka, kuris nekenktu mazyliui ir galetu man pagelbeti???

Aciu labai uz patarimus!  4u.gif

PS  mano pilvas kaip kokiu 5 menesiu, nors dar tik 12 sav....  nestuke.gif
*

laba visoms busimoms mamytems as ir turiu ta pacia problema man dar devinta savaite g.gif o tos gerosios bakterijos tai aktimel ir pn?
simanawiciute
nu man nera kad daznai ten skaudetu,bet kartais jauciu ta toki nemalonuma,,eisiu pa ginekologe pirmadieni,cia pas anglus neprisiprasysi greiciau,skaniuka man pirmdieni darys,tai pasakysiu,kad ten skauda,nu as vis tikiuosi kad viskas gerai bus,nei ,kraujuko nesimato,o tas juk pavojingiausia,o klausykit ar neglai buti del to juk makstis nesciajai labai isauseja,tai gal gali to problema buti,juk litiniu santykiu irgi neatsisakysi ax.gif
fily
Sveikos 4u.gif
Atejo laikas prisijungti ir man i si foruma biggrin.gif Esu Jau 13 savaite nescia,kaip tik pries pora dienu visi pykinimai,silpnumai baiges...Ryt einu pas seimos daktare,kad gauti siuntima i ligonine(gyvenu ne LT ir cia biski kita tvarka)nervinuosi ir tikiuosi viskas bus gerai... nestuke.gif Gal kas zinot,kaip daznai dar kartosis viduriu uzkietejimai?ar cia tik laikina iki tam tikro menesio? ax.gif
agpa
QUOTE(Skirgute @ 2010 01 05, 20:35)
laba visoms busimoms mamytems as ir turiu ta pacia problema man dar devinta savaite g.gif o tos gerosios bakterijos tai aktimel ir pn?
*

laba, man irgi su viduriais nekas buvo. pradejau gert magni /miltukais/ ir susitvarke bigsmile.gif ir kiviu daug valgau, bent man padeda ax.gif
Skirgute
QUOTE(agpa @ 2010 01 06, 11:58)
laba, man irgi su viduriais nekas buvo. pradejau gert magni /miltukais/ ir susitvarke bigsmile.gif  ir kiviu daug valgau, bent man padeda ax.gif
*

as ir kaska girdejau apie kivius, nusipirkau bet man nelabai jie skanus tai gal geriau saves neprievartauti blush2.gif o magnis ne miltukais o tabletem nepadetu? bigsmile.gif
agpa
na nzn. tik va nurasau, kas vartojimo instrukcijoj rasoma:'' kai viduriai linke uzkieteti, istirpintos granules isgeriamos ryta nevalgius, kai linke suskysteti, granules nedidelemis porcijomis geriamos valgant ar iskart po valgio.'' wink.gif
Skirgute
kiek suprantu reik tuos miltelius uzpilti vandeniu ir gerti kaip kokia mikstura su saukstu g.gif na labai aciu uz informacija thumbup.gif begsiu ieskot situ milteliu bigsmile.gif
Destiny73
*

siaip rizikingiau gimdyti tiek labai jaunoms (iki 20 m.) tiek ir virš 35 smile.gif
taip kad jus irgi rizikuojat
agpa
QUOTE(Skirgute @ 2010 01 06, 15:00)
kiek suprantu reik tuos miltelius uzpilti vandeniu ir gerti kaip kokia mikstura su saukstu  g.gif  na labai aciu uz informacija thumbup.gif  begsiu ieskot situ milteliu  bigsmile.gif
*

uoj bet kuo - gali ir sultim, ir arbata mirksiukas.gif ne ne su saukstu, tiesiog mazais gurksniukais ir isgeri. paskutiniu metu man skonis pradejo nepatikt, reiks vel pilt i sultis ar arbata g.gif vaistinej pasakysi magnio miltukais ir supras, beje, gali pirkt kad ir po viena pakeli /kaip teraflu tongue.gif / MAGNESIUM DIASPORAL 300
Malena30
QUOTE(agpa @ 2010 01 07, 13:11)
uoj bet kuo - gali ir sultim, ir arbata mirksiukas.gif ne ne su saukstu, tiesiog mazais gurksniukais ir isgeri. paskutiniu metu man skonis pradejo nepatikt, reiks vel pilt i sultis ar arbata g.gif vaistinej pasakysi magnio miltukais ir supras, beje, gali pirkt kad ir po viena pakeli /kaip teraflu  tongue.gif / MAGNESIUM DIASPORAL 300
*

Man irgi tas skonis nepatinka schmoll.gif , bet jie gerai nestuke.gif
JEma
Merginos o jus magni pastoviai geriat ar tik kai maudzia pilvuka? Nes as iki siol jo dar negeriau schmoll.gif Gine sake ji gert jei prasides maudimas ir tesis kokias 2d ax.gif Kadangi nuo vieno Kaledu senelio gavau vitaminu nescioms tai ziuriu maza dalis magnio ten yra...
kinrozyte
Sveikos 4u.gif
QUOTE(JEma @ 2010 01 07, 16:34)
Merginos o jus magni pastoviai geriat ar tik kai maudzia pilvuka? Nes as iki siol jo dar negeriau  schmoll.gif  Gine sake ji gert jei prasides maudimas ir tesis kokias 2d  ax.gif  Kadangi nuo vieno Kaledu senelio gavau vitaminu nescioms tai ziuriu maza dalis magnio ten yra...
*

Na kokia grazi tavo liniuote thumbup.gif Manau atskirai nereikia gerti, nebent labai spazmuotu gimda 4u.gif

Merginos kas del viduriu uzkietejimo -reikia gerti daug vandens.Ryte nubudus stikline ant tuscio skranduko ir t.t.t mirksiukas.gif
JEma
QUOTE(kinrozyte @ 2010 01 07, 14:51)
Sveikos 4u.gif

Na kokia grazi tavo liniuote thumbup.gif  Manau atskirai nereikia gerti, nebent labai spazmuotu gimda 4u.gif

Merginos  kas del viduriu uzkietejimo -reikia gerti daug vandens.Ryte nubudus stikline ant tuscio skranduko ir t.t.t mirksiukas.gif
*

Aciu, bet taviske dar grazesne bigsmile.gif wub.gif Gal jau lelius pasirode visame grazume, gal jau zinot ko laukiat? As labai tikiuosi, kad kai eisiu pas gine, kad jau pasirodys musu stebukliukas smile.gif Ir labai tikiuosi kad viskas gerai, nes nestumas tai mano superinis. ne karto taip ir nedraugavau su wc, aisku dar gal nevelu lotuliukas.gif
O del viduriu tai man niekas nepadeda, jau net vaikiskas slyvu tyreles isbandziau smile.gif Vaistuku gine sake galiu gert, bet nenoriu, nes tipo prie ju priprantama doh.gif Na nieko pasikankinsiu, nebedaug beliko tik grubiai puse metu lotuliukas.gif
Beja gal jau judesiukus jauti?
Skirgute
QUOTE(kinrozyte @ 2010 01 07, 13:51)
Sveikos 4u.gif

Na kokia grazi tavo liniuote thumbup.gif  Manau atskirai nereikia gerti, nebent labai spazmuotu gimda 4u.gif

Merginos  kas del viduriu uzkietejimo -reikia gerti daug vandens.Ryte nubudus stikline ant tuscio skranduko ir t.t.t mirksiukas.gif
*

va dar va visai pasimeciau, tai jei geriu vitaminus nesciosioms tai papildomai magnio milteliu nlb gerai gerti? ax.gif 4u.gif zinokit pavalgiau per prievarta po 2 - 3 kivius i diena ir su zarnynu jau geriau pasidare nestuke.gif thumbup.gif
agpa
QUOTE(Skirgute @ 2010 01 08, 03:59)
va dar va visai pasimeciau, tai jei geriu vitaminus nesciosioms tai papildomai magnio milteliu nlb gerai gerti? ax.gif  4u.gif zinokit pavalgiau per prievarta po 2 - 3 kivius i diena ir su zarnynu jau geriau pasidare  nestuke.gif  thumbup.gif
*

na va, kaip super thumbup.gif as tik folio r. papildomai geriu. gal jei tau sekas su kiviais nevartok magnio papildomai g.gif
Skirgute
QUOTE(agpa @ 2010 01 08, 11:30)
na va, kaip super thumbup.gif as tik folio r. papildomai geriu. gal jei tau sekas su kiviais nevartok magnio papildomai g.gif
*

jo maziau vaistuku geriau thumbup.gif kaip mamytews laikotes? nepykina jusu? manes dar vis ne pfu pfu pfu, tik negaliu pakest savo gyvunelio (triusiuko) kvapo nors mb sako kad jis net jo neturi blush2.gif o ar yra tikimybe kad pykins veliau jei 9 savaites nepykino? 4u.gif
agpa
QUOTE(JEma @ 2010 01 07, 15:34)
Merginos o jus magni pastoviai geriat ar tik kai maudzia pilvuka? Nes as iki siol jo dar negeriau  schmoll.gif Gine sake ji gert jei prasides maudimas ir tesis kokias 2d  ax.gif  Kadangi nuo vieno Kaledu senelio gavau vitaminu nescioms tai ziuriu maza dalis magnio ten yra...
*

manoji irgi taip sake mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Skirgute @ 2010 01 08, 14:23)
jo maziau vaistuku geriau  thumbup.gif  kaip mamytews laikotes? nepykina jusu? manes dar vis ne pfu pfu pfu, tik negaliu pakest savo gyvunelio (triusiuko) kvapo nors mb sako kad jis net jo neturi  blush2.gif o ar yra tikimybe kad pykins veliau jei 9 savaites nepykino? 4u.gif
*

ziurek, gal ir nebepykins taves bigsmile.gif man pora savaiciu toks sleikstuliukas yra doh.gif
Skirgute
QUOTE(agpa @ 2010 01 08, 14:09)
manoji irgi taip sake mirksiukas.gif
Papildyta:

ziurek, gal ir nebepykins taves bigsmile.gif man pora savaiciu toks sleikstuliukas yra doh.gif
*

o ka pastebejau thumbup.gif ta pacia diena gal abi kaska veikem susitare ax.gif blush2.gif kad tiek pat dienu laukiames drinks_cheers.gif thumbup.gif o tau jau praejo tas sleikstuliukas ? smile.gif nes man ne kaip visom viskas smirdi ir nekaip jauciuosi ne rytais o po darbo vakarais doh.gif
agpa
o geras! net nemaciau laugh.gif nepraejo dar visai, apetito neturiu, bet pastebiu, kai uzvalgau geriau pasidaro.. del kvapu tai ir man oj nebezinau net kas patinka biggrin.gif apie valgio daryma fui negaliu net galvot doh.gif
kinrozyte
QUOTE(JEma @ 2010 01 07, 17:52)

Beja gal jau judesiukus jauti?
*

Sveikos 4u.gif
Aga, jauciu judesiukus jau nuo 14 sav. Dabar aisku jau normalus judesiukai,seniau tokie pasliauziojimai, burbuliuku sproginejimai smile.gif
Nerodo musu guzikiukas savo lyties ax.gif
Malena30
QUOTE(Skirgute @ 2010 01 08, 14:23)
jo maziau vaistuku geriau  thumbup.gif  kaip mamytews laikotes? nepykina jusu? manes dar vis ne pfu pfu pfu, tik negaliu pakest savo gyvunelio (triusiuko) kvapo nors mb sako kad jis net jo neturi  blush2.gif o ar yra tikimybe kad pykins veliau jei 9 savaites nepykino? 4u.gif
*

Zinok manes iki 12 savaiciu visai nepykino, o po 12 sav gal kokias dvi savaites stipriai pykino (bet vemiau gal tik 2 kartus). O dabar visai nepykina, tik siaip greitai pavargstu ir skauda nugara.
Skirgute
QUOTE(agpa @ 2010 01 08, 15:43)
o geras! net nemaciau  laugh.gif nepraejo dar visai, apetito neturiu, bet pastebiu, kai uzvalgau geriau pasidaro.. del kvapu tai ir man oj nebezinau net kas patinka biggrin.gif apie valgio daryma fui negaliu net galvot doh.gif
*

nu man lygiai tas pat kol prisiverciu valgyt reik stipriai per save perlipt, bet tik paragauju ir geriau pasidaro smile.gif ir gamint nk negaliu fe man viskas smirda svogunais ar kaskuo panasaus nzn pries nestuma to kvapo nezinojau doh.gif matyt mum tas pats nes dienos tos pacios g.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Malena30 @ 2010 01 08, 19:26)
Zinok manes iki 12 savaiciu visai nepykino, o po 12 sav gal kokias dvi savaites stipriai pykino (bet vemiau gal tik 2 kartus). O dabar visai nepykina, tik siaip greitai pavargstu ir skauda nugara.
*

o as labai bijau vemt schmoll.gif jei jau tik jauciu kad galeciau apsivemt tai guliu vienoj vietoj ir bijau pajudet kad tik neatpilciau doh.gif ax.gif 4u.gif
L'aurora
user posted image

1 menuo: nieko ypatingo nejauciau, tik wc tapo nuolatiniu "draugu". testas parode nestuma keliomis dienomis anksciau nei turejo pasirodyt mmm.
2 menuo: prasidejo pykinimai (bet nebuvo labai stiprus), sutriko miegas, buvo daug nervu del nestuke.gif
3 menuo: sunkoka ka nors darant. vis norejosi prisest. tvarkant palengva kambarius buvo pasirode kraujo (ziauriai issigandau, nes tai 3 mano nestumas, o 2 pries tai nesivystantys buvo)
4 menuo: su vyru matem per echo, kaip vartosi musu maziukas bigsmile.gif vis dazniau pasvaigsta galva, pavargstu, truksta oro pastoviai. jauciuos ispampusi verysad.gif

Papildyta:
tiesa, ziauriai kankinuos nuo uzkietejimo... ir skysciu daug geriu,actyvia valgau, bet tik i wc dazniau palakstau, o uzkietejimas neisnyksta verysad.gif siandien nuo ryto bandau dziovintas slyvas valgyt ir ju zpila gert. matysiiu kaip bus. kol kas nepramuse mad.gif
Papildyta:
dar prisiminiau: pagerejo klausa ir uosle, bet susilpnejo atmintis wacko.gif
agpa
skirgute, su lygiai 9 savaitem! drinks_cheers.gif
Skirgute
QUOTE(agpa @ 2010 01 09, 10:59)
skirgute, su lygiai 9 savaitem! drinks_cheers.gif
*

aciu ir tave agpa drinks_cheers.gif jau dvizenklis prasideda menuo thumbup.gif
rutukas4144
Laba diena,
noreciau prisijungti prie Jusu,
nes pati ka tik suzinojau apie savo nestuma.
Kadangi tai pirmas kartas,
tad jauciuosi nieko nezinanti,
ir laukiu antradienio, kada eisiu pas daktarus.
Siaip, pagal savo pamastymus turetu buti kokios 3
savaites.
Skirgute
sveikute 4u.gif
na kiek tau savaiciu lengvai gali paziureti cia: http://supermama.lt/portal/content/view/3735/108/ nes ta paty pirma kart daktare pasakys mirksiukas.gif
sveikinam tapus nestuke.gif drinks_cheers.gif
JEma
QUOTE(kinrozyte @ 2010 01 08, 18:35)
Sveikos 4u.gif
Aga, jauciu judesiukus jau nuo 14 sav. Dabar aisku jau normalus judesiukai,seniau tokie pasliauziojimai, burbuliuku sproginejimai smile.gif
Nerodo musu guzikiukas savo lyties ax.gif
*

Kaip tau faina, o man atrodo, kad as dar nieko nejauciu unsure.gif Nuo 14 sav tai labai anksti... Sakai nerodo lyties? Kaip as tikiuos kad kito apsilankymo metu jau pamatysim kas pilvelyje gyvena bigsmile.gif Kazkaip labai smalsu ir idomu kaip ta savo stebukliuka vadinti...
SiGral
Sveikos mamytes 4u.gif ,
Oi as tai dar vargstu su pykinimais, vis tasiuke nesioju koki saldaini, kai tik uzeina pykinimas iskart isidedu, nes darbe ypac kai buna susirinkimai taip pradeda pykinti, o as dar niekam nesakiau, kad laukiuos ir dar nesakysiu, nes jau buvo du persileidimai tad kazkaip pradejau tiket prietarais blush2.gif .
O vat keista, kai laukiaus dukrytes (jai dabar 11 metu) tai nieko nei pykino, nei krutines skaudejo, nei nugaros. O dabar pasedziu daugiau ir jau nugara skauda, aisku sedimas darbas sugadino nugara ir ji dabar tokia jautri, net nezinau ka daryt, o kaip Jums del nugaros, nera skausmu?
@mamyčiukas@
sveikutes 4u.gif jungiuosi prie jusu ir iskart turiu jums klausymeli kur jus jauciate pirmuosius judesiukus?pilve?as jauciu kairiajame sone g.gif o pilve nelabai,gal kam taip buvo ar yra?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.